26 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DENUNT DE SANTAJ IMPOTRIVA LUI BASESCU – 176 de parlamentari cer PICCJ anchetarea si trimiterea in judecata a presedintelui, dupa amenintarile proferate la adresa senatoarei PSD Gabriela Vranceanu Firea: “Numitul Basescu Traian se bucura numai de imunitatea prev. art. 84 alin. 2 din Constitutia Romaniei, care nu il ocroteste in ceea ce priveste viata si afacerile sale private conform principiului egalitatii in fata legii, el neputandu-se situa mai presus de lege” (Documente)

Scris de: L.J. | pdf | print

18 April 2014 13:20
Vizualizari: 6777

Presedintele Traian Basescu s-a mai ales cu o plangere penala. 176 de senatori si deputati au formulat, vineri 18 aprilie 2014, un denunt la Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, in care cer anchetarea si trimiterea in judecata a lui Basescu pentru santaj. Plangerea vine dupa amenintarile proferate de presedinte la adresa senatoarei PSD, Gabriela Vranceanu Firea, pe care a avertizat-o ca daca nu este “atenta”, s-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul acasa.


Conform celor 176 de parlamentari, afirmatiile lui Traian Basescu reprezinta un mijloc de constrangere a Gabrielei Vranceanu Firea, pentru ca aceasta sa nu isi mai indeplineasca atributiile care ii revin din postura de membru in Comisia care investigheaza modul in care Basescu si-a luat mosia din Nana. Semnatarii denuntului, printre care se regasesc premierul Victor Ponta si liderii marcanti ai PSD, arata ca “ne aflam in prezenta savarsirii infractiunii de santaj”, iar prind admiterea unui astfel de comportament se pune in pericol libertatea de exprimare si actiune a parlamentarilor.

Nu in ultimul rand, senatorii si deputatii tin sa precizeze ca presedintele Traian Basescu nu se bucura de imunitate decat pentru voturile sau opiniile politice exprimate.

Iata fragmente din denuntul celor 176 de parlamentari:

Afirmatia facuta in referire directa la activitatea de primar a sotului d-nei senator, constituie un mijloc de constrangere a acesteia in scopul determinarii neindeplinirii atributiilor parlamentare care ii revin, ce sunt de natura sa lezeze interesele personale ale numitului Basescu Traian si ale familiei acestuia.

Comisia parlamentara a fost infiintata prin Hotararea Parlamentului nr. 74/10.12.2013 (anexata), membrii acestei comisii avand in conformitate cu Regulamentul ei (anexat) analiza legalitatea transmisiilor succesive ale drepturilor de proprietate in zona comunei Nana.

Ne aflam in prezenta savarsirii infractiunii de santaj consumata prin aceea ca amenintarea proferata public ca mijloc de insuflare a unei temeri si realizare a unei constrangeri morale serveste la determinarea impiedicarii actiunilor d-nei senator in folosul autorului exprimarilor in sensul art. 207 C.pen ce defineste elementele constitutive ale infractiunii de santaj.

Denuntul nostru este motivat si de imprejurarea ca prin admiterea unor asemenea practici se aduce atingere directa libertatii de exprimare si actiune a parlamentarilor astfel cum este garantata de imunitatile constitutionale.

Mentionam ca noi, parlamentarii semnatari ai prezentului denunt, consideram ca numitul Basescu Traian, care ocupa functia de Presedinte al Romaniei, se bucura numai de imunitatea prev. art. 84 alin 2 din Constitutia Romaniei, care nu il ocroteste in ceea ce priveste viata si afacerile sale private conform principiului egalitatii in fata legii prev. de art. 16 alin 1 din Constitutie, el neputandu-se situa mai presus de lege conform alin 2 al aceluiasi text de lege.

Pentru aceste considerente solicitam cercetarea si trimiterea in judecata a numitului Basescu Traian”.

*Cititi aici integral denuntul impotriva lui Traian Basescu

*Cititi aici lista cu semnaturile parlamentarilor care au formulat denuntul

Comentarii

# BERCEA MONDIAL:: e manevra lu frații miei,, date 18 April 2014 13:48 +14

Băsescu traian trebuie trimis în judecată în stare de arest preventiv, întrucât poate influența martorii ,poate  să ascundă ori să sustragă direct sau indirect mijloace de probă.  Băsescu traian a exercitat presiuni direct și indirect asupra persoanei vătămate Firea Gabriela și există posibilitatea comiterii unei noi infracțiuni.                  Trebuiesc arestați și procurorii care l-au favorizat sau ajutat în soluționarea cu NUP a celor 11 dosare penale, în cauzele amintite nu a intervenit prescripția răspunderii penale. 

# obiectiva date 18 April 2014 13:50 +13

corect...cu atat mai mult cu cat poate asasina si martorii, si partile reclamante,  si pe orice postac anti baSsescu ! 

# măta mare date 18 April 2014 13:51 -23

Să-l cerceteze măta idiotule, nu ai pic de respect pentru șeful statului ?

# obiectiva date 18 April 2014 13:53 +12

respect pentru un BOSCHETAR ??? e DEMIS legal si constitutional din 29 iulie 2012...NU mai este seful statului !

# unul din lumea cea mare date 18 April 2014 14:24 +10

ptr mata mare//O SA TE CERCETEZE BAI IMPERIUL RAULUI!!!( caci tu esti chiar gunoiul)de ce sa nu te cerceteze bai imperiul raului ca NUMAI ILEGALITATI AI FACUT DECIND AI FURAT ALEGERILE CU NASTASE.abia astept sa te vad la puscarie!!!!!

# Respect ? date 18 April 2014 15:21 +7

Respect pentru un boschetar care nu are respect pentru nimeni ? NICIODATA !!!

# obiectiva date 18 April 2014 15:35 +3

De asemenea, intr-un comunicat de presa, liderul grupului PSD din Senat afirma ca presedintele Traian Basescu are nevoie de tratament psihiatric, pentru ca sufera de psihoza paranoida, exorcizarea fiind ultima solutie care l-ar mai putea face sa devina om. Potrivit lui Ilie Sarbu, \"cazul Comisiei parlamentare de ancheta privind restituirile de terenuri din comuna Nana, judetul Calarasi il scoate din minti pe Traian Basescu\". \"A ajuns atat de exasperat incat, aproape ca niciodata, atacurile de la tribuna prezidentiala sunt din ce in ce mai dese si mai furibunde. Un prezidiu pe post de taraba in piata, folosit pentru interese de familie. indrazneala muritorilor de rand de a-si apara drepturile firesti i se pare de neconceput, simte, se comporta si traieste ca un dictator demn de ura, in fata caruia «tigancile imputite», «tonomatele», «pasaricile», «santajistele de profesie», «procurorii ratati» si «tampitii» pe care ii scoate scoala romaneasca trebuie sa aplece capul\", (sursa protv)

# obiectiva date 18 April 2014 15:44 +2

NO PROBLEM...AI IMUNITATE, AICI,  PE PAMANT....IN FATA LUI DUMNEZEU , NU !!!!!!! \"S-a apreciat ca, in conformitate cu dispozitiile art. 84 alin. 2 raportat la art. 96 alin. 1 din Constitutie, Presedintele Romaniei se bucura de imunitate\", a precizat Parchetul instantei supreme. Senatorul PSD Gabriela Firea a depus, miercuri, la Parchetul ICCJ, o plangere pe numele presedintelui Traian Basescu, pentru amenintare si santaj. In plus, 176 de parlamentari, in frunte cu Victor Ponta, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea si Ilie Sarbu, au semnat un denunt de santaj impotriva presedintelui Traian Basescu, acesta fiind depus, joi, la Parchetul instantei supreme. Premierul Victor Ponta a spus ca a semnat documentul si a precizat ca gestul este determinat de amenintarile pe care seful statului le-a adus unui senator al Romaniei. Ponta a precizat ca a fost primul care a semnat plangerea penala impotriva lui Traian Basescu.

# obiectiva date 18 April 2014 20:03 +3

ii sugerez lui Gabi Firea, daca nu se poate cu penalul, sa treaca cu CIVILUL.......acolo NU mai e vorba de imunitate.......e cauza civila.....sa ii ceara nasparliului 1 milion de euro daune morale.....ce , numai haineala sa primeasca 10 000 euro ????? asa, degeaba ???

# Casargoz date 19 April 2014 14:20 +1

[quote name=\"măta mare\"]Să-l cerceteze măta idiotule, nu ai pic de respect pentru șeful statului ?[/quote] Mă-ta are cratimă, tovarăşe! Cât despre respect faţă de ... cel al cărui nume nu trebuie rostit.. CUI PRODEST, tovarăşe?

# Casargoz date 19 April 2014 14:26 0

[quote name=\"măta mare\"]Să-l cerceteze măta idiotule, nu ai pic de respect pentru șeful statului ?[/quote] Mă-ta are cratimă, tovarăşe! Cât despre respect faţă de ... cel al cărui nume nu trebuie rostit.. CUI PRODEST, tovarăşe?

# obiectiva date 18 April 2014 13:48 +12

SATANA......azi, in Vinerea Mare.....iti doresc  un Paste de groaza, in IAD !  impreuna cu toate cozile tale de topor, romanesti sau alogene, cu tot SRI ul tau , cu tot Mossad ul tau,  si cu tot neamul tau ! 

# MARINARU ROBERTO date 18 April 2014 16:29 +5

Pierdut moshia de la NANA mea. O declar NULA  :P . Am scapat de griji si pot pleca linistit cu bamporu  :D  :D  :D ! ! ! Dar de unde vapor  :zzz ? ? ?

# cine ? date 18 April 2014 13:50 -17

Pentru BERCEA MONDIAL: ai mare grijă ce comentarii faci, OK ????. Nu ai vrea să stăm de vorbă ca doi bărbați adevărați ?????

# obiectiva date 18 April 2014 13:52 +12

cine ? deja au inceput AMENINTARILE LA VIATA POSTACILOR....asta in timp ce scriam, scria si cine ?  .noi, aia care am urmarit in direct AMENINTARILE la adresa G Firea suntem MARTORI....cu totii....

# VIKY date 18 April 2014 15:05 +14

@obiectiva...Daca au inceput amenintarile pe fata, inseamna ca ei presimt sfarsitul, care nu este departe. Toate arestarile in lant a adversarilor politici a fost cu un scop foarte precis: in caz ca cineva se leaga de ilegalitatile mafiei basiste, sa poata trambita in UE ca este razbunare din partea \"coruptilor\" arestati, cand de fapt adevaratii corupti si mafioti sunt in libertate.

# obiectiva date 18 April 2014 15:14 +5

@ Viky ....ohhh, Doamne, asa e !!! eu NU ii mai suport !!! din seara lu` 9 aprilie 2014 sunt intr-o continua furie ...fierbinte de data asta, NU MAI ESTE RECE !!!!!! au vrut sa ia banii de la gura copilului meu, ca sa ma amendeze pe L 61/1991, iliesciana si militieneasca, in PROPRIA MEA CASA DOAR PENTRU CA POSTAM DECIZIA aia de la ICCJ data de tripletul negru si aduceam in atentia opiniei publice ca magistratii baSSisti NU au proprietatea termenilor din limba romana ...NU fac diferenta intre ABSTINENTA si OBSTINATIE ??? RAZBUNARE !!!!!!! 

# obiectiva date 18 April 2014 15:18 +3

culmea coincidentei !! reclamagiul la ora 22.05 la politie are NUME DE FAMILIE IDENTIC cu un magistrat de la ICCJ care a dat decizia mai sus pomenita........condamnata prin respingerea recursului la ICCJ ....... face puscarie pentru ATITUDINE, iar agentul de politie vine la usa mea...si vrea sa ma amendeze tot pentru ATITUDINE ???? desi nu comisem contraventia reclamata.........MEGACUTREMUR........

# VIKY date 18 April 2014 15:47 +7

@obiectiva...O fiara cand este incoltita, ataca, ca de nu ataca moare. Tot asa si aceasta haita de animale basiste ataca cand sunt incoltite. Ai vazut atacul gunoiului la adresa Doamnei senatoare Firea. Nici macar nu o face cu perdea, o face direct si pe fata, ca el sa acoperit deja pentru UE cu arestarile fulger ale adversarilor. Dupa Mazare vor urma si alti primari, si el spera ca ii va aresta pe toti pana la alegeri, ca sa ramana el premier si miss peggy presedinta. Scenariul asta este valabil numai dupa gratii, unde aceste gunoaie pot juca rolul de premier-presedinte.

# obiectiva date 18 April 2014 15:50 +3

@Viky....eram in extaz cand il vedeam DELIRAND de la pupitrul prezidential...nici daca il puneam eu, la cata FURIE am strans, nu putea sa se dea in stamba in asa hal.........

# VIKY date 18 April 2014 16:01 +7

@obiectiva...Iesirea necontrolata a gunoiului are o singura explicatie: frica descoperiri adevarului, nu pentru retrocedari nelegale (ca el poate zice ca nu stia de ele), ci adevarul ca acesti italieni au fost platiti sa cumpere terenuri pentru el. Eu cred ca acest plan a fost pus in aplicare ani de zile, pana a gasit \"oameni potriviti\" pentru marsaviile lui.

# obiectiva date 18 April 2014 18:07 0

Powerful 7.5 magnitude earthquake strikes Mexico, buildings shaken in capital Published time: April 18, 2014 ...ERAM SIGURA....... 

# Asa lichideaza Basescu adversarii ! Trage apa ! date 18 April 2014 14:49 -18

Tu te dai destept ,asa e ? Faci ca judecatoarea aia penibila care a gasit niste cabluri roase de sobolani SI A TRAS CONCLUZIA CA bineinteles ca BASESCU A TRIMIS SERVICIILE SECRETE S-O ANIHILEZE!- Ca asa obisnuieste basescu sa-si lichideze adversarii politici !Ce jigg odie !! Ca era si mare scula pe bascula ! Tu ce ai facut?- ai facut o postare prin care te-ai autoamenintat ,,,ca pe urma sa urlii (ca patoarea aia) …CA BASESCU A PUS SA TE LICHIDEZE ! Atentie ca trag apa ! ia sa vedem ce comentezi…Asa e ca m-a pus basescu sa distrug o hidrocentrala ca APA AIA REVARSATA SA DE LICHIDEZE …CA ASA ISI LICHIDEAZA BASESCU ADVERSARII POLITICI …Atentie ca trag apa la ****** si tu esti ala mic si unsuros din vasul de w c pe care-l ia apa …Pa! Acum pe bune , nu e gluma , exact asa lichideaza Basescu toti k a c atii …trage apa!

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 18 April 2014 15:08 +11

Relaxează-te, e unul dintre securiștii miei. Să fim serioși, nici măcar apa n-o trag eu, iar de lichidat, cel mult gheața. Le mai spun țăranilor proști de care mă-nconjor să aibă grijă de unu\' sau altu\' și proștii-și iau rolul prea în serios, chipurile ca să fiu mulțumit și să nu le dau dosarele pe piață. Toți buboșii Pământului!!! :roll:

# ADEVARUL date 18 April 2014 13:59 +9

BĂSESCU SI CEILALTI ESCROCI NU AU NICI O VINĂ!...CĂ MINISTERUL JUSTITIEI A FOST CONFISCAT DE O CLICA DE 3-4 MII DE JUDECATORI,CARE BLOCHEAZĂ ECONOMIA ROMÂNIEI,SOCIALUL SI FAC SĂ MERGĂ LUCRURILE DOAR PENTRU EI.ASA SUNT JUDECATE CAUZELE,FAPTUL CĂ UN NĂROD,UN BEȚIV CU AERE DE MOȘIER A REUSIT SĂ ȚINĂ ÎN ȘAH PE TOȚI ROMÂNII,DUSI CU VB LA ALEGERI,ARE ACEASTĂ UNICĂ EXPLICAȚIE:SISTEMUL TICĂLOSIT ESTE SISTEMUL JUDICIAR. :-)

# mircea date 18 April 2014 14:11 -20

Daca ies in ploaie acum si fac un rahat, rahatul ala o sa valoreze egal cu semnaturile oilor alora de pesedisti si pcisti pe plangerea penala.  Vad ca Firea n-a invatat nimic din precedente stabilite de somitati precum SRS, Chirieac sau Patriciu, care la un moment dat s-au dat si ei rotunzi in fata piratului. 

# unul din lumea cea mare date 18 April 2014 14:27 +15

ptr mircea//daca iesi acum si faci ,,un rahat in ploaie ,,nu o sa se cheme nimic CI DOAR TU O SA TE NUMESTI UN RAHAT IN PLOAIE

# Basescu ESTE SINGURUL OM POLITIC ROMAN DE TALIE MONDIALA ! date 18 April 2014 14:32 -22

BASESCU ESTE CEL MAI MARE OM POLITIC ROMAN DIN ULTIMA SUTA DE ANI! ESTE SINGURUL OM POLITIC ROMAN DE TALIE MONDIALA ! La mintea voatra de gasca ... cam cum explicati ca BASESCU ESTE IN CARTI SA DEVINA SECRETAR GENERAL NATO SI PRESEDINTELE UNIUNII EUROPENE ?Americanii sunt tampiti ?Europenii sunt tampiti ? Si numai voi si hahalerele de la ghasnaua trei sunteti destepti ?Voi realizati ..ca BASESCU ar putea conduce armata SUA si a Europei , arme nucleare submarine nucleare portavioane …poate va conduce Nato in al treilea razboi mondial?...si bateti campii Nu va e ba rusine ?

# VIKY date 18 April 2014 14:45 +15

BASESCU ESTE CEL MAI MARE OM POLITIC boschetar ROMAN DIN ULTIMA SUTA DE ANI! ESTE SINGURUL OM POLITIC ROMAN DE TALIE mafiota MONDIALA !

# Da ba, esteCEL MAI MARE OM POLITIC ROMAN DIN ULTIMA SUTA DE date 18 April 2014 15:05 -21

Da ba, esteCEL MAI MARE OM POLITIC ROMAN DIN ULTIMA SUTA DE ANI! Nu vezi ca si tu confirmi ...va dati voi in k ur si-n cap dar DE 10 ANI NUMAI DE EL VORBITI ...v-A PUS IN INFERIORITATE EVIDENTA ADUNATURA DE NULITATI !

# VIKY date 18 April 2014 15:14 +15

Si animalele salbatice au inteligenta mai mare decat voi, paduchi basisti. Dupa schizofrenia care va cuprins pe toti, nu se mira nimeni daca declarati ca laptele este negru nu alb. Sper ca Ponta sa deratizeze Romania inainte de alegeri.

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 18 April 2014 15:16 +13

Și dacă-s așa mare, de ce sunt lins în băs de o mână de retardați, de care mă-nconjor, iar restul lumii mă urăște? Ce au cu mine de au demonstrat tuturor toate hoțiile mele din ultimii 3 decade? De ce am ajuns de râsul lumii? Cum e posibil ca cel mai mare om politic din ultimele milenii să arate și să se poarte ca mine? Deși mic, chel, cu față de bețiv și inteligent nu prea, le sunt tuturor superior!!! 3 cubulețe și torn superior, 2 degete, și beau ca deșteptul doldora. :roll:

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 19 April 2014 00:10 +5

ptr Basescu ESTE SINGURUL OM POLITIC ROMAN DE TALIE MONDIALA ! //bai tu esti un IDIOT PATENTAT SI NECITIT. nu ai auzit ca deja a fost ales UNUL !!!!!!!!!!! deci nu pot SA FIE 2.intreaba/o pe OANA LUNGESCU purtatoarea de cuvint NATO(vezi ca/i o romanca care a fost jurnalista la bbc si casa i/a fost luata de un FOST MINISTRU AL JUSTITIEI cretinul ala de a fost la pnl si a plecat la pdl)ti/am dat amanunte ca sa nu mori prost cu ,,SECRETARUL TAU GENERAL NATO IN BRATE,,observi citi romani destepti sint prin lumea cea mare???si nici nu au facut furaciuni la nana!!!!!deh....nu toti sint in stare sa se faca notari si europarlamentarri care ,,sa vrea sa vorbeste cu tine,,

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 19 April 2014 14:47 +3

TOT PENTRU IDIOTUL PATENTAT// il cheama STOICA pe fratele tau intr/u idiotenie si sta pe str dr nicolae manolescu 1-3 et 2 ap 6.acolo a stat oana lungescu..........ti/am dat suficiente amanunte ca sa realizezi ca esti un IDIOT PATENTAT!!!!!!!! bravul tau conducator de flote de submarine pentru al 3 lea razboi mondial???avearea/i parte de IMPERIUL RAULUI ,,CA COMANDANT SUPREM,,(ca tot a dat cu nava de dok cind si/a reinnoit licenta)

# Mitica date 18 April 2014 14:40 -19

Putina rigoare,nu ca ar conta fata de demers dar sunt \"numai\" 175 ,senatorul de la pozitia 141 a preferat pasta corectoare.\"Detaliile\" ne omoara...

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 18 April 2014 14:53 +9

Ce față pocită am!?! Dar ce caracter!?! :lol: Cu fața asta și cu tupeul meu, le cer român\'lor respect!!! Dacă nu-mi oferă ei, îmi dau singur după ce fac declarație că n-am și cerere la statul pe care-l reprezint. De câteva milenii n-au mai avut românii un președinte ca mine. De fapt, ca mine nu e altu\'n lume, cu fața asta și inteligent doldora! :roll:

# TITULESCU date 18 April 2014 15:18 -12

BASESCU FACE SANTAJ DAR COMISIA NANA CE FACE ? NU CUMVA SI UNII SI ALTII FOLOSESC CE POT DIN INSTITUTIILE STATULUI ,ASA CA ...

# putin moscowa date 18 April 2014 15:27 +6

8) mai gauzare te trimite poporul la racore :lol: esti un hot ordinar de pamant macar eu iau crimeie,ucraina si moldova sa vi sa te tag in teapa la tiraspol maidanez de nana cu acte false :lol:

# Mitica date 18 April 2014 16:31 -13

Putina rigoare,nu ca ar conta fata de demers dar sunt \"numai\" 175 ,senatorul de la pozitia 141 a preferat pasta corectoare.\"Detaliile\" ne omoara...

# Valeriu Mangu date 19 April 2014 05:47 -3

Articolul “Din nou despre imunitatea de care se bucura Presedintele Romaniei” pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# Hipster date 19 April 2014 10:03 -15

Observ ca si-au dat seama domnii juristi psd ca presupusa infractiune de amenintare este absorbita de cea de santaj. 

# avocat traditional date 19 April 2014 21:44 -6

Pai asta ziceam si eu dar am primit note rosii de la botisti.

# Cati prosti cunt in total acolo ?Faceti un prognostic! date 19 April 2014 17:59 -11

Voi vreti sa spuneti ca sunt numai 176 de pprosti ! Sunteti naivi !

# Busu date 21 April 2014 20:28 0

Acest smecher pervers nu stie nici macar sa citeasca. De aceea evita sa expuna publicului texte bine scrise si fundamentate pe lege, adevar si dreptate pentru oamenii de rand care asteapat adevarata indreptare si redresare a tarii distrusa de nemernicii cxare ne conduc de la revolutie incoace. Este un presedite tiran si fals reprezentat si prezentat ca exemplu de urmat de hotii tarii, adica cei care l-au promovat in functia de sef al staului.

# Cornu date 21 April 2014 20:39 0

Domnii din politica sunt niste fraeri ca nu-si dau seama ca fapta lui basescu este mult mai grava decat santaj si amenintare dar atat pot ei sa gandeasca, ce vreti mai mult !..... Ceea ce face base este un abuz in contra intereselor generale a oamenilor din acel sector cat tim se refera la mosia lui Pandele si nu la un primar in functie face referire ci la un magnat si nimic mai mult decat sa sesizeze faptele lui il favorizeaza si promoveaza in public ca detine o mosie, adica un teritoriu bine delimitat de lege ca sector al unui mare oras care se poate denumi mai nou mosie si nu bucata din itreg teritoriu al municipiului bucarest. Asa au facut toti mosii si procurorii nu se autosesizeaza fata de aceste afirmatii foarte grave exprimate de un sef de stat in public la televizor.

# carau date 21 April 2014 20:42 0

Ce juristi mai frate, mai sunt si in parlament, sau in magistratura de astazi ?.....

# corina date 21 April 2014 20:58 +1

Basescu este un mafiot deoarece am sesizat mizeria din avocatura traditionala si din justitie insa nu a facut nimicori nu a fost informat ceea ce nu nred sa se fi intamplat astfel. Ce spune el in public astazi este praf in ochii oamenilor care mai cred ce spune acest individ ce trebuie condamnat la ani grei de puscarie daca pedeapsa cu moarete nu mai este posibila pentru distrugerea economiei nationale si folosirea banilor in scop propagandistic adica inutil a spalat mari sume de bani cnd era ministru la transporturi folosind placarde cu sintagma \"aici sunt banii dvs.\" promovand burghezia si hotia in romania, dupa revolutie au sters pedeapsa cu moartea. Acum inventeaza arestul la domiciliu numai pentru ei. Becalii, a facut atata bine oamenilor sraci cat n-au facut ei de la putere din 1990.Cum va imaginati puscaria sa cand ei spun tot felul de bazaconii la televizor fara sa-si asume ce spun si nici nu raspund de faptele lor abuzive. Ce mai vreti juiristilor prostanaci ce sunteti ?.....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.11.2022 – Judecatoare cu poze XXX (Galerie foto si video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva