26 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INREGISTRAREA CRIPTATA – Iata plangerea Elenei Udrea la PICCJ privind posibile fapte de influentarea declaratiilor, cercetare abuziva si represiune nedreapta comise de procurorii DNA Gheorghe Popovici, Marius Bulancea si Ana Dana: „Am ceva pentru prietena domniei voastre. O inregistrare care ar putea sa o ajute mult... Procurorul primeste un telefon... Sa ia pe cineva de sus de la Ana din birou si sa stea cu el jos pana invata declaratia pe de rost. Sa il asculte ca la scoala” (Plangerea)

Scris de: George TARATA | pdf | print

21 May 2017 12:15
Vizualizari: 12667

Zilele trecute, Elena Udrea s-a prezentat la Parchetul General unde a formulat o plangere penala privind posibile fapte de influentarea declaratiilor, cercetare abuziva si represiune nedreapta comise de seful Sectiei I DNA Gheorghe Popovici (foto 1), seful Sectiei a II-a DNA Marius Bulancea (foto 2), procuroarea Ana Dana si ofiterul de politie judiciara Liviu Mirea. Doi dintre acestia, ne referim la Marius Bulancea si Ana Dana, sunt chiar autorii rechizitoriului din dosarul „Gala Bute”, un dosar care a prins un culoar favorabil la ICCJ si care s-a soldat cu condamnarea la fond a favoritei lui Basescu, desi impotriva acesteia nu a existat nicio proba concreta, asa cum Lumeajustitiei.ro a dezvaluit in mai multe articole. Revenind la plangerea facuta la PICCJ, Elena Udrea a explicat ca a luat aceasta decizie dupa ce prin intermediari i s-a propus sa cumpere o inregistrare care ar contine discutii intre procurorii DNA care ar devoala practicile ilegale la care apeleaza anchetatorii anticoruptie. Lumeajustitiei.ro va prezinta in continuare, in exclusivitate, plangerea facuta de Elena Udrea la PICCJ.


Astfel, favorita lui Basescu prezinta modul in care o prietena de-a sa a fost abordata de o persoana necunoscuta, care i-a transmis ca are ceva pentru Elena Udrea: „Am ceva pentru prietena domniei voastre. O inregistrare care ar putea sa o ajute mult. Despre domnia ei si despre doamna Bica. O inregistrare intre un magistrat de la DNA structura centrala, sectia I penala si un comisar sef atasat pe langa acelasi magistrat. Este pe suportul original. Este un dialog spumos si destul de interesant”. Ulterior, aceeasi prietena ar fi primit un alt mesaj in care i se dadeau mai multe detalii despre inregistrarea respectiva: „Este o inregistrare de aproximativ doua minute care contine o discutie intre gheorghe popovici primprocurorul sectiei I penale si comisarul Mirea Liviu ofiter judiciar atasat la dna structura centrala. In inregisrare se aude clar cum procurorul primeste un telefon de la procurorul Marius B. Dupa ce inchide telefonul acesta suna dupa comisarul Mirea, il cheama in birou si ii spune ca a fost sunat de catre Marius B si sa ia pe cineva de sus de la Ana din birou si sa stea cu el jos pana invata declaratia pe de rost. Sa il asculte ca la scoala. Si sa l tina jos in birou pentru ca trebuie sa apara avocatul lu panarama de U. (scuze ptr limbaj va spun exact ce se aude nu sunt vorbele mele). Si sa vina cu el sus la Ana dupa ce a invatat toata declaratia pe de rost si dupa ce vine avocatul. Si inca cateva minute de discutii care nu sunt de interes…. Vorbesc de serviciul tehnic sa se duca la serviciul tehnic sa faca copii la cd-uri cu niste declaratii….”.

Dupa acest moment, potrivit plangerii depuse de Elena Udrea, prietena sa a primit un fragment din inregistrarea in cauza, expeditorul precizand in acelasi timp ca va trimite la complexul rezidental Stejarii un telefon criptat. Ceea ce s-a si intamplat, telefonul ajungand la Elena Udrea, care insa sustine ca nu l-a putut deschide, nici cu parola trimisa de persoana cu care s-a dialogat.

Iata plangerea Elenei Udrea (facem precizarea ca telefoanele indicate au fost sterse partial de Lumeajustitiei.ro):


Comentarii

# DODI date 21 May 2017 14:19 +10

Încă o dovadă a murdăriilor din sistemul judiciar și de interne la care mutalăul de la Cotroceni nu are răspuns. El se știe băga ca musca în zărul altora, dar în probleme capitale, care țin de fișa postului, i-a poziția PROSTULUI și plânge în batistă după casele pierdute. Cred că ipochimenul așteaptă finalul de mandat ca să revendice de la guvernul României o casă pentru funcția avută. După prestațiile sale și o garsonieră la Jilava ar fi prea mult.

# Noe date 21 May 2017 17:20 +6

Este razboi intre campurile tactice. Sa vedem care este mai tacticos. Nu uitat in razboaiele procurorilor cu gradatzii, procurorii au pierdut mereu. Vedeti exemplele: Santion, Nastasiu, Max Balasescu, George Balan.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.03.2023 – Agitatie in Baroul Dolj

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva