29 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COOPERARE INTRE EXPERTI – Mares & Mares devine membru exclusiv al Global Criminal Law Counsel dupa ce a fost invitata sa se alatura aliantei internationale formate din cei mai buni avocati specializati in drept penal din lume. Avocatul Mihai Mares: "Alaturi de partenerii nostri din alianta GCLC vom putea gestiona optim cazuri complexe si din domeniul infractionalitatii financiare. Multe dintre acestea vor fi pe rolul Parchetului European"

Scris de: L.J. | pdf | print

13 September 2020 12:13
Vizualizari: 3771

Mares & Mares isi consolideaza pozitia de lider al avocaturii de drept penal comercial din Romania, fiind invitata sa se alature uneia dintre cele mai importante aliante internationale de profil, Global Criminal Law Counsel (GCLC), ce reuneste cei mai buni avocati specializati in drept penal din lume, din jurisdictii importante din Europa si America de Nord.


Internationalizarea infractiunilor economice si financiare devine tot mai evidenta, iar dosarele cu componenta transfrontaliera tot mai numeroase. Am creat GCLC pentru a aduce impreuna firmele cu know-how, resurse si competente exceptionale in materie penala, frauda si conformitate si cu expunere majora in dosare internationale. Ne propunem sa transcendem granitele si sa sprijnim clientii din jurisdictiile lor si din intreaga lume, sa cooperam eficient si sa identificam cele mai bune strategii. De aceea, avem un standard de selectie foarte riguros, bazat pe recomandarile personale ale altor membri, pe competentele dovedite si pe reputatia firmei care doreste sa ni se alature”, declara Maximilian Müller, Partener al firmei germane Prof. Dr. Müller & Partner si co-fondator al GCLC.


Intrucat firmele membre Global Criminal Law Counsel sunt implicate in unele dintre cele mai notorii cazuri la nivel global, incurajam cooperarea intre cei mai buni experti din intreaga lume. In Romania, am considerat ca Mares & Mares corespunde cel mai bine acestui profil si poate contribui decisiv la succesul unor dosare de o asemenea magnitudine”, considera si Dr. Florian Ufer, Partener al Ufer Knauer si co-fondator al GCLC.


Ne confruntam cu una dintre cele mai dificile perioade din istoria recenta, iar mediul de business isi testeaza mecanismele de redresare identificate in acest context. Ne uitam spre viitor cu incredere, iar planurile noastre vizeaza colaborarea indeaproape cu firmele internationale de profil din intrega lume, pentru ca impreuna sa putem aborda cat mai eficient marile dosare transfrontaliere. Alaturi de partenerii nostri din alianta Global Criminal Law Counsel vom putea gestiona optim cazuri complexe si din domeniul infractionalitatii financiare. Multe dintre acestea vor fi pe rolul Parchetului European (EPPO), ce va fi operational, cel mai probabil, spre finalul acestui an si va primi peste 3.000 de cauze,” considera Mihai Mares, Partener Coordonator al Mares & Mares.


De asemenea, Mares & Mares vizeaza in viitorul apropiat si consolidarea echipei prin atragerea de avocati talentati, cu know-how de drept penal si experienta dobandita in marile firme de avocatura, pentru a contribui semnificativ la succesul celor mai complexe dosare ale firmei.


Suntem, de cativa ani, prima alegere a marilor companii, antreprenori si executivi, pentru cazuri penale de amploare in care sunt implicati. Ne propunem sa le oferim in continuare, printr-o echipa flexibila si extrem de bine pregatita, cele mai bune strategii de aparare“, completeaza Mihai Mares.


Despre Mares & Mares:


Mares & Mares este una dintre cele mai prestigioase firme romanesti de avocatura specializate in dreptul penal care vizeaza in principal infractiuni economice si de coruptie. Activitatea firmei acopera toate domeniile asociate dreptului penal, de la coruptie si spalare de bani pana la faliment, delapidare, frauda fiscala, criminalitate organizata si investigatii. De asemenea, echipa este experimentata in domeniile conexe litigiilor civile si recuperarii activelor. Infiintata in 2006, Mares & Mares a evoluat constant, reusind sa se impuna pe piata avocaturii din Romania prin calitatea ideilor si a serviciilor, dar si prin formarea si atragerea unora dintre cei mai talentati avocati in aceasta arie de drept.

Pentru a fi la curent cu ultimele tendinte globale in domenii ale dreptului afacerilor in general, dar si legislatia privind infractionalitatea economica si coruptia, si, prin urmare, pentru a oferi servicii cu valoare adaugata, Mares & Mares este membru al mai multor asociatii internationale de profil, precum: ROXIN (parte din Forumul Global pentru Drept, Justitie si Dezvoltare al Bancii Mondiale), Camera de Comert Americana (AmCham), Asociatia Barourilor din SUA, Asociatia Europeana a Barourilor de Drept Penal, Asociatia Internationala a Barourilor, Global Criminal Law Counse (GCLC).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2022 – Sexgate in parchet

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva