4 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLOTILDE, DUSA LA GUNOI – Demers inedit initiat de Flavia Teododosiu, dupa ce Sectorul 1 s-a transformat in ghena de gunoi. Iata petitia pe care locuitorii Sectorului 1 o pot semna pentru demiterea din functia de primar al Sectorului 1 a frantuzoaicei Clotilde Armand care a confundat Bucurestii cu Parisul. Mandatul lui Clotilde Armand se poate incheia subit in urma referendumului local care ar scoate gunoiul din Sectorul 1 (Petitia)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

9 decembrie 2020 17:18
Vizualizari: 6655

Demers inedit initiat de avocata Flavia Teododosiu (foto dreapta), in calitate de cetatean al Sectorului 1,, dupa ce aceasta zona a Capitalei s-a transformat in ghena, aratand precum unele zone din Paris in care gunoaiele au devenit ceva comun. Avocata Flavia Teodosiu a creat o petitie pentru strangerea de semnaturi in vederea demiterii primarului Sectorului 1, Clotilde Armand (foto stanga), prin referendum, pentru "incalcara flagranta a dispozitiilor legale impuse de normele sanitare si de mediu", dupa ce, timp de doua luni, a determinat impiedicarea colectarii deseurilor si a gunoiului menajer din Sectorul 1, generand focare de infectie pe intreaga raza a Sectorului 1.


 

Practic, lui Clotilde Armand i se reproseaza ca de cand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1 (in urma mega-scandalului de frauda electorala iscat de aparitia filmarilor din incaperea unde erau depozitati sacii cu voturi exprimate pentru candidatii la PS1), a nesocotit interesele generale ale colectivitatii locale si nu si-a exercitat atributiile ce ii revin, potrivit legii, "in sensul in care, timp de peste doua luni, a determinat impiedicarea colectarii deseurilor/gunoiului menajer din sectorul 1, generand, in plina pandemie si criza epidemico-sanitara de virus SARS-COV 2, reale focare de infectie, punand astfel in pericol sanatatea publica".

Pentru aceasta, Clotilde Armand (foto 2 langa gunoi) este acuzata ca a incalcat cu buna stiinta dispozitiile legale impuse de normele sanitare si de mediu, motiv pentru care se impune demiterea acesteia prin referendum. Pentru demiterea lui Clotilde Armand din functia de primar al Sectorului 1 sunt insa necesare aproape 65.000 de semnaturi.

Initiativa avocatei Flavia Teodosiu (locuitor al Sectorului 1 inca din 1983, astfel cum a marturisit) are loc dupa ce pe strazile principale si adiacente ale sectorului au aparut gramezi de saci de gunoi menajer si deseuri. La aceasta situatie s-a ajuns dupa ce firma de salubritate a refuzat sa mai stranga gunoiul, ca urmare a facturilor neplatite de Primaria Sectorului 1, in valoare totala de circa 100 milioane lei.

Urmarea acestei actiuni a fost amendarea cetatenilor de catre Politia Locala (cu amenzi pana in 5.000 lei), lucru care a starnit revolta populara. Imaginile dezastrului din Sectorul 1 au fost postate in tot acest timp pe paginile de facebook ale localnicilor (galerie foto), nemultumirea fata de modul in care Clotilde Armand intelege sa gospodareasca Sectorul 1 concretizandu-se in petitia creata de avocata Flavia Teodosiu (Click aici pentru a vota).


Iata ce contine Petitia pentru demiterea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand care poate fi votata AICI:

"PETITIE PENTRU STRANGEREA DE SEMNATURI IN VEDEREA DEMITERII

PRIMARULUI SECTORULUI 1 – CLOTILDE MARIE BRIGITTE ARMAND –PRIN REFERENDUM

Pentru motivele pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza, cetatenii Sectorului 1 din Bucuresti doresc demiterea primarului CLOTILDE MARIE BRIGITTE ARMAND prin REFERENDUM.

In acest sens, se vor strange semnaturile necesare indeplinirii procedurii prevazuta de Articolul 162 - Incetarea mandatului primarului in urma referendumului, din OUG 57/2019 cu modificarile si completarile ulterioare, privind Codul Administrativ:

(1) Mandatul primarului inceteaza ca urmare a rezultatului unui referendum local avand ca obiect demiterea acestuia, conform procedurii prevazute la art. 144 si 145, care se aplica in mod corespunzator.

(2) Referendumul pentru incetarea mandatului primarului se organizeaza ca urmare a cererii adresate in acest sens prefectului de locuitorii comunei, orasului sau municipiului, ca urmare a nesocotirii de catre acesta a intereselor generale ale colectivitatii locale sau a neexercitarii atributiilor ce ii revin, potrivit legii, inclusiv a celor pe care le exercita ca reprezentant al statului.

(3) Cererea cuprinde motivele ce au stat la baza acesteia, numele si prenumele, data si locul nasterii, seria si numarul buletinului sau ale cartii de identitate si semnatura olografa ale cetatenilor care au solicitat organizarea referendumului.

(4) Organizarea referendumului trebuie sa fie solicitata, in scris, de cel putin 25% dintre locuitorii cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral cu domiciliul sau resedinta in unitatea administrativ-teritoriala. Acest procent trebuie sa fie realizat in fiecare dintre localitatile componente ale comunei, orasului sau municipiului.

Motivele demiterii primarului CLOTILDE MARIE BRIGITTE ARMAND sunt urmatoarele:

1. Nesocotirea de catre aceasta a intereselor generale ale colectivitatii locale si a neexercitarii atributiilor ce ii revin, potrivit legii, in sensul in care, timp de peste doua luni, a determinat impiedicarea colectarii deseurilor/gunoiului menajer din sectorul 1, generand, in plina pandemie si criza epidemico-sanitara de virus SARS-COV 2, reale focare de infectie, punand astfel in pericol sanatatea publica.

2. Incalcarea flagranta, cu stiinta, a dispozitiilor legale impuse de normele sanitare si de mediu.

Pentru demararea acestui demers ne sunt necesareaproximativ 65.000 de semnaturi. Greu, dar nu imposibil. Cetatenii responsabili ai Sectorului 1 se pot manifesta in mod legal pentru apararea drepturilor si intereselor proprii".Iata cum a aratat Sectorul 1 vreme de circa doua luni:


Comentarii

# Locuitor sec.1. date 9 decembrie 2020 17:57 +24

Locuiesc in sec 1 Bucuresti si sunt de ACORD cu petitia pe care am semnato. Este un focar de mizerie si infectie tot sectorul 1 decand a venit "prin HOTIE" la conducere frantuzoaica Clotilde Armand. In plus caldura din calorifere "palpaie" iar pietele sunt cele mai "imputite" din Bucuresti.

# VIKY date 9 decembrie 2020 18:00 +54

Mai este loc destul sa o aruncati si pe ea la gunoi. Se potriveste ca o manusa langa mormanul de gunoaie. Probabil este mediul ei natural in care a crescut si a fost "educata". Mai aveti destule "gunoaie" de aruncat de la sectoare, inclusiv pe cel... General, cel cu ...plicusorul.

# Asa va trebuie date 9 decembrie 2020 18:22 +21

In cotet... asa au votat, asa sa stea

# Prin hotie date 9 decembrie 2020 19:29 +21

Clotilde Armand vinde din tara mizerabililor,ce asteptari aveti,este o putoare ca toate femeile straine de neam si tara.

# Florins date 10 decembrie 2020 04:13 +43

Sa multumim justitiei oarbe care n-a vazut nimic nelegal in furtul voturilor din sector 1, desi Cruela, cu dintii incrucisati ca nuelile intr-un gard, se autodemasca cand declara ca n-a stiut de camera pornita din sala cu voturi!

# mitica date 10 decembrie 2020 15:10 +1

Demisie ca demisie, dar aceasta trebuie bagata la puscarie, unde este locul ei.

# mitica date 10 decembrie 2020 15:13 0

Scuze, dar in Romania nu exista justitie.Oare cine le da salariu? Ar trebui sa returneze toate salarile,sunt bani necuveniti.

# Dohotariu Adrian date 10 decembrie 2020 21:28 +2

Ne tratează ca pe niște persoane de grad inferior, suntem o colonie pentru doamna Armand. Spune ca a venit sa ne salveze. Ce nu înțeleg eu este de ce și cum a ales ea sa ne salveze tocmai pe noi, locuitorii sectorului 1, ca nu chemat-o nimeni și de ce nu a rămas sa ii salveze pe cei din Guadalupe sau orice alta localitate săracă din România. Ea a ales sa salveze sectorul 1 din București, sectorul cu cel mai mare buget din România. Dar după ce a ajuns primar, stupoare! spume! ca nu sunt bani, cu toate ca ea timp de trei ani a fost consilier local la Sectorul 1 și a făcut parte din comisia de buget. Spune ca pe acest motiv nu plătește Romprest de s-a umplut sectorul de gunoaie in plina pandemie și ne pune viețile tuturor in pericol.

# capital date 11 decembrie 2020 11:24 0

A fost adus de serviciile secrete franceze sa ne spolieze! Lasa ca asa ne trebuie, ca prea suntem popor de prosti! In loc sa punem cainii pe ei pana treg granita spre vest, noi ai pupam in fund!

# ras date 11 decembrie 2020 11:26 0

O ranjita! Isi bate joc de bucuresteni si de tot poporul de scavi!

# @capital date 11 decembrie 2020 17:06 0

@capital,sa punem cainii pe ei pana trec in pas alergator granitele tuturor punctelor cardinale ale Romaniei toti alogenii spurcati la gura si la minte.

# nuibai date 12 decembrie 2020 14:23 0

N-ați înțeles, ăștia sînt sacii cu voturi. Cloșca merge pe varianta simplificată, a recunoașterii.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2021 – Werner iar s-a tras in poza cu Corbu. Lui Citu & co. le crapa capul dupa solutia din dosarul 10 august

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva