29 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 17.10.2021 – Casatorie doar cu certificat de vaccinare. Arafat s-a radicalizat (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

17 octombrie 2021 18:05
Vizualizari: 4655

* Cand auziti de Twitter, probabil ca primul cuvant care va vine in minte este „cenzura”. De data aceasta, nu vorbim despre cenzura, ci despre ceva cat se poate de benefic pentru aceia dintre dumneavoastra pasionati de criptomonede. Si chiar daca nu sunteti pasionati, dati click aici macar ca sa vedeti cu ce tricou psihedelic s-a afisat co-fondatorul Twitter (poza din interiorul articolului)!


* Ramanem cu privirea in afara granitelor si va spunem ca nebunia vaccinista atinge noi si noi culmi. De exemplu, in orasul Oakville din Canada (suburbie a municipiului Toronto), primaria le cere tuturor persoanelor in varsta de cel putin 12 ani sa prezinte dovada vaccinarii nu doar daca au treaba prin institutiile administrative ori daca vor sa intre in localuri de cultura sau de divertisment, ci si daca vor sa se casatoreasca! Da, ati citit bine: nu se uita la tine ofiterul starii civile daca nu aduci dovada ca te-ai lasat intepat.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, ci sa dati click aici, pe site-ul Primariei Oakville, unde scrie fara ocolisuri: „Incepand din 22 septembrie 2021, orasul Oakville ii va solicita oricarei persoane in varsta de cel putin 12 ani sa faca dovada identificarii si a vaccinarii complete impotriva COVID-19 (ori a scutirii medicale) inainte de a beneficia de urmatoarele servicii: (...) programarile pentru certificate si ceremonii de casatorie care au fost deja rezervate inainte de 2 septembrie nu vor necesita dovada vaccinarii complete; totusi, orice noua programare va intra sub incidenta acestei cerinte. Ceremoniile se vor desfasura in sediul primariei incepand cu 4 noiembrie 2021.

Ce ziceti? Acum, ca au citit aceasta vorba de fumoar, zbirii regimului Iohannis-Citu-Arafat se vor gandi sa puna in scena o mascarada asemanatoare si in Romania?


* Aberatia canadiana de mai sus ne-a fost semnalata de catre avocata Elena Radu, cea care sambata, 16 octombrie 2021, a postat pe Facebook scurtmetrajul de mai jos, intitulat „Utopia” si realizat de catre talentata echipa de cineasti Omeleto. Chiar daca pelicula este disponibla pe Youtube de mai bine de jumatate de an, ea nu a fost luata prea in serios la momentul aparitiei, lumea nebanuind ca tirania pandemica ar putea atinge cote aberante. Dupa cum vedem, le-a atins deja.

In fine: dati play mai jos!

 Si daca tot vorbim despre distopii, va recomandam tulburatorul film norvegian „Omul-problema” („Den brysomme mannen”), unde veti vedea ce pateste o persoana care pune prea multe intrebari despre lumea in care se afla. Ca sa nu stricam surpriza, nu va spunem decat atat: adevarata teroare este discreta si cu o larga aparenta de normalitate. Il gasiti mai jos cu subtitrari englezesti:
* Dintre fiordurile scandinave ne intoarcem pe meleaguri mioritice, unde califul pandemiei, Raed Arafat, s-a dat din nou in spectacol. Mai exact, „Comandantul actiunii” a cerut nici mai mult, nici mai putin decat reducerea la tacere a celor care indraznesc sa puna la indoiala eficacitatea vaccinurilor anti-COVID. 


Dupa cum spuneam, iata cum si-a dat in petic seful DSU sambata, 16 octombrie 2021 (click aici pentru video):


Sa ne concentram pe a informa corect populatia! Eu, cu tot dreptul de libera exprimare, as taia microfonul la toti care vin si dezinformeaza si spun la oameni sa nu se vaccineze. Pur si simplu. Si i-as lasa pe oamenii care se pricep la acest domeniu sa explice de ce trebuie sa se vaccineze. Am trecut printr-o perioada grea, printr-o perioada de dezinformari, de toate posibilitatile prin care sa convingem oamenii sa nu respecte, sa n-aiba incredere in ce spun autoritatile.

Cred ca suntem la momentul in care trebuie sa facem invers acum. Macar pentru 2-3 luni. Dupa care, putem sa continuam cum vrem. Dar la acest moment trebuie oprit microfonul cel putin oficial (de la televiziuni, de la radiouri). Facebookul si Youtube o sa-i permita sa faca ce vor acolo. Dar macar la dezbateri si la tot sa ne indreptam catre a sfatui populatia corect, pe linie sanitara, cu sfaturile care sunt bazate stiintific si sa explicam de ce este mai bine sa te vaccinezi decat sa ramai nevaccinat si ce poate sa se intample cu tine si cu familia daca ramai nevaccinat. Variantele astea circula si nimeni nu stie ce alta varianta poate sa mai apara”.

Ati vazut, da?

 

Mai bine ii recomandam lui Arafat sa dea click aici si sa citeasca integral Constitutia Romaniei – in special articolul 30 (dedicat in integralitate libertatii de exprimare si care interzice cenzura in mod explicit si universal), precum si alte pasaje care consacra egalitatea dintre cetatenii romani.


I le punem pe tava „Comandantului actiuni”, ca sa nu se oboseasca prea tare:


- Art. 30 – Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

(3) Libertatea presei implica si libertatea de a infiinta publicatii.

(4) Nici o publicatie nu poate fi suprimata.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare in masa obligatia de a face publica sursa finantarii.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.

(7) Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri.

(8) Raspunderea civila pentru informatia sau pentru creatia adusa la cunostinta publica revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestarii artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, in conditiile legii. Delictele de presa se stabilesc prin lege”;


- Art. 16 – Egalitatea in drepturi (alin. 1 si 2)

(1) Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari.

(2) Nimeni nu este mai presus de lege”;


- Art. 4 – Unitatea poporului si egalitatea intre cetateni (alin. 2)

Romania este patria comuna si indivizibila a tuturor cetatenilor sai, fara deosebire de rasa, de nationalitate, de origine etnica, de limba, de religie, de sex, de opinie, de apartenenta politica, de avere sau de origine sociala”.

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# ZC date 17 octombrie 2021 18:27 +120

"Macar pentru 2-3 luni " Arafat trebuie trimis in Palestina, macar pentru 2-3 luni! Eu din cauza lui Arafat nu m-am vaccinat! Vrea sa faca din Romania o mica Palestina. Daca lasa el sa vorbeasca specialistii despre beneficiile vaccinarii si sa nu citesc in fiecare zi ca marele Arafat face si drege, ne mai si da lectii de democratie, mai ne spune sa punem un lighean cu apa cu clor sa ne bagam piciorele inainte de a injtra in casa, eu eram deja vaccinat.

# Neanae date 17 octombrie 2021 21:40 +23

Doar o opinie pentru opinia docta și științifică a micului Raed (urmărit de mulți alți docți științifici) care afirma profesional și din rărunchi ca mor cca 300 de oameni pe zi din cauza nemerniciei nemernicilor care nu vor dom-le sa se injecteze cu serul experimental asupra căruia nimeni, zic NIMENI nu-și ia nicio responsabilitate responsabila științific dovedită. Doar omu’ care habar nu are de nimic SEMNEAZĂ fiindcă e in stare! Concluzia e ca poporul ăsta a orbit și a surzit dă nu vede și nu aude de marile eforturi depuse de micul Arafat cu marii politicieni și alți doftori burtă de carte și de bunăvoința ca sa NU MOARA cca 300 de OAMENI pă zâ! Da, tot au făcut bieții. Spitale, dotări, plesnesc depozitele de câte și mai câte, dar mor oameni finca vorbesc anti contra. Dom-le suntem niște tampiti nerecunoscători, meritam sa … eu zic totuși SA TRĂIM !!!

# Edelweiss - Ivory Tower Former Convict date 18 octombrie 2021 12:19 +76

despre clipul postat: identic cu ideea unei postări proprii având data 17 mai 2020. Titlu: „Liber” versus „închis”. Punctul de referință îl dă Big Brother” (text): Acum vreo 3 ani de zile, PRIMA carte care am cerut-o la biblioteca închisorii Găești a fost „1984” a lui Orwell. Deși auzisem de ea, deși sunt autorul unuia dintre cele mai elaborate eseuri la cealaltă capodoperă distopică „Ferma Animalelor”, pur și simplu încă nu apucasem să citesc „1984”. A fost prima din cele vreo treizeci și ceva de cărți citite într-o (nemeritată) „închisoare” oficială. Azi, în acest moment de bilanț provizoriu a mega-nebuniei psihotice, a mega-șarlataniei mondiale denumită „Covid 19”, sesizând indicii „viitorului luminos” ce se prefigurează, pot să afirm, fără nici o umbră de îndoială, că am citit cartea „1984” fiind… în libertate în închisoare iar azi am ajuns în „închisoare” în uriașa Pușcărie Națională, cu perspective de metamorfozare într-un uriaș Konzentrationslager.

# Edelweiss - Ivory Tower Former Convict date 18 octombrie 2021 12:20 +72

Deci, raportat la titlul temă: în închisoare te poți simți liber, după cum la fel de adevărat este că și în societate te poți simți închis. Căci starea de libertate nu se referă la reținerea fizică, ci este un concept definit exclusiv de libertatea spiritului uman. În nebunia asta psihotică și psihedelică, în acest viitor ale cărui auspicii aspre deja se prefigurează, N-O SĂ FIE DELOC DE INVIDIAT DE TRĂIT. Murdar o să mai fie viitorul și scârboasă viața în societatea distopică croită pe un mix ideologic rezultat din „Protocoalele Înțelepților Sionului”, „Mein Kampf”, „Capitalul”, „Fahrenheit 451”, „1984”, „Animal Farm” și altele asemenea urdori ideologice zămislite de mințile „Acestor nebuni care ne guvernează - titlu de Pascal de Sutter”. De-o fi mâine să dau colțul din cine știe ce motiv și N-O SĂ-MI PARĂ RĂU CÂTUȘI DE PUȚIN CĂ N-APUC SĂ TRĂIESC ÎN VIITORUL PREFIGURAT DE DEMENȚII CÂRDĂȘIILOR OCULTE MONDIALE.

# pentru conformitate date 18 octombrie 2021 12:21 +4

https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2020/05/liber-versus-inchis-punctul-de.html

# maxtor date 18 octombrie 2021 16:00 +30

Articolul 40 Dreptul de asociere(1) Cetățenii se pot asocia liber în partide politice, în sindicate, în patronate și în ALTE forme de asociere.-inclusiv ne-gatzioniste!(ne-gatzionaliste,cum spunea Dancila....).

# maxtor date 18 octombrie 2021 16:10 +48

@zc:specialistii pot vorbi doar de nenorocirile aduse de injectarea bezmetica altfel sint doar vorbe "pro domo",liturghie LA ALTARUL LOR!ne-a mai garantat e.coli-statinescu 15'000 d-aia,ne-a garantat "Systemul"!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2021 – Nici Chis nu il mai suporta pe Mateescu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva