28 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AM PRINS-O PE KOVESI – Iata protocolul PICCJ – SRI! Are numarul 003064 din 4.02.2009 si a fost semnat cand Procuror General era Laura Kovesi. In baza lui DNA si SRI au instrumentat ilegal, in parteneriat, dosare penale. Ofiterii SRI cereau procurorilor sa nu puna la dosar documentele folosite la anchete. In ianuarie 2017, DNA prostea natiunea: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi” (Document)

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

22 February 2017 16:35
Vizualizari: 97826

Lumeajustitiei.ro va prezinta dovada suprema ca mari dosare de coruptie din Romania au fost instrumentate la nivelul DNA - in mod abuziv - in baza Protocolului clasificat strict secret nr. 003064 din 4.02.2009. Acest protocol este certificatul de nastere al "campului tactic" recunoscut public de generalul SRI Dumitru Dumbrava, care a precizat ca SRI urmarea dosarele penale pana la solutia finala. La data semnarii protocolului dintre PICCJ si SRI, sefii institutiilor erau Laura Codruta Kovesi – Procuror General si George Maior director al SRI si Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI.

Documentul prezentat mai jos in facsimil reprezinta o adresa strict secreta din 2013, trimisa de SRI conducerii DNA, in care se transmiteau informatii in cadrul unui dosar penal aflat in instrumentarea procurorilor DNA si se specifica in clar ca operatiunea mixta DNA-SRI se efectueaza in baza unor articole din “Protocolul de cooperare intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul securitatii nationale nr. 003064 din 4.02.2009”.


Se observa ca titulatura protocolului e mai mult decat aiuristica, intrucat prin lege DNA nu are atributii de cercetare pe fapte de siguranta nationala, iar SRI nu are atributii informative pe fapte de coruptie.

Colaborarea intre magistrati si serviciile de informatii este interzisa prin Legea 303/2004

Mai mult, in document, SRI invoca articole secrete din respectivul protocol si adreseaza la final rugamintea ca “datele prezentate sa fie destinate exclusiv informarii procurorului de caz, potrivit principiului necesitatii de a cunoaste, fara a fi introduse in dosarul cauzei”.

Existenta unui protocol de cooperare intre SRI si marile parchete pe dosarele penale incalca flagrant Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor care prevede interdictii si sanctiuni severe:

Art. 7 – (1) Judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat acestora si personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor nu pot fi lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

(2) Persoanele prevazute la alin. (1) completeaza, anual, o declaratie autentica, pe propria raspundere potrivit legii penale, din care sa rezulte ca nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

(3) Consiliul Suprem de Aparare a tarii verifica, din oficiu sau la sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii ori a ministrului justitiei, realitatea declaratiilor prevazute la alin. (2)

(4) Incalcarea dispozitiilor alin. (1) conduce la eliberarea din functia detinuta, inclusiv cea de judecator sau procuror.”

Iata asadar ca impotriva statutului magistratilor si a competentelor date prin lege celor doua institutii, acestea au semnat un protocol intre ele si au cooperat pe dosare, protocol despre care actualul Procuror General al Romaniei Augustin Lazar a declarat in fata CSM ca este “o inginerie” nepermisa, dupa care a sfarsit prin a nega existenta lui. In sedinta CSM din 18 ianuarie 2017, Augustin Lazar a recunoscut: "Nu mai exista niciun protocol care sa prevada comisii mixte sau echipe mixte sau nu stiu ce. A existat un protocol in care se discuta despre echipe operative intre Ministerul Public si serviciile de informatii, insa eu mereu mi-am pus urmatoarea problema: acest protocol nu exista, eu nu mi l-am insusit si nu mergem inainte cu astfel de inginerii, sa zic asa, pentru ca ele nu se gasesc in Codul de procedura penala, Doamne Dumnezeule..."

Dupa ce ca e capra raioasa mai tine si coada pe sus! Cum a mintit DNA natiunea si apoi s-a dat lezata!

Nu dezvaluim inca intregul document, care se refera la un important om politic, dar amintim ca nu mai departe de luna trecuta, mai precis prin comunicatul nr. 106 din 27 ianuarie 2017, DNA a avut o reactie nervoasa la doua articole de presa aparute (aparute in www.evz.ro si www.flux24.ro) si a tras o minciuna cat casa, pretinzand ca “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi”. Cu minciunile DNA suntem obisnuiti demult, insa ca reactie la cele doua articole din respectivele publicatii, prin acelasi comunicat, DNA a anuntat ca a sesizat CSM “sa faca verificari pentru a constata in ce masura, prin informatiile transmise, este afectata independenta sistemului judiciar si prestigiul magistratilor.

Iata fragmente din respectivul comunicat”

27 ianuarie 2017

Nr. 106/VIII/3

COMUNICAT DNA

Cu referire la o serie de informatii vehiculate in spatiul public (informatiile transmise prin intermediul unor articole de presa aparute in perioada 25-27 ianuarie 2017 (in cotidianul „Evenimentul Zilei” - prin intermediul paginii www.evz.ro - si pe pagina de internet www.flux24.ro) prezentate drept dezvaluiri despre “fabricarea ori inscenarea unor dosare penale” ori “urmariri penale la ordine” facute de DNA, la initiativa si/sau cu implicarea unor politicieni si a unor persoane din conducerea Serviciului Roman de Informatii, precum si despre folosirea unor metode care exced cadrului legal, in exercitarea atributiilor de serviciu, de catre procurorul sef al DNA, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

Informatiile respective sunt neadevarate, ofensatoare si absurde si au menirea de a discredita activitatea procurorilor DNA, fiind folosite ca o stratagema de catre persoane interesate de a formula aparari in spatiul public si nu in fata unei instante de judecata (...) Informatiile mai sus mentionate sunt in totalitate neadevarate: procurorul sef al DNA nu a participat la videoconferinte organizate de SRI, nici saptamanal, nici ocazional si nu are instalate in birou terminale speciale prin care sa poata comunica instantaneu cu SRI.

Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi.

Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative.

Dosarele penale sunt instrumentate strict prin raportare la Codul penal, Codul de procedura penal si Legea 78/2000 (...)

Nici Codul de Procedura Penala, nici alta lege speciala cu aplicabilitate in urmarirea penala a infractiunilor de coruptie nu prevede implicarea unui serviciu de informatii in modul de obtinere a probelor in dosarul penal. Probele se administreaza de catre procuror si de catre ofiterii de politie judiciara in baza delegarii procurorului. Nici un ofiter de informatii nu participa la audierea de catre procuror sau politist a unui martor sau administrarea unui alt mijloc de proba (…) Prin urmare, a vehicula asemenea informatii neadevarate plaseaza intr-o lumina nefavorabila nu doar procurorii DNA, ci creeaza dubii greu de inlaturat asupra legalitatii si corectitudinii functionarii intregului sistem judiciar.

In paralel, DNA a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii... sa faca verificari pentru a constata in ce masura, prin informatiile transmise, este afectata independenta sistemului judiciar si prestigiul magistratilor.

Lumeajustitiei.ro solicita Comisiei parlamentare de control asupra activitatii SRI sa ceara PICCJ si SRI Protocolul nr. 003064 din 4.02.2009 si sa il faca public, precum si sa solicite institutiilor abilitate sa aplice sanctiunile care se impun. Justitia nu poate fi facuta decat in baza legii, si nu pe protocoale secrete de colaborare.

* Cititi aici integral comunicatul DNA din 27 ianuarie 2017

* Cititi aici cum Procurorul General Augustin Lazar a recunoscut ca a existat un protocol in baza caruia s-au format echipe operative procurori - ofiteri de informatii

Comentarii

# Cata date 22 February 2017 15:42 +93

 PARADOXUL PROSTIEI În tara lui Papura Voda CHIAR ȘI LEGILE SUNT  ILEGALE  ORI NECONSTITUȚIONALE -jos sistemul abuziv si Resetarea totala altfel orice schimbare in bine e o iluzie. IN ACEST CONTEXT SE IMPUNE URGENT- ANULAREA CONDAMNARILOR PENALE pe toată perioada de abuzuri  din DNA,DIICOT,SRI,PARCHETE,INSTANTE,etc -si o reforma serioasa in justitiei. 

# remember date 22 February 2017 18:32 +31

KOVESI LA PUSCARIE!!! Lucrurile sunt cat se poate de clare. Protocolul asta inseamna atentat cu buna stiinta la violarea drepturilor si libertatilor cetatenesti si implicit la siguranta nationala. LA PUSCARIE PE VIATA KOVESI si toti cei care au ticluit diabolicul plan. :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

# Cine va fi acaru Păun? date 22 February 2017 22:31 +3

Lazăr va plăti oalele sparte! Nici în ruptul capului nu trebuia să recunoască existența unui protocol in baza caruia s-au format echipe operative procurori - ofiteri de informatii.

# nostalgie date 22 February 2017 22:46 0

Un comentariu menit să o amuze pe femeia curajoasă, amintindu-i de mușuroaiele de cărți polițiste citite. Există o scriere care lămurește cum e cu ruptul capului, la propriu...

# ERATA, DNA la comunicatu mincinos date 22 February 2017 22:35 +2

N-ai să vezi! Oricît de mincinos e un comunicat DNA, trebuie luat de bun pînă ce DNA dă ERATĂ prin alt comunicat :P

# ERATĂ RESTANTĂ date 22 February 2017 22:41 +8

"Nu am plagiat” - Comunicat DNA nr. 1230/VIII/3 din 27 septembrie 2016. DNA e dator cu un nou comunicat - „Am plagiat 4%”

# geofreeland date 22 February 2017 15:44 +41

Un protocol incheiat intre doua institutii ale statului, prin incalcarea principiilor fundamentale ale drepturilor omului si ale Constitutiei, inseamna un grav abuz. El trebuie pedepsit fara replica, persoanele, si in special Laura Codruta Kovesi pentru minciuna din 2017 cand afirma ca protocolul semnat de ea nu exista, trebuie incadrata in prevederile Codului Penal si exclusa din Magistratura. E altceva? Mai e loc de interpretari? Luju trebuie sa ceara demisia lui Kovesi imediat. Vrem stat de drept adevarat? Reactia societatii civile trebuie sa fie ferma, de neiertat, pentru ca un astfel de abuz intrece orice inchipuire. Procurorii si-au incalcat deontologia profesionala iar SRI si-a depasit atributiile. Inregistrarile pe siguranta nationala pentru gainarii ordinare sunt un alt abuz, o politie politica ordinara, mascata de lupta anticoruptie. Pentru acest abuz, savarsit de SRI-isti si procurori, cu lefuri super-babane de la stat, trebuie sa plateasca.

# mulder, agentul mulder date 22 February 2017 15:48 +21

sunt curios cine era in anul 2009 procuror general al ROmaniei?! Oare cine? O mai recunoaste ca s-a incheiat in vremea unei "sefe"?! P.S. Iohannis a pierdut casele. Pe scurt a belit-o. El ca el dar soata?! Cum ii zicea Cristoiu? Ravasitoarea?!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 22 February 2017 18:59 -1

PTR PRIETENUL MULDER//DRAGA PRIETENE ESXPLICA TE ROG LA PROSTI IN PRIMUL RIND CE INSEAMNA UN DOCUMENT CU ,,00,, IN FATA(ASTA/I PENTRU CONNAISSEUR)

# Dan date 2 March 2018 12:18 0

Obligatia fiecarui cetatean care intra in posesia lui a unui asemenea inscris si care cunoaste legislatia in vigoare este sa devoaleze continutul lui daca fondul acestuia are consecinte negative asupra drepturilor omului, clar precizate in Constitutie, normativ de rang superior. Si, spre stiinta dtale, al activat intr-un domeniu in care fisa postului ma implica in solutionarea sau redactarea documentelor clasificate cu „000”.

# Mihaela date 22 February 2017 15:57 +8

Sa speram ca se va "analiza" cu celeritate situatia si (cu toata naivitatea) sa se rezolve legal.

# Camp tactic date 22 February 2017 16:01 +27

La noi in urbea X, circa 100 de indivizi sunt monitorizati de SRI. O data pe saptamana are loc o intalnire intre ofiteri si procurori si se fac schimburi de informatii. Dosarele penale sunt deschise preventiv. Se asteapta doar aprobarea de la Buc pentru inceperea cercetarii penale. Procurorul stie date personale despre suspect, obiceiuri culinare si sexuale etc. SRI livreaza si profilul psihologic.

# Camp tactic date 22 February 2017 16:03 +7

Procurorii folosesc in interes personal informatiile obtinute. De obicei si cei din anturajul procurorului stiu absolut orice despre suspect. Evident ca oricine este suspect trebuie sa devina si condamnat - in cel mai bun caz cu executare.

# luci date 22 February 2017 16:19 +2

No coment !!!!

# ADEVARUL date 22 February 2017 16:29 +21

CE M-AS :lol: :D :D SA DEMISIONEZE KIOVE,ATATA MIZERIE IN CLOACA JUSTITIEI NU-MI POT IMAGINA,IMI ESTE SUPERGREATA. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

# Kovesi NU demisionează! date 22 February 2017 22:12 +1

Kovesi nu vede motivul pentru care să demisioneze iar în Românika nu îi poate cere nimeni demisia ;-) .

# geofreeland date 22 February 2017 16:31 +28

Presedintele, cu nevasta penala, clama "jos labele de pe DNA" condusa de o plagiatoare 4,9% si o mincinoasa ordinara, cum folosea tot presedintele expresia de "mincinos penal". Pai ma intreb, nici dubla masura nu mai scuteste nimic. Aici e tripla masura, cea a criteriilor "mele", ipocrizie, josnicie si tradare. Niste tumori maligne ale neamului care trebuie extirpate imediat. Fara mila, daca vrem liniste in tara. De urgenta adoptarea legii imunitatii, explicitata, prin care presedintele sa nu beneficieze de imunitate absoluta pentru ca nu e dictator, nu e imparat, ci un cetatean ales democratic si care aceleasi obligatii ca si cetatenii care l-au ales. E simplu, nu?  

# Taranu de la Tara date 22 February 2017 16:46 +13

Traseul corect, obligatoriu, este: SUSPENDARE, ANCHETARE, JUDECARE, CONDAMNARE - ELIMINARE DIN SISTEM si... in sfarsit EXECUTAREA PEDPSEI./ Numai asa vom demonstra ca suntem STAT DE DREPT, mai intai in ochii POPORULUI ROMAN, si apoi in ochii ambasadelor interesate de Romania, precum golanii smecheri, de femeile in varsta dar f.bogate...

# ceir date 22 February 2017 17:00 +19

A mintit si minte si ii face proces ca mintit lui Tariceanu , ea ca dus in eroare poppulati tari ,habar nu are ,,,DEMISIA .

# Pif date 22 February 2017 17:48 +10

Vai, de-a dreptul stupid de simplu de a-i da afara pe toti procurorii din DNA, in frunte cu Kovesi :lol: :lol: OK Unii se vor da o perioada cu fundul de pamant pt. a demonstra ca a coopera nu e acelasi lucru cu a colabora... :lol: Cu ceva pile, poate-i angajeaza SRI pe toti cei dati afara din DNA :lol:

# un pensionar de la Cotroceni date 22 February 2017 17:54 +34

Ce frumos ar fi ca macar din cei10.000 care au accesat acest articol, sa vina maine dimineata la ora 11 la sediul DNA la bilantul anual al ANTICORUPTIEI, unde va veni si KW johannis, cel caruia justitia i-a facut in sfarsit dreptate. AZI A FOST O ZI F FRUMOASA PLINA DE REALIZARI. SI MAINE VA FI O ZI FRUMOASA. HAIDETI SA NE INTALNIM IN FATA SEDIULUI DNA SA-I INCURAJAM SI SA-I SUSTINEM PE CEI MAI CORECTI SI MORALI OAMENI KOVESY SI KWJ, DEVENITI PUTIN PENALI.

# Musca date 22 February 2017 17:55 +21

 O EROARE genetica aceasta "diva"grobiana

# vă înșelați date 22 February 2017 22:16 -1

„Kovesi e atacată pentru că arată bine”, hă hă

# tiras date 22 February 2017 18:47 +16

Să nu-mi spună nimeni că băsescu cu johanis NU ȘTIU DE ACEASTĂ colaborare.

# Outsider date 22 February 2017 22:10 +1

Exact pentru această realizare subterană a fost reinvestită de către Băse, 2 oct. 2009. CSM fiind pe dinafară, a dat cu bățul în baltă, respingînd-o cu scorul 5:1 :P :P :P

# Base si principiul nulitatilor controlabile date 22 February 2017 22:50 +6

Conform unor procurori din cadrul PG și DNA, Băse & MLM l-au aplicat în cazul promovării lui Ko & Morar. Potrivit acestui principiu, în funcțiile cheie din instituțiile fundamentale ale statului au fost promovate persoane mediocre profesional, obediente și șantajabile, relativ tinere și originare din provincie, pentru a putea fi controlate și manipulate. Simptomatic este că, datorită obedienței manifestate, Băse a renominalizat-o pe Ko în funcția de procuror general al României în 2009, deși CSM (autoritatea supremă și reprezentatitvă a justiției din România) a respins categoric renumirea sa (cu 5 voturi contra și 1 vot pentru). Băse & Co au impus-o, cu ajutorul US EMBASSY, pe Ko în funcția de procuror șef al DNA în 2013, reușind să înfrângă opoziția inițială a premierului. meritocratia.ro

# Ko promovată cu încălcarea legii date 22 February 2017 22:39 +2

La numirea în importantul post de Procuror General, nu a existat nicio brumă de competiție și nici nu s-a ținut cont de realizările profesionale (cam inexistente în cazul Kovesi), ci strict de sex și vîrstă, încălcîndu-se O.G. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, sunt discriminatorii prevederile, criteriile sau practicile aparent neutre care dezavantajează anumite persoane, pe baza criteriilor de vîrstă, sex, naționalitate, religie etc.

# protocol penal date 22 February 2017 18:50 +4

exista un protocol penal incheiat de Ministerul Justitiei cu baroul traditional. acest protocol contine date false de identificare in ce priveste baroul zis traditional, barou care nu este infiintat. o sa vedeti ca are un numar foarte dubios .

# Jos cucuveaua ! date 22 February 2017 19:00 +22

Sub deviza "Nu fitzi cac... , venitzi sa demonstratzi !" , va invitam sa participati la adunarea de la sediul DNA maine la 11.

# Cucuveaua mov croncăne - ”Sunt decorată” ... mi s-a dus buhu date 22 February 2017 22:20 +6

Pîrîta Ko se dă măreață la proces: „In al doilea rand, doamna presedinta, sunt un om care tot ce a obtinut in viata profesionala, a obtinut prin munca. Sunt decorata de presedintii a doua state.”, 16 oct. 2015. :P :P :P

# Andrei Adrian Trifan date 22 February 2017 21:38 0

Asa si ?

# popescu date 22 February 2017 22:09 -7

Cum rezulta din imaginea documentului, ati obtinut acordul emitentului, adica SRI. Sunteti parte din SRI?

# Steluta date 23 February 2017 00:51 +2

DOCUMENTELE CARE INCALCA LEGEA SUNT NULE DE DREPT nebeneficiind de protectia legii !

# Ultimul Charlot date 22 February 2017 22:43 0

Asa a fost si cu Baroul Bota. Magistrati corupti si securisti au facut cea mai mare magarie. Sa se anuleze RIL-ul

# Mariuca date 22 February 2017 23:16 +4

Trebuie acționat urgent înainte ca cei din sistem sa acopere dezvăluirile ilegalităților și abuzurilor cu vreun NOU COLECTIV  sau vreo" PARADA" de creiere spălate. Cei  condamnați  sa fie eliberati din penitenciare iar  cei vinovați și implicați în aceste ilegalități sa le ia locul ... URGENT  !!!!!!!!

# Tudor date 23 February 2017 08:06 -9

Nu fiti naivi, locul Codrutei KOVESI este la Curtea Constitutionala, langa doamna Livia STANCIU....recompensa pentru activitatea desfasurata. Daca informatiile furnizate de SRI nu se regasesc in dosarele de urmarire penala sub forma de documente (si SRI stie de ce a cerut asta ptr. ca acolo lucreaza oameni cu capul pe umeri) urmarirea penala a fost legala.  Inchipuiti-va cum ar fi sa se revizuiasca toate dosare instrumentate pana acum. Ca a fost comisa o ilegalitate e clar, dar efectele anularii condamnarilor ar fi devastator pentru Romania. Un lucru e limpede ,,DREPTATE S-A FACUT"

# Resetarea justitiei date 23 February 2017 09:47 +3

@Tudor. Adică ce vrei sa spui?! Ca efectele anularii condamnarilor ar fi devastator!? Adică niște condamnări date de niște corupti pe baza de legi neconstituționale, ilegale și abuzive asta nu devastator pt România?! Eu zic ca e infinit mai devastator întrucât ți-ai bătut joc de viata oamenilor și a familiilor lor, suferință enormă,  stres, alții s-au îmbolnăvit iremediabil sau au și murit, ai abuzat o natiune intreaga in baza unor legi practic ilegale, asta nu-i devastator?  Viata e scurta și e numai una.  Mare nesimțire din partea ta.copiii nostri sa fie sub piciorul acestor nelegiuitori iubitori de faradelegi?TOATE CONDAMNĂRILE DATE ÎN ACEASTA PERIOADA TREBUIE ANULATE FĂCUTE LEGI CALUMEA,  RASPUNDEREA MAGISTRATILOR,  ELIMINAREA DE LA CONDUCERE A LUI KOVESI, LAZĂR,  HORODNICEANU , A MAGISTRATILOR ȘI PROCURORILOR CARE I-AU AJUTAT DEȘI ȘTIAU CA NU E CORECT,  SA FIE DATA O LEGE ÎN CARE PROCURORUL SA NU MAI AIBĂ FUNCȚIA ȘI DE JUDECĂTOR,  O REFORMA ADEVARATA ALTFEL TOTUL E ÎN ZADAR. 

# amir saleh date 23 February 2017 15:03 +1

buna ziua! va felicit ca jurnalist p-tru activitate p-tru ca consider de avea o societate domocratica e necesara sa aveim in prima pas o justitie indepandenta si o educatie moderne si eficienta. va urmeresc de mult sunt un social domocrat de origina iranian care triesc 25 de ani in romania refugiat politic.trebuie sa fim convins ca nu putam avea o scocietate domocratica cu acel forma de justitie si educatie care vedam azi in romania.celmai mare pb in romania putam numere lipsa jornalisti indepandenti, din pacata mare parte sunt coropta de en motiva si e mult de discutat ,presa scrisa din punctul meu are mare parte de vine in ce santempla si ce santemplat in romania. va uresc succes si va citesc cu mare interes. AMIR

# Golan date 23 February 2017 17:31 0

E de neinteles de ce e atacata d-na dr.KOVES,tinand cont de faptul ca fugarul inculpat ,probabil sri-st, Ghita, a spus ca aceasta, pe langa faptul ca e sefa sectiei DNA a sri, e si spioana a unei tari partenere strategice a RO.,probabil USA.Cum SUA,e cea mai democrata tara,cred ca avem de invatat de la democratia americana,iar d-na Koves e imputernicita de aceasta si de SRI sa ne dea lectii in aceasta privinta, fiind sprijinita si de ambas. american si de steaua polara suedeza,etc.De fapt chiar pres KIWI a spus ca ''astia care au castigat alegerile,au numai impresia ca ei conduc treburile'',deci rezulta ca adevarata democratie romaneasca e condusa de SRI,ca alta institutie de patrioti cine ar putea fi?

# Alin date 23 February 2017 22:16 -1

Pai e vorba de un protocol PICCJ-SRI, si apoi spuneti ca e minciuna faptul ca nu ar exista un protocol DNA-SRI.  Ce legatura are protocolul PICCJ -SRI pe care l-ati aratat cu DNA-SRI?

# Alinel date 23 February 2017 22:37 +1

Alin, fanul zeitei...nu spunea ea ca nu a existat protocol kovesi-coldea? Cand a fost incheiat protocolul? Cine era procuror general in 2009? De ce tace malc? Hai mai, serios...pana si tapalaga s-a ducit, numai tu nu ai primit ordinul. Nasol

# Alin date 24 February 2017 11:07 0

Pai atunci sa se scoata din titlul faptul ca ar fi mintit cu privire la protocolul DNA-SRI. Eu la asta ma refeream. 

# Zexe date 25 February 2017 01:05 +1

DNA e directie a PICCJ. Chiar faci pe prostul Alin. Du-te la SRI la casierie.... meriti sa ti se rasplateasca efortul :-*

# Gogu date 18 March 2018 18:33 0

Basketbalistsa are doctorat în basket ,deja??? Nu știam

# Spiridon Bot date 19 March 2018 02:41 0

nstitutiile statului (in toata lumea) trebuie sa fie angajate într-un proces de colaborare (protocol de colaborare, definind cum și când ar trebui împărtășită informatia confidentiala) pentru a îmbunătăți schimbul de informații și pentru a spori în cele din urmă capacitatea națională de a detecta, preveni și rezolva crime, cazuri de coruptie care pun in pericol securitatea nationala. Aceasta colaborare permite accesul procurorilor la informații confidentiale care nu au fost disponibile anterior, pentru inculparea criminalilor. Desecretizarea unui document "strict secret" care arata metode si caile folosite de catre institutiile statului pentru combaterea criminalitatii este ilegal, pune in pericol siguranta nationala.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.11.2022 – Ministerul Justitiei tine scorul la Campionatul Mondial de Fotbal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva