29 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CSM TINE MAGISTRATII IN CEATA – Judecatorii si procurorii nu stiu care sunt propunerile CSM la Legile Justitiei elaborate de ministrul Catalin Predoiu. Consiliul va aviza noile Legi ale Justitiei cu niste observatii pe care nimeni nu le cunoaste. In loc sa puna observatiile pe site, CSM a decis ca acestea vor fi trimise la Plen. CSM a anuntat a facut observatii la Legile Justitiei cu cateva ore inainte ca proiectele sa fie discutate si avizate de Plen

Scris de: George TARATA | pdf | print

12 August 2022 12:29
Vizualizari: 4055

CSM tine in ceata judecatorii si procurorii din Romania. Niciun magistrat din aceasta tara nu cunoaste care sunt observatiile Consiliului in legatura cu noile Legi ale Justitiei propuse de ministrul Justitiei Catalin Predoiu (foto stanga), desi aceste observatii exista.


 

Legile Justitiei au fost analizate de Comisia de lucru nr. 1 a CSM condusa de simplul membru CSM Bogdan Mateescu (foto dreapta) in cursul zilei de joi, 11 august 2022. A doua zi, vineri, 12 august 2022, CSM a facut publica minuta Comisiei de lucru in care se precizeaza ca se va propune Plenului CSM avizarea proiectelor Legilor Justitiei cu observatiile facute de CSM.

Totusi, in loc sa publice pe site respectivele observatii, in conditiile in care subiectul este de interes pentru orice magistrat din aceasta tara, Comisia a decis ca acestea vor fi trimise catre Plen, in contextul in care aceeasi zi, vineri, 12 august 2022, Plenul CSM urmeaza sa discute avizarea proiectelor Legilor Justitiei. Practic, judecatorii si procurorii din aceasta tara se vor trezi cu un aviz dat de CSM pe niste Legi ale Justitiei care contin observatii facute de CSM pe care judecatorii si procurorii din aceasta tara nu le-au vazut. Curat transparenta...


Iata minuta Comisiei nr. 1 a CSM din 11 august 2022, publicata pe site-ul Consiliului in 12 august 2022, cu cateva ore inainte ca Plenul CSM sa se intruneasca pentru a dezbate Legile Justitiei:

 


Comentarii

# santinela date 12 August 2022 14:35 +42

Curat murdar,vorba unui clasic. Cine se astepta de la acest CSM sa faca altfel ? Cind o institutie este condusa de o nulitate, de asa ceva avem parte !

# Roman date 12 August 2022 21:41 +135

Inca o negociere subterana intre CSM si politicieni .... fratia intereselor

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2023 – Judecatorul Goagal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva