22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

DENUNTUL LUI SOSOACA – Senatoarea Diana Sosoaca a depus la Parchetul JS5 denunt privind presupuse fapte de omor, lovire sau alte violente, vatamare corporala, abuz si neglijenta in serviciu impotriva directoarei Beatrice Mahler, a intregului personal medical al Institutului „Marius Nasta” si a ex-ministrului Sanatatii Cseke Attila. Sosoaca acuza ca ziaristul Dan Tano, editorialist al revistei Romania Mare, a fost intubat abuziv si lasat sa moara in baza unor „protocoale care ucid” (Denuntul)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

23 January 2022 15:09
Vizualizari: 20420

Doctorita Beatrice Mahler (foto 1) – directoarea Institutului „Marius Nasta” – precum si ceilalti medici si, in general, intregul personal al unitatii sanitare trebuie sa raspunda penal pentru moartea pacientilor internati in acest spital de cand a inceput pandemia de coronavirus. Asta cere senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca (foto 2), cea care la 13 ianuarie 2022 a depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 denunt impotriva lui Mahler si a colegilor acesteia pentru presupusa comitere a numeroase fapte penale – inclusiv cea de omor. Si nu doar Beatrice Mahler este vizata in denunt, ci si Elena Dalia Manolache (medic pneumolog de la „Marius Nasta”) si fostul ministru UDMR al Sanatatii Cseke Attila.Denuntul depus de Sosoaca la PJ S5 porneste de la moartea jurnalistului Dan Alexandru Tano (foto 3), editorialist al revistei Romania Mare, nascut la 28 ianuarie 1970 si decedat la 16 octombrie 2021. Ziaristul a fost casatorit cu Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a fondatorului PRM Corneliu Vadim Tudor. Din pacate, casatoria a durat numai patru luni, din cauza mortii premature a lui Tano.

Revenind: dupa cum veti citi mai jos, Sosoaca acuza ca Tano – internat la „Marius Nasta” cu diagnosticul de pneumonie – ar fi fost intubat abuziv, impotriva vointei lui, apoi ar fi fost lasat sa zaca in pat, fara ca personalul medical sa-i administreze nici macar un antibiotic.

In plus, senatoarea sustine ca moartea lui Dan Tano nu este un caz singular, denuntul ei referindu-se si la alte „crime datorate unor protocoale care ucid, atata timp cat, dupa afirmatiile dnei Director Mahler, la ATI intubati mor cel putin 9 din 10 oameni”.


Mai exact, Sosoaca acuza comiterea urmatoarelor fapte:


- omor (prevazuta de articolul 188 din Codul penal);

- omor calificat (art. 189 Cod penal);

- ucidere din culpa (art. 192 CP);

- lovire sau alte violente (art. 193 CP);

- vatamare corporala (art. 194 CP);

- loviri sau vatamari cauzatoare de moarte (art. 195 CP);

- lasarea fara ajutor a unei persoane aflate in dificultate (art. 203 CP);

- impiedicarea ajutorului (art. 204 CP);

- abuz in serviciu (art. 297 CP);

- neglijenta in serviciu (art. 298 CP).


Iata principalul pasaj din denuntul depus de senatoare la PJS5 (vezi facsimil):


In perioada 11.10-19.10.2021, am fost nevoita sa iau contact cu realitatea Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, condus de Manager Dr. Beatrice Mahler, avand in vedere ca am avut internata o persoana de sex masculin, Tano Dan Alexandru, a carui sotie mi-a solicitat ajutorul.

Acesta a fost internat timp de 9 zile, avand diagnostic de pneumonie si nimeni nu i-a dat un antibiotic. Mai mult, acesta a refuzat in scris internarea si intubarea la ATI, iar medicii au incalcat solicitarea lui si l-au intubat. Pe toata perioada internarii nu i s-a permis sa faca un singur dus, toti bolnavii fiind tinuti internati fara posibilitatea de a avea un minim de igiena, stiindu-se foarte clar ca lipsa apei si a sapunului duc la afectarea sanatatii. Pe parcursul internarii, acesta si-a anuntat familia ca nu este ingrijit, nu i se da un pahar cu apa, i se vorbeste urat, zeflemitor, iar un cadru medical nu venea la el decat cel mult o data pe zi. Bolnavii se ingrijesc unii pe altii.

Aveam sa constat lucruri si mai grave, apocaliptice chiar, cand am fost sa il vizitez la ATI, impreuna cu sotia acestuia, solicitand in calitate de Senator sa vad care sunt problemele spitalului, fata de toate plangerile care ajung la mine in aceasta calitate. La data de 11.10.2021, am intrat cu sotia pacientului la ATI Covid, imbracate conform protocolului, respectand toate conditiile impuse de conducerea spitalului.

Sala in care se asigura echiparea nu este aseptica, nu exista tuneluri dezinfectante sau o zona de dezinfectie. Drumul catre ATI se face prin saloanele unde sunt internati bolnavii de Covid, care stau cu geamurile si usile deschise, intr-un curent greu de imaginat, desi toti au afectiuni pulmonare. Si ne intrebam de ce se agraveaza starea lor. Apoi se iese in curtea spitalului, printre materiale de constructie si resturi menajere, unde, la cativa metri distanta, apare un container in care sunt tinuti bolnavii intubati la ATI. Nu exista nicio zona de dezinfectare; practic, cu microbii de pe drum, asezati pe costumele de protectie, intri in cea mai afectata zona, acolo unde 9 din 10 oameni mor, astfel cum a mentionat doamna dr. Mahler, evident putand afecta sanatatea acestora, aducand bacterii care produc infectiile nosocomiale.

Am ramas uimita sa vad ca usa era larg deschisa, desi acolo oamenii sunt bolnavi de pneumonie. Am intrat intr-o incapere cu 9 paturi, din care doar 8 erau ocupate cu pacienti, toti intubati. Ceea ce m-a frapat imediat a fost frigul cumplit din interior si faptul ca pacientii erau goi, acoperiti doar cu cearsafuri. Usa din capatul celalalt era larg deschisa, astfel ca in interior era la fel de frig ca si afara si un curent inimaginabil. Am pus mana pe pacienti, erau reci, ca si cand ar fi fost lipsiti de viata, una dintre doctorite a vorbit execrabil cu sotia pacientului, practic acesti oameni nu au nicio sansa la viata, din lipsa de caldura, de ingrijire si din cauza sedarii continue care le anuleaza posibilitatea de a-si mai reveni vreodata. Am luat atitudine imediat si le-am solicitat sa inchida usile si sa acopere pacientii cu paturi, paturi care se aflau la picioarele acestora, deci nu pot decat sa cred ca a fost vorba de rea-credinta a personalului medical. De fapt, la cum vorbea medicul care ii intuba, se vedea foarte clar ca numai dragoste de pacienti nu avea. Nu au inchis decat o usa, pentru ca aveau toti frica de explozie de la butoaiele cu oxigen, desi existau detectoare de oxigen in interior.

Propofolul si esmeronul se administreaza in doze mult prea mari, existand foarte multi medici care contesta aceste practici. Mai mult, administrarea de oxigen pur este o practica care distruge plamanii. Practic, ii arde.

Desi s-a solicitat sa nu se administreze esmeron si s-a solicitat detubarea, medicii au incalcat aceste solicitari si au refuzat detubarea pe raspunderea familiei. Mai mult, i s-a aplicat esmeron.

Iesirea din container s-a facut fara sa existe un tunel dezinfectant sau o zona de dezinfectare, trecand din nou prin interiorul spitalului, unde, intr-un spatiu total impropriu, langa o pubela de gunoi plina de costume si manusi folosite, ne-am dezbracat de costume, singurul dezinfectant fiind alcoolul cu care ne-am dat pe maini.

Acest mediu septic nu poate sa duca decat la infectari masive si punerea in primejdie a vietii oamenilor.

La data de 18.10.2021, m-am deplasat la Morga spitalului pentru a-l recunoaste pe decedat si a solicita autopsia, avand in vedere ca exista posibilitatea unei morti suspecte. Mai grav este ca la data decesului, sotia a fost sunata de 3 cadre medicale care fiecare i-a spus alta varianta, una a decesului, alta a internarii pe salon si alta la ATI. Familia a fost distrusa, pentru ca nu stia daca pacientul murise sau se insanatosise. Aceasta practica este inadmisibila si inumana.

La data de 18.10.2021, am vazut la morga spitalului un cadavru scos afara, incaperea morgii fiind prea mica pentru un astfel de spital, nu mai mare de 20 de mp, iar decedatii de Covid fiind inchisi in saci negri de plastic, desi protocolul a fost schimbat tocmai pentru ca tratamentul este degradant si inuman si nu se respecta demnitatea si onoarea dupa moarte.

In urma discutiilor cu managerul Dr. Beatrice Mahler, aceasta mi-a adus la cunostinta ca exista medici care nu doresc sa semneze Fisa postului, nu muncesc, nu vor sa faca operatii, dar incaseaza salariul lunar. Mai mult, s-a plans de faptul ca legislatia nu ii permite angajarea unui personal adecvat si in numar suficient, are un jurist care nu munceste si a fost nevoie sa mai angajeze unul, pentru ca nu-l poate demite pe celalalt. Nu i s-au dat bani pentru renovarea spitalului, nu are medicamente, tratamente pentru Covid. Desi a facut cerere pentru atribuirea de anticorpi monoclonali, nu i s-a dat nici macar o doza, nu avea cunostinta de faptul ca exista fonduri UE special adresate tarilor pentru aceste tratamente si medicamente, care i-ar fi ajutat pe bolnavi daca Guvernul ar fi avut preocuparea sa ceara aceste fonduri si sa aprovizioneze spitalele din Romania cu tratamente si medicamente. Toate aceste discutii au fost facute public, toata filmarea se regaseste pe Facebook.

Precizez ca detin inregistrari audio-video cu care pot proba cele mentionate, am nenumarate discutii cu dna Director Mahler, cu medicii.

Imi este foarte clar ca ceea ce se distribuie in presa libera, care este considerat de autoritati drept teorii ale conspiratiei, este pur adevar, iar in Romania au loc crime in spitale, crime datorate unor protocoale care ucid, atata timp cat, dupa afirmatiile dnei Director Mahler, la ATI intubati mor cel putin 9 din 10 oameni, de cele mai multe ori procentul este de 100% decese.

Subsemnata am formulat Interpelare in Senatul Romaniei si am solicitat trimiterea Corpului de Control la acest spital, ca urmare a acestuia incheindu-se un Raport ale carui mentiuni converg catre cele mentionate de mine.

In calitate de Senator al Romaniei, va solicit sa dispuneti cercetarea tuturor deceselor din Institutul Marius Nasta pe toata perioada pandemiei.

Voi pune la dispozitia organelor de ancheta probele pe care le detin: inregistrari audio-video, conversatii sms, whatsapp, live-uri facebook, inscrisuri.

Totodata, va solicit sa efectuati verificari cu privire la stocurile de medicamente disponibile cu antivirale de ultima generatie (tocilizumab si terapie monoclonala) si daca medicii din spital au solicitat sa li se aduca aceste medicamente, pentru tratarea pacientilor din spital”.

 


Comentarii

# Dreptate pentru cei exterminați !!! date 23 January 2022 15:51 +382

Criminalii DIN LINIA ÎNTÂI! Dumnezeu vă răsplătească după inima şi faptele voastre! Ce ați dat semenilor voştri, vouă v-ați dat!

# Lita date 23 January 2022 17:29 +34

Hipnoza in masa se destrama, ceata se risipeste si incepe sa se vada varful aisbergului.

# Iftode date 23 January 2022 17:39 +23

Alde linia intai habar nu au ce karma si-au atras. Se va alege prafu de tot ce este al lor si din jurul lor...Putina rabdare

# Neanae date 23 January 2022 17:45 +33

Începe sa-mi placa rău de Diana Sosoaca. Dom-le, italienii o adora după ce o-a dat o lecție sonora faimoasei cutre cică jurnalista de teatre de război. Italianca nici acum nu s-a dezmeticit. Vai, ea? Sa i se întâmple așa ceva? Rusine tuturor celor care au pus-o la zidul rușinii pe Dna Sosoaca. Mihai Gâdea chiar nu mai e ce a fost - UNDE V-A CĂZUT ECHIDISTANTA CÂND INFORMATI DOM-LE GÂDEA? Ca ne-ați omorât și cu cât dadurati in Dna doctor Groșan, Radu Tudor un mitocan cum ataca doamnele care nu i-au făcut nimic. Dna doctor Monica Pop cica nu e de luat in seama fiindcă dr in oftalmologie. Zice el de la catedra. El, nea Tudor ce specialitate are in afara ca respira ce expira Arafat? Atenție, e pe metereze Dna Diana Iovanovici Sosoaca! Astă femeie e da, o luptătoare pt dreptate. Ia cu gura și doar prostii nu își dau seama de ceea ce este îndărătul ei. COERENȚĂ, PATRIOTISM, JUSTIȚIE. Atenție. Dna Sosoaca e in stare sa fie calma, dar se enervează fiindcă sunt prea mulți tampiti in jur …

# . date 23 January 2022 20:20 +15

Criminalii din linia I. Asa au murit foarte foarte multi crestinim sarmanii. A fost aseara o emisiune pe realitatea. O femeie a avut curajul sa spuna ca desi nu a fost testatanici ea nici copilul, dupa vreo 2 zile de insistente, a primit mesaj telefonic ca e infectata.Basca a primit si buletin de analize !!! Nu i s-au luat probe din nas sau gat ! Deci, unde sunt eroii din linia I? Nu exista. Sunt criminali si escroci din linia ! In fata lui Dumnezeu vor da socoteala. Nimic nu ramane neplatit ! O sa ajunga la loc calduros, cu carbuni aprinsi care sfaraie...Sarumana doamna avocat sosoeaca. Sa va dea Dumnezeu sanatate si aveti grija pe unde umblati, de mancati, sa nu va omoare criminalii din linia I

# PS date 23 January 2022 21:09 +13

Cand ti se confirma toate suspiciunile pe care le ai - ca prostia asta de pandemie este o mani******re penibila acoperita de sintagma ”pentru binele nostru” nu poti decat sa iesi la lupta! Chiar daca nu sunt un fan al dnei senator, apreciez foarte mult intentiile ei si faptul ca nu se fereste sa afirme public tot ceea ce noi stim! De ar fi mai multi curajosi ca dna senator! Cat despre medici, indiferent de ceea ce mai cred unii (ca sunt si medici profesionisti), ma scuzati, dar nici un om care se respecta nu poate inchide ochii la asemenea mizerii! Prin urmare, toti sunt la fel!

# Narcis date 23 January 2022 23:27 +105

Intubarea este un procedeu medical care, culmea, provoaca pneumonie!! Prima data când a fost adoptat, pe la 1880, au existat rezerve, deoarece oamenii faceau pneumonie si mureau. Asa ca un pacient cu pneumonie care este intubat, e trimis in mod cert pe lumea cealalta. D-na Mahler la tv se plange tot timpul de ne-vaccinati, dar vad ca are multe probleme in ograda despre care nu a spus nimic. Foarte bine ca s-a facut acesta plangere penal, e cazul sa spargem o data dezinteresul acesta medical pentru viata oamenilor.

# Mircea SERBAN date 24 January 2022 01:57 +15

In dictatura crima era savarsita in spatele unor paravane -accidente de munca (subsolul Casei Poporului), de circulatie, etc...azi se executa la vedere, in ...spitale! Vorba lui Shakespeare, doar parem a fi oameni! Doamne ajuta, Diana SOSOACA Iovanovici

# Cosmin date 24 January 2022 09:25 +16

Reteta plandemica: -Afirmi existenta unui virus dantoma, rezultat si afirmat in urma unei simulari pe computer. -Asociezi virusului fantoma simptomele racelilor, gripelor si pneumoniilot. -Impui un protocol medicamentos fantoma, protocol care nu are legatura cu realele afectiuni: raceli, gripe si pneumonii. -Sub forma de sporuri, mituiesti tagma medicala in asa masura incat sa uite ceea ce au invatat in facultati: adica, punerea in conflict de interes. -Asiguri tagma medicala ca nu i se poate intampla nimic, mai mult, introduci legi care ii exonereaza de malpraxis pe perioada plandemica. REZULTATUL: G E N O C I D !!! Ca sa intelegeti mai bine, priviti ce autoturisme si-au achzitionat, in ce case s-au mutat si ce conturi s-au uflat, eroii din linia intai.

# Tomi petreu date 24 January 2022 16:32 +60

Cu mare drag pentru aceasta Doamnă, patriot extraordinar.Doamne binecuvinteaza, pe D.na Sosoaca, și păzește.o de dușmani. Dă-i biruința în tot ce face. Si te rog D.ne pune.o Președinte sau Prim ministru.

# Aly Aly date 24 January 2022 23:58 +21

La puscarie cu totii! Si Arafat si toti cei care au impus protocolul mortii. Maler asta sa fie acuzata si de terorism psihic prin intermediul mas media ,visam urat numai cand ii vedeam fata. Sa fie acuzati toti medicii care recomanda vaccinarea cu serul criminal.

# Malagamba date 25 January 2022 12:12 +53

Parca numai Malaria / Mahler e vinovata? dar 'doftoru' Jumara / Jurma care cere VAXXXINARE obligatorie , in pofida faptului ca acest procedeu medical fortat este tipic NAZISMULUI recte mengele ? dar Colon Jorjita ? dar "doftoru" RACHILA atit de drag suinului Kireacu ? DAR a'rahatului ??? ASTIA TOTI TREBUIE JUDECATI IN REGIM DE URGENTA, CONDAMNATI LA MOARTE SI EXECUTATI TOT IN REGIM DE URGENTA , PENTRU A PREINTIMPINA ASTFEL DE CRIME IN MASA !!!!

# Iren Gedo date 30 January 2022 14:59 +5

Sper din tot sufletul ca intr-o buna zi sa plateasca toti medicii criminali care pt un ban si-au vandut si mama, mi-au ucis sora, femeie sanatoasa, puternica la 53 de ani, miercuri era bine, radea, glumea, saturatia intre 94-100%, restul parametrilor normali si joi dimineata au intubat-o cu 70% saturatie iar la ora 4,35 era moarta, prima hartie care mi-au varat-o sub nas ca sa o completez si sa o semnez a fost ca sunt de acord sa NU se faca autopsie si ca sunt de acord cu medicatia care a primit-o in ATI ????????????. Wtf??Criminali cu acte in regula!!!! Ce e mai grav ,acoperiti de lege si protocoale !!!!

# george george date 31 January 2022 21:35 +5

Lista de preturi pt vedetele din România pt a minții poporul cu televizorul ca Virusul Există 20/01/2022 https://www.facebook.com/C19ActTeroristMasoniAutoritati/videos/2691829871125878/

# Mihaiela Vranceanu date 17 March 2022 16:14 0

Da. Sunto de. Acord cu Diana. Iovanoci Sosoaca

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva