21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

DACA NU E ICCJ, MAI BINE LA PENSIE – Judecatorul Ovidiu Biciusca de la Curtea de Apel Suceava, inscris la concursul de promovare la Inalta Curte, si-a depus cererea de pensionare. Alti 12 judecatori asteapta aprobarea solicitarilor de eliberare din functie prin pensionare (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

11 September 2023 17:31
Vizualizari: 4942

13 cereri de eliberare din functie prin pensionare au fost puse pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru judecatori a CSM de joi, 17 septembre 2023. Printre ele, cea a unui candidat pentru Inalta Curte de Casatie si Justitie.


 

Astfel, judecatorul Ovidiu Biciusca de la Curtea de Apel Suceava si-a inaintat cererea de eliberare din functie prin pensionare. Decizia este una surprinzatoare, in conditiile in care Biciusca este inscris la concursul de promovare la Inalta Curte, vizand un post la Sectia penala a ICCJ. Pe de alta parte, decizia judecatorului Biciusca poate devoala un esec al acestuia la concursul de promovare la ICCJ, mai exact faptul ca este posibil ca acesta sa fi picat la prima proba, cea constand in evaluarea lucrarilor.

Celelalte 12 cereri de eliberare din functie prin pensionare care vor fi analizate de Sectia pentru judecatori a CSM vin din partea a sapte magistrati de la tribunale, patru magistrati de la judecatorii, precum si din partea unei judecatoare detasata in functia de magistrat asistent la Inalta Curte.


Iata cei mai noi judecatori care au formulat cereri de pensionare:


- Ovidiu Biciusca (de la Curtea de Apel Suceava)

- Elena Iulia Ciobanu (de la Curtea de Apel Iasi, detasata ca magistrat asistent la ICCJ)

- Iulia Florica Dumitru (de la Tribunalul Prahova)

- Daniela Tiplea (de la Tribunaul Maramures)

- Mihaela Carmen Timisan (de la Tribunalul Harghita)

- Florentina Raducu (de la Tribunalul Giurgiu)

- Daniela Lidia Ghindar (de la Tribunalul Bucuresti)

- Marinela Iacob (de la Tribunalul Hunedoara)

- Doina Nichifor (de la Tribunalul Tulcea)

- Cosmin Grigore Baloi (judecator pentru executarea pedepselor privative de libertate de la Penitenciarul Targu Jiu si Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Gorj)

- Dorin Paul Dologos (de la Judecatoria Bacau)

- Marian Pomenea (de la Judecatoria Giurgiu)

- Florin Stanila (de la Judecatoria Gherla)

 


Comentarii

# maxtor date 11 September 2023 22:02 0

l-am identificat pe 1008 ca fiind "paradit" si p-ala cu maxim ca fiind favorizat, "darling to the System".

# YANY date 12 September 2023 09:26 +3369

Este știut faptul că domnul judecător Ovidiu Biciușcă de la Curtea de Apel Suceava a fost și este un judecător de elită în Secția penală a acestei instanțe. Curtea de Apel Suceava,pierde un om judecător integru suspect de natural,incoruptibil și extrem de bine pregătit profesional și credeți-mă că știu despre ce vorbesc. Vă salut cu mult respect domnule judecător!

# Barbir Gabriel Dănuț date 13 September 2023 17:07 0

Ptr. YANY & Co: Oare și dl. jud. O. Biciușcă subscrie la cele exprimate? V., spre ex., ds. nr. 376/39/2017 (plângere împ. ord. emise în ds. 407/P/2015; ptr. cei interes.: dacă nu vă ajută Rolii, etc., vă stau la dispoz.) ce a fost pe rolul C. Ap. Sv. la compl. prezid. de dl. jud. de cam. prelim. O. B. unde, printre altele, la unison cu proc. Ghica P. S. (după retragerea proc. Cucoș...), a refuz. să oblige Parch. de pe lângă C. de Ap. Sv. să depună referat. de înființ. a ds. 407/P/2015 (care nici până în ziua de azi nu a apărut) întocm. de Procurorul Maria Burceag [subsecv. înființării, acest Procuror "a dispărut" din instrum. sa fiind pensionat și înloc. la ceva timp de proc. cu tentativă de suicid (deci instabil psihic) A. M. Surdu. Insp. Jud. (ce a fost sesizată), în stilul c-teristic, i-a scos "basma curată" pe toți magistr. pendinte; lucru halucinant fiind ștergerea din fișa ds. a num. Procurorului ce a dispus înființ. sa] și în acest c-text să emită hot.; consecințele îl onorează?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva