4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ANGAJATUL DISTRAT – Presedintele UNBR Gheorghe Florea denunta adresa trimisa de Uniune la Tribunalul Bucuresti prin care avocata Laura Vicol a fost pusa intr-o situatie ingrata. Avocatul Florin Ionescu, autorul adresei, a fost bagat la disciplinar. Florea: “Raspunsul a fost distorsionat prin comunicarea din proprie initiativa a angajatului UNBR av. Florin Ionescu a comunicatului DNA relativ la domnul Learciu Nicolae”

Scris de: L.J. | pdf | print

24 April 2017 15:05
Vizualizari: 11292

Urmare articolului “SCANDALOS – Avocata Laura Vicol a trebuit sa dea explicatii la TMB, dupa ce seful UNBR Gheorghe Florea a livrat instantei comunicatul de presa al DNA prin care aceasta a fost trimisa in judecata. Judecatoarea Lavinia Circiumaru a intrebat-o pe Laura Vicol daca mai are dreptul sa profeseze si daca nu cumva este suspendata din profesie, fiind inculpata. Atentie, Laura Vicol nu a fost suspendata din profesie, nu este condamnata si se bucura de prezumtia de nevinovatie" publicat de Lumeajustitiei.ro in data de 21 aprilie 2017, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de avocatul Gheorghe Florea (foto) a remis redactiei noastre precizari in vederea clarificarii situatiei sesizate.


Conform precizarilor presedintelui UNBR Gheorghe Florea, in urma verificarilor s-a stabilit ca avocatul Florin Ionescu, suspendat din profesie din 2008 si care ocupa in prezent functia de secretar general al Aparatului tehnico-administrativ al UNBR, conform site-ului Uniunii, a fost cel care “din proprie initativa” a comunicat Tribunalului Bucuresti comunicatul de presa al DNA prin care Niculae Learciu si avocata Laura Vicol au fost trimisi in judecata.

Avocatul Gheorghe Florea precizeaza ca “situatia creata din initiativa angajatului UNBR, fara observarea continutului complet al comunicatului, face obiectul unei anchete interne al carui rezultat va fi adus la cunostinta publica”.

Iata precizarile presedintelui UNBR Gheorghe Florea:

 

*Cititi aici mai multe detalii despre cazul avocatei Laura Vicol

Comentarii

# Canarul date 24 April 2017 15:37 +10

Daune de vreo 100.000 EURO și după aia să facă UNBR câtă anchetă internă vrea...

# cucuveau rozalie date 24 April 2017 16:23 +2

Angajatul distrat?  Dupa descriere pare a fi avi avi domn florea. Noi stim ca aveti multi avi avi in gasca aia de avocati imtrati prin scutire de examen  si spaga :D :D :D Domn Florea trimite-i la avocatul Bota sa le predea gramatica lb.romane si drept. Vorbesc eu cu maestrul sa o faca pro bono.

# DODI date 24 April 2017 16:51 +1

URA!!!!!!!!!! A fost găsit acarul Păun. Mai sunt mulți acari să îl salveze pe acest ceferist ratat?

# AV date 24 April 2017 20:06 0

De prea multa stiinta de carte... Dar asta e cardeala....au crezut ca nu se afla....HUA!

# alex date 25 April 2017 03:14 +1

"...anchete interne al CAREI rezultat..." stiti sa tineti profesia inchisa, banditilor, dar nu stiti sa vorbiti limba romana.

# Muppet Show Time date 26 April 2017 16:01 +1

Tovarășul din poză pare să spună...ce ne-ai făcut bre Pătrășcanule bre, cu ghidușa aia de Lege 3, de trebuie noi acuma să ne încumetrim cu toți ciudații, ca să ne scoatem în fața lui Bota ăsta care știe mai mult Drept decât noi toți laolaltă...și dumneata, măi maestre Sadoveanu, niciun pic de milă n-ai avut de niște bieți cozonăcari, căci uite-acuma mai toată lumea ne știe de 'pamblicari' și de trăgători de sfori și alte vânturi...

# trilulilu date 26 June 2017 20:41 +2

cica tovarasii nu prea mai au bani de vacante la techirghiol si au bagat examenul de pacaleala in avocatura pentru 1 septembrie. faza este ca incepe inscrierea cu 3 iulie, cate 10 bulioane pe cap de bou/vaca furajata. :D :D :D :D :D

# trilulilu date 26 June 2017 20:43 +1

basca ca comisioanele se dau direct la bucale. teapa pentru provincie, toate animalutele incolonarea si maes la inppa -ul ala uria de pe strada vulturilor(mai bine zis cioclilor). se va da un formular la cinci oameni . o sa vi se interzica sa copiati :P :P :P :P :P

# un avocat care poate pleda date 26 June 2017 22:27 -1

chiar est trilulilu

# trilulilu date 27 June 2017 08:42 +2

mai bine publica rezultatul anchetei, mai zgambeaza care pledezi in budă.

# Rabdare... date 27 June 2017 15:00 0

Stati sa vedeti ce urmeaza pentru cutumiari.Un tort cu ,,cirese''

# Doamne da mai multe date 30 June 2017 20:53 0

Cozonacul e tot mai mic! bataia e rezolvarea. Articol de interes pt. luju: gazetadecluj.ro doua avocate se iau la bataie in instanta . Ce penibili sunteti.

# disperare date 10 July 2017 19:05 +1

cam putini fraieri anul asta la inscrierea pentru simulacrul numit examen de primire in profesia de avocat. s-au prins romanii de megaescrocheria numita examen. intra cine e sigur ca are cumparata grila, restul cotizanti fara speranta. :D :D :D cu ce-si mai fac indivizii vacanta daca nu dati 10 bulioane donatie pentru un mare siretlic???

# linistitul date 10 July 2017 20:16 -1

Ce-i mai, nea caisa, ai ajuns la disperare?Stai sa vezi ce urmeaza!

# joe coker date 10 July 2017 21:15 0

pleaca gasca mafiota neinfiintata la parnaie?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva