22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ABOMINABILA TICALOSIE – Avocatul Cristian Winzer se revolta dupa dezvaluirile despre drama traita de avocata Mihaela Bodirlau: “Un caz/ dosar absolut revoltator, care reconfirma (din pacate!) ca, uneori, infractorii adevarati sunt in institutiile Statului, iar nu in inchisori... Un caz/ dosar care reconfirma ticalosia abominabila a unor indivizi care nu pot fi numiti magistrati” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

24 April 2024 15:21
Vizualizari: 4278

Avocatul Cristian Winzer (foto) se revolta dupa dezvaluirile avocatei Mihaela Lupu (fosta Bodirlau) despre abuzurile si umilintele la care a fost supusa in dosarul in care a fost aruncata dupa gratii aproape trei ani, in urma unei condamnari aflate in prezent in revizuire. Este vorba despre dezvaluirile facute de avocata Lupu intr-un interviu cutremurator acordat Lumea Justitiei (interviul poate fi vizionat mai jos).


 

Cristian Winzer precizeaza, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri, 24 aprilie 2024, ca ceea ce s-a intamplat in cazul avocatei Lupu confirma ca uneori adevaratii infractori sunt in institutiile statului, nu in inchisori. Acelasi caz, scrie Winzer, reconfirma ticalosia abominabila a unor indivizi care nu se pot numi magistrati.


Iata comentariul avocatului Cristian Winzer:


“Un caz/ dosar absolut revoltator, care reconfirma (din pacate!) ca, uneori, infractorii adevarati sunt in institutiile Statului, iar nu in inchisori, fiind chiar cei care trebuie sa apere ordinea de drept si drepturile si libertatile cetatenilor…

Un caz/ dosar care reconfirma

(i) ticalosia abominabila a unor indivizi care NU pot fi numiti magistrati, respectiv

(ii) usurinta nefireasca cu care destine/ cariere/ familii/ vieti sunt distruse (uneori iremediabil)…”


Prezentam interviul acordat de avocata Mihaela Lupu (fosta Bodirlau):

 


Comentarii

# Csaba D date 24 April 2024 16:51 +9

"Judecatorul nu poate pronunta o hotarare in conformitate cu ce vrea, ce crede sau ce asteapta societatea", spunea mai jos o celebră judecătoare. Q.E.D., doamnă.

# fost judecator date 24 April 2024 16:52 -7

NICI PE DEPARTE SISTEMUL POLITIENESC, JUDICIAR ȘI PENITENCIAR NU A FOST, NU ESTE ȘI NU VA FI EDUCATIV, CU EXCEPTIA DETENTIUNII PE VIATA, CARE NU AR TREBUI SA EXISTE, TREBUIE ÎNLOCUITA CU PEDEAPSA CU MOARTEA, MENTINUTA DOAR PENTRU CAZURI IN CARE EXISTA TOTUSI DUBII SI AR PUTEA EXISTA ERORI JUDICIARE. ACEASTA LUME SE VA DESFIINȚA CURÂND, SUNT VREMURILE DIN URMĂ, JUDECĂTORII, PROCURORII, AVOCATII, GARDIENII,POLITISTII, VOR FORMA LANTUL SPRE LOCUINTA MORTILOR SI VOR PLATI SI EI CU PEDEASPA SUFLETULUI PENTRU GRESELILE LOR.CONDAMNATUL IN PENITENCIAR CADE PSIHIC, SE IMBOLNAVESTE, SE DEGRADEAZA MORAL, PUTIN VAD PEDEASPA CA LUMINA DE IERTAREA PACATELOR.STATUL ESTE O CREATIE ARTIFICIALA, O ILUZIE, PATIMILE AU DEVENIT LIBERTATI LEGIFERATE, STATUL ESTE UN LEVIATAN.

# Cârcotaș date 24 April 2024 17:15 +9

Alooo, judecătorii de penal, foști sau actuali, de București, Brașov, Constanța, Oradea care va umezeati de placere când primeati rechizitoriu de la denea, gura! De aia nu a fost nicio zguduire în sistem când a fost condamnat Ficior sau când ICCJ i-a achitat pe ofițerii securității din dosarul Ursu: sunteți exact ca ăia!

# Marian date 24 April 2024 18:55 -31

La care școală ai învățat, d-le avocat, că spusele uneia dintre părți reprezintă adevărul absolut? As fi curios dacă ai avea îndoieli și atunci când partea face afirmații care nu-ți sunt pe plac. Sper sa publice luju mesajul. Dacă nu, spor în continuare la mani******rea creierelor spălate!

# Victima date 25 April 2024 11:09 +5

Pt Marian: Ar trebui sa fii in postura de victima sa intelegi adevarul din spusele avocatului. Daca nu ai trait vreodata opresiunea procurorilor si judecatorilor, tot ce se scrie ti se pare o poveste de adormit copii. Sau faci parte dintre ei... Sa vezi cum esti condamnat pentru evaziune fiscala de o judecatoare, evident la propunerea unui procuror, care nu pricep ce inseamna STORNO pe o factura... Cica...e cu minus, e clar făcătura...Caz real. 100% real.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva