10 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 3.12.2021 – Werner vine la „Buze Dulci”

Scris de: L.J. | pdf | print

3 December 2021 19:13
Vizualizari: 6024

* Premiera: un prim lant de hipermarketuri a anuntat ca va accepta plata si in criptomonede. Adica oamenii pot cumpara produse folosind criptomonede. Despre ce lant este vorba si ce criptomonede sunt acceptate aflati de aici.

 

* Planuri marete in infrastructura. Se pregatesc banii pentru dezvoltarea infrastructurii de transprt. Cati bani sunt prevazuti, cati de la noi, cati de la UE, si incotro se indreapta acestia, aflati aici.


* Fiti cu ochii pe seful CSM Bogdan Mateescu martea viitoare, 7 decembrie 2021! Veti avea ocazia sa vedeti de ce lui Mateescu i se mai spune si “Buze dulci”. Marti, 7 decembrie 2021, in Cotetul Superior al Magistraturii este asteptat sa descalece nimeni altul decat presedintele Romaniei, Klaus Wener Iohannis, ca sa participe la sedinta in care Mateescu va prezenta raportul de activitate pe anul 2021, an in care a detinut sefia Consiliului. Prezentarea raportului de activitate a fost deja anuntata de CSM, dar nu se spune nimic despre alegerea noii conduceri, cea pentru anul 2022 (vezi facsimil). Iar in mod normal, pana acum, alegerea presedintelui si a vicepresedintelui CSM se facea in aceeasi sedinta in care se prezenta raportul de activitate. Iata insa ca Mateescu a schimbat practica. De ce? Pai, probabil ca sa se faca o combinatie, astfel incat nu cumva Gabriela Baltag sa iasa presedinta Consiliului in 2022.

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Goargăș date 3 December 2021 22:02 +38

Poate îi împacă tovarășu' Sasu, ca pe Măcinoiu și Rozalia în sceneta ,,Drumul spinos al iubirii" (1970) care are și un final foarte interesant. Caragiu și Caragiale redivivus! P.S. ,,N-o iubesc, tovarășu' Sasu! Ba s-o iubești!"

# Eu date 4 December 2021 00:08 +50

Cripto...o să adâncească și mai mult problemele! După ce au dărâmat economii cu tiparnița de bani acum au găsit altă metodă,să-i fabrice din soft,să-i facă să dispară din soft... O să fie o mare distracție cand totul va fi numai în cripto. Mâine poimâine fac ăștia exact așa cum au facut cu certificatul vieții,nu ai cripto nu cumperi,nu intrii,nu trăiești.... un virus ceva,cade sistemul și ai rămas fără cripto... Poate face ceva greșit și pac ți-au tăiat accesul la cripto...Când depinzi de "inteligența" artificială surprizele sunt nenumărate! Apropo,au scăzut cazurile,văd că restricțiile rămân! Nu se comentează subiectul? Ce ține destul de mult cat sa devina obișnuință intra in "normalitate"! Va mai amintiți povestea cu stați în casă,totul va fii bine,va fi o lume noua, diferită,bla bla bla? Lumea digitala,pe telefonas bănuții,pe telefonas accesul,pe telefonas tot! A carapat telefonasul...ghinion! Crăpi și tu!Rugati-va la sfântul satelit!Doamne apara-ne și păzește-ne de idioți!

# VIKY date 4 December 2021 12:44 +69

De idioți nu duce lipsă planeta. Din cauza lor sa ajuns aici, iar după injectare s-au înmulțit. Ei nu realizează că nu vor fi protejați numai de ...capacul pentru veșnicie. Ei nu realizează că mințile diabolice nu le vor binele, ci raul. "Dezbină și cucerește" este sloganul acestor minți bolnave.

# Eu date 4 December 2021 22:20 +111

D-na Viki,cu scelerații nu putem face predicții pe termen lung pentru că nu ne duce mintea sa batem divizii de psihologi,sociologi,biologi, cercetători,etc,putem doar să vedem de unde bate vântul și să ne unduim ca trestia să nu ne rupă. Văzând și făcând! De ce nu ieșim? Va spun eu,pentru că sunt formatorii de opinie,Secu,gen diplan,coltor,care împart turma rătăcită în șapte părți și o duc in crăci până se satură de plimbări și sta acasă! Asta este tot planul ocultei,plimba turma dezbinată până obosește și se satură! Unii la universitate,alții la victoriei,daca se unesc,hai la cotoceni...vrajeli securiste! Tactica ca la manualul ussr kgb din care s-au inspirat! Nimic nou!În concluzie nu este vina oilor că sunt proaste,așa le este natura,ciobanul lipsește!Oile merg cuminți și la manifestații megegigacosmice,nici o problema!!Cine își asumă sa preia turma de la psihopații ăștia și să o mâne la pășune? Aici este problema!

# Un oarecare date 5 December 2021 11:23 +45

Ma cotețiștilor! CA Galați a achitat un individ (recidivist) care conducea un excavator prin oraș, ”marca Viatallis care nu era înmatriculat sau înregistrat, fără a poseda permis de conducere și având în sânge o alcoolemie de 2,35 g‰ prima probă, respectiv 2,20 ‰ a doua probă”. Voi sunteți bine !? :cry:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 9.08.2022 – Incurcatura in legea lui Predoiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva