14 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

A DAT STRECHEA IN EI – Avocatul Gheorghe Piperea desfiinteaza aberatiile Guvernului impotriva covid-19: "In loc de anchete epidemiologice inchid tot. Cat de prost sa fii ca sa crezi ca te apara de virus o declaratie pe proprie raspundere, inchiderea magazinelor la 6, blocajul in casa la 8 si inchiderea scolilor? Toate statisticile, inclusiv cele masluite din ratiuni electorale, dau aceasta cifra a persoanelor vindecate: 98%. Cum s-a vindecat boala, in ciuda protocoalelor lui Arafat?"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

26 martie 2021 09:33
Vizualizari: 6394

Reactie fulminanta a avocatului Gheorghe Piperea (foto) dupa anuntarea de catre Guvern a noilor restrictii sociale si de circulatie din Capitala si din tara, ca urmare a cresterii numarului de cazuri de covid-19 in mai multe localitati. Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea considera ca inchiderea oraselor si a oamenilor in case reprezinta masuri medievale, care demonstreaza incapacitatea autoritatilor de a gestiona situatia, cu efect ireversibil asupra economiei si a vietii oamenilor.


 

Gheorghe Piperea: "Cat de iresponsabil sa fii ca sa nu vezi ca punerea la pamant a economiei si distrugerea mentala a populatiei determina in ritm accelerat pierderea sursei de finantare a nebuniei si disparitia sustinerii sociale a restrictiilor, cu consecinte anarhice?"


Caci, in loc sa faca anchete epidemiologice, care sa identifice sursele majore de infectie si de raspandire a virusului, "inteligentii tehnico-bla bla ai natiei inchid tot": "Cat de prost sa fii ca sa crezi ca te apara de virus o declaratie pe proprie raspundere, inchiderea magazinelor la 6, blocajul in casa la 8 si inchiderea scolilor?", se intreaba avocatul Piperea extrem de just.

La fel de just cum se intreaba cat de iresponsabili pot fi reprezentatii statului care aleg sa puna economia la pamant si sa distruga mental populatia " pentru a te feri de o viroza".

Caci, apropo de cifrele virozei, subliniaza avocatul Gheorghe Piperea, "toate statisticile, inclusiv cele masluite din ratiuni electorale, dau aceasta cifra a persoanelor vindecate : 98%". Ceea ce inseamna ca, in prezent, in Romania vorbim de peste un milion de persoane infectatate si vindecate de covid-19 "acest virus nenorocit", de acest agent ucigas, de aceasta boala sigur fatala, nestiind macar ca sunt bolnavi sau stand acasa ori practicand auto-medicatia". In cazurile mai severe, medicii au ales sa nu respecte protocoalele lui Arafat, ci au aplicat cea au invatat inainte de "p(l)andemie: "Cum s-a vindecat boala, in ciuda protocoalelor lui Arafat? Care este medicatia utilizata?", se mai intreaba corect avocatul Piperea.


Gheorghe Piperea: "Poate ca aceasta baza de date ar salva mult mai multe vieti decat se prefac ca fac medici f f onesti, ca Dorobat sau Musta ori nemedici ca Imbri sau Jurma"


In postarea sa, avocatul Gheorghe Piperea isi exprima convingerea ca secretarul de stat Raed Arafat este cel care isi doreste ca tratarea pacientilor de covid-19 sa se faca fara medicatie, fara medici specializati in infectii virale si pneumologice, ci cu intubare: "Prea des se ajunge la intubare", afirma Gheorghe Piperea.


In final, Gheorghe Piperea se intreaba extrem de corect ce s-a intamplat cu plasma si cu tratamentele cu anticorpi mono-nucleici. Unde au disparut si de ce nu se mai folosesc, din moment ce eficienta lor este incontestabila?: "Daca ne concentram exclusiv pe vaxin, nu cumva asta face sa para ca scopul ideologic al p(l)andemiei a fost vaxinarea, mai ales cea care utilizeaza manipularea genetica?", conchide Piperea.


Redam postarea avocatului Gheorghe Piperea:

"Restrictii peste carantina peste starea de alerta perpetua (care este o stare de urgenta mai rea decat cea oficiala).

Zici ca a dat strechea in ei.

Dupa mai mult de un an de pandemie, asa-zisii experti in sanatate publica (cu barbi de marxenghelsi si chelii de ermiti cungfu) si specialistii “tehnico-stiintifici” ai lui Arafat nu au invatat nimic din pandemie, da’ absolut nimic.

Statuile pandemice continua nebuneste si cu prostie endemica sa “combata” pandemia cu masuri medievale, ca la 1400, inchizand orase intregi si chiar intreaga natiune. Cifrele (statistic aranjate) cresc pe masura ce chinga restrictiilor general aplicabile se strange, iar surubul liberticid este mai fortat sa se infileteze.

In loc de anchete epidemiologice, care sa identifice sursele majore de infectie si de raspandire a virusului, pentru a-l contingenta, inteligentii tehnico-bla bla ai natiei (maimutarind si mai dasteptii “experti” globali aflati la cheremul mogulilor gafam) inchid tot. Cat de prost sa fii ca sa crezi ca te apara de virus o declaratie pe proprie raspundere, inchiderea magazinelor la 6, blocajul in casa la 8 si inchiderea scolilor (unde rata de infectie este, oficial, cea mai redusa)? Cat de iresponsabil sa fii ca sa nu vezi ca punerea la pamant a economiei si distrugerea mentala a populatiei, pentru a te feri de o viroza, determina in ritm accelerat pierderea sursei de finantare a nebuniei si disparitia sustinerii sociale a restrictiilor, cu consecinte anarhice?

Apropo de cifrele virozei.

Toate statisticile, inclusiv cele masluite din ratiuni electorale, dau aceasta cifra a persoanelor vindecate : 98%. Din 100 de oameni care s-au infectat, cu sau fara simptome grave, 98 s-au vindecat. Vorbim deja de cca un milion de persoane infectate si vindecate. Cei mai multi au scapat de “acest virus nenorocit”, de acest agent ucigas, de aceasta boala sigur fatala, nestiind macar ca sunt bolnavi sau stand acasa ori practicand auto-medicatia. Unii, mult mai putini (pentru ca omul evita spitalele de frica), s-au vindecat in spitale sau in urma tratamentelor concepute de medici curajosi si inteligenti, care nu s-au ingropat in protocoalele lui Arafat, ci au aplicat ce au invatat inainte de p(l)andemie.

Asadar, “boala asta ucigasa” poate fi tratata, dovada fiind rata uriasa de vindecare (98% dintre infectati, 99,99% din populatia totala). Cum s-a vindecat boala, in ciuda protocoalelor lui Arafat? Care este medicatia utilizata? Care sunt procedurile de urmat? Sunt, evident, raspunsuri pe care tehnico-stiintifico-bla bla ai lui Arafat nu le cauta, pentru ca politicienii prostocratiei nu le vor, pandemia fiind singurul motiv pentru care sunt la putere.

Dar de ce nu le cautam noi, ca tot am fost fortati sa invatam politici de sanatate publica si auto-medicatie (de la sistem nu mai primim de mult nimic, chiar daca platim cass)? De ce nu le cauta presa? De ce nu le cauta medicii?

De ce nu se fac baze de date cu aceste raspunsuri si tratamente?

Sunt convins ca pana si cifra fatalitatii, de 2%, ar fi cu mult mai mica daca s-ar sti si aplica peste tot aceste raspunsuri si tratamente.

stiti de ce?

Pentru ca medicii de familie si medicii din ambulatoriu ar bara din timp agravarea virozei si punerea bolnavilor pe oxigen sau pe aparate. Se intampla mult prea des ca, in spitale reorientate fortat pe tratarea “acestui virus nenorocit”, ca asa vrea Arafat, sa nu existe medicamente, medici specializati in infectii virale si pneumologie, proceduri de lucru si echipamente. Prea des se ajunge la intubare.

Poate ca aceasta baza de date ar salva mult mai multe vieti decat se prefac ca fac medici f f onesti, ca Dorobat sau Musta ori nemedici ca Imbri sau Jurma.

Pricepeti baieti?

E nevoie sa va desenez?

PS Cu toate dubiile referitoare la acuratetea testelor RT-PCR, cu toata lipsa de certificare Renar a aparatelor de testare si a laboratoarelor, cu toata bataia de joc a testelor efectuate in parcari sau in stare de conflict de interese, desteptii nostri pandemici se bazeaza in continuare pe aceste teste pentru a lua toate aceste masuri nebunesti si inutile. Ca tot le place pluseristilor acest cuvant - in locul lui Voiculescu, eu as face un audit complex, national, cu privire la toate aceste teste, pentru a vedea ce e autorizat sau nu, ce e afectat de conflicte de interese sau nu, ce e fals pozitiv/negativ, si de-abia dupa aia as publica cifrele reale ale infectarii, dar mai ales, cifrele reale ale vindecarii.

PPS Unde sunt donarile de plasma de la cei vindecati? Unde sunt tratamentele cu anticorpi mono-nucleici? De ce s-a renuntat asa de usor la ele? Daca ne concentram exclusiv pe vaxin, nu cumva asta face sa para ca scopul ideologic al p(l)andemiei a fost vaxinarea, mai ales cea care utilizeaza manipularea genetica?"


Comentarii

# Ioana M. date 26 martie 2021 10:00 +41

Daca restrictioneaza accesul in unitatile de alimentatie publica se produce inevitabil aglomeratie, cozi , stres, care va spori rata de raspandire. Un expert extrajudiciar specializat in statistica va putea dovedi asta. Dar nu inteleg de ce un pneumolog este anchetat de Colegiul medicilor dar un dermatolog, care lucreaza ca ATI ist, nu. Cineva va raspunde penal, administrativ si civil in aceasta situatie ilegala. Daca nu vor raspunde medicii nespecialisti, inseamna ca raspund SEMNATARII protocolului si M.S.Deci, ce specialisti au semnat schemele de tratament impuse de M.S ?

# Obs date 26 martie 2021 10:39 +14

O fi relevant daca din cei 4,5,....7 la mie, 70-80% sunt asimptomatici sau cu forme usoare?! Cum sa recurgi la restrictii aberante in lipsa unor analize temeinice, cu argumente logice. Face bip calculatorul si gata...incidenta 4....7 la mie !

# Florin date 26 martie 2021 11:51 +14

Subscriu ... indolenta, coruptie, manipulare/dezinformare crasa, coroborata cu neprofesionalismul "autoritatilor" care gestioneaza "pandemia" si binenteles, bataia de joc din "coalitia de guvernare"... Deci, despre ce vorbim ?!?

# Neanae date 26 martie 2021 12:15 +13

Da, bine zis, efectiv se merge din aberatie in aberatie cu măsuri cu aceeași “calitate”! Le vedem, le simțim pe piele, se adauga, se adauga fix ca in coșul de cumpărături și la urma PLĂTIM! Citii amu ca Greviștii de la Metrorex cânta și dansează in subsolul stațiilor ... EXCELENT! Vrea sa însemneze ca NU SE MAI POATE! Istorioara. Un împărat adauga regulat taxe peste taxe asupra poporului și trimitea apoi oamenii lui printre supuși sa observe reacțiile. Raportul era mereu la fel. Lumea bombanea, dar lucra și mai intens ca sa poată plăti. Dar o data iată ca emisarii raportară ca după ultimile taxe poporul era prin piețe, nu la munca, cânta și dansa! Împăratul avid, dar înțelept, a dat ordin imediat sa se reducă taxele la jumate! Poporul se întorseră la munca voios. Tâmpii de guvernanți actuali de înțelepciune nici vorba. Când începe poporul sa se adune oriunde in cântec și dans - aloooo - SUNTEȚI TERMINAȚI CU TOATE ALIANȚELE VOASTRE DE INCOMPETENȚI ȘI HAHALERE HOAȚE. Pa ...

# Cetateanul date 26 martie 2021 13:34 +19

În epoca de glorie a chiorului ce făcea gașca portocalie? Tăia, închidea, desființa, reorganiza etc etc. Asta în timp ce piticul atomic se lauda cu meleoarde de la fmi. Ce fac acum aceeași #baieti, vopsiți mai nou în galben? Taie, desființează, închid etc... adică fix ceea ce știu. Asta în timp ce se lauda cu niște ipotetice meleoarde de la hUE.

# mitica date 26 martie 2021 18:48 +5

Toate ordonantele de guvern au fost premeditate pentru ca sa creasca numarul de cazuri de covid-19 .

# Mihaela date 26 martie 2021 19:02 +21

Guvernul e în derivă, miniștrii nu știu unul de altul, fac declarații contradictorii, de multe ori același personaj face azi declarații care se bat cap în cap cu cele de ieri. Prostia, impostura, își spun cuvântul. Fiecare pasăre, pe limba ei piere ! Sper să se întâmple cât mai curând, spre binele tuturor.

# Naste Pavaluc date 26 martie 2021 22:26 -10

,,Avocatul minune'' a primit se pare indeletnicirea-n ,,pandemie'' ca sa-i faca prosti pe ,,decidenti''. Cat de prost tre' sa fii ca sa crezi ca aia ,,prosti care au decis in numele poporului'' toate restrictiile au in vedere combaterea? De-un an e evident ca scopu-i ,,instruirea'' care se face la nivel psihologic si-i evident ca-i nevoie si de ,,formatorii de opinie'' care sa se faca ca lucreaza combatand combaterea. Astfel, ,,poporul'' e asezat in sir indian si asteapta ,,noi ordine''. Imi zicea un amic ca un vecin de-al lui, ,,octogenar vaccinat'', era bucuros nevoie mare ca ,,autoritatile'' au permis ,,Invierea''. Sigur ca traind si-n celalalt regim opresiv, mosul era si temator sperand ca ,,enoriasii'' n-o sa fie pusi in schimb de ,,feţele bisericesti'' ca sa-si faca crucea cu mana stanga.

# Taranel Suplac date 26 martie 2021 22:29 0

Domnu' avocat, nu-i nevoie de ,,manipularea genetica'' cand poate fi realizata si altfel. E nevoie ca sa te injecteze cand pot sa-ti ,,serveasca'' continutul in pufuleti, saorma, bere, vin la pet sau platforme online pentru toate ,,gusturile''? N-or fi destul de avansati ,,tehnologic'' de tre' neaparat sa apeleze la intepare? Haideti d-le avocat, ca doar lumea a evoluat. Sa sperii analfabetul functional cu cincigeul cand deja de o gramada de timp se ,,prajeste'' la focul molcom numit wireless. Circ,circ ieftin la care contribuie din plin, se intelege, si formatorii de opinie (câinii pastorali gen Border Collie). Auzi, d-le ce-i trece prin cap ,,doctorului''! Plasme sau anticorpi mono-nucleici ...

# Silviu date 27 martie 2021 13:50 +6

E prea blând ceea ce fac băieții....Un asemenea popor: laş, indiferent la orice încălcare a libertății, şmecher, incult, merită călcat pe cap şi ținut cu botul în glod! Toate gunoaiele astea au făcut profilul psihologic al acestei turme de oi şi au înțeles că orice ar face, nu există reacție! În afară de mâncatul de rahat prin comentarii, aici, pe Facebook sau aiurea...

# xyz date 28 martie 2021 13:37 +5

Vesti bune! https://www.incorectpolitic.com/o-mare-victorie-pentru-omenire-si-libertate-curtea-suprema-a-statelor-unite-a-anulat-vaccinarea-universala-pe-care-o-preconiza-banda-lui-bill-gates-si-a-celorlalti-talhari-mondialisti/ https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/ https://www.youtube.com/watch?v=TNjjOaP1COo

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.04.2021 – Ionut Matei se face notar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva