4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DATI-O AFARA DIN MAGISTRATURA – Lumea Justitiei a depus sesizare disciplinara la Inspectia Judiciara impotriva Laurei Kovesi, pentru dezinformarea grava a romanilor prin comunicatul din 27 ianuarie 2017: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi. Nu au existat echipe mixte SRI-procurori”. Numai un CSM iresponsabil o mai poate mentine in functie pe aceasta mincinoasa nationala (Sesizarea)

Scris de: L.J. | pdf | print

1 April 2018 12:49
Vizualizari: 22020

Redactia Lumea Justitiei a formulat sesizare disciplinara, depusa la Inspectia Judiciara, impotriva Laura Codruta Kovesi, care a ajuns sa minta cum respira in probleme de maxim interes national, care au scandalizat nu doar societatea, dar si magistratura, de la asociatiile profesionale si pana la varful CSM. Astfel, amintim ca la 27 ianuarie 2017, Laura Kovesi a dispus difuzarea unui comunicat de presa in care, intr-o replica la unele dezvaluiri de presa care vorbeau de existenta unor protocoale dintre parchete si serviciile de informatii, a tras o serie de minciuni oficiale de au inghetat apele: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi. Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative”. Mai mult, ca si cand minciunile nu erau de ajuns, Kovesi a rasucit cutitul impotriva presei in acelasi comunicat pretinzand ca: ”Informatiile respective sunt neadevarate, ofensatoare si absurde si au menirea de a discredita activitatea procurorilor DNA... a vehicula asemenea informatii neadevarate plaseaza intr-o lumina nefavorabila nu doar procurorii DNA, ci creeaza dubii greu de inlaturat asupra legalitatii si corectitudinii functionarii intregului sistem judiciar”.


Intrucat Laura Kovesi nu e la prima minciuna oficiala redactia noastra a inteles sa formulese sesizarea disciplinara pe care o redam integral in continuare:

SESIZARE

cu privire la abaterile disciplinare prevazute de art. 99 lit. a), c), m) si t) din Legea nr. 303/2004, republicata, savarsite de:

- LAURA CODRUTA KOVESI – procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie;

respectiv pentru:

a) manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu;

c) atitudinile nedemne in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi, celalalt personal al instantei sau al parchetului in care functioneaza, inspectori judiciari, avocati, experti, martori, justitiabili ori reprezentantii altor institutii;

m) nerespectarea in mod nejustificat a dispozitiilor ori deciziilor cu caracter administrativ dispuse in conformitate cu legea de conducatorul instantei sau al parchetului ori a altor obligatii cu caracter administrativ prevazute de lege sau regulamente;

t) exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta;

solicitandu-va ca:

In temeiul art. 69 alin. 1 lit. d) din Legea nr. 317/2004, republicata, sa dispuneti repartizarea aleatorie a acestui dosar in cadrul Inspectiei Judiciare a Consiliului Superior al Magistraturii;

In temeiul art. 45 alin. 3 din Legea nr. 317/2004, republicata, sa dispuneti efectuarea verificarii prealabile de catre inspectorul judiciar desemnat, a aspectelor semnalate;

In temeiul art. 45 alin. 6 lit. b) din Legea nr. 317/2004, republicata, inspectorul judiciar desemnat sa dispuna, prin rezolutie motivata, inceperea cercetarii disciplinare prealabile a procurorului LAURA CODRUTA KOVESI pentru abaterile mai sus enumerate.

In temeiul art. 47 alin. 1 lit. a) din Legea nr. 317/2004, republicata, inspectorul judiciar sa dispuna, prin rezolutie scrisa si motivata, confirmata de inspectorul-sef, admiterea sesizarii, exercitarea actiunii disciplinare impotriva procurorului LAURA CODRUTA KOVESI si sesizarea Sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii in vederea:

Excluderii din magistratura a procurorului LAURA CODRUTA KOVESI conform art. 100 lit. e) din Legea nr. 303/2004, republicata, pentru urmatoarele:

MOTIVELE SESIZARII

In fapt,

1. La data de 27 ianuarie 2017 procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi, in baza prerogativelor conferite prin Art. 69, pct (2) lit. e) Regulamentul de ordine interioara al parchetului, a aprobat spre difuzare Comunicatul DNA nr. 106/VIII/3 din 27.01.2017 avand urmatorul continut:

Cu referire la o serie de informatii vehiculate in spatiul public (informatiile transmise prin intermediul unor articole de presa aparute in perioada 25-27 ianuarie 2017 (in cotidianul „Evenimentul Zilei” - prin intermediul paginii www.evz.ro - si pe pagina de internet www.flux24.ro) prezentate drept dezvaluiri despre “fabricarea ori inscenarea unor dosare penale” ori “urmariri penale la ordine” facute de DNA, la initiativa si/sau cu implicarea unor politicieni si a unor persoane din conducerea Serviciului Roman de Informatii, precum si despre folosirea unor metode care exced cadrului legal, in exercitarea atributiilor de serviciu, de catre procurorul sef al DNA, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

Informatiile respective sunt neadevarate, ofensatoare si absurde si au menirea de a discredita activitatea procurorilor DNA, fiind folosite ca o stratagema de catre persoane interesate de a formula aparari in spatiul public si nu in fata unei instante de judecata (...) Informatiile mai sus mentionate sunt in totalitate neadevarate: procurorul sef al DNA nu a participat la videoconferinte organizate de SRI, nici saptamanal, nici ocazional si nu are instalate in birou terminale speciale prin care sa poata comunica instantaneu cu SRI.

Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi.

Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative.

Dosarele penale sunt instrumentate strict prin raportare la Codul penal, Codul de procedura penal si Legea 78/2000 (...)

Nici Codul de Procedura Penala, nici alta lege speciala cu aplicabilitate in urmarirea penala a infractiunilor de coruptie nu prevede implicarea unui serviciu de informatii in modul de obtinere a probelor in dosarul penal. Probele se administreaza de catre procuror si de catre ofiterii de politie judiciara in baza delegarii procurorului. Nici un ofiter de informatii nu participa la audierea de catre procuror sau politist a unui martor sau administrarea unui alt mijloc de proba (…) Prin urmare, a vehicula asemenea informatii neadevarate plaseaza intr-o lumina nefavorabila nu doar procurorii DNA, ci creeaza dubii greu de inlaturat asupra legalitatii si corectitudinii functionarii intregului sistem judiciar.

In paralel, DNA a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii... sa faca verificari pentru a constata in ce masura, prin informatiile transmise, este afectata independenta sistemului judiciar si prestigiul magistratilor.

2. La data de 30 martie 2018 a fost desecretizat si publicat pe paginile oficiale de internet ale PICCJ (www.mpublic.ro) si SRI (www.sri.ro) Protocolul nr. 003064 din 2009, clasificat Strict Secret, incheiat intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii, document semnat de:

-Laura Codruta Kovesi, in calitate de Procuror General al Romaniei;

-George Cristian Maior, in calitate de director al SRI;

-Florian Coldea, in calitate de prim-adjunct al directorului SRI;

-Tiberiu Mihail Nitu (pentru care a semnat Gabriela Scutea) prim-adjunct al Procurorului General al Romaniei;

In urma publicarii respectivului Protocol se observa ca protocolul secret negat de procurorul sef al DNA prin comunicatul de presa din 27 ianuarie 2017, a existat, contrar negarii sale oficiale; Se mai observa din textele protocolului:

-au existat “echipe mixte SRI – procurori”, contrar negarii lor;

-protocolul secret a fost semnat de Kovesi si Coldea, contrar negarii acestui fapt;

-au existat intalniri intre procurori si ofiteri de informatii in case conspirative, contrar negarii oficiale;

Asemenea minciuni sfruntate, lansate de procurorul sef Laura Codruta Kovesi prin intermediul Biroului de presa al DNA, care a difuzat catre mass media comunicatul din 27 ianuarie 2017, sunt de natura sa zdruncine iremediabil prestigiul justitiei, increderea publicului in sistemul judiciar in ansamblu sau, precum si in actul de justitie.

Ideea ca DNA e condusa de o persoana mincinoasa este de asemenea de natura sa afecteze grav imaginea acestui parchet, care ar trebui sa fie un exemplu de moralitate si corectitudine in societate.

Dezinformarea grava a presei si publicului/contribuabililor, pe o problema de maxim interes national, reprezinta o exercitare cu rea credinta a functiei detinute, si in aceeasi masura o incalcare flagranta a obligatiilor cu caracter administrativ sau impuse de legi si regulamente, dupa cum urmeaza:

Art 31, pct (2) din Constitutia Romaniei: “Autoritatile publice, potrivit competentelor ce le revin, sunt obligate sa asigure informarea corecta a cetatenilor asupra treburilor publice si asupra problemelor de interes personal”;

Art. 19 din Ghidul privind relatia dintre sistemul judiciar din Romania si mass-media, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 482 din 1 iunie 2012 - “Instantele si parchetele, potrivit competentelor ce le revin, sunt obligate sa asigure, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 544/2001 si ale Legii nr. 677/2001, informarea corecta si prompta a reprezentantilor mass-media cu privire la activitatea desfasurata.”

Fata de cele expuse, va solicitam sa declansati cercetarea disciplinara a procurorului sef al DNA si, fata de gravitatea faptelor savarsite, sa propuneti aplicarea sanctiunii disciplinare a excluderii din magistratura, potrivit art. 100 lit. e) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor.”

* Cititi aici integral comunicatul DNA mincinos din 27 ianuarie 2017

* Cititi aici protocolul SRI-PICCJ

Comentarii

# Maria date 1 April 2018 13:37 +22

LCK cu tot neamul mafiei anticonstitutionale băgați toți la beci" iar pt românii paradiți urgent casarea dosarelor, revizuire,anmistie ,gratiere si despagubire :-*

# agentu sekret MATA HALA date 1 April 2018 14:48 +2

1/4dokta KOVESI are un umor mai aparte: în fiecare zi e ÎNTÎI APRILIE și ne taxează ca atare!

# mihail date 1 April 2018 20:59 +2

:cry: :cry: Oameni buni!!! Aveti impresie ca NEPRETUITII MAGISTRATI ai CSM nu stiau acest lucru la momentul cad a mintit ? Nu va mai faceti mari sperante, in cel mai bun caz va primi o amenda sau o mustrare. Toti sunt ,, o apa si-un pamant" ! :cry:

# Edelweiss - Liedetector de Bukowina date 1 April 2018 14:00 +3

Mey, Lulutza asta așa s-a uns cu miasma mitomaniei încât am impresia că la următoarea conferință de presă, o să enunțe ceva de genul „Afară este zi și este vreme însorită!” iar toți gazetarii or să se repeadă la ferestre să verifice valoarea de adevăr a enunțului MINCINOASEI CRONICE DE LA MEDIAȘ, să vadă dacă nu cumva e toiul nopții și nu-s depuse vreo 30-40 de centimetri de omeți. Pe aia n-o mai crede nici draaqu, la cât de abil a dovedit că știe să mintă, cu o lejeritate identică celei cu care bea apă sau respiră. Infectă nație de oamă!

# Edelweiss - Indignados de Bukowina date 1 April 2018 14:14 +5

Dar lucrul cel mai supărător în povestea asta n-ar fi predispoziția genetică a Huidumei către minciuna sfruntată, ci tupeul, nesimțirea și impertinența cu care sora geamănă a baronului Münchausen azvârle pe piață gulgute în stare să scoată din pepepni până și cei mai calmi și toleranți oameni. Cică „nu au existat protocoale între DNA și SRI, și nici între Calvin-Klein (Co-Ko)”. IMPERTINENȚĂ exacerbată până dicnolo de orice nivel minimal al penibilului. Păi, neu uităm pe pagia 1 și 18, la semnături și funcții: Procuror General al Parchetului de pe Lîngă Înalta Curte de Casație și Justiției - LAURA CODRUȚA KOVESI. ștampuță și dat cu plaivazul olograf. Pe pagina 18, tovarășul ei de năzbâtii staliniste: Prim-adjunct al Directorului Serviciului Român de Informații - Jeneral de mucava și tinichea - Florian Coldea. :eek: ALEA CE PEANA MEA SUNT? Sunt cumva semnăturile mele și ale mamei mele defuncte, puse pe un protocol prin care se angajează să-mi transmită ITU din Grădina Raiului?

# Gigu date 1 April 2018 14:46 +4

Toti mafiotii capi de institutii DNA DIICOT PG sa fie cercetati si arestati. Oamenii astia au ruinat Ro. Nu au nici o jena de a baga romanii la puscarie in mod ilegal in timp ce ei acopera infractiuni de sute de miliarde din partea strainezilor http://www.justitiarul.ro/cei-care-sunteti-toata-ziua-cu-anticoruptia-si-penalii-in-gura-dosarele-voastre-penale-si-ale-stapanilor-vostri-din-strainatate-unde-le-ati-ascuns/

# cevahaios date 1 April 2018 14:58 -6

cevahaios.com

# Artene date 1 April 2018 15:42 +3

Buna Ziua.Va sugerez sa faceti o plingere publica .Sigur se vor stinge citeva zeci de mii de semnaturi.......

# Neanae date 1 April 2018 15:50 +4

Prea nestimata LCK vreți sa înțelegeți o data ca nesimtirea domniei voastre a devenit ODIOASA, iar modul in care mințiți este NERUȘINAT? Atenție, fac un efort ca sa nu va numesc pe d-voastră ODIOASA ȘI NESIMȚITA, va las “ființa” in pace și in proprie gestiune. Ma refer la calitatea acțiunilor, practic PRODUCETI TÂMPENII ȘI OBTINEȚI UN CHIOR! Ia duceți-va singurică la plimbare ... scăpați-ne de d-voastră. Cum de va mai suportați? Oleaca de demnitate, așa, pe margine, o demisie, mica, nu zic mare. Micuță, cât se poate, ca sa ieșiți in vârful picioarelor? Oricum nu cred ca ajungeți departe ... e cam târziu! Alta prostie ... Bravo LUJU

# Ion date 1 April 2018 16:16 +3

Nu-i bai, de o da afara csm-ul o reintrobaga la loc tarcea. voi chiar credeti ca tarcea ajungea la conducere de nu era de la sri?

# Laur date 1 April 2018 16:19 +3

Pina la urma malaca o fi normala la cap ? Ma intreb si eu ......!

# LULUȚA CAP SEC date 1 April 2018 21:54 +1

Răspuns: i s-a spus de prea multe ori duduii Ciordy că e CAP SEC! S-a dat de gol cu sintagma „mi-ai ieșit cu sec”, cu care l-a alintat pe 1 colaborator întîlnit pe hol cu o ceașcă goală. Construcția e 100% străină limbii romane...

# CWQ date 1 April 2018 17:06 +5

Citez : „ Numai un CSM iresponsabil o mai poate mentine in functie pe aceasta mincinoasa nationala ” . Păi tocmai că CSM-ul este iresponsabil de la înființare , când în acea cloacă viermănoasă își aranjau ei între ei toate nelegiuirile ( ex: când Ghica , Dănileț și Hăineală au fost votați de unii să fie dați afară , alții i-au lăsat acolo ) și n-a făcut altceva decât să stea ca o ploșniță și să-și încaseze salariile NESIMȚITE dar nu pentru muncă cinstită , ci pentru intrigi și tot felul de jocuri în favoarea stăpânilor lor și a străinilor . Această Justiție-caricatură nu înțelege nici acum că legile sunt și pentru ei- trebuie să răspundă atunci când greșesc sau o fac intenționat - nu numai pentru proștii din popor care ascultă cu o frică animalică ceea ce spune „ onorata instanță ” ( ea de fapt nemaiavând nicio credibilitate în ziua de azi , fiind doar o balegă în mijlocul drumului ) . Asta e părerea mea și mi-o mențin mult timp de aici încolo !

# Yogy date 1 April 2018 18:55 +3

Unde sunt masurile care trebuiau luate? In afara de masurile pt ei insisi vip-urile care numai ei sunt vinovati de mafia si ilegalitatile din institutii care au paralizat tara? Unde sunt masurile pt romani? De ce media de pedeapsa in Ro este de 7 ori mai mare ca media europeana? In tara lui papura primesti 6-7 ani de puscarie pe o fapta pt care in orice alta tara europeana primesti 9 luni!? Ne intereseaza masurile care se iau nu asa... nesimtire ... se merge inainte ca si cum nimic nu s-a intamplat. Vrem masuri, vrem arestari ale infractorilor din DNA DIICOT SRI ANAF PICCJ PG ANP si eliberarea cetatenilor romani din puscarii condamnati pe baza de probe ilegale de catre niste infractori impostori corupti pana in maduva oaselor. ASTEA MASURI VREM NU VORBARIE SI ZERO MASURI pe pretextul ca vezi Doamne sunt sustinuti din afara. Lasati-ne cu vrajala asta daca nu dati-va naibii demisia .

# ed ward date 1 April 2018 20:05 +1

cum adica s-o dea afara?!??!!??!?! ce-i prosteala asta? judecata si condamnata pt abuz in serviciu! ca asa ii placea la nebunie cucuvelei.....

# TITULESCU date 1 April 2018 21:58 +2

NU E EA DE VINA SAU DNA-UL CI POPORUL CARE ACCEPTA si NU PROTESTEAZA ... SI PRESA CARE LOVESTE CU PIXULETUL doar in dna si lauda judecatorii ... Asa ca MERITA PRESA SA PLATEASCA 300.000 LEI ... DACA TOT LAUDATI JUDECATORII care nu sunt ca PROCURORII ,atunci meritati sentinta asta !!!!!!!!!!!!!!!!!

# Co Sty date 1 April 2018 22:05 +1

Bravo LUJU! Am certitudinea ca AIASTA ne va arăta mijlociul de prin Filipine.

# Floare Albastra date 1 April 2018 23:01 -1

Scrie si in Biblie ca nu trebuie aruncate margaritarele porcilor. Adevarul nu e pentru oricine, e doar pentru cei alesi. Posibil, s-a "desecretizat" o hartiuta nesemnificativa. Restul e acolo... sub paza buna.  ;-)

# memorial date 2 April 2018 07:13 +1

Toata societatea e capusata de securisti,liberalii mai mult decat pesedistii si onoratele mai mult decat parchetul,deci se va pune prosopul pe tambal pe modelul tipic romanesc iar peste 30 de ani cineva din presa va face un reportaj al memorialului securisto-capitalist,dupa modelul doamnei Longin.

# Gogu date 2 April 2018 10:28 -1

Kovesi va pleca cel tarziu anul viitor cand ii expira mandatul ! Poate sa-mi spuna si mie cineva ce va urma in Romania - cea mai corupta tara din UE ? Sau asta nu va intereseaza ! Este usor sa distrugi ceva, dar este foarte greu sa construiesti ! Trebuie tinut cont ca actuala guvernare a slabit foarte mult institutii cheie in lupta anticoruptie, iar toate institutiile pe care au pus mana cei din actuala guvernare sunt conduse de indivizi care sunt pe placul si care nu ies din cuvantul lui Dragnea !

# Jamal date 2 April 2018 10:39 +1

LCK chiar ne crede prosti pe toti?o sa vina vremea sa dati socoteala leprelor ce sunteti,sclavi ai puterii si cred ca o sa faceti atata puscarie,cata a-ti dat si voi...

# Cata date 2 April 2018 12:01 0

asa functioneaza lumea puterii: se baseaza pe forta, santaj, minciuna, dispret, lipsa de profesionalism, slugarnicie, golanie, mirlanie. acestea sint calitatile in caza carora stapinii isi aleg slugile. iar kovesi respecta statutul de sluga.

# Steffen date 2 April 2018 12:03 +2

Este de necrezut si de neconceput ca un Demnitar al statului sa minta in asa hal. Curios este faptul ca cei mai multi din demnitari carre mint vin di Transilvania ... De ce ?ßß

# Nica Leon date 2 April 2018 13:40 -1

Băi, fraţilor, voi chiar nu vă întrebaţi de ce v-au trebuit peste 28 de ani, pentru a reuşi să aflaţi că şi acest protocol, care este, de fapt, o dovadă a dispreţului unor penali faţă de dreptatea, de demnitatea şi de respectul pe care ar trebui să vi-l datoreze toţi cei care primesc salarii din banii voştri, aşa cum tot nule de drept sînt şi constituţia, dar şi toată aşa-zisa legislaţie a României? Voi aţi văzut vreodată actul de înfiinţare, de drept, a statului român sau actele de înfiinţare, de drept, al parlamentului, al guvernului, al instanţelor de judecată, al parchetelor, al ministerelor, al curţii constituţionale etc? Cine v-a împiedica să le căutaţi, dacă chiar vă pasă de binele vostru şi al ţării?

# andrei marin date 2 April 2018 14:37 0

nu inteleg de ce trebuie doar data afara din magistratura! eu daca impreuna cu un general SRi complotez impotriva ordinii constitutoonale din Romania, voi fi tras de urechi de inspectia judiciara si gata? nu trebuie trimisa in inchisoare pentru 10-20 de ani si sa isi piarda dreptul de a ocupa functii publice pe viata? ce infractiune mai grava ar putea comite?

# Vio rus date 2 April 2018 15:18 +1

Draga luju.pentru binele nevinovatilor incatusati pe protocoale,faceti liste cu toti sefii de structuri teritoriale si abuzurile lor!incepeti cu nordul necajit al tarii,de care nu se aude mai nimic, cu MIHAELA MIHAI POPA,sora geamana a lui Kovesi,foste colege ,si care se vizitau mereu,mandra posesoare a titulaturii de Kovesi de Suceava.a facut nenorociri mult mai mari decat ban ori portocala,sub umbrela anonimatului,din fundul tarii.

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 2 April 2018 17:47 +1

Ce zbieri așa ca un cățăl al pământului zăpăcit de fracturarea hidraulică? Ce și cine să-ți FACĂ ȚIE? Ai cumva argați antamați la zile-clacă pe moșia ta? Lătrăule, de limbrici căcăcioși dintr-ăștia ca tine, care stau pitulați în spatele tastaturii și zbiară „SĂ SE FACĂ!”, „SĂ DE DREAGĂ!” e plină lumea. Voi, lătrăii cu keyboard și inima cât un purice de frică, Servum Pecus din tagma poltronă a Oilor de teracotă, NU AVEȚI NICI O CONTRIBUȚIE CÂT DE MICĂ LA PROGRESUL SOCIAL. Singura voastră acțiune transformatoare asupra lumii, zbieratul vostru ipocrit și poltron, este egal ca eficiență cu dâra de mucus fetid, lăsată în urma lor de Limacși. Hy Seek Tear, Lătrăule! Vrei SĂ SE FACĂ CEVA? Treci de la forma impersonală a verbului și du-o la o formă cu subiect cert, aflat la pers. I singular. :sigh: FĂ, Lătrăule! Și nu mai zbiera ca nebunul că dorm copiii!

# protocolul desecretizat f fost date 2 April 2018 17:05 0

incheiat intre PG si SRI, correct? 8) 8) 8)

# Edelweiss - AntiTroll de Bukowina date 2 April 2018 17:34 +1

Da, fitilistule, a fost încheiat între PÎCCJ (PG e doar la mamica ta acasă, în dosul hoornului cuptiorului matern) și SRI. Parte la încheierea acestei Direktive „Nacht und Nebel”, prin IDENTITATE, FUNCȚIE, SEMNĂTURĂ ȘI STAMPILĂ, este și seful unei structuri autonome a Ministerului Public, aflată în coordonarea procurorului general al PÎCCJ - adicătelea DNA. KLAR? :eek: ia să vedem ce zice Legea 304/2004 privind organizarea judiciară: „CAPITOLUL II Organizarea Ministerului Public (1) Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție coordonează activitatea parchetelor din subordine, îndeplinește atribuțiile prevăzute de lege, are personalitate juridică și gestionează bugetul Ministerului Public. / SECȚIUNEA a 2-a Parchetul Național Anticorupție (2) Parchetul Național Anticorupție se organizează ca structură autonomă în cadrul Ministerului Public și este coordonat de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.”

# Jos hoata/plagiatoarea ! date 2 April 2018 21:26 +2

Dati-o afara din magistratura pe hoata plagiatoare ! Deci proverbul cu " azi un ou si maine un bou" a fucntionat. Nu ati carpit-o pe nesimtita cand a plagiat acum minte de ingheata apele in direct si la ore de maxima audienta fara sa clipeasca !

# Key date 24 April 2018 16:27 0

Concluzia din *Zbor deasupra unui cuid de cuci*: Cu organizatia nu te pui! Care-i solutia? Zi ca ei si fa ca tine.A dat rezultate si in vechiul regim.Multi stiu la ce ma refer.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva