22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLUBUL DE PRESA SI-A FORMAT ECHIPA DE APARATORI – Avocatii Veronel Radulescu, Florin Durgheu, Mihai Dinu, George Papu, Andreea Aganencii si Nicolae Babeanu vor reprezenta pro bono jurnalistii Clubului de Presa si pe cei din afara lui in instante, la CNA si in fata altor institutii. Senior editorul Luju.ro Razvan Savaliuc: „Le multumim tuturor avocatilor care au inteles ca apararea presei e foarte importanta intr-o democratie. Asteptam ca avocati din toata tara sa se alature demersului nostru”

Scris de: L.J. | pdf | print

22 June 2023 15:01
Vizualizari: 3668

Clubul de Presa si-a format echipa legala. Sase avocati – in principal din Baroul Bucuresti, dar si din Baroul Prahova – vor reprezenta jurnalistii Clubului de Presa si nu numai pe ei in instante, la CNA si in fata altor institutii ale statului.Este vorba despre avocatii Veronel Radulescu, Constantin Florin Durgheu, Mihai Eduard Dinu (foto randul de sus stanga-dreapta), George Papu, Andreea Aganencii si Nicolae Babeanu (foto randul de jos stanga-dreapta).

Anuntul a fost facut miercuri, 22 iunie 2023, de catre Razvan Savaliuc, co-fondator al Clubului de Presa. Senior editorul Lumea Justitiei a precizat ca asteapta ca si alti avocati din toata tara sa se alature demersului.


Redam comunicatul Clubului de Presa:


Clubul de Presa anunta ca s-a constituit Grupul Avocatilor care apara libertatea de exprimare!

Avocatii Veronel Radulescu (Baroul Bucuresti), Florin Durgheu (Baroul Bucuresti), Mihail Dinu (Baroul Bucuresti), George Papu (Baroul Bucuresti), Andreea Aganencii (Baroul Bucuresti) si Nicolae Babeanu (Baroul Prahova) vor reprezenta PRO BONO, in instante, dar si in fata altor institutii ale statului – precum Consiliul National al Audiovizualului – jurnalistii Clubului de Presa, dar si pe cei din afara lui.

Le multumim tuturor avocatilor care au inteles ca apararea presei, a libertatii de exprimare, este foarte importanta intr-o democratie.

Lista este deschisa in continuare, asteptam ca si alti avocati, din toata tara, sa se alature demersului nostru!

In numele Consiliului de Onoare,
Razvan Savaliuc”

Comentarii

# putini avocati pro bono date 24 June 2023 10:23 0

Numai atati avocati ... ? Unde sunt oare "vocalii" in cazul Rosu...? Este si A fost buna presa cand ajungi la ananghie...Dar cand presa are nevoie de tine...BA ! Faci ca strutul..... "Lista este deschisa in continuare,...." ? Acesta este un TEST pentru "avocati" !

# UNBR, CUI 29497286, Presedinte Dr.Botomei Vasile date 24 June 2023 21:00 0

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR,www.unbr.info ro, CUI 29497286 infiintata in baza legii 51/1995,cu statut juridic succesoare de drept a Uniunii Avocatilor din Romania, prin presedinte Dr.Botomei Vasile, mobil 0744191717,susține Clubul de presa.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva