30 septembrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLOTILDE ARMAND IN COMBINATIA LUI COLDEA – Procurorul Mircea Negulescu arunca bomba. Generalul SRI Florian Coldea si doi ofiteri de informatii francezi au vorbit despre candidata PNL-USR Clotilde Armand: “S-a discutat ceva si despre doamna Clotilde Armand”. Intrebat daca “discutau spionii intre ei despre alti spioni”, Negulescu nu neaga: ”E posibil orice” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 septembrie 2020 22:02
Vizualizari: 3728

Candidata PNL-USR la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand (foto), s-a aflat in zona de interes a generalului SRI Florian Coldea. Dezvaluirea a fost facuta de ex-procurorul DNA Mircea Negulescu, in interviul acordat postului tv Realitatea Plus.


 

In fragmentul in care vorbeste despre vizita pe care fostul sef operativ al SRI Florian Coldea ar fi facut-o in 2015 la Ambasada Frantei pentru a asigura doi ofiteri de informatii francezi ca reprezentantul companiei Apa Nova Ovidiu Semenescu nu va fi arestat desi fusese retinut de DNA (click aici pentru a citi), Mircea Negulescu dezvaluie ca un alt personaj despre care Coldea si cei doi ofiteri de informatii francezi ar fi vorbit ar fi fost Clotilde Armand. Ce anume au vizat discutiile despre Clotilde Armand, Negulescu nu a precizat, insa intrebat fiind daca “discutau spionii intre ei despre alti spioni”, Negulescu a raspuns: ”E posibil orice”. De asemenea, acelasi Mircea Negulescu a mentionat, la o alta intrebare primita din partea jurnalistului cu care a realizat interviul, ca este posibil ca generalul Florian Coldea sa stie cine este si pentru cine lucreaza Clotilde Armand.

 

Redam dezvaluirile procurorului Mircea Negulescu despre discutiile dintre Florian Coldea si doi ofiteri de informatii francezi despre candidata PNL-USR la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand:

 


La momentul discutiei pe care a avut-o in sediul Ambasadei Frantei s-a discutat ceva si despre doamna Clotilde Armand. Stiu doar că au fost astfel de discuții in sediul ambasadei franceze. Mie nu mi se pare normal ca un sef operativ al SRI sa mearga la sediul ambasadei si sa discute despre dosarul Apa Nova unde era domnul Semenescu, si sa promita ofiterilor respectivi ca nu va fi arestat domnul Semenescu. Eu stiu ce putea sa spuna domnul Semenescu daca ar fi fost introdus in stare de arest preventiv? Poate putea sa faca niste declaratii spectaculoase, si atunci ca sa nu declare omul cine stie ce l-au plasat in control judiciar. (…) S-a discutat despre domnul Semenescu, dupa care s-au purtat discutii si in legatura cu doamna (n.r. - Clotilde Armand)”.

Intrebat daca “discutau spionii intre ei despre alti spioni”, Negulescu a raspuns: ”E posibil orice”.

Comentarii

# NM date 14 septembrie 2020 22:42 +22

Lucrurile sunt foarte clare Coldea, Covesi și Clotide sunt spioni deconspirați nu cred ca mai se pune problema ca nu sunt. Foarte interesant este faptul ca sunt liberi, nu sunt cercetati și arestați. Ăști trebuiesc arestați imediat pentru tradare de tara

# DODI date 15 septembrie 2020 00:57 +9

Numitor comun între Clotilde și ciolanis: ambii deservesc o țară. La nici unul nu e vorba de România. Doar peneliștii îndobitociți și pâmpiții bețivului național nu știu soluția ”exercițiului”!

# Liţă date 15 septembrie 2020 08:42 +1

Va veni ziua Z şi pentru cei ca ei, după căderea dictaturii.

# Lorenzo de Medici date 15 septembrie 2020 11:08 +5

Observ, după spusele lui Negulescu-Portocală-Zdreanță, că unii nu sunt arestați ca să nu vorbească, recte Semenescu-Apa Nova, însă, în cazul lui, e pe invers, a fost scos din arest tocmai ca să vorbească acum vrute și nevrute. Înțeleg din asta că, în opinia ipochimenului, care a mai și fost (slavă Domnului că nu mai e) procuror, măsurile preventive în procesul penal se iau sau nu, nu pe criteriile și în condițiile Codului de procedură penală, ci după cum cineva are interesul sau nu să stoarcă declarații sau informații de la cel/cea (ne)arestat(ă). Foarte intresantă logică a individului, care arată, totuși, de ce justiția penală din România de azi și așa-zisa luptă anticorupție sunt mai degrabă o mascaradă menită să ascundă reglările de conturi dintre diferitele grupări ale Mafiei Statale, care a acaparat și domină astăzi toată societatea și care și-a arogat dreptul divin și suveran de a hotărî cine trebuie să ”moară” și cine trebuie ”să trăiască”. Bine și așa. Mai aflăm și noi lucruri.

# mishulescu date 15 septembrie 2020 20:59 +1

Mircea Negulescu Zdreanta Sifon a inceput sa toarne pe toata lumea, ofticat ca a intrat la "mititica" . :D :D :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va fi pus Nicusor Dan sub urmarire penala pentru trafic de influenta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.09.2020 – Intrati, nu o sa regretati: spectacol de senzatie cu un inegalabil!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva