28 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Tuca Zbarcea & Asociatii si divizia de fiscalitate isi consolideaza practica si promoveaza 7 avocati la statut de Senior Associate si, respectiv, Managing Associate. Avocatii Maria Monica Capota, Raluca Chelaru, Carmen Cristea, Oana Mares, Alexandru Mitra, Niura Moisei au devenit Senior Associate, in timp ce Diana Agafitei a fost promovata la statutul de Managing Associate

Scris de: L.J. | pdf | print

22 January 2018 11:21
Vizualizari: 6879

Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii isi consolideaza practica. Intr-un comunicat de presa Tuca Zbarcea & Asociatii anunta ca incepand de la inceputul acestui an un numar de 7 avocati au fost promovati la statut de Senior Associate si, respectiv, Managing Associate. Astfel, conform anuntului avocatii Maria Monica Capota, Raluca Chelaru, Carmen Cristea, Oana Mares, Alexandru Mitra, Niura Moisei au devenit Senior Associate, in timp ce Diana Agafitei a fost promovata la statutul de Managing Associate. Numirile au fost facute in cadrul departamentelor de dreptul concurentei, litigii si arbitraje comerciale, drept societar/comercial, drept imobiliar.


Prezentam in continuare comunicatul Societatii de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii:

"Un numar de 9 avocati si consultanti fiscali au facut un pas inainte in cariera, urmare a promovarilor realizate in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii si Tuca Zbarcea & Asociatii Tax SRL, la finalul lunii decembrie 2017. De asemenea, divizia de fiscalitate a firmei de avocatura anunta consolidarea practicii in domeniul preturilor de transfer.

Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii a promovat 7 avocati la statut de Senior Associate si, respectiv, Managing Associate. Astfel, de la 1 ianuarie 2018, avocatii Maria Monica Capota, Raluca Chelaru, Carmen Cristea, Oana Mares, Alexandru Mitra, Niura Moisei au devenit Senior Associate, in timp ce Diana Agafitei a fost promovata la statutul de Managing Associate. Numirile sunt in departamentele de dreptul concurentei, litigii si arbitraje comerciale, drept societar/comercial, drept imobiliar.

De asemenea, divizia de fiscalitate a firmei de avocatura, Tuca Zbarcea & Asociatii Tax SRL, i-a promovat pe Alexandru Manucu si Izabela Stoicescu in pozitia de Tax Manager si a cooptat-o pe Andreea Florian in calitate de Tax Senior Manager. Andreea Florian are o experienta profesionala de peste 10 ani, dobandita in firme de consultanta fiscala din cadrul Big4, precum si din esalonul secund. Ea va fi implicata in dezvoltarea practicii in domeniul preturilor de transfer pentru firma de consultanta fiscala. In prezent, echipa Tuca Zbarcea & Asociatii Tax SRL numara 9 consultanti fiscali, carora li se adauga alti 5 avocati specializati in contencios administrativ fiscal."

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2023 – Judecatorul Goagal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva