24 octombrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DEZASTRU PRINTRE AVOCATII PARALELI – Avocatul Pompiliu Bota este condamnat definitiv pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat. Curtea de Apel Alba i-a respins recursul

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

29 mai 2012 20:49
Vizualizari: 17973

 

Dezamagire maxima in barourile infiintate de celebrul avocat Pompiliu Bota. Creatorul barourilor paralele Pompiliu Bota ramane condamnat definitiv la 6 luni de inchisoare, cu suspendare, pentru infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii – respectiv profesia de avocat. Curtea de Apel Alba Iulia a respins marti 29.05.2012 recursul declarat de Pompiliu Bota impotriva sentintei penale a Judecatoriei Deva, pronuntata la inceputul lunii aprilie 2012, prin care acesta a fost condamnat la inchisoare cu suspendare. Solutia Curtii de Apel Alba Iulia surprinde prin faptul ca anterior, in patru alte cazuri similare, la aceeasi instanta s-a pronuntat achitarea pentru o serie de avocati din barourile Bota. Condamnarea lui Bota este prima condamnare definitiva administrata pentru practicarea fara drept a profesiei de avocat  unui avocat din noile structuri infiintate incepand cu anul 2003. Ea survine dupa sute de hotarari judecatoresti pronuntate de zeci de instante din intreaga tara, in care pentru aceleasi fapte s-au pronuntat exclusiv solutii de achitare.


Contactat telefonic, Pompiliu Bota ne-a declarat cu amaraciune ca nu doreste sa faca niciun comentariu. Bota are pe rolul CEDO o plangere veche de cinci ani - de cand a inceput procesul impotriva sa, prin emiterea rechizitoriului in luna aprilie 2007 de catre procuroarea Elena Sandu, din Parchetul General – in care spera sa obtina castig de cauza, asa cum a mai primit si in alte doua cazuri solutionate de judecatorii europeni, pe spete diferite insa. Bota a reclamat la CEDO in principal incalcarea principiului securitatii juridice, in sensul ca Parchetul General nu a respectat solutiile pronuntate de instantele de judecata, atunci cand a cerut si insistat in condamnarea sa.

Solutia de la fond, fata de care s-a respins recursul lui Bota

Potrivit dispozitivului sentintei pronuntate de judecatorul Constantin Chelcea de la Judecatoria Deva: „Condamna pe inculpatul BOTA POMPILIU la pedeapsa de 6 (sase) luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de exercitare fara drept a unei profesii. In baza art. 26 din Codul Penal cu referire la art. 25 (actual 26 alin. 1) din Legea nr. 51/1995 rep., raportat la art. 281 Cod Penal, condamna pe acelasi inculpat, la pedeapsa de 6 (sase) luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii. In temeiul art. 33 lit. a) si art. 34 lit. b) Cod Penal, contopeste pedepsele aplicate prin prezenta hotarare, urmand ca in final, inculpatul sa execute pedeapsa cea mai grea, de 6 (sase) luni inchisoare. In temeiul art. 71 Cod penal, aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitiul drepturilor prevazute de art. 64 lit. a) teza a II-a si b) Cod penal, pe durata executarii pedepsei principale. In baza art. 81 Cod penal dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei aplicate inculpatului pe durata unui termen de incercare de 2 ani si 6 luni, stabilit conform art. 82 Cod penal. In temeiul art. 71 alin.5) Cod penal, pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei inchisorii, suspenda executarea pedepselor accesorii. In temeiul art. 359 Cod procedura penala, atrage atentia inculpatului asupra consecintelor comiterii unei noi infractiuni intentionate pe durata termenului de incercare. In temeiul art. 191 Cod procedura penala, obliga pe inculpatul Bota Pompiliu la plata sumei de 17.000 lei, cheltuieli judiciare catre stat. in baza art. 11 pct. 2 lit. b) raportat cu art. 10 alin. 1) lit. g) Cod procedura penala dispune incetarea procesului penal pornit impotriva inculpatului SUSAN LUCIAN, pentru savarsirea infractiunii de exercitare fara drept a unei profesii prevazuta de art. 25 (actual 26 alin. 1) din Legea nr. 51/1995 rep. raportat la art. 281 Cod Penal, ca urmare a decesului acestuia. In baza art. 192 alin. 3) Cod procedura penala, cheltuielile judiciare in suma de 1.100 lei raman in sarcina statului.”

Comentarii

# consilier juridic date 29 mai 2012 20:57 +13

daca asta e justitie inseamna ca suntem varza. justitia dragi tovarasi se face la ordin. deci ce este legal infiintat nu mai este valabil in tara asta, asa ca hotii si mafiotii pot topai de bucurie.

# dankh1 date 29 mai 2012 21:03 +1

gata cu barou.srl...e logic ca asta trebuia sa fie solutia...din moment ce din 2006 legiuitorul a interzis expres infiintarea altui barou ...ca intamplator Bota il infiintase anterior nu schimba situatia...este in afara legii...si probabil si cel traditional nu e in regula, dar cred ca datorita lacunelor si necorelarii legilor adoptate in timp...dar macar cel traditional are o consacrare prin lege...dupa modificarea din 2006

# pt dankh 1 date 29 mai 2012 21:06 0

bai prostovane, stiai ca legea nu retroactiveaza? dar tu un bou intrat cu parale nu stii decat sa comentezi  ca un pseudorahat ce esti. asta e diferenta intre clica de prosti a lui iordachescu si oamenii cu carte.

# dankh1 date 29 mai 2012 21:11 +7

normal ca stiu...nu mai fi suparat pe mine ca nu eu am pronuntat sentinta. :lol: ..dar iti explicam vointa legiuitorului...care prin modif din 2006 a legiferat baroul traditional nu pe al lui Bota...nici macar nu s avocat ...e parearea mea de jurist...treaba cu retroactivarea este intr adevar un argument in favoarea lui Bota pt a nu i desfiinta baroul...dar in acelasi timp nu mai poate profesa in acel barou pt ca s ar afla in afara legii...

# aoleooo dankh1 date 29 mai 2012 21:19 -6

ne faci tagma de ris. unde ai vazut tu in lege ca este vorba de baroul traditional? mai iordachescu sub acoperire, daca esti jurist inseamna ca nu ai ce cauta in profesie.

# dak schun date 29 mai 2012 21:30 +4

2006???? Panarama aia de oug adusa de-acasa de la zamfirescu-predoiu in sacosa, a fost declarata neconstitutionala. Vrei sa zici 2004? Neretroactivitatea legii iti suna a ceva cunoscut?

# fghfdhgjgh date 30 mai 2012 00:29 +2

"retroactivarea"..imi place mult asta...suna foarte bine..o regasim in dex? scrieti "vorbe" multe, cuvinte putine.

# dankh1 date 30 mai 2012 09:05 0


Citeza pe fghfdhgjgh
"retroactivarea"..imi place mult asta...suna foarte bine..o regasim in dex? scrieti "vorbe" multe, cuvinte putine.
scuze, retroactivitate am vrut sa scriu dar n am recitit inainte de Enter

# logicianule date 29 mai 2012 21:06 +10

Oooooooo, ai gandit mult, nu? Sau deloc? De cand Bota este egal barou? Bota este Bota, atat. UNBR este altceva. Nici macar atat nu ati reusit sa ganditi in atatia ani, mai baieti. Ce sa mai, va vad zilnic in instanta. Niste lepre, asta sunteti. Impotenti intelectual si profesional

# pentru dankh1 date 30 mai 2012 02:47 +2

Nu e vorba de nici un srl. Citeste putin legislatia. Atat Codul Civil, cat si legea avocaturii. Legea spune ca baroul este constitutit din totalitatea membrilor lui, avocati. Adica din persoane fizice, care contribuie financiar. Are clar carater privat. Caracterul public este dat de faptul ca baroul, ca organism de control al profesiei, are atributii jurisdictionale asupra membrilor. Citeste lege, cod, doctrina juridica. UNBR are caracter mixt, este atat organizatie de dretp privat, cat si organizatie de drept public. 

# avocat c gh UNBR Bota date 30 mai 2012 07:29 +7

PENTRU : Decanii din UNBR Bota Pompiliu : PROPUN CA AZI 30 MAI 2012 SĂ NE MOBILIZAM ȘI PRIN AVOCATUL POPORULUI SĂ INIȚIEM UN RECURS IN INTERESUL LEGII. SUNT CONDIȚIILE NECESARE UNUI RIL.

# Avocat date 30 mai 2012 12:07 0

Eu va propun sa va mobilizati si sa tineti un moment de reculegere, iar apoi sa intrati in doliu pe perioada nedeterminata. Nu stiu de ce, dar in aceste barouri paralele sau numiti-le cum doriti, chiar si perpendiculare, majoritatea membrilor sunt fosti politisti, juristi, oameni care au incercat sa acceada in cele, sa le numim traditionale, si nu au reusit. Si toti la fel de "bine" preagatiti!! Gata!! Acceptati ce nu puteti schimba!! Echitabila ar fi o testare unitara a tuturor avocatilor, paraleli, perpendiculari, traditionali etc., pentru a elimina pleava si a culege spuma! Vivat justitia!

# c gh date 30 mai 2012 16:43 +3

pentru Avocat: in doliu cred ca sunteti voi după toate arestarile făcute in UNBR Florea, campioni la șpagă, de asemenea tot voi sunteți campioni la prostie tot voi sunteți. Și vreau să știi că ești în eroare, milițienii sunt la voi. pe de altă parte nu cred că vreodată ai putea să ajungi cu pregătirea la nivelul unui ofițer de poliție. Ei sunt ce ești tu acum, dar tu niciodată nu poți să fii ,,ei,,.

# Avocat date 30 mai 2012 22:16 +1

Sa zicem ca ai dreptate in ceea ce priveste spaga si militienii. Poti dovedi chestia cu spaga? Daca da, te asteapta institutiile abilitate ale Statului. In ceea ce priveste "pregatirea" unui ofiter de politie, mai intai nu pot fi de acord cu tine, respectiv au ramas prea putini OFITERI DE POLITIE PREGATITI, iar in al doilea rand chiar nu sunt curios sa ajung la "nivelul" lor. Vreau sa raman ceea ce sunt acum, e perfect! Tu, in schimb, vad ca esti nehotarat, altfel de ce jinduiesti dupa militieni?!? Oricum, sunteti depasiti de situatie, sunteti pe chituci. Ar fi fost totusi frumos sa va lase sa exeritati si voi activitatea asta, ca in cazul vostru nu poate fi vorba de profesie. Numa asa se puteau observa diferentele nete de valoare in favoarea UNBR Florea, cum ii spui tu.

# Vieri date 30 mai 2012 22:36 +1

Tu de unde ai mai aparut cutumiarule infatuat ? Cand va citesc comentariile, ma apuca greata. Majoritatea dintre voi sunteti aroganti, infatuati si slab pregatiti dpdv juridic. Bai pustiule, daca tu ne iei cu "poti dovedi chestia cu spaga", esti de-a dreptul penibil. Copile, esti prea mic sa ne pierdem timpul cu tine...

# RAVI-un amator date 15 septembrie 2012 09:27 +2

"Condamnarea lui Bota este prima condamnare definitiva administrata pentru practicarea fara drept a profesiei de avocat unui avocat din noile structuri infiintate incepand cu anul 2003. Ea survine dupa sute de hotarari judecatoresti pronuntate de zeci de instante din intreaga tara, in care pentru aceleasi fapte s-au pronuntat exclusiv solutii de achitare."-Asta da reforma a justitiei. Oameni buni, sunteti VARZA. Varza asta provine din parlament, unde legile si chiar Constitutia, s-au aprobat avandu-se in vedere interese personale si de grup

# luluta ciorduta date 15 septembrie 2012 10:53 0

Nu-l plange tu pe Bota. Are 90 de solutii de nevinovatie in care este recunoscut ca avocat. A mai fost el condamnat definitiv si de ICCJ pt. ev. fisc. de 0 lei şi a revizuit-o.

# PONTA date 31 mai 2012 15:19 -8

nu disperati colegi avocati, am infiintat PARCHETUL ONANISTILOR NECUNOSCUTI si TOTAL ANALFABETI unde in schimbul unei donatii de 1000 de p u l a (valuta forte botswaniana) puteti deveni procurori!  cei din baroul BOTA sunt primiti fara taxa! 

# pt luju date 31 mai 2012 15:22 +4

puneti va rugam interdictie semnatarului PONTA. este inadmisibil ca un descreierat sa fie lasat sa postezeasa ceva. este explicabila maniera a invatat de la mentorii sai decanii traditionali. asa se intampla cind pleava nu este triata.

# intrebare date 29 mai 2012 21:00 -3

Adica sentinta este definitiva? Nu poate fi atacata nicicum? Nu e normal

# avocat unbr -bota date 29 mai 2012 21:06 +1

caile interne( contestatie in anulare) si cedo

# RIL date 29 mai 2012 22:05 +11

Fiind prima solutie diferita de cele peste 1000 din practica sunt intrunite conditiile pentru promovarea unui RIL . Odata cu solutionarea lui in mod evident se va concretiza practica. recomandata . Astfel va fi incheiata aceasta anatema a avocatilor . Sa nu uitam ca aceasta solutie a fost recomandata si de CSM !

# pentru RIL date 29 mai 2012 22:10 +2

Codruta astepta de mult sa-si motiveze RIL-ul acum sigur o face si insista ca solutia de la Alba este cea legala

# CEDO - Cauza Beian impotriva Romaniei date 29 mai 2012 22:35 +13


Citeza pe pentru RIL
Codruta astepta de mult sa-si motiveze RIL-ul acum sigur o face si insista ca solutia de la Alba este cea legala
In mod evident in cazul unui RIL trebuie luat in considerare practica CEDO, respectiv cauza amintita.   Cauza Beian impotriva Romaniei statueaza ca : daca statele decid sa adopte legi ... , acestea trebuie aplicate cu o claritate si o coerenta rezonabile pentru a evita, pe cat posibil, insecuritatea juridica si incertitudinea pentru persoanele indreptatite. In aceasta privinta, trebuie subliniat ca incertitudinea, fie ea legislativa, administrativa sau jurisdictionala, este un factor important ce trebuie luat in considerare pentru a aprecia comportamentul statului. Avem convingerea ca la ICCJ sunt oameni rationali , experimentati si impartiali .

# Solutia favorabila este de referinta! date 29 mai 2012 22:49 +13

  Daca s-a dispus o solutie favorabila intr-o cauza, pentru persoane in situatii similare nu pot fi aplicate discriminatoriu solutii diferite. In mod evident CEDO recomanda solutia mai favorabila in practica penala , fara discriminare intre persoane. Ce am putea spune despre aceeasi persoana , care practic fusese deja judecat cu solutie favorabila in alte  aproape 100 de cauze raportat la 281 Cp?!

# Solutia favorabila este de referinta! date 29 mai 2012 23:06 +11

  Daca s-a dispus o solutie favorabila intr-o cauza, pentru persoane in situatii similare nu pot fi aplicate discriminatoriu solutii diferite. In mod evident CEDO recomanda solutia mai favorabila in practica penala , fara discriminare intre persoane. Ce am putea spune despre aceeasi persoana , care practic fusese deja judecat cu solutie favorabila in alte  aproape 100 de cauze raportat la 281 Cp?!

# avocatel date 29 mai 2012 23:19 +5

Daca se ajunge la CEDO, 99,9% ca Bota va castiga, in acest caz va fi dezastru pentru magistrat, o palma cat china pentru sistemul putred de corupt si zile negre pentru traditionali

# un avocat date 29 mai 2012 23:54 +7

Daca in cazul cailor de atac nationale, aspect care ar fi extrem de negativ si surprinzator, nu se va anula aceasta decizie, la CEDO va infrange sigur aceasta decizie.

# Solutia favorabila este de referinta! date 30 mai 2012 06:39 +9

  Daca s-a dispus o solutie favorabila intr-o cauza, pentru persoane in situatii similare nu pot fi aplicate discriminatoriu solutii diferite. In mod evident CEDO recomanda solutia mai favorabila in practica penala , fara discriminare intre persoane. Ce am putea spune despre aceeasi persoana , care practic fusese deja judecat cu solutie favorabila in alte  aproape 100 de cauze raportat la 281 Cp?!

# Solutia favorabila este de referinta! date 30 mai 2012 07:21 +7

  Daca s-a dispus o solutie favorabila intr-o cauza, pentru persoane in situatii similare nu pot fi aplicate discriminatoriu solutii diferite. In mod evident CEDO recomanda solutia mai favorabila in practica penala , fara discriminare intre persoane. Ce am putea spune despre aceeasi persoana , care practic fusese deja judecat cu solutie favorabila in alte  aproape 100 de cauze raportat la 281 Cp?!

# RIL date 29 mai 2012 22:21 +10

Fiind prima solutie diferita de cele peste 1000 din practica sunt intrunite conditiile pentru promovarea unui RIL . Odata cu solutionarea lui in mod evident se va concretiza practica. recomandata . Astfel va fi incheiata aceasta anatema a avocatilor . Sa nu uitam ca aceasta solutie a fost recomandata si de CSM !

# Un cetatean corect date 29 mai 2012 21:06 -9

Aceasta este o HOTARARE CORECTA! Bota nu mai are dreptul sa isi practice profesia prin SRL-ul sau

# Bobo date 29 mai 2012 21:23 -1

Esti un cetatean infect ! Romania e un stat ultra-corupt ! 

# Cetateanul corect date 29 mai 2012 22:01 +7

Hei! Treziti-va! Bota nu mai are dreptul sa mai practice profesia de avocat. Daca o va face, se revoca masura suspendarii conditionate a executarii pedepsei si i se va aplica pedeapsa inchisorii cu executare. 

# pt cetateanul turmentat date 29 mai 2012 21:26 +1

cu prostovani ca tine se duce tara asta de ripa. se pare ca tara asta e infectata rau de caracatita iordachescu , florea , predoiu, kovesi si alti mari "doctori " in ...sting.

# avocat " botanist " date 30 mai 2012 11:01 +4

Cetatene......organizatia " traditionalilor " nu este cumva o privata ? Are cumva acte de infiintare, ceva de genul acesta ?? Inainte de a vedea paiul din ochiul altuia, cauta-ti barna din ochii proprii ...... Nu vor unii in ruptul capului ca dl Bota, la nivelul anului 2003 ( sau cineva din anturajul sau ) a speculat cu inteligenta maxima o lacuna legislativa ?? In orice societate normala, bazata pe competenta, profesioanlism si mai ales moralitate, inteligenta este promovata si apreciata, nicidecum blamata.... Oare membrii " traditionali " din cauta " botanistilor " nu se indestuleaza suficient ? In loc sa isi faca loc pe piata muncii prin profesionalism, stau si redacteaza plangeri, injura prin presa de orice tip si improasca mizerie morala. Atat pot ei oare ?? daca-i asa, e vai de acest popor....

# avocat " botanist " date 30 mai 2012 11:05 -1

Erata : Nu vor unii in ruptul capului sa inteleaga / accepte ca dl Bota ...

# avocat " botanist " date 30 mai 2012 11:11 -1

Erata : Nu vor unii in ruptul capului sa inteleaga / accepte ca dl Bota ...

# cetateanului corect date 30 mai 2012 21:35 +3

Stimate domn, se vede ca sunteti cu cativa ani in spate. De unde srl??? Organizatia se numeste UNBR. Chiar daca initial a pornit cum a pornit, a devenit UNBR. Cititi raspunsurile de mai jos care discuta despre caracterul public-privat pe care il are baroul in lumina legii 51, cititi legea, codul civil, doctrina, jurisprudenta si povestim dupa aceea. O singura rugaminte, justificati in mod juridic pozitia.

# justitie la ordin date 29 mai 2012 21:07 +8

Traim intr-o tara cu grad ridicat de pericol social din partea autoritatilor. Doar CEDO

# petre date 30 mai 2012 07:37 +5

si CEDO...a cam apus..

# papa date 30 mai 2012 07:38 0

...de cand Macovei da tarcoale ..pe la..Strasbourg...

# avocat c gh UNBR Bota date 30 mai 2012 07:45 +3

Părerea este că CEDO respinge o a doua cerere cu același obiect, este ca procedura internă, consideră autoritate de lucru judecat. Este o interpretare personală.

# mahnit date 29 mai 2012 21:23 +1

Multumim judecatorilor!. Faradelegea a triumfat!. Clanurile malefice au liber la devalizat banci!

# ORDIN date 29 mai 2012 21:24 +3

e clar ca s-au pus in joc sume mari de bani si relatii politice . banul nu are miros, el primeaza in fata legii, deci se urmareste sa se sprijine structura de tip mafiot.

# av date 29 mai 2012 21:24 +2

http://www.luju.ro/avocati/barouri/explozie-in-razboiul-barourilor-pompiliu-bota-il-someaza-pe-gheorghe-florea-sa-prezinte-actele-de-infiintare-ale-uniunii-sale-in-baza-unei-sentinte-penale-definitive-a-judecatoriei-sectorului-1-care-a-desfiintat-plangerea-unbr-florea NU AFECTEAZA CU NIMIC DECIZIA DE AZI UNBR-UL LEGAL INFIINTAT SI NICI CEI PESTE 5000 DE AVOCATI

# Cristi P. Sturzu date 29 mai 2012 21:32 +4

Asta voiam sa spun si eu! E fix egal cu zero. Nu va imbatati cu apa chioara, data pe zeciuiala catre stapan. ;-)

# jurist date 29 mai 2012 21:40 +10

e un rahat. schimbati presedintele si gata. baroul nu pot sa-l desfiinteze nici daca stau in cap, este hotarare judecatoreasca definitiva. pentru prostii care comenteaza le recomand sa citeasca ce inseamna o hor judec. def. faptul ca politicul a intervenit si a condamnat un om nevinovat nu e ceva nou in tara asta plina de paduchiosi. 

# avocat date 29 mai 2012 21:48 -2

pentru JURIST. Situatia este mult mai gravă pentru judecătorul a dispus și ANULAREA ACTELOR DE INFIINTARE ALE BAROULUI, nu înțelegi ?

# jurist date 29 mai 2012 21:53 +1

unde ai citit tu trebusoara asta?

# BRAVO CRISTI !!! date 29 mai 2012 21:59 +1

UNA E BOTA , ALTA E UNBR-UL INFIINTAT DE BOTA !!! PREZENTA HOTARARE E FIX ZERO !!! SI ORICUM SE VA DESFIINTA !!!

# avocat bota date 29 mai 2012 21:44 +1

Nu prea este egal cu zero, este mult mai grav pentru că judecătorul a dispus si ANULAREA ACTELOR DE INFIINTARE A BAROULUI

# pt individul atoate stiutor date 29 mai 2012 21:50 +2

bati cimpii monseurs, ia mai documenteaza-te. vezi ca de unbr si barouri nu se pot atinge. ai pomenit anularea unor acte de infiintare care au la baza o hatarare judecatoreasca prin hot judecatoreasca? in cazul asta vorbim de judecatori CRETINI.

# pentru bati campii date 29 mai 2012 22:01 +4

citeste HOT de la Deva, intra pe portalul inst. si te convingi

# AV date 29 mai 2012 21:51 +5

din contra judecatoria deva prin aceeasi sentinta de condamnare arata ca RESPINGE CEREREA PROCURORULUI DE A ANULA DECIZIILE DE PRIMIRE IN PROFESIE !!! IAR LA CURTEA DE APEL S-A RESPINS RECURSUL CA NEFONDAT PE CAPATUL DE CERERE AL CONDAMNARII! NU INTELEG CE VREI SA SPUI.....

# av date 30 mai 2012 14:43 -1

respinge ca lipsite de obiect, daca bota nu e avocat nici acele documente de care s-a folosit nu au nicio valoare

# Dan date 29 mai 2012 21:52 +1

Da? Unde scrie, ca eu nu  vad asa ceva?

# Dan date 29 mai 2012 21:54 +2

Intrebarea mea viza afirmatia  facuta de "avocat bota".

# avocat 735/2010 date 29 mai 2012 22:07 -1

Dane citeste HOT de la JUD DEVA, anuleaza deciziile de primire in profesie si actele de infiintare a barourilor

# Dan date 29 mai 2012 22:14 +4

Pai tocmai ca scrie CA NU ANULEAZA !

# Dan date 29 mai 2012 22:17 +4

Pai tocmai ca scrie CA NU ANULEAZA !

# mai avocat date 30 mai 2012 02:43 +6

Ce motivare citesti tu? Hai sa iti traduc in limba romana. Procurorul cere ca deciziile respective sa fie anulate (deciziile de primire in profesie si de deschidere a cabinetului), insa instanta respinge cererea lui. Adica le lasa valabile. Ceea ce nu inteleg este cum de lasa valabila hotararea de inscriere in profesie, insa condamna pentru practica fara drept a profesiei?????

# AV date 29 mai 2012 22:01 +4

http://static.luju.ro/files/2012/aprilie_2012/09/dispozitiv_Bota.pdf AICI SCRIE!

# Dan date 29 mai 2012 22:13 +6

Cum adica a ramas fara obiect cererea privind anulare inscrisurilor denumite decizii emise ptr primirea in profesie si cele de infiintare Cab. de av.? In ce sens a ramas fara obiect cererea  cat timp inculpatul a fost condamnat ptr sav. infr. de exercitare fara drept a proefsiei?

# avocat 735 pentru DAN date 29 mai 2012 22:23 +2

adica prin condamnarea lui Bota se impune automat si desfiintarea barourilor si anularea deciziilor, astfel ca solicitarea parchetului a ramas fara obiect, adica este vorba de pedepse complementare

# Dan date 29 mai 2012 22:29 +4

Pe bune, de unde le scoti?

# AV date 29 mai 2012 22:05 -1

http://static.luju.ro/files/2012/aprilie_2012/09/dispozitiv_Bota.pdf AICI SCRIE!

# xxl date 29 mai 2012 21:55 -8

avocat si avocat bota, una si aceeasi persoana. un mic trepadus cititor in stele care viseaza. fugi maimutel si ia-ti prajiturica de la decanul tau si bate din palmute.

# avocat unbr-Bota date 29 mai 2012 21:45 +5

Dragi colegi, tupeul judecatorilor care au pronuntat aceasta decizie, e fara limite. Aceste mizerii umane, care protejeaza CORUPTIA din avocatura, si-au contrazis propria jurisprudenta ! Zecile de hotarari judecatoresti definitive care au consfintit legalitatea UNBR-Bota, nu pot fi ignorate din cauza unei singure(!) hotarari ABUZIVE care ne e defavorabila !!

# Asociatia Victimelor Magistratilor din Romania (A.V.M.R.) date 31 mai 2012 11:30 +1

Subscriem comentariului. Presedinte A.V.M.R. - Neagu Rodica, avocat "Bota". Tel.0743242121.

# POLO date 1 iunie 2012 09:14 -2

NU-I MAI LUATI APARAREA LUI BOTA D-NA NEAGU, CA SI CU DUMNEAVOASTRA S-A PURTAT URIT SI STITI FOARTE BINE CITE GRESELI A FACUT IN ULTIMII DOI ANI. SPER CA NU SUNTETI AMNEZICA.

# polooooo date 1 iunie 2012 16:34 +1

POLO, oare cine esti tu? mizerabilule. in mod sigur esti un trepadus cotizant la iordachescu.

# BOTA VA TRIUMFA !!! VETI VEDEA !!! date 29 mai 2012 21:46 +9

S-A PIERDUT DOAR O BATALIE !!! NU SI RAZBOIU !!! O SINGURA HOTARARE NU NE IMPIEDICA SA PROFESAM !!! ORICUM HOTARAREA VA FI DESFINTATA LA CEDO !!! SAU POATE CHIAR PRIN CONTESTATIE IN ANULARE SAU REVIZUIRE !!!

# avocatel date 29 mai 2012 22:53 +8

Cu toata mizeria asta se va ajunge la CEDO! Romania va fi iar condamnata, acest caz se va lua cu prioritate. Aceste manarii nu fac altceva decat sa acopere ilegalitatile si coruptia care exista in barourile traditionale, impreuna cu unii magistrati. Este incredibil ce se intampla intr-o tara ,,democratica''. In timp ce mii de oameni incearca sa profeseze o profesie frumoasa, se chinuie de ani de zile, fac fata tuturor acestei coruptii generalizate, altii se imbogatesc si prospera sub plapuma bine protejata a ilegalitatii. Tot ceea ce sa intamplat in ultimele zile, nu face altceva decat sa intareasca, sa ingroase, sa sculpteze in piatra si sa CONFIRME, in fata Uniunii Europene si a intregii Europe, pe plan juridic, politic si social, ideea ca Romania ESTE O TARA DE RAHAT, unde coruptia atinge culmi inimaginabile. Pacat, ca se intampla astfel de lucruri.Cu cat mai mult se intoarce roata, cu atat mai mult plapuma lor se subtiaza.

# dankh1 date 30 mai 2012 10:55 -7


Citeza pe BOTA VA TRIUMFA !!! VETI VEDEA !!!
S-A PIERDUT DOAR O BATALIE !!! NU SI RAZBOIU !!! O SINGURA HOTARARE NU NE IMPIEDICA SA PROFESAM !!! ORICUM HOTARAREA VA FI DESFINTATA LA CEDO !!! SAU POATE CHIAR PRIN CONTESTATIE IN ANULARE SAU REVIZUIRE !!!
ma intreb cine mai are curajul din baroul paralel sa profeseze dupa hotararea asta...cine isi asuma riscul a 5 ani de proces?

# BOTA VA TRIUMFA !!! date 30 mai 2012 13:43 +4

HAI SICTIR !!! VOR PROFESA TOTI AVOCATII DIN STRUCTURA BOTA !!!

# avocat legal date 31 mai 2012 20:33 +4

Cu totii vom profesa stimate traditional.Mai mult ca atat, vom fi mai prezenti in salile de judecata sa va demostram ca reprezentam structura cu mandrie si profesinalism cum am facut o de fiecare data.E normal sa va ingijorati, deoarece nu va ridicati la standardele noastre si reprezentam un adevarat pericol pentru voi.

# POLO date 30 mai 2012 16:31 0

CAPITOLUL BOTA, S-A INCHEIAT DEFINITIV. DACA AR FI INTELES IN SEPT. 2011 SA PREDEA PUTEREA SI SA FACA ALEGERI ASA CUM PREVEDE LEGEA, NU S-AR FI AJUNS AICI. S-A CRAMPONAT DE PUTERE, SA DETINA EL TOATE FUNCTIILE. ISI MERITA SOARTA SI MAI MULT DECIT ATIT.

# WW.POLO date 30 mai 2012 17:22 +1

''.....sa predea puterea...........'' cui mai domnu doctor, tie care ii pupi in cur toate slugile orange ale lui Base....Vai mama noastra cu un sef ca tine

# polopupapoalapu date 31 mai 2012 12:48 0

Si problema ta, care este? Ca e halatu scump? Bai spermatozoid ratacit, du-te in pustiu si lasa-ne. Esti penibil. Gaseste-ti o ocupatie, du-te cu vaca, scuteste-ne de derapajele tale imbecile.

# avocat date 29 mai 2012 21:47 +4

http://static.luju.ro/files/2012/mai_2012/17/achitare_GL_BEJAN.mark.pdf UNBR STRUCTURA BOTA ESTE FONDAT LEGAL PE BAZA UNEI HOT JUD DEF SI IREVOCABILE ,UNBR NU A FOST DESFIINTAT !!!

# socrates date 29 mai 2012 21:54 +1

pompilica...incearca bre cu notariatele!!!! vezi daca nu m-ai ascultat??? :lol:

# demostene date 29 mai 2012 22:00 0

socrates, du-te la iordachel si bagati-va amindoi dest'ul in popou ca nu veti reusi sa ne infringeti.  ;-)

# tipatescu date 29 mai 2012 21:59 +3

Sincer ca jurist nu mai inteleg nimic; nu inteleg cum majoritatea magistratilor nu condamna avocatii din UNBR Structura Bota iar instanta de la Alba o face. Deasemeni Curtea de Apel Galati nu il condamna de domnul Bota iar o alta instanta de acelasi grad o face. Sunt foarte curios sa vad motivarea. Atunci poate vom intelege ce au gandit magistratii. Daca au gandit. Cat priveste uniunea aceasta in baza actelor va putea sa functioneze ca si pana acum. Dar aceasta va alimenta razboiul deja existent; deasemeni judecatorii vor continua sa obstructioneze avocatii din structura Bota sa isi faca meseria. Si ii va alimenta pe avocatii traditionali sa invoce exceptia lipsei calitatii, cu toate ca nu au temei. Si instantele le vor accepta doar pentru ca sunt sustinute de un avocat traditional. Este tristul adevar. Continuam lupta cei care stim si avem argumente ca structura Bota respecta dispozitiile legale pentru a functiona.

# avocatel date 29 mai 2012 22:59 +4

Romanii care sunt victime ale unor motivari superficiale, ale unor motivari in care nu se descriu situatiile de fapt, probele si rationamentele in baza carora au fost condamnati, trebuie sa stie ca li s-a incalcat dreptul la un proces echitabil garantat de art. 6.1 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului si au dreptul de a se adresa Curtii de la Strasbourg pentru anularea hotararii judecatoresti date cu incalcarea legii si a cere despagubiri. anumiti judecatori uziteaza expresia de sorginte comunista ”Din inscrisurile aflate la dosar, coroborate cu... rezulta ca X a comis infractiunea de....”Asemenea hotarari sunt profund ilegale, deoarece atat codul de procedura cat si CEDO obliga la motivarea detailata, astfel incat ele sa fie intelese si acceptate. Prin extenso, in acceptiunea CEDO, obligatia de motivare nu se refera doar la dosarele penale, ci si la cele civile.

# si totusi date 29 mai 2012 22:04 +3

ESTE CLAR CA E FACATURA. AICI NU E MINA DOAR A HANBALISTEI , MAI SUNT NISTE SMECHERI IMPLICATI. STIE CINEVA DESPRE CINE E VORBA? E DUBIOS CA S-A AMINAT PRONUNTAREA SI S-A HOTARAT DE S-AU RUPT.SA INCEAPA SI AVOCATII PSD SA FACA CE AU FACUT SCURSORILE PDL? PAI DACA -I ASA AVOM AVEA GRIJA LA VOT !!!

# JURIST date 29 mai 2012 22:11 0

SE POATE INVOCA UN RECURS IN INTERESUL LEGII!!! CEI IN MASURA SA FACA ASTA SA O FACA URGENT!!!! SE POATE TERMINA DISPUTA CLAR!!!

# pentru jurist date 29 mai 2012 22:28 -1

Ref RIL sigur Codruta il promoveaza si argumenteaza ca solutia legala este cea de la Alba.

# avocat date 29 mai 2012 22:27 +8

IN CONFORMITATE CU ART.386 LITERA D se spune '' cand impotriva unei persoane s-au pronuntat 2 hotarari definitive pentru aceeasi fapta ''! STIU CA BOTA MAI ARE CEL PUTIN O HOT DEFINITIVA DE NECONDAMNARE (JUD SECTOR 1 CARE ATESTA CA UNBR-BOTA ESTE PERFECT LEGALA SI BOTA ESTE NEVINOVAT) DECI BOTA POATE CONTESTA DECIZIA PE ACEST CONSIDERENT (MAI SUNT DESTULE MOTIVE DE ANULARE) SUCCES!!!

# pentru avocat date 29 mai 2012 22:38 +3

Este adevarat ca art 386 lit. Ddin CPP arata ca si caz de contestatie in anulare,, PRONUNTAREA A DOUA HOT DEF dar este vorba de aceeasi fapta, Or, Bota a fost condamnat de 100 de ori dar pentru alte fapte. Era caz de C in anulare numai daca pentru obiectul aceluiasi dosar se pronuntau doua hot. Eu asa interpretez art 386/d.

# mai pentru avocat date 29 mai 2012 22:42 +7

interpretezi gresit. e vorba de aceeasi fapta solutionata de n instante favorabil pina s-au gasit niste tembeli de ardeleni a la boc sa dea o solutie extraterestra.

# nasol date 29 mai 2012 22:53 -7

deja se vad unii cu morcovul pina la frunze :) aveti grija sa nu il urmati pe Bota si sa va treziti cu cazier, asta o va faca multe probleme la o angajare. in locul vostru m-as pregati de examenul din toamna la Barou. i s-a infundat lui Bota si il paste puscaria daca recidiveaza. iar pina la cedo este cale lunga si nici  acolo nu va fi sigur ca va cistiga.

# Av. Catalin Racaceanu date 31 mai 2012 09:02 +2

:D Daca vezi frunze cand te uiti inapoi, incearca sa privesti ca tot omul normal peste umar, scoate capul dintre picioare

# eu date 30 mai 2012 13:05 -2

Asta cu contestatia in anulare pe aceeasi fapta e chiar tare. Frate "mai pentru avocat" sper ca esti politist si nu avocat ca nu prea ai trecut pe la scoala cand s-a predat institutia asta. Aceeasi fapta inseamna aceleasi acte materiale in orice tratat, brosura, revista sau bilet de tramvai pe care scrie ceva despre subiect. Si, apropo, condamnarea nu se refera la ceilalti avocati din UNBR ci la Bota care n-a dat examen de admitere in profesie.

# av date 29 mai 2012 22:47 +9

NU INCERCATI SA GRABITI LUCRURILE! AU FOST EPUIZATE IN CEEA CE-L PRIVESTE PE BOTA DOAR CAILE ORDINARE DE ATAC! ARE DREPTUL LA CONTESTATIA IN ANULARE SI F INTERESANT CA SUNT INDEPLINITE CONDITIILE DECLANSARII UNUI RIL PRACTICA ESTE NEUNITARA IN CAZUL ACESTA ESTE VB DE O SINGURA CONDAMNARE IN ACEST CONTEXT SI UN RIL AR TRANSA FOARTE CLAR ACEASTA SITUATIE! TREBUIA SA FIE UN ASEMENEA PRECEDENT PT A SE PUTEA DECLANSA UN RIL CARE SA LAMUREASCA PT VECI PROBLEMA BOTA! SE PARE CA ACEST RIL O SA FIE IN FAVOAREA EXCLUSIVA A LUI BOTA SI PRACTICA UNITARA SE V-A CONSOLIDA IN ACEST SENS! SI BOTA MAI ARE LA DISPOZITIE CEDO! CEDO!

# POLO date 30 mai 2012 16:41 -4

NU VA MAI IMBATATI CU APA RECE. TREZITI-VA LA REALITATE. CAPITOLUL BOTA S-A INCHEIAT. MAI ARE CITEVA DOSARE PENALE IN CARE VA FI CONDAMNAT SI VA EXECUTA PEDEAPSA APLICATA PENTRU ACELE INFRACTIUNI, PLUS CELE 6 LUNI. NU ARE NICI CEA MAI MICA SANSA. S-A JUCAT CU FOCUL SI S-A ARS.

# polopupapu date 31 mai 2012 12:52 +3

NU mi te imaginez facand altceva decat stand toata ziua cu buzele tzuguiate, lipite ferm de curul mare si basinos al baschetbalistei analfabete, care in afara de circulare si sfori trase, altceva nu a facut in toata viata ei. Povestea aia cu dosarele revolutiei s-o creada doar base, ca el o tine in brate pe camila. Da' nu se-ntoarce roata? Ba daaaaaaa....

# POLO date 1 iunie 2012 09:05 -2

PAI TOCMAI ASTA ESTE, CA ROATA S-A INTORS, BOTA CULEGE CE A SEMANAT. ASTA SE NUMESTE JUSTITIE DIVINA.

# Fratii Camataru date 29 mai 2012 22:51 -10

La puscarie!!!!!! La puscarie!!!!! Pompilica, te asteptam pofticiosi...

# IONUT date 29 mai 2012 22:53 +8

INVOCAND ART. 386/d. BOTA ARE MARE SANSA SA DISTRUGA DECIZIA CA ALBA!!! SUNT INDEPLINITE CONDITIILE!!! NU V-A MAI GRABITI CU AFIRMATIILE MAI SUNT ATATEA CAI DE ATAC!!!!

# Factor lex date 29 mai 2012 23:05 +8

Imbecilitate tipic romaneasca decurgand din sistem de justitie criptocomunist, lipsit de predictibilitate. Bota va castiga la CEDO. Trebuie sa invoce doar cateva elemente: lipsa de predictibilitate, speranta legitima bazata pe coerenta jurisprudentei in aceeasi materie. Or, in raport de aceste aspecte, dincolo de natura si esenta acestei cauze, solutia pentru Bota trebuia sa fie aceeasi cai in cazul sutelor de precedente de care se vorbeste in articol. Pana nu se va implementa precedentul judiciar nu vom avea o justitie si un mediu judicar predictibil. Pana atunci vom fi cu totii prada usoara arbitrariului. Or ce poate fi mai descalificant pentru un sistem de drept si judiciar si mai impovarator pentru un cetatean dect incertitudinea solutiei in propria cauza, in pofida faptului ca in sute de alte cauze e posibil sa se fi judecat corect, sa se fi dat o anumita solutie, dar daca tu esti un incomod pentru sistem vei primi o solutie la antipod. Ca sa te invete minte. Solutia e suspecta. Este clar ca nici asa zisii avocati clasici nu au stat cu mana in san. Nimeni nu ma poate determina sa nu-i suspectez de ingerinta. Interesele au fost mari. Repet, Bota va castiga la CEDO.

# avocatel date 29 mai 2012 23:15 +6

Tragerea la raspundere a magistratului, in cazul in care se dovedeste ca da solutii suspecte, contrare parcticii CEDO, contrare normelor metodologice a aplicarii si pronuntarii hotatarilor+ cercetarea amanuntita a motivarii solutiei+CEDO+ despagubiri (nici nu merita amintit cuantumul acestora, ar fi foarte mare) + RIL.Dragii mei, legislatie exista, parghii exista, cum a spus si ,,Factor lex'', trebuie aplicate, trebuie folosite la maxim, pentru ca efectul sa fie demolator.

# koko date 29 mai 2012 23:53 +6

stiinta lui iordachescu si florea consta in aranjamente (protocoale) cu dubiosii din magistratura. acesti bosorogi comunisti nu vor sa lase ciolanul, stau ca hultanii l-a intins mina si mizeaza pe creierele seci, carora maicile si taticutii le platesc ascensiunea. acesti imbeciluti sunt ca niste puisori, trebuie sa le-*o dai la cioc ca altfel sunt morti. din pacate ajutor primesc si din partea unor putregaiuri de magistrati care isi incalca demnitatea pentru promovarea unor inechitati. cine-i acest chelcea?ce i s-a promis daca judeca trasnit? cum de curtea de apel isi da cu stingul in dreptul si pronunta o hotarare nemaivazuta ? e clar ca e dubios, ceva li s-a promis acestor nesimtiti platiti din banii nostri. stiu aceste scursori ca banii din impozitele si taxele celor 5000 de avocati de la bota se regasesc in salariile lor? punem pariu ca cei 5000 de avocati ai lui bota platesc taxe la stat mai mari decat toti avocateii lui iordachescu? stie statul ca acesti mizerabili fac evaziune ?

# mariana date 29 mai 2012 23:43 +4

Cum se pune problema la CEDO vis a vis de faptul ca in alte dosare in ca fost judecat pt. aceeasi fapta si a fost achitat: ,,Conform jurisprudenței constante a CEDO, incertitudinea jurisprudențială este de natură a reduce încrederea justițiabililor în justiție și contravine principiului securității raporturilor juridice ca element esențial al preeminenței dreptului. 1. Noţiunea de proces echitabil presupune că dezlegările irevocabile date problemelor de drept în litigii anterioare, dar identice sub aspectul problemelor de drept soluţionate, au caracter obligatoriu în litigiile ulterioare, deoarece s-ar încălca principiul securităţii raporturilor juridice, cu consecinţa generării incertitudinii jurisprudenţiale şi a reducerii încrederii justiţiabililor în sistemul judiciar[1].,,

# Botanistilor.... date 30 mai 2012 00:02 -11

Dragi avocati ai pseudo-baroului Bota, noi va intelegem frustrarile si nu numai cele manifestate acum, cu privire la aceasta solutie, ci chiar de-a lungul timpului. Nu ati facut altceva decat sa stati pe luju si folosind un limbaj de mahala de ferentari sa insultati diversi avocati, judecatori, procurori, in conditiile in care, din cele citite mai sus, rezulta ca fie ati terminat facultatea la Spiru Haret cu examene prin mail, fie v-ati lipit singuri poza pe diploma de licenta. Ce RIL, ce contestatii in anulare, ce CEDO visati? La revedere!!! P.S. Ma stept la multe injurii fata de comentariul meu, insa stiind ca doar asta va caracterizeaza, nu pot sa va spun ca imi intariti convingerea ca sunteti, asa cum am precizat...frustrati! 

# avocat " botanist " date 30 mai 2012 09:34 +10

Stimate " traditional " ilegal ( sau ce oi fi dumneata ).....analizand un pic emanatia dvs. de pe acest forum.....descalifici modul de exprimare al unora de pe aici dar dumneata te situezi exact la acelasi nivel cu cei criticati, deci unde este superioaritatea dvs. intelectuala si morala ?? cat despre Ferentari, sunt destule alte zone cu mult mai " negre " decat aceea....problema cu justitia in RO este deosebit de complexa, sub toate aspectele si la toate nivelurile.....judecatori, procurori, grefieri, organizatiile judecatorilor si procurorilor si nu in ultimul rand avocatii, toate se leaga precum un lant cu zale extrem de puternice si pline de mizerie morala, incompetenta, hotie, ipocrizie, interese mercantile si capatuire ( lista ar putea continua ff mult cu epitete).....Stimate personaj ce te exprimi pe aici ( si poaTE NU NUMAI ), daca esti atat de obiect in consideratii, oare nu ai vazut niciodata prestatii ale avocatilor " traditionali " descalificante dpdv profesional ??

# avocat "botanist " date 30 mai 2012 09:40 0

erata : .....esti atat de obiectiv ......

# livia stanciu date 30 mai 2012 14:30 0

as vrea sa vad motivarea 

# pt botanistilor date 30 mai 2012 10:09 0

stai linistit, prostii ca tine trebuiesc compatimiti, injuriile sunt pentru ceui care au un pic de minte.

# mihaela date 1 iunie 2012 15:47 +2

Stimate domn care sub pseudonimul BOTANISTI ai avut nesimtirea sa afirmi ca mi-am lipit poza pe dip[loma, se vede ca esti unul din neamurile spagarilor care au intrat pe spiinarea lul mami sau tati cu spaga grea in baroul monopolist de stat si nu stii ce inseamna munca ! probabil tu ti-ai lipit poza pe diploma si crezi ca toti sunt ca tine! Afla stimabile ca eu una am invatat si am terminat DOUA FACULTATI, una la stat si una la particular la doua universitati prestigioase din tara: UNIV. AL. I. CUZA din Iasi si UNIV. P. ANDREI din Iasi.  Am muncit si nu am dat spaga nimanui. Am scos generatii de absolventi care acum sunt si ei la randul lor cadre didactice sau au terminat facultati. Jignirrile tale denota mentalitatea unui om de bani gata a unei nemurele bagate in baroul spagii de mami tati sau cumatru si nicidecum mentalitate de om care a muncit a invatat si stie ce inseamna sa obtii totul pe munca proprie! Din cauza unora ca tine ati ramas tu si baroul vostru la 1800. AV. M.C.

# Pentru Ema Aron date 27 iunie 2012 14:52 +4


Citeza pe Botanistilor....
Dragi avocati ai pseudo-baroului Bota, noi va intelegem frustrarile si nu numai cele manifestate acum, cu privire la aceasta solutie, ci chiar de-a lungul timpului. Nu ati facut altceva decat sa stati pe luju si folosind un limbaj de mahala de ferentari sa insultati diversi avocati, judecatori, procurori, in conditiile in care, din cele citite mai sus, rezulta ca fie ati terminat facultatea la Spiru Haret cu examene prin mail, fie v-ati lipit singuri poza pe diploma de licenta. Ce RIL, ce contestatii in anulare, ce CEDO visati? La revedere!!! P.S. Ma stept la multe injurii fata de comentariul meu, insa stiind ca doar asta va caracterizeaza, nu pot sa va spun ca imi intariti convingerea ca sunteti, asa cum am precizat...frustrati! 
Oare cine este frustrat de propria conducere si de administrarea banilor de la CAA si nu are curaj s-o recunoasca oficial ?! Si apropo de solutia comentata, daca era Bota clientul tau, cred ca aveai alta opinie, sau...?

# botanist pentru prosti date 27 iunie 2012 15:00 +4

Ehhh, asa e in prima si a doua zi de ciclu menstrual. Mai irascibila, mai gretoasa...Voi nu va intelegeti propriile probleme, de zeciuiala, cele legate de infractiunile voastre, ... daramite sa le mai intelegeti pe ale altora. IN orice caz, noi suntem multumiti ca voi existati, ca altfel n-aveam pe cine injura. Si-apoi noi injuram pe luju, voi injurati direct in salile de judecata. Si mai faceti ceva...mancati mult rahat si apoi lasati la aprecierea instantei soarta cauzei. Ma lasi...!?!?!?!?

# ultimul_charlot date 30 mai 2012 00:05 +13

Si uite asa ...povestea se a termina curand. Ma gandesc serios daca nu cumva magistratii de Curtea de Apel Alba nu au facut intentionat asta tocmai pentru a genera conditiile unui RIL. Si-au asumat o asemenea hotarare, si o posibila logica ar fi: RIL cu solutie de acceptare a ambelor structuri, eventual doar structura Bota, dar....fara el. Fara Bota, el a fost moneda de schimb. O unire a celor doua structuri ar aduce alegeri pe care le-ar castiga tot cei mai multi, adica traditionalii, si ...ramane ca inainte, cu spagi si toate pe langa... Nu puteau nici magistratii sa recunoasca ca au facut jocul traditionalililor si nici sa goleasca puscariile pentru ca infractorii au avut parte de o aparare necalificata a unor avocati traditionali fara acte legale.... parerea mea....

# avocat " botanist " date 30 mai 2012 10:52 +8

E f posibil acest scenariu, in parte sau total....f posibil ca dl Bota sa fie tinta unui atac extrem de virulent si concentrat.....strategia oricarui conflinct spune ca ptr. a dezorganiza si demoraliza fortele adverse, doboara intai liderii, apoi te ocupi de restul. Singura sansa este ca pana la urma corectitudinea justitiei sa triumfe pana la urma si armata " botanista " sa ramana unita si mai ales organizata, sa lupte pe toate fronturile cu cinste, profesionalism si demnitate. Toate aceste fiind general valabile ptr. toata societate romaneasca, prin extrapolare.

# avocat " botanist " date 30 mai 2012 11:13 0

Erata : strategia oricarui CONFLICT spune....

# avocat " botanist " date 30 mai 2012 11:22 0

Erata : strategia oricarui CONFLICT spune....

# ius date 30 mai 2012 00:09 +7

CEDO V-A ANULA ACEASTA DECIZIE! INSA MAI TREBUIE TIMP! CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE! PACAT PT BOTA CA NU MIA POATE PROFESA ,INSA ASTA NU IMPIEDICA ACTIVITATEA CELOR 5000 DE AVOCATI!

# Botanel la CEDO: date 30 mai 2012 00:41 -2

Oare cand organizeaza Baroul Bucuresti examen de admitere...ufff, trebuie sa invatam...ce naspaaaaa !!!!

# pedelepre date 30 mai 2012 08:19 0

Glume de gradinita. Atata stiti, atata ziceti. Ne-am convins.

# Gost date 30 mai 2012 00:44 -1

Cum il cheama pe judecatorul care a hotarat aceasta tampenie?

# Jachi date 30 mai 2012 00:52 +4

Bota a gresit! Trebuia sa lupte mult mai viguros. Iata ca politica fundului in doua luntri a lui Bota l-a adus in situatia de fata. Ar fi bine sa invete din greseala si de acum inainte sa fie foarte, foarte activ, nu doar asa si asa.

# nasu lu koko date 30 mai 2012 00:56 -5

Draga Koko nu fi trist, Gandesti ca un comunist Intrupat in botanist Care a luat in cur un rist.... Nu fi trist ca e de bine Fiindca vremea care vine Curata , deratizeaza Cred si penitenciarizeaza Botanei obraznicuti Care desi au creierii micuti Se cred avocatei...

# koko pt nasu date 30 mai 2012 09:55 +3

nasule esti tare...in popou. apropo cu zeciuiala cum stai? completezi venitul pe centura? nu mai plinge, ca sa vezi ca-s baiat bun, iti fac o donatie. te las sa te bucuri ca proasta in tirg. nu stiu daca asta o sa-ti ajute sa ai clientela sau daca o sa ai mai multa stiinta de carte.

# nasol date 30 mai 2012 01:01 -8

sunt multi botisti plini de sfaturi juridice. astept sa le puneti in practica in timp ce va executati pedeapsa sau cind veti traversa pe verde ca altfel se va revoca suspendarea executarii. din fata tastaturii sunteti smekeri, insa va astept in instanta sa va umplu de plingeri penale. Bota se va plictisi singur la pirnaie si merita colegi de celula pe masura- idioti ca si el :))))))))))))

# nasol pentru tine date 30 mai 2012 02:20 +4

Uite adevaratul avocat plin de stiinta de carte, care incearca sa isi castige in mod nedem cazurile doar prin exceptii, altfel fiind impotent intelectual. Amice, va veti cam musca degetele curand, condamnarea nu va ramane. Si, oricum, baroul functioneaza in continuare, va fi ales un alt decan care sa reprezinte demn interesele de data asta. Apropo...da-mi adresa ta de mail, sa iti trimit datele mele. Fa o plangere penala, mi-ar place sa vad cum iti rozi unghiile la NUP

# Cristi S. date 30 mai 2012 08:22 +6

Am vazut. Plangeri penale si exceptii. La asta se reduce stiinta voastra in legatura cu dreptul. Groaznica natie. De mancatori de cacat, mici puturosi si bere ieftina. Asta este Romania. Voi sunteti Romania.

# Cristi the bostan date 31 mai 2012 08:52 -2

Am vazut si nivelul tau, referitor la stiinta ta in legatura cu dreptul. Parerea mea? Nu te mai umfla pe aici, ca nu ai de ce. Apropo, nu-mi mai insulta poporul mai grebla.

# drasius date 31 mai 2012 14:31 +5


Citeza pe nasol
Bota se va plictisi singur la pirnaie si merita colegi de celula pe masura- idioti ca si el :))))))))))))
Amice esti un cretin crincen! Numai prostii se bucura de raul altora. Sunt consilier juridic din Ardeal. Pina acum eram neutru, dar bucuria asta draceasca a avocatilor traditionali si abuzurile la care-i supuneti pe avocatii lui Bota ma fac sa trec, moral, in tabara lor. Toti am terminat Facutatatea de Drept. Toti am rabdat aceleasi examene, de cele mai multe ori cu aceiasi profesori. Cu ce drept confisca baroul traditional reprezentarea juridica in Romania?!!! Ei vor sa fie si consilieri juridici, ei vor sa fie singurii avocati, ei vor sa fie doar ei si numai ei. Toata coruptia din Justitie se datoreaza avocatilor traditionali. Rusine! Aceasta profesie ar trebui sa fie cu adevarat liberala! Ai luat licenta, ai depus cerere, esti, fara examen avocat!!! Ori desfintati licenta, ori desfintati admiterea in profesie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# Vieri date 31 mai 2012 15:13 +2

Draga drasius, cei mai multi dintre "traditionali" au intrat in profesie in perioada in care nu se dadea simulacrul de examen. Pe vremea aceea se dadea SPAGA "indrumatorului" si decanului si intrat erai in casta mafiota. Ulterior, intrucat au vrut o SPAGA si mai mare, au introdus si asa-zisul examen. Niciodata nu vei vedea vreo ruda de "traditional" sau de magistrat care sa pice simulacrul de examen. Acesta este si motivul pentru care magistratii corupti le fac jocurile "traditionalilor". In plus, presupunand ca un "amarat" fara pile si bani ia examenul, tot nu va putea profesa ca avocat daca nu-si gaseste "indrumatorul" de rigoare. Si fara spaga nu-i va fi nimeni "indrumator" ! Realizezi ce sistem MAFIOT si-au tras, avand si concursul parlamentarilor avocati mafioti ?!

# no name date 30 mai 2012 01:48 0

Explicatie: e completul de marti. (cunoscatorii stiu ce vreu sa spun) Si au procedat corect. Legea e aceeaso pentru toti, indiferent de cat de calcitrant si guraliv e inculpatul. Astept continuarea .... oare se va autoexclude pe caz de nedemnitate? auch <img src=ops:' /> Neah, visam...

# justu date 30 mai 2012 02:08 +1

Cine a fost in complet? Cum ii cheama?

# mai baieti date 30 mai 2012 02:13 -1

Chiar conteaza cum ii cheama? Cautam la procesul lui Guti, cred ca e acelasi complet

# uluit date 30 mai 2012 09:21 0

Guti a fost mai simpatic? Toti ceilalti care au fost achitati, au fost mai simpatici? Au fost mai cuminti? Cum dracu se face justitie in Romania?

# pentru uluit date 30 mai 2012 12:17 +6

Guti nu a fost mai simpatic. A fost o vendeta personala contra lui Bota. Si, sincer sa fiu, trebuia sa se astepte. Nu poti face magistrati analfabeti si sa nu te astepti la consecinte. A fost lucru manual. Achitari pe avocati s-au dat, se vor mai da. Cu Bota personal au avut ce au avut. Daca eram in locul lor si as fi fost injurat asa, si eu as fi condamnat stiind ca, oricum, condamnarea nu va ramane in caile extraordinare de atac. Nu lasa ei si asta la CEDO, s-au saturat. Pana si pe Bivolaru l-au achitat zilele trecute.

# Vieri date 30 mai 2012 12:47 +6

Completul de la Alba a fost compus din judecatori lasi, corupti si incompetenti. Au sfidat toata jurisprudenta de pana acum, inclusiv faptul ca, pentru aceeasi fapta sau fapte similare, Bota a fost gasit NEVINOVAT in peste 10 dosare, prin hotarari judecatoresti definitive ! Au incalcat si principiul SECURITATII RAPORTURILOR JURIDICE si se fac vinovati si de DISCRIMINARE fata de Bota( Cauza Beian vs Romaniei). Nu poti sa-l condamni pe Bota, in vreme ce pe colegii acestuia, pentru fapte similare, ii achiti. Acesti judecatori, care fac efectiv ce vor muschii lor, fara sa dea socoteala nimanui, reprezinta cancerul justitiei romane. Unii dintre ei au devenit mai diabolici decat fosta securitate ! Pana cand acesti pseudo-judecatori MAFIOTI nu vor raspunde in niciun fel pentru erorile judiciare pe care le-au savarsit cu rea-credinta, justitia romana va ramane, la infinit, una a bunului plac !

# gartico date 30 mai 2012 13:14 +3

Asta dovedeste ca justitia distribuie dreptatea uitandu-se la fata omului. Justitia nu e oarba. Vede foarte bine si i se vad si sforile de care trag altii.

# eugen date 30 mai 2012 13:36 +2

asta nu e justie si acest portal este in zona crepusculara cei care ne hotarasc destinele nu sunt de pe terra

# eugen date 30 mai 2012 13:49 0

asta nu e justie si acest portal este in zona crepusculara cei care ne hotarasc destinele nu sunt de pe terra

# mai baieti date 30 mai 2012 02:02 +5

Adica chiar credeti ca situatia va ramane asa? Ma indoies. Sunt cai extraordinare de atac si CEDO. Oricum, Bota nu va mai conduce baroul. Va fi ales un nou decan

# mai baieti date 30 mai 2012 02:48 -1

Nu iti place cand ti se spune adevarul?  :lol: De aia se voteaza negativ?

# Sentinta asta este HIT , doar ca Bota n-a murit ! date 30 mai 2012 07:29 +6

Pana la urma binele va invinge, iar Bota este oricum legendar ! Speram ca un RIL va clarifica situatia . Codruta hai cu RIL-ul, poate sa fie si plagiatura dupa sentinta de la  Judecatoria Deva !  De ce nu ai ales tema barourilor paralele la doctorat, sigur nu erai acuzata de  plagiat?!

# Ovidiu date 30 mai 2012 08:03 +3

Trei directii de interventie: Rus, Latcu, Kovesii prin intermediari.

# Cristi S. date 30 mai 2012 08:24 +2

E clar. Si Victor ala, care o fi, a zis-o dar nu l-am bagat in seama. Va veni ZIUA JUDECATII pentru lichelele complotiste.

# avocat UNBR BOTA dosar 735/2010 date 30 mai 2012 08:11 +7

Ref la RIL, calitate procesuală are Codruta, Titus Corlâțean, colegiile curților de apel, avocatul poporului. Credeti că doamna Codrutza face acest gest nobil ? Cu toate că potrivit art. 414 CPP exista conditiile de admisibilitate a unui RIL, părerea mea este că nimeni nu riscă promovarea acestuia. In al doilea rând decizia pronunțată nu are nici-un efect asupra HOT de la ALBA și nici cu privire la situația părților din acest proces. Instanțele fiind obligate să respecte decizia numai după publicarea în M.O. Ref la CEDO, din punctul meu de vedere, cred că este autoritate de lucru judecat. Cu stimă.

# JUS date 30 mai 2012 08:20 +7

Problema este atat de simpla pe cat pare de complexa. Instanta a respins cererea reprezentantului parchetului, întemeiată pe dispoziţiile art. 348 Cod procedură penală, privind anularea înscrisurilor denumite – decizii emise pentru primirea în profesie a inculpaţilor Bota Pompiliu şi Susan Lucian, precum şi cele de înfiinţare a Cabinetelor Individuale de Avocatură pe numele acestora, ca fiind lipsită de obiect. Cu atat mai mult, instanta nu face niciun fel de referire privind anularea actelor de infiintare a barourilor Bota. Este simplu. Avocatii din barourile Bota se vor intruni, probabil in doua saptamani si pot alege un alt Presedinte UNBR si Decan al Baraului Bucuresti.Totul se rezolva din inertia lucrurilor.Orice sut in fund este un pas inainte.Avocatii din barourile Bota nu trebuie sa-si faca niciun fel de probleme cu conditia sa nu mai apara destabilizatorul Botomei

# avocatel date 30 mai 2012 14:57 +3

Bravo ,,JUS'', comentariu exceptional, cuprinde laolalta, logica juridica, chestiuni administrative si punct de verdere exprimat pe baza legala. Bravo!

# Ovidiu date 30 mai 2012 08:34 +1

Mai lasati cu Botomei, sunt lucruri serioase de discutat

# gar date 30 mai 2012 10:58 +1

divergenţă de practică - ciuma justiţiei româneşti.

# cetatean date 30 mai 2012 11:36 +1

si totusi cum ramine cu faptul ca unii au acte eliberate de organele statului si altii nu au decat influentele asupra magistratilor slab pregatiti si vulnerabili? asta este justitia din rominica? hotii si vagaboantele sunt protejate de lege? fel de fel de anormali psihici pledeaza in instante si sunt protejati in timp ce oamenii de bun simt, cinstiti sunt injurati de niste haimanale. nu cred ca vreau sa vad o astfel de justitie. se stie ca avocatura este afacerea unor sarlatani, traficanti de spagi si de influenta. care profesie liberala te mai supune unor corvezi financiare pentru a-ti exercita profesia? niste dubiosi, au gasit o metoda ilicita de a face bani de pe spinarea unor indivizi cu bani dar fara carte. deci lichelele pot profesa iar cei fara dare de mina trebuie sa stea acasa. nu-i asa onorata curte de apel alba iulia? nu-i asa mister judecator de deva? maine ai sa condamni si un om injunghiat pentru port ilegal de cutit in piept.

# avocat 51. O.A. date 30 mai 2012 13:32 +4

Este inadmisibil ce s-a inatmplat prin aceasta decizie a C.A. Alba Iulia. Ni se incalca drepturile noastre mai rau ca pe timpul comunist. Cum de s-a putut pronunta o asemenea decizie cand colegi de-ai nostrii sunt inscrisi si recunoscuti in majoritatea tarilor din Uniunea europeana, pledeaza in Germania, Franta etc. Trebuie sa ne unim si rezolvam problema. Cred ca in urmatoarele zile ar trebuii sa facem ceva. Sa ne strangem toti cei 5000 de avocati la Bucuresti sa discutam si sa gasim solutii incepand cu caile de atac , cu manifestari in fata CSM , ICCJ, Guvern pentru a rezolva problema. Consider ca dupa practica judiciara unitara in care ni s-a stabilit ca avem calitatea de avocat ca exercitam profesia in mod legal sa pronunti o aemenea hotarare este de "strigat la cer'. autoritatile si institutiile Statului, respectiv Guvern, Parlament dupa aparitia acestei practici unitare ar putea sa intervina printr-un act normativ respectiv sa modifice Legea nr. 51/1995 sau elaborarea unu

# avocat 51 O.A. date 30 mai 2012 13:50 +6

unui act normativ separat in care sa liberalizeze concret/practic aceasta profesie. Din economia si anliza juridica a multor acte normative cat si a jurisprudentei in domeniu la nivel european si la nivel intern rezulta fara echivoc ca in U.E si chiar si in Romania se poate practica avocatura atat in asociere/afiliere/inscriere intr-o asociatie profesionala(barou) dar si prin prestarea de servicii avocatiale ocazionale fara a fi inscris intr-o asociatie(barou) daca sunt indeplinite conditiile speciale ptr. a practica avocatura, respectiv conditiile de studii, incompatibilitate etc. In acest sens rog a se observa: art. 49;57;66 din TFUE coroborat cu Directiva CONSILIULUI (77/249/CCE din 22.03.1977 de facilitare a axercitarii efective a libertatii de a presta servici de catre avocati; art. 110-111 din leg. 51/1995; art. 329-332 din Statutul avocatului. Cu privire la aceste acte normative care permite exercitarea avocaturii fara a fi inscris intr-un barou. Poate cineva

# avocat 51 O.A. date 30 mai 2012 14:00 +6

cineva dintre colegi nostrii de la BOTA sau dintre traditionali o sa spuna ca aceste norme juridice(texte de lege) se aplica numai acelor avocati proveniti din alte state U.E decat avocatii din statul gazda(Romania) ceace nu este adevarat pentru ca: Daca s-ar aplica numai ptr. avocatii din alte state decacat statul gazda(Romania) in cazul nostru ar fi o discriminare pentru noi avocatii din Romania(statul gazda) fata de avocati care vin si le este permis sa practice avocatura prin prestare de servicii in Romania iar noua avocatilor din Romania nu ne-ar fi permis. Tot in acest sens in cazul in care aceste texte de lege invocate mai sus ar fi valabile numai ptr. avocati proveniti din statele U.E. iar ptr noi nu ar fi valabile in sensul ca nu am putea practica avocatura prin prestare de servici fara sa fim inscrisi intr-un barou ar insemna ca ei ar avea mai multe drepturi decat noi din statul gazda ceace nu este permis intrucat ar echivala cu o discriminare a noastra a majoritarilo

# xx date 30 mai 2012 14:11 -2

bati campii prietene, chiar cu gratie, dar inutil. biseaza in continuare. maimexista si posibilitatea ca viitoarele sentinte sa se conformeze ultimei decizii si atunci o sa va vad incolonati pe la penitenciar, dind consultanta pe drept penal colegilor de celula. veti fi foarte apreciati, sunt sigur :)))))

# pt xx date 30 mai 2012 14:50 +3

Bai cutumiar de 2 bani, norocul vostru e ca traim intr-un stat bananier, putred de corupt, care are niste judecatori(a se vedea completul de la Alba Iulia) pe masura si al caror unic scop este protejarea mafiei din avocatura, in detrimentul reformatoarei UNBR-Bota. Mi-e sila de tara asta.

# xx date 30 mai 2012 16:39 -1

du-te si te impusca, scapa tara asta de un cretin care nu este in stare sa obtina nota de trecere la un amarit de examen de admitere in Barou. :)))) frustratule si incompetentule, demonstreaza ceva si apoi deschide gura.

# pt xx date 30 mai 2012 17:27 +1

Bai mizerie umana, cretin sa-i spui lu' tac-tu, vierme cutumiar. Ati parazitat profesia de avocat cu concursul unor judecatori mafioti. Razboiul cu voi nu s-a incheiat, nu-ti fa iluzii, sifiliticule.

# avocat 51 O.A. date 30 mai 2012 14:07 +5

fata de ei care sunt minoritari in sensul numeric. Adica s-ar incalca principiul egalitati de tratament si al nediscriminarii. In acelasi sens inscrierea intr-un barou fie el BOTA/TRADITIONAl car de fapt este o asociatie care ar trebui sa ne apare drepturile , echivaleaza cu dreptul la asociere in aceasta asociatie profesionala(BAROU) , drept care este de natura permisiva permisiv si nu imperativa, in sensul ca ma asociez daca si eu doresc sa fac parte din aceasta asociatie daca nu legiuitorul prin actele normative mai sus aratate mi-a oferit posibilitatea sa exercit aceasta profesie liberala si individual fara sa fiu inscris intr-un BAROU, drept ssi acte normative de care pana acum nu s-a tinut cont mai ales de catre cele doua instante care l-a condamnat pe BOTA in mod uluitor. Este o mare roare judiciara in penal cu consecinte juridice si economice dezastruoasa. Un fal de genocid profesional. Prin acest aspect ne-a incalcat multe drepturi noua si familiilor noastre care poate is

# avoat 51 O.A. date 30 mai 2012 14:18 +4

care ne asiguram traiul zilnic din aceaste activitati legale pe care le desfasuram. In aceasta situatie angajamentele noastre o sa fie desfiintate, clienti nostrii or sa ne ocoleasca si o sa mearga la "traditionali" scopuri de mult urmarite de acestia si acum prin aceaste hotarari ilegale si abuzive si le-au atins. Acesti avocati traditionali in loc sa respecte drepturile omului, inclusiv pe ale noastre nu au facut cu ajutorul acestor magistrati decat sa nui le incalce in mod flagrant, sa faca apologia faptului ca noi am fi ilegali si s ane incalce dreptul nostru de a participa in procese ( art. 261 indic. 1 C.P.) si multe alte drepturi care nu are rost sa le trec in revista dar care sunt prevazute in dreptul intern, european si chiar international( In acest sens rog a se observa in plus de actele normative mai sus aratate: Conventia si Declaratia Universala a Dreprurilor Omului cu protocoalele si pactele respective; Carta Fundamentala a Uniunii Europene etc. Nu este de neglijat

# avocat 51 O.A. date 30 mai 2012 14:34 +4

nici art. 9 din Constitutie coroborat cu art. 11;20 si 148 in care se arata ca asociatile profesionale isi desfasoara activitatea potrivit Statutelor lor in conditiile legii, fapt ce la-am facut si noi din BAROUL BOTA. Ne-am desfasurat activitatea conform Statuttului nostru in conditiile si cu respectarea Legi 51/1995. In plus in art. 11;20 si 148 din Constitutie se instituie in mod imperativ principiul prioritati dreptului european fata de dreptul intern. Ori daca dreptul european prin acvele directive si alte acte normative imi permite practicarea avocaturii chiar si fara a fi inscris intr-un BAROU dreptul intern nu se mai aplica decat in cazul in care este mai favorabil decat cel european/internatioanal. Cu atat mai mult d-nul BOTA a infintat acest BAROU legal constituit iar la ora actual a fost condamnat in mod ilegal pentru ca a respectat legea cu strictete. Stau si ma intreb acesti judecatori care l-au condamanat nu au stiut de aceste texte de lege si principii. Chiar daca

# avocat 51 O.A. date 30 mai 2012 14:37 +4

nu le-au stiut desi sunt obligati sa le stie sau nu le-au respectat nu inseamna ca nu trebuie sa raspunda penal, civil si disciplinar asa cum prevede Statutul judec. si proc. si Constitutia Rmanaiei si alte acte la nivel european si internat. Avocatii din toata ROMANIA -UNITI-VA numai asa vom scapa de aceste abuzuri pe care DNA ar trebuii sa le observe si sa ia masuri

# avocat BOTA date 30 mai 2012 14:40 +3

PTR. de XX Chiar ca nu ma asteptam sa imi dai dreptate. Dar nu o sa ai satisfactia sa merg acolo unde zici tu imputitule. Iesimi-ar vorbe cu tot nemul tau de curve traditionale

# avocat 51 O.A. date 30 mai 2012 14:56 +3

PTR. XX Sa-ti fei rusine. Ar fi trebuit POLITIA/PARCHETUL sa se sesizeze din oficiu pentru faptele penale cel putin de denuntare calomnioasa si impiedicare participarii in proces(259/261 indic. 1 C.P.) fata de voi avocatii traditionali care le-ati comis timp de peste 10 ani impotiva noastra, fapte penale ptr. car enu trebuie planger/denunt. De ce nu o fac aceste institutii? Avocatii fie ei de la TRADITIONALI/BOTA trebuie sa militeze ptr. respectarea drepturilor omului inclusiv pentru dreptul nostru castigatde a practica avocatura. Tu cred ca nu ai carte(scoala-cultura) juridica cat am eu vacanta luata in in cursul scolilor facute in domeniu. Ar trebui sa taci sa nu mai bati campii tu nesimtitule.

# avocat 51 O.A. date 30 mai 2012 14:58 +3

nu le-au stiut desi sunt obligati sa le stie sau nu le-au respectat nu inseamna ca nu trebuie sa raspunda penal, civil si disciplinar asa cum prevede Statutul judec. si proc. si Constitutia Rmanaiei si alte acte la nivel european si internat. Avocatii din toata ROMANIA -UNITI-VA numai asa vom scapa de aceste abuzuri pe care DNA ar trebuii sa le observe si sa ia masuri

# xx date 30 mai 2012 16:42 -1

ai incercat sa iei xanax? sau la pirnaie nu au decit aspirine sub forma de praf de tras pe nas :)))) amaritilor, ati dat in sfirsit de un judecator care stie carte si deja o luati pe maidane de frica. CEDO o sa fie fericita sa va respinga cererile si atunci sa vezi ce veti face coada sa dati examen de admitere. si abia atunci o sa vedeti cita carte stiti. by the way, cine va da inapoi banii dati la Bota cind v-ati inscris?? Oops, scuze, am uitat ca se numesc "donatiile" desi in mod cert nu au fost facute in forma autentica. nu ma mir, la cita carte stiti....

# mariana date 30 mai 2012 15:11 +4

Rezolvarea problemei nu este in nici un caz adresarea de cuvinte urate sau jigniri celor care nu sunt de acord cu noi si sar intr-un picior de fericire pentru ceea ce s-a intamplat. Trebuie sa incetam, sa nu raspundem provocarilor, sa ne mobilizam si sa gasim solutiile legale, caci doar asa, mai devreme sau mai tarziu ni se va face dreptate, insa din pacate trebuie sa ne-o cautam noi, sa luptam cu inteligenta, sa fim uniti. Nu stiu ce sa zic, cineva spunea ca nu a fost bine ca dl. Bota a lasat prea mult lucrurile sa treneze, poate are dreptate, astfel ca pe viitor trebuie sa fim mai incisivi, mai transanti cu drepturile noastre, colegii de la traditionali nu sunt cu nimic mai sus decat noi. Personal, nu cred ca va fi un succes contactarea Av. poporului pentru promovarea RIL-ului, stati Codruta va fi schimbata in curand, ea stie asta asa ca nu cred ca mai are pe agenda problema noastra.

# avocatel date 30 mai 2012 15:13 +2

Dragi colegi de la Bota, ,,un sut in c...r, un pas inainte. Rog pe aceaasta cale ca toti colegii de la Bota sa fie prezenti in numar cat mai mare posibil, la congresul de peste 2 saptamani. Trebuie sa emitem cereri oficiale si plangeri catre toate institutiile de avocati Internationale( barouri UE si alte structuri ) pentru a soma conducerea avocatilor traditionali sa-si dovedeasca calitatea structurii din care fac parte, in caz de neprezentare a documentatiei, sa solicitam excluderea acestora. sesizarea pentru faptele penale cel putin de denuntare calomnioasa si impiedicare participarii in proces(259/261 indic. 1 C.P.) fata de toti avocatii traditionali care contesta structura legal infiintata ( cum a expus si ,,avocat 51 O.A'')

# xx date 30 mai 2012 18:21 -4

incorect, nu este vorba de un sut in c..r ci de altceva in aceeasi locatie din partea colegilor de celula (care deja v-au pregatit un loc caldut, linga Big John) :))))

# tomita date 30 mai 2012 15:48 -2

Bota condamnat cu acte!!!!  :lol:  :lol:  :lol: ia uite ce se mai ataca botistii!!!  :D  :D

# FLORIS date 30 mai 2012 16:06 +2

EXISTA MOTIVE TEMEINICE DE A FORMULA CONTESTATIE IN ANULARE. MAGISTRATI COMPETENTI VOR SOLUTIONA LEGAL SI FAVORABIL LUI BOTA. DE ASEMENEA FORMULAREA UNUI RIL - PENTRU INTARIREA LEGALITATII SI DREPTATII - OARE (?).

# alien date 30 mai 2012 16:13 +1

acum se va vedea valoarea avocatilor paraleli daca vor sti sa lupte cu arme legale sau se vor ascunde schelalaind cu coada intre picioare sper ca printre ei chiar daca sunt mai putin sunt si profesionisti valorosi

# contestatia în anulare date 30 mai 2012 16:14 0

Eventuala contestatie în anulare unde se va judeca? Nu tot la Alba?

# avocat traditional de 14 ani date 30 mai 2012 16:21 +5

Am spus intotdeauna conducerii noastre ca nu politica strutului este rezolvarea ci o solutie legala. Fiecare barou sustine ca este legal infiintat-unul prin lege(zice el), celalalt prin hotarare judecatoreasca deci tot cu putere de lege. Intrebarea mea a fost pt ai nostri-cu ce va incurca inca un barou???? de ce trebuie sa fie monopol daca nu v-a interesat sa va puneti actele in regula?? pe la voi nu s-a auzit ca in Romania a fost revolutie? Eu consider ca in sfarsit cineva l-a condamnat pe Bota dupa ce are zeci de alte achitari, tot pentru acelasi tip de infractiune, ca sa se oblige intr-un fel rezolvarea acestei situatii. Numai astfel se pot declansa procedurile cailor extraordinare de atac ce tot au fost ocolite de toata lumea.Pana la urma competenta alege!!! cine e bun rezista in bransa , cine nu poate sa aiba zeci de acreditari legale ca tot bou sta acasa.

# jurist date 30 mai 2012 16:36 +2

o parere sanatoasa. lichelele cred ca desfiintarea concurentei va aduce lapte si miere. nu domnilor, piata decide cine ramine si cine pleaca. faptul ca vi se dau oficii ca la milogi nu inseamna ca sunteti avocati. asa carte stiti asa cistiguri aveti. concurentii vostri au demonstrat ca sunt mai buni, si-au cistigat singuri clientela cu toate pilele si porcariile voastre. de asta nu avem nici un fel de respect pentru clica voastra condusa de niste protocolangii.

# Ultimul_charlot date 31 mai 2012 23:47 0

asta cred si eu, de fapt magistratii de la alba au avut curaj sa provoace RIL-ul care va putea lamuri problema. O recunoastere doar a unui Barou, indiferent care, consider ca ar fi un dezastru

# Cristi P. Sturzu date 1 iunie 2012 16:24 +2

Aflam noi, si cine a dat ordinul catre C.A. Alba! Va fi prapad.

# RUSINEA JUSTITIEI ARDELENE date 30 mai 2012 16:31 +1

Este o rusine ce se intampla. Important e sa rezistam pana ce CEDO le va arata si judecatorilor corupti de la Deva si Alba si handbalistei semianalfabete ca AVEM DREPTATE. Cei ce vor fi condamnati pe viitor , pana se va face dreptate, vor scoate bani frumusei de la acest Stat condus de oameni corupti si de mafioti. Domnilor avocati colegi si prieteni, REZISTATI si GANDITI. Nu dezertati acum, acum e nevoie de noi!!! Cu totii la congres!!! Cu totii langa dl. presedinte Bota! Iar cei care ne comenteaza...actuali sau fosti cotizanti catre Mafia avocaturii, ar trebui sa faca diferenta intre COTIZANT si LUPTATOR. E GREU DAR VOM INVINGE!!! Orice lucru maret se naste greu. Ganditi-va la clipa cand mafiotii ne vor recunoaste, pentru ca , daca nu ii va sili statul roman, ii va sili Europa.

# xx date 30 mai 2012 16:45 -1

etse important sa rezistati pe toata durata executarii pedepsei :))) putin unguent nu strica insa sigur Bota va poate spune, mai ales ca este primul care va testa noua locatie. Acum a luat cu suspendare insa prognozez un nou dosar ptr el si de data asta se va termina cu executare. faceti o lista cu toti "eroii"care il vor urma. doar sunteti solidari pina la capat, nu? :))))))

# pt xx date 30 mai 2012 17:11 +1

icsulet, poate nu toti suntem ca tine, daca tu ti-ai deschis picioarele cind ai fost admis/a in avocatura e treaba ta. asa ca pastreaza-ti fetisurile si dai inainte spre propasirea clanului hotilor cutumiari.

# xx date 30 mai 2012 17:20 0

nu as vrea sa iti stric iluzia pe care iti intemeiezi ratarea vietii tale profesionale insa examenul se poate lua si pe baza de invatat (asta daca intelegi notiunea). nu spun ca nu sunt unii care or fi dat spaga, Baroul nu poate fi mai bun decit societatea romaneasca (spre deosebire de botisti care se cred gaoaza universului juridic si crema juristilor din UE). insa examenul poate fi trecut doar prin simpla invatare a bibliografiei. incearca, s-ar putea sa fii surprins de cit de usor se intra in Barou daca stii carte.

# draga xx date 30 mai 2012 18:22 +2

Sunt de acord cu tine ca se poate intra in barou invatand. Problema se pune la furtul examenelor de admitere. Cauta pe net scandalurile din 2011 de la Cluj, Oradea (parca, nu asa vrea sa mint), Bucuresti. Lista publicata cu rectificare dupa 3 zile. Pasamite eroarea softului. Hai sa fim seriosi. Sunt in baroul vostru unii care au intrat meritat, altii impingand. Hai sa fim seriosi. Pot sa iti spun tarife cerute de unii din decanii vostri pt acces in profesie trisand examene. Cu probe. Recunosc ca in baroul meu trebuie indreptate multe lucruri. Dar nici la voi nu e normal ce se intampla. Nu sunt normale taxele enorme, furtul vizibil la admitere, promovarea unor avocati total incompetenti (am vazut colegi de-ai tai in cele mai penibile situatii in fata instantei, fara sa stie ce sa faca, oameni foarte prost pregatiti) sau avocati exceptionali. In ambele structuri sunt oameni de calitate si loaze. Din nefericire politica lui Bota nu a fost corecta pana acum. Daca ar fi preferat actiunea

# draga xx date 30 mai 2012 18:24 +2

diplomatica in locul injuraturilor otv-iste, acum structura nu ar fi avut nici o problema. Asta e. Lucrurile se vor reglementa. In bine pentru noi.

# xx date 30 mai 2012 18:29 -1

am vazut ridicata de nenumarate ori problema taxelor platite de avocatii tradtionali. reamintesc faptul ca nici un avocat nu etse obligat sa le achite - cine nu vrea se poate angaja consilier juridic (si plateste taxele impuse de stat, care sunt mai mari decit cei 10% MAXIM 1150 ron) sau se poate inscrie la Bota. Sau nu le achita si este suspendat, cel mai probabil nu era un bun avocat si se reorientase spre o alta meserie. Deci exista alternative si toti avocatii care sunt in Barou sunt de acord sa plateasca aceste taxe prin simpla prezenta pe tabloul UNBR. toti sunt majori, vaccinati si au discernamint astfel incit nu mai puneti problema taxelor de parca ar fi jugul fanariotilor. cine nu vrea, nu le plateste -nimeni nu isi doneaza un rinichi ca sa dea taxe la barou. spre deoasebire de taxele catre bugetul de stat, cele catre barou pot fi inlaturate foarte simplu.

# draga xx date 30 mai 2012 21:58 +1

Ai dreptate, problema taxelor nu este definitorie. Nu stiu cat este de corecta dimensionarea lor, nu ma pronunt. Ce vrei si tu? Sunt multi colegi ai tai care repeta obsesiv un singur lucru: baroul paralel nu e legal fiindca legea spune ca exista unul singur. Sincer, inca nu am realizat daca o fac din ignoranta sau prostie. Ce vrei, avocati prost pregatiti sunt in ambele structuri.

# Dr.vasile Botomei;www.baroulbacau.ro date 30 mai 2012 16:53 -6

Avocatii destepti se inscriu in unbr.info. Solutia impotriva d-lui Bota era previzibila. D-nul Bota avea cabinetul de avocat lichidat din 2007.

# pt botomei date 30 mai 2012 17:08 +4

daca bota are acte legale de infiintare , dumneata in ce baza ai infiintat unbr.info? lasa-ne in pace si nu mai bate cimpii aiurea ca nu reusesti sa ne convingi. l-ai pupat pe predoiu, te-ai slugarit la kovesi, oamenii de acest gen nu sunt credibili.

# doctoru vasile date 30 mai 2012 19:39 +2

Mars dracului, de-aici, ca vin la Bacau si te fac bucati, imbecilul dracului si tradator infect.

# POLO date 31 mai 2012 08:59 -2

DE CE E TRADATOR DR. BOTOMEI, CA NU A MAI SUPORTAT DICTATURA SI MATRAPAZLICURILE LUI BOTA ? BOTA A CREAT FENOMENUL BOTOMEI.

# WW.POLO date 31 mai 2012 10:49 0

''........fenomenul Botomei''. Esti dus tare dom doctor

# Aliceea date 30 mai 2012 17:27 -4

De la infiintare, acest barou a aparut dintr-o greseala de redactare. E clar ca ONG-ul avea dreptul sa deschida restaurante, baruri, sali de masaj, etc. Voit sau nu, in loc de baruri, s-a redactat barouri, greseala materiala. Si pentru un singur ,,o,, s-a creat toata tevatura asta. Nu era vorba de barouri, ci de baruri. Asa ca persoanele membre, au calitatea de clienti ai respectivelor baruri. Ca se autointituleaza avocati, nu-i mare lucru. Isi pot schimba titulatura pt a indeparta pericolul ce ii paste, acela de a-l insoti pe patronul barului.

# pt Aliceea date 30 mai 2012 17:41 +2

Pseudo-avocati sunteti voi, cutumiarii. Profitati de judecatorii mafioti care va protejeaza, lichele ordinare ce sunteti. Cu stiinta dreptului stati mai prost, aspect care oricum nu va intereseaza, mizerii umane !

# alicee draga date 30 mai 2012 18:02 +2

Bravo. In sfarsit ai reusit tu sa lamuresti problema care a aprins orgolii ani intregi. Avocati cu experienta, profesori universitari, magistrati, toti s-au chinuit ani sa rezolve o mare problema. Probabil in viziunea ta atat judecatorul care a permis infiintarea acelui ong, precum si sutele de judecatori si procurori care toti au statuat legalitatea acestui barou sunt niste cretini. Trebuiau sa te intrebe pe tine. Citeste legea avocaturii, citeste codul civil, citeste care sunt modalitatile de infiintare a unui organism colegial. In legea avocaturii scrie ca baroul este infiintat de avocati (adica membri indivizi, persoane fizice), Adica are ata  caracter de drept privat, cat si public (dar numai fiindca are atributii jurisdictionale asupra membrilor sai). Apoi citeste putina doctrina. Revino cu mesaj daca ai nevoie de bibliografie, ti-o dau cu drag.  Si citeste putin istoria baroului. Vei vedea care a fost rolul ong-ului, mult mai mic decat crezi tu. 

# koko pt Aliceea date 30 mai 2012 17:49 +3

puiut cu barurile esti tu prietena, probabil esti profesionista la bara si de acolo pina la a da din bucisoare la vreun ghiscarau de decan... revenind la oile noastre, condamnarea lui bota e apa de ploaie. asa poate fi condamnat si iordachescu daca -l prinde dna-ul ca ia spaga. ei si ? infractorii traditionali isi exercita profesia si dupa ce au fost condamnati. ei si? asa ca bravi postaci latratori nici in basca nu ne doare. practic mai protovanilor ce va ajuta condamnarea lui bota? omul va cistiga in final. credeti ca cei 5000 de avocati vor pleca acasa ca niste judecatori dau solutii comandate? nici vorba. a alege intre a sta acasa si a lupta, va garantez ca vom lupta. asa ca dragi aliceea si xx multa M...ue. 

# xx date 30 mai 2012 18:19 -3

sa te vad cit de luptator esti cind vei depune la poarta cheile, sireturile si cravata. in schimb vei primi un tub de unguent, sapun si periuta de dinti :))))

# draga xx date 30 mai 2012 18:25 +2

Bota va fi singurul condamnat vreodata. Condamnarea va fi anulata pe cale extraordinara de atac. El va fi schimbat din varful structurii, iar noul presedinte va fi o persoana echilibrata.  In rest vor fi achitari sau NUP ca si pana acum

# xx date 30 mai 2012 18:35 -2

esti sigur? asa cum acum 2 zile ai fi pariat casa ca Bota va fi achitat si ai fi pierdut, la fel se poate spune si in privinta unei ipotetice contestatii. Bota -initial - nu putea fi avocat in uniunea lui deoarece la data infiintarii acesteia bota nu era avocat chiar in conditiile legii 51!! asta nu intelegeti voi. daca era memebru al UNBR-traditional si ar fi plecat din Uniune si ar fi infiintat propria sa organizatia, am fi discutat altfel. dar el NU ERA AVOCAT nici macar pe forma existenta a lg 51!! era un neica nimeni care si-a facut un ONG. O fi ONG legal DAR bota nu era avocat si nu putea fi avocat daca nu era inscris in UNBR-traditional, nu daduse examne de admitere. daca indeplinea aceste conditii si isi facea propriul sau Barou atunci cred ca era achitat si de data asta.

# xxx date 30 mai 2012 18:46 +3

Dintre capii traditionalilor, cati au fost avocati la intrarea in profesie? cati au fost avocati cand au fost numiti de nea nicu pe cale de partid in fruntea barourilor? Avocatura este o profesie liberala BOULE! In toata EUROPA! nu ne impune nimeni, din ce structura sa facem parte din moment ce e legal constituita.

# xxx date 30 mai 2012 18:53 +3

Oricum esti prea cretin indoctrinat ca sa procesezi ce-ti scriu acum: In strainatate devii avocat dupa ce termini facultatea si ai cat de cat aptitudini pentru aceasta profesie, nu mergi cu spaga, cu porcu din ograda si cu biblioteca de acasa. E voie sa profesezi linistit, nu intervin tot felul de incuiati de sorginte neocomunista care incearca monopolizarea profesiei.Oricum, acesta monopolizare a profesiei ascunde multe sub plapuma-i mare de la infractiuni pana la ingradiri d edrepturi garantate de legi interne si internationale, dar asta nu o mai discutam acum, a fost pe deplin dezbatut subiectul.Dar, daca vei continua in halul asta, tot asa o sa ai capatana incuiata, nu o va deschide nimeni, chiar daca dai pe langa zeciuiala si casa

# draga xx date 30 mai 2012 21:23 +1

Eu nu am spus niciodata ca Bota va fi achitat. In cazul lui era o mare problema, pe care tu ai sesizat-o corect. Bota nu a intrat in barou pe baza de examen, cum cerea legea. Daca Bota ar fi fost avocat INAINTE de infiintarea UNBR, nu ar fi fost nici o problema. Aici am o pozitie contrara a ceea ce afirmati unii. Nu conteaza atat de mult faptul ca intr-un ONG a fost introdusa o posibilitate de creare a unui barou. Un barou este un organism colegial de organizare a unor membri. Citeste legea. Baroul este format din membrii sai. Adica legea ii confera clar caracter privat. Caracterul public ii este dat de lege, iar acest caracter public inseamna ca are atributii jurisdictionale fata de membrii lui. Hai sa comparam cu alte legi, sa intelegi. Uita-te la legea 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de libera practica, infiintarea, organizarea si functionarea Colegiului Psihologilor din Romania. AICI INFIINTEAZA LEGEA ORGANISMUL COLEGIAL DE CONDUCERE. Legea 51 este legea

# draga xx date 30 mai 2012 21:32 +1

de organizare a profesiei, nu a baroului.  Ulterior infiintarii acelui ONG, membrii lui au decis statutar infiintarea baroului asa cum este azi. Acest lucru s-a intamplat INAINTE ca legea sa fie modificata si sa prevada ca exista un singur UNBR. Nu de alta, dar nu cred ca sutele de magistrati care pana acum au dat NUP si achitari sunt chiar cretini. E unul, sunt doi, dar nu atatia. In plus hai sa iti spun de ce cred ca aceasta condamnare nu va ramane. Daca era singurul dosar al lui Bota, da, ramanea condamnat. Dar in situatia in care el are inca undeva la aproape 90 de dosare in care este achitat/este pronuntat NUP.... Esti avocat. Gandeste-te la principiile de drept roman si comunitar. Principiul securitatii juridice, autoritate de lucru judecat, etc. Nu le mai repet. 

# SPIRU HAHARET date 30 mai 2012 20:06 +4

Mult prea multa galagie fac "traditionalii"... Oare si-au rezolvat toate problemele interne... De exemplu, în vara lui 2010 existau în Baroul Bucuresti "traditional" între 400 - 600 de avocati cu "diplome" de la Spiru Haret!!! Oare cum sunt hotarârile pronuntate în dosarele în care au fost aparatori respectivii avocati cu diplome nerecunoscute, dar "înscrisi" în B.B.? Aveau ei calitatea de avocat, odata ce studiile juridice nu erau finalizate sau recunoscute? Prin urmare, ar trebui sa ia aminte la proverbul cu sapatul gropii altuia.

# POLO date 31 mai 2012 09:06 -3

VA DAU O VESTE TRISTA. LA ADUNAREA GENERALA CONVOCATA DE BOTA(CARE NU MAI ARE VOIE SA FACA NIMIC) ACESTA VA INCERCA SA ISI PUNA OAMENII (SLUGILE) LUI SI VA INCERCA SA CONDUCA IN CONTINUARE PRIN ACESTEA. VA ROG SA NU PERMITETI ACEST LUCRU SI SA PROPUNETI VOI AVOCATII DIN TOATA TARA, CANDIDATII SI VOTUL SA FIE CU MAINILE RIDICATE SI SA NU AI PERMITETI SA FACA DIN LISTELE DE PREZENTA, LISTE DE VOT. FITI FOARTE ATENTI,CA DE ASTA DEPINDE SUPRAVIETUIREA NOASTRA. BOTA TREBUIE INLATURAT, PT CA A FOST CA UN CANCER PT NOI.AVETI MARE, MARE, GRIJA, DRAGI COLEGI.

# polopupapoalapu date 31 mai 2012 09:23 +1

Vestea trista esti chiar tu. Te asteptam, cu drag, la a.g.

# WW.POLO date 31 mai 2012 10:40 0

Nenea Boto, ne vedem la adunarea generala. Uuuuuups, nu mai faci parte dintre noi. Naspa. Fugi repede si fa cerere sa fii primit in barou. Da la cat ii pupi in cur pe ''orange'', nu cred ca ai vreo sansa. S-au vii cu vreun ''protocol'' de colaborare. Ca tupeu basist ai cat cuprinde. Si prostie. Si lipsa de caracter. Ma mir ca nu te-a primit Iordachescu la el ca indeplinesti cu brio toate conditiile

# POLO date 31 mai 2012 22:30 -1

SI CINE SA IL PRIMEASCA, "AVOCATUL" INFRACTOR BOTA, CU FUNCTIILE LUI LOVITE DE NULITATE ? DECIZIA DE EXCLUDERE DIN PROFESIE, E LOVITA DE NULITATE SI EA, DEOARECE FUNCTIILE AVUTE DE BOTA, DERIVA DIN CALITATEA LUI DE "AVOCAT", CARE NU A AVUT-O NICIODATA.

# pt xx date 30 mai 2012 18:28 +1

Derbedeule cutumiar, stii cand ai putea sa ne vezi in ipostaza pe care ai descris-o ? Doar dupa ce vom pune mana pe tine si consideram ca merita acest sacrificiu...

# xx date 30 mai 2012 18:31 -1

esti prea idiot ca sa poti face asta. ma mir ca poti iesi din casa fara sa te tina ****** de mina. in al doilea rind, ti-a trecut prin minte (macar cit timp ai neuronul ala) ca sub nick-ul "xx"pot posta diferite persoane, fara nici o legatura intre ele? nu cred ca te-ai putut gindi la asta, este o problema mult prea complexa ptr neuronul tau. esti un botist - viitor puscarias.

# koko pt xx date 30 mai 2012 19:36 +2

ce haz nebun ai...fa. periuta si sapunul pt gurita ta...mai pui de iordachel, tu esti atat de prost incat formulezi recurs si cind instanta iti da cistig de cauza la fond.  :D :D si daca mai maninci rahat pe site sa stii ca te dam pe mina lui tolea.

# barourile libere date 30 mai 2012 19:11 +1

Dragi colegi, avand in vedere noua situatie creata (in mod abuziv), va propun ca, la viitorul congres, sa-l alegem in functia de presedinte al UNBR-Bota, pe domnul deputat Catalin Croitoru. Asesta a dovedit de foarte multe ori ca este un om cu principii, demn, patriot, adevarat luptator(ma refer, mai ales, la perioada cand era liderul sindicatului din invatamant). In plus, in ciuda parlamentarilor avocati cutumiari, a afirmat public, dand dovada de onestitate si curaj, ca barourile-Bota sunt singurele infiintate legal. Cu privire la domnul Bota, care a intrat deja in istorie prin incredibilul curaj de a lupta impotriva unui sistem mafiot urias(David contra Goliat), propun sa-i acordam functia de presedinte onorific al UNBR, cu posibilitatea ca in viitor, dupa ce apele se vor limpezi, sa poata fi reales ca presedinte al uniunii noastre. Asadar, meritul ca astazi avem calitatea de avocat, ii revine exclusiv domnului Bota.

# POLO date 31 mai 2012 22:40 -1

LAS-O BALTA CU REALEGEREA LUI BOTA DUPA UN TIMP, CA NU MAI APUCA, DECIT DUPA CE ISI FACE REABILITAREA IN CAZUL IN CARE IN ACEST INTERVAL DE 2 ANI SI 6 LUNI NU COMITE O NOUA INFRACTIUNE CU INTENTIE, CEEA CE ESTE IMPOSIBIL, DEOARECE SUNT DOSARE PENALE CU INFRACTIUNI GRELE COMISE DE EL SI MAI MULT CA SIGUR VA FI CONDAMNAT IN CEL PUTIN UNUL DIN ELE. NU MAI VISATI, CA S-AR PUTEA SA AVETI COSMARURI.

# Aliceea date 30 mai 2012 18:36 0

http://www.scj.ro/strasbourg/BOTA-romania%20RO.htm aceasta este dreptatea pe care o gasiti la CEDO. ,,În speţă, Curtea notează că, printre obligaţiile statutare ale asociaţiei “Bonis Potra”, figura “crearea de barouri”, ceea ce contravenea dispoziţiilor legii nr. 51/1995 care interzice crearea de barouri şi exercitarea profesiei de avocat în afara Uniunii Avocaţilor din România. Curtea ia în consideraţie mai ales, după cum o fac şi jurisdicţiile interne, faptul că membrii asociaţiei s-au dedat la acte concrete, precum crearea unui barou, şi că şi-au arogat prerogative care erau de competenţa exclusivă a Uniunii Avocaţilor din România''

# alicea agaricea date 30 mai 2012 19:42 +4

Proasta satului, pana in 2004, pana si mata-mare putea infiinta barouri.

# Aliceea date 30 mai 2012 18:53 -3

''Prin actul constitutiv din 29 iulie 2002, reclamantul şi doi terţi au decis să pună în comun o sumă echivalând cu 100 de Euro, pentru crearea, în temeiul ordonanţei Guvernului nr. 26/2000, a unei asociaţii de caritate denumită „Bonis Potra”, având printre obiectivele sale statutare – pe lângă ajutorul acordat orfanilor, copiilor aflaţi în dificultate şi spitalelor judeţene – constituirea de: unităţi economice, studiouri de înregistrare, ziare, canale radio şi de televiziune, barouri, saune, saloane cosmetice şi de masaj.'' In nici un caz, un ONG care isi propune sa infiinteze saune si saloane cosmetice si de masaj, nu poate avea pretentia ca e in regula sa functioneze si un barou alaturi de salonul de masaj. Insa un bar poate functiona nestingherit. De aceea repet, era vorba de baruri, nu de barouri.

# avocatel date 30 mai 2012 19:03 +3

Baruri ori nu, BAROUL a fost infiintat si are mii de membri, avocati, care-si castiga existenta din aceasta profesie liberala, sunt absolventi ai facultatilor de drept, au investit munca si truda in ceea ce fac, bani si resurse materiale. Faptul ca sunt contestati de unii comunisti care inca mai cred ca e nea nicu' la carma, asta e treaba lor. In starinatate, pe teritoriul UE, in spatiul Shenghen( ori cum doriti) lucreaza si contribuie la infaptuirea justitiei.

# aliceea sau xx X date 30 mai 2012 19:39 +3

fata draga, opreste-te si trteci la treaba. e ora cind trebuie sa prestezi la bara. oricum tu confunzi stiinta dreptului cu cirnatul clientului.

# Cornel date 30 mai 2012 19:24 +2

Consimt la ceea ce a spus colegul de mai sus: Catalin Croitoru presedinte al UNBR iar domnul Bota presedinte de onoare al UNBR, macar pentru o perioada.

# POLO date 31 mai 2012 09:13 -1

FEREASCA DUMNEZEU SA MAI RAMINA BOTA, CHIAR SI PRES. ONORIFIC. OMUL ASTA, E CA UN CANCER, CARE TREBUIE EXTIRPAT. CROITORU E UN OM FARA CARACTER, ATENTIE MARE, L-A TRADAT PE BOTA SI S-A DUS LA BOTOMEI,L-A TRADAT PE BOTOMEI SI S-A INTORS LA BOTA. OMUL, E AHTIAT DUPA FUNCTII, ACUM CA PARTIDUL LUI E IN CADERE LIBERA.

# avocat 50 O.A. date 30 mai 2012 20:23 +3

CEDO este o solutie care dureaza prea mult. Ne afecteaza destul de mult 5-6 ani de asteptare pana se pronunta CEDO. Daca nu se rezolva pe plan interen cat mai repede aceasta eroare judiciara m-am gandit si la faptul de a parasii Romania cu toata familia. Nu vreau sa mai suport aceste mizerii si ilegalitati pe care le comit acesti judecatori si alte institutii ale Statului. In tara asta autoritatile Statului nu pot observa faptul ca cei care respecta legea sunt haituiti, prigoniti, umiliti etc. Este de rasul curcilor mai rau ca intr-o tara din lumea a-III-a. Sunt curios ce va spune Europa in iunie in raportul de tara pe justitie. Acesti judecatori care l-au condamnat pe d-nul BOTA ar trebuii sa fie raspunzatori si sub acest aspect pentru ca au defiintat si ultima speranta de dreptate si democratie in Romania. As fi curios sa pot afla ce au facut acestia pana in 1989 sau in perioada Revolutiei cand cetateni de toate varstele au fost impuscati/raniti pentru a obtine aceste drepturi

# avocatel date 30 mai 2012 20:54 +5

Oprobiul public, jignirile, plangerile penale, linsaj mediatic, batjocorirea unor oameni cu pregatire juridica inclusiv in instante, unii colegi de la Bota chiar au decedat(Dumnezeu sa-i ierte), alti colegi care sufera de handicap fizic au fost batjocoriti in ultimul hal( exista 2 ori 3 cazuri, cautati pe net), toate acestea pentru ca unii sa-si apere interesele meschine, Situatia  a ajuns INTOLERABILA!!!Buba cu puroi va exploda in curand, dar puroiul va fi improscat pe fata acelora care si-au permis de-a lungul anilor asa ceva. Daca se ajunge la CEDO, vor cadea capete si nunumai

# judecatori mafioti interlopi date 30 mai 2012 20:59 +5

Prezentul dosar este o facatura securisto-comunisto-stalinista de intimidare si de persecutare a Baroului si a Dlui Bota. PROBABIL JUDECATORII DIN ACEST COMPLET AU FACUT SCOALA DE LA BRAN UNDE JUDECATORII SI PROCURORII INVATAU ALATURI DE OFITERII DE SECURITATE CUM SA TORTIONEZI SI SA OTRAVESTI UN OM "IN LEGALITATE". Daca as avea puterea AS SCOATE TOTI JUDECATORII SI PROCURORII DIN JUSTITIE, FARA PENSIE, FARA NIMIC, SI AS PUNE JUDECATORI SI PROCURORI DIN STATELE DEMOCRATICE ALE EUROPEI. Cum sa judece un taran care a mancat mamaliga la ma'sa si acum vine sa judece spre exemplu proprietatile pe care le revendicam din perioada comunista. INSUSI ACEST JUDECATOR ESTE IMPOTRIVA RETROCEDARII ACESTOR BUNURI CAND ELO STIE CA BURGHEZIA SI BOIERIMEA TREBUIE ASUPRITA, DE ACEEA EL A MANCAT MAMALIGA CA ACESTIA ERAU ASUPRITORI. JOS ROMANIA SECURISTA INTERLOPA !!!

# avocatel date 30 mai 2012 21:11 +3

Nu au mame , nu au Dumnezei, in toata Europa Centrala si de Vest nu sa pomenit ce se intampla la noi, lu-a-v-a-r DRAQ odata si pentu totdeauna comunisti imputiti, Sa va bata Dumnezeu cum n-ati mai pomenit.

# pt tembelii traditionali date 30 mai 2012 21:16 +2

mai admiteti in barou bolnavi mintali? sa spunem publicului ca 30% din efectivul vostru este compus din "doctori" de la Spiru Haret? sa spunem lumii ca per ansamblu circa 80% dintre voi sunteti proveniti din facultati private? ce inseamna asta pt omul de rind? inseamna ca niste impostori care toata viata au inselat si si-au cumparat stiinta, au ajuns sa profeseze unde in mod obisnuit ar trebui sa fie oameni cu o pregatire superioara.acesti cretini de decani au transformat avocatura intr-o pepiniera de vite, plata per capita ajunge la mii de euro. de aia o gramada de imbecili, pipite si dobitocei isi filfiie degeaba falonul pe scarile instantei. asa ca scutiti-ne rebuturi sociale ce sunteti de comentarii imbecile.

# MIhaela date 30 mai 2012 21:21 +2

Dragii mei, este de prisos sa comentam o solutie deja  aranjata de interlopii din avocatura  monopolista de stat patronata de predoiu si gasca lui, respectiv codruta si compania! Adevarul esta ca o astfel de solutie face de CACAT toata justitia romana care si asa e vai de capul ei Nu poti scoate capul in europa ca daca esti roman esti catalogat ca TIGAN, HOT, NESPALAT, etc, eticheta la care au contribuit cu succes conationalii nostri  alde cei mai sus mentionati cat si altii care au plecat din tara. Nu mai vorbesc de CEDO care este satula de milioanele de cerei din partea cetatenilor romani nedreptatiti de justitia corupta si politizata, un alt argument care face ca etichetei deja pusa de europeni romanie sa i se mai adauge un alt  adjectiv si anume acela de CORUPTA!!  Oricum multi romani din cauza nedreptatii si cocinei din justitie au plecat din tara. Ne pleaca medicii, profesori si alte cadre de elita si raman niste ciurucuri corupte in posturi cheie ANTIROMANI care nu fac altceva 

# Mihaela date 30 mai 2012 21:26 +2

decat sa vegheze la propria bunastare si sa faca neamul romanesc de ras. ,, Unde esti tu TEPES DOAMNE.......,, daca ar vedea demnii nostri innaintasi cum a ajuns bietul popor roman ....... RUSINE  RUSINE! RUSINE!!  Cu asa justitie nici nu e de mirare ca nu mai poti scoate capul in lume!  Spaga, nepotismul si interesele proprii primeaza in detrimentul ROMANIEI!! RUSINE!!

# pentru redactorii LUJU date 30 mai 2012 21:31 +4

titlul articolului era mai potrivit astfel: DEZASTRU IN CARE A AJUNS JUSTITIA sau JUSTITIA APLICATA LA ORDINUL INFRACTORILOR TRADITIONALI . ca bugetar nu uit ca tovarasii judecatori si-au acordat toate sporurile posibile iar pentru ceilalti au respins  sporurile. asa ca pipi pe justitia din romanica.

# sfat pt avocatii reali date 30 mai 2012 22:03 +2

nu cred ca e bine sa-l alegeti pe Croitoru. pdl-ul e in cadere libera, iar in tara asta cam totul e masinatiune politica. de ce credeti ca pelticul de predoiu a fost pus ministru de justitie? ca sa se imbogateasca , sa-l protejeze pe tataia socru si ca sa inlature concurenta.tara de hoti imputiti.

# Vieri date 30 mai 2012 22:19 0

Croitoru e deputat PSD. A plecat din PDL. E un tip fantastic si curajos. Uniunea noastra ar avea enorm de castigat daca l-am alege presedinte.

# POLO date 31 mai 2012 09:14 +1

HABAR NU AI CE VORBESTI. CITESTE MAI SUS.

# avocatii au hibele lor ............ date 30 mai 2012 22:06 -1

insa nu poti umple golurile cu ceva fara fundament, bazat pe hotie ALBA este Ardealul, oameni seriosi, trebuia ca ipokimenul sa ceara stramutarea, acolo stiu oamenii cate parale face, ma rog ............. adio si n'am cuvinte, trebuie protestat, demascat, facut ordine la av :sad: :zzz :zzz :P

# mircea date 30 mai 2012 23:45 +5

Problema D-lui Presedinte Pompiliu Bota este o problema personala care i se trage de la fostul Barou Constitutional, pe care el insusi l-a desfiintat. De aia solicitarea reprezentantului parchetului privind anularea actelor , a ramas fara obiect.  Aceasta situatie nu are nici o legatura cu actualul UNBR, legal constituit .  Totul e ca inainte. Nu este nici un motiv de RIL. Nu va faceti nici un fel de probleme .  Mult succes in continuare ! :)

# Cristi P. Sturzu date 31 mai 2012 09:18 +3

MIrcea, eu cred ca este corect ceea ce spui. Chestiunea legata de acest eveniment, eu o vad ca pe un pericol social incomensurabil, determinata fiind de comportamentul delirant al instantei de apel, care cu siguranta a reactionat prompt la interventiile si presiunile unor personaje dubioase dar cheie in sistemul putred de corupt din Romania. In Romania NU se va schimba NIMIC, cu astfel de mafioti tolerati pe pozitii importante in manevrarea dupa bunul plac a legilor, in spiritul faradelegilor. Stim cu totii de unde "i se trage" d.lui Bota, dar ceea ce vreau sa subliniez, este faptul ca nici macar colegii "traditionali"nu trebuie sa se bucure, unii dintre ei, aceia care gandesc sanatos, pentru ca pericolul are deja un precedent, are un nume, si i se poate intampla oricui. O achitare in raport cu o condamnare data de aceeasi instanta (C.A. ALba), pentru aceeasi fapta, ne trimite imediat cu gandul ca nerespectarea Constituiei si a regulilor dreptului intern din Ro, e sport national.

# Mircea date 30 mai 2012 23:48 +2

Cine confunda problemele ori o face in mod intentionat, ori nu stie carte si nu are ce cauta in avocatura.

# pt cel care vrea sa paraseasca Romania cu toata familia date 30 mai 2012 23:55 -5

bai baiatule, nu pleca singur ia si pe botanisti, botomei, botisti cu tine si sa veniti cand va chem eu.. dupa ce veti pleca IQ-ul tarii va creste considerabil. lasand gluma la o parte, eu cred ca bota va scapa. am inteles ca scrie un nou cod penal care se va aplica la instanta numita: Inalta curte de prostie. ( pt cei care vor injura va urez sa fie de capl vostru... ) decat sa stai in spatele tastaurii mai bine puneti mana pe carte si dati si voi examenul de admitere in avocatura...Succesuri

# Mircea date 31 mai 2012 00:02 +1

da, foarte frumoasa pledoarie, nu am ce zice. O dovada in plus a inteligentei traditionalilor. Tineti-o tot asa si poate o sa parasiti  tara inaintea noastra , de buna voie... :D

# Mircea date 31 mai 2012 00:08 +3

Si inca ceva, domnule "avocat". Nu sunt cu tine " bai baiatule ", asa sa te adresezi colegilor tai traditionali , ca aveti IQ-ul cu aceleasi deficiente . Ati tot descalecat de pe vremea lui Stefan cel Mare si ati uitat sa va infiintati. Va temeti de noi ? De aia faceti atatea tamtamuri ? Pai sa va temeti , ca nu o sa scapati de noi niciodata . Ai inteles ? "Baiatule"...

# Av. Catalin Racaceanu date 31 mai 2012 17:44 +3

:D :D :D Mircea, ei inca se mai chinuie sa descalece. Cat despre infiintare, ar vrea dar nu prea se mai POATE. ASA INCAT FORTEAZA LEGEA SI PE CEI CARE TREBUIE SA O APLICE

# pt. Mircea date 31 mai 2012 00:24 +1

Mircea, esti cel mai echilibrat om dintre toti cei care posteaza pe acest forum. Chiar daca am fost ironic in postarea anterioara, ai scris ce ai crezut de cuviinta, cu foarte mult bun simt. Iti doresc tot binele. Sa stiti ca nu am nimic personal cu nimeni dintre avocatii lui bota. vad ca va place avocatura. eu cred ca printre voi sunt oameni foarte bine pregatiti si unii chiar mai pregatiti decat multi dintre avocatii UNBR. sa va dau un exemplu: astazi ( ieri ) la ICCJ o avocata din oficiu a pus concluzii de admitere a recursului formulat de catre Parchet si care era in defavoarea inculpatului. va dau un sfat: decat sa stai in tensiune, acuzatii, plangeri, procese care dureaza ani de zile, mai bine veniti si dati examen la UNBR si o sa vedeti ca, cei care merita si stiu carte vor intra fara probleme. Cu respect

# Mircea date 31 mai 2012 01:50 +3

Multumesc domnu, tot binele si tie.Insa nu cred ca printre noi sunt avocati care ar dori sa treaca in structura voastra. Nu din rea credinta ci datorita faptului ca desi suntem mai putini ca voi, suntem uniti si ne-am invatat cu problemele, ne-am obisnuit cu lupta si suntem pregatiti pentru orice.Daca insa pe viitor va fi posibila , conform unei legislatii ,o unificare a structurilor, nu cred ca va fi cineva care se va opune acestui fapt .Nu lasam pe nimeni in urma, ori toti ori niciunul .Nu suntem insa impotriva celora care doresc totusi sa treaca la voi. Fiecare are libera alegere .             Imi pare rau insa ca in urma recursului de la Alba Iulia , se profita atat de mult, si se fac atatea interpretari , de parca cineva ne-ar dori sa ne bage in pamant .Avem toti aceeasi facultate . Nesansa unora de a putea profesa i-a impins in structura noastra unde isi pot desfasura totusi o activitate , din care pot sa traiasca din ceea ce au invatat, fara a da sume imense de bani. Cu respect

# Dragi colegi date 31 mai 2012 09:19 +1

Dragi colegi de la Bota si de la traditionali, toti suntem colegi, unii au invatat mai mult altii mai putin, fiecare dupa posibilitati, ambele tabere de avocati au persoanele care compromita intr-un mod ori altul structura respectiva, trebuie in acelasi timp sa dam dovada de diplomatie, de profesionalism si de colegialitate. Sunt avocat la bota si marturisesc, mandru si cu capul sus, faptul ca de-a lungul timpului nu am avut absolut nicio neintelegere cu vreun avocat traditional, din contra, discut si ma inteleg pe plan profesional cu mai multi. Faptul ca unii conducatori ai avocaturii, se folosesc de aceasta situatie, pentru a atata spiritele, pentru a baga raca si razboi printre membrii celor doua structuri, este cu totul altceva, aceste fapte denota multe chestiuni, poate substraturi nevazute si neobservate de catre altii, la aceste lucruri ambele tabere ar trebui sa se gandeasca mult.

# Dragi colegi date 31 mai 2012 09:20 +1

Tot timpul au fost comandanti si slugi, cei care dau ordine si cei care executa, acum se pune problema cine pe ce pozitie se afla. In orice caz, anumite neintelegeri personale nu ar trebui sa se generalizeze.Mai amintesc un lucru : educatia si cei 7 ani de acasa reprezinta succesul in viata si succesul pe plan profesional. Numai bine tuturor colegilor avocati, spor la lucru si mult succes in frumoasa profesie a avocaturii, pe care NIMENI nu are dreptul sa o restrictioneze ori sa o ingradeasca.

# Avocat date 31 mai 2012 01:01 0

Terminati cu prostiile. Faptul ca inculpatul Bota Pompiliu a fost condamnat la pedeapsa de 6 luni inchisoare cu suspendare pe un termen de incercare de 2 ani si 6 luni are urmatoarea semnificatie: Daca in termenul de incercare condamnatul Bota savarseste o noua infractiune cu intentie, PEDEAPSA A CAREI EXECUTARE A FOST SUSPENDATA URMEAZA SA FIE EXECUTATA IN INTREGIME si nu se contopeste cu noua pedeapsa aplicata. De asemenea, NU MAI ESTE POSIBILA SUSPENDAREA CONDITIONATA a pedepsei rezultate, aceasta urmand a fi executata IN REGIM DE DETENTIE. ASTA ESTE MAREA MIZA A SENTINTEI JUDECATORIEI DEVA … 

# POLO.NICU date 31 mai 2012 08:57 0

Ce il impiedica pe Bota sa se inscrie la examenul de primire in profesie in UNBR-ul din Academiei........

# POLO date 31 mai 2012 09:18 0

IL IMPIEDICA CAZIERUL JUDICIAR(ANTECEDENTE PENALE) PROSTOVANE.

# POLO.NICU date 31 mai 2012 10:53 0

;-) :-) :-) Corect. Da pe doftor nu-l duce capul mai mult de ziua de ieri.

# polopupapoalapu date 31 mai 2012 10:03 0

Peste 3 ani. :sad:

# POLO date 1 iunie 2012 15:35 0

PESTE 3 ANI CE ? BOTA VA EXECUTA PEDEPSELE, IN PENITENCIAR, DACA TE REFERI LA FAPTUL CA VA REVENI PESTE 3 ANI.

# polopupacucuncioc date 1 iunie 2012 16:29 0

Peste 3 ani esti la fel de idiot. Poate mai ceva ... :lol:

# POLO date 2 iunie 2012 23:04 0

MAI BINE IDIOT, DECIT INFRATOR.

# Decizia 707 din 2010 a TMB date 31 mai 2012 09:19 +3

http://bota.ro/wp-content/uploads/2010/05/TB-BUC.-JS5-MAI-2010.pdf Interesant cum se face ACUM tapaj pe hot. impotriva lui Bota , dar multi uita ca din mai 2010 TMB a constatat ca zis traditionalii nu exista de jure. Se 2 ani NIMENI nu se sesizeaza si ma refer aici la parchetele din tara. Totusi decizia in cauza este DEFINITIVA!!!!

# av date 31 mai 2012 09:29 +2

Stimate ,,Decizia 707 din 2010 a TMB'', cu respect intreb: uitati ca traiti in Romania? Cine sa se sesizeze?!? tocmai aceia care urmeaza sa intre in avocatura? ori au increngaturi printre mafia avocaturii? cum ar veni,,lupul paznic la oi'' Problema va fi in momentul in care se vor sesiza organele de conducere a avocaturii Internationale, structurile internationale din care acestia fac parte

# avocat 51 O.A.C.P. date 31 mai 2012 09:54 +1

Apropo de cel care mi-a dat raspuns. Nu o sa mai parasim Romania o sa venim cu totii la mata la nevasta-ta daca o ai si sa le aplicam 197 C.P.

# xx date 31 mai 2012 12:52 -3

nu cred ca poti, amaritule :)) esti prea impotent si asta se vede din postarile tale. du-te la psiholog inainte

# polopupacucu date 31 mai 2012 12:55 +3

Ba poate. Are multi prieteni. Noi, vreo 5000. :lol: Putem incepe?

# xx date 31 mai 2012 13:48 -3

nu cred ca aveti cu ce :)) asta se vede dupa cum gestionati situatia dupa condamnarea lui Bota. o gasca de impotenti :))))

# xxx date 31 mai 2012 13:55 +2

Ai cei 7 ani de acasa?

# draga xx date 31 mai 2012 14:25 +3

Chiar crezi ca gestionarea situatiei se face asa cum vezi tu pe site? Te iei dupa imboldurile pionieresti ale celor care insulta anagramat pe acest site? Stai tu linistit, lucrurile se rezolva cu calm de cine trebuie sa le rezolve. Chiar crezi tu ca viitorul lider va fi dintre astia? Nu, tata. Cuvantul este intelectual si diplomat. Vor fi surprize majore pentru voi. Aceasta condamnare (care nu va ramane condamnare) a facut mai bine structurii decat orice altceva pana acum. Pana acum l-ati vazut pe Bota injurand si pe fiecare membru incercand sa se descurce individual. Acum veti vedea altceva.

# polopupacucu date 31 mai 2012 17:24 0

Ia pune-ne la o incercare!!!!!! :D

# WW.POLO date 31 mai 2012 17:47 0

:D :D :D Eu de probs nu i-au bani asa incat vorbim dupa. Daca mai poti

# RUSINEA JUSTITIEI ARDELENE date 31 mai 2012 10:22 +5

Am o intrebare pentru traditionalii cotizanti: de ce Barourile din Europa ne transfera in Barourile lor si putem profesa acolo, recunoscandu-ne, iar voi si sefii vostri mafioti, nu? Oare nu va spune nimic acest lucru?

# barourile libere date 31 mai 2012 11:33 0

Dragi colegi, repet, solutia cea mai buna pentru noi, in prezent, este sa-l alegem presedinte al UNBR-Bota pe deputatul Catalin Croitoru. Acum nu se mai pune problema de orgolii sau simpatii ori antipatii fata de o persoana sau alta, ci trebuie sa fim realisti si rationali si sa-l/s-o alegem pe cel/cea care poate fi cel mai de folos cauzei noastre nobile. Nimeni din uniunea noastra nu s-ar putea face mai auzit si nu ar putea avea parghiile domnului deputat. Chiar si domnul Bota, datorita(exclusiv!) caruia avem azi calitatea de avocat si care va fi ales presedinte onorific, ar trebui sa fie de acord cu acest demers, intrucat e solutia cea mai buna pentru uniunea noastra.

# barourile liberale date 31 mai 2012 11:46 0

Exact! Deputatul Catalin Croitoru este cea mai buna solutie. Apel catre toti membrii UNBR Bota: veniti cat mai multi la congresul din 9 iunie, este spre binele nostru al tuturor.

# avocat date 31 mai 2012 11:54 +2

stimate coleg in art.52 l/51/lit b se spune ca decanul se alege dintre avocatii care au o vechime de cel putin 10 ani in profesie! nu stiu daca domnul croitoru indeplineste aceasta conditie sa ne reprezinte ca decan....sunt deacord cu domnia sa dar sa vedem conditiile..

# Robi date 31 mai 2012 12:29 -1

stimate coleg, chestia cu 10 ani e nesemnificativa intrucat e fara sanctiune...

# HB date 31 mai 2012 16:02 +1

E fara sanctiune, adevarat. Dar si eu, ca si colegul, o interpretez ca fiind conditie.

# pt HB date 31 mai 2012 16:36 -1

Dar cum interpretezi faptul, incomparabil mai grav, ca UNBR-Florea functioneaza, bine-mersi, in afara cadrului legal. Eu as zice sa nu fim mai catolici decat papa. Adica, sa ne impiedicam de un articol absurd, din prea multa scrupulozitate, a carui "incalcare" nu se sanctioneaza in niciun fel, si sa nu-l alegem in functia de presedinte pe deputatul Croitoru, cel care, in prezent, ar putea face cel mai mult pentru binele nostru, mi se pare o greseala imensa si de neiertat.

# POLO date 31 mai 2012 23:41 +1

O FI FARA SANCTIUNE, DAR E CONDITIE "SINE QUA NON"

# POLO date 31 mai 2012 22:55 -1

BAI, VOI SUNTETI NEBUNI LA CAP ? VOI ATI AUZIT DE NEDEMNITATE ? CUM SA ALEGI PRESEDINTE ONORIFIC UN CONDAMNAT DEFINITIV ? I S-A PUS IN VEDERE SA NU MAI AIBA NICI O LEGATURA CU PROFESIA DE AVOCAT, DECI NU ARE CE SA CAUTE INTR-O ENTITATE IN CARE PROFESIA TUTUROR, ESTE DE AVOCAT. CUM SA PUI UN INFRACTOR PRESEDINTE ONORIFIC. VOI NU VRETI SA ACCEPTATI O REALITATE, SAU CE-I CU VOI ?

# avocat date 31 mai 2012 12:05 +1

SÂMBĂTĂ, 9 IUNIE 2012, ORA 09:00 CONGRES U.N.B.R. şi ADUNAREA GENERALĂ A BAROULUI BUCUREŞTI BUCUREŞTI, STR. BATIȘTEI, NR. 24A, VIZAVI DE ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE AVEM NEVOIE DE O PREZENTA CONSISTENTA SA PUTEM VOTA TOATE PROBLEMELE INVOCATE,SCHIMBARE DECAN,PRESEDINTE ETC PROPUN REALIZAREA UNUI SITE PERFORMANT AL UNBR (FARA WWW.BOTA.RO) SA SCHIMBAM IMAGINEA UNBR ,PRIN NOUA CONDUCERE,PUBLICITATE INTERNET ETC

# avocat 61 O.A. date 31 mai 2012 12:22 +1

Cine a hotarat data congresului? ce organ de conducere? Sa nu fie cacialma. Eu cred ca trebuie sa luam legatura si cu d-nul BOTA. Nu trebuie marginalizat ci dimpotriva, pentru ca este 'parintele' acestui barou/UNBR. Ar trebuii toti sa venim la CONGRES.

# av unbr-Bota date 31 mai 2012 12:47 +1

Stimate coleg, citeste pe www.bota.ro si vei vedea data la care va avea loc CONGRESUL. Nu-l marginalizeaza nimeni pe Bota, dimpotriva ! Suntem solidari cu acesta pana la capat si-l vom alege presedinte de onoare al UNBR. Dupa anularea scandaloasei decizii de la Alba Iulia, Bota va putea fi reales presedinte al UNBR, daca mai doreste acest lucru. Pana atunci insa, deputatul Catalin Croitoru este persoana cea mai potrivita sa ocupe functia de presedinte al UNBR-Bota. In prezent, nimeni din uniunea noastra nu ar putea face mai mult bine acesteia decat domnul deputat.

# xx date 31 mai 2012 12:51 0

sa inteleg ca la voi se poate convoca Congresul dupa ureche, prin anunturi anonime? Cum poti numi presedinte de onoare daca are cazier judiciar? asta ar fi chestie care v-ar umple de respect. keep going.

# avocat date 31 mai 2012 12:55 +1

sunt in acord cu ce ai spus si propun sa sustinem majoritatea aceste elemente: 1 ALEGREA CA PRESEDINTE CATALIN CROITORU 2 ALEGEREA CA DECAN - CATALIN CROITORU SAU... 3 ELIMINAREA PRIN INLOCUIRE A site-ului www.bota.ro AVOCATUL BOMBA punem mana de la mana si platim un site (este f ieftin) www.unbr......gasim o denumire si un design pragmatic , PRIN ACESTE PROPUNERI E BINE SA SE ELIMINE ASOCIEREA UNBR CU BOTA! noi nu suntem de la bota (el este fondatorul) suntem din unbr legal constituit! PROPUN SA AVEM IN AGENDA ACESTE CHESTIUNI SI MOBILIZARE MASIVA!! CE PARERE AVETI?

# Cristi P. Sturzu date 31 mai 2012 12:45 +1

NU "ar trebui", ci este o NECESITATE. Aceeasi NECESITATE pe care foarte multi au ignorat-o cu prilejul unor evenimente similare. Aceeasi NECESITATE, care ne-ar fi pozitionat altfel fata de probleme, daca "foarte multi" colegi ar fi participat la protestele de la CSM. Foarte multi prefera inca, sa stea la o terasa, cu o bere in fata, si sa afle noutati prin telefon sau sms.

# avocat date 31 mai 2012 12:45 +3

SÂMBĂTĂ, 9 IUNIE 2012, ORA 09:00 CONGRES U.N.B.R. şi ADUNAREA GENERALĂ A BAROULUI BUCUREŞTI BUCUREŞTI, STR. BATIȘTEI, NR. 24A, VIZAVI DE ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE AVEM NEVOIE DE O PREZENTA CONSISTENTA SA PUTEM VOTA TOATE PROBLEMELE INVOCATE,SCHIMBARE DECAN,PRESEDINTE ETC PROPUN REALIZAREA UNUI SITE PERFORMANT AL UNBR (FARA WWW.BOTA.RO) SA SCHIMBAM IMAGINEA UNBR ,PRIN NOUA CONDUCERE,PUBLICITATE INTERNET ETC

# AV date 31 mai 2012 12:59 +2

sunt in acord cu ce ai spus si propun sa sustinem majoritatea aceste elemente: 1 ALEGREA CA PRESEDINTE CATALIN CROITORU 2 ALEGEREA CA DECAN - CATALIN CROITORU SAU... 3 ELIMINAREA PRIN INLOCUIRE A site-ului www.bota.ro AVOCATUL BOMBA punem mana de la mana si platim un site (este f ieftin) www.unbr......gasim o denumire si un design pragmatic , PRIN ACESTE PROPUNERI E BINE SA SE ELIMINE ASOCIEREA UNBR CU BOTA! noi nu suntem de la bota (el este fondatorul) suntem din unbr legal constituit! PROPUN SA AVEM IN AGENDA ACESTE CHESTIUNI SI MOBILIZARE MASIVA!! CE PARERE AVETI?

# HB date 31 mai 2012 15:22 0

Intrebare referitoare la dl. Croitoru. 1. Suntem siguri ca nu exista vreo situatie de incompatibilitate cu functia domniei lui? 2. Are vechime indicata de lege in barou? Parca e de minim 10 ani?!

# pt HB date 31 mai 2012 16:19 0

Nu exista incompatibilitate intre functia de presedinte UNBR si calitatea dumnealui. Cu privire la cei 10 ani, e o chestie nesemnificativa intrucat e fara sanctiune. In plus, ce sa mai vorbim de UNBR-Florea care-i desfiintata legal si cu toate acestea...

# POLO date 31 mai 2012 23:02 0

CROITORU, NU ARE VECHIME IN PROFESIE DE 10 ANI ASA CUM PREVEDE LEGEA SI ASTA E MOTIVUL PT CARE A PLECAT DE LA BOTOMEI, CA NU A VRUT BOTOMEI SA INCALCE LEGEA SI SA-L NUMEASCA PRESEDINTE UNBR, FARA VECHIME.

# POLO.NICU date 1 iunie 2012 13:02 0

:D :D :D :D Sa mori tu ca de asta nu l-ai ''primit'' pe Croitoru... :P :P :P

# avocat 51.O.A. date 31 mai 2012 14:03 0

De acord cu CONGRESUL si ordinea de zi initiala. Am o rugaminte ora sa fie in jur de 10/11 sa poata veni toti din tara. Iar handicapatul de XX sa nu mai comenteze , sa nu-l mai pasca grija de noi. El sa observe ce este la ei in BAROU, oameni condamnati cu pedepse grele ptr. coruptie si nu i-a exclus. Iesi afara, JAVRA ORDINARA XX de aici. Daca te-as cunoaste si ne-am confrunta intr-o disputa juridica si chiar fizica sunt sigur ca te-as face praf. JEG PENAL. Tu trebuia sa te fi nascut un avort. Oricum din pct. de vedere juridic esti un avort foarte reusit. Dati-as undeva cu bikamarul.

# Cristi P. Sturzu date 31 mai 2012 16:45 +1

Ok, boss, am notat, ora sa fie 10/11, dupe cum te scoli matale. Sa v-asteptam cu o cafea neagra, boss? Un sanvici, ceva? O banana, la fruștuc? Vad ca ati cam scapat oile prin miriste, cu alegerile, cu propunerile, cu expresiile malitioase, cu englezismele...D.l Bota are prioritate la nominalizari, decani sunt destui si priceputi si mai ales indreptatiti la functii de conducere si, foarte important, noua conducere trebuie sa fie permanent conectata cu institutiile cu care interactioneaza activ, prin prezenta fizica, nu prin email, fax, chat etc. Reorganizarea este o chestiune serioasa si recomand cu politete tuturor, decenta de a va pastra opiniile si propunerile pentru data de 9 iunie.

# HB date 31 mai 2012 16:59 +1

Pe langa umorul fin, mergand spre cel britanic, dl. Sturzu pune punctul pe i ca de fiecare data. Notati pe hartiuta tot ceea ce aveti de spus, toate propunerile. Va fi un congres interesant si cu rezultate extrem de bune in ceea ce ne priveste.

# pt Cristi date 31 mai 2012 20:04 +1

Cristi, fara a vrea sa te magulesc, in conditii normale, ai fi fost unul dintre candidatii ideali pentru functia de presedinte al UNBR-Bota. In prezent insa, deputatul Croitoru, in calitate de presedinte al UNBR-Bota, poate face cel mai mult bine pentru cauza noastra dreapta si sunt convins ca si tu esti constient de acest aspect. Motivele se subinteleg... Chiar si Bota, ale carui merite, pentru ca noi suntem azi avocati, sunt si vor ramane incontestabile, ar trebui sa fie pe deplin multumit, daca noul presedinte va fi Croitoru. In situatia in care ne aflam, trebuie sa lasam deoparte orgoliile, simpatiile sau antipatiile si sa nu ratam sansa de a fi reprezentati de cineva care ar putea totusi sa schimbe ceva...

# Ovidiu UNBR date 31 mai 2012 14:18 0

Veniti cat de multi puteti la UNBR la Congres, este interesul nostru al tuturor, mergem înainte, Croitoru presedinte, Nimerincu Vice Presedinte, Horea Bortan vicepresedinte, o propunere oarecare, ce ziceti?

# walleye date 31 mai 2012 15:13 0

Nu e cazul sa ne prostim, in alegeri la misto. Trebuie oameni bine infipti in probleme, bazati si cu ceva istorie in unbr, care chiar pot fi ultra activi in efectuarea oricarui demers.

# noua conducere date 31 mai 2012 15:18 0

Noua conducere trebuie sa indeplineasca trei conditii: - sa fie persoane care sa aiba nivelul de cultura adecvat, care sa fie capabili sa reprezinte o imagine - sa nu fie incompatibili. Prin incompatibilitate nu inteleg doar condamnare definitiva si irevocabila pentru fapte ce aduc lovitura de imagine profesiei. Sa nu poate candida chiar si cei care sunt in cursul urmaririi penale pentru fapte contrare cu calitatea de avocat. Si, din pacate, sunt destui care sunt incompatibili. Chiar si Botomei mentionat mai jos - sa indeplineasca conditiile mentionate in lege (admis cu examen, conditii de vechime in barou)

# POLO date 31 mai 2012 23:09 0

In acest moment, sunt cercetati penal de parchetul sectorului 3, Bota, Belniceanu, Gardu si Apostol, deci aveti grija, ca vor fi si condamnati in curind.

# avocat 51.O.A. date 31 mai 2012 14:55 0

Parerea mea cred ca ar trebui invitat si BOTOMEI cu ai lui

# Cristi P. Sturzu date 31 mai 2012 15:16 +1

Sper, din tot sufletul, ca ati incercat o gluma proasta. Sau, daca ati vorbit serios, atunci aveti o problema. Cunoasteti cazul? Stiti ceva despre acest fenomen? Aveti desigur, dreptul la propria opinie, dar doar atat. Eu ma prefac ca n-am citit ce ati scris.

# Cristi P. Sturzu date 31 mai 2012 15:19 0

Sper, din tot sufletul, ca ati incercat o gluma proasta. Sau, daca ati vorbit serios, atunci aveti o problema. Cunoasteti cazul? Stiti ceva despre acest fenomen? Aveti desigur, dreptul la propria opinie, dar doar atat. Eu ma prefac ca n-am citit ce ati scris.

# HB date 31 mai 2012 15:20 +1

Si eu sper ca domnul a glumit. Cum oare cineva e de acord sa isi asocieze imaginea cu Botomei? Poate in sens negativ.

# avocat 51. O.A. date 31 mai 2012 15:04 0

Ar trebui lasate orgolile, certurile la o parte si sa ne unim toti cei 5000 inclusiv cei din aripa BOTOMEI si sa ne rezolvam problema. Numai toti uniti vom invinge aici in tara ca pana la CEDO e cale lunga. Daca nu ne unim toti si nu luam masurile adecvate nu reusim. Ar trebui dupa CONGRES sa mergem sa solicitam la Primaria Bucuresti autorizatie pentru protest/miting si sa nu plecam din fata CSM/!CCJ/Parlament/Guvern etc pana cand nu se rezolva problema printr-o recunoastere oficiala clara si ptr. totfdeauna. Daca nu sa stam acolo asa cum au stat manifestantii in piata Revolutiei cat va fi necesar chiar daca ar fi sa manifestam si pe schimburi. Nu se poate altfel. Nu trebuie sa lasam ROMANIA sa ne incalce drepturile mai rau ca o tara de lumea a-III-a. ROMANIA este si tara noastra nu numai a lor si noi avem dreptul sa muncim legal aici nu numai TRADITIONALI impreuna cu altii.

# tolombei falsificatorul de documente date 31 mai 2012 15:07 0

Fara botomei, de data asta. botomei nu merita nici un scuipat, pentru ca este un cretin. Nu se va da in laturi sa o comita din nou. Sau ai impresia ca falsificarea acelor tabele, a fost o simpla joaca??? Da-l dracului pe imbecil, nu merita sa mai fie bagat in seama. Mi-e scarba, pur si simplu, de el.

# POLO date 31 mai 2012 23:46 0

CE TOT IL FACETI FALSIFICATOR DE DOCUMENTE PE BOTOMEI ? A FOST CONDAMNAT DEFINITIV SI IREVOCABIL PT ACEASTA INFRACTIUNE, SAU DOAR CALOMNIATI PUR SI SIMPLU ?

# BRE POLO date 1 iunie 2012 02:14 0

E calomniat pe nedrept? Saracul de Botomei. Pai hai sa vedem...tabloul avocatilor furat de la UNBR si pus fara aprobarea membrilor pe site-ul UNBR.INFO? Sunt si eu pe acel tablou, nu sunt inscris la tine si nici nu ti-am dat aprobarea, lichea. Si vrei sa deschidem portal.just si sa incepem sa citim, javra fara caracter? Mizeria pamantului ce esti tu. Sa iti fie rusine ca ai purtat haina militara, lepra. Dezonorezi armata. Fratii Camataru sunt ingeri nevinovati fata de tine, gunoiule.

# POLO date 1 iunie 2012 08:54 0

CEI CARE NU DORESC SA SE AFLE IN TABLOUL AVOCATILOR DE PE SITE-UL LUI BOTOMEI, TRIMIT UN MAIL CATRE EL SI SE REZOLVA, VOR FI SCOSI DIN TABLOU. DE CE FACETI O TRAGEDIE DIN ASTA ?

# polopupacucuncioc date 1 iunie 2012 09:01 0

Auzi, tragedie....esti prost facut gramada. Ai falsificat tabelele, ba prostu satului, intr-un mod grosolan. Cine dracu sa te ia, te crezi, de crezi ca esti asa de "meserias"? Auzi, trageise....aia e INFRACTIUNE, ba, gramada de balegar bacauan... :-*

# POLO date 1 iunie 2012 10:21 0

MAI MAGARULE, EU NU SUNT BOTOMEI SI BAGA-TI BINE IN CAP ACEST LUCRU. DU-TE DRACULUI GRAMADA DE RAHAT CE ESTI SI NU MAI JIGNI LUMEA, DACA NU STIi CU CINE TE CONVERSEZI. ESTI OBSEDAT DE BOTOMEI, BOTA ?

# polopupacucuncioc date 1 iunie 2012 11:46 0

Bine, imi cer scuze, dar la fel de idiot esti, si de-aia ... Auzi, tragedie... esti idiot de bubui, bai tragedie umana ...

# WW.POLO date 1 iunie 2012 10:10 0

M-am plictisit sa fiu ingaduitor cu tine. De ce sa pierdem atata lume timpul cu tine, sa-ti dam mail sa ne stergi de pe o lista pe care nu am cerut sa fim...Eventual trece numai avocatii din ''baroul tau'' si cei pe care ai reusit sa-i mai prostesti. Mai bine ac o plangere penala ca-i mai distractiv. Trebuie sa ai incarcare. E ultima data cand mai dialoghez in orice forma cu dvs. Succesuri

# POLO date 1 iunie 2012 15:45 0

DAR BOTOMEI NU E DIN STRUCTURA BOTA, NU A FOST LA CONDUCEREA UNBR ? E VENIT DIN ALTA PARTE SI NU ARE TANGENTA CU BOTA, SA DESPRE CE VORBIM? MAI MULT IMICONVINE SA MA VERIFICE NSTANTELE DACA SUNT IN TABLOUL AVOCATILOR UNEI UNIUNI CARE SE NUMESTE UNBR. INFO, DECIT SA APAR PE UN SITE PRIVAT, WWW.BOTA.RO, AVOCATUL BOMBA CARE SUNA DESUET SI CARE NU DA IMPRESIA UNEI ENTITATI SERIOASE , DECIT DACA NE-AR FI INFIIAT BOTA SI ATUNCI SE CHEAMA CA SUNTEM AI LUI. EU NU SUNT AVOCAT LA BOTA CI SUNT AVOCAT IN UNBR, INFIINTAT IN 2004. NU NUMAI CA NU MA DERANJEAZA, DAR CRED CA NE-A FACUT UN SERVICIU IMENS.

# PT POLO date 1 iunie 2012 11:23 0

Adica recunosti ca a furat tabelele fara sa ceara acord. Tot e bine ca exista inca un strop de recunoastere sub toata gramada aia de lichelism.

# coleg date 31 mai 2012 15:12 0

Cu tot respectul, nu sunt de acord cu dvs. Colegii din barou da, insa Botomei nu poate face parte din noua structura de conducere. Nu avem nevoie sa ne mai asociem imaginea cu asa ceva. Structura de conducere trebuie formata din intelectuali care stiu sa vorbeasca si sa scrie coerent. Nu avem nevoie de oameni de teapa lui. De ce nu il chemati si pe Vadim? E la fel de nebun, cu diferenta ca Vadim este un intelectual rafinat. Botomei este anagramat plin de el. Si inca ceva. Nu se rezolva nimic cu scandal. Diplomatic, lucrand elegant pe langa autoritatile romane si europene. Nu suntem taximetristi, sa urlam in strada.

# avocat 51.O.A. date 31 mai 2012 15:29 -1

A fost o parere cu privire la BOTOMEI. Iar cu privire la scandal nu pot fi de acord cu dv. In primul rand nu insemna scandal a manifesta. Sub alta ordine de idei nu observati ca ca prin judecata/procese desi avem atatea sute/mii de hotarari favorabile si nu au tinut cont de ele acesti judecatori(pseudojudecatori). Nu vedeti ca murim cu dreptatea in mana vorba romanului de rand. ce diplomatie sa mai adopti? ce actiuni daca ei TRADITIONALII cu complicitatea acelor judecatori nu respecta nici legea nici practica judiciara din ROMANIA; U.E si internationala. Cu ce ne intretinem familile 5/6 ani de zile pana se castiga cauza la CEDO a lui BOTA sau a multor dintre noi care se pare ca TRADITIONALI cu acei cvasimagistrati ne-o pregatesc. Daca TRADITIONALI si cu acei nesimtiti de m........ nu o respecta ce valoare mai au legile si hotararile judecatoresti in aceasta tara. In loc sa se autosesizeze din oficiu fata de traditionali ca ne-au incalcsat drepturile noastre, ca au comis o serie de

# HB date 31 mai 2012 15:37 0

Sunt si eu de acord cu cel ce afirma ca nu se rezolva nimic cu scandal. Trebuie actionat. Trebuie petitionat intens catre toate organismele statale, atat nationale, cat si europene. Mers la CSM, Consiliul Legislativ, Parlament, Minister, Guvern, Avocatul Poporului, Parlamentul European, asociatiile europene de profil. Sa ne afirmam calitatea de barou infiintat in baza legii. Dar sa o afirmam pe acte si cu argumente juridice, nu cu strigate. Sa o afirmam la nivel de barou, o comunitate cu mii de membri. Pana acum bataia a fost la nivel de individ. Acum sa fie la nivel de structura. Stiu ca si pana acum s-au intreprins actiuni. Felicitari. Sa facem de mii de ori mai mult de acum incolo. TOTI IMPREUNA, dar cu argumente si elegant.

# alin date 31 mai 2012 15:39 0

Respect si toata consideratia acelor magistrati ce in ciuda tuturor presiunilor au dat nup -uri si achitari !Cei trei nu reprezinta magistratii romani !

# HB date 31 mai 2012 15:32 0

Schimbarile trebuie sa fie profunde si sa mearga in doua directii. 1. Schimbarea organizationala: noile structuri trebuie sa fie reprezentative, formate din intelectuali integri 2. Schimbarea personala: corectarea limbajului. De multe ori am asistat aici la postari in care colegii mei se exprimau...abject e un termen usor. Fiti demi de profesia voastra, aratati ca voi meritati sa fiti avocati. Un avocat este un om integru, elegant in maniere si exprimare. Nu va mai lasati provocati, nu mai injurati. Dovediti ca sunteti mai buni. Va rog.

# Titi date 31 mai 2012 16:01 0

Draga HB, in general ai dreptate cu privire la limbajul folosit. Insa atunci cand ai de-a face cu niste judecatori corupti, care iti distrug viata, sau cand lupti cu o casta mafiota(UNBR-Florea) din cauza careia nu-ti poti intretine familia, trebuie sa fii vehement. Daca esti prea manierat, in Romania, cel putin, nu te baga nimeni in seama.

# HB date 31 mai 2012 16:12 0

Draga Titi, oare ce rezolvi daca injuri? Se rezolva acea problema? Sau doar reusesti sa dai satisfactie? Stii ce spunea Eleanor Roosevelt (traducere adaptata de mine): Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara ca tu sa ii dai voie. Ceva similar spunea si Regina Maria parca: Nimeni nu te poate face sa te simti prost fara consimtamantul tau. Eu merg mai departe zambind. Stiu ca asta ii doare mai mult ca orice. Sa vada ca nu te pot atinge.  Stii ce spune Neale Donald Walsh (autor literatura spirituala amercan contemporan): "Don't you dare give up on Tomorrow because of the way things look Today. Don't even think about it. How bad things may look right now means nothing. It's how good you know they can look with God's help that counts." Cred ca nu e nevoie de traducere

# Olivia-Maria Marcov date 31 mai 2012 16:33 +1

@ HB : HB, toate comentariile tale sunt frumoase si frumos scrise, si intelepte, si tu m-ai facut sa zambesc, de bucurie si placere citind citatele tale ! Cu privire la Eleanore Roosevelt, da, precis stii ca si mine ca exista si barbati, si subliniez, barbati americani care o citesc, o admira, ii citesc biografia si se inspira din ea, pentru ei Eleanore este un model de comportament, de responsabilitate si de altruism, o constiinta treaza si alerta si care nu si-a precupetit energia pentru a da fuga si a ajuta oamenii, eu cel putin asta am citit despre ea. Despre neale Donald Walsh nu stiam, aud de la tine, citesc mai exact, de la tine, dar citatul pe care l-ai ales mi-a placut foarte mult, enorm ! Asa este cum spui ! Sa aveti o zi cu soare in suflet si pe cer !

# Rovigneta Morcoveta date 31 mai 2012 16:47 -1

Bolivia, lasa oamenii in pace, au treburi importante de rezolvat. Te lipisi, repede. N-ai o iahnie de fasole de facut, sau ceva?: :P

# Olivia-Maria Marcov date 31 mai 2012 17:39 +1

@ ROVIGNETA MORCOVETA : Sa nu iti permiti sa mi te adresezi in acest mod ! Despre " lipit ", dumneata remarc ca te-ai ' lipit " de mine si in permanenta pentru a-mi adreasa cuvinte urate, defavorabile si lipsite de respect. Sincer ma intreb daca ai discernamant si cum de iti permiti sa te comporti asa cu mine ? Dar unde te crezi ? Remarc ca folosesti un vocabular neplacut, sau cu tenta neplacuta, si in acest sens esti " lipit " de pagina ziarului virtual Lumea Justitiei si tot ce e urat si rau si batjocoritor dumitale iti face placere ! Cred ca ti-am spus de mai multe ori sa te comporti frumos cu mine, dar refuzi sa intelegi ! Dupa cum scrii si esti in afara Dreptului, a respectului de semeni si a drepturilor omului.

# HB date 31 mai 2012 16:50 +1

Multumesc, Olivia. Frumoase cuvinte. Zilele tale sa fie la fel.

# Olivia-Maria Marcov date 31 mai 2012 16:26 +1

@ TITI : ma faci sa zambesc, cand spui ca, daca esti prea manierat in tara noastra nu te baga nimeni in seama. Ok. Si, daca nu esti manierat, cine te baga in seama ? Dar, te baga in seama ? Sau poate ma ierti, te baga, dar nu in seama... Pe Luju.ro niciodata nu iti vine sa zambesti, intentiile ziaristilor sunt frumoase, dar realitatea crunta.

# Botomei? date 31 mai 2012 15:33 -1

Sa nu va puna Dumnezeu sa-l alegeti pe Botomei presedinte, umbla vorba ca sunt sustinatori.

# jurist date 31 mai 2012 15:34 0

intr-adevar Bota isi merita locul si trebuie respectat.acum cred ca varianta Croitoru este buna. in ce priveste conditiile de care vorbiti astea nu conteaza. traditionalii nu respecta nici o lege, ei nu sunt infiintati asa ca nu va faceti probleme pt un mizilic. deci 9 IUNIE ora 9 ramine? venim si noi juristii ALATURI DE VOI !!! sa terminam cu mafia spagii pentru decanii nesatuli.

# Colegul Spiru Haharet date 31 mai 2012 15:35 0

Nu credeti ca n-ar trebui sa ne mai spalam rufele în public? Achiesez la ideea privind un nou site, dar care sa ne ofere posibilitatea de a ne loga pe un forum si de a ne purta discutiile privind problemele noastre departe de ochii si comentariile "prietenilor"... In ceea ce-l priveste pe Botomei.... Cred ca ruptura pe care a facut-o a dus la hotarârea de la Alba....

# HB date 31 mai 2012 15:39 0

Buna idee, colegule. Care din voi e dibaci in internet? Un forum se poate face destul de usor. Migram toti acolo si cream strategia. Aici pe luju e prea public. 

# POLO date 31 mai 2012 23:16 0

DECLINUL LUI BOTA, A INCEPUT IN MOMENTULIN CARE, A INCEPUT SA SE RAZBOIASCA CU PROPRII AVOCATI SI L-A DAT AFARA PE BOTOMEI SI PE CEILALTI SI ATUNCI AU INCEPUT SA IASA LA IVEALA MIZERIILE, CUM CA MANDATELE LUI SUNT EXPIRATE, CA NU A INREGISTRAT BAROUL BUCURESTI LA FISC, CA ARE CABINETUL DE AVOCAT DIZOLVAT,ETC. DUSMANII LUI AU PROFITAT DE ASTA SIL-AU LOVIT. ASA II TREBUIE. MAI BINE ISI BAGA UN MORCOV UNDEVA DECIT, SA FI FACUT CE A FACUT.

# Avocati legali date 3 iunie 2012 19:29 0

Exista un grup creat pe face avocati legali se numește 

# avocat 51 O.A. date 31 mai 2012 15:36 0

infractiuni( cel putin 259;261 C.P. si altele) timp de peste 10 ani institutiile Statului ne condamna pe noi, ne hartuiesc profesional si comitand un 'genocid' economic si profesional impotriva noastra si a famililor noastre. Nu trebuie sa ne rugam, sa ne milogim de ei sa ne respecte drepturile noastre, sa nu ne mai umileasca in salile de sedinte, la parchete prin faptul ca nu ne admit sa asistam si reprezentam clienti nostrii. Stiti cati clienti am pierdut ptr. faptul ca un procuror si uni judecatori nu m-au lasat sa imi asist clienti dupa ce "TRADITIONALII" ne-au contestat in sensul ca nu am avea calitatea de reprezentant/avocat intrucat nu suntem avocati in BAROUL TRADITIONAL. Stiti ca din aceasta cauza nu pot sa imi acopar cheltuielile si sa asigur traiul zilnic ptr. familia mea.

# Colegul Spiru Haharet date 31 mai 2012 15:38 0

Nu credeti ca n-ar trebui sa ne mai spalam rufele în public? Achiesez la ideea privind un nou site, dar care sa ne ofere posibilitatea de a ne loga pe un forum si de a ne purta discutiile privind problemele noastre departe de ochii si comentariile "prietenilor"... In ceea ce-l priveste pe Botomei.... Cred ca ruptura pe care a facut-o a dus la hotarârea de la Alba....

# avocat 51 O.A. date 31 mai 2012 15:41 0

Sunt de acord cu ce spuneti referitor la site si cu privire la spalatul rufelor. dar intodeauna sa stiti ca cea mai buna aparare este tot atacul. Stiti ca in 1989 eu am pierdut un frate impuscat si alte neamuri in Bucuresti, care au crezut ca daca merg acolo generatiile viitoare vor avea un trai mai bun si ca nu li se vor mai incalca drepturile. Si eu acum sunt dispus sa continui lupta lor daca nu es poate pe cale judecatoresca aia voi face voi sta in Bucuresti si nu voi manifesta pasnic pana cand vor dispare acerste abuzuri

# avocat 51. O.A. date 31 mai 2012 15:50 0

Multumim d-nule JURIST ptr intentiile si promisiunea pe care ne-ati facut-o. Eu provin din randurile dv. a juristilor. Stiti ca traditionali impreuna cu niste psedomagistrati le-au incalcat drepturile si consilierilor juridici prin acel RIL in sensul ca nu ar fi putut exercita profesia prin societati profesionale iar la CEDO consilieri juridici din Arges au castigat. Deci inca o data se confirma faptul ca acesti TRADITIONALI nu fac decat sa ingradeasca drepturile noastre desi legea i obliga sa le respecte iar faptul ca le incalca si se constata printr-o hotarare judecatoreasca acestia nu mai pot profesa avocatura( Legea 51/1995) dar acestia le incalca de peste 10 ani si nimeni nu se autosesizeaza> In concluzie HOTI aun inceput sa strige hotii iar acei judecatori s-au facut ca nu observa nimic si il condamna pe BOTA. TREZETE-TE ROMANIA prin intitutiile tale nu le mai lasa sa doarma ca de accea nu suntem vazuti bine si apreciati de U.E.

# avocat 51. O.A. date 31 mai 2012 15:55 0

In situatia in care noi avem acte de infintare, avem numne rezervat la OSIM si alte acte, recunoscuti de atetea autoritat/instituti iar TRADITIONALI de peste 10 ani nu au putut sa arate un act de infintare este ca si cum cineva mi-ar lua masina din curte(proprietatea mea) care este imatriculata pe numele meu, am factura de cumparare si i-o da unuia care striga in gura mare ca masina este a lui intrucat praful ce se afla pe caroseria masini este al lui, din curtea lui. Sincer sa fiu ceace s-a intamplat cu d-nul BOTA nu credeam ca e posibil niciodata.

# avocat 51. O.A. date 31 mai 2012 15:57 0

Multumim d-nule JURIST ptr intentiile si promisiunea pe care ne-ati facut-o. Eu provin din randurile dv. a juristilor. Stiti ca traditionali impreuna cu niste psedomagistrati le-au incalcat drepturile si consilierilor juridici prin acel RIL in sensul ca nu ar fi putut exercita profesia prin societati profesionale iar la CEDO consilieri juridici din Arges au castigat. Deci inca o data se confirma faptul ca acesti TRADITIONALI nu fac decat sa ingradeasca drepturile noastre desi legea i obliga sa le respecte iar faptul ca le incalca si se constata printr-o hotarare judecatoreasca acestia nu mai pot profesa avocatura( Legea 51/1995) dar acestia le incalca de peste 10 ani si nimeni nu se autosesizeaza> In concluzie HOTI aun inceput sa strige hotii iar acei judecatori s-au facut ca nu observa nimic si il condamna pe BOTA. TREZETE-TE ROMANIA prin intitutiile tale nu le mai lasa sa doarma ca de accea nu suntem vazuti bine si apreciati de U.E.

# HB date 31 mai 2012 16:05 0

Si eu tot din randul consilierilor juridici provin. Ma bucur ca dansul are dorinta de a se alia eforturilor noastre. Daca este cine cred eu ca este, e un profesionist cu o pregatire juridica solida si un caracter integru. Atat dansul, cat si doamna, pe care o salut cu respect si prietenie. 

# jurist date 31 mai 2012 17:36 0

corecta intuitia.

# avocatel date 31 mai 2012 16:48 -1

TREZESTE_TE ROMANIA! Stimati colegi! haideti toti la Congres, TREBUIE sa facem schimbarea! Domnul Catalin Croitoru, va sustinem si din Cluj, vom fi acolo. Chiar daca nu sunteti avocati, sunteti juristi, puteti veni si voi, puteti aduce si mata si cainele din ograda, chiar si pe bunica. Succes si numai bine

# avocat 51 O.A. date 31 mai 2012 16:15 -1

Si eu multumesc prietene H.B. si te salut pe tine, toata familia pe cei dragi tie si pe toti care respecta drepturile omului si legea in general in tara asta ca tare ne-am imputinat.

# G. M. date 31 mai 2012 16:29 0

Eu nu sunt avocata ,nici consilier juridic nu am reusit sa ma inscriu inca in nici un barou dar am colegii de facultate care de sase luni de zile nu au bani nici de paine in casa, au copii minori la scoala, traiesc cu chirie nu au o casa o sa ma alatur si eu voua daca faceti miting de protest , uni avocati de la traditionali se lafaie in bani si case de lux nu tocmai cinstite si colegi lor de facultate fie ca sunt consilieri juridici, sau avocati bota sunt hartuiti si dezbracati de roba .

# HB date 31 mai 2012 16:54 0

Dragi colegi, e cazul sa ne mobilizam si sa fim prezenti la congres. Dl. Bota a facut lucruri extraordinare pana acum. Nu cred ca exista multi oameni cu acelasi curaj ca al dansului. A fost cel care s-a pus total impotriva valului si a luptat atata timp contra unui sistem. E momentul sa il ajutam. Sa stam alaturi de el si sa il sprijinim in ceea ce are de facut pentru dansul. In acelasi timp sa luptam pentru structura. Dansul va fi tot timpul cel care s-a pus in calea sistemului. Merita stima, recunostinta si ajutorul nostru. Sper ca la congres sa nu aud nimic negativ, cum a fost la congresele anterioare. 

# Av. Catalin Racaceanu date 31 mai 2012 17:29 0

Colegilor, v-am citit postarile. Dar domnii Croitoru si Nimerincu sunt de acord sa candideze...si mai ales indeplinesc conditiile pt a ocupa functiile, ca abia asteapta hienele sa facem un pas gresit, cat de mic

# jurist date 31 mai 2012 17:40 +1

nu-l cunosc pe d. Croitoru, dar d. Nimerincu e un care nu se da batut usor. e un luptator.

# Coleg avocat date 31 mai 2012 23:08 0


Citeza pe Av. Catalin Racaceanu
Colegilor, v-am citit postarile. Dar domnii Croitoru si Nimerincu sunt de acord sa candideze...si mai ales indeplinesc conditiile pt a ocupa functiile, ca abia asteapta hienele sa facem un pas gresit, cat de mic
Oare domnii Croitoru, Nimerincu, Urban si ceilalti despre care s-a vorbit aici, vin la Congres? Cred ca ar fi bine sa-i întrebam cumva...

# muscus date 31 mai 2012 20:18 0

bai fi-r-ati-ai dreaq de botisti ce mai mai aberati aici? auzi contestaii in anulare si cedo? :lol: vad ca vreti sa va faceti un congres on line aici :lol: :lol: :lol:   puneti mana pe carte si dati examen si lasati aberatiile!

# bai muscus date 31 mai 2012 20:20 -1

Mai dute dracului de împutit gunoiiiiuuuulllleeeeeeeee, talharulllllleeeeeeeee

# VULGAR date 31 mai 2012 20:21 -1

PTR. MUSCUS Lumi-ar mata mielu in brate si tu

# avocat VULGAR date 31 mai 2012 20:25 -1

ala e mucus. scursura dracului ce este lutea-as pe oiste cu tot neamul tau

# avocat unbr bota date 31 mai 2012 20:28 -1

LA CONGRES TREBUIE SA PROPUNEM: CATALIN CROITORU PRESEDINTE! DECAN BAROUL BUCURESTI : IULIAN URBAN DISOCIEREA UNBR DE BOTA ; CREAREA UNUI SITE PROFESIONIST AL UNIUNII NOASTRE ,SA POSTAM TABLOUL AVOCATILOR STATUT ACTE DE INFIINTARE ETC,SUNT DEACORD SA RAMANA SI WWW.BOTA.RO DAR AVEM NEV DE UN CONCEPT INFORMATIC CREAT PE UNBR NU PE BOTA...VENITI TOTI LA CONGRES!!

# POLO date 31 mai 2012 23:27 -1

Nu au vechimea de 10 ani in profesia de avocat, pentru a ocupa aceste functii, cum de altfel nu are nimeni, deoarece UNBR, s-a infiintat din 2004.

# VULGAR date 31 mai 2012 20:28 -1

Ptr. muscus. Prindeamai cu mata si dupa aia sa faci actiune de stabilire a paternitatii :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

# Avocat dosar 735/2010 str Academiei 4-6 Bucuresti date 31 mai 2012 20:31 -1

Domnilor avocați, juriști, magistrați, etc. , personal apreciez că singurul să hotărască soarta UNBR este domnul Pompiliu Bota, pentru că: UNBR a fost ințiințată și înregistrată de domnul Bota, care în orice moment poate dispune: dizolvarea , radierea, comasarea. Este singura persoană care în mod legal poate decide , în rest puteți doar face propuneri. Este ca într-o oricare entitate, cine o înființează o și dizolvă. Așteptați deciziile actualei conduceri. Am observat că se vehiculează mai multe nume, vom vedea la congres, OK ?

# xx date 31 mai 2012 22:52 -2

lingaule, vrei sa spui ca 5k oameni sunt la cheremul unui puscarias care poate dizolva UNBR si sa va lasenin curul gol???? veti face furori la,puscarie :))))) macar Florea si Iordachescu nu pot dizolva Baroul traditional :)))

# Av. Catalin Racaceanu date 1 iunie 2012 13:38 0

Corect. Mare dreptate ai cu [email protected] Dar dupa ce-l infiinteaza o sa il poata dizolva. :P

# POLO date 31 mai 2012 23:24 -1

ESTI PROST INFORMAT. NU A INFIINTAT BOTA SINGUR UNIUNEA SI CA ATARE, TREBUIE SEMNATURILE TUTUROR CELOR CARE AU INFIINTAT-O, PT DIZOLVARE.

# Irina date 31 mai 2012 20:39 0

Sincer, colegi de la UNBR - structura Bota, nu mai discutati pe luju ce doriti/dorim sa facem! Incetati sa mai raspundeti provocarilor infantile facute de div.av.  traditionali. Exista emailul, s/au inventat telefoanele. Haideti sa ne vedem de treaba ! Incetati cu propunerile, strategiile, etc. facute publice aici si nu va mai exteriorizati pe acest site. Nu le mai dati apa la moara unor...ofticosi! E treaba noastra ce facem si cum facem si..pe cine alegem ..si ce vom face mai departe. Discutam doar intre noi si..atat!

# UNBR date 31 mai 2012 20:56 +1

UNBR - ANUNT IMPORTANT!!! SÂMBĂTĂ, 9 IUNIE 2012, ORA 09:00 CONGRES U.N.B.R. şi ADUNAREA GENERALĂ A BAROULUI BUCUREŞTI BUCUREŞTI, STR. BATIȘTEI, NR. 24A, VIZAVI DE ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

# koko date 31 mai 2012 21:01 -1

ADOPTATI METODA LUI IRINA!! EVITATI DETALIILE PE SITE! GUNOAIELE LUI IORDACHESCU STAU CU TROMPA LUI EUSTACHE PE GAURA NET-ului.

# avocat date 31 mai 2012 21:18 0

ESTE FOARTE IMPORTANT SA PARTICIPAM CAT MAI MULTI AVOCATI LA ACEST CONGRES EXTRAORDINAR,DE PREFERAT ESTE SA FIM TOTI!!! ESTE VB DE DEMERSURILE PE CARE URMEAZA SA LE DEMARAM IN INTERIORUL UNIUNII SI APOI SA PROCEDAM LA DEMERSURILE LEGALE PT A NE IMPUNE DEFINITIV DEMONSTRAND CU ACTE IN REGULA CA SUNTEM SINGURA STRUCTURA DE AVOCATI CARE FUNCTIONEAZA LEGAL! ESTE INTERESUL NOSTRU AL TUTUROR! DRAGI COLEGI NU LIPSITI DE LA ACEST IMPORTANT EVENIMENT! EVB DE SCHIMBAREA CONDUCERII,E VB DE NOUA FATETA A NOASTRA!! ESTE NEV DE TOTI TREBUIE SA AVEM CVORUM MAJORITAR SA PUTEM DECIDE !!! DETALIILE ACOLO!!UNBR - ANUNT IMPORTANT!!! SÂMBĂTĂ, 9 IUNIE 2012, ORA 09:00 CONGRES U.N.B.R. şi ADUNAREA GENERALĂ A BAROULUI BUCUREŞTI BUCUREŞTI, STR. BATIȘTEI, NR. 24A, VIZAVI DE ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

# pt traditionali date 31 mai 2012 21:28 +2

va asteptam  si pe voi ,colegi traditionali, sa va dam lectii de democratie. alfel veti defila cu iorachescu si florea pina veti face basici in creier. punem o conditie: pe  idiotii gen muscus, aliceea sau xx lasati-i la balaceanca. :D :D :D

# CONGRES U.N.B.R. date 31 mai 2012 21:58 +1

Dragi colegi in cadrul UNBR infiintat conform L51/1995 se respecta principiile democratice si se fac alegeri libere . Pentru noi L51/1995 nu se prezuma a fi respectata si interpretata dupa vrerea intereselor ci se respecta ad-literam.  Modificarile aduse legii de organizare a profesiei  nu pot fi aplicate cu incalcarea principiului neretroactivitatii legii . Legea profita celui legal infiinta !!!!!!! Va asteptam:  SÂMBĂTĂ, 9 IUNIE 2012, ORA 09:00 CONGRES U.N.B.R. şi ADUNAREA GENERALĂ A BAROULUI BUCUREŞTI BUCUREŞTI, STR. BATIȘTEI, NR. 24A, VIZAVI DE ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE Cu deosebite consideratii  !

# CONGRES U.N.B.R. date 31 mai 2012 22:13 +1

Dragi colegi in cadrul UNBR infiintat conform L51/1995 se respecta principiile democratice si se fac alegeri libere . Pentru noi L51/1995 nu se prezuma a fi respectata si interpretata dupa vrerea intereselor ci se respecta ad-literam.  Modificarile aduse legii de organizare a profesiei  nu pot fi aplicate cu incalcarea principiului neretroactivitatii legii . Legea profita celui legal infiinta !!!!!!! Va asteptam:  SÂMBĂTĂ, 9 IUNIE 2012, ORA 09:00 CONGRES U.N.B.R. şi ADUNAREA GENERALĂ A BAROULUI BUCUREŞTI BUCUREŞTI, STR. BATIȘTEI, NR. 24A, VIZAVI DE ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE Cu deosebite consideratii  !

# CONGRES U.N.B.R. date 31 mai 2012 23:23 +1

Dragi colegi in cadrul UNBR infiintat conform L51/1995 se respecta principiile democratice si se fac alegeri libere . Pentru noi L51/1995 nu se prezuma a fi respectata si interpretata dupa vrerea intereselor ci se respecta ad-literam.  Modificarile aduse legii de organizare a profesiei  nu pot fi aplicate cu incalcarea principiului neretroactivitatii legii . Legea profita celui legal infiinta !!!!!!! Va asteptam:  SÂMBĂTĂ, 9 IUNIE 2012, ORA 09:00 CONGRES U.N.B.R. şi ADUNAREA GENERALĂ A BAROULUI BUCUREŞTI BUCUREŞTI, STR. BATIȘTEI, NR. 24A, VIZAVI DE ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE Cu deosebite consideratii  !

# Coleg date 1 iunie 2012 00:09 0

http://curieruljudiciar.ro/2012/03/15/statutul-profesiei-de-avocat-un-examen-critic-si-un-posibil-punct-pe-ordinea-de-zi-a-congresului-u-n-b-r-din-2012/ . Avocatii "traditionali" cunosc foarte bine situatia în care se afla (fara acte). ...." Insa la fel de evident este si faptul ca U.N.B.R. si, conex, barourile, nu sunt inregistrate niciunde ca entitati asociative de drept privat, in temeiul legislatiei asociatiilor si fundatiilor, si nici nu au parcurs, in aceasta calitate, procedura dobandirii statutului de utilitate publica prevazuta de aceasta legislatie. Acesta este motivul pentru care afirmam ca este controversata natura juridica a U.N.B.R. si ca ea merita o analiza aparte. De necontestat, insa, este faptul ca Legea avocaturii recunoaste U.N.B.R. calitatea de persoana juridica de interes public." In ceea ce ne priveste, cred ca ar trebui sa ne gândim un pic mai mult la drepturile si obligatiile care decurg din al. (2) al art. 60 din L. 51/1995 si sa ne facem bine lectiile pâna la si dupa Congres.

# CONGRES U.N.B.R. date 1 iunie 2012 08:13 0

Dragi colegi in cadrul UNBR infiintat conform L51/1995 se respecta principiile democratice si se fac alegeri libere . Pentru noi L51/1995 nu se prezuma a fi respectata si interpretata dupa vrerea intereselor ci se respecta ad-literam.  Modificarile aduse legii de organizare a profesiei  nu pot fi aplicate cu incalcarea principiului neretroactivitatii legii . Legea profita celui legal infiinta !!!!!!! Va asteptam:  SÂMBĂTĂ, 9 IUNIE 2012, ORA 09:00 CONGRES U.N.B.R. şi ADUNAREA GENERALĂ A BAROULUI BUCUREŞTI BUCUREŞTI, STR. BATIȘTEI, NR. 24A, VIZAVI DE ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE Cu deosebite consideratii  !

# pentru congres date 1 iunie 2012 09:16 +1

Sa nu uitati sa va alegeti si Ministru de Justitie :lol: voi sunteti in stare de orice

# eu date 1 iunie 2012 11:12 0

in orice caz voi ati pus un peltic dupa chipul si asemanarea voastra. traditionali imbecili!

# De parca voi nu l-ati desemnat pe fostul ministru al justie date 1 iunie 2012 13:28 +2


Citeza pe pentru congres
Sa nu uitati sa va alegeti si Ministru de Justitie :lol: voi sunteti in stare de orice
Cand o sa fim reprezentati  mai consistent la centru, cu siguranta o sa avem un cuvant de spus la numirea lui !!! 

# Ovidiu date 1 iunie 2012 09:45 +2

Ne alegem si procuror general

# avocatel date 1 iunie 2012 10:58 0

La cate invective si injurii, vocabular de mahala se uziteaza pe acest forum, administratorii ar trebui sa inchida acest topic. Cine subscrie?

# HB date 1 iunie 2012 11:24 0

De acord

# Cristi P. Sturzu date 1 iunie 2012 11:53 +1

Salut, baieti! Ce mai e nou? Iaca, tocmai vin de la un recurs pe care l-am castigat, in contradictoriu cu o faimoasa companie de masini scumpe din RO. M-am legitimat, am depus imputernicire la dosar, am sustinut cauza cum m-am priceput mai bine si...am castigat! Ah, am uitat sa spun ca am avut la mine si "achitarea de la galati", fata de care un domn prodecan, a ramas perplex si a spus ...asta e! ;-) Deci, se poate. La treaba! Apropos, art. 42 alin.2 din Lg 51. ...citit si va luminati. Si fiti sirguinciosi. Nu merge cu superficialitatea.

# Dle Sturzu, date 1 iunie 2012 12:25 0

si la ce se refera acest art. 42 alin. 2 ?????

# pt Cristi date 1 iunie 2012 12:27 0

Felicitari pentru procesul pe care l-ai castigat, in calitate de AVOCAT(recunoscuta de catre instanta de recurs !)al clientului tau ! Cu privire, insa, la art. 42 din L.51, nu gasesc alin.2.

# Irina date 1 iunie 2012 12:25 0

Despre ce art. 42 vorbesti Cristi?

# Cristi P. Sturzu date 1 iunie 2012 13:16 +1

Irina, rectific eroarea, art. 44 alin.(2). Lg.51. Buna la toate in fata instantelor. Sa demonstreze altii ca actele noastre nu sunt reale. Vor reusi never ever.

# Vieri date 1 iunie 2012 13:41 0

Draga Cristi, pe judecatorii care fac jocurile castei mafiote-Florea, nici macar nu-i intereseaza actele noastre. Acestia savarsesc mereu acelasi abuz "expirat", si anume: se leaga de faptul ca nu ne "regasim" pe tabloul castei mafiote. Deci, ei nu ne contesta actele intrucat stiu ca sunt legale.

# jurist date 1 iunie 2012 13:04 0

Art. 42. - Avocatul este obligat sa tina evidentele cerute de lege si de statut cu privire la cauzele in care s-a angajat si sa achite cu regularitate si la timp taxele si contributiile stabilite pentru formarea bugetului baroului si a fondurilor Casei de Asigurari a Avocatilor din Romania si ale filialelor. Bugetul U.N.B.R. este format din contributiile barourilor, stabilite conform legii si statutului profesiei. (2) Actele intocmite de avocat pentru tinerea evidentelor profesionale cerute de lege, precum si pentru legitimarea fata de terti a calitatii de reprezentant au forta probanta deplina pana la inscrierea in fals .

# legea 51 date 1 iunie 2012 13:12 0

ala e art. 44 din lege :)

# jurist date 1 iunie 2012 13:15 0

e articolul scos dupa actualizari 2012.  posibil sa fie o eroare, nu te contrazic.

# CONGRES U.N.B.R. date 1 iunie 2012 13:19 +1

Dragi colegi in cadrul UNBR infiintat conform L51/1995 se respecta principiile democratice si se fac alegeri libere . Pentru noi L51/1995 nu se prezuma a fi respectata si interpretata dupa vrerea intereselor ci se respecta ad-literam.  Modificarile aduse legii de organizare a profesiei  nu pot fi aplicate cu incalcarea principiului neretroactivitatii legii . Legea profita celui legal infiinta !!!!!!! Va asteptam:  SÂMBĂTĂ, 9 IUNIE 2012, ORA 09:00 CONGRES U.N.B.R. şi ADUNAREA GENERALĂ A BAROULUI BUCUREŞTI BUCUREŞTI, STR. BATIȘTEI, NR. 24A, VIZAVI DE ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE Cu deosebite consideratii  !

# nu ma mai mira nimic date 1 iunie 2012 14:29 0

Nu pot sa constat cu surprindere numarul mare de "comentaciosi" pe tema "Bota avocat sau nu". La prima vedere mi-a crescut inima, insa am inceput sa ma dezumflu pe masura ce citeam comentariile. Majoritatea celor care au postat aici are un limbaj de mahala, suburban. Nu pot sa cred ca sunteti juristi toti de-aici. Dar sa revin la subiect. Condamnare...... hmm... nu este rationala condamnarea lui Bota (justitia folosita in scop personal nu este permisa, insa ce mai este interzis azi). Nu sunt de acord cu condamnarea lui Bota, practica unitara nu mai e unitara (bine nu ca a fost vroadata pe deplin unitara) De asemenea nu sunt de acord cu UNBR-Bota, pentru ca nu agreez modalitatea de selectie si recrutare a membrilor acestui Barou (observati ca nu am pus ghilimele la Barou). Nu sunt de acord intrucat recrutarea membrilor baroului Bota, nu are niciun fel de criteriu. Seamana cu impartirea carnetelor de partid de la un anume partid.

# koko pt "nu ma mai..." date 1 iunie 2012 16:18 0

draga individule analfabet si te citez : "Majoritatea celor care au postat aici are un limbaj de mahala, suburban", esti un exemplu tipic de vanghelie din structura Florea-Iordachescu. un analfabet ca tine ne da noua lectii si ne vorbeste de examene? intreab-o pe mata citi bani a dat ca sa faca din puslama un ratat imbecil de avocat fara clientela. intai ar trebui sa ne spui la care x si 0 ai terminat si dupa aia mai vorbim. si apropo pseudonimul pe care-l folosesti arata ca esti varza, analizeaza singur si o sa vezi de ce esti prost bute.

# nu ma mai mira nimic date 1 iunie 2012 14:37 0

Sunt avocat in celalalt Barou =/= Baroul Bota si am sustinut un examen complex de admitere in profesie, dublat de un examen la fel de complex pentru promovarea definitivatului. Profesia de avocat este o profesie in care pregatirea este o conditie sin equa non. Sa nu uitam ca avocatii sunt chiar daca suna urat "auxiliari ai justitiei", alaturi de experti, interpreti, etc. codul de procedura penala stabileste obligatii (pe langa drepturi) avocatilor. Ori atata timp cat nu am o minima garantie ca membri Baroului Bota, au depasit pragul unei pregatiri minimale.... nu pot fi de acord cu acest Barou. Ca avocat m-am saturat de atitiudinea sfidatoare a magistratilor fata de profesia noastra, insa v-ati intrebat vreodata ca poate au dreptate sa faca acest lucru? Pentru ca unii din noi sunt extrem de slab pregatiti sau mai bine zis nepregatiti. Nu spun ca accederea in UNBR-Florea cum spunea cineva este perfecta... criteriile mai pot fi imbunatatite, insa totusi ele exista.

# nu ma mai mira nimic date 1 iunie 2012 14:42 0

Nu pot sa constat cu surprindere numarul mare de "comentaciosi" pe tema "Bota avocat sau nu". La prima vedere mi-a crescut inima, insa am inceput sa ma dezumflu pe masura ce citeam comentariile. Majoritatea celor care au postat aici are un limbaj de mahala, suburban. Nu pot sa cred ca sunteti juristi toti de-aici. Dar sa revin la subiect. Condamnare...... hmm... nu este rationala condamnarea lui Bota (justitia folosita in scop personal nu este permisa, insa ce mai este interzis azi). Nu sunt de acord cu condamnarea lui Bota, practica unitara nu mai e unitara (bine nu ca a fost vroadata pe deplin unitara) De asemenea nu sunt de acord cu UNBR-Bota, pentru ca nu agreez modalitatea de selectie si recrutare a membrilor acestui Barou (observati ca nu am pus ghilimele la Barou). Nu sunt de acord intrucat recrutarea membrilor baroului Bota, nu are niciun fel de criteriu. Seamana cu impartirea carnetelor de partid de la un anume partid.

# xx date 1 iunie 2012 14:52 -2

cum adica nu vezi criteriul de admitere in Baroul Bota? dar nu iti este rusine?? crezi ca este usor sa incasezi 2.000 ron de la fiecare pretendent si sa spui ca este donatie doar ca sa scapi de taxele la buget? abia astept sa vad ce spune ANAF despre constructia juridica - donatia fara forma autentica si care reprezinta taxe deghizate doar ptr a scapa de impozite :)))) in mod cert dosarul Bota este abia la inceput. Sincer, as incerca sa salvez ce se mai poate salva din Baroul vostru in sensul de a ma delimita atit de numele de Bota cit si de persoana lui. Desi a initiat o miscare importanta pe piata avocaturii si a lumii juridice, in acest moment este depasit de situatie si nu face decit sa va traga in jos. de voi depinde daca ramineti agatati de el (si veti fi in continuare numiti "botisti") sau va alegeti drumul vostru si mergeti inainte. bafta la Congres si va astept "adversari" in instanta sa discutam pe tematica juridica

# Cristi P. Sturzu date 1 iunie 2012 15:04 +2

Avantak=jul vostru este DOAR faptul ca sunteti tolerati de sistem. Nici pana in ziua de astazi, asa-zisul vostru mare sef Florea, nu a prezentat actele voastre de infiintare. Vorbim despre acte de infiintare, nu despre infiintare prin efectul legii. Daca v-as lua la bani marunti, v=as povesti despre NULITATEA persoanei juridice, care nu are statut ori act de infiintare. Dar nu ma obosesc. Am destule argumente, in instanta, pentru a va lua piuitul PE LOC, daca va vine vreo flatulenta intelectuala si va pune dracul sa contestati calitatea noastra de aparator. Am trantit intr-un recurs, azi, un "traditional" in doar 8 cuvinte, dupa ce i-am ascultat pledoaria greoaie, mormaita si incoerenta.

# avocatel date 1 iunie 2012 15:13 0

Bravo! Felicitari! Cu stima, colegul de la Cluj.

# :)) date 1 iunie 2012 15:42 0

hold your horses :)) cind m-am referit la tematica juridica ma gindeam la dosarele din instanta :)) imi place ca esti plin de tine, poate te mai aduc cu picioarele pe pamint intr-un dosar. am vazut multi Batman-i la viata mea.

# nu mai mira nimic date 1 iunie 2012 15:13 0

Mai BOTA-nistilor, dar de ce nu va infiintati voi si niste Parchete Constitutionale Bota si niste Instante Constitutionale Bota, unde sa puneti concluzii pana ragusiti. eu am pus in discutie o problema foarte simpla. "La bota criteriul de acces este unul cenzitar - ai bani de taxa ai carnet de partid, pardon de avocat. V-ati invatat cu diplome de drept de la Spiru si acum credeti ca si avocatura e tot cu "buletinul"????, puneti mana pe carte, intrati in UNBR-Florea, suspendati-va si practicati din Baroul BOTA, ASTA DA PROTEST. atunci v-as sustine cu toata fiinta mea. Pana atunci, puneti mana pe carte, pe practica, si nu mai faceti scandal prin sali de judecata ca nu faceti bine justitiabililor. Drogurile si BOTA sunt interzise in Romania. Am incercat in postarile anterioare sa fiu mai bland cu voi ca sunteti in convalescenta spre deces, insa vad ca o dati cu Case de pensii Propun infiintarea Politiei Rutiere BOTA, si SPRCIV BOTA, unde sa luati permise de conducere cu "Buletinul"

# Cristi P Sturzu date 1 iunie 2012 15:28 0

Tu propune, noi votam! :D Daca ai idei bune, te tratam moca. :D Noi lucram numai cu energii Yang! :D

# tolea date 1 iunie 2012 15:29 0

Pustiule, esti baiat sau fata, ca sa stiu cum imi calibrez maciuca. :D

# Vava date 1 iunie 2012 15:38 0

Bai cutumiar infatuat, tu esti de-a dreptul analfabet juridic. Tu, care esti paralel cu stiinta dreptului, ne spui noua sa punem mana pe carte !? Habar n-ai de cele mai elementare notiuni de drept, confunzi dreptul privat cu cel public, vai de capul vostru de "traditionali". Tu esti dovada clasica a celor care intra in casta mafiota datorita SPAGII sau NEPOTISMULUI. In schimb, la infatuare si aroganta nu aveti rivali.

# barourile libere date 1 iunie 2012 16:00 0

Dragi colegi UNBR legal! nu va mai enervati, strica la sanatate. Nu vedeti ca sunt tot felul de neaveniti care din anumite interese atata spiritele?Sunt genul de oameni din a caror cauza cei ce ar trebui sa intre in avocatura si au cunostinte de drept, nu pot! deoarece astfel de oameni le ocupa locurile, ori tata, mama au fost candva cu epoleti. Nu va mai pierdeti timpul cu astfel de oameni.Toata stima si ne vedem la congres

# totul mira date 1 iunie 2012 15:51 0

Mai cutumiariule, descalecat si fara acte, noi nu infiintam nimic, de pus concluzii punem unde dorim, unde putem, unde doreste clientul si la ce intstanta dorim ! nu la care ne ,,recomanda’’ maria ta. Pana una alta pun si eu in discutie o problema pe cat de simpla pe atat de arzatoare. In primul rand, nu toti avocatii de la Bota au terminat Spiru Haret, in randul doi, cine esti mataluca sa indrumi pe altii sa puna mana pe carte ? Esti cumva un seu atot stiutor ?ce faci tu se numeste discriminare.Sa-ti fie rusine incuiat la minte, mai si-ti postezi tampeniile pe net ! 1 :Ia spune-mi mie cati avocati dintre cei traditionali au intrat cu examen cinstit in casta mafiota ? 2 : meletienii au dat examen ?3 : toti traditionalii fac bine justitiabililor ?

# avocat 51. O.A. date 1 iunie 2012 14:49 0

Art. 6 alin. 2 din Leg. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii arata ca" Se pot asigura in sistmul public de pensii pe baza de contract de asigurare sociala , in conditiile prezentel legi, avocatii....." Asta inseamna ca nu este obligastoriu sa ai casa de pensii a avocatilor si ca avocatii o data cu aparitia acestei legii nu trebuie in mod imperativ sa contribuie la CASA DE PENSII A avocatilor sa ii jumuleasca asa cum ii jumulesc TRADITIONALII pe ai lor. Cunosc situatii in care fondurile de la casele de pensii ale voastre au fost "delapidate" de catre acesti cvasiconducatori( Decani, directori ai caselor de pensii )de la TRADITIONALI, mai rau cum a 'sustras VANTU din fondurile FMI. Daca totusi considerati ca sunteti de utilitate publica de ce Statul prin institutiile acestora nu i-au trimis in judecata pentru delapidare?

# pt cristi p strutu date 1 iunie 2012 16:20 -2

...si cand te-ai trezit din vis se facuse dimineata....tu chiar crezi ca punem "bota" la vrajeala ta? ai tu curajul sa spui " avocat struzu din baroul bota sau botomei sau botisti"? mi se face scarba cand va aud . Stiti numai sa injurati!!! asta sunteti si asta stiti sa faceti. ati vazut ca vreun avocat legal care mai scrie oe acest forum sa injure ca la usa cortului asa cum o faceti voi? adevaratii avocati fac cel mult ironii fine in niciun caz nu fac spume la gura ca voi. avocat cristi p struzu spune-mi si mie un nr. de dosar in care pledezi pt ca de vorbe m-am saturat. repet: AI TU CURAJUL ( SAU VREUNUL DINTRE VOI ) SA SPUNA AVOCAT X DIN BAROUL BOTA. spunet-mi si mie cand aveti vreun proces sa vin si eu sa va aud. eu am vazut doar un coleg de-al vostru, pt ca nu pot sa va numesc avocati, care a bagat capul pe usa in sala de judecata si cand si-a dat seama ca il cunoaste cineva a fugit iar dosarul s-a luat in lipsa pentru ca nu era nicio delegatie in dosar. da terminati odata si nu va mai amagiti...ca mi se face sila. de ce guru al vostru a fost judecat in fond de catre judecatore? daca era avocat trebuia sa se judece fondul la o instanta superioara. ai curaj domnu' struzu sa spui in ce dosar ai pus concluzii?...n-ai sa vezi pentru ca acel proces se va rejudeca intrucat...... condamnarea lui bota este sfarsitul inceputului vostru. nu mai stati in fata calculatorului scriind injuraturi, ci puneti mana pe carte si mai incercati sa mai dati examenul de AVOCAT. TREZIREA: NU POTI DEVENI AVOCAT PRINTR-O DONATIE. PS. de ce invocati legea 51/1995 atata timp cat spuneti ca este legea noastra? aceasta lege este legea avocatilor elaborata de catre AVOCATI. pa

# Dan date 1 iunie 2012 16:33 0

Pentru "pt cristi p sturzu": da tu de unde stiai cine e colegul nostru de a bagat capul pe usa din sala de judecata? esti jude, nu? ia vezi de dosarele tale si nu mai arde gazu'pe aici! ps: pun pariu ca esti jude fost avocat!

# Cristi P. Sturzu date 1 iunie 2012 16:40 +1

Cred ca daca ai fi fost o persoana echilibrata, asezata dpdv patologic, mi-ai fi folosit numele in forma corecta. Scalambaindu-mi numele, nu arati decat frustrare, impotenta, ranchiuna umana de cea mai joasa speta. Nu ma deranjeaza, nu ma afecteaza. Chiar tu esti cutumiarul pe care il cauti, si de eaceea nu dau nici macar 10 bani pe "cugetarile" tale psihiatrice. Sa fii sanatos, da-i inainte. Scrisul e terapeutic. Somn usor. Singura STRUCTURA cu acte, infiintata legal, este cea infiintata de dl. Bota Pompiliu. Mergem pana la capat, fie ca viermi ca tine se opun sau nu.

# HB date 1 iunie 2012 16:58 0

Pentru "pt cristi p strutu". Stimabile, imi place ca tot declari sus si tare tot felul de lucruri. Dar citeaza si niste texte legale, ca de literatura de proasta calitate suntem satui. Cum ziceai tu atat de frumos "adevaratii avocati fac cel mult ironii fine in niciun caz nu fac spume la gura ca voi"...inca din formula de adresare ai dovedit ca nu esti avocat. Asta dupa criteriile stabilite de tine. Da-mi o adresa de mail sa iti trimit mai multe dosare in care am pus concluzii, colega. Si, apropo. Am terminat ULBS, cursuri de zi (intrat cu admitere, 15/loc), acum mai multi ani.  Lasa-o moale. Iti trimit un link catre un articol publicat de un coleg de-al tau in care scrie clar cum ca LEGEA 51 NU INFIINTEAZA BAROURI SI CA MODALITATEA DE INFIINTARE A BAROULUI VOSTRU ESTE DISCUTABILA? Vezi ca il gasesti putin mai sus.

# pentru frustratii carora le e teama de un examen de admitere date 1 iunie 2012 16:57 -2

va urez sa intrati in salile de judecata. chiar in toate, dar prin lateral si escortati. Nu am nimic cu Bota. Ceea ce i se intampla lui (in calitate de justitiabil) este rusinos, insa pentru cei din Secta lui, repet mesajul. Luati examenul de admitere, dati definitivatul, suspendati-va din UNBR-ul asta agreat de instante si activati la Baroul BOTA. daca faceti asta, promit ca ma reinscriu pe lista de oficii si va dau substituiri sa faceti si doua de zetze. Pana atunci hai pa. Fara examen, ramaneti doar procuratori. Nu e rau nici asa.

# HB date 1 iunie 2012 17:14 +1

Procuratori? Din vagile mele amintiri se numesc mandatari, in lumina legii. In fine, se vede cat de pregatit esti. Examen am dat toti. Ca unele conditii de admitere pot fi perfectate...e adevarat. Si la voi e la fel. Oare sa iti amintesc de furturile facute de ai vostri in 2011 la INPPA Cluj si Oradea? Smenul ordinar cu eroarea facuta de calculator? Come on. :))) Instantele ne agreeaza, stai tu linistit. Singurii judecatori care mai pun bete in roate  sunt cei care sunt sub supraveghere sa intre in baroul vostru. Atat sunteti voi de corecti incat faceti trafic de influenta pasiv, stimabile. Asa incat, daca vrei dezbateri, discutam pe text legal. Nu esti in pozitia sa vorbesti de corectitudine atata vreme cat uniunea ta nu mai are nici macar jena de a fura pe ascuns. Povestim mai mult de colegii tai? Am argumente, inclusiv probe despre cum decanii vostri cer mii de euro sa te admita in barou FRAUDAND EXAMENUL. Las-o jos. Chestia cu frica de admitere...iti trimit si mailuri pe care mi

# HB date 1 iunie 2012 17:17 +1

le trimit colegi de facultate, consilieri in baroul tau. Din care reiese cum in sedinta se stabileste cati membri noi intra in anul ala. Si, apropo. Intr-un centru INPPA implicat in scandalul 2011 pot arata pe listele finale, in care erau admisi alti membri decat cei intiali...pot arata cine e tata/mama fiecaruia. Nu surprinzator gasim copii de avocati, judecatori, cadre didactice universitare. Asa ca...putina decenta in comentariu.

# Cristi P. Sturzu date 1 iunie 2012 17:16 +1

Si noi iti uram, tot asa. Ca la voi e la moda, in ultiuma vreme. Citeste pe www.unbr.eu, ultima achitare de la Galati, si-apoi te astept cu comment-uri pertinente. Daca nu intelegi ceva, te ajut moca. Si apropos, noi nu stam la mila oficiilor. Discut zilnic cu amici buni de-ai mei, cutumiari dar sanatosi cu capul, ceea ce nu e cazul la tine, si-mi spun cu ce probleme se confrunta cu oficiile. dar, ma rog, fiecare cu ale lui. Eu sunt prieten cu ei, cu toti. Tu nu poti intelege. E greu.

# Dan date 1 iunie 2012 17:21 +1

pentru "pentru frustratii carora le e teama de un examen de admitere": parca ti-am spus sa iti vezi de dosarele tale...magister! 

# Cristi P. Sturzu date 1 iunie 2012 17:37 0

Da, amice, este rusinos. Rusinos pentru ceea ce poate justitia sa faca, la ordinul unor clanuri mafiote. Asta e rusinos. Dar din nou, tu nu poti intelege, cum nu poti intelege de ce nu se vede padurea din cauza copacilor. Of, sarmana Romanie!

# Wallace date 1 iunie 2012 17:53 +1

Sa-i amintim cutumiarului analfabet juridic, dar plin de el, ca mai mult de jumatate din membrii castei mafiote, din care face parte, au ingrosat randurile acesteia FARA EXAMEN !! Ai "auzit", propagandistule de 2 bani !? Repeti ca un papagal aceeasi tampenie, la infinit. Toata lumea sanatoasa la cap stie ce inseamna acel "examen"; un SIMULACRU ordinar ! In lipsa de argumente, ii dai inainte ca proasta-n targ cu aceeasi placa. De faptul ca functionati in afara cadrului legal, fiind defiintati, cu subiect si predicat, prin Legea 3/1948, taci ca rahatu-n iarba ! Dati voi examen la noi, nerusinatule si nu ne mai povesti noua tot felul de basme.

# avocat 51 O.A. date 1 iunie 2012 17:00 0

Ar trebuii sa stie cel care a scris ptr. Cristi P. Strutu ca si noi am dat examene si faptul ca Leg. 51/1995 nu infiinteza UNBR-urile si Barourile> este lege de organizare , iti arata cum se organizaeaza si profeseaza nu te infiinteaza. Si ca exmplu sau daca vreti prin analogie Legea 31/1990 privind societatile comerciale arata cadrul de organizare a societatilor comerciale nu le infiinteaza. O societate comerciala se infiinteaza si are capacitate juridica de la infiintarea ei prin actele prevazute in Leg. 31/1991(Statutut, act constitutiv) si inregistrare in registrul comertului. Si sa nu mai comenteze uni traditionali in sensul ca nu poate fi comparata avocatura cu actele de comert, exist apractica judiciara si legislatie a U.E in care avocatura este asimilata actelor de comert. Asa ca daca tacea , filozof ramanea, dar acum ca a vorbit mai rau s-a prostit. PAAAAAA si un praz verde. Si spre stiinta/nestiinta ta sunt colegi de-ai mei din Baroul BOTA care la procentajul

# avocat 51 O.A. date 1 iunie 2012 17:06 0

proceselor castigate va lasa in urma cum lasa un BMW un trabant care merge intr-o bujie cum de fapt esti si tu la ora actuala. Decat sa ne mai razboim asa cred ca ar trebuii sa terminam conflictul printr-o fuziune intre cele 2 UNBR si am rezolva si problema voastra cu actele care trebuie sa le formulati( Statut, Act Constitutiv, rezervare de nume UNBR etc) Cum puteti sa sustineti voi ca noi suntem ilegali infiintati cand noi indeplinim conditile , cand avem acte de infiintare etc iar voi nici 'act de nastere' nu aveti pana acum. Iar din pct. e vedere al practici

# avocat 51 O.A date 1 iunie 2012 17:15 0

avem mii de hotarari in penal in care suntem recunoscutui ca avocati, ca profesam in mod legal, ca avem acte de infiintare inclusiv rezervare de nume iar acum o singura hotarare abuziva a lui CHELCEA a aparut si l-a condamnat pe BOTA. Este comparabil cu un meci de box cand unul aplica adversarului sau 1000 de pumni iar celalalt un singur pumn si arbitrii il declara castigator pe cel care a lovit o singura data. Oare intr-un RIL tot asa se va intampla. Este posibil in ROMANIA cu aemenea judecatror.

# AVOCAT date 1 iunie 2012 19:41 +1

condamnarea lui bota (ilegitima constatam) nu are legatura cu UNBR-ul fondat de el...se presupune ca bota daca era membru la traditionali si ar fi creat noile barouri avand calitatea de avocat la traditionali nu ar mai fi fost condamnat! Unbr este unbr si bota este bota...inbtr-un final se va demonstra ca aceasta condamnare a fost un abuz...si din pacate romania dinj nou condamnata la cedo retineti ca el a mai castigat 2 procese la cedo ....

# pt completul corupt CA Alba I. date 1 iunie 2012 20:42 +5

Ati ratat ocazia de a arata ca sunteti demni, impartiali si corecti. Ati dovedit, in schimb, ca sunteti lasi si corupti. Imi provocati sila. Stiati ca o achitare a lui Bota ar fi transat definitiv lucrurile in favoarea UNBR-lui legal(Bota). Din cauza voastra am ajuns sa-mi fie scarba de tara asta, exact ca pe vremea comunista, cand am fugit in Germania. Nici macar judecatorii comunisti nu si-ar fi permis sa ignore imensa jurisprudenta care a consfintit definitiv legalitatea barourilor-Bota. Vi s-a depus la dosar, sub nas, chiar si recenta (formidabila!) decizie definitiva a CAGalati pe care, de asemenea, ati sfidat-o. V-a durut in cot si de jurisprudenta CEDO, cauza Beian contra Romaniei. A fost mai important sa executati ordinul mafiotului Predoiu, al analfabetei si coruptei Kovesi si al castei mafiote-Florea. Sunteti niste mizerii umane !

# avocat.51 O.A. date 1 iunie 2012 21:45 0

Ai dreptate pt. completul corupt CA Alba I. Mare dreptate ai

# avocat 51 O.A. date 1 iunie 2012 21:53 +2

Iei ar trebui sa plece cu TRADITIONALI cu tot. Cum i rabda D-zeu cand stiu ca au condamnat un om nevinovat(represiune nedreapta 268 C.P. ) DNA ar trebuii sa se sutosesizeze impotiva acelor judecatori si a complicilor traditionali. Cum or putea sa doarma linistiti cand stiu au trimis in judecata un om nevinovat. Doamne ce este in tara asta.

# koko date 2 iunie 2012 18:05 0

e clar ca DNA doarme. aici e un caz de trafic de influenta CLAR. chiar vreti sa va ducem de manuta sa vedeti cine a dat ordine pentru o astfel de solutie ANORMALA? 

# mariana date 2 iunie 2012 19:39 +1

Suntem curiosi cum vor motiva judecatorii de la C.A. Alba decizia data impotriva d-lui Bota. Cu siguranta o sa le fie foarte greu .. .

# avocat O.A. 51 date 2 iunie 2012 19:59 +1

Da ca sti da-l aici sau trimite informatia catre DNA online sa verifice. Oricum d-nul BOTA nu trebuie lasat singur, trebuie sa mergem pana in panzele albe ptr. el. Ceace a facut acest om pentru noi si copiii nostrii in sensul ca a deschis calea avocaturi cu adevarat liberala nu suporta comparatie. Autoritatile Statului ar fi trebuit sa il felicite si sa i acorde un post in Guvern nu sa il condamne asa cum a facut cu cel care a infiintat SMURD-ul, l-a numit secretar de stat. Oare de ce nu au facut-o? Oricum o sa devina un erou al nostru si al avocaturii din Romania. Pentru mine este de pe acum. Nu trebuie sa il lasam, sa se sacrifice singur in continuare desi cred ca unii asa au de gand. Merg pe ideea romaneasca lasa sa faca altul /sa se sacrifice altul ca profit si eu, o sa imi mearga bine si mie. Daca procedam asa nu o sa invingem pana la capat . Asa ca hai sa fim uniti pe langa acest om si sa luptam in continuare pana cei care ne-au 'faultat" vor fi pedepsiti.

# Cristi P. Sturzu date 2 iunie 2012 22:36 +2

Dl. Bota NU este singur. Nu va fi niciodata singur. Vom lupta, alaturi de el.

# POLO date 2 iunie 2012 22:53 -3

DA, AI DREPTATE, E CU TINE SI CU INCA DOI TREI, ASA CA LUPTATI. TOT INAINTE!

# HB date 3 iunie 2012 11:00 0

Inca doua trei mii, vrei sa spui, dle doctor penibil. Botomei, termina, esti deranjant, insa doar atat. Deranjant si penibil.

# xx date 3 iunie 2012 17:06 -1

dar sa fiti prea multi alaturi de bota deoarece celula nu poate suporta prea multi "colegi". poate va place sa dormiti mai multi intr-un singur pat? :)))

# Wallace date 2 iunie 2012 22:52 0

Daca, prin absurd, ar fi existat in Germania o casta mafiota a avocaturii, de genul UNBR-Florea, unul ca Bota ar fi ajuns erou national. In primul rand toti studentii de la drept, si nu numai, s-ar fi solidarizat cu acesta, ar fi iesit in strada si l-ar fi sustinut pana la capat. Din pacate, noi suntem romani si lasitatea si lichelismul ne caracterizeaza. Studentii nostri de la drept, in general, sunt fie fricosi, fie, in ce priveste UNBR-Bota, au creierii spalati. In tara noastra bananiera, un luptator pentru dreptate e denigrat si persecutat de institutiile statului de tip mafiot. Totul a plecat de la mizeria umana, pe nume Kovesi. Aceasta corupta, plagiatoare si analfabeta juridic, pusa in functie de colegul de facultate, slugoiul de tip stalinist, Boc, l-a trimis ABUZIV pe Bota in judecata, executand ordinul castei mafiote-Florea, prin care acesta trebuia terminat, mai ales ca indrumatorul de PLAGIAT(si nu de doctorat) al acesteia, a fost un "traditional" mafiot din Timisoara. 

# Coleg date 3 iunie 2012 00:51 0

Revin pentru a adauga un link pentru articolul "De la Pământ până la Dumnezeu este cale lungă…", în al carui final aflam ce "baiat bun" era în 2008 Chelcea: http://www.eurovalcea.ro/editii/61/61.pdf  . Ca sa nu intre în alta parte, a intrat în magistratura în 2009:  http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/23_11_2009__28469_ro.pdf

# extraordinar date 3 iunie 2012 01:08 0

interesant articolul din http://www.eurovalcea.ro/editii/61/61.pdf . foarte interesanta "pregatirea melitianului". cum drac in ultima perioada loazele,hotii,escrocii si imbecilii ajung in functii grele? oare s-a umplut tara de boci? l-ati ascultat vorbind pe iordachescu vreodata? e varzaaa, abia se poate exprima. argumente pe text de lege ioc. asa si-a intemeiat si baroul, pe povesti, basme cu descalecatul lui tarzan de pe mobra. astia isi dau girul cine este si cine nu avocat? am ajuns sa ne judeca analfabetii si sa ne apere militienii  impostori deghizati in mari avocati? acesti indivizi sunt o rusine pentru lumea licentiatilor in drept, niste boschetari juridici. sa condamni pentru a IIa oara un  om nevinovat e culmea justitiei. e clar ca justitia a ajuns un fel de alba neagra, un inlocuitor al vechii securitati. cine nu e hot este condamnat pentru ca respecta legea. bravo d.judecatori, sunteti elita dreptului. noi nu vrem sa va numim colegii nostri ci calaii nostri. 

# avocat 51 O.A. date 3 iunie 2012 12:15 +1

Asa bine ajung cu ajutorul intrumentelor/institutiilor/autoritatilor Statului. Eu am patit-o pe pileaa mea nu o singura data. Oamenii care muncesc cinstit, corect, au acte legale de exercitare sunt bagati in puscarie pentru exercitarea profesiei. Oare Chelecea impreuna cu autoritatile Statului daca totusi erau porniti si hotariri sa constate asemenea gen de infractiune "exercitarea fara drept a unei profesii" ce o sa fac ain continuare, o sa le faca dosare si la cei care canta la nunti fara atestate, la cei care aduna fier vechi fara utorizatii si si-au facut palate. Daca dorea sa dea dovada de profesionalism so 'patriotism" ce nu a inceput CHELCEA cu cei care exercita fel si fel de meserii in Valcea. Ce are sa faca acum sa inceapa cu cei toti care au trectoare/utilaje agricile la tara si care ara cate un petic de pamant la vecini, la prieteni sa le faca dosare, la cei care exercita meseria de zidar/faiantar. constructor fara autorizatie? Este clar ca nu pentru ca in aceste cazuri nu

# avocat 51 O.A. date 3 iunie 2012 12:21 0

nu are "comanda dat" instigarea de sus pentru a face asa ceva. Prin analogie stau si ma intreb in aceste cazuri chiar daca ar incepe o cercetare penala le intocmeste dosare penale la cei care au acte de infiintare Statut/SRL/S.A. sau autorizatie de I.I Asociatie familiala sau la cei care nu au acte si exercita aceste activitati fara. Dupa CHELCEA sigur le face dosare si le i trimit in judecata pe cei care au acte de infiintare Statut sau autorizatii conform legii asa cum s-a intamplat si cu noi. Ma intreb cine il tine pe acesta in sistem si pe cei ca el? Unde esti ascunsa dreptate in Rmania? Unde te gasim? Acest orm ar trebui exclus imediat din magistratura el nu a tinut cont de nici o hotareare data de justitia din Rmania in care se motiva ca noi suntem legali infintati, ca avem dreptul de a practica avocatura

# Mihaela date 3 iunie 2012 13:10 -1

Dragii mei, va intrebati si pe buna dreptate cine tine astfel de elemente antiromanesti si prospaga in functii!1 Poi, cine altceva decat SPAGA, PILELE SI INFLUENTA! va zic eu care sunt patita 1 M-a pus DRACU de m-am dus pri 97 ( data exacta este asociata cu data de 30 august cand a murit Printesa Diana a Angliei) la examen in magistratura!! Mai bine nu ma duceam si nu cheltuiam timp, nervi si bani! va spun cu mana pe inima ca din start noi cele 3 fete care eram din Iasi am fost intampinate cu fraze de genul '' da voi de unde sunteti!?,, Din Moldova de la iasi, zic eu,, ,,Si stiti ca testul are 123 de intrebari/,, Nu, habar nu am, am raspuns!,, Si la ca ati mai venit?,, Am venit la examen! Nu conteaza numarul intrebarilor! am zs eu! Da voi care sunteti asa de informati, poate ne dati si rezolvarea testului!/ Nu?, la care mi s-a raspuns ca ,, POATE!!,, deci o bataie de joc totala, examen la care deja se stia de catre cine trebuie care e testul si care sut intrebarile si raspunsurile!!

# Mihaela date 3 iunie 2012 13:15 0

Asadar, astfel de persoane stau in functii si dau verdicte rusinoase pentru justitia romana. Nu e de mirare ca atunci cand mergi in europa si discuti cu juristii de acolo te intreaba daca in Romania se cunoaste  ce este aceea  AUTORITATE DE LUCRU JUDECAt sau daca la o incepere a urmaririi penale se mai prezinta materialul de urmarire sau sunt trimisi in judecata oamenii fara a fi prezentat materilaul de urmarire penala, fara a fi asistati de aparator pe parcursul procesului! Judecatorul ala comunisto - predoist care a pronuntat o asa sentinta rusinoasa nu face cinste tagmei juristilor si murdareste imaginea si asa patata rau a justitiei romane!

# avocatel date 3 iunie 2012 13:41 0

Draga ,,Mihaela'', crezi ca pe acel judecator neocomunist il intereseaza ? fix -pix! Cinste? ce inseamna cinste? tagmei juristilor? care tagma? aia corupta ori aia competenta? Statul va plati daune la CEDO, din cauza unor astfel de condamnari, din banii statului, a contribuabilului de rand care nu mai are bani nici de paine. Faptul ca Ro este tara demna de lumea a III-a, se stie peste tot in lume. Legea pt raspunderea magistratilor, exista! cine o aplica? nimeni. A fost promulgata asa de facon, pentru ca ni sa impus de la UE.In alta ordine de idei, invatamantul, nu numai cel universitar, nu numai cel pe specializarea drept, este la pamant. Tinerii juristi, sunt derutati, prostiti cu tot felul de tampenii.

# jurist pt Mihaela date 4 iunie 2012 16:44 0

prin 97 am fost si eu la trucajele numite examene la INM? ai vazut cu ce masini veneau smecherii? la noi in sala a intrat un individ si a strigat citeva nume pe care le-a invitat intr-o alta sala? ulterior am aflat ca presedintii de tribunale puneau X-uri pe dosare. de ce va las sa trageti domniile voastre concluzia. nu va mai spun ca stiu caz concret de telefon si din jurista la o banca  peste noapte a fost bagata judecatoare. nu mai spun ce progenituri sunt in avocatura, ce lichele cu facultati ordinare spiru haret a umplut prefecturile, consiliile judetene si barourile neinfiintate.

# jurist pt mihaela date 4 iunie 2012 16:50 0

mihaela, scuza-mi greselile, dar indignarea mea e maxima cind vad asemenea porcarii . ar trebui sa ne temem toti de represiunile nedrepte ale puslamalelor din justitia de rahat. ce merite a avut predoiu sau kovesi sa obtina asemenea functii? oare ne-am imbecilizat cu aceasta democratie? toti parvenitii fara scoala s-au imbogatit si acum conduc acest popor dupa chipul si asemanarea lor? sa devenim o tara de hoti, de corupti? probabil ca am inebunit, nu ma pot adapta unui sistem mafiot pe care nu-l inteleg. eu nu pot renunta la principiul corectitudinii sa dau spaga sa-mi obtin locul pe care-l merit. poate altii care asa s-au obisnuit de mici asta e modul de viata. mituieste si corupe. eu unul sunt impotriva acestui sistem. 

# avocat "VULGAR" date 3 iunie 2012 18:47 -1

PTR. XX Tie si familiei tale, m--------------------------UEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

# xx date 3 iunie 2012 19:56 +1

esti un intelectual demn de Baroul Bota. esti chiar unul reprezentativ ptr caeasta categorie de asa zis "juristi". succes in cautarile tale intelectuale

# barourile libere date 3 iunie 2012 21:51 0

Necunoscand inca, momentan, cu cine am de a face, am avut, sper o adresare si un post prietenesc si decent, din urmatoarele tale postari sper sa reusesc sa deduc, cam ce persoana sta in fata calculatorului mascat sub ,,xx'' si sa raspund pe masura provocarii. Numai bine.

# barourile libere date 3 iunie 2012 21:46 0

Stimate ,,xx'', am urmarit ,,activitatea'' Dumitale de pe acest forum, sunt avocat in baroul bota, sunt intelectual, nu ascund acest lucru si nu mint, sunt mandru de acest lucru, intelectualismul meu provenind mai mult pe linie de familie, dar un lucru neaparat as dori sa-l subliniez: cine esti dumneata sa generalizezi si sa faci asemenea judecati de masura in legatura cu,,intelectualismul'' baroului bota? ce anume te deranjeaza incat sa generalizezi, pana la a categorisi tot baroul, o uniune de mii de oameni, cu carte, cu studii universitare, sa jignesti si sa defaimezi alte persoane? cu atat mai mult o uniune? In alta ordine de idei, pe un forum poate posta oricine, orice, dar matale daca te simti atins la capatana incuiata, cu vreo ,,cheie'' nepotrivita, purcezi la jigniri de tot felul, ceea ce denota inferioritate si totala lipsa de diplomatie si respect fata de semeni. Daca te deranjeaza comportamentul anumitor persoane, apoi adreseaza-te acelor persoane, cu acele iduri pe forum.

# :)) date 3 iunie 2012 22:04 +1

mai lasa bautura ca uite unde te duce: te crezi intelectual :)) get lost.

# Dan date 4 iunie 2012 07:15 0

Sentinta pen. pronuntata la fond de Chelcea  poate fi citita pe vreun site? Ma intereseaza cum a fost motivata.

# judecator curtea de apel alba date 8 iunie 2012 13:27 0

CUNOSC FOARTE BINE FENOMENUL BAROURILOR DE AVOCATI STRUCTURA BOTA,CUNOSC LEGALITATEA SI JURISPRUDENTA IN MATERIE,PERSONAL ESTE O ABERATIE ACEASTA DECIZIE A COLEGILOR MEI,INSA ESTE TOT DREPTUL LOR A COMPLETULUI SA AIBA ACEASTA OPINIE MOTIVATA ....ESTE O EROARE IN OPINIA MEA! PRECIZEZ IN OPINIA MEA! RESPECT DECIZIA COLEGILOR MEI SI NU MA PRONUNT IN ACEST SENS! CEI DIN UNBR-BOTA VOR FI PRIMITI LA FEL CA SI CEI DIN UNBR-TRADITIONAL FARA VREO DISCRIMINARE IN SEDINTELE PE CARE LE VOI SUSTINE...PENTRU MINE ESTE CLAR,DACA PENTRU UNII COLEGI NU ASTA ESTE PROBLEMA LOR...

# judecator curtea de apel alba date 8 iunie 2012 13:32 0

o chestiune logica la curtea de apel alba au fost multe cazuri unde avocatii unbr-bota au fost achitati precum si la celelalte instante din tara ...ASA CA ESTE EXTREM DE PENIBIL SI INCALIFICABIL SA ACHIT UN AVOCAT UNBR-BOTA SI ULTERIOR CAND PLEDEAZA INNTR-UN CAZ IN FATA MEA SA NU-I RECUNOSC CALITATEA ATATA TIMP CAT CURTEA DE APEL RECENT II RECUNOASTE CALITATEA SI IL CONSIDERA NEVINOVAT....PRIN ACHITARE DE EXEMPLU...

# ics date 8 iunie 2012 14:24 0

intr-adevar hotararea CA Alba e aberanta. se mai inchid ochii, se mai acopera o "sopirlica" dar asta e prea de tot. nu stiu citi colegi magistrati ar avea lipsa de profesionalism sa cada intr-un asemenea ridicol. e ca si cum ai deveni un om fara de cuvint, una spui azi si maine faci alta. rusinos dragi colegi de Alba, rusinos ca v-ati implicat intr-o problema care nu va priveste. ati ajuns celebri fiindca v-ati luat dupa tartacuta unui politist ajuns din greseala judecator. oricum e un personaj controversat, presa nu minte si a relatat fapte care spun multe despre acest individ. 

# igrec date 8 iunie 2012 15:58 0

Nu dupa sfecla lui chelcea cu c mic, s-au luat ci au ascultat orbeste ordinele venite pe circularele lulutzei si pe sms-urile mafiotilor avocaturii cutumiare. Apropos, unde ar trebui sa se afle ACTELE de infiintare a FIECARUI COLEGIU de avocati? Chelcea e tampit. Daca spune ca LEgea 3 din 48' e generica, atunci e generica si cu privvire la Colegii. Fiecare judet ar trbui sa aiba ACTELE DE INFIINTARE al colegiului respectiv. Cred ca traditionalii sunt cei mai derutati. Ei habar n-au, nici pana in ziua de astazi, cine sau ce i-a desfiintat si daca si cine si ce ...i-a infiintat. Noroc cu d'alde chelcea d'astia dăștepți de bubuie, că altfel eram intr-o mare dilema. :-*

# pt militianul Chelcea date 8 iunie 2012 16:51 0

Sentinta DEFINITIVA nr.1251/15.12.2010, pronuntata de Judecatoria sect.1 Buc : "Avand in vedere situatia de simetrie fata de momentul 1948(Legea 3 de desfiintare a vechilor barouri) se impunea ca acest act normativ(Decretul-Lege 920/1990) sa prevada in mod expres desfiintarea Colegiilor de Avocati si infiintarea Barourilor si a Uniunii Barourilor. In absenta unei astfel de reglementari, singura concluzie care se impune este ca prin acest act normativ NU S-A INFIINTAT NICIO NOUA STUCTURA A AVOCATIILOR DIN ROMANIA. Nici Legea 51/1995 nu contine prevederi referitoare la desfiintarea de vechi stucturi si infiintarea de noi structuri ale avocatilor." Iata un exemplu de magistrat competent, impartial si demn de o justitie occidentala. Garcea-Chelcea, ai invatat ceva, coruptule !?

# logan date 8 iunie 2012 17:31 0

chelcea =garcea juridic  :D :D :D

# zît date 8 iunie 2012 17:13 0

Monumentul prostiei lumii juridice are un nume. Chelcea. Unidiot. Este pisoiul cuiva din haita de mafioti, altfel nu se explica atata lipsa deliberata, voluntara de logica. Un dezastru si un pericol social.

# zît date 8 iunie 2012 17:15 0

Voi sesiza CSM în leg. cu ...chelcea. Nu ma astept ca CSM sa iba atitudine, dar macar colectez probatoriu...

# colegilor, opriti-va date 8 iunie 2012 18:20 0

Dragi colegi, chiar credeti ca rezolvati ceva injurand un magistrat? Da, a gresit urat, foarte urat condamnand. Insa voi ar trebui sa ganditi rational. Chiar credeti ca injurand in public magistratii (si ca hotii, ascunzandu-va) veti reusi sa castigat respect si recunoastere? Nu v-a ajuns faptul ca atatia ani Bota a vorbit urat despre magistrati? Ce credeti ca a reusit sa faca numind procurorul general anal-fabeta? Nimic altceva decat s-a facut el de rusine si a aruncat anatema asupra noastra. Bota a facut lucruri fantastice, insa a gresit radical doua lucruri: - trebuia sa realizeze ca fiecare cuvant spus de el are consecinte - trebuia sa lupte activ pentru a castiga recunoasterea uniunii noastre., in loc sa puna decizii SENZATIONALE pe site. Uimitor, genul OTV sau Vadim Tudor nu prea este apreciat.

# confuzie date 8 iunie 2012 18:32 0

nu injura nimeni magistratii, ci pe chelcea care nu este magistrat, ci un golanas , expolitist , pus pe smecherii. au dreptate oamenii care comenteaza, cum sa numesti un individ cu o moralitate indoielnica in functia de judecator. cred ca stie toata lumea ca se fac verificari ca magistratul sa fie un om cu o conduita morala corecta. ori acest chelcea era de notorietate, presa scria despre "minunile" si faptele de vitejie facute ca politist. asta ar trebui sa faca csm-ul, sa se sezizeze cum de a fost acest om acceptat fara a indeplini conditia privind moralitatea.

# nu e confuzie date 8 iunie 2012 18:36 0

Din nefericire ce e Chelcea? Magistrat. Concluzia? Petitionati la CSM, urmati caile legale pt sesizari. Dar incetati sa vorbiti urat pe site-uri. Credeti ca face bine baroului nostru? Imaginea baroului nostru este data de comportamentul fiecarui membru in parte. Cititnd ce scrieti voi, ce credeti ca ar gandi un strain? Ca sunteti avocati demni si educati sau niste golani?

# magistratii nu sunt dumnezei date 8 iunie 2012 20:25 0

Magistratii nu sunt dumnezei si nu sunt mai presus de lege. Exista foarte multi magistrati corecti, competenti si impartiali, dupa cum exista destui magistrati incompetenti si corupti. Faptul ca afirmi despre un magistrat ca este corupt sau incompetent, cu argumente juridice irefutabile, nu reprezinta injurii, ci purul adevar. S-a dus vremea cand erai obligat sa induri tot felul de nedreptati, fara sa poti reactiona in vreun fel sau altul.

# tot nu intelegi date 8 iunie 2012 20:43 0

Nimeni nu a spus ca un magistrat e mai presus de lege. Poti sa iti exprimi dezaprobarea fara sa utilizezi de termeni jignitori. Citeste toate modurile in care este facut Chelcea. Cumva face cinste unui om sa se exprime asa? Ca la coada vacii? Iar acel om mai are pretentia sa fie respectat? El si structura lui? Cand nu are nici macar demnitatea de a se prezenta, cand o face sub anonimat, ca leprele. Politica asta de injurare a magistratilor a dus baroul nostru la ceva constructiv? Exista modalitati legale si in presa de condamnare a faptelor magistratilor. Nu duceti mai departe o politica de genul acesta, veti distruge si restul de imagine amarata a baroului nostru. Avem sansa sa ne schimbam imaginea, nu o ratati.

# esti naiv date 8 iunie 2012 21:01 0

Cu oameni de genul tau nu s-au castigat si nu se vor castiga niciodata mari batalii. Cum ai vrea sa te adresezi unui asa-zis judecator, caruia nu-i pasa ca te lasa fara posibilitatea de a castiga o paine si care face jocurile unei caste mafiote, incalcand in mod grosolan legea ?! Poate c-ai vrea sa-i si multumim pentru faptul ca este incompetent si corupt ! Unde sa ne adresam ? CSM-ului, care este, in realitate, un sindicat al magistratilor !?

# Balint date 9 iunie 2012 12:51 0

Incetati cu acest limbaj suburban, daca sunteti juristi folositi-va de posibilitatile oferite prin lege pentru a face respectate drepturile castigate in diferite instante. Daca injuri medicul cand esti sanatos, mai poti apela la el cand esti bolnav. Indiferent cum il veti cataloga pe judecatorul care l-a condamnat pe dl. Bota, el tot judecator va ramane si va judeca in continuare. Nu era oare mai firesc sa fi vorbit si Dl. Bota mai respectuos cu cei cu care trebuia sa clarifice problemele uniunii. Limbajul acesta ati vazut unde a dus, poate incercati si altceva incepand de astazi.

# bati cimpii maestre date 9 iunie 2012 13:08 0

draga balint, eu sunt de acord cu tine.daca ai apenticita si medicul te opereaza la inima si ,doame fereste, mori, rudele tale sa-i multumeasca. eventual sa-i ridice o statuie. sau daca exista nemultumiri, sa vorbeasca frumos, si sa-si ceara scuze ca ai murit. frizam absurditatea, intr-o lume condusa de golani, omul cu bun simt nu are loc.

# Balint date 9 iunie 2012 15:15 0

invatatura crestina te contrazice, Dle nu stiu cum te cheama. Consider ca este de bun simt sa publicam ideile noastre sub numele real, poate atunci ne mai temperam, pt. ca oricum nu o sa speriati pe nimeni injurand ascunsi in spatele ecranului.

# Balint date 9 iunie 2012 15:19 0

Oamenii care ne conduc au fost si VOR FI alesi de catre noi, chiar azi si maine.

# Nero date 10 iunie 2012 09:03 0

Bai fratilor , nu va bucurati degeaba... S-a dat o sentinta definitiva ,de o instanta obscura , impotriva unui avocat care pledeaza de 8 ani la urma urmei ! Nu s-a dat nicidecum un verdict in ce priveste legalitatea infiintarii baroului respectiv !

# edith date 28 aprilie 2013 11:46 0

Buna, apropo o colega de-a mea dintr-un barou traditional eu nefiind in acesta imi spune cu ochii in lacrimi ca de 3 ani baiatul ei se chinuie sa intre in barou. Acum este descurajat total. Ei i s-a spus in fata ca daca are o suma de bani va intra in baroul traditional. In cele din urma s-a hotarat sa-l inscrie la baroul Bota. Nu mai rezista escrocilor.Cum raspundeti un om careia i s-au frant aripile?

# pt.edith date 28 aprilie 2013 13:27 -1

Ce vorbesti,femeie?Se chinuie de trei ani si nu a intrat?Inseamna ca e prostovan rau de tot iar locul lui este la bota.Stii tu cum se dau examenele de cativa ini9 la UNBR legal?Asa ca lasa vrajeala cu spaga si nu mai povesti lucruri pe carem le inventeaza bota.

# POMPILIU PETRINI date 27 august 2014 18:55 0

Cum se explica frica Dinozaurului de bietul Bota : -Mizeria si goliciunea sufleteasca a gloatei este enorma ! Pai daca eu sunt cu adevarat unul din elita profesiei de avocat, nu inteleg de ce ma lupt cu domnul Bota Pompiliu si ai lui ! Nu ar trebui sa fiu obligat sa ma inscriu intr-un Barou, ca sa profesez; piata muncii de avocat trebuie sa ma dea afara din avocatura nu instanta de la Ciorogarla ! Doamne ce urat pute lipsa educatiei si-n acest domeniu ! :roll:

# POMPILIU PETRINI date 27 august 2014 19:11 0

P.S. UNBR TRADITIONAL DETINE INTRADEVAR MONOPOLUL ASUPRA AVOCATURII IAR LA NOI IN ROMANIA DUPA REVOLUTIE AU ESIT MULTE IMPURITATI PE ALBIA RULUI ! Am auzit ca D'l Florea si altii candideaza la BAROUL "NEMURITORILOR" Adevarul e ca pana mai eri Avocatura era Cimitirul Elefantilor pentru justitia comunista, dar s-a uitat repede ! Nu stiu daca meritam zile mai bune !

# avi avi date 27 august 2014 21:11 0

esti agramat-intradevar,esit,eri.Habar nu ai de probleme.O singura treaba ai zis-o bine:,,bietul Bota,,E vai de capul lui si nici nu stie ce il asteapta.

# Subscriem comentariului. Presedinte A.V.M.R. - Neagu Rodica, date 23 septembrie 2014 20:41 0

nu disperati colegi avocati, am infiintat PARCHETUL ONANISTILOR NECUNOSCUTI si TOTAL ANALFABETI unde in schimbul unei donatii de 1000 de p u l a (valuta forte botswaniana) puteti deveni procurori!  cei din baroul BOTA sunt primiti fara taxa! Subscriem comentariului. Presedinte A.V.M.R. - Neagu Rodica, avocat "Bota". Tel.0743242121.

# avi date 29 decembrie 2017 23:19 0

Clar ca nu au drptul de a functiona cum vor ei in aceasta democratie parlamentara.Nu detin acete legale si nu le vin e sa creada.Mai multe persoane din tara sunt condamnate penal pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat la Bota.Se lasa inselati continuu de acest mafiot.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 149
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.10.2020 – Si cum se schimba unii-n curve nici nu-ti vine sa crezi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva