21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

FLEGMA A ORBIT PARCHETUL – Anchetatorii sunt incapabili sa incadreze scuipatul lui Zglobiu. Faptuitorul a fost retinut pentru lovire si pentru tulburarea ordinii si linistii publice, infractiuni ce nu au nimic in comun. Urmarirea penala a fost inceputa in rem, desi se stia cine e faptuitorul. Uluitor, politistii recunosc ca “atentatorul” a ratat tinta: “Aflandu-se in imediata apropiere a Presedintelui a scuipat catre acesta”. Avocata Maria Vasii: “O sa-l eliberez” (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 May 2014 20:04
Vizualizari: 11950

Va vine sa credeti ca pe numele lui Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, s-a dispus inceperea urmaririi penale IN REM sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice? Dar ca ofiterul de politie care a intocmit ordonanta de retinere a acestuia a stabilit ca Adrian Zglobiu "a scuipat catre acesta" si nu pe Presedinte. Dar ca acelasi Adrian Zglobiu a fost citat cu un sfert de ora inainte de inceperea sedintei de judecata de la Judecatoria Constanta, de miercuri 28 mai 2014, care avea ca obiect “internarea nevoluntara" ca urmare a recomandarilor procurorului Teodor Nita de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta. Ei bine, da! Mai grav este insa ca niciun act intocmit de procurori sau politisti nu justifica masurile drastice care se iau impotriva lui Adrian Zglobiu si cu atat mai putin internarea sa medicala, in acest caz fiind evident ca se incearca aducerea in stare de nebunie a “atentatorului”.


Adrian Zglobiu este practic obligat sa ajunga la spitalul de psihiatrie pentru ca procurorii “experti” din Parchetul Tribunalului Constanta considera ca se impune internarea barbatului pentru investigatii amanuntite. A fost chiar silit sa semneze ca este de acord sa stea sapte zile la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare, sub amenintarea ca daca nu va semna, va sta 30 de zile la Psihiatrie, dupa ce anterior i s-a spus, asa cum a dezvaluit Zglobiu, ca va ajunge in arest unde va fi violat. Si totul pentru ca l-a scuipat pe Presedintele Romaniei Traian Basescu. Sau, de fapt, spre...

In cazul lui Adrian Zglobiu haituirea este evidenta. Lipsa de legalitate a procedurilor intreprinse de procurorii constanteni, care il acuza pe Zglobiu de savarsirea unei fapte, scuipatul, care nici macar nu poate fi incriminata de legea penala, nu justifica existenta unor expertize psihiatrice, trei la numar, in decurs de doar patru zile. La aceasta se adauga si evidenta faptului ca procurorii nu au avut cea mai mica intentie de cauta o proba sau circumstanta si in favoarea lui Adrian Zglobiu.

Lipsit de aparare in fata unor procurori care urmaresc in continuare cu orice scop trimiterea la balamuc a lui Adrian Zglobiu l-a determinat pe barbat sa recurga la gesturi extreme. Tentativa de sinucidere de miercuri dimineata, 28 mai 2014, este dovada clara ca procurorii sunt pe punctul de a-si atinge scopul.

Desi in tot acest timp Adrian Zglobiu a fost reprezentat de un avocat din oficiu, rolul acestuia a fost unul strict formal, aspect marturisit si de Zglobiu. De altfel, si astazi cand Zglobiu era plimbat de politisti intre Spitalul Judetean Constanta si Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, ca urmare a ordinelor procurorului Teodor Nita de la PT Constanta, cea care ar fi trebuit sa il reprezinte nu avea cunostinta de ce se intampla cu Zglobiu. Chiar inainte de a fi urcat in ambulanta, Adrian Zglobiu a strigat disperat ca are nevoie de un avocat caruia chiar sa ii pese de cauza sa.

Lumeajustitiei.ro a contactat-o pe avocata Florentina Cuturicu din Baroul Constanta - cea care l-a reprezentat din oficiu pe Adrian Zglobiu la cererea procurorului Nita – pentru a o intreba despre aceste demersuri, insa ea habar nu avea ce i se intampla clientului ei. Iar cand a aflat despre situatie a spus ca nu comenteaza si a inchis telefonul, demonstrand prin aceasta ca nici nu o intereseaza soarta clientului pentru care a fost platita de Stat sa il reprezinte. Atitudinea avocatei arata totodata ca a fost pusa doar de forma sa il apere pe Adrian Zglobiu si pentru ca Nita sa respecte conditiile legale prevazute la art. 184 Cod procedura penala.

In urma demersului Lumeajustitiei.ro, avocata Maria Vasii a preluat cazul pro-bono, urmand sa il reprezinte in instanta pe Adrian Zglobiu pe tot parcursul procesului. Avocata Vasii ne-a declarat ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a-l ajuta, fiind evident ca acesta este supus unor abuzuri.

Va incepe joi dimineata, la ora 10.00, la Judecatoria Constanta unde se va analiza in camera de Consiliu propunerea procurorilor de “internare nevoluntara” a lui Adrian Zglobiu. “O sa il eliberez de masura aceasta. Nu o sa ramana asa”, a spus Maria Vasii.

Abuzuri pe banda rulanta

Incepand cu data de 24 mai 2014, ziua in care Adrian Zglobiu l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, au inceput si abuzurile. De la Ordonanta de retinere dispusa de ofiterii de politie si pana la citatia trimisa in data de 28 mai 2014, Adrian Zglobiu a fost marioneta procurorului Teodor Nita.

Astfel, in Ordonanta de retinere pentru 24 de ore dispusa in data de 25 mai 2014 de comisarul de politie Aghei Nicolae din cadrul IPJ Constanta – Serviciul Investigatii Criminale se arata ca a fost dispusa inceperea urmaririi penale IN REM a lui Adrian Zglobiu, in conditiile in care identitatea persoanei era cunoscuta. Care a fost intentia procurorilor nu avem de unde sa stim.

Apoi, din acelasi document aflam ca Adrian Zglobiu este cercetat pentru lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Ne intrebam retoric, actiunea de a scuipa o persoana este incadrata la lovire si alte violente? Asa s-ar parea. Tot aici, se retine ca Adrian Zglobiu a scuipat catre Traian Basescu si nu in Traian Basescu.

Prezentam Ordonanta de retinere din data de 25 mai 2014:

"Prin ordonanta organelor de cercetare penala ale politiei judiciare din data de 24.05.2014, in cauza s-a dispus inceperea urmaririi penale IN REM sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, fapta prev.de art. 193 alin. 1 si 371 C.p., ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 si 2 din C.pen. (...)

In cursul urmaririi penale fata de suspectul Zglobiu Adrian nu au fost dispuse masuri asiguratorii/de siguranta cu caracter medical/preventive.

In fapt, s-a retinut ca suspectul Zglobiu Adrian, in data de 24.05.2014, in jurul orelor 14:15 in timp ce se afla in Portul Constanta, unde erau in desfasurare manifestari si festivitati de deschidere a activitatilor prilejuite de sosirea navelor participante la Regata, si la care participa in exercitarea functiei si Presedintele Romaniei, Basescu Traian, aflandu-se in imediata apropiere a Presedintelui a scuipat catre acesta, fiind imediat imobilizat de lucratori din cadrul Serviciului de Protectie si Paza.

Avand in vedere ca in cauza exista probe/indicii temeinice din care rezulta suspiciunea rezonabila ca suspectul a savarsit o infractiune de loviri sau alte violente, (...) si o infractiune de tulburarea ordinii si linistii publice, (...) consideram ca masura retinerii esteste necesara in scopul asigurarii bunei desfasurari a procesului penal/al impiedicarii sustragerii suspetului de la urmarirea penala/al prevenirii savarsirii unei alte infractiuni, si constatam ca nu exista nicio cauza care impiedica punerea in miscare/exercitarea actiunii penale, precum si masura retinerii este proportionala cu gravitatea acuzatiei aduse suspectului Zglobiu Adrian".

In aceeasi zi, 25 mai 2014, a fost emisa si o citatie, pe care o puteti vedea la finalul articolului.

Ulterior, in data de 27 mai 2014, procurorul Teodor Nita de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta a “analizat situatia” si a apreciat ca se impune a se proceda “de indata si fara intarziere” la efectuarea unor activitati care au ca rezultat internarea lui Adrian Zglobiu in spitalul de psihiatrie:

Iata Dispozitia din data de 27 mai 2014 a procurorului Teodor Nita de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta:

Analizand situatia dosarului cauzei, apreciez ca se impun anumite acte si activitati de cercetare penala, motiv pentru care in temeiul disp.art. 303 NCPP dispun:

Desemnarea lucratorilor de politie judiciara Aghei Nicolae si Lazaroaia Remus de a proceda, de indata si fara intarziere, in mod complet la urmatoarele acte si activitati:

-remiterea catre medicul legist Onciu Mihai seful SML Constanta a unui exemplar original al procesului verbal de acord la internare dat de suspectul Zglobiu Adrian;

-asigurarea prezentei suspectului in mod efectiv in ziua de miercuri, 28.05.2014, la serviciul de medicina legala pentru ca acesta sa fie internat medical, potrivit procedurii specifice;

-obtinerea de la medicul de familie al suspectului a fisei medicale a acestuia si a intregii documentatii medicale eventuale;

-obtinerea de la suspect a intregii documentatii eventuale medicale pe care acesta o detine, daca este cazul;

-promovarea si finalizarea procedurii de evaluare a suspectului de catre serviciul de evaluare de pe langa Tribunalul Constanta

-identificarea si audierea a minimum patru martori care au asistat la incidentul din 24 mai 2014 si lamurirea tuturor aspectelor legate de actele de tulburare a linistii publice care au avut loc, tinand seama de exigentele art.371 NCP.

Termen de efectuare a activitatii – de indata si fara intarziere”.

Si in acest caz a fost emisa o citatie in care Adrian Zglobiu era chemat, in calitate de suspect, la procurorul Teodor Nita.

Adrian Zglobiu a obtinut o amanare care i-a impiedicat pe procurori sa il inchida in spitalul de psihiatrie

Ultimul eveniment - si de departe cel mai evident exemplu al haituirii la care este supus Adrian Zglobiu a avut loc miercuri dupa amiaza, 28 mai 2014. Dupa ce a fost plimbat intre spitale, Adrian Zglobiu a fost informat la ora 15.45 printr-o citatie ca trebuie la ora 16.00 sa se prezinte la Judecatoria Constanta pentru a se discuta “internarea nevoluntara” a sa.

Acest lucru nu s-a intamplat insa intrucat avocata Maria Vasii a solicitat amanarea cauzei, lucru pe care l-a si obtinut, urmand ca joi, 29 mai 2014, ora 10.00 sa fie repusa in discutie cauza.

Prezentam in continuare citatia emisa la data de 28 Mai 2014 in dosarul penal nr.16006/212/2014 de pe rolul Sectiei penale a Judecatoriei Constanta:

"Sunteti chemat in aceasta instanta, camera Camera de consiliu, Complet dl9/p9, in data de 28 Mai 2014, ora 16:00 in calitate de faptuitor in dosarul cu obiectul: internare nevoluntara (art.184 alin. 7 NCpp).

Mentionam ca:

-Partea citata are dreptul la un avocat cu care sa se prezinte la termenul fixat; prevederea nu se aplica in cazul martorilor.

-Asistenta juridica este asigurata atunci cand cel putin unul dintre avocatii partii citate este prezent; prevederea nu se aplica in cazul martorilor.

-In cazurile prevazute de art. 90 si art. 93 alin. 4 din Legea 135/2010 privind Codul de procedura penala, apararea este obligatorie, iar in cazul in care partea nu isi alege un avocat care sa se prezinte la termenul fixat, i se va desemna un aparator din oficiu; prevederea nu se aplica in cazul martorilor.

-In vederea exercitarii dreptului la aparare, partea citata poate sa consulte dosarul aflat la arhiva instantei; prevederea nu se aplica in cazul martorilor.

-Partea careia, personal, prin reprezentant sau aparator ales sau prin functionarul sau persoana insarcinata cu primirea corespondentei, i s-a inmanat in mod legal citatia pentru un termen de judecata nu mai este citata pentru termenele ulterioare, chiar daca ar lipsi la vreunul dintre aceste termene, cu exceptia situatiilor in care prezenta acesteia este obligatorie potrivit legii; prevederea nu se aplica in cazul martorilor.

In caz de neprezentare nejustificata urmare a citirii sau sustragere de la primirea citatiei, o persoana poate fi adusa in fata instantei de judecata pe baza unui mandat de aducere".

*Cititi aici Dispozitia lui Teodor Nita din data de 27 mai 2014

*Cititi aici ordonanta de retinere din data de 25 mai 2014

*Cititi aici Citatia din data de 28 mai 2014

*Cititi aici Citatia din data de 27 mai 2014

*Cititi aici Citatia din data de 25 mai 2014

Comentarii

# Mondialu date 28 May 2014 20:16 +22

Basescu este un derbedeu care nu stie ca inseamna saracia si mizeria in care ne-a adus si poporul prin acel cetatean ii exprima multumirea insa nu itelege ibecilul din basarabi de costanta. Trebuia sa-l impuste pe loc si scapam de un bandit ce se crede sef de stat si ne baga in razboi ca asa vrea el.

# bercea mondial ? , e manevra lu frații miei........,, date 28 May 2014 20:32 +13

piratul trebuie să se bucure că a fost igienizat gratuit. Mola pupa, mola prora , parâma la bord, full ,,TÂRGȘORUL MIC JUD. PRAHOVA.

# POLO.NICU date 29 May 2014 12:54 +4

:D :D :D Procurori de aur tara noastra are - si slugi de diamant - ca asa le sclipeste inteligenta

# Băscase date 28 May 2014 20:20 +16

Tovarășul procuror a intrat în atenția jurnaliștilor de investigație. Chiar dacă va fi dat afară din magistratură, asta nu e o rezolvare a situației. Ăsta va fi angajat de securiști în comediile secrete. Și încă ceva. Un fost boxer care are figura schimonosită de la pumnii luați în țeastă, în cutia craniană, nu trebuie diagnosticat de către medici dacă nu trebuie internat la sanatoriu?

# obiectiva date 28 May 2014 20:26 +12

plus plangere penala impotriva MEDICILOR PSIHIATRI ?

# Băscase date 28 May 2014 22:47 +12

Să fim serioși, medicii psihiatri sunt niște cretini inutili care au impresia despre ei că se pricep la ceva. Nu-s buni decât pentru abuzuri securiste.

# Xena date 28 May 2014 20:21 +18

Scuipatul nu este prevazut in codul penal si nu inseamna ca nu putea sa-l racoreasca pe acest bandit ordinar care isi pune poporul pe chituci. Cine este acel procuror care il intimida pe individul in cauza ca va fi violat in penitenciar pentru ca e mai grava acea amenintare de tortura si intimidare sa obtina declaratia dorita pentru satisfactia unui berbedeeu ca basescu. 

# obiectiva date 28 May 2014 20:23 +15

sincer, NU vad ce vina are Adrian Zglobiu....VINA ESTE A LUI ONACA SI A SPP ului ca sunt incompetenti sa il apere pe presedintele demis al RO ! DACA VENEA UN NEBUN CU O FLEGMA DE 9 MM PE CARE I-O TRAGEA INTRE OCHII SASII !??? ramaneam fara demis !!! DEOARECE NE TEMEM PENTRU VIATA DEMISULUI, NOI, POPORUL, CONSTATAND INCOMPETENTA SPP ului, CEREM DEMISIA ACESTORA IN BLOC  !!!!!

# alex date 29 May 2014 16:43 -3

scuza-ma, se observa ca vb necunoscand subiectul, SPP-ul este foarte bine antrenat, daca cineva ridica mana cu o sticla, pistol, etc, se intervenia imediat, dar cine putea prevede o flegma ? una este sa fi antrenat sa intervii, alta este sa fii mama Omiduta. nici mie nu-mi place de basescu, nici mie nu-mi place cum a tot crescut bugetul SPP-ului, dar sa le cerem sa fie oameni bine antrenati, nu ghicitori in stele :)

# Băscase date 29 May 2014 18:30 +4

Soluția nu este să-l tortureze și să-l execute pe zglobiu ca exemplu național, ci să nu-i mai permită sperietoare chele și bețive să se mai apropie atât de mult de sursa jetului.

# Paul date 28 May 2014 20:27 +12

Vai de capul lor de proşti. Ditamai circul pentru o flegmă - culmea, dată de mecla unui împuţit care a dat n-şpe mii de flegme fiecărui cetăţean de rând în fiecare zi din cei 10 ani de mandat. Ei, pentru abuzul ăsta, Băs o să şi-o ia el în băs... mai grav decât l-a ameninţat pe acel om.

# Crivat date 28 May 2014 20:28 +11

Ce garantii are domnul cetatean in cauza ca nu-i administreaza o injectie fatala ca pe timpul lui ceausescu. Sigur suntem in vremuri cutremuratoare ci nu in democratie. N-avea dreptulk sa-i adreseze nici macar un scuipat ? Unde-i libertatea gndirii din constitutiei exprimata si prin acest gest simplu si nevatamator pentru un excroc ordinar. Nu s-a gandit ca poate fi impuscat ? Ce cauta in campanie electorala, ca doar nu-l intereseaza bunul mers al portului ?

# Tovarasul date 28 May 2014 20:34 +10

Vina e a lui basescu ca risca cu un onaca si altii care au fost alesi din dragoste de bani pentru p.m.p. caruia ii face campanie inclusiv fetitei lui tata. trebuie sa raspunda basescu pentru vorbele sale impotriva rusilor ca ii face betivi si ne compromite pe noi ca popor fara vina. E un derbedeu, maidanez.

# Nostradamus al III-lea date 28 May 2014 20:40 +15

Zglobiu Adrian sigur trebuie internat Un om normal pe Băsescu Traian nu l-ar fi scuipat ... l-ar fi ... împuşcat

# obiectiva date 28 May 2014 20:44 +6

total de acord, nostradamus ! eu asa as fi facut ! 

# Suzu date 28 May 2014 20:42 +6

Familia omului in cauza ar fi bine sa-i puna imediat o plangere lui basescu in persoana pentru modul cum ne-a dus in saracie distrugand industria transporturilor si toate fabricile in general cat a fost parlamentar si presedintele romaniei iar azi nu avem locuri de munca. Sa mai ceara si azil politic pentru dictatura sa in functie. Sa mai puna plangere procurorului pentru modul de intimidare a faptuitorului spunandu-i ca va fi violat de hoti in puscarie. Are la dispozitie termenul legal de doua luni si sa nu stae pe ganduri ca ne-au distrus tara iar procurorii il favorizeaza pe basist inconstienti de greutatile oamenilor fara locuri de munca fara sanse de existrenta a traiului zilnic.

# ionut date 28 May 2014 20:43 +5

Dar fapta   in care un procuror , schimba adevarul din actele premergatoare pe care el le-a facut, tocmai in ideea de a-si premedita NUP-ul intr-o cauza penala in care existatu indicii mai mult  decat temainice , cum se poate numi? Sau se va ajunge pana acoloi ncat, in urma  unei plangeri penale , procurorul  ajunge sa faca acte premergoatoare si cand constata ca exista  o presupunere rezonabila in cauza, pur si simplu fabuleaza si inventeaza date pentru a obstructiona  infaptuirea actului de justitie. Cauza nr.115/P/ 2008 a PCAPitesti  este elocvent in acest sens.  

# Avocatul31 date 29 May 2014 07:02 +4

Evaluarea făcută de Conducerea penitenciarului fără consideente logice,cum ar fi fost cazul unui raport al fostului dumneavoastră sef,care doar a semnat ca primarul,nu este legală,ci arbitrară.Problema noastra este ca magistratul cauta doar un pretext-legal-pentru a nu face dreptate,o bază legală...odată si odată cineva le va pomeni abuzurile de magistrati nepregatiti si corupti.

# Wan gay date 28 May 2014 20:52 +12

O impuscatura in capul lui basescu l-ar fi facut erou pe individul in cauza, decat un scuipat pentru a fi internat la nebuni. A gresit omul ca n-avea bani sa cumpere un pistol sau o grenada de la fratii nostri rusi de peste prut. A raspuns basesacu pentru palma saa acelui minor in timpul campaniei eectorale anerior ? Asta sa se intrebe procurorii ..... E mai grava palma lui basescu in calitatea sa de atuni decat scuipatul acelui cetatean siplu si necajit ? Trebuie intrebat el, basescu, personal in instanta cand va trebui sa se prezinte a-si sustine cauza si sa se constitutie parte civila ce pretentiuni mai are si cum vrea sa fie pedepsit omul care probabil la votat si nuna fost multumit de prestatia lui.

# obiectiva date 28 May 2014 20:55 +5

pai, daca l-a si votat pe scuipat, atunci e ca si scos din balamuc !!!  EU TE VOTEZ, EU TE OMOR !

# obiectiva date 28 May 2014 21:08 +6

cum vine asta ??? INTRENARE INVOLUNTARA CU ACORDUL MEU LUAT SUB VICIU DE CONSIMTAMANT smuls prin violenta, amenintari si santaj ??? cand este involuntara, NU mai trebuie sa imi dau nici un fel de acord, ma inhata de pe strada, ma baga la balamuc ! 

# unul din lumea cea mare date 28 May 2014 22:08 +6

ptr obiectiva//tot ce ai eprimat se NUMESTE CADUC......... si in cazul nostru actul pus sa fie semnat de procurori de ZGLOBIUL este CADUC.......conform celor invatate pe vremuri la jurisdictia actelor de comert exterior

# Adevarul date 28 May 2014 22:06 +8

ZGLOBIU A PUS BAZELE UNUI NOU SPORT NAȚIONAL:DE-A SCUIPATUL BĂSIȘTILOR :-* :-* :-*

# argatu date 28 May 2014 22:20 +6

va spun cum un individ care l-a atakat pe Helmut Kohl cu oua stricate. Luat de SPP el a spus ca este un simpatizant al cancelarului si ca asa a inteles el sa-si arate simpatia. Intrebat cancelarul daca intentioneaza sa-l dea in judecata acesta a spus \" Cum sa-mi dau un simpatizant in judecata \"

# ADEVARUL date 28 May 2014 22:32 +9

PROBLEMA ESTE CĂ BĂSISMUL ESTE SINONIMUL INFRACTIONALITĂȚII,SA TE DECLARI SIMPATIZANT AL ESCROCHERIEI SI FURACIUNII POPORULUI TĂU ESTE MAI BINE DECÂT SĂ-I FUȚI O FLEGMA LA FIECARE 2 MINUTE CELUI CARE A DAT NUMELE HOTIEI POLITICO-JUDICIARE?

# Avocatul31 date 29 May 2014 07:31 +6

Procurorul de caz stie că cercetarea abuzivă era sancționată cu 1-5 ani închisoare, noua pedeapsă va fi 2-7 ani.Luluta este deja ofilita,băsescu...o fantomă,dacă îsi bate joc de oameni nu-i va fi simplu...să fie luat fără citație la întrebări,sau sa fie încurajat si el sa se sinucidă...sunt infractuni in NCP,dar să-l scuipi pe Basescu si orice escroc care devalizează Romania...un act de patriotism....este.

# bobo date 29 May 2014 08:53 +5

un scuipat in \'\'ochiul \'\' lui basescu \' inseamna \'\'un alint \'\' pe langa ce merita !!

# Dinca date 29 May 2014 09:03 +4

Zglobiu, este un om simplu iar basescu, da ati urmarit in direct filmul, reactia sa a fost sa-l loveasca cu pumnul sau cu palma pe Zglobiu si nu l-au lasat spp-istii. Asta este basescu, un maidanez nemernic si imbecil. Baga tara in razboi pur si simplu ca asa vrea el, afirmand injurii rusilor in loc sa promoveze un proces la Haga, daca tot vrea sa faca ceva in apararea vecinilor de peste prut. Sa ne dea pistoale sau arme si-l impuscam noi pe basescu si comandantii lui de suflet care vor conduce plutonul.

# Murat date 29 May 2014 09:05 +3

Mi-a placut reactia Antenei trei in sprijinul unui om simplu. Nu stiu daca ar fi reactionat asa in favoarea oricui dar e de laudat modul cum s-a actionat. Tot asa si la razboi impotriva lui, sa-l impuscam pe el.

# mircea date 29 May 2014 09:22 -6

este, da. Un post TV protejat de CNA, patronat de un fost securist si turnator, cu o condamnare in prima instanta la 5 ani de puscarie, care are deja antecedentul de a propulsa in actor mediocru cu probleme de compatibilitate pe cand era parlamentar, acum ridica osanale unui smintit care se apuca sa scuipe dupa cum il duce mintea. 

# dumitru date 29 May 2014 09:21 -5

 articolul nu este facut de un jurist in mod cert

# Băscase date 29 May 2014 12:15 +2

Tocmai, autorul e jurnalist. De securisme se ocupă alții.

# gafa date 29 May 2014 09:49 +4

Ce cauta in sistem acesti procurori si judecatori INCAPABILI ?!

# rahatul basescu si lingaul mircea date 29 May 2014 10:25 +5

:lol: am citit toate comentariile aici toti scuipa pe banditul basescu ,numai 1 lauda pe infractorul flota ,mircea basescu cred sau un securist,atunci sa sti boule ca 9o% din popor il uram pe dictatorul chelios,blestemat un drac in carne si ose ore cine-l va judeca pe maidanez aici sau in lumea de apoi,iadul il asteapta langa,lenin,stalin,hrusciov,ciausescu,polpot,gadafy, draci au loc mult acolo sa mora curand banditii si lingaii :P :P :P :P :P :P :P

# mircea date 29 May 2014 10:29 -8

90 % ? te anunta tati ca la ultimele alegeri, care chiar nu conteaza pentru ce au fost ( ca oricum toate se transforma in vot pro / contra basescu sau ponta+psd ) au iesit la vot vreo 35 % din votanti. Pana la 90 % de spumegati cum clamezi tu mai e cale lunga. 

# Vad ca ai scris: Lingaul Mircea !Vorbesti despre Mircea ba date 29 May 2014 10:47 -6

Cu pastile n-ai incercat ? Nici cu socuri electrice ? Vadim zice c-ar avea ceva rezultate ! Incearca desi nu se recomandain cazul ca boala e avansata ! Vad ca ai scris: Lingaul Mircea !Vorbesti despre Mircea badea ? Si de ce-l faci lingau ? Ce-ai auzit despre el ? Hai spune nu mai face pe misteriosul ? Pe cine a lins ?

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 29 May 2014 11:55 +6

PTR Vad ca ai scris: Lingaul Mircea !Vorbesti despre Mircea ba // REITEREZ...... basistul mircea nu merita sa/i DATI SEMNE ROSII!!!!!!!!!!HAI SA/L BOICOTAM FARA PARECIERI SA/L LASAM PE 0

# mircea date 29 May 2014 13:04 -5

tu crezi ca eu ma exprim pe siteul asta ca sa iau voturi de la niste anonimi care stiu doar o poezie ? :eek:

# Băscase date 29 May 2014 13:34 +3

Te referi la poezia BăsLing?

# GAZNAUA3 VREA SA LEGALIZEZE SCUIPATUL ! SA VEZI RAS !!! date 29 May 2014 10:39 -7

MONSTRUL ACESTA GASZNAUA3, CARE A CANCERIZAT ROMANIA …VA LEGALIZA SCUIPATUL !.....CONFORM Constitutiei – ca dreptul la libera exprimare ! Sa vedeti rasul lumii CAND VA INCEPE LUMEA SA-I SCUIPE PE EI !!!!....ca au inceput deja cu huiduieli ! Pe Base l-au scuipat si huiduit OAMENI PLATITI ...dar ….PE PLAGIATOR L-AU HUIDUIT ....OAMENI NEPLATITI, NETRIMISI DE NIMENI ! asa au simtit ei ,...VOI INTELEGETI CA ASTA ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI DOMNIEI MAFIEI ? si sa vedeti ce-o sa urmeze....DACA LEGALIZEAZA SCUIPATUL

# horia date 29 May 2014 10:50 -4

Da,Doamne sa legalizeze scuipatul ! Am o lista ! De la psssd , de la aia3, de la ....da de unde nu am !

# avocat BB 53 date 29 May 2014 11:09 -1

Mai fratilor juristi chiar va mirati si  tot intrebati ce constiuie scuipatul lui Zglobiu si ca procurorii nu stiu ce incadrare sa ii faca. Procurorii si cu avocatii care nu stiu ce fapta este cea comisa de zglobiu ori sunt incopetenti si nu stiu meserie ori nu vor sa aplice legea si vor neaparat sa il \"agate\" intr-un dosar penal pe zglobiu. Va dau eu raspunsul FAPTA LUI ZGLOBIU ESTE CONTRAVENTIE PREVAZUTA LA LEG. 61 \"Efectuarea de acte, gesturi care aduc indignare cetatenilor\" si care se sanctioneaza cu amenda contraventionala . Asa ca procurorii care ii incearca sa il \"agate\" pe Zglobiu si ii fabrica un dosar \"penal\" trebuie ei trasi la raspundere iar d-na av. Vasi ar trebuii sa imi trimita onorariul ptr. consultanta juridica. De fapt in Romania de foarte multe ori cand au \"comanda \" magistratii in loc sa constate ca unele fapte constituie contraventie le incadreaza la fapte penale unde diferenta(pragul)  intre contraventie si infractiune este f. mica si  fabrica un dosar penal .

# obiectiva date 29 May 2014 11:14 +6

nici macar atat avocat B 53 pentru ca SCUIPATUL LUI ZGLOBIU NU A PRODUS ``INDIGNARE CETATENILOR``, CI O IMENSA SATISFACTIE....de fapt, aceasta este problema lor ! 

# obiectiva date 29 May 2014 11:36 +2

eu, in locul lui baSsescu l/as medalia pentru curaj cu STEAUA ROMANIEI ! as intoarce si obrazul celalalt sa fiu SCUIPAT ! daca se considera crestin !  opinia publica`` indignarea cetatenilor`` este provocata de represaliile exercitate asupra lui Zglobiu, astfel incat SOLICITAM SANCTIONAREA PORCURORULUI NITA SI A POLITISTILOR CARE AU VIOLAT DOMICIULIUL EROULUI NATIONAL FARA MANDAT ! si a psihiatrilor si a medicului legist !

# PROGNOSTIC: DOSARUL NANA VA FI FURAT SAU INCENDIAT ! date 29 May 2014 11:41 -2

Cei care l-au inoportunat PE EROUL CU SCUIPAT, NU SUNT OAMENII LUI BASESCU ! SUNT OAMENII MAFIEI SI GAZNALEI3 ,CARE VREA SA COMPROMITA JUSTITIA! Asta este tot secretul lor : REGIA SI MANI******REA PPROSTILOR ! Va mai dau un ex ....dupa ce au gasit si cercetat dosarul lui base cu mihaileanu...SI N-AU GASIT NIMIC COMPROMITATOR !....AU FURAT DOSARUL! ....ca prostimea sa creada caBASE L-A FURAT ! Alt ex . pentru a produce o mare emotie po******ra UN PROCUROR -OMUL LUI HREBE L-A ARESTAT PE CIOBANU PECALI....CA SA DEA VINA PE BASE! -S-a dovedit intre timp facatura !Procurorul a marturisit ca l-a arestat pe pecali la SUGEATIA LUI HREBE! PROGNOSTIC: DOSARUL NANA VA FI FURAT SAU INCENDIAT ! Pentru ca n-au gasit nimic, desi au facut atata galagie.....SI ASA PPROSTIME VA CREDE CA BASESCU SI-A DISTRUS DODARUL !

# unul din lumea cea mare date 29 May 2014 12:04 +3

ptr PROGNOSTIC: DOSARUL NANA VA FI FURAT SAU INCENDIAT !// BA!!!!!!! tu nu vorbisi din putul sau fintina gindirii ci din haznaua ei!!!!!!!! ba asa de IDIOT BASIST ESTRI ca nu ai inteles ca asta a fost PRO IMPERIUL RAULUI,EL SI CU TOATA FAMILIA LUI........CA AU PARTICIPAT NEMIJLOCIT !!!!!!!LA ALEGEREA IMPERIULUI RAULUI..... bai redusilor!!!!! CE VREI MAI EDIFICATOR SI MAI......,,FARA CUVINTE,, TU!!!!!! AR FI NECESAR SA TE EXPERTIZEZE 30 DE ZILE SI APOI PE VIATA LA BALACEANCA.......basedrogatilor!!!!

# maestro date 29 May 2014 12:10 +2

Unde vedet voi ca la scuipat? Omul a stranutat, era racit din cauza brizei.

# Lulu date 29 May 2014 12:57 +1

Chiar daca va fi furat dosarul nana totusi sa retineti ca a trecut pe la niste comisii, traditionalilor, hoti ce sunteti, iar hartiile au fost bine inregistrate incat se poata relua ancheta oricand importiva banditului  comunist si securist imputit de la cotriceni pe nume basescu traian omul de suflet al magistratilor corupti din toata romania. Cum mai cred americanii intr-un ponta, basescu si crin sau predoiu alaturi de macovei ?

# Xena date 29 May 2014 13:07 +1

Avocat bb 31, ai vazut filmul la Antena trei in mod sigur, aseara tarziu. Pai eu ti-am spus prostanacule ca fapta nu e infractiune si nici caracteristicile punitive ale contraventiei nu sunt intrunita cat timp basescu s-a bagat ca fraerul in multime fara se fie avertizat de spp-stii lui ca oamenii sunt vulnerabili in zona. A vrut banditul ordinar sa arate ca nu-i este frica dar trebuia impuscat si nun scuipat. Este un presedinte demis inca de la referdumul validat de ponta printr-un contract denumit protocol de coabitare cu banditul ordinar sau cum ii spuneau ei atunci. Tara e condusa de hoti si prosti nu va e clar. Ei au intarit abuzurile si evaziunea pe care o faceti voi in avocatura traditionala astazi nestingeriti de nimeni.

# Jurnalist date 29 May 2014 13:11 +1

Nu-i cresti obiectiva draga, nu-i nici credincios, e satanist, drac pe farta pamantului, fiu de comunist si securist imputit..

# awa date 29 May 2014 13:14 +2

Institutia \"Avocati din oficiu \"  trebuie desfiintata.Avocatul poporului ar prelua acest serviciu, dat fiind ca angajatii   sai sunt platiti degeaba din bani publici.Face-ti ordine in tara asta, nu va mai bate-ti  joc de toti si de toate.Sa inceapa curatenia din initiativa ministrului care pastoreste instantele!!!  Curatenie GENERALA  D-le ministru!!!. 8) :o

# Desfiintati neinfiintatii avocati din oficiu!!! date 29 May 2014 13:18 +2

Serviciile  oferite  de  \"Avocati din oficiu \"  trebuie  preluta, dat fiind ca angajatii   sai sunt platiti degeaba din bani publici.Face-ti ordine in tara asta, nu va mai bate-ti  joc de toti si de toate.Sa inceapa curatenia din initiativa ministrului care pastoreste instantele!!!  Curatenie GENERALA  D-le ministru!!!. 8) :o

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva