29 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DEPLORABIL – Avocatii dezvaluie cum judecatorul Vasilica Danilet ii vaneaza pe cei care indraznesc sa il critice: “S-a documentat in ceea ce o priveste pe grefiera, pana a aflat totul despre aceasta, si i-a cerut sa isi ceara scuze public, in caz contrar cariera sa va avea de suferit". Danilet: “Ai dat mai inainte un like la un comentariu calomnios la adresa mea. Vreau sa stiu daca ai facut-o pentru ca erai de acord cu el"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

9 februarie 2014 12:08
Vizualizari: 22287

"Vad ca unii nu mai pot de grija altora. Insa cei corecti nu au de ce se teme, indiferent de inventiile si manipularile pseudo-oamenilor...". Gandurile apartin revocatului din CSM, Cristi Vasilica Danilet si au fost expuse de judecator in aceeasi zi in care judecatoarea Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel a Cluj a initiat petitia "Asteptam DNA sa poposeasca si pe la CSM". Probabil, judecatorul Danilet vrea sa spuna ca nu este afectat de opiniile "pseudo-oamenilor" care il critica sau dezaproba pentru anumite actiuni. Am spune ca este de apreciat ca un judecator, mai ales membru CSM, isi vede linistit de sarcinile si obligatiile de serviciu, ignorand "gura targului". Din pacate, in acest caz este doar o utopie! Danilet este acuzat ca face anchete si ameninta oamenii pe Facebook si chiar se apuca sa depuna sesizari pe la Barouri si Facultati impotriva celor care au indrazneala sa il critice.


Dupa cum veti vedea in cele ce urmeaza, oameni din sistemul juridic sustin ca judecatorul Cristi Danilet ii mustra pe cei care au o parere negativa despre el sau expun o opinie cu care el nu este de acord. Nu conteaza nici calitatea persoanei si nici mediul in care sunt expune anumite pareri, atat timp cat afirmatiile il vizeaza, iar cand afla de ele, Danilet reactioneaza si face tot posibilul pentru a le taxa.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca judecatorul Vasilica Danilet este o persoana extrem de activa pe reteaua de socializare Facebook, si si-a facut chiar si doua conturi pe care le administreaza, unul de persoana privata – Danilet omul, si unul de persoana publica – Danilet judecatorul. De ceva vreme, Danilet a devenit vedeta in mediul virtual, reprezentand studiu de caz in anumite cercuri.

Avocata, cu para la Danilet!

Lumeajustitiei.ro a intrat in posesia unor discutii purtate intre avocati pe un grup inchis, si care aveau ca subiect persoana judecatorului Danilet. Opiniile exprimate pe respectivul grup ar fi trebuit sa ramana in cercul avocatilor, atat timp cat membrii erau doar avocati. Numai ca, discutiile au ajuns pe mana judecatorului Danilet, dupa ce o avocata i le-a transmis. Facem precizarea ca detinem capturi dupa discutiile avocatilor, iar in cazul in care va fi nevoie i le vom prezenta magistratului. Pana atunci, nu vom dezvalui identitatea avocatilor care au discutat despre Cristi Vasilica Danilet pentru a-i feri pe acestia chiar si de cea mai mica problema pe care ar putea-o avea.

Anuntul privind transmiterea de informatii catre Danilet de catre o avocata a fost facut, in data de 4 februarie 2014, chiar de persoana care administreaza grupul si care a aflat despre acest aspect dupa ce a fost abordata de judecatorul Danilet, pentru a fi informata ca va sesiza Baroul din care face parte avocata care a postat o parere care in opinia magistratului ii leza imaginea:

"Am primit un mesaj privat de la dl. Cristi Danilet, care sesiza ca in grupul AVOCATI al carui admin sunt, exista o postare care ii lezeaza imaginea. Totodata, m-a rugat sa sterg acea postare. Verificand postarile din ultimele ore, nu am intalnit nimic legat de persoana dlui Danilet. Ulterior am inteles de la acesta ca autorul/autoarea a sters postarea. Nici acum nu stiu ce continea acea postare. Dar la intrebarea mea adresata dlui Danilet, cum a aflat despre o postare dintr-un grup secret, al carui membru nu este, acesta mi-a recunoscut ca O COLEGA avocat i-a dat un mesaj privat si l-a instiintat cu "copy-paste".

Totodata, am inteles ca dl. Danilet, intentioneaza sa se adreseze Baroului cu o sesizare impotriva autorului/autoarei postarii. Nu stiu daca acea postare era atat de grava si, repet, nu cunosc continutul, dar... Bravo "colega" paracioasa! Esti misto!"

Danilet s-a suparat: “Sal. Ai dat mai inainte un like la un comentariu calomnios la adresa mea”

Spre finalul saptamanii, avocata "cu pricina", care a avut "indrazneala" de a-si exprima public opinia in spatiul virtual, pe un grup in care sunt membri doar avocati, a revenit cu o postare in care isi informeaza colegii avocati de faptul ca Danilet a depus o sesizare: "In atentia "colegei" care a transmis gandurile binevoitoare ale avocatilor din cadrul acestui grup catre dl.Danilet. Pentru a nu fi acuzata ca postez o parte dintr-o discutie privata care nu imi apartine, precizez ca aceasta convorbire a fost facuta publica de catre insusi dl.Danilet atasata unei sesizari (Asteptam ca dl.Danilet sa ne puna la dispozitie si restul convorbirii)".

Avocata a atasat si o fotografie care reprezinta o captura a unei discutii, din 4 februarie 2014, care il are protagonist pe insusi judecatorul Danilet intr-o discutie in care isi cearta interlocutorul pentru ca a dat like la un comentariu: "Sal. Ai dat mai inainte un like la un comentariu calomnios la adresa mea. Vreau sa stiu daca ai facut-o pentru ca erai de acord cu el". (vezi facsimil)

In josul fotografiei se afla discutia avocatei catalogata de colegii sai drept “paracioasa” cu Danilet, in care aceasta ii relateaza ce se intampla pe grupul avocatilor: “Asta a postat o tipa .... pe grupul avocatilor. Acum. Grupul in care suntem avocati din toata tara. Si a scris asa: mai radem, mai glumim... cu asta se ocupa csm-ul".

Au urmat o serie de comentarii, dintre care va prezentam doar cateva:

-Dar ce preocupari are acest domn... Nu ar trebui sa fie preocupat de meseria dansului si nu de discutii private?

-Exact de la acest lucru a pornit toata problema cu pricina. Si eu am facut aceeasi afirmatie, de ce ar fi interesat dl. Danilet de cine si cui da like, in conditiile in care nu este un simplu cetatean al acestei tari si are totusi niste atributii si obligatii prin natura statutului pe care le detine, si de care ar trebui sa se ocupe cu precadere. Intrebare legitima spun eu, insulatoare spune dl.Danilet.

-Se pare ca acest grup e foarte precupat de problemele domnului Danilet, de problemele profesiei noastre sa se ocupe altii... noi, de barfe, nu mi-am dat seama cat de important e acest om pana nu am vazut cata zbatere provoaca in grupul nostru.

Avocatii sustin ca judecatorul Danilet si-a facut un obicei din a urmari postarile, comentariile si like-urile de pe Facebook: “Danilet s-a documentat in ceea ce o priveste pe grefiera, pana a aflat totul despre aceasta, si i-a cerut sa isi ceara scuze public, in caz contrar cariera sa va avea de suferit

Mai mult, aceasta pare ca nu a fost singura actiune intreprinsa de judecatorul Cristi Vasilica Danilet impotriva celor care au avut curajul sa isi faca cunoscuta parerea despre activitatile sale.

Avocata care a anuntat ca Danilet ar fi formulat o sesizare impotriva sa a dezvaluit in data de 6 februarie 2014 ca membrul CSM s-ar fi suparat si pe o grefiera pentru ca a comentat pe Facebook intr-o postare care l-ar fi vizat. Mai grav este ca, potrivit anuntului avocatei, Danilet s-a documentat in ceea ce o priveste pe grefiera, pana a aflat totul despre aceasta, si i-ar fi cerut sa isi ceara scuze public, "in caz contrar cariera sa va avea de suferit".

Si asta nu este tot! Danilet i-ar fi cerut socoteala si unui student pentru ca a dat un like la o postare pe are nu o agrea:

"Astazi am aflat una si mai si. Undeva pe un alt profil a mai existat o postare in aceasi gama facuta de mine. Printre comentariile la acea postare si-a expus parerea si o grefiera (pe fb nu apare unde lucreaza si ce face acea persoana). Astazi, dl. Danilet, dupa indelungi documentari presupun, a aflat cu ce se ocupa acea persoana si i-a cerut in acelasi mod ca si mie sa isi ceara scuze publice, in caz contrar cariera sa va avea de suferit. Eu incep sa ma intreb: faptul ca intr-o seara dl.Danilet a cerut explicatii unui student cu privire la un like nu este o scapare pentru dansul, ci o activitate cotidiana din moment ce a inceput sa ceara explicatii pentru comentarii la postari. Ca atare, preventiv, propun ca toti cei care au scris la acest post sa isi ceara scuze in mod public".

Acest comentariu a fost urmat de altele:

-E narcisist omul asta

-Dar Vasilica san asta nu are alta preocupare decat sa stea toata ziua pe fb? Cred ca nici omul de servici de la CSM nu are atat timp liber cat are omul asta...

Ulterior, avocata a venit cu o noua postare in care au fost aduse precizari cu privire la actiunea lui Danilet impotriva studentului. Mai exact, ca Danilet ar fi facut o sesizare impotriva studentului la Senatul Facultatii din care face parte:

"Va spuneam mai sus ca toata aceasta discutie a pornit de la o discutie dintre dl. Danilet si un student, ei acu surpriza. Dl. Danilet i-a facut sesizare la Facultate acestui student prin care cere sanctionarea acestuia din cauza ca a postat cuvinte insultatoare la adresa sa. Eu ma intreb ce sanctiune sa i se aplice? Nota scazuta la purtare sau ce altceva? Si in continuare astept sesizarea pentru mine catre Barou, nu de alta dar nu mai am ce posta :))"

De asemenea, au urmat in cascada alte comentarii ale avocatilor:

-Daca ma inscriu pe forum la ei si iau in discutie problema cu "rahatul" asta (la naiba... nu ma pot abtine sa tot repet...) oare ma reclama si pe mine?... mi-e frica, mi-e frica sa merg singurica... mergeti si voi pe forumul asta?

-o sa luam ban instanta si vor sterge postarile deci nu va avea efect aceasta metoda

-ma opreste cineva sa fac un forum despre judecatori ca si cum as fi fost si eu unul? Imi interzice CSM-ul sa deschid un astfel de forum? E o intrebare nevinovata...

-Daca nu CSM, atunci AMR

-Si cum vor face? Vor face plangere la Facebook? Ca doar nu o fi vreo marca inregistrata functia de judecator... va spun asta pentru ca internetul, paginile de FB, forumurile, blogurile, pot fi extrem de inselatoare. NU exista semnatura electronica sau asa ceva ca sa poti spune cu certitudine ca este chiar aceea persoana in spatele unei postari. Asa ca daca vrei... poti face cam ce vrei... zic eu...

-nu subestimati, nu se stie niciodata... parca 276 inca asteapta la camera deputatilor?

Prezentam in continuare si alte comentarii ale avocatilor referitoare la Danilet:

-Acum, lasand glumele acestea macabre deoparte, cred ca noi, ceilalti, am dat prea multa importanta acestui subiect derizoriu care este Danilet &Co. Acest presudomagistrat nu merita catusi de putin toata atentia aceasta atentie a noastra, in conditiile in care nu a facut ABSOLUT NIMIC notabil pentru justitia romaneasca. Cred ca sunt destui colegi in asentimentul meu. Cat despre colega noastra, daca (si sunt convins ca o face) citeste aceste randuri, de bun-simt ar fi sa se autoflageleze singura si sa ne lipseasca de prezenta dumneai, permanent, pe viitor.

-Un om in pozitia lui C.D., care se declara militant pentru transparenta si este un internaut vizibil (chiar daca a abandonat principiul repartizarii aleatorii a cauzelor), dupa ce a creat aceata atmosfera/disconfort/pe un cerc de discutii din care nu face parte, ar fi cazul sa se faca delimitarea dintre un avertizor in interes public si un informator!

-In mesajul cu pricina era o poza a unei conversatii a dl danilet cu o persoana care era certata pentru ca a avut un comentariu depreciativ la adresa lui...

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 9 februarie 2014 12:35 +43

mai limbricule simti ca/ti sint zilele numarate??uitati/va mai judecatori cine va pastoreste cu cirja in mina.bai limbricule nu te gindesti ca sfirsitul vostru/i aproape,nu te gindesti ca trebuie sa te reintorci printre colegii tai?nu te ginesti ca vine JUDECATA si am curaj sa pun pariu cu tine pe ce vrei,,AI TAI te vor JUDECA MAI NEMILOS DECIT TE/AM JUDECA NOI,,limbricule lumea o sa te judece in calitate de LIMBRIC si nu cum zicea cineva pe aici ca ,,spera ca nu ti se vor adresa cu limbricule,,CHIAR cu LIMBRIC TI SE VOR ADRESA!!!!!!!dupa ce te vor judeca ai tai o sa ajungi si la JUDECATA NOASTRA!!!(cuvint de cod landing mod)

# talibanii anticoruptiei date 9 februarie 2014 15:09 +37

Vasilica, cat mai costa un post la Inspectia Judiciara? Impartiti banii in CSM sau ii tine Rica pe toti?

# PETITIA \"ASANATI MLASTINA INSPECTIEI JUDICIARE\" date 9 februarie 2014 15:51 +24

CSM integru si Vasilica, aparatorul moralitatii si al virginelor - auziti ce zice luju.ro - ca la Inspectia Judiciara se mai pregateste un post de consilier juridic, pentru baiatul inspectorului judiciar Vasile Costinas. Asta nu e conflict de interese, nu? E examen, dat pe bune? Prost e cine va crede, hotilor. Talhari de drumul mare ce sunteti.

# DANILET, COTET, VATRADORNII, POPONET, FIICA CE A MARE, N ARE date 9 februarie 2014 15:58 +23

DANILE DE LA COTET, DIN VATRA DORNII, NU PLATESTE PENSIA ALIMENTARA LA FIICA CE A MARE, CE O ARE CU SEFA DE LA PROBATIUNE DE LA IASI, MIRELA VLAD, VRETI SA STIT TOTUL DESPRE EL? POT,,,,,DANILET, POPONET, DE LA COTET, ARE NEVOIE MARE DE,,,LOV,,,ELE, CA ARE FAMILE DISTRUSA TARE,,,,DORITI DETALII?

# nicolae date 9 februarie 2014 23:20 +7

Cat mai multe , sa stie toata lumea cine este acest scrintit din laba - il tradeaza moaca - Vasilica Facalet .

# DEBILET, RETARDATUL NATIUNII, FUGI IN,,,,,TANGANICA,VLAEA,,, date 9 februarie 2014 16:26 +14

DANILE DE LA COTET, DIN VATRA DORNII, NU PLATESTE PENSIA ALIMENTARA LA FIICA CE A MARE, CE O ARE CU SEFA DE LA PROBATIUNE DE LA IASI, MIRELA VLAD, VRETI SA STIT TOTUL DESPRE EL? POT,,,,,DANILET, POPONET, DE LA COTET, ARE NEVOIE MARE DE,,,LOV,,,ELE, CA ARE FAMILE DISTRUSA TARE,,,,DORITI DETALII?

# unul din lumea cea mare date 9 februarie 2014 20:45 +19

sint 794 de semnaturi pentru ca dna sa se autosesizeze.daca nu o sa va sesizati in citeva zile atunci o sa fac si eu si altii plingeri penale impotriva csm la dna.sper sa mai faca si altii.(cuvint de cod front wheel house)

# Sapte ani de ghinion date 9 februarie 2014 12:35 +44

Cand am vazut poza, am avortat, desi sunt barbat.

# pol date 10 februarie 2014 09:00 -3

Moale sau tare?

# Goe date 9 februarie 2014 12:45 +41

Articol interzis gravidelor din cauza fotografiei. In alta ordine de idei. Bai gainarule, in asa hal de depravare umana ai ajuns ca asa te ratoiesti la cei care te critica pe facebook? Vasilica tata, stii ca Dumnezeu dragutul nu doarme. Si vine ea ziua aia....

# PSEUDO JUDE date 10 februarie 2014 14:35 +5

p s e u d o - o a m e n i ?  ? ? De aia s-au cheltuit vreo 2 mii juma\' de euroi cu delegaţia lui Vasilică în Panama? I se potriveşte perfect proverbul S-A DUS BOU ŞI S-A ÎNTORS . . . continuarea pe  http://teste.haios.ro/teste.php?id=20&sct=103

# VASILICA CIOBANUL date 9 februarie 2014 12:46 +37

Vasilica, bagheta ta magica anticoruptie nu vede mizeria de la Inspectia Judiciara? Vasilica, cum de se angajeaza numai oameni dinauntru, Vasilica? Vasilica, cum a ajuns purtatorul de cuvant al CSM la Inspectia Judiciara? Prin examen. Vasilica, cum a ajuns sotul directoarei de la Legislatie la Inspectia Judiciara? Prin examen. Vasilica, cum a ajuns soferul Inspectiei consilier juridic? Prin examen. Vasilica, cum a ajuns sefa de cabinet a lui Rica consilier juridic? Prin examen. Vasilica, cum ajunge azi fina lui Relu Fenechiu la Inspectia Judiciara? Prin examen, nu? Dar tie nu iti miroase urat cloaca de acolo, Vasilica? Lasa hartuiala grefierilor si cere o verificare a porcariilor de la Inspectia judiciara.

# a 8-a minune a lumii date 9 februarie 2014 13:31 +32

Vasilica Danilet nu poate inota, pentru ca apa ingheata cand il vede.

# Cititorul date 9 februarie 2014 13:34 +30

eu dau like-uri pe toate comentariile calomnioase scrise la adresa lui danilet,coada de mistret,alinuta-puta,basescu-ceausescu, s.a.m.d,este tot ce pot face in semn de protest,pardon :-x simpatie :lol: :lol: :lol: pentru ca patrupedele astea intretin o justitie mizerabila,precum sunt caracterele lor.Sa va...pe toti in gura de javre,voi sunteti judecatori in timpul sedintelor,altfel sunteti niste trantorasi care fac sexul mare pe banii contribuabililor,javre basiste,asta sunteti toti.Inca o data sa va...

# Danilet e corupt pana in maduva oaselor date 9 februarie 2014 13:41 +31

E evident ca asta este corupt pana in maduva oaselor. Pentru un judecator care s-a umilit pe langa politicieni cum sunt Macovei si Boc e si normal ca asa stau lucrurile. A fost uneala lor iar ei i-au oferit ceea ce avea nevoie, bani. A fost platit ilegal la CSM prin coruptie.

# unul din lumea cea mare date 9 februarie 2014 13:45 +21

pentru Danilet e corupt pana in maduva oaselor//adauga si casa de la cluj primita de la boc si la care nu avea dreptul;(un fel de mihaileanu)cine se aseamana se ........(ling)usesc cuvint de cod take off mode

# gabriel date 9 februarie 2014 16:04 +19

Cat tupeu ai mai GAINARULE . Tu te ocupi numai de gainarii !  GAINARULE ,GAINARULE ,GAINARULE, GAINARULE, GAINARULE,  GAINARULE ,GAINARULE ,GAINARULE ,GAINARULE ,GAINARULE, si inca odata GAINARULE,

# Jos cu coruptii date 9 februarie 2014 16:38 +22

Asta a bagat mana pana la cot in banii publici. Are 3 pensii de intretinere de platit, doua catre copii din casatorii diferite si una catre parinti, plus alte femei cu care traieste de intretinut, e toata ziua pe drumuri prin strainatate dupa coada lui Macovei, de unde sa aiba bani de ajuns daca nu fura? 

# o pensionara date 9 februarie 2014 20:22 +16

:-xaoleoooooooooooooooooooooooooo,cum asa asta se si reproduce.........nu este destul un danilet?mau sunt si altii mai mici???????????doamne..............fug din tara asa batrana cum sunt!!!!!!!!!!!!!

# Mariana date 31 iulie 2014 12:34 0

Si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

# jurist date 9 februarie 2014 17:03 +9

Judecatorul Danilet a citit  teza doctorului Botomei Vasile? Are vreo importanta ca din aplicatia din teza a infiintat un alt UNBR?

# awa date 9 februarie 2014 17:03 +13

Cat  mai costa  un post  la INM? VERI, MATUSI, AMANTE, AMANTI, NEPOTI, FII, SOTII, SOTI....mai  sunt? Cand putem candida si noi ceilalti?

# o pensionara date 9 februarie 2014 18:31 +16

domnule danilet pe bune ca semanati cu magarul din shreck ce foto tare..........

# ramona mih date 9 februarie 2014 18:36 -30

mi se pare deplasata toata situatia!! avocata si studentul in cauza nu au altceva mai bun de facut decat sa se ia de un om care e cu mult peste ei din toate punctele de vedere?! vorba cliseului...cand vor ajunge ei ca dl Cristi D. sa comenteze . hai pa

# Un plictisit date 9 februarie 2014 22:20 +10

Da\' unde a ajuns slugoiu\' ăsta de Danileț, de ni-l prezinți ca pe un ideal? Îți înțeleg admirația. Este absolut normal, ca un analfabet ca tine, să admire un astfel de gunoi moral. Da\' la așa \"victimă\", așa \"apărător\".

# Dora date 10 februarie 2014 08:24 +8

Daca ar fi toti magistratii ca Danilet ar trebui sa inchidem Romania si sa aruncam cheia.

# Colonelul Ureche date 10 februarie 2014 08:28 +9

Expresia asta  .....”cand vor ajunge ei ca dl. Daniletz ”  ......  nu trebuie utilizata nici cand vorbim despre cei mai rai dusmani. E de preferat sa-i urezi  cuiva CANCERUL sau SIDA ......dar sa-i doresti sa fie ca Danilet ....?? .....Asta e o barbarie.

# Szasz Andrei-Robert date 9 februarie 2014 18:40 +15

Unul dintre citatele de mai sus imi apartin si, Da, d-nule Dănileț, eu nu mă feresc. Vorbesc din prisma unui profesionist care urmărește bunul mers la justiției din România, care are prieteni magistrați respectabili, care înfăptuiesc acte de justiție onorabile și care cunosc și ei activitatea d-voastră. Cum noi, pseudo-oamneii nu ne ridicăm la nivelul conțtiinței d-voastră, totuși, pe această cale, dorim să ne exprimăm o dorință simplă, neechivocă: părăsiți sistemul, e mai bine pentru toți! 

# Szasz Andrei-Robert date 9 februarie 2014 18:44 +7

Unul dintre citatele de mai sus imi apartin si, Da, d-nule Dănileț, eu nu mă feresc. Vorbesc din prisma unui profesionist care urmărește bunul mers la justiției din România, care are prieteni magistrați respectabili, care înfăptuiesc acte de justiție onorabile și care cunosc și ei activitatea d-voastră. Cum noi, pseudo-oamneii nu ne ridicăm la nivelul conțtiinței d-voastră, totuși, pe această cale, dorim să ne exprimăm o dorință simplă, neechivocă: părăsiți sistemul, e mai bine pentru toți! 

# Cristi Danilet date 9 februarie 2014 19:23 +15

O sa ajungeti cu totii in puscarie! Am cerut in regim de urgenta inchiderea serverelor facebook in Romania, am cerut Google sa scoata toate referirile negative la mine si voi cere distrugerea tuturor publicatiilor care ma batjocoresc pe net! Toti cei care ati scris un singur cuvant despr emine, ati dat Like sau Share pe facebook veti face zile grele de puscarie, am sa ma asigur de asta! Comentati voi aici caci eu imi iau notite. Nu mi-a dat casa Boc, nu am luat bani de la CSM stand acasa, nu am falsificat Rapoartele inspectiei de la judecatoria Oradea, nu mi-am vandut cel mai bun prieten pentru pozitii politice, nu sunt omul lui Basescu, nu sunt nici corupt si nici lipsit de integritate. Lasa ca vedeti voi. 

# o pensionara date 9 februarie 2014 19:54 +12

auzi danilet,da-mi si mie o consultatie sau macar lumineaza-ma ca eu sunt la pensivreae.....asta nu se numeste amenintare?si nu este cumva pedepsita de codul penal?si daca tot zici ca ma trimiti  la puscarie acolo e vreun dentist ,nu de alta dar din pensia mea amarata si nenorocita dupa 43 de ani de munca si taiata de ala pe care-l pupi tu in cur zi si noapte (ba cred ca ai si vise erotice cu el) adica basescu si prelungirea lui contronaturii boc nu-mi permit sa-mi pun si eu dintii.Noua ne-au taiat pensiile ca sa le poata majora pe ale voastre infractorilor nenorociti ce sunteti.......si apropo shreck sa sti si tu ca pe omul pe care-l nu-l iubeste Dumnezeu nu-i da nici fata.......

# Szasz Andrei-Robert date 9 februarie 2014 19:59 +10

S-a trezit conștiința! Mai ușor, monsieur Dănileț, dacă, întradevăr, ești dumneata, cu amenințările...Ușurel că nu e bine...

# Cici date 9 februarie 2014 21:03 +4

Voi chiar asa de imbecili sunteti incat sa nu va dati seama ca e un comentariu ironic la adresa lui Vasilica Avort ? :zzz

# mircea date 9 februarie 2014 23:17 -5

in sfarsit un lujerean mai rasarit. Rusine ba astia de mai sus :)) 

# Un plictisit date 10 februarie 2014 12:25 +3

Bă ăsta, de ce ai băut cerneala la școală? După ce că ești analfabet, te erijezi în apărătoru\' lu\' Dănileț. 

# pavel date 9 februarie 2014 20:39 +17

CE JEG este acest individ libidonos! Ce rusine pe justitia romana aceasta plosnita! Cum de ne-am pricopsit prin conducerile institutiilor numai cu debili mintali, cu nimfoname la menopauza si cu atatea alte paparude psihopate? Sa ne amintim de penibila dedublata Silvia alias Julie Motoc, aia imbracata in parasuta, care se lauda singura si care si-a propus sa crape in functii cat mai inalte, mimand adolescenta purie si handralindu-si amantii pe bani publici, pe situri de socializare? Sau oaia hamesita Haineala? Sau Cristinel Preda, pretenul nimfomanei Motok? Sau MRU, activistul UTC? Vai de kuru lor... :-x

# io\' date 9 februarie 2014 21:32 +5

Danilet ,asta e barbat sau ...?! Ca nu prea te dumiresti la cum arata ?

# Vasilica Vasilache date 9 februarie 2014 22:57 +5

Dănileţ e mîndru de a fi fost colaboratorul ex-ministrei Macovei. De aia a tras raportul ăla de lingău al MISA? Sau era obligat prin fişa postului? Mai rămîne să-şi tatueze în jurul buricului [LUISA E COOL] ! ! !

# mircea date 10 februarie 2014 00:35 -7

adica nu e gras / chel  / paros si cu funtea ingusta ca tine/ partenerul cu care imparti esecul vietii ? Sau cum vine asta cu barbat, ne- barbat ?

# Lily date 9 februarie 2014 23:41 -4

Mă bucur că în Romania trăiesc oameni fericiţi, ca cei care au comentat mai sus. Dumnezeu ne creează după vrerea sa, înfăţişarea nu ne-o alegem singuri, iar materia cenuşie nu ţine cont de aspectul fizic. Deci, fericiţi sunt cei săraci cu duhul!

# unul din lumea cea mare date 10 februarie 2014 01:12 +4

pentru lily//este adevarat ca presedintele naturii v/a creeat dupa vointa lui dar si minte v/a dat la amindoi tot dupa dorinta LUI.deci cei saraci cu duhul o sa imparateasca justitia romaneasca? si nu ma intreb este chiar o constatare!!!(cuvint de cod bleed tests)

# Lily date 10 februarie 2014 11:50 -5

Cel numit de tine preşedintele naturii şi de restul omenirii Dumnezeu sau Allah sau Budha ţi-a dat inclusiv ţie mintea(mă rog, dacă ai ajuns la rând) şi înfăţişarea, este aiurea să te referi la AMÂNDOI, cuvântul potrivit este \"toţi\" În ce priveşte împărţirea dreptăţii, aici avem unele exemple demne : Floriţa Boloş, d-nul Costiniu, d-na Dinu, d-na Cârstoiu, d-na Elena Turcu, cea beată la volan ş.a.m.d. E bine să fi slugă?

# unul din lumea cea mare date 10 februarie 2014 11:58 +4

pentru lily// cind am zis amindoi ,referirea era la tine lily si la el(vasilica limbricul) caci amindoi actionati ca niste slugi basiste.nu mai este o ipoteza este un truism sau axioma.sa/ti mai pun cuvinte de cod?te/ai linistit?(cuvint de cod anti skyd)

# unul din lumea cea mare date 10 februarie 2014 13:34 +1

pentru lily// cand am zis amandoi , referirea era la mine si la limbricul celalalt de mine ca eu suntem mai multi dar nu mereu numai cand explodez prin simpatie dupa ce/mi dau doctorii medicamentele gresit.adica nu gresit dar uneori inghit injectia cu tot cu seringa si atunci devin exploziv si ma intalnesc cu sefi de stat si de guvern.har n/ai tu ce pot eu sa fac cand sunt in sevraj ( cuvant cod anti-dilimandros)

# dracu\' cred ca-i mai frumos date 10 februarie 2014 00:10 +6

Daca-i pui in poze alaturate, pe danilet,macovei,basescu, iti dai seama ca ei sunt suparati pe ce a putut sa le faca Dumnezeu.Sper ca nu sunt si copii care vad poza astuia.

# unul din lumea cea mare date 10 februarie 2014 01:16 +3

pentru dracu\\\' cred ca-i mai frumos//pe vremuri erau tot felul de iarmaroace,cred ca mai sint si era un cort cu ciudatenii(in sua mai sint) cum erau barbatul cu nr 80 la pantofi sau femeia cu 2 capete samd.si cei pe care i/ai mentionat se potrivesc la ,,cortul cu ciudatenii,,

# bruce lee date 10 februarie 2014 03:02 +8

asta e unul dintre cei mai nenorociti juristi care au existat vreodata in romania!!! am avut corespondente pe ,,siteul lui\" despre admiterea si corectitudinea admiterii in magistratura, si mi-a dat clar dovada si slaba pregatire in stapanirea limbii romane, precum si alte subiecte, cum ar fi ghidul lui gratuit de admitere in magistratura, care e intre 50 si 100 de lei (fara taxe postale), el, care castiga in jur de 30.000 -50.000 lei lunar net la csm , (pentru exactitate se poate verifica pe siteul inm sau csm declaratiile de avere si de interese) de aia nici nu vrea sa plece prea repede de acolo, sunt multi bani, putina munca si multa dictatura, oare cine ii permite toate acestea? stim cine, si va fi debarcat la anul, zilele ii sunt numarate! nu in alta ordine de idei, eu il intrebam niste chestii, tot legate de magistratura, intr-o zi cand era sedinta de csm, si, in plina sedinta, el vorbea cu mine!!!! intentionat am facut asta, ca sa ma lamuresc definitiv ce excroc este acest danile

# bruce lee 2 date 10 februarie 2014 03:05 +5

cind vorbeste altul in numele lui, sau sfideaza orice norma legala de drept, si se erijeaza in aparatorul libertatilor fundamentale ale ceteanului roman, un excroc notoriu, ca si cu admiterea in magistratura, numai intrebari pe spete, pe care multi judecatori le rezolva diferit, si ajung sa se rezolve numai pe recursul in interesul legii, care unifica solutiile date de instante diferite ( si se asteapta sa rezolve asta simpli candidati???); logic ca posturile astea se cumpara, ca si altele din administratia publica centrala si locala, exemple sunt destule, sunt patit, si nu mai detailez; pana una alta, acest impostor nenorocit, care sta intr-o cladire de lux, csm, si nu face nimic pentru justitia romana, trebuie sa demisioneze imediat, pentru ca ia prea multi bani pentru osanalele lui ( bani publici), si mimarea contributiei lui pentru o justitie independenta, si sa nu ne miram daca se schimba legea de organizare si functionare a csm si se prelungeste mandatul acestor impostori!!! ps. 

# bruce lee 3 date 10 februarie 2014 03:10 +8

in afara ca e un mare excroc si impostor,e si un turnator de profesie, critica la greu pe altii, cum ar fi Toni Neacsu, fostul lui coleg, oare el nu a facut la fel de nnnn ori? de ce nu e cercetat penal? legea e una pentru toti, nu? dar cum aplicarea constitutiei si a legislatiei in vigoare e facultativa, asta e... asteptam legea divina! sii ii recomandam sa nu mai ameninte pe nimeni, din 2 motive simple, romanesti: orice nas isi are nasul, si 2, nimeni nu e vesnic demnitar pe veci, iar legislatia lor partinitoare ii va spulbera  in functie de alti alesi si alte interese!

# Gigi date 10 februarie 2014 06:02 +7

Sa puna mana sa plateasca pensia alimentara ca i-a placut sa dea din cur

# Catalin date 10 februarie 2014 08:44 +10

Vasile, nu faci tu fata la cate Unlike-uri si comentarii impotriva ta sunt. Pe toate site-urile. Stii vorba aia: \"daca unul iti zice ca esti prost, nu-i bai; dar daca mai multi zic acelasi lucru, ar trebui sa intri la idei\". Parerea mea.

# korekt? date 10 februarie 2014 11:22 +4

http://www.stiripesurse.ro/video-dna-ul-desfiintat-de-iulia-motoc-in-prima-decizie-contra-romaniei-ce-spune-cedo-in-show-ul-din-vami/

# mishulescu date 10 februarie 2014 14:16 +4

Avortonul asta trebuie exclus din magistratura. De mana cu ceilalti activisti politici gen Haineala, Kovesi, Morar si toata sleahta de servitori obedienti ai lui Basescu.  :sigh:

# florin pantea date 10 februarie 2014 14:18 +4

esti o eroare a naturii fratioare!!!

# Penalul de Danilet date 10 februarie 2014 14:46 +6

Toata lumea stie de tunul pe care l-a dat Danilet cu Ghidul lui pentru admiterea la INM. A luat textele legale si Hotararile CSM, le-a pus intre coperti si si-a pus numele pe ele. O escrocherie, a vandut pur si simplu ceea ce instituia la care lucreaza trebuia sa informeze gratuit. I-a tepuit pe tineri ca un escroc. Alooo, DNA! Alooo, ANI! 

# Outsider date 10 februarie 2014 14:57 +2

Uite că nu toată lumea ştie sau ăia de la DNA & ANI sunt pe altă lume?

# EBA date 10 februarie 2014 17:04 +7

Ce fata de musca extrasa din curul calului are si personajul asta ! Fara protectia mafiei lui Basescu l-ar lua lumea la palme pe strada pe acest jurist politruc !

# Verificati Ghidul scos de Danilet date 10 februarie 2014 20:39 +6

O afacere de zeci de mii de euro. O inselaciune in stal mare. Danilet a vandut anivilor un asa zis Ghid de admitere la INM, care de fapt sunt reglementarile in materie scoase de CSM si care pot fi gasite pe net!!! Asta fura in stil mafiot pe fata, stiind ca nimeni nu se atinge de el. Este un corupt pana in maduva oaselor si un impostor.  

# briciu date 11 februarie 2014 07:26 +2

dànilet cu figurà de macac,debitezi numai prostii de cìnd tragi pe nas.

# duralex date 31 iulie 2014 09:18 +1

sa spuna cum isi batea sotia amanta pe culuarele curtii de apel cluj, in drum spre salile de judecata, de ce a fost mutat disciplinar la Oradea???

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.06.2022 – Scutea a pus ochii pe Udroiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva