25 iulie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GATA CU ABUZURILE PE STARE DE URGENTA – Iata hotararea Parlamentului care l-a scos din minti pe Klaus Iohannis si l-a facut sa isi verse fierea pe majoritatea parlamentara, pe care, ca un extremist, a infierat-o ca fiind “nelegitima”. Iohannis a turbat ca Parlamentul a impus respectarea Drepturilor Omului, pentru incalcarea carora Guwernerul a facut derogare de la CEDO (Hotararea)

Scris de: George TARATA | pdf | print

17 aprilie 2020 14:38
Vizualizari: 59949

 

Lumea Justitiei prezinta hotararea care pur si simplu l-a scos din minti pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto), facandu-l sa se comporte asemeni unui dictator si sa ameninte partidele politice care nu ii executa ordinele si nu i se supun. Mai exact, este vorba despre hotararea prin care Parlamentul Romaniei a incuviintat joi, 16 aprilie 2020, prelungirea starii de urgenta instituite de Iohannis, dar a impus o serie de prevederi menite sa stopeze comiterea de abuzuri de catre regimul Iohannis.


 

 

Cele mai importante articole adoptate de Parlamentul Romaniei privesc respectarea Drepturilor Omului. Aspect pe care, asa cum ne-a dovedit in ultimii ani, Iohannis nu pune mare pret, acesta erijandu-se in sustinatorul abuzatorilor si al institutiilor de forta. Astfel, Parlamentul a decis ca restrangerea unor drepturi sau libertati se va dispune doar prin acte normative cu putere de lege, iar aceste masuri trebuie sa fie determinate exclusiv de prevenirea si combaterea pandemiei de coronavirus, dar si temeinic motivate. Ceea ce inseamna ca suspendarea drepturilor omului nu se va mai produce prin ordonante militare date de ministrul de Interne Marcel Vela si aprobate de Ludovic Orban, ci prin Ordonante de Urgenta ale Guvernului, care apoi vor fi supuse votului in Parlament. Ceea ce inseamna ca cea mai legitima institutie, ne referim desigur la Parlament, va avea ultimul cuvant in ceea ce priveste posibilitatea restrangerii drepturilor omului.

De asemenea, foarte important, prin aceeasi hotarare, Parlamentul Romaniei a interzis Guvernului Orban sa suspende aplicarea Conventiei pentru apararea drepturilor omului si libertatilor fudamentale. Adica fix ce a facut regimul Iohannis, pe ascuns (click aici pentru a citi).

Vorbim asadar despre doua articole care cu siguranta l-au scos din sarite pe Klaus Iohannis. Mai exista insa si alte prevederi care bineinteles ca nu sunt pe gustul presedintelui, precum cele privind la verificarea modului in care au fost cheltuiti banii publici pe perioada starii de urgenta.

 

Iata hotararea Parlamentului privind prelungirea starii de urgenta:

 

Comentarii

# mitica date 17 aprilie 2020 14:54 -10

Dumnezeu inaite sa-ti ia viata,iti ia mintile!

# nelu date 17 aprilie 2020 14:57 +23

diaspora a venit sa-si petreaca pandemia de ciuma in romania

# AVERTISMENT ! date 17 aprilie 2020 15:00 -71

PESTE 14 zile, o sa culegem ROADELE care vor fi extrem de TRAGICE !..

# Lulu date 17 aprilie 2020 15:23 +78

Peste 14 zile ? Așa v-a spus șeful la Secu :-* ? Mama voastră ca ați distrus țara asta. Sfârșitul vostru nu a spus șeful când va fi ? Credința salvează oamenii credincioși !!! Voi nu aveți cum sa înțelegeți pentru ca aveți creierele spălate și sunteți orbi !

# Tipa date 17 aprilie 2020 15:32 +38

Ordonantele militare nu se mai aplica.# stati acasa e o vrajeala pt ca ordonantele lui vela nu mai sunt in vigoare incetandu- si aplicabilitatea si nimeni nu are curajul sa zica acest lucru.Presedintele ne obliga sa stam acasa , sa nu mergem la biserica etc desi nu are niciun act in vigoare care sa interzica restrangerea drepturilor si libertatilor. Esenta este ca nicio restrictie a drepturilor si libertatilor nu mai opereaza, ele incetandu- si aplicabilitatea.Aceasta este situatia juridica actuala. Isi pun postacii sa minta pe net sa ne explice ca luam virusul de la SFANTA LUMINA NU DE LA sparanghel, marketuri etc.Un pagan ati votat romani un pagan isi bate joc de voi.Va indemna sa stati acase la referendumul pt familie el si acolitii lui si a sosit vremea sa primiti si statul in case de la neamt si guvernul lui.Cititi de va minunati cum ministrul nelu tataru explica la ce pericol ne expunem ca luam lumina nu ca ne expun ei prin incompetenta, lipsa de toate cele prin spitale etc.

# indignata date 17 aprilie 2020 15:49 +17

Am auzit azi, ca pe aici, pe unde locuiesc si platesc taxe, eu, in strainezia, CENZURA mijloacelor de comunicare in masa va fi totala.De ce Dracul am fugit eu din Romania in 1991 ? Stiti ceva, domnilor mazilitori ? Ma doare undeva de D-voastra. Datoram vietii, moartea noastra, deci, omorati-ma. Dar , inainte de a muri vreau sa va spun ceva ce am observat in comun la toti politicienii italieni, francezi, spanioli si romani: FRICA DE EFECTELE ELECTORALE ASUPRA LOR, nimic mai mult si ca orice "COBARDE" ( nu pot traduce exact sensul acestui cuvant minunat )toti, se acopera cu diferite perdele "democratice"pentru a nu putea fi criticati pentru rezultatele finale ale experimentului coronavirus, ca sa mai aiba credibilitate si sa poata fura. Credeti ca-i doare in cot ca veti muri sau de cati veti muri ???? Hai, sa nu fin neghiobi... Iohanis, isi doreste sa fie Fuhrer, Vela isi doreste sa poata povesti nepotilor ca , atunci cand...... Deci- totul este o mascarada cu efect electoral.

# indignata date 17 aprilie 2020 16:31 +40

Ce odios personaj ....Cum l-ati putut vota ???????? Dragii mei concetateni, va meritati soarta , dar aveti si posibilitatea data de D-ZEU , s-o schimbati, azi, ieri , maine.....Dar aveti "cojones" ca s-o faceti ". NU. Lasati-l sa se urce cu picioarele pe capul vostru, sa va doara, caci sunteti sado-masochisti. Maele Cosbuc, zicea : "Cine poarta jugul, Si-al purta mai vor, Merita sa-l poarte, Spre rusinea lor" De mii de ori ati avut ocazia sa-l suspendati pe acest hitlerist, dar din aclcule electorale, n-ati facut-o. Traiasca, Dragnea, care a vrut sa fie cavaler cu el,traiasca Ciolacu, care nu vrea sa-l supere , iar D-voastra, puteti muri linistiti, de inima, de pancreas, de gripa clasica, tot Cividul- saracul o sa fie considerat vinovat. Se iau la intrecere guvernele , ati observat ???? pentru a declara cat mai multi morti de coronavirus ????

# alex date 17 aprilie 2020 16:46 +8

Mai oameni buni nu mai bateti campii. Ce scrie aici este foarte important. Daca aceasta hotarare a fost adoptata si publicata in MO atunci inseamna ca nu exista baza legala (lege) in acest moment pentru restrangerea drepturilor omului si cu toate acestea nimeni nu zice nimic. Poate sa confirme cineva cu cunostinte in drept daca asta este situatia in care ne aflam?

# Pintea date 17 aprilie 2020 17:53 +9

Daca majoritatea parlamentara care a fost aleasa de popor pentru 4 ani este ilegitima, atunci ”guvernul lui ” de cate ori a fost ilegitim? Ultima data a fost ”ilegitimat” de catre aceasta majoritate ”ilegitimă”, care din bun-simt a votat acest guvern lamentabil! Dar el fiind pus cu mana de servicii pe care le-a decorat si recompensat cu bani de la buget, nu este ”ilegitim”? De ce sant buni ”votantii lui”, iar votantii majoritatii parlamentare, nu sant? In saptamana Patimilor a iesit sa isi verse fierea..! Pentru ca altceva nu stie sa spuna!

# Edelweiss - Ivory Tower Keeper of Time date 17 aprilie 2020 18:12 +12

Un protestant Editat și un unitarian hortyst și-au bătut joc de TRADIȚIA românilor. În aplicarea infamiei lor s-au folosit de o armată de foști ciobeni, care au fost dezbrăcați se sarică și suman, școliți 3 luni în stil fast-forward la Factoria de Boacteri de Noapte de la Câmpina și apoi îmbrăcați în haina albastră a statului. Cea mai mare parte dintre ei puțoi și tute millennials semianalfabeți, cu o liniuță pe umăr, 2 clase ca Intercity dar cu un tupeu și cu o obrăznicie în ei de parcă ar fi cel puțin membri ai Academiei Române. Bâta de la stână a rămas în dotarea profesională: au șlefuit-o cu șmirghel, devenind bulan de cauciuc.

# DOREL date 17 aprilie 2020 18:12 +1

KWI tocmai ce si-a pus mana-n cap ! Si b): poate ca.. de asta se temea mai tare decat de o respingere ! Parerea mea ...

# Edelweiss - Ivory Tower Keeper of Time date 17 aprilie 2020 18:13 +7

post-scriptum pentru maimuțicile MI: Lăsați oamenii în pace să-și vadă de rosturile vieții lor, așa cum au moștenit de la părinți și bunici. Nu faceți exces de zel, căci vela este deșertăciune, ordonanțele militare sunt deșertăciuni, hortystul și nazistul sunt aidomă deșertăciuni. Fiți înțelepți fiindcă e deja un truism a afirma că o să vină vremea socotelilor pentru toate abuzurile și ticăloșiile pe care le comiteți acum. O să se umple pușcăriile de zeloți ai nazistului. (de precizat că polițistul ajuns în închisoare are parte de cea mai împuțită viață pe care o poate avea un ocnaș! Believe me!) AM ZIS!

# Edelweiss - Ivory Tower Brilliant Thinker date 17 aprilie 2020 18:16 +11

Ai hei dă most brilliant aideia (m-o luminat azi Domnul Zeu) Io* propun ca Sparanghel Vodă, Reichsgauleiter al Koloniei Penitenciare și Experimentale Rröemenika (alias die Östliche Kolonie des Deutschen Reiches) să ctitorească în Bărăgan un mare KONZENTRATIONSLAGER în care să-i concentreze pe toți fătălăii panicard-compulsivi și pe toate mămucile asexuat-monoice, conjunctural călugărite în Vestale panicarde ale Apocalipsei Virale. Aclo, să-și adune toate ciurdele de oi de teracotă ipohondre. Să-l pună pe bețivanul hortist în rangul de prim-comandant al lagărului, pe vela în rang de doctor mengele iar milițienii să asigure funcțiile de Kapo și șefi de barăci. Iar pe noi, ăștilalți, să ne lase-n PLM să ne vedem de viața noastră, așa cum e ea, cu bune, cu rele, cu bururii, cu năcazuri. Nu-i așa că-i cea mai brilliantă aide ce mi-o scornit-o mintea? :eek:

# Neanae date 17 aprilie 2020 23:31 +3

Confirm cu oroare ceea ce afirma #indignata! Bravo, asa e, asigur opinionistii ca e goana mare dupa morți cărora li se FACE TAMPOANE SI ALTE ANALIZE doar doar or fi pozitivi (daca “căutătorii” nu au certitudinea, fiindca de vii nu i-a calculat nimeni pe amărâții de decedați). Sa dospească cantitatea! E goana mare ... mi-e sila de ahtierea asta de a găsi bolnavi si morți măcar suspecți de carcalac, chiar rastalmacind previziunile Babei Vanga! In ceea ce-i privește pe neispraviti, incepand cu Cotorceni pana la ultimul mohican din caricatura asta de guwerner (aplaud găselnița lingvistica), lăsați-mă sa treacă Paștele, ca ma refer liber la muma lor! Oricum si pe bune, protejarea si statul cuminți p-acas e de preferat.

# Bradu Constantin Viorel date 18 aprilie 2020 07:32 +5

Nu neaga nimeni existenta virusului covid-19 dar trebuie sa protejam copiii si batrani nostri , bolnavi , persoanele vulnerabile ce nu pot lupta singuri pentru a se imuniza fara ajutorul medicilor .. Cea mai mare prostie ati facut cu bani alocati pentru combaterea epidemiei .. Ati impartit bani cu ministerul de interne sa tina lumea in casa in loc sa-l dati ministerului sanatati pentru cele necesare epidemiei..in fine

# NM date 18 aprilie 2020 08:34 +15

Păcatele sa le poarte cei ce l au votat pe acest nazist nenorocit. Cine este el? Un traficant de copii acum traficant de persoane în Germania, un excroc de case, un datornic statului roman cu 320.00euro. Eu nu înțeleg cum o persoana fie el și nazist, hitlerist sau președinte cum sa nu plătești o datorie stabilita prin instanta? votantiui ne poate explica și noua?

# Constantin Cristian date 18 aprilie 2020 14:17 +19

Va rugam sa suspendati aceasta progenitura din tara asta, lumea sa saturat si vrem sa fim noi insine, adica Romani.

# VIKY date 18 aprilie 2020 15:10 +12

@NM... Tabletele si securitatea nu pot explica voturile umflate pentru acest imbecil plantat in fruntea tari. Daca imbecilul a reusit sa-si puna guvernul lui (pentru confort), de-in-da-ta, tot asa milioanele de oameni care nu l-au votat, pot sa il demita tot de-in-da-ta. Cred ca tara ar castiga cel putin 10 ani, din cei 30 pierduti de dupa revolutie. Daca s-ar deschide tot ce sa inchis, ca Romania sa produca, nu sa fie doar consumatoare de produse infecte din exterior, ar depasi tarile "bogate" (bogate prin munca altora, nu prin munca lor). Pentru asta va trebuie un ROMAN cu suflet in fruntea tari, si o clasa politica formata din oameni inteligenti, nu pleava societati, care va conduc acum spre un dezastru economic, la care, va veni FUHRER sa scranceasca printre dinti, cu o ura de neimaginat, ca tot PSD-ul este vinovat.

# Luci date 18 aprilie 2020 16:57 -1

Corect Indignata????????

# cucuveaua mov date 18 aprilie 2020 22:21 +5

POPORUL A VOTAT IOHANNIS, POPORUL VREA PNL ! AU CE VREAU ! LASATI-I NAIBA, LASATI-I SA CULEAGA CE AU SEMANAT !

# Georgiana date 18 aprilie 2020 23:47 +3

Mai fratilor si surioarelor, din ce Inteleg eu asta este prima hotărâre adoptată de parlament referitor la starea de urgență. Adică ei hotărăsc prelungirea si nu au adoptat instaurarea stării de urgenta? De ce a indemnat avocatul poporului oamenii sa conteste toate amenzile? Pentru ca starea de urgenta a fost instaurata ilegal si se știa asta. Iar faza cu suspendarea drepturilor omului a fost chiar o încercare foarte periculoasă care aproape le-a reusit! Nu stiu ce zice legea dar parlamentul ar trebui să expună tot guvernul in frunte cu johannis si sa-i acuze de înaltă trădare.

# IO date 19 aprilie 2020 06:17 +1

Cand te-ai pus in slujba Satanei, nu poți decat să-l consideri pe Dumnezeu un dușman !Dumnezeu pedepsește și iarăși tămăduiește, CELĂLALT TE OMORĂ, așa că trebuie să faci diferența cui i te închini, ”mitică”!

# Vali Popescu date 19 aprilie 2020 06:58 +1

Am citit articolul, si eram atat de indarjit incat mi-a venit sa pun mana pe topor si sa ma duc sa fac dreptate. Apoi, am decis sa citesc sursele. Si am aflat ca citez: ". ..Miercuri 18 martie 2020, Reprezentanta permanentă a României la Consiliul Europei a transmis o notă către Consiliu, informând despre instituirea stării de urgență pe o perioadă de 30 de zile și despre faptul că se impune astfel aplicarea art. 15, respectiv derogarea de la Convenție. ..." Dar reprezentanta permanenta a Romaniei la CE nu e guvernul Orban. Tot acea sursa spune:"Joi, 19 martie 2020, Parlamentul României a încuviințat decretul președintelui, fără să-l modifice în vreun fel..." Deci Parlamentul a aprobat decretul, fara modificari. https://www.apador.org/en/romania-a-derogat-partial-de-la-cedo-ce-inseamna-asta-pentru-noi/ (Continuare in comentariul urmator, datorita limitarii numarului de caractere)

# Vali Popescu date 19 aprilie 2020 07:00 0

(...continuare...) Dupa 30 de zile, Parlamentul nu mai vrea sa aprope continuarea derogarii, desi aprobase asta acum initial. Au devenit mai umani? Ii pasa la PSD de oameni? Prostii. Acum PSD vrea sa ii arate lui Iohanis cine e seful. Si ca de acum Guvernul (PNL) va trebui sa dea socoteala la Parlament (PSD). Deci, un razboi politic dintre 2 forte politice care nu dau 2 bani pe populatie, este descris aici ca Guvernul e rau, si PSD e ala bun. Personal consider toti politicienii niste curve si chiar credeam ca site-ul asta e independent...

# Tipa date 19 aprilie 2020 11:41 0

Nu doar politia ci si jandarmeria si toti cei ce prigonesc poporul sunt vinovati de genocid.Sunt ei prigonitorii acestui neam? Sunt ei Iuda? Aceste zile nu sunt despre rastignirea Mantuitorului ci despre INVIEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS si rastignirea calailor, prigonitorilor acestui neam .Amin

# Sebastian Farkas date 19 aprilie 2020 13:27 +4

Preşedintele a decretat stare de urgenţă în baza OUG nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu şi regimul stării de urgenţă care contravine Art. 73 alin. (3) litera “g” Constituţie, iar acest OUG vizează drepturile şi libertăţile, deci nu respectă nici Art. 115 alin. 6 Constituţie. Niciun alt tip de lege nu este peste Constituţie, deci indiferent câte ordonanţe militare vor da izvorâte din OUG nr. 1/1999 care e neconstituţionlă vor fi ilegale.

# Maria date 19 aprilie 2020 14:55 +1

Jos ciolănos!!!!

# Flor date 19 aprilie 2020 19:53 +3

Nu numai ca acest Iohannnis este un odios di criminal care își bate joc de romani.!!!’ I-a umilit destul acext nenorocit de personaj , care pur și simplu îmi repugna o mare scârbă.!!!!

# Cm.Dragan,prof.univ.dr.doc. date 20 aprilie 2020 09:58 +4

Asa nu se mai poate ! Presedintele incalca Constitutie . In stil ciobanesc,presedintele nu recunoaste Parlamentul si afirma public ca "PARLAMENTUL ESTE NELEGITIM"!!!!,.....ceea ce este extrem de grav. Guvernul este nelegitim,.....dar,mai ales neputincios, deoarece nu poate conduce din lipsa de voturi,n-are program de guvernare.Mai grav este ca n-are nici o perspectiva intrucat este format din oameni foarte slab pregatiti;unii nu sunt buni nici de Primari,sau ….nimic! ). …… SOLUTIA: Sa-si dea toti demisia….si ALEGERI GENERALE ANTICIPATE : 1...Alegeri locale, 2.Alegeri parlamentare, 3.Alegeri Prezidentiale.

# Andrei date 20 aprilie 2020 14:56 +2

Viata este si mai grea cand esti condus de nebuni si prosti.

# ?????? date 20 aprilie 2020 14:57 0

@ Opinați și că ăia de la Grupul de Comunicare Strategică ar trebui să anunțe zilnic câte decese sunt comunicate de către cei de la Ministerul Sănătății care au funcțiile ce fac rapotările despre decese , să zică și câți dintre cei decedați au fost infectați cu covid, și să prezinte și situații din anii anteriori referitoare la decesele din lunile și zilele pentru care se face raportarea, ?

# popescu date 20 aprilie 2020 15:22 0

https://www.youtube.com/watch?v=UWyTuZcNyTY&list=PL66LaoBMHbOFWut4uLOhgxuQ6UODWc66w Popularizati acest caz de bestialitate al politiei si jandarmeriei!

# vaduva date 20 aprilie 2020 17:07 +4

Raw: O lovitura de proportii gigantice? Nelu Tataru a declarat la o statie de televiziune ca are in lucru o ordonanta de urgenta prin care cei peste 65 de ani sa fie luati din casele lor si izolati in centre speciale, poate chiar hoteluri, spre binele lor. Pe langa nebunia logistica de a carantina peste 3 milioane de oameni, pe langa viziunea de tip fascist, pe langa ideea de eugenizare inclusa la pachet, acesta mutare are la baza obiective financiare si imobiliare de o mercantilitate de-a dreptul primitiva: - diminuarea cheltuielilor pentru pensii (unde se duc banii de pensii ale oamenilor? direct la stat pentru a plati carantinarea fortata? adica isi vor plati singuri inchisoarea si moarte?) - ce se-ntampla cu casele si terenurile oamenilor? vor fi rechizitionate de stat pentru a carantina disporezii sau interlopii? vor fi vandute daca batranii isi pierd viata, sub pretextul 'ingrijirii data de stat'? Se pregateste o lovitura de proportii gigantice? Adica, eliminati batranii, de

# marean date 22 aprilie 2020 06:43 +2

Un mare JEG cazut plocon pe capul romanilor! N-are o singura fibra care sa gandeasca romaneste, si-l inteleg. Ce nu inteleg este cum dreacu a fost ales. O mare pacoste!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2021 – Clotilde se viseaza presedinta Romaniei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva