luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

„CUMETRIILE” MORALISTEI - Sefa CSM si-a adus-o secretara pe grefiera careia i-a botezat fata. Alina Ghica a ascuns legatura de afinitate la Curtea de Apel. CSM afirma ca detasarea a facut-o Curtea de Apel Bucuresti, omitand sa recunoasca cine a cerut detasarea. Iata documentele care probeaza ca CSM a solicitat detasarea!

Marţi, 25 septembrie 2012 17:25 | Scris de Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print | email

 

Judecatoarea Alina Nicoleta Ghica (foto) continua sa stupefieze intreaga Magistratura. Chiar in momenul in care scriem acest articol, Alina Ghica a plecat din nou, de mana cu vicepresedinta Oana Haineala, la Bruxelles, lasand institutia fara sefi! Scopul declarat al calatoriei este o intalnire cu Chaterine Day, secretarul general al Comisiei Europene, pentru discutii legate de „reforma Justitiei”. Putini stiu insa cum reformeaza Alina Ghica Justitia. De curand, Alina Ghica a mesterit ce-a mesterit si si-a adus grefiera preferata, de la Sectia a VIII-a a Curtii de Apel Bucuresti (sectie unde a fost presedinte pana sa fie aleasa in Consiliu), direct la cabinetul personal, unde respectiva a fost numita secretar al conducerii CSM. Este vorba despre grefiera Claudia Nicoleta Nedelea, care a fost ceruta sa fie lasata sa vina la CSM de catre secretarul general al institutiei Roza Marcu, aflata sub autoritatea presedintelui CSM. Solicitarea de detasare la CSM a fost facuta printr-o adresa din 13 iulie 2012, transmisa presedintei Curtii de Apel Bucuresti, Lia Savonea. Aceasta din urma a avizat delegarea, fara insa sa stie ca la mijloc nu era doar o legatura profesionala, ci respectiva grefiera are o fiica botezata de Alina Ghica. Iata asadar cum, in criza cea mare de grefieri din tara, Alina Ghica scoate unul din productie, si isi aduce afina la CSM, pe post de consilier personal. Ce calificare de secretar are grefiera nu stim, dar stim sigur ca in viata privata, prietena ei este la curent cu tot ce se intampla in casa Alinei Ghica si viceversa.


Detasare la o luna dupa ce grefiera-fina Nedelea a depus marturie in favoarea nasei Alinei Ghica in procesul acesteia de incredintare minor

Surse avizate ne-au informat ca in urma cu doar cateva saptamani inainte de formularea cererii de detasare de catre CSM, grefiera a depus marturie la 13.06.2012 in favoarea nasei fiicei sale, la Judecatoria Sectorului 1, in procesul de partaj pe care il are Alina Ghica cu sotul de care a divortat recent. O marturie care a contribuit probabil la verdictul scontat de sefa CSM. La acest capitol, Nedelea si Ghica pot sa se considere ca fiind „chit” pentru ca si Nedelea a citat-o ca martor in dosarul ei de divort de la inceputul acestui an, pe presedinta CSM.

Poate ca unii au dubii cu privire la relatia dintre Ghica si Nedelea. Pentru a spulbera indoielile, publicam in facsimil o declaratie notariala a lui Costel Nedelea (sotul de pana acum cateva luni al grefierei). Potrivit acestei declaratii: „In anul 2010 m-am ocupat de formalitatile aferente inmatricularii autoturismului marca Suzuki SX4 de culoare rosie, numar de inmatriculare B 09 TEA, in baza unei procurori prin care am fost imputernicit de catre proprietara autoturismului, doamna Georgescu Dumitra, mama doamnei Ghica Alina Nicoleta (nasa fetitei mele), valoarea autorturismului fiind cea precizata in actul de cumparare...” Aceasta declaratie a fost legalizata la 13 iunie 2012 la BNP Rotarescu Elena. Ca atare, aveti dovada afinitatii dintre Nedelea si nasa Ghica.

Mecanismul aducerii mamei finutei la CSM. Conducerea CAB nu a stiut de aceasta relatie

Sa nu incercati sa cautati pe site-ul CSM cum a fost detasata grefiera Nedelea la cabinetul nasei – presedinte, pentru ca nu veti gasi asemenea informatii. Ele nu sunt pentru muritorii de rand.

Prin adresa nr. 20479/1154/2012, secretarul general al CSM Roza Marcu a solicitat presedintei Curtii de Apel Bucuresti, Lia Savonea: „In vederea desfasurarii in conditii optime a activitatii aparatului propriu al CSM va adresam rugamintea de a ne sprijini prin detasarea la CSM, pentru o perioada de un an, incepand cu data de 6 august 2012, a doamnei Nedelea Claudia Nicoleta, grefier la Curtea de Apel Bucuresti. Va multumim pentru spijin si va rugam sa primiti expresia deplinei noastre consideratii”....

Crezand ca este vorba doar de aducerea grefierei pesonale la CSM, si fara sa stie de relatia de afinitate, judecatoarea Lia Savonea a aprobat cererea, emitand, conform procedurii, Decizia nr. 311 din 19.07.2012 prin care, avand in vedere solicitarea CSM, a dispus: „Incepand cu data de 6 august 2012, doamna Nedelea Claudia Nicoleta, grefier gradul I la Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal, este detasata pentru o perioada de 1 an, in cadrul aparatului propriu al CSM...”

CSM nu raspunde intrebarilor - cheie puse de Lumeajustitiei.ro

Pentru a informa cat mai corect opinia publica despre dedesubturile detasarii grefierei Nedelea la CSM, am adresat luni seara urmatoarele intrebari oficiale:

In atentia doamnei Monica Prejmereanu - purtator de cuvant

Stimata doamna,

In virtutea bunelor relatii dintre institutiile noastre va rugam sa ne raspundeti cat mai curand posibi la urmatoarele intrebaril:

-care este ratiunea pentru care s-a solicitat Curtii de Apel Bucuresti de catre conducerea CSM a detasarii grefierei Nedelea Claudia Nicoleta, de la Sectia a VIII-a a CAB, la cabinetul presedintelui CSM;

-de cand si pe ce post a fost adusa la CSM dna grefier Nedelea Claudia Nicoleta;

-cum justifica dna presedinte aducerea grefierei la CSM, in conditiile in care este nasa fiicei grefierei (i-a botezat fetita);

-daca dna grefier Nedelea are in prezent un venit lunar mai mare la CSM decat il avea pe postul de grefier la CAB;

Iata si raspunsul CSM:

Detasarea pe o perioada de 1 an, incepand cu data de 6.08.2012, a doamnei Claudia Nicoleta Nedelea, grefier gr. I in cadrul Curtii de Apel Bucuresti, la CSM, a fost dispusa prin Decizia nr. 331/2012 a presedintelui Curtii de Apel Bucuresti, in conformitate cu prevederile legale in materie”.

Cat despre drepturile salariale ale Claudiei Nedelea, CSM a aratat ca „Pe perioada detasarii la CSM, doamna Nedelea a optat pentru mentinerea drepturilor salariale avute la instanta care a dispus detasarea, respectiv Curtea de Apel Bucuresti”.

Si cu asta basta! In rest, ni se transmite ca celelalte informatii solicitate „nu pot fi asimilate unei solicitari de informatii cu caracter public”.

Reamintim CSM ca este platit din bani publici si ca politica de resurse umane, promovare, delegare, detasare in cadrul sistemului judiciar este si ea recompensata din bani publici. Drept urmare, presedinta Alina Ghica avea datoria sa explice public care a fost motivul profesional ce a stat la baza detasarii mamei finei sale.

*Cititi aici declaratia notariala care probeaza relatia fina-nasa

*Cititi aici solicitarea de detasare a grefierei formulata de CSM

*Cititi aici Decizia nr. 311/2012 a presedintelui CAB Lia Savonea

*Cititi aici raspunsul CSM adresat Lumeajustitiei.ro

 

Accesari:10056

Comentarii

# De la nasa fara numaaaarr!!!!! date 25 septembrie 2012 17:44 +15

Nu se pot trimite oameni fara sa fie ceruti de o institutie. Detasarea se face la cerere. Femeia asta e de o nesimtire fara margini.

# Corcodel date 25 septembrie 2012 18:18 +14

Tare pozaaaa... ce toapa! prabusita aia din dreapta care rade cu gura pana la urechi nu e maioreasa Prejmereanu?? :-*

# Ah, Rica unde esti Rica? date 25 septembrie 2012 18:34 +14

Rica vino repede si spala-ma la reputatie ca uite ce scrie astia de mine! Chiar poate sa fie atat de nesimtiti sa se lege de faptul ca le asigur un viitor rudelor mele? Da, doamna sa pot sa fac si mai mult pentru ele, aici la CSM sau undeva in sistem. Daca taceti din gura si faceti ce spun eu o sa ne fie bine la toti! Rica, fa ceva Rica!

# BERCEA MONDIAL: ,,durere la fratimio ,, date 26 septembrie 2012 16:03 0

Solicit LUJU să nu mai posteze portretul acestei blonde pe aceasta publicație.      Practic îmi este greață, voi face hepatită, scrieți dar fără poze.     

# Ba dimpotriva date 26 septembrie 2012 17:01 +1

Publicati, sa vada lumea toparlanca!

# Cotidianul.ro - 27 septembrie 2012 date 27 septembrie 2012 07:13 0

Din ciclul nicio zi fără o dezvăluire despre jongleriile, aranjamentele şi călătoriile Alinei Ghica, preşedintele CSM, şi ale prietenelor sale, din conducerea acestui important for al justiţiei româneşti, site-ul lumeajustitiei.ro (luju.ro) a publicat un articol despre cumetriile moralistei preşedinte a CSM.

# "Moesia" pe cotidianul.ro date 27 septembrie 2012 11:46 +1

Cum de a ajuns aceasta individa - grosiera, care are obrazul bordura de Videanu - presedinta CSM ? Ce fel de judecatori avem ? Cum au putut vota aceasta cratura ? Cati dintre judecatorii ce au votat fac parte din SRI? Despre procurorul Alina Ghica toata luma din magisstratura stia ca este securista... Le cauta in dosarele magistratilor de lainstantele de judecata, , se uita sa vada daca au notite sau nu.... ii lasa sa inteleaga ca ea ete..... nesimtita iar judecatorii adevarati, necompromisi au fost obligati sa se pensioneze si au rarmas cartitele basesciene (cuutati arhiva SIPA ) ce au votat-o in frunte pe securista Alina de Base. Rusine magistratilor! Parlamentul trebuie deindata sa dea o lege ca cei ce fac parte din magistratura sa nu faca parte din serviciile ssecrete -...pentru ca la noi cand spui servicii ... spui securitatea de tip dicctatorial a Basescului. Sa se ceara date oficiale SRI (care nu or sa dea numele cartitelor, dar sa spuna cu subiect si predicat cat sunt... si -si

# CSM extins si cu membrii nemagistrati - LA PARITATE date 25 septembrie 2012 23:14 +4

Este inca o dovada ca aceasta institutie a ajuns un sindicat. Daca acest sindicat este preluat de indivizi imorali si rau-voitori situatia scapa total de sub control. Pana acum au scos din joc un membru (Balan), iar doi au plecat de buna-voie (Pivniceru si Iorgulescu). Compozitia actuala este maligna, iar ce se intampla in prezent este izbucnirea puroiului. Cata vreme acolo sunt doar magistrati o sa se apere intre ei si o sa se santajeze intre ei cu transferuri, incetari de detasari, audieri in plen pentru promovari si alte mizerii. Nu aveti cum si nici nu vreti sa fiti corecti, ci cautati doar un scaun cald unde sa zaceti 6 ani, plini de privilegii. De fapt fugiti de lipsurile si de munca din instante. Sa va fie rusine, femei fara capatai.

# Cotidianul.ro - 26 septembrie 2012 date 26 septembrie 2012 07:21 +1

"Surse de la Comisia Europeană ne confirmă că cele două magistrate au venit ca să facă propuneri comisarei pe justiție Viviane Reding. Ghica și Hăineală, pilotate din umbră de Monica Macovei, au prezentat în culori extrem de negative persoana ministrului român al justiției, Mona Pivniceru. Totodată, cele două magistrate au «informat» Comisia Europeană că Guvernul și Parlamentul României submineaza credibilitatea judecatorilor și că aceste două instituții exercită presiuni asupra CSM. Practic, cele două magistrate au venin să ofere pretext Comisie Europene ca, în următorul raportul pe Mecanismul de Cooperare și Verificare, să apară ca o cerință absolută instituirea unei legislații speciale prin care să poată fi trași la răspundere penală miniștrii și parlamentarii care îndrăznesc să mai critice activitatea DNA sau CSM. " http://www.cotidianul.ro/ghica-si-haineala-de-la-csm-au-avut-intalniri-de-taina-la-bruxelles-cu-oficiali-ai-comisiei-europene-195207/

# Revoltator date 25 septembrie 2012 17:48 +14

Sint curios desi DOARE sa vad pina unde magistratii din justitia noastra prin cele doua,AMR si APR indura sa fie tiriti in mocirla coruptiei din CSM(si nu numai) fara sa intreprinda nimic pentru revenirea la normalitate.Tacerea lor spune multe,poate prea multe despre cinstea si onoarea LOR.E jalnic sa vezi cum o mina de oameni tirasc in noroi o intrega justitie si toti apartinatorii EI stau cuminti indurind sa nu supere sefa.Cita mizerie si degradare in justitia noastra.Cum va mai doriti respectul nostru si pentru CE ?! 

# Adina date 25 septembrie 2012 21:07 +2

Calvarul unei mame care este supusa abuzurilor de intitutiile statului roman. Ce poate face un judecator din Iasi cu mama sa? Ajutat bineinteles de colegii din justitia ieseana!                        http://www.iasitvlife.ro/stiri/o-ieseanca-obligata-sa-stea-la-socola-din-cauza-copiilor-care-se-cearta--2422.html

# MEMBRII CSM DE CE TACE? date 25 septembrie 2012 17:50 +16

Mizerabililor din CSM de ce taceti? Sunteti toti complici la porcariile astea. Cine tace consimte. Rusine "demnitarilor"! Ati facut din institutia aia un bordel, v-ati adus toti rudele si prietenii acolo.

# da' si Lia... date 25 septembrie 2012 17:51 +16

Nu stia...Right...Adica cunostea o instanta intreaga si ea nu stia. Adica fetele mancau aceleasi "produse bio" si nimeni nu avea habar... Cucoanele astea de la CAB sunt toate o apa si-un pamant. Morale pana sub unghii, pana incepe sa le caute cineva in cap. Adica Lia Savonea, si ea una din discipolele lui Lupascu, nu stia... Brrr!!!!!

# Lache de la curte date 25 septembrie 2012 21:21 +6

Lia stia foarte bine ce hram poarta grefiera Nedelea a carei detasare a dispus-o. Era normal sa aiba si ea un om de incredere, asa cum Savonea are si ea acolo o grefiera detasata pe vremea vechiului CSM. O grefiera care a fost promovata la CAB si nu a trecut niciodata pe acolo, plecand direct de la TBucuresti la CSM. oare Liei Savonea ii spune ceva numele SCHNEIDER S. DANIELA - ALEXANDRINA? Liuta mai face si angajari pe spranceana in cadrul CAB, a se vedea iubitul unei nepoate a presedintelui Stan Mustata, recent adus , intitulat Claudiu?!

# Cati a bagat si Haimanaua in CSM??? date 25 septembrie 2012 17:53 +12

Noi credem ca Oana Haimaneala a bagat si mai multi in csm, pe la Inspectie, pe la Resurse Umane, la Legislatie dar si la ICCJ. Sa nu o uitam insa si pe dna Prejmereanu adusa tot de Oana H. Asadar , haimana...fara numar!

# 5 norocoase date 26 septembrie 2012 00:30 +5

Bun, acum stim cine va fericita castigatoare a unui post de magistrat asimilat. Unul din cele 5 cu cintec. Mai ramune 4.

# Care din membrii CSM ? date 25 septembrie 2012 18:44 +17

Care din membrii CSM sa reactioneze ? Alexandru Serban caruia ii este jena sa-si publice un CV european cu mentiuni conforme cu realitatea . El arata in CV-ul publicat pe site-ul CSM : 1993 – 1997 Licentă de merit în profilul „Stiinte juridice”, Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti. Alexandru Serban a sustinut doar examenul de licenta la facultatea de drept a Universitatii Bucuresti neurmand insa cursurile acestei facultati ci a unei facultati particulare. In mod normal ar fi trebuit sa-si treaca in C.V. facultatea pe care a urmat-o intre anii 1993 – 1997, aceasta fiind una particulara si nu cea de stat din cadrul Universitatii Bucuresti. Mai mentioneaza Alexandru Serban in C.V. faptul ca, intre anii 1989 – 1993, a studiat la liceul „Spiru Haret”, Ploiesti . Or, Intre anii 1989 – 1993 nu existat niciun liceu cu numele „Spiru Haret” in Ploiesti . Alexandru Serban a fost intre anii 1989 – 1993 elev al Liceului Industrial nr. 1 din Ploiesti . Trebuia sa mentioneze faptul ca intre anii 1989 – 1993 a fost elev al Liceului Industrial nr. 1 din Ploiesti . Ii este rusine ca in anii de dinainte de revolutie nu a reusit sa intre la un liceu teoretic din Ploiesti fiind repartizat prin alunecare la unul industrial sau de faptul ca nu a intrat la o facultate de stat ci la una particulara. Acest personaj sinistru vreti sa ia pozitie ?

# Un personaj date 25 septembrie 2012 18:57 +12

Acest personaj nu a luat si nu va lua nicio pozitie pentru ca este un individ fad,introvertit,dornic sa scape putin de acasa(atunci cand nu pleaca la munte) si despre care nu ati auzit si nu veti auzi nimic.El nu face nimic,nu este nici pro nici contra ci doar este acolo pentru ca e caldut si bine.O alta mare teapa!

# Ce facultate? date 26 septembrie 2012 20:07 0

Daca tot stii, spune-ne si noua. Ce facultate a facut?

# Savonea stie date 25 septembrie 2012 18:55 +13

Bineinteles ca Lia Savonea a avizat imediat delegarea. Si bineinteles ca Lia Savonea, presedinte al CAB si colega vreme de multi ani cu Ghica a stiut perfect ca fiica grefierei Claudia Nicoleta Nedelea a fost botezata de Ghica. Lia Savonea si Ghica se intreceau in a sta in patru labe si a-i face pantofii lui Lupascu. El le-a crescut si el este in spatele lor. Sunt paiate in grupul organizat de Lupascu care actioneaza in sistem mafiot. In ceea ce o priveste pe actuala Secretar General a CSM, Roza Marcu, simpla asocierea a persoanei sale cu functia pe care o ocupa acum reflecta decaderea morala, profesionala si de imagine in care creatura lui Lupascu ( Ghica ) a adus CSM.

# Visatorul date 25 septembrie 2012 19:04 +13

Savonea nu stia? Sunteti copii? Pai Ghica si Savonea sunt ca surorile,priete la catarama. Ghica nu poate fara creiere in jurul ei,gen Lupascu,Savonea care sa o ajute sa gandeasca. Iar despre noua plimbarica, nu mai poate ea ca noi latram pe aici de ragusim,doar stiti proverbul acela cu cainii care latra si caravana care trece. La tupeul pe care il are va imaginati ca seara plange in perna, infundat,indurerata de oamenii rai si fara inima care o supara...!

# Nicolae date 25 septembrie 2012 18:58 +7

Importante sunt doar declaratiile date in procesele de divort . Va innchipuiti ce a fost acolo? Judecatoarea -Ati vazut-o pe parata cu un alt barbat? -Nici ea pe mine!

# Mai exista AMR ? date 25 septembrie 2012 19:02 +14

De ce nu observa asociatiile magistratilor ca s-a ajuns prea departe si trebuie declansata procedura revocarii tuturor membrilor actualului CSM . Nu mai e loc de " daca nu se lnistesc trebuie declansata procedura revocarii ". AMR si APR, recunoasteti ca va este frica, sunteti santajabili sau nu aveti taria de caracter necesara.

# Maria date 25 septembrie 2012 19:42 +10

Esplicatia e simpla. Sunt grefiera in acest sistem de peste 20 e ani si nu ma mai mira nimic. D-na Savonea stia foarte bine pe cine detaseaza. Sora grefierei Nedelea, adusa de madam Ghica la CSM, a fost la randul ei grefiera Liei Savonea. Doua surori grefiere, pentru doua prietene.

# Felicitari Doamna Grefier ! date 25 septembrie 2012 19:48 +7

Felicitari Doamna Grefier ca vorbiti despre mizeria din sistem. Ati dat o palma morala multora, inclusiv magistrati. Direct si la obiect.

# mariana date 25 septembrie 2012 20:34 +10

Ce cauta la Bruxelles? Daca e adevarat ca Macovei le-a dus la Catherine Day ca sa parasca, sa boceasca schimbarea lui Morar, atunci asa ceva este gravisim! Cred ca acest lucru trebuie investigat si toti magistratii ar trebui sa ia pozitie!  E chiar asa de greu sa intelegem ca exista o lege si ca ea trebuie respectata?!

# Gresit date 25 septembrie 2012 20:52 +4

Raspunsul corect este: NEGRI! Adica populatie bastinasa din Africa care fac orice SPPist sa se indoaie de rusine.

# cici date 25 septembrie 2012 22:36 +1

Cainii latra, ursul merge.

# viziru date 26 septembrie 2012 08:33 +3

Va rog pe cei in masura sa faca ceva, sa stringeti semnaturi si sa demiteti asemenea esecuri ale lui Dzeu pe Pamant!!! Asta si toti care o sustin ,chiar nu cred ca cetatenii pot face ceva in ce ii priveste .Ne sfideaza cu o nesimtire fara margini si ignora cu cel mai gros tupeu cu putinta, tot ce este legal si corect si drept sa faca.Se crede Dzeu si asta se datoreaza si celor care au puterea de a o pune cu botul pe labe ;nu se paote ca noi sa platim acesta creatura diavoleasca si bolnava dupa bani si functie, sa faca la nesfirsit ce vrea.Va rog initiati o petitie pentru curtea europeana a drepturilor omului ,pentru ca nu e corect ca cei care pot sa nu ne ceara noua cetatenilor o parere si sa putem decide , pe cine platim

# Insula LESBOS date 26 septembrie 2012 09:04 +4

Ma uit prin Tribunale si curti de Apel, iar acum si in CSM, si imi fac cruce! Peste tot numai curajoase, botoase, pline de telectualitate! Singura calitate pe care se pare ca o au este data de limba, organ creat pentru ajuta la deglutitie si la vorbire, iar nu la gadilat p---de....In fodn toate sunt doar niste prelungiri inutile ale organelor sexuale, si au dovedit acest fapt prin lipsa de demnitate, prin comportamentul labil si fatis sexual manifestat fata de cei care le-au propulsat in functii.....Si mai vrem sa se fie jurstitie in Romania, cand astfel de maciuci detin portofolii de conducere in organismele de control si conducere!

# Cata date 26 septembrie 2012 09:12 +3

Nasica, imi dai si mie un post la CSM? uite, pot sa-l bat in cap in fiecare zi, tim p de 8 ore, pe danilet....poate se va trezi la realitate... ha ha ha ha ha ha

# Wittmann date 26 septembrie 2012 09:22 +1

"Alina Ghica a ascuns legatura de afinitate la Curtea de Apel." Voi aveti idee ce inseamna afinitate?

# SOS date 26 septembrie 2012 11:46 0

vine sintion la pg? un frustrat.si incompetent.......vai de capul lui...paranoic

# Dr Muresan date 26 septembrie 2012 15:11 +2

Aceasta este à patra putere in stat?  Blondina cu fusta strimta si scurta? Chiâr nu se poate sa avem niste oameni seriosi acolo? Si nu d 'alde Danilet,Haineala,etc? 

# Dragoş date 27 septembrie 2012 08:01 +4

Dacă tot "distinsa" doamnă magistrat înţelege să facă vizite la Comisia Europeană şi să informeze oficialii UE cu privire la "adevărurile dumneaei" , acei oficiali ar trebui să mai ia cunoştinţă şi de acest adevăr , care reflectă cât de credibilă este cu privire la informările ce le face aceloraşi oficiali. Este de necrezut cum nişte oameni cu pretenţii intelectuale înţeleg să-şi pună propria ţară în inferioritate în faţa străinilor.Se pare că această "plăcere" a doamnei europarlamentar , de a-şi blama ţara în faţa străinilor , este contagioasă. Dintre personalităţile trecute şi prezente ale României , se pare că doamna magistrat nu a găsit niciun model care să o inspire în a-şi servi ţara.A găsit-o însă pe doamna europarlamentar ca model , o persoană care , se pare , nu scapă niciun moment de a-şi blama ţara şi de a împrăştia informaţii neadevărate despre presupusele "lovituri de stat" din ţară. Doamnă magistrat judecător , pe această funcţie de conducere administrativă nu sunteţi pusă pe viaţă.Va veni un moment în care vă veţi întoarce la prezidiul judecătorului şi veţi conduce şedinţele de judecată , într-un contact nemediat cu cetăţenii români-justiţiabili , care v-au perceput prestaţia "ex propriis sensibus" în tot acest răstimp.Vă consideraţi demnă moral să le judecaţi pricinile? S-ar putea ca ei să nu vă considere şi să vă conteste motivat exact în plenul şedinţei , în faţa justiţiabililor , a avocaţilor şi a colegilor dumneavoastră magistraţi. Priviţi în viitor , distinsă doamnă magistrat , şi imaginaţi-vă şi această perspectivă. Oare atunci se va face dreptate? Mie mi se pare că da!

# scabros date 27 septembrie 2012 11:24 +2

Matracucile se plimba pe banii contribuabililor. Cotzoharlele organizatoare la Campionatul Sătesc de Măciuci. CSM, pă persoană fizică, care este. Bravos, națiune!

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - A insultat Klaus Iohannis intreaga magistratura refuzand numirea la MJ a Danei Girbovan?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 16.09.2019 – Magistratii care isi numara zilele pana la pensie. Iohannis, in magazinul de cruci

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER