4 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COMEDIA DE LA IJ S-A INCHEIAT JENANT – Esec pe linie la Inspectia Judiciara. Niciunul dintre cei 10 candidati inscrisi la concursul pentru ocuparea functiei de inspector judiciar nu a reusit sa fie admis. La proba scrisa s-a prezentat un singur candidat, dar si acela a picat. Vedeti cine sunt judecatorii si procurorii care au participat fara succes la ultimul concurs organizat la Inspectia Judiciara (Lista)

Scris de: George TARATA | pdf | print

16 May 2022 15:50
Vizualizari: 5996

In urma cu o saptamana va dezvaluiam comedia care s-a petrecut la Inspectia Judiciara cu ocazia ultimului concurs organizat de institutia condusa in prezent de Lucian Netejoru si in viitor de Roxana Petcu (foto), actuala directoare a Directiei de inspectie pentru judecatori. Este vorba despre concursul pentru ocuparea a patru posturi de inspector judiciar, trei la Directia de inspectie pentru judecatori si unul la Directia de inspectie pentru procurori. Dupa ce la proba finala a ajuns un singur candidat dintre cei zece inscrisi initial (click aici pentru a citi), iata ca nici acela nu a reusit sa fie declarat admis. Practic, toti candidatii au picat.


 

Initial, in concurs s-au inscris zece candidati, dar dupa verificarea indeplinirii conditiilor de verificare au ramas doar opt. Este vorba despre:

-judecatoarea Alina Andrescu (Curtea de Apel Galati);

-judecatoarea Mihaela Rodica Dobrin (Tribunalul Dolj);

-judecatoarea Denisa Murariu (deja inspector la Inspectia Judiciara);

-judecatorul Narcis Violin Stoica (Tribunalul Iasi);

-judecatoarea Georgiana Gianina Palici (Curtea de Apel Bucuresti);

-procurorul Florin Stelian Bobin (Parchetul Militar al Tribunalului Militar Bucuresti);

-procuroarea Elena Aurora Dogaru (DIICOT);

-procuroarea Ana Daniela Ostin (DIICOT).


Patru candidati s-au retras inainte de interviu


Toti cei opt candidati au fost programati la proba interviului, pentru 27 si 28 aprilie 2022. Totusi, inainte de interviu patru dintre candidati s-au retras din concurs. Ne referim la judecatoarele Alina Andrescu, Denisa Murariu, Narcis Violin Stoica (acesta si-a depus candidatura si pentru CSM) si Georgiana Gianina Palici. Numele celor retrasi din concurs nu a fost indicat de Inspectia Judiciara, dar identitatea lor e simplu de aflat avand in vedere cine a mai ramas in procedura.

Astfel, la proba interviului, organizata in 27 aprilie 2022, au ramas urmatorii:

-judecatoarea Mihaela Rodica Dobrin;

-procurorul Florin Stelian Bobin;

-procuroarea Elena Aurora Dogaru;

-procuroarea Ana Daniela Ostin.


Un singur admis, doi respinsi, un absent


Chiar si asa, nici macar toti cei patru candidati ramasi in concurs nu s-au prezentat. Mai precis, unul dintre ei a lipsit de la interviu, astfel ca proba a fost sustinuta doar de trei candidati. Iar dintre acestia din urma, doi au fost respinsi. Asadar, dintre cei zece candidati inscrisi initial la concurs, la final a ajuns unul singur, acesta sustinand proba scrisa.


Unicul candidat ramas in concurs a ratat


De noaptea mintii: unicul candidat ramas in concurs, cel care a sustinut proba scrisa, a ratat la randul sau. Astfel, conform rezultatului publicat pe site-ul Inspectiei Judiciare, acesta a fost declarat “respins”, reusind sa obtina 4,16 puncte (vezi facsimil).

Cine este candidatul, Inspectia Judiciara nu precizeaza. Este limpede insa ca vorbim de unul dintre cei patru candidati care au trecut in etapa interviului, dintre care doi au fost respinsi la interviu, unul nu s-a prezentat, iar celalalt a reusit sa treaca in etapa privind proba scrisa. Adica unul dintre:

-judecatoarea Mihaela Rodica Dobrin;

-procurorul Florin Stelian Bobin;

-procuroarea Elena Aurora Dogaru;

-procuroarea Ana Daniela Ostin.

 


Comentarii

# maxtor date 16 May 2022 17:01 +63

nu a luat peste 5 ca sa nu se de-anonimizeze....e o stratagema.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.02.2023 – Tot Buda e sef la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva