24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DOLIU IN AVOCATURA – A murit avocatul Mugur Filipescu, co-fondator al firmei Voicu & Filipescu. Avocatul Daniel Voicu: „Cu profunda tristete ne luam ramas bun de la Mugur Filipescu, cel care a plecat dintre noi mult prea devreme. A trait cu pasiune inspirandu-ne vietile cu bucuria, generozitatea, indrazneala, energia si ingeniozitatea lui”. Avocatul Gabriel Zbarcea: „Un lord al avocaturii de consultanta, Mugur se distingea prin eleganta, inteligenta, simt al umorului si onestitate”

Scris de: L.J. | pdf | print

24 October 2022 11:35
Vizualizari: 7886

Avocatura romana a suferit o grea pierdere prin decesul avocatului Mugur Filipescu (foto), co-fondator al firmei Voicu & Filipescu.Anuntul a venit luni, 24 octombrie 2022, din partea Baroului Bucuresti, precum si din partea avocatilor Daniel Voicu (cofondator al casei de avocatura Voicu & Filipescu) si Gabriel Zbarcea (managing partner la societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii).

Lumea Justitiei transmite condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca!


Redam ferparul Baroului Bucuresti:


Avocatii din Baroul Bucuresti sunt informati despre decesul domnului avocat Mugur Filipescu.

Domnul avocat a fost membru al Baroului Bucuresti din 1 octombrie 1995 si a exercitat profesia de avocat pana la data de 1 octombrie 2019.

Corpul profesional al avocatilor din Baroul Bucuresti adreseaza familiei indoliate sincere condoleante.

Ceremonia funerara se va desfasura in data de 24 octombrie 2022, ora 12.00, la cimitirul Ghencea Civil din Bucuresti, Bd. Ghencea nr. 18.

Dumnezeu sa-l ierte!”


Prezentam mesajul avocatului Daniel Voicu:


Cu profunda tristete ne luam ramas bun de la Mugur Filipescu, cel care a plecat dintre noi mult prea devreme. A trait cu pasiune inspirandu-ne vietile cu bucuria, generozitatea, indrazneala, energia si ingeniozitatea lui. Sot, tata a doua fete minunate, prieten si sprijin, fondator al Voicu & Filipescu in vremuri de pionierat, coleg si lider, ii suntem recunoscatori ca l-am intalnit si trait alaturi de el.

Ca partener coordonator in cadrul Voicu & Filipescu si unul dintre fondatorii firmei, Mugur Filipescu s-a afirmat ca avocat de exceptie, de un inalt profesionalism, fiind devotat profesiei pe care a exercitat-o din anul 1995. De-a lungul carierei sale, Mugur Filipescu a reprezentat clienti din Romania si din afara tarii, in calitate de lider de echipa, in toate etapele activitatilor lor de afaceri.

A fost un exemplu pentru generatii de avocati si un coleg respectat in intreaga comunitate a justitiei.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”


Iata ce a transmis avocatul Gabriel Zbarcea:


Mugur Filipescu s-a suit la Domnul. Mugur mi-a fost coleg de Facultate, apoi partener in ale avocaturii, dar mai inainte de orice, el a fost un prieten de exceptie, mie si multor camarazi de la TZA. Un lord al avocaturii de consultanta, Mugur se distingea prin eleganta, inteligenta, simt al umorului si onestitate. L-am iubit, admirat, respectat, atat cat ne-a fost coleg, cat si atunci cand ne-a devenit concurent. Dumnezeu sa il aseze in randul celor drepti iar pe Maria si pe fete sa le intareasca”.

Comentarii

# avamscu nicusor date 25 October 2022 00:40 0

Comentariiile mele chiar nu isi mai au locul. Va iubesc pe toti si denigrez pe dusmani, Numai ineptii debiteaza

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva