21 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UDROIU INTRA IN PAINE PESTE DOUA SAPTAMANI – Judecatorul Mihail Udroiu isi incepe activitatea la Inalta Curte la 15 octombrie 2023. Ceilalti magistrati ajunsi la ICCJ vor debuta la instanta suprema peste cinci zile (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

28 September 2023 14:31
Vizualizari: 3937

Judecatorul Mihail Udroiu (foto) de la Curtea de Apel Oradea isi va incepe activitatea la Inalta Curte de Casatie si Justitie peste aproximativ doua saptamani. Mai exact, la mijlocul lunii octombrie 2023.


 

Sectia pentru judecatori a CSM a validat miercuri, 28 septembrie 2023, rezultatele la concursul de promovare la ICCJ, in urma caruia la instanta suprema au ajuns opt magistrati. Totodata, Sectia pentru judecatori a CSM a stabilit si datele la care acestia vor incepe munca la Inalta Curte.

 

Dintre cei opt judecatori, sapte vor promova efectiv incepand cu 1 octombrie 2023, (concret incepand cu 2 octombrie 2023, avand in vedere ca 1 octombrie pica intr-o zi de duminica), deci peste cinci zile, iar unul singur, si anume Mihail Udroiu, incepand cu 15 octombrie 2023 (concret incepand cu 16 octombrie 2023, in conditiile in care 15 octombrie pica intr-o zi de duminica).


Iata minuta Sectiei pentru judecatori a CSM:


“1. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat validarea rezultatelor concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, organizat in perioada aprilie-septembrie 2023, conform listei cu rezultatele finale cuprinse in Anexa nr.1. (unanimitate)

2. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat promovarea in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia I civila, incepand cu data de 01.10.2023, a urmatorilor candidati: (unanimitate)

- domnul DRAGHICI DANIEL MARIAN, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;

- domnul NECHITA MARICEL, judecator la Curtea de Apel Suceava;

- domnul ZIDARU GHEORGHE – LIVIU, judecator la Curtea de Apel Bucuresti.

3. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat promovarea in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia a II-a civila, incepand cu data de 01.10.2023, a doamnei MINERAN MIHAELA, judecator la Curtea de Apel Bucuresti. (unanimitate)

4. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat promovarea in functia de judecator la inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia penala, incepand cu data de 15.10.2023, a domnului UDROIU MIHAIL, judecator la Curtea de Apel Oradea. (unanimitate)

5. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat promovarea in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de contencios administrativ si fiscal, incepand cu data de 01.10.2023, a urmatorilor candidati: (unanimitate)

- domnul CRISTEA BOGDAN, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;

- doamna GLIGA RAMONA-MARIA, judecator la Curtea de Apel Timisoara;

- domnul TANASE MIHNEA ADRIAN, judecator la Curtea de Apel Bucuresti”.

Comentarii

# visu date 28 September 2023 12:27 +1

Păi, ;-) nu vrea și el tot de la 1.10?!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.02.2024 – Verdicte in scandalul “Cum fac sex viitorii magistrati”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva