31 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ATRAGEREA UNUI FOND DE INVESTITII PRIVAT – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Global Technical Group la vanzarea parchetului majoritar de actiuni catre Abris Capital Partners. Mandatul Tuca Zbarcea & Asociatii a inclus consultanta privind aspecte specifice de drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, dreptul concurentei, proprietate intelectuala si IT, drept bancar, fiscalitate si dreptul muncii

Scris de: V.B. | pdf | print

25 July 2019 11:41
Vizualizari: 4750

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat miercuri, 24 iulie 2019, ca a oferit asistenta juridica pentru o tranzactie prin care Global Technical Group (liderul pe piata din Romania in dezvoltare de software si furnizare de solutii tehnologice pentru eficientizarea cladirilor si a infrastructurilor de securitate) a vandut pachetul majoritar de actiuni catre Abris Capital Partners.


Mai exact, societatea de avocati a acordat servicii de asistenta juridica Global Technical Group in contextul tranzactiei prin care grupul de companii fondat de Fadi Rida si Mihai Stanescu a incheiat cu succes procesul de atragere a unui fond de investitii cu capital privat, sustinut de investitori internationali de renume, prin transferul pachetului majoritar de actiuni catre Abris Capital Partners.

Mandatul Tuca Zbarcea & Asociatii a inclus consultanta privind aspecte specifice de drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, dreptul concurentei, proprietate intelectuala si IT, drept bancar, fiscalitate, dreptul muncii, precum si asistenta pe parcursul negocierilor conditiilor de incheiere a acestei tranzactii. Coordonarea echipei de avocati a fost asigurata in principal de Sorin Vladescu (foto 2), Avocat asociat, si Marius Barladeanu (foto 1), Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Din echipa au mai facut parte avocati cu o experienta solida, precum Nisa Jecu, Managing Associate; Andreea Oprisan, Managing Associate; Raluca Sanucean, Managing Associate; Serban Paslaru, Avocat asociat; Bogdan Halcu, Managing Associate si Nicoleta Tudor, Associate.

Suntem incantati de succesul acestui proiect pe parcursul caruia am avut prilejul sa colaboram cu doi antreprenori vizionari, dedicati dezvoltarii propriei echipe si planurilor de expansiune regionala, precum si dezideratului de a oferi servicii si solutii de cea mai inalta calitate. Cu siguranta nivelul de experienta si expertiza al fiecaruia dintre avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii a reprezentat un argument solid al selectiei noastre ca si consultant al Global Technical Group si, totodata, un fundament pe care s-a putut edifica o constructie juridica ampla si complexa, caracteristica proceselor de fuziuni si achizitii”, a declarat Marius Barladeanu.

In urma cooptarii Abris Capital Partners ca actionar majoritar, societatile grupului Global Technical se vor concentra pe dezvoltarea regionala a platformelor proprii de solutii tehnice integrate si pe extinderea aplicarii lor catre noi sectoare, precum si pe continuarea cresterii afacerii prin mobilizarea vastei expertize tehnice in design, instalare, mentenanta si operatiuni.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.01.2023 – Piturca, pe mana lui Mota

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva