8 decembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXCLUSIV – Procurorul DNA Viorel Cerbu, din cauza caruia Romania a fost sanctionata in 2011 de CEDO pentru abuziva perchezitie la locuinta magistratilor Gabriela si Corneliu Birsan, face parte din comisia MJ de selectare a candidatilor pentru sefia PICCJ si DNA! In orice stat civilizat, pentru abuzul retinut de CEDO de la Strasbourg, procurorul Cerbu ar fi fost dat afara din Magistratura (Decizia CEDO)

Scris de: Adina A. STANCU - Ramona LICA

23 octombrie 2012 14:39
Vizualizari: 5886

 

Audierile candidatilor care s-au inscris la selectia organizata de Ministerul Justitiei, pentru nominalizarea viitorilor sefi ai PICCJ si DNA, au inceput marti, 23.10.2012, in fata unei comisii constituita din ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, psihologul Claris Raicu de la Inalta Curte, procurorul Dragos Dumitru de la PICCJ – Serviciul de proprietate intelectuala din SUPC, procurorul Nelutu Ciobanu de la PCA Militara (fost sef al Biroului Tehnic al DNA) si, atentie, maxima surpriza, procurorul Viorel Cerbu (foto) adjunct al sefului Sectiei I din DNA.

De ce este prezenta lui Viorel Cerbu mai mult decat surprinzatoare? Trecand peste faptul ca procurorul Viorel Cerbu, pe vremea cand activa la Parchetul General a inchis celebrul „Dosar Jimbolia” , dand satisfactie SRI, nu mai departe de anul trecut, acest procuror a fost demascat de CEDO de la Strasbourg, pentru anchetarea abuziva si perchezitionarea abuziva a locuintei judecatorilor Gabriela Victoria Birsan, de la Inalta Curte si a sotului acesteia profesorul Corneliu Birsan, judecatorul roman la CEDO. Prin decizia CEDO de la Strasbourg, din 29 noiembrie 2011, judecatorii europeni au constatat ca procurorul Viorel Cerbu, in legatura cu ancheta si perchezitia efectuata la 26.10.2011 la locuinta sotilor Birsan: „perchezitia efectuata in 6 octombrie 2011 la domiciliul Domnului si Doamnei Birsan in Romania a violat imunitatea judecatorului Birsan, atat in ceea ce il priveste cat si in ceea ce o priveste pe sotia sa”.


Procurorul Viorel Cerbu are plangere penala, tinuta la sertar la Sectia lui Marius Iacob

Drept urmare, cum ar putea un procuror precum Viorel Cerbu - pasibil sa raspunda penal pentru faptele sale intrucat decizia CEDO, care i-a inventariat incalcarile de drepturi ale omului, reprezinta o autoritate de lucru judecat – sa judece el cariera si pregatirea profesionala altor procurori candidati. Un procuror care stia de imunitatea sotilor Birsan, si care totusi a inceput urmarirea penala si a intrat cu bocancii in casa unor magistrati de prim rang din Romania. In opinia noastra, procurorul Cerbu poate fi oricand trimis in judecata pentru aceste fapte, existand ca proba a abuzului sau insasi decizia CEDO din 29 noiembrie 2011.

Amintim ca sotii Gabriela si Corneliu Birsan au formulat in luna februarie 2012 plangeri penale impotriva ex-procurorului sef al DNA Daniel Morar, a procurorului sef sectie Lucian Papici, a adjunctului acestuia procurorul Viorel Cerbu, a judecatoarei ICCJ Geanina Arghir (care a avizat ilegala perchezitie din 6.10.2011 de la locuinta sotilor Birsan in timp ce acestia aveau imunitate diplomatica), precum si a ex-Procurorului General al Romaniei, Laura Kovesi. Din februarie 2012 si pana in prezent, Sectia lui Marius Iacob nu face nimic in acest dosar, in care nu ar trebui sa se faca altceva decat sa se ia act de decizia CEDO si sa se constate abuzul in serviciu comis (anchetarea si perchezitionarea unor persoane fara ridicarea imunitatii).

Abuzurile DNA, ICCJ si CSM in cazul judecatorilor Birsan

La randul sau, CSM a incalcat si el grav legea in cazul Birsan (avizand perchezitia ceruta de DNA) si inchizand ochii la ancheta penala derulata fara ridicarea imunitatii.

Lumeajustitiei va prezinta in continuare continutul integral al Deciziei CEDO din 29.11.2011

DECIZIA CURTII EUROPENE A DREPTURILOR OMULUI - 29.11.2011

Curtea, la data de 21 si 23 noiembrie 2011, statuand in Adunare Plenara in conformitate cu art. 4 din Protocolul nr° 6 aditional al Acordului general privind imunitatile Consiliului Europei;

VAZAND scrisoarea guvernului roman din 16 noiembrie 2011 cerand ridicarea imunitatii atasate functiei judecatorului Birsan relative la ancheta penala nr. 82/P/2011 deschisa impotriva Doamnei Gabriela Victoria Birsan, sotia judecatorului Birsan, de catre DNA;

VAZAND scrisorile grefierului din data de 14 si 21 octombrie 2011 adresate Reprezentantei permanente a Romaniei in care au fost aduse la cunostiinta autoritatilor romane preocuparile presedintelui Curtii in raport cu conformitatea la regulile in materie de imunitati a perchezitiei condusa la 6 octombrie 2011 la domiciliul judecatorului Birsan;

VAZAND articolul 51 din Conventia europeana a drepturilor omului, articolul 40 din Statutul Consiliului Europei si articolele 1 si 4 din Protocolul nr. 6 aditional al Acordului general privind imunitatile Consiliului Europei;

CONSIDERAND ca notiunile de Stat «acreditant» si de Stat «acreditar» din Conventia de la Viena privind raporturile diplomatice din 18 aprilie 1961 nu se aplica la relatiile intre o organizatie internationala, precum Consiliul Europei, si unul din statele sale membre, si astfel nu se exclude imunitatea prin faptul ca Statul reclamant este Inalta Parte contractanta al carei judecator ales este vizat;

CONSIDERAND ca imunitatea care rezulta din textele pertinente se aplica judecatorilor si sotiilor lor;

CONSIDERNAND ca perchezitia efectuata in 6 octombrie 2011 la domiciliul Domnului si Doamnei Birsan in Romania a violat imunitatea judecatorului Birsan, atat in ceea ce il priveste cat si in ceea ce o priveste pe sotia sa;

CONSIDERNAD ca imunitatea nu este acordata judecatorilor pentru beneficiu personal ci pentru a asigura exercitarea independenta a functiilor lor;

DUPA CE L-A AUDIAT pe judecatorul Birsan si a luat act de cererea sa de a i se ridica imunitatea;

DECIDE CEEA CE URMEAZA

1. Privilegiile si imunitatiile vizate de Acordul general privind imunitatile Consiliului Europei si de Protocolul nr° 6 aditional, in special imunitatea impotriva anchetelor penale si inviolabilitatea domiciliului personal al judecatorilor si sotiilor lor, se aplica atat judecatorului Corneliu Birsan cat si sotiei sale in toate statele membre ale Consiliului Europei, inclusiv in Romania.

2. Imunitatea atasata functiei judecatorului Birsan poate fi ridicata in ceea ce o priveste pe sotia sa Gabriela Victoria Birsan, fara sa dauneze scopului in care a fost acordata. Imunitatea este deci ridicata in ceea ce o priveste pe Doamna Birsan, in masura strict necesara anchetei nr. 82/P/2011 a DNA mentionata in cererea guvernului roman din 16 noiembrie 2011.

3. Partea cererii care tinde spre ridicarea imunitatii judecatorului Birsan insusi este respinsa, Curtea nefiind convinsa ca imunitatea impiedica realizarea actului de justitie sau ca imunitatea ar putea fi ridicata fara a dauna scopului pentru care a fost acordata.

4. Ridicarea imunitatii nu are efect retroactiv.

Facut la Strasbourg, 29 noiembrie 2011”

Sir Nicolas Bratza Presedinte

*Cititi aici Decizia CEDO in cazul Birsan – varianta in limba engleza

*Cititi aici plangerea penala depusa la PICCJ de Gabriela Birsan impotriva “structurii de crima organizata din ICCJ – CSM - DNA”

Comentarii

# Luca date 23 octombrie 2012 15:09 +16

E minunat!!!Deci ce parere aveti de Pivniceru?Eu cand am spus ca e o licheluta santajata, a sarit ttoata lumea in sus.Va spun eu cine e alesul la DNA sa nu va pierdeti vremea inutil:Dumitrescu, binefacatorul lui Basescu si omul lui Morar.Era normal ca Cerbu sa fie in comisie atat timp cat el a instrumentat dos.Georgetei Buliga de la CAI si sa vezi surpriza..cu acest prilej a ridicat si dos.judecate de Mona.O fi bine dna judecator?Nu cred ca e bine dna judecator.

# DOREL date 24 octombrie 2012 11:50 -1

Mai draga, nu cumva ai o stare febrila ? De unde ai scos-o nene ca M Pivniceru e santajabila ? Ei bine, afla ca M Pivniceru poate fi santajata doar pentru ca in cls. VII a chiulit la o ora de sport fara motivare ! Asta e tot ce a gasit Cerbu cand - si, aici chiar ca ai mare dreptate ! - i-a verificat Monei si rudele pana la grd. V si chiar prezoanele de la roti !

# Luca date 24 octombrie 2012 12:33 +2

Dorele nu trebuia sa gaseasca nimeni, nimic.In Romania se poate face din d'ala, bici (vezi cazul lui Nastase, Jianu, Popestii care fac ani grei de puscarie desi nu sunt nici probe directe, nici indirecte ci doar vointa "nasului din sufletul" judecatorilor ICCJ si a procurorilor DNA). Odata cu arestarea G.Buliga, dna Pivniceru a fost redusa brusc la tacere in CSM(oare de ce?), odata cu arestarea G.Buliga, dna Pivniceru a votat pentru efectuarea perchezitiei la care face referire articolul de mai sus (oare de ce?nu se poate invoca necunostinta deoarece dna Pivniceru e toba de carte), a urmat promovarea Lulutei si nu oricum, ci cu magna cum laude pentru munca deosebita si profesionalismul de care a dat dovada. Cam multe semne de intrebare,nu?Faptul ca nu i-a gasit Cerbu nimic e credibil dar asta nu inseamna ca nu i se poate fabrica sau ca nu i s-au transmis semnale in acest sens ca sa devina cooperanta.

# eu date 24 octombrie 2012 13:49 +2

asa este Luca, stiam ca este santajabila, si asta de mult, nu de acum, este corupta ca si ceilalti, dar de partea adversa si acum s-a lasat cumparata. Nimic nou in Romania, tara in care nimeni nu are nici o siguranta. Pivnicereu nu schimba cu nimic fata justitiei, nu are coloana vertebrala, fiind corupta. Cei care nu s-au lasat corupti, precum sotii Barsan sunt nu dati la o parte, sunt calcati in picioare de o masa de nemernici. Oare ce ne mai asteapta?

# Geta date 23 octombrie 2012 15:45 +4

Procurorii NU sunt magistrati ! Apropos de titlul articolului.

# Constituţia României date 23 octombrie 2012 18:31 +2

Getoooo, pune mâna şi citeşte cărticica aia mică, Constituţia României. Până nu se modifică, ei sunt magistraţi la noi în ţară.

# creste date 23 octombrie 2012 19:24 -2

Esti un prost! In Romania, procuroriisunt magistrtai, asa cum zice si Constitutia. Probabil, noua putere sau politicienii in general vor face tot posibilul sa-i subordoneze executivului, sa le submineze independendenta si sa-i foloseasca dupa bunul plac! Atunci sa te tii!!!

# capatu`satului date 24 octombrie 2012 11:31 +1

trimiterea la Constitutie, care spune intr-adevar ca procurorii sunt majistrati este gresita; CEDO a stabilit ca procurori romani sunt majistrati doar cu numele in realitate nu sunt lipsindu-le JURISDICTIO si IMPERIUM; procurorilor nu au garantii referitoare la impatialitate fiind subordonati ministerului justitiei; putem admite faptu`ca procurorii sunt intr-adevar majistrati, dar este vorba de majistrati second hand la fel ca si asistentii judiciari in litigiile de munca...

# dankh1 date 24 octombrie 2012 09:11 0


Citeza pe Geta
Procurorii NU sunt magistrati ! Apropos de titlul articolului.
procurorii nu sunt magistrati.Avocatii si consilierii juridici sunt magistrati...Multi infractori mai posteaza pe aici...d aia au aversiune fata de procurori... :-)

# Dan date 23 octombrie 2012 15:54 -12

A intrat in casa infractoarei cu avizul judecatoarei ICCJ si CSM-ului. Omul a facut doar o propunere, nu a dispus el perchezitionarea. Deci e absolvit de vina. Cerbu, cel mai tare procuror din DNA.

# Sica date 23 octombrie 2012 15:57 +10

si despre faptul ca pretiosul tau Cerbu a inceput urmarirea penala impotriva unui judecator cu imunitate ce ai de spus? si cum putea cere perchezitia unei persoane cu imunitate? tot cazul a fost o intelegere cap-coada pentru ca Chiorul sa-si puna o amanta la Strasbourg

# creste date 23 octombrie 2012 19:27 -13

CERBU!!! THE BEST!!! UNUL DINTRE PUTINII ANCHETATORI ADEVARATI !!! PROFESIONIST SI STIUTOR DE CARTE, ARE C...OAE CAT PENTRU UN BATALION SI E VERTICAL! EL TREBUIA SA FIE SEFUL DNA, NU MAIMULTA DE SIMA SAU MAI STIU IO CINE!

# eu date 24 octombrie 2012 13:54 +2

mai dan capitan de plai, infractoare este mama ta care te-a c....at, mai bine te avorta, ca faci umbra degeaba pe pamant.

# Ezoteric date 23 octombrie 2012 15:59 +4

Cerbu e inteligent si bine pregatit,dar are abuzul in sange. Multe practici abuzive din ultima vreme sunt practic,inventia lui. Calca pe cadavre pt a si atinge scopurile. E un semnal bun dat de mona,macar sa stim cum stam,sa nu ne mai facem iluzii...

# enzo date 23 octombrie 2012 18:24 +6

Este inteligent si bine pregatit,putea fi un procuror foarte bun, dar l-a denaturat DNA-ul si viziunea stapanului despre actul de justitie, intre timp metamorfozandu-se intr-un infractor sadea.

# ce hoitarie date 23 octombrie 2012 16:15 +1

de la nistru pan la tisa

# Kwh date 23 octombrie 2012 17:06 +7

Procurorii nu sunt Magistrati ! Sunt SLUGI.

# Laurenţiu date 23 octombrie 2012 20:08 +8

Cerbu este omul lui Băsescu. Prin urmare, ministrul nu putea refuza prezenţa lui Cerbu în comisie. Pentru că ultima "tăiere" - în chestiunea numirii şefilor de parchete - aparţine celui demis. :-|

# 1500 Kw date 23 octombrie 2012 21:13 +4

Procurori - infractori, vor sa puna mana pe Parchetul General. Ei vin cu tupeu sa sustina interviul, joviali, onesti, cinstiti, profesionisti, cu planuri de Management, in timp ce in creierul lor rearanjeaza piesele pe Tabla de Sah a Mafiei Institutionalizate. Unul dintre ei este Vasile Ionita de la Ploiesti...SLUGA sistemului pezdelist.

# 2 MW date 23 octombrie 2012 21:18 +10

Doamna PIVNICERU, URGENT !!! INAINTE DE a a selecta Procurorul General si DNA, va rog sa CERETI DE LA PICCJ - SUPC situatia generala 2005-2012 cu plangerile penale formulate de JUSTITIABILI impotriva ABUZURILOR SI NELEGALITATILOR intreprinse de procurorii care CANDIDEAZA !!!! SI examen SEVER medical/PSI/teste puternice ! Nu mai lasati procurori liberi gen Macovei - Bocsan _ Papici- Cerbu - Ionita - Stoina - Kovesi - Morar

# Ce Cerb dom'le,ce Cerb date 23 octombrie 2012 22:57 +5

Numai daca citeati tot ce a scris luju.ro despre Cerbu si tot se vedea de la o posta ce coarne are !

# Intrebare corecta date 24 octombrie 2012 10:33 +4

Vorba ta ce Cerb dom'le,ce Cerb ca e vitel toata ziua.

# IOAN date 23 octombrie 2012 23:07 +2

Tvarasa ministru a jUSTITIEI, este cea mai mare rusine pe care a ti facut o aducindul pe INFRACTORUL CERBU in comisie, cel cea distrus viata si viitorul atitor nevinovati am avut speranta ca justitia din romania prin D-voastra se va indrepta, dar cum se vede tot BESTILE; ramin D-na ministru sinteti parte a acesor BESTII?????

# mihai date 23 octombrie 2012 23:26 0

UN INFRACTOR in COMISIE ? CERBU ? Romani nu sa schimbat nimic in Romania, acelas cap cu alta palarie, PIVNICERU esti la fel o zoie imputita.

# anti date 24 octombrie 2012 07:17 0

eu tot mai sper ca m pivniceru sa nu mai faca ce a... facut cu stimata basista codruta. m pivniceru va fi arma usl sau dimpotriva, pdl, la alegeri. cu siguranta va juca un rol important in procentul de sub jumatate sau peste jumatate din electoratul USL. asa ca dl ponta sa nu mai fie atit de distantat de masurile luate de ministrul SAu, Dna Pivniceru. o speranta care pare sa se duca si ea dupa Rus

# LICA date 24 octombrie 2012 07:58 +4

ACESTI BRAVI MITOMANI CONDUC JUSTITIEI DE RAHAT A COLONIEI ROMANIA, FIIND NUMITI DE CATRE GUVERNATORUL BISNITAR SECURIST TRAIAN BASESCU PRIN DECRET DE GUVERNATOR. SI PE DEASUPRA LI SE ACORDA SI MARIRILE DE SALAR DE 40% DIN 2010, ADICA CATE 2 MILIARDE DE CACIULA RETROACTIV, CA DE PROSTIA COSTA.

# IOAN DUSCAS date 24 octombrie 2012 09:27 +1

MERGEM TOT INAINTE !INFRACTORUL GYURI MOIOR IMOPREUNA CU INFRACTORI DIN SUBORDINE SHTERG COMENTARIILE DE PE SITE ! DATORITA ACESTOR INFRACTORI REPREZENTANTZI AI UNOR IMPORTANTE INSTITUTZII ALE STATULUI ROMAN IMI TERORIZEAZA FAMILIA DE APROAPE SHAPTE ANI DE ZILE ! INFRACTORII DIN MAGISTRATURA IMPREUNA CU GYURI SHI ALTZI PURTATORI DE UNIFORME SE LUPTA PENTRU INSTAURAREA UNUI STAT POLITZIENESC ! 

# IOAN DUSCAS date 24 octombrie 2012 09:34 -2

ACESHTI INFRACTORI NENOROCITZI MI-AU PUS PE URME TRUPE DE TZIGANI SCARBOSHI CU SHI FARA DE GRADE PENTRU A MA DISCREDITA LA MAXIM ! ASTFEL ACESHTI INFRACTORI DE APROAPE SHAPTE ANI DE ZILE AFIRMA CA ASH FI TZIGAN DESHI NU AM NICI O LEGATURA CU ACEST NEAM SCARBOS ! KA ASH FI HOMOSEXUAL DESHI NICODATA IN VIATZA MEA NU A EXISTAT ASHA CEVA ! KA ASH FI BANDIT , SPION , TERORIST , CRIMINAL , PEDOFIL , PEROMAN , HOTZ ETC DESHI SUINT UN OM CINSTIT PANA IN MADUVA OASELOR ! ACESHTI INFRACTORI NENOROCITZI MI-AU ANULAT VOTURILE LA ALEGERILE DIN 2008 SHI 2012 ! ACESHTI INFRACTORI NENOROCITZI DERULEAZA ACTZIUNI DE TIP MAFIOT IMPOTRIVA MEA SHI A FAMILIEI MELE SENS IN CARE  AU CHELTUIT SUME FABULOASE PENTRU COMPROMITEREA UNUI OM CINSTIT ! ACESTE GUNOAIE UMANE KALKA IN PICIOARE PREVEDERILE ORICAREI LEGI CARE NU LE SUNT PE PLAC ! ACESHTI INFRACTORI VOR SA TRANSFORME ACEASTA TZARA INTR-UN STAT MAFIOTO-POLITZIENESC ! 

# IOAN DUSCAS date 24 octombrie 2012 09:42 -1

ACESHTI INFRACTORI PLATIOTZI DE LA BUGET MA MONITORIZEAZA DE APROAPE SHAPTE ANI DE ZILE IAR VALOARE DE INDICU PENTRU ACESTE GUNOAIE UMANE CAPATA ORICE "NASOLIE" SPUSA DE UN COLABORATOR AL LOR IN IMEDIATA MEA APROPIERE ! DECI DAKA UN GUNOI UMAN COLABORATOR DE INFRACTORI CU SIGURANTZA SHI INCREDERE ROSTESHTE IN APROPIEREA MEA CEVA REFERITOR LA O MIZERIE CONSUMATA ORIUNDE IN ACEASTA LUME AUTOMAT ACESHTI NENOROCITZI RETZIN ACEASTA MIZERIE KA FIIND UN INDICIU IMPOTRIVA MEA ! DAKA CINEVA SPUNE O TAMPENIE IN JURUL MEU AUTOMAT ACESHTI NENOROCITZI AFIRMA KA ASH FI NEBUN ! DECI STRIGA CINEVA PE STRADA IAR EU SUNT CATALOGAT KA NEBUN PE BAZA FAPTULUI KA CINEVA A STRIGAT SAU A SPUS CEVA AIUREA IN APROPIEREA MEA ! FIIND OM CAPABIL DORESC OCUPAREA UNEI FUNCTZII PUBLICE FAPT CARE ESTE INTERPRETAT DE ACESHTI INFRACTORI PLATITZI DE LA BUGET KA FIIND O DOVADA DE NEBUNIE ! LEGEA SPUNE KA AM DREPTUL SA CANDIDEZ RESPECTIV SA OCUP O FUNCTZIE PUBLIKA DAR EXISTA INFRACTORI PLATITZI DE LA BUGET SPUN KA NU !

# COMUNISTII SI SECURISTII SUNT LA PUTERE date 24 octombrie 2012 11:15 +4

CAND STATUL ITALIAN PIERDE O CAUZA LA CEDO, STATUL ITALIAN DECLANSEAZA URMARIREA PENALA DIN OFICIU IMPOTRIVA JUDECATORILOR DIN RECURS CA ULTIMA CALE DE ATAC PENTRU SOLUTIA DATA SI SANCTIONATA DE CEDO...ce mai vorbim noi...judecatorii si procurorii FURA CA IN CODRU!!! si nu patesc nimic, TOTUL E LA ORDIN IN TARA ASTA DE RAHAT!!!

# IOAN DUSCAS date 24 octombrie 2012 18:27 0

IN ACEASTA TZARA INFRACTORII DIN MAGISTRATURA SUNT DEPASHITZI LA VALOAREA PREJUDICIILOR DOAR DE CATRE INFRACTORII DIN SERVICII ! SHI PE ALOCURI DE MILITZIENI SHI POLITICIENI ! ROMANIA ESTE TZARA IN CARE PENTRU MAGISTRATUL INFRACTOR LEGEA REPREZINTA DOAR UN SUBSTITUT DE HARTIE IGIENIKA SHI PRIN URMARE II FOLOSESHTE ACESTUIA PENTRU A SE SHTERGE PE CUR ! IN ORICE TZARA CIVILIZATA MAGISTRATUL ESTE TRAS LA RASPUNDERE IN MOMENTUL IN CARE GRESHESHTE ! IAR IN CAZUL IN CARE ESTE PREZENT ELEMENTUL REA-CREDINTZA ACESTA ESTE EXCLUS AUTOMAT DIN MAGISTRATURA ! IN ROMANIKA SECURISTO-DEMOCRATA NU EXISTA UN DISPRETZ\ MAI MARE PENTRU PREVEDERILE LEGALE DEKAT A UNOR  REPREZENTANTZI AI PROCURORILOR ! PROCURORUL ROMAN FACE PISHU KAND II PIKA BINE PE ORICE PREVEDERE LEGALA SHI ULTERIOR IN LOC SA FIE EXCLUS CU PICIOARE-N CUR DIN MAGISTRATURA RESPECTIVUL INFRACTOR ESTE AVANSAT IN FUNCTZIE ! EXISTA UN TREPADUSH DE DOI BANI KARE KAUTA RESPONSABILI PENTRU DEGRADAREA IMAGINII ROMANIEI IN LUME !   

# IOAN DUSCAS date 25 octombrie 2012 14:38 0

INFRACTORI DIN RANDUL PROCURORILOR IMI TERORIZEAZA FAMILIA DE APROAPE SHAPTE ANI DE ZILE ! ACESHTI INFRACTORI IMPREUNA CU INFRACTORI DIN POLITIE , JANDARMERIE SHI SERVICII SECRETE MA MONITORIZEAZA DE APROAPE SHAPTE ANI DE ZILE KA PE UN ELEMENT DEOSEBIT DE PERICULOS DESHI SUNT UN OM CINSTIT PANA IN MADUVVA OASELOR FARA NICI O LEGATURA CU VRE O MIZERIE MARE SAU MICA ! LOCALA , NATZIONALA SAU COMISA ORIUNDE IN ACEASTA LUME DE KKT ! SHI TOTUSHI ACESHTI INFRACTORI URMARESC CU MARE ATENTZIE CE CITESC , CE SCRIU , CUM MA KAK , CUM IMI REGULEZ NEVASTA SHI ORICE ALTCEVA ASH FACE ! NU NUMAI ATAT DAR TOT CE FAK EU ESTE DE INTERES PUBLIK ! ADIKA INFRACTORI DIN RANDUL ACESTOR NENOROCITZI PUN LA DISPOZITZIA PUBLICULUI ABSOLUT ORICE MISHCARE ASH FACE EU ! SHI ASTA INSOTZITA DE PUNCTUL LOR DE VEDERE ! D3ECI INFRACTORUL KOVESI PLUS ALTE GUNOAIE SPUNE KA EA ARE CHEF CA DUSCAS SA FIE SUSPECT DE ORICE ! SHI ASHA SE FACE ! DECI IN LIPSA ORICARUI INFDICIU IN ACEST SENS UN GUNOI DE PROCUROR ISHI BATE JOC DE 

# IOAN DUSCAS date 25 octombrie 2012 14:41 0

 ACESHTI INFRACTORI NENOROCITZI AU PRETENTZIA KA AR FI OAMENI AI LEGII ! SHI ASTA IN TIMP CE FAC PISHU PE ORICE PREVEDERE A LEGILOR IN VIGOARE !  SHI ACESHTI INFRACTORI PROMOVEAZA IN FUNCTZII !  BATA VA DUMNEZEU SHI PE TOT NEAMUL VOSTR5U DE INFRACTORI NENOROCITZI CE SUNTETZI !

# IOAN DUSCAS date 25 octombrie 2012 17:07 0

DE APROAPE SHAPTE ANI DE ZILE TOT CE FAC EU ESTE DE INTERES PUBLIK ! CE LEGE PERMITE ASHA CEVA ? NICI UNA ! DAR ACESTOR INFRACTORI LE PASA DE CE PREVEDE LEGEA DOAR KAND ACEASTA LE ESTE POE PLAC ! ALTFEL NU DAU DOI BANI PE EA ! DAR AU PRETENTZIA KA AR FI OAMENI AI LEGII ! ACESHTI INFDRACTORI MI-AU PUS PE URME TRUPE DE CIORI CU SHI FARA GRADE PENTRU A CONVINGE LUMEA KA ASH FI TZIGAN DEOARECE ASHA AR FI MAI CREDIBILI KAND AR PRRETINDE KA NU ASH FI INDREPTATZIT LA NICI O MOSHTENIRE KA DOAR CE POATE SA FI AVUT ANTECESORUL UNUI TZIGAN ! CE CONTEAZA KA NU AM NICI O LEGATURA CU ACEST NEAM DE KKT ! DAKA INFRACTORII VOR SA FIU TZIGAN IMI PUN ZI DE ZI TZIGANI PE URME KA SA CONVINGA PE TOTZI KA ASH FI TZIGAN ! DE APROAPE SHAPTE ANI DE ZILE INFRACTORI PPLATITZI DE LA BUGET INCEARCA SA IMI ZADARNICEASCA ORICE ACTZIUNE DE A DERULA O AFACERE SAU A OBTZINE O SLUJBA KONTACTAND IN ACEST SENS PE ORICE PERSOANA CU KARE ASH DISCUTA PENTRU A-I PUNE IN VEDERE KA ASH FI UN ELEMENT PERICULOS ASHA KA SA MA EVITE

# IOAN DUSCAS date 25 octombrie 2012 17:13 0

ACESHTI INFRACTORI NENOROCITZI MI-AU ANULAT VOTURILE OBTZINUTE CU OCAZIA ALEGERILOR LOCLAE DIN 2008 SHI DIN 2012 OCAZII CU KARE DESHI AM FOST ALES PENTRU IMPORTANTE FUNCTZII PUBLICE DATORITA ACESTOR INFRACTORI NU AM REUSHIT SA OCUP NICI MAKAR O FUNCTZIE DE CONSILIER LOCAL ! NUN NUMNAI ATA T DAR ACEIASHI INFRACTORI MA SHI RIDICULIZEAZA PENTRU FAPTUL KA ASH VREA SA OCUP O FUNCTZIE PUBLIKA ! IAR PENTRU A CONVINGE LUMEA KA NU ASH FI INDICAT PENTRU A OCUPA O FUNCTZIE PUBLIKA ACESHTI INFRACTORI PLATITZI DE LA BUGET DERULEAZA ACTZIUNI DE TIP MAFIOT PENTRU A CONVINGE LUMEA KA ASH FI TZIGAN , HOMOSEXUAL , CERSHETOR , NEBUN , TURBULENT , SHI ORICE ALTCEVA RAU ! CE CONTEAZA KA SUNT UN OM CAPABIL SHI BINE INTENTZIONAT DAKA ACESHTI INFRACTORI VOR ALTCEVA ! 

# caprioara pt cerbu date 26 octombrie 2012 12:15 0

Cerbule cand te-am dat afara din casa pentru ca m-ai inselat cu alcoolica aia de MACOVEI ,ai uitat ? te crezi cel mai curat ? ai uitat de petrecerile cu prietenii tai judecatori de la CAB? de excursiile cu pretenii ? Te crezi invincibil ? esti o mizerie , o latura !!! nu poate merge pe strada fara sa intoarca capul,de frica , sa nu cumva sa-l atace cineva , acel cineva pe care ( cerbu si acolitii sai ) la terorizat !!! are plingeri penale care stau prin sertarele PICCJ-ului si care nu sunt solutionate special !!!de ce va este frica dl cerbu ???  de dosarele,, prietenilor" dvs care fac trafic de de influenta nu va intereseaza , ca sa nu DERANJATI NASUL SI ALCOOLICA DE MACOVEI !!! NOI ITI DORIM EXACT CE NE DORESTI TU NOUA !!! PINA LA URMA TOT CAPRIOARA VA TRAI , IAR C E R B U L nu va fi decat un minuscul ......???  procuror !!! :lol: :lol: :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va fi Klaus Iohannis un presedinte dictator in al doilea mandat?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2019 – Omul lui Kovesi vrea sa-l faca pe Calin Nistor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva