23 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADJUNCTA DNA S-A PENSIONAT – Sectia pentru procurori a CSM a aprobat 13 eliberari din functie prin pensionare. Printre procurorii care pleaca din magistratura se numara si adjuncta DNA, Madalina Scarlat. Vedeti cine sunt procurorii fata de care CSM a aprobat iesirea la pensie (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

8 November 2022 15:12
Vizualizari: 6670

Adjuncta Directiei Nationale Anticoruptie, procuroarea Madalina Scarlat (foto stanga), a iesit la pensie. Decizia a fost luata marti, 8 noiembrie 2022, de Sectia pentru procurori a CSM.


 

Astfel, procurorii din CSM au aprobat cererea Madalinei Scarlat de eliberare din functie prin pensionare. Aceeasi hotarare a fost dispusa si fata de alti 12 procurori care solicitasera pensionarea.

Informatia privind pensionarea Madalinei Scarlat a fost publicata in exclusivitate de Lumea Justitiei inca de la finalul lunii octombrie 2022 (click aici pentru a citi).

 

Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM:


1. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului MAMALIGAN GHEORGHE, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, delegat in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Videle. (unanimitate)

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei RAILEANU RUXANDRA PAULA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, delegata la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

3. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului VESTEMEAN ION, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, delegat in functia de prim procuror la aceasta unitate de parchet. (unanimitate)

4. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului CIRSTEA CRISTIAN, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj. (unanimitate)

5. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei POPESCU LEONTINA, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Seviciul teritorial Craiova. (unanimitate)

6. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului AUSTRIANU MARGARIT RAZVAN, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Campulung, avand gradul profesional corespunzator parchetului de pe langa tribunal. (unanimitate)

7. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului DRAGA COSTINEL LAURENTIU, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia de Arama, delegat in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Motru, avand gradul profesional corespunzator parchetului de pe langa curtea de apel. (unanimitate)

8. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului PATA DANIEL - MARIUS, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni, delegat in functia de procuror sef al Serviciului informatii clasificate si de centralizare a datelor privind coruptia din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. (unanimitate)

9. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului IONITA VASILE, procuror sef al Serviciului resurse umane, perfectionare profesionala si documente din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. (unanimitate)

10. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei CIRJEU CORNELIA, prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Mehedinti. (unanimitate)

11. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei OSTIN ANA - DANIELA, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – structura centrala. (unanimitate)

12. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei TANASE MIRELA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

13. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei SCARLAT MADALINA, procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie. (unanimitate)

Comentarii

# Dragos Barna date 8 November 2022 21:41 0

nu e pierdere, ca se facea ca incurca prescriptia raspunderii penale cu cea a executarii pedepsei. Asa ca, e mai bine ,nu e o pierdere pentru DNA ,numai pentru buget!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.04.2024 – Procurorul care a invins DNA se vrea primar (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva