19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXCITAREA MANELISTULUI – Dezvaluiri incredibile despre practicile procurorului DNA Ciprian Man: “Mi-a spus ca mi-a interceptat clientul urmarit pentru coruptie in timp ce se masturba. Era fericit, jubila si as spune ca era chiar putin excitat... Exista indicii/probe ca procurorul Man Ciprian i-a livrat sotiei inculpatului inregistrarile obtinute in baza masurilor de supraveghere tehnica privind activitati extraconjugale intime ale inculpatului”

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 December 2018 12:38
Vizualizari: 18795

Incredibile dezvaluirile privind practicile vestitului procuror DNA Ciprian Man (foto 1 centru), cunoscut sub porecla de “manelistul DNA”, autor al nenumarate abuzuri si inscenari. Cunoscutul avocat Razvan Doseanu (foto 2) a relatat doua episoade uluitoare cu procurorul Man, fost sef al DNA Oradea, in prezent simplu procuror de executie la DNA Oradea.

Astfel, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, avocatul Razvan Doseanu dezvaluie cum procurorul Ciprian Man ar fi incercat sa obtina declaratii impotriva unui inculpat, chiar de la sotia acestuia. Concret, Man ar fi chemat-o pe aceasta pentru a o audia ca martor, iar dupa ce a fost refuzat i-ar fi oferit inregistrari in care sotul ei era surprins in timp ce discuta cu alte femei. Avocatul Doseanu precizeaza ca exista “indicii/probe” care sa sustina dezvaluirea sa, cerandu-i in acelasi timp lui Man sa dezminta in 24 de ore informatiile, fapt care din cate cunoastem noi nu s-a intamplat.


Iata dezvaluirea avocatului Razvan Doseanu (vezi facsimil 1):

“Procurorul Man Ciprian de la DNA Oradea a divulgat ilegal interceptari intime extraconjugale ale unui inculpat arestat catre sotia acestuia?

Am primit poze, filme, acte, inregistrari audio-video in 'valiza' de la BINSH.

Am primit anumite indicii/probe ca procurorul Man Ciprian in timp ce instrumenta un dosar la DNA Oradea a chemat-o pe sotia inculpatului sub pretextul de a o audia ca martor. Sotia a refuzat sa dea declaratie invocand ca legea ii permite acest lucru.
Exista indicii/probe ca procurorul Man Ciprian i-a livrat sotiei inculpatului inregistrarile obtinute in baza masurilor de supraveghere tehnica privind activitati extraconjugale intime ale inculpatului. Daca asta s-a intamplat nu doar ca e ilegal, imoral (jegos as spune), ci constituie chiar infractiune.
Cer public procurorului Man Ciprian din cadrul DNA Oradea sa dezminta public aceste acuzatii care mi-au fost furnizate insotite de aparente probe.

Daca imprejurarea de o gravitate exceptionala e neadevarata solicit procurorului Man Ciprian sa o dezminta public in termen de 24 de ore.
Daca intamplarea e adevarata, procurorul Man Ciprian nu va mai putea fi nici macar portar (sa nu scriu femeie de serviciu) la DNA Oradea.
Am ridicat aceasta problema potrivit principiului nevoii de a cunoaste.
Daca probele primite sunt trucate voi cere scuze public si voi achita eventualele despagubiri. Sper sa nu fi fost intentionat indus in eroare. Fac aceste dezvaluiri cu buna-credinta.
Am scris recent un material intitulat 'Despre procurorul Man si masturbare' fara a fi negata starea de fapt de procurorul Man Ciprian. Credeam ca nimic nu poate fi mai grav, dar daca aceasta informatie se dovedeste a fi reala...e un dezastru.

Pacat de oamenii corecti din DNA Oradea, DGA, SRI si alte institutii care si-au desfasurat activitatea cu buna credinta si respectand legea”.


Doseanu, despre Man si masturbare

Anterior acestei postari, avocatul Razvan Doseanu a oferit, tot pe Facebook, alte detalii despre procurorul DNA Ciprian Man. Este vorba despre un episod in care Ciprian Man i-ar fi adus la cunostinta ca i-a interceptat clientul in timp ce se masturba, dezvaluindu-i acest lucru extrem de fericit si chiar excitat.

Prezentam dezvaluirea avocatului Razvan Doseanu (vezi facsimil 2):

“Despre procurorul Man Ciprian si masturbare

Parte introductiva

Precizez ca apreciez munca si dosarele importante instrumentate de DNA Oradea prin persoanele oneste si care au respectat legea in desfasurarea activitatii de urmarire penala. Continuati sa-i trageti la raspundere penala pe toti cei care savarsesc infractiuni de coruptie. Nu va opriti, mergeti inainte fara nici o ezitare. Daca eu insumi am comis infractiuni de coruptie va solicit sa ma trageti la raspundere penala. Atentie: fara fapte inventate, fara denunturi imaginare, fara marturii mincinoase si fara ticluiri de probe.

Fondul masturbarii

In urma cu ceva timp am avut o cauza la DNA Oradea. Dupa audieri procurorul Man Ciprian mi-a spus sa mai raman putin. Mi-a spus ca mi-a interceptat clientul urmarit pentru coruptie in timp ce se masturba. Era fericit, jubila si as spune ca era chiar putin excitat.
O ilegalitate grava din partea unui procuror care violase viata privata a unei persoane. Cum sa folosesti asta ca motiv de distractie si cum sa divulgi unor terte persoane astfel de informatii din viata intima.
Se distra ca il inregistrase masurbandu-se. Cu siguranta procurorul Man Ciprian fie nu s-a masturbat niciodata, fie nu l-a inregistrat nimeni facand asta.

Oare cati judecatori, procurori, politisti, avocati, politicieni, oameni de afaceri si ziaristi au fost inregistrati in intimitatea lor, incluzand aici aspectele cu implicatii sexuale.
Cat de bine s-a distrat el si altii din DNA Oradea urmarindu-i in activitatile lor sexuale.
Acum inteleg teama multor persoane de a reactiona si de a aplica legea
.
Am vazut interceptari vizand un ziarist cu privire la aspectele private din viata sa intima. Parte din ele depuse la un dosar penal, probabil pentru umilirea sau subordonarea ziaristului si a colegilor acestuia (asta va fi probabil in alt episod).
Am ajuns la concluzia ca nu Man Ciprian e de vina. El nu autorizeaza masuri de supraveghere tehnica, judecatorii o fac, unii dintre ei supravegheati probabil similar.
Sa nu fiu inteles gresit. Domnilor politisti si procurori DNA si din alte parchte, sa-i trageti la raspundere penala pe toti coruptii si pe toti cei care incalca legea, dar faceti asta legal. Domnilor si doamnelor judecatori, emiteti autorizatii pentru masuri de supraveghere tehnica pentru toate persoanele pentru care exista indicii privind comiterea unor infractiuni. Cand aprobati astfel de masuri intruzive cu privire la viata privata, ar trebui sa aveti un minim de indicii si nu doar un proces verbal de sesizare din oficiu pentru fapte inchipuite.

Vanatorule Man Ciprian.
Astept sa ma dai in judecata sau sa imi deschizi un dosar penal inventat cum i-ai deschis fostului tau maestru Sava Ioan, cel care te-a primit in familia lui, biroul lui si te-a invatat carte. In final Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat pe Sava pentru visele tale penale.

Sa stii ca dezvaluirea unor abuzuri si ilegalitati nu este infractiune”.


Comentarii

# Nicolae Clivet date 14 December 2018 13:14 +6

Cum se poate numi boala de care sufera procurii si ceilalti angajati ai DNA atunci cand asculta limbajul vulgar folosit de Olteanu Luminita? Asta se intampla la fiecare fraza atunci cand vorbeste cu cineva. Nu este nevoie de nicio interceptare. Sufera de oboala psihica. asta nu-I deranjeaza nici chiar pe actualii sefi ai Sectiei a II-a DNA. Ba, mai mult, este incurajata pt. folosirea acestui limbaj.Toate persoanele cu care vine in contact Olteanu Luminita pot depune marturie ca foloseste un limbaj pornografic in exercitarea atributiilor de serviciu?

# 1mircea - brasov date 14 December 2018 15:11 +1

Limbajul vulgar este politica de stat, este promovat in absolut orice spatiu public, in scoala, sanctionarea elevilor este interzisa, in brasov, in parcuri, in centru istoric, in diferite cartiere, in piata revolutiei,, "M..ie" , "x suge p..", sloganuri politice aberante si alte scrisuri vulgare sant mentinute de autoritati de ani de zile, pe proprietati private dar si de stat. Pentru cladirile private invoca scuza ca e datoria privatului sa-si vopseasca fatada, distrusa pe timp de noapte, adica dupa mintea lor omul trebuie si sa nu doarma noaptea si sa-si pazeasca cladirea, dar nici de pe cladirile de stat nu le inlatura. De fapt statul lucreaza la scaderea nivelului de cultura si civilizatie a copiilor si a po******tiei, prin limbajul vulgar se creaza tensiuni, conflicte intre diferite categorii de persoane, limbajul vulgar promoveaza "crima", injoseste, oprima omul in general, limbajul vulgar este o "arma" folosita creativ pentru oprimarea po******tiei - prin intermediari.

# N.C. date 14 December 2018 16:01 +1

Aveti dreptate, "limbajul vulgar promoveaza "crima", injoseste, oprima omul in general, limbajul vulgar este o "arma" folosita creativ pentru oprimarea po******tiei - prin intermediari". Ma intreb totusi, de ce domnul Chiciu fost sef al SII DNA, astazi distins avocat, cand a vrut sa ia masuri impotriva acestei persoane, Olteanu Luminita, pentru comportamentul si limbajul vulgar folosit in timpul serviciului, nu a mers mai departe, cu propunerea de sanctionare, cine l-a oprit? Ar fi interesant daca ne-ar spune. Mai apoi, distinsa doamna Robu Constanta, de ce nu s-a sesizat si in legatura cu limbajul vulgar folosit de Olteanu luminita, chiar in timpul controalelor efectuate la DNA? Poate intreaba Luju, caci sigu,r nicio persoana nu poate infirma ca ceea ce am scris acum nu este adevarat.

# 1 mircea - brasov date 15 December 2018 11:24 -1

pt. N.C, se aplica "ce se cere", si in alte state UE se aplica "vulgaritatea", care chipurile este o "manifestare a libertatii de exprimare", sau "creaza o economie". pe de alta parte cine lucreaza in contact direct cu anumite tipuri de persoane, "invata", "se smecheresc pe traseu". Si aparitia a tot felul de "coduri de etica profesionala", "comisii de etica" au rolul de fapt de a proteja pe cei care incalca asa zisa "etica" pt. a nu aplica alte legi penale, pentru a nu putea fi inlaturate acele persoane. Exista o zona "gri" in care unii se misca f. bine...

# Dorina date 15 December 2018 18:28 +2

Promiscuitate profesionala practicata de incompetenti... Inteligentii folosesc legea, stiinta si respectul fata de lege si oameni… Ce nu stii poti sa descoperi, daca dispui de cunostintele de baza necesare si ai minte… Daca nu … ai VULGARITATE... in zona cenusii… a nimicului si nimicurilor...

# DODI date 14 December 2018 16:03 +3

Nici nu mă miră apucăturile acestor mârlani adunați cu furca la DNA. La ”interviurile” de la angajare avute cu slujirea (Doamne ferește!) principalele criterii din CV erau: tupeul, arganța, impertinența, tendința de răzbunare, neamul prost și lipsa de bun simț. Nu apărea nicăieri necesitatea unui minim bagaj de cunoștințe profesionale. În fapt în acest domeniul și slujirea ar fi picat cu succes.

# Maria date 14 December 2018 13:31 +7

Ro se afla intr-o situatie derizorie. Se discuta de atatia ani despre protocoalele secrete ilegale, despre legile neconstitutionale si interpretabile, despre ilegalitatile din justitie si absolut NIMIC nu se rezolva. In afara de amanari tergiversari si discutii pe la TV NIMIC altceva,ba mai mult dupa ce ca nu au rezolvat absolut nimic mai pun la "masa discutiei" si niste partide securiste gen USR care au un procentaj derizoriu de 6% sa-si dea cu parerea despre legislatia Ro si care sustin in continuare sa ramana PROTOCOALELE ilegale si legile neconstitutionale !!!???? Asa ceva chiar ca numai in tara lui papua e posibil. PSD ALDE faceti-va datoria si terminati odata cu mizeria asta securista si ilegala care este in justitie. Ce poate fi mai periculos decat o justitie care se face in mod ILEGAL discriminatoriu si neconstitutional? Nimic. Ro nu mai poate continua la nesfarsit cu asa ceva. Luati masurile care se cuvin si incheiati odata circul asta. Vina este PSD ALDE ca numai amana

# Sondaj date 14 December 2018 13:53 +1

https://www.antena3.ro/politica/sondaj-sunteti-de-acord-cu-amnistia-si-gratierea-499493.html

# Neanae date 14 December 2018 14:12 +3

Încep chiar sa ma enervez. Eu! Nu se mai poate. Dragilor aleși in fruntea guvernării, voi ce faceți? La fel ca manelistu’? Dați-o încolo, in doi ani “ati frecat-o destul” ... ca sa stam in tema! Avem nevoie de LEGI nu de scandaluri si de înregistrări de voyeur-isti psihotici. Ori vrem sa fie Dănileț ministrul justiției. Eh? À propos, tot ca sa ramân in tema, ma chinui sa mi-l imaginez pe Dănileț facând sex. Nu pot, ma umfla râsul. Voi acolo la SRI, nu aveți nimic cu el? Nu m-ar mira sa nu aveți chiar nimic cu Dănileț înfocat. Păi cine cu specimenu’ ... El singurel pe la vreun pom cu ejaculatio praecox ... nu ati ajuns never la timp sa-l imortalati? Ce ghinion! Teribil sa trăim fără sa știm nimic si de puța lui Dănileț ????‍♂️????‍♀️În ce hal a ajuns biata justiție ... pe mâna ăstora, pe (la) laba lor. Nu e nimic de râs, absolut.

# te incurajez date 15 December 2018 19:07 0

Danilet ,Man manelistu si Lancranjan veverita,acest trio de imortalizati ,sa stie neanae poporeanu infocat,de acord.altfel nu se mai poate.

# Denuntatorul date 14 December 2018 15:32 +4

Man și polițistul judiciar Marius Ille numai abuzuri au comis, cine sa îi pună la punct dacă Inspecția Judiciară a clasat toate dosarele lui Man?Faceți o verificare a dosarelor din perioada detașării la București și va veti îngrozi de alte abuzuri și ticluiri de probe.Rusine și judecătorilor care se fac că ,,fac justiție,,....

# Dorina date 15 December 2018 18:30 0

Executantul perfect... Sluga de aur! Va avea un sfarsit asemanator… E doar o chestiune de timp!

# Claudia date 14 December 2018 20:32 +2

ALO INSPECTIA JUDICIARA ? SE AUDE ? CURATATI JUSTITIA !!!!!!

# acadeaua date 14 December 2018 22:23 0

totul este sortit esecului, nu are cine sa faca curatenie in justitie, niciunul care are puterea sa o faca este " manjit" de securisti, incepand din CSM, ICCJ, curti de apel; cel putin presedintii de la curtile de apel si ICCJ sunt alesi pe spranceana, candideaza pentru functii oamenii ai sistemului care sunt si ajutati si la concurs..., daca nu este asa, sa ma contrzica oricine, caci daca nu ar fi, nu ar mai exista in magistratura oameni ca acest Man manelistul si multi altii...

# Dorina date 15 December 2018 14:11 +5

O Justitie po******ta cu paranoici, subdezvoltati mintal, fara educatie, brute, frustrati, lipsiti de echilibru, posesivi, mentalitate pitencatropista… aceste lucruri devin firesti si fac parte din normalitatea lor… Ele au un scop precis si sunt utilizate intr-un proces de umilire, hartuire pentru a impune un anume control... Nu sunt niciodata intamplatoare… E un soi de santaj, practicat ca si tehnica judiciara de catre imbecili… personae din a caror professionalism lipseste, medierea, negocierea, cautarea, descoperirea pe alte cai a ceea ce doresc sa obtina… Incultura profesionala justitiara romaneasca! modernizata!

# Dorina date 15 December 2018 15:37 +1

Promiscuitate …

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva