6 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ROCADA MICA – Secretarul general al ANI, Horia Georgescu a castigat concursul pentru functia de presedinte al ANI. Lui Catalin Macovei ii expira mandatul in 16 aprilie

Scris de: L.J. | pdf | print

9 March 2012 15:32
Vizualizari: 11643

 

Eminenta cenusie din Agentia Nationala de Integritate – secretarul general Horia Georgescu (foto) a castigat detasat proba scrisa pentru ocuparea functiei de presedinte al ANI. Astfel, Horia Georgescu, care este mana dreapta a actualului presedinte al ANI, Alexandru Catalin Macovei (caruia ii va expira mandatul in data de 16 aprilie 2012), are toate sansele sa-si inlocuiasca superiorul.


Horia Georgescu a obtinut nota 79,93 la proba scrisa, surclasandu-l pe contracandidatul sau Ionel Ion Garlesteanu, care a obtinut doar nota 48,33.

Astfel, de fotoliul de presedinte al ANI il mai desparte putina vreme pe Horia Georgescu. El va trebui sa astepte pana pe data de 12 martie (data limita pana la care se pot formula eventualele contestatii impotriva concursului) dupa care va avea de sustinut in data de 21 martie a.c. un interviu in fata Consiliului National de Integritate, pe tema planului sau de management al institutiei. Daca va trece cu brio interviul, Georgesc va depune juramantul in fata Plenului Senatului, dupa care va putea prelua functia de presedinte.

Precizam ca pentru functia de vicepresedinte al ANI, la proba scrisa s-a calificat Bogdan Stan (nota 81.20) in fata contracandidatului Andras Miklos Lovasz – vezi facsimil.


Comentarii

# 0-0 date 10 March 2012 17:29 +1

Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie? :lol: Rocada mică asigură în general ceva mai multă securitate, pentru că regele este mutat mai aproape de marginea tablei, toți pionii din fața sa sunt apărați și aduce turnul într-o poziție centrală mai activă.

# Horia NeGeorgescu date 10 March 2012 22:46 +2

oare nimeni nu se intreaba cum a facut avere acest baiat mic si brunet care este Horia georgescu. Oare Serviciile nu stiu nimic de afacerile sale de dinainte de a fi mare anticorupt? Sau de afacerile lui taica-su de la Penistenciarul Codlea? Oare DNAul de ce l-a dat afara??? oare de ce sunt numiti in functii numai oameni cu probleme?

# steluta date 30 March 2012 07:58 0

de ce ANI  e plin si condus de fosti procurori? sunt oare ei atat de buni incat tb pastrati sau fac parte din alte servicii si sunt pusi aici pt control ? intrebam ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.10.2022 – Tudoran loveste din nou. Un judecator numara lunile pana la pensie

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva