28 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DNA, IA DE-AICI! - Procurorul Bogdan Gabor din CSM a decontat zeci de bilete de avion pe ruta Bucuresti - Baia Mare, ducandu-se acasa, in timpul saptamanilor de lucru in 2012 - 2013. Judecatorul Adrian Neacsu este acuzat de DNA ca ar fi absentat nemotivat de la CSM in anumite zile din saptamana, dar si-a luat veniturile integrale. Pentru Bogdan Gabor cum e? Un bilet de avion ajunge la 250 euro (Documente)

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

18 martie 2013 17:17
Vizualizari: 11045

 

Registrul informatic al CSM devoaleaza o „bomba” care il are protagonist pe procurorul Bogdan Gabor (foto) membru ales in CSM, un preferat al Oanei Haineala. Pe numele acestuia exista deconturi de avion dus-intors Bucuresti - Baia Mare, in interiorul saptamanii cu caracter permanent (de obicei, sosire marti si plecare joi sau plecare luni intoarcere joi etc). Ne intrebam doar atat: daca in cazul judecatorului Adrian Neacsu, procurorii anticoruptie il acuza ca a incasat venituri complete (salariu) in anumite luni ale anului 2012, desi se afla, cu masina, la Focsani (zona de domiciliu), cum putem cataloga faptul ca procurorul Bogdan Gabor a fost plecat de nenumarate ori acasa, la Baia Mare, de obicei plecand joia si intorcandu-se in zilele de marti sau pelcand luni si intorcandu-se joi sau vineri? In alta ordine de idei, costurile pentru biletele de avion dus-intors Bucuresti - Baia Mare sunt de cinci ori mai mari decat costul benzinei la masina cu care pelca judecatorul Neacsu la Focsani si se intorcea la Bucuresti.


Lumeajustitiei.ro detine extrase din registrul informatic al CSM EMAP (vezi facsimil) care dovedesc voiajul aerian al procurorului Bogdan Gabor de la Bucuresti, unde are serviciul, la Baia Mare si retur. Daca va veti uita pe calendar, veti observa ca, intr-adevar, el pleca joia si se intorcea, de obicei, martea la CSM - lista completa a plimbarilor cu avionul a lui Bogdan Gabor pe banul statului o gasiti atasata la finalul articolului.

Avem informatii ca si alti membri CSM au plecat acasa si, in anumite zile, isi faceau deplasari la parchete sau instante din zona de domiciliu, fiind astfel „acoperiti” legal. Noi nu afirmam ca in ce-l priveste pe membrul CSM, Bogdan Gabor, ar fi vorba de o infractiune sau ilegalitate, dar ne uitam la acuzatiile facute de DNA celuilalt membru al CSM, Adrian Toni Neacsu. Consideram ca DNA ar putea extinde ancheta si asupra altor membri din CSM la care exista deconturi misterioase, nu de altceva, dar legea e aceeasi pentru toti!

Plecari in CO, cu avionul, intoarcerea, tot cu avionul!

Din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori in cazul judecatorului Adrina Toni Neacsu, a rezultat ca ”in cursul lunilor iulie, septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2012, inculpatul Neacsu Adrian-Toni a incasat nejustificat, de la Consiliul Superior al Magistraturii, suma totala de 66.942 lei, reprezentand venituri din salarii si diurna de detasare, aferente unui numar de 48 de zile in care a absentat nemotivat. Magistratul a beneficiat de plata integrala a acestor drepturi de natura salariala si asociate pe baza unor documente justificative falsificate. Mai mult, procurorii DNA au scos-o rapid din cauza pe fosta presedinta a CSM, ordonator principal de credite. Pe motiv ca a avut o participatie improprie fara a avea cunostinta de ceea ce face, adica a dat OK-ul pentru plata acestor deconturi fara a avea cunostinta de realitate, adica fara a sti ca Neacsu nu era la serviciu.

Lumeajustitiei.ro se afla in posesia unor documente din registrul informatic al CSM in care veti regasi o sumedenie de deconturi de bilete de avion Bucuresti-Baia Mare - Bucuresti, realizate de procurorul Bogdan Gabor, multe dintre plecari avand loc joia cu intoarcere martea. Cam la fel ca si in cazul lui Neacsu. Mentionam ca Baia Mare este orasul unde domiciliaza membrul CSM Bogdan Gabor. Si aici n-o fi stiut doamna Alina Ghica (fost presedinte CSM), sau mai nou, actuala sefa CSM, Oana Schmidt - Haineala ce semneaza? Pentru multe dintre aceste bilete a fost realizata nota pentru plata lor in avans.

Spre exemplu, in data de 21.01.2012, Bogdan Gabor si-a facut o cerere de o zi din concediul de odihna (CO), si-a luat avans pentru bilet de avion cu plecare in 22.01.2013 (marti) si intoarcere in 24.01.2013 (joi), iar din 25.01.2013 figureaza iarasi cu doua zile de CO. Sau: chiar in prima zi de lucru a anului 2013, 03 ianuarie, Bogdan Gabor apare cu nota avans pentru a veni la Bucuresti in data de 3 si pleaca in data de 4.01.2013 inapoi. Alta nota avans: 10-13.12.2012 pentru bilet avion Baia Mare-Bucuresti si retur, adica de luni pana joi. Suntem curiosi ce-a cautat la Baia Mare domnul Gabor mai toata saptamana? Intoarcerea si-a facut-o pentru a participa in data de 13 decembrie 2012 la sedinta Sectiei pentru procurori (site CSM). Conform declaratiei de avere data in aprilie 2012, aflata pe site-ul ANI, Bogdan Gabor are la Baia Mare o casa de peste 200 mp, pe numele sotiei, Simona, bibliotecar.

Mai usoara pare calea de-avion la-ntors acasa...

Ia sa vedem si alte avioane „prinse" de domnul procuror de la CSM in anul 2012 in drumul spre casa si retur, conform docuemntelor pe care le detinem:

-nota avans bilet avion Baia Mare-Bucuresti -Satu Mare (24-28.09.2012, adica de luni pana vineri, cand iar a fost plecat in zona unde are casa!

-nota achizitie bilet avion Gabor 8-10.10.2012 (nu reiese traseul)

-nota achizitie bilet avion Gabor Baia Mare-Bucuresti-Baia Mare, adica de luni pana miercuri !

-nota achizitie bilet avion 16-18.10.2012 (de marti pana joi)

-nota de avans bilet avion Gabor Bogdan Baia Mare-Bucuresti si retur 22-25.10.2012 (de luni pana joi)

-nota avans bilet avion Baia Mare-Bucuresti si retur 20-23.11.2012 (de marti pana vineri)

s.a.m.d.

Acestea nu sunt singurele deplasari in timpul saptamanii de lucru si uneori chiar cate o saptamana, acasa, la Baia Mare sau in zona la Satu Mare, efectuate cu avionul de catre membrul CSM Bogdan Gabor. Suntem curiosi daca nu cumva aceste deplasari nu ascund niste „falsuri”, asa cum sustine DNA in cazul judecatorului Adrian Neacsu, si daca tot asa, ordonatoarele de credit Alina Ghica (pe anul 2012) si Oana Schmidt-Haineala (pe anul 2013) habar n-au avut ca ”situatia reala” a acestor deplasari? Cat de motivate au fost aceste absente si cum se justifica ele? Ne intrebam, totodata, de ce domnul procuror Gabor nu se poate deplasa decat cu avioul chiar si atunci cand pleaca acasa in concediu si cand vine din concediu la CSM?

Mentionam ca ne-am interesat si un bilet de avion de la Bucuresti pana la Baia Mare si retur a variat ca pret intre 220 si 250 euro, adica aproape zece milioane un drum la domiciliu pentru domnul Gabor! Se pare ca la CSM nu e criza deloc! Dimpotriva!

* Cititi aici extrase din registrul informatic al CSM cu deplasarile si deconturile biletelor de avion ale procurorului Bogdan Gabor, de la Bucuresti acasa si invers in cursul sapamanilor de lucru din 2012 si 2013

* Cititi aici declaratia de avere din2012 a procurorului Bogdan Gabor

Comentarii

# leon date 18 martie 2013 17:25 +48

dupa cate plecari avionistice a avut asta, cand a mai si lucrat? pe el nu-l intreaba dna-ul de nimic? sau are protectie de la PASALAC? :lol:

# Sebastian date 18 martie 2013 17:47 +40

Eu cred ca totul tine de posesia unui *pup*. Daca primesti un *pup*, n-ai nicio problema. Naca nu primesti *pup*, se tin problemele scai de tine. ;-) ;-) Asa se scrie istoria...cu pupici...primiti de la cine trebuie...Nu-i poti refuza...E un privilegiu...Desigur, pe banii publici...

# anton date 18 martie 2013 17:57 +16

Sunteti un RAUUUU.N-ati primit *pup* si pac la luju.Invidiosss.

# filip date 18 martie 2013 19:50 +14

Mai Sebastian, esti un rau. Pentru ca nu ai primit nici un pupic. Gelosule!

# Sebastian date 18 martie 2013 20:19 +13

Distinsi Domni, dar oare ce barbat de pe acest pamant nu si-ar dori si nu s-ar simti fericit sa primeasca de la serviciu si pupici si bilete de avion? Nu e normal ca fericitul titular al pupicilor sa starneasca invidia barbatilor carora nu li se intampla asemenea bucurii? Cred ca distinsul domn trebuie sa fie foarte mandru de propria persoana...Chiar sunt curios daca va recunoaste ca a primit pupici prin SMS atunci cand Inspectia Judiciara il va audia. Desigur, daca acest lucru se va intampla vreodata. Doar suntem intr-o institutie democratica...

# anton date 19 martie 2013 10:44 +6

Care inspectie judiciara ? Aia care da *pup* sau aia care da *nup* ?Tin minte ca cea care si-a dat *scaunu* unuia care nu avea, sesizata fiind de SMS-uri a citat un mare politician care despre unguente a spus celebrele vorbe: prostioare.Sa fim seriosi daca justitia si-ar face treaba , am ramane fara justitie.Dar cu ce ramane am putea face o justitie cu adevarat fara mama fara nas.

# Alina Lindighica date 18 martie 2013 20:03 +14

LUJU vrem si deplasarile lui Haineala! Acolo e meserie! Meserie de procuror! cand ajunge Zulufina la Jilava?

# unul din lumea cea mare date 18 martie 2013 20:46 +6

bai!!!!!!! nesimtitilor voi cereti socoteala pentru niste amarite de bilete? doar facem iconomie ca/i austereala rati ai dracului de bagabonti miine poimiine o sa cereti si lista de cite sticle de wisiky se beau la cotroceni adica ratia. bai fratili meu ce nesimtiti,voi incepeti sa ne jigniti si eu nu am avion sa merg de la bruxelles in caz de catastrofa. rati ai dracului de nesimtiti. miine poimiine o sa aveti tupeul sa ma intrebati si cit si de unde a dat fii/mea pe casa si din ce am facut nunta si cum m/am operat la akah si pe nutisor cit o costa gentile rati ai dracului da halatul nu intrebati cit costa? BAI PROCURORI FASCISTI SPER SA VA VAD LA STUF IMPREUNA CU KOVESI SI MORAR,CU HAINA GHICA SI VASILICA SI CU TOTI CEI CARE SINTETI LA SRL JUSTITIA

# Pasarila date 18 martie 2013 17:51 +16

Altul care FURNICESTE de zor pe banul public. Ba, dar cu trenul nu va mai place? Ciocoilor si parvenitilor!

# VIKY date 18 martie 2013 18:16 +12

Nu uita ca el este procuror, nu judecator, si nu uita ca el nu face parte dintre 4pezii Haimanalei. Daca siamezele nu au fost verificate pentru excursia cu SPP-isti la Hong Kong, cum crezi ca il vor verifica pentru \"naveta\" cu avionul?. Doar biletele de autobus ale lui Neacsu erau \"marea infractiune\".

# Procuror vs Judecator date 18 martie 2013 18:22 +13

Deocamdata in Romania procurorii au imunitate. :lol: Au imunitate pentru ca executa ordinele primite, fiind subordonati. De-aia au fost si fost facuti judecatori la ICCJ.

# anton date 19 martie 2013 10:49 +6

Cu ce s-au dat maica de se imunizara ?. CuRUGOL?.Astia cred ca si la buda in fundu curtii se apara unii pe altii.Ceilalti se halesc intre ei.

# unul date 19 martie 2013 20:35 +2

Deocamdata unii procurori ii cerceteaza pe unii judecatori .... de aici si marea rafuiala procurori vs judecatori.... :lol:

# TAC-PAC date 18 martie 2013 21:01 +7

Merge Gabor cu avionul ca si cum ar fi bicicleta.

# Zvon cu parfum de credibilitate date 18 martie 2013 22:56 +8

Sunt anumite persoane din CSM care vin cu elicopterul la serviciu in fiecare zi!

# Garoiul date 19 martie 2013 08:11 +5

Gabor nu e ala cu \"ne roaga Alina sa dam cu DA la pct. 3. Pup\"? Mare misel..... :D cum sa nu-i deconteze haimaneala tot ce vrea muschiuletul lui.....

# papagalul date 18 martie 2013 17:28 +19

Zbura repede papagalul...mai ca-l vedeai si prin CSM...

# Trai neneaca pe banu CSM date 18 martie 2013 17:36 +17

Da numai cu avionul servea Gabor asta? Probabil si la bussines class sa traga si un whisky pana la destinatie!!! Da cu trenu, cu masina nu s-a auzit, probabil are si masina si sofer la scara si chirie decontata pentru cazare in Bucuresti ca s-a ajuns parvenitu!

# filip date 18 martie 2013 19:53 +7

Sa stii ca are sofer!

# link date 18 martie 2013 17:36 +12

ciordeala nene pe mama lor!!!!!!!!!!!!!!!! huooooooo

# un heterosexual date 18 martie 2013 17:39 -18

nu ca-i iau apararea lui Gabor, da asta s-a plimbat cu avionul legal. nu ca Toni care a FALSIFICAT deconturi in pat cu Angel.

# geo35 date 18 martie 2013 17:51 +13

ce a facut abor se cheama favorizare, se cheama acoperire legala ca sa stai acasa, pe banii contribuabilului. rusinos. hetero, nu mai face pe fraierul, ca nu esti homo!

# anton date 18 martie 2013 18:20 +12

Si ce vreti frate sa sara pe unu d-al lor.Aratati-mi un precedent si ma spanzur.Are ADN ,sau DNA, in sange ,este suficient de tampit sa restituie telefonu* cu *pup*-i din dotare ,atunci e tampitu nostru, fura , cat (mai) poate ca *noi* cei 20-30 cati suntem cocotati pe pozitii cheie , ii aparam pana la moarte.Ceilalti ,cu 70% in parlament, cu guvern , cu 90% primarii, ne lasam votantii fugaritii ,oamenii nostrii cu dosare penale fabricate , muscati de cur la Bruxeles.Data viitoare il Votez pe Orban al ungurilor ca asta le-a pus bruxelezilor pumnul in gura de au fugit cu coada intre picioare. Cum se traduce Orban in Romana sa stiu si eu pe cine votez data viitoare ?Cand vom avea si noi un OM sa strige Bruxelesu* VAIIIIII !!!!!!!!

# anton date 18 martie 2013 18:38 +15

Am gasit 38 deconturi avion majoritatea tur/retur ca caloriferu* , cereri de concediu, decont renovare birou,rechizite si..... ce mai ardea furoul pe el de activitate.Astia conduc tara daca nu stiati, fara mama ,fara rusine.Astept si altele .

# CI date 18 martie 2013 20:19 -7

Ce ştiţi de deconturile lui Dumbravă?

# xxx date 18 martie 2013 21:54 +7

da-le tu. tu ce stii?

# The Godfather date 18 martie 2013 23:31 -5

Ce stiti de cei 7000 € p care cineva din Constanta i-a returnat la CSM tocmai pentru a nu pati  Neacsu ? Dar...fapta e fapta si trebuie pedepsita...

# xrogo date 19 martie 2013 15:26 +1

Nu stim,lumineaza-ne matale

# coco date 18 martie 2013 23:35 +5

Morrarrrrrr ! Impusca-te !

# unul din lumea cea mare date 19 martie 2013 00:56 +5

impusca/te cu tunu morar ca sa te gaseasca ca pe elodia si sa nu te mai poata reconstitui nici dupa adn/ul tau blestemat sa dea dzeu morar sa pieri cu toata familia ta pentru nenorocirile aduse justitiei

# bucur date 19 martie 2013 09:19 +7

Ce cloaca de infractori,astia sant cei care „impart”dreptatea in tara asta, cand ei sant primii care o incalca?Pe ciorditorii astia cine-i incalta?

# adevarul date 19 martie 2013 09:37 +5

pai si ce vroiati sa faca si politrucul asta jegos?doar se stie ca obiectul muncii al unui DNA-ist il constituie manuirea inregistrarilor securistilor de la SRI,toata tara asta constituind un pericol pt. statul basist si fiind ascultata pe mandate de siguranta nationala.asa ca pana mai iese o inregistrare,tovarasul procurer merge acasa,ca doar munca de teren si strangerea de dovezi palpabile nu face parte din fisa postului pt. procurori.iar banutii cheltuiti pe el ii platesc contribuabilii,nu Kiorul,asa ca ce mai conteaza?

# anton date 19 martie 2013 10:31 +6

Azi basescu pupa poala papiii, sa ne rugam si noi ca la intoarcere cu avionu* sa se deschida o usita langa el si sa pice . Sa ne rugam Romani macar daca nu vreti sa iesim sa dam cu el de pamant.Ramane cum s-a stabilit : pentru unii *pup* si *NUP* pentru altii puscarie , suspendare , chemari discrete pentru prelucrare la DNA.Stati linistiti legea vegheaza numai pe unii.Jdecatorii si numai sunt suspectii de servici.Daca sunt cinstiti avem noi grija , aveti incredere in DNA , Noi... Noi ... Noi suntem peste tot.

# Vasile date 19 martie 2013 10:56 +4

Atata vreme cat ia de la Basel, DNA nu ia de oriunde!

# ADEVARUL date 19 martie 2013 13:33 +1

FARA UN TRIBUNAL PENAL AL JUDECATORILOR LUMEA JUSTITIEI ESTE LA DISCRETIA NENOROCITILOR DE JUDECATORI CARE ISI BAT JOC DE OAMENI SI DE ROMANIA-PANA CE,IN CURAND,NU V-OR MAI RAMANEA DECAT EI-SATISFACUTI ASEMENEA UNOR DIAVOLI.

# radu date 19 martie 2013 15:59 +3

prima data uitati-va pe harta la cati km e Baia -Mare de Bucuresti   ....este vorba de peste 600 km ...adica cam 1300 km dus intors cu masina.....faceti un calcul...un bilet de avion   luat din timp costa 600 ron dus intors....inainte de a scrie un articol informati-va.....se pare ca cineva a inceput o campanie ..

# unul date 19 martie 2013 23:55 +1

“Bogdan Gabor, procurorul care l-a anchetat pe Cristian Anghel (PNL), primarul condamnat al municipiului Baia Mare” conform http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11156111-alegeri-csm-procurorul-bogdan-gabor-fost-ales-csm-reprezentant-parchetelor-langa-tribunale.htm

# daniela date 19 martie 2013 16:17 +3

....sa nu uitam daca mergea cu masina trebuiabiia platita si diurna si cazarea soferului....deci informati-va inainte da cu parul  <img src=ops:' />

# @raducu=daniela date 19 martie 2013 18:52 -2

Pentru tine conteaza kilometrajul sau diurna soferului, nu faptul ca plimbarile acasa sunt pe cheltuiala CSM, adica a romanilor?. Ce gandire de gaina sau...cocos, ca la voi nu se stie.

# Unul date 19 martie 2013 20:25 +4

in calitate de procuror, nu neaparat de membru CSM, are dreptul la patru calatorii lunare dus-intors pe ruta Baia Mare – Bucuresti, cu orice mijloc de transport, la clasa I, in conformitate cu dispozitiile legale...la fel cum merg senatorii si deputatii.

# tomoiaga date 23 martie 2013 01:19 0

Acest BOGDAN GABOR, a plecat la CSM de la P TRIB MM, prin aranjamente cu HAINEALA aia. Pai sa nu-i ajute D-ZEU la tipul asta, ca numai cu aranjamente a umblat. Zeci de plangeri i-am adresat privind abuzuri foarte grave, numai ca nu mi-a dat raspuns niciodata. Sa-l urmareasca blestemul meu si a altora, si sa fie acuzat, si pedepsit pentru FRAUDAREA facuta. Auzi domnule circula numai cu AVIONUL la mama acasa.

# TOMOIAGA date 23 martie 2013 01:22 0

RUSINE SA LE FIE LA TOTI NENOROCITII DE PROCURORI SI JUDECATORI CARE SUNT MAI INFRACTORI CA INFRACTORII. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.06.2022 – S-a decis soarta lui Scutea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva