17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DRAGNE SE PUNE CHEZAS PENTRU FENECHIU – Mesajul decanului Ion Dragne pentru cei 10.000 de avocati din Baroul Bucuresti: “Votez pentru Daniel Fenechiu ca Decan al Baroului Bucuresti… Vi-l recomand, cu asumarea raspunderii morale corespunzatoare… Este integru, este un om de echipa, a sustinut, in orice calitate, binele profesiei”

Scris de: L.J. | pdf | print

15 September 2023 22:44
Vizualizari: 3808

Decanul Baroului Bucuresti Ion Dragne (foto stanga), aflat la ultimul mandat, are un mesaj pentru cei 10.000 avocati, inainte de alegerile in urma carora se va decide noul decan. Mesajul: votati Daniel Fenechiu (foto dreapta)!


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de vineri seara, 15 septembrie 2023, Ion Dragne precizeaza ca, in urma analizarii proiectelor tuturor candidatilor pentru functia de decan al Baroului Bucuresti, a hotarat sa il sustina pe Daniel Fenechiu. In acest sens, Dragne enumera si o serie de calitati pentru care in opinia sa Fenechiu merita sa fie ales in fruntea Baroului Bucuresti. Vi-l recomand, cu asumarea raspunderii morale corespunzatoare”, scrie Ion Dragne.

 

Iata mesajul decanului Ion Dragne pentru avocatii din Baroul Bucuresti:

 

Votez pentru Daniel Fenechiu ca Decan al Baroului Bucuresti

Il sustin, cu detasare, dupa o analiza a ofertelor tutoror colegilor candidati, fara sa ma las dominat de emotii si simpatii, pe Daniel Fenechiu sa devina decanul nostru, pentru ca:

- a sustinut, in orice calitate, binele profesiei, trecand de la vorbe la fapte intotdeauna. 

- este integru, facand din cuvantul dat regula de baza in munca din consiliu si din barou. 

- este un om de echipa, stiind sa asculte pe ceilalti, sa voteze si sa execute ce a decis majoritatea. 

- a format si a facut tovarasi avocati tineri, stie ce inseamna impartirea muncii si a raspunderii intr-o societate de avocati, dupa ce s-a format in cadrul cabinetului sau individual. 

- este prezent in barou, chiar daca toate se strang pe capul lui, ca la noi toti, uneori. Nu cred ca o organizatie se poate conduce de la distanta. 

- a format o alianta admirabila a avocatilor din Parlament, care raspunde, in primul rand, la interesul profesiei, cand i se cere. 

- a sustinut mereu lucruri care fac bine profesiei si nu a votat nimic din ce ar putea compromite crezul nostru profesional sau ne-ar face sa ne fie jena sa ne privim in oglinda. 

- daca il vom alege decan, ma voi simti bine reprezentat.

Vi-l recomand, cu asumarea raspunderii morale corespunzatoare”.

Comentarii

# Lucia date 16 September 2023 22:58 +2

:D :D :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva