6 decembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IOHANNIS A STAT DREPTI PE IMNUL SECUIESC – Iata sinistrele imagini in care presedintelui Klaus Iohannis i se canta imnul Tinutului Secuiesc. Orice presedinte responsabil ar fi parasit imediat incaperea. Iohannis a primit cadou steagul secuiesc. Dupa ce prin simpla sa prezenta a girat formatiunea care atenteaza la suveranitatea nationala, acum Iohannis acuza “vanzarea Ardealului” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

29 aprilie 2020 17:05
Vizualizari: 19798

Inainte sa acuze intelegeri secrete si “vanzarea Ardealului” de catre PSD, presedintele Klaus Iohannis (foto) ar trebui sa isi aminteasca faptul ca el insusi se numara printre cei care au girat formatiunea care propovaduieste ambitiile autonomiste ale asa-zisului Tinut Secuiesc si care atenteaza la suvernitatea nationala a Romaniei. Si a girat-o prin simpla sa prezenta la o intalnire la care au participat si lideri ai Tinutului Secuiesc, unde a stat drepti in timp ce i s-a cantat imnul secuiesc.


 

S-a intamplat in vara anului 2017, in timpul unei vizite de lucru pe care Iohannis a avut-o in judetele Harghita si Covasna. Astfel, la intalnirea cu liderii secuimii, Klaus Iohannis a acceptat sa i se cante imnul Tinutului Secuiesc, pe care l-a ascultat in picioare. “Am luat-o ca si un semn de respect. Daca cei din sala care au cantat au dorit asta sa imi prezinte, eu am ascultat ce mi-au cantat”, au fost explicatiile ulterioare ale lui Iohannis cu privire la intonarea imnului secuiesc in fata sa.

 

Iata momentul in care Klaus Iohannis sta drepti in timp ce se canta imnul Tinutului Secuiesc si apoi primeste steagul secuiesc:

 


 


La aceeasi intalnire, s-a mai intamplat insa ceva. Acelasi presedinte Klaus Iohannis a acceptat sa primeasca in dar steagul asa-zisului Tinut Secuiesc. Desigur, presa (in cea mai mare parte a ei aservita regimului Iohannis inca de la acea vreme) nu a taxat primirea de catre presedinte a steagului Tinutului Secuiesc, insa a ridicat in slavi gestul acestuia de a acorda in dar steagul Romaniei. Ba mai mult chiar, o parte a presei a sustinut ca Iohannis ar fi refuzat drapelul secuiesc, desi pe imagini se vede ca acest steag este luat de staff-ul sau.

Desigur, Iohannis se poate apara spunand ca nu a sustinut vreodata autonomia Tinutului Secuiesc pe criterii etnice, insa simplul fapt ca a acceptat sa i se cante imnul secuiesc si sa primeasca steagul secuiesc este, credem noi, revoltator pentru orice roman patriot. In opiniile noastre, orice presedinte responsabil ar fi trebuit sa paraseasca incaperea.


Iata momentul in care presedintele Iohannis primeste steagul secuiesc, acesta fiind luat apoi de staff-ul sau (minutul 26):

 


 

Comentarii

# Hades date 29 aprilie 2020 15:17 +20

Fenta lui Werner cu ”Ținutul Secuiesc” e la fel de golănească, precum fenta cu ”inumanul doctor Mengele Cercel”. Cine pleacă după ea, înseamnă că n-are 2 neuroni legați între ei în cap. Pentru cine a uitat, să ne amintim că în Camera Deputaților e și mult PNL, nu doar PSD, care n-a zis nici ”pâs” în legătura cu infamul proiect de lege. Apoi, era evident că legea, chiar votată tacit în cameră, nu va trece de Senat și, la fel de evident, că, chiar votată de Senat, nu va trece de CCR, pentru simplul motiv că, potrivit Constituției, România este stat unitar, nu federal. Să ne mai amintim și că TOȚI, adică inclusiv EL, WERNER, au pus botul la combinații cu UDMR, cel mai recent când și-a pus înainte de termen ”guvernul meu” al lui Sică lăutarul ebriant. Așa că manevra fhurerului de la Cotroceni e una de-a dreptul jenantă și, pe deasupra, și iresponsabilă, prin înveninarea suplimentară a relațiilor cu Ungaria, prin introducerea frauduloasă în ecuație a lui Viktor Orban.

# Concesie.? sau Prostie politica.?! date 29 aprilie 2020 15:29 -8

Cum a fost posibil ca un proiect de lege sa TREACA de Camera Deputatilor cu sprijin de la 5 deputati p.s.d + 3 deputati p.n.l , TOTUL TACIT sub concesia lui Marcel Ciolacu . Este pentru prima DATA in istoria parlamentara din Romania cand un "proiect de lege" de asa natura "tradatoare de tara" TRECE de o CAMERA !. RUSINE!!.

# Gery date 29 aprilie 2020 15:48 +1

Exista o Constitutie.Exista prevederi privind indivizibilitatea si inalienabilitatea Statului Roman.Exista institutii care sa cer ceteze si sa actioneze in justitie grupurile de "interese" care urmaresc dezbinarea teritoriala a tarii.Nu stiu de ce ne ,lamentam' si nu se aplica prevederile constitutionale? Intra cumva in conflict cu alte normative? Daca da,care sunt acestea? Pe de o parte ,vrem' sa fim membrii unei societati cosmopolite(europeni),pe de alta cautam permanent situatii ambigue in loc sa ,punem capacul' in mod categoric labilitatilor de acest gen.

# Sphinx. date 29 aprilie 2020 15:56 +2

Dupa ce ca avem un RAZBOI pandemic cu covid-19, acum avem un RAZBOI politic romanesc ! BAAIII si asa suntem cu NERVII la PAMANT !!...UDMR aprinde FOCUL antiromanismului .

# DODI date 29 aprilie 2020 16:03 +14

Cine are mai mult de un neuron (cât au împreună ciolaniSS și sică mandolină) poate realiza că pentru România acest cabotin (care se crede fuhrer Hitlerică) face mai mult rău decât toți virușii la un loc. Tembelul este scăpat de la spitalul cu glumeți, râde, arată cu degetul, scuipă (nu în sân! ci pe ecranele televizoarelor), latră și înjură la comanda unora de la SRI. Poate realizează și ungurii noștri (care l-au votat în nenumărate rânduri pe acest tembel) ce mult rău le face și lor și relațiilor noastre cu vecini. Pentru că ungurii din Ungaria îl cred român pe când noi știm că nu este decât PROSTUL SATULUI fără nici un Dumnezeu, pus, dintr-o regretabilă eroare istorică, în POSTUL STATULUI.

# Tacit!?. date 29 aprilie 2020 17:05 -4

P.S.D-ul este cu spatele la ZID. !! Plutonul este U.D.M.R-ul .. Ghici cine castiga !?.

# NU ! date 29 aprilie 2020 17:51 +5

Dupa GAFA politica cu "tinutul secuiesc" Marcel Ciolacu NU mai PUPA presedentia P.S.D.! la alegerile de partid.

# NM date 29 aprilie 2020 20:51 +2

Oare mai exista vreo tara din Europa ca minoritățile sa aibă Partid? Sa primească milioane de euro de la stat? Sa aibă tupeul care îl au acești unguri, sa ceara tot felu de drepturi care în mod normal nu li se cuvin. Unguri ăștia datorita partidelor de la putere care permit acestor derbedei care de 30 de ani sunt același la conducerea acestei făcături de partid. Trebuie desființat imediat și sa nu le mai aloce nici un ban. Sa se autofinanteze singuri nu din bani nostri

# Revolta ! date 29 aprilie 2020 23:30 0

Romania a trecut prin doua razboaie MONDIALE ca AZI niste nemernici sa "discute" autonomia pentru trei judete : Covadna-Hargghita-Mures .

# lege-faradelege date 30 aprilie 2020 15:40 +2

Trecerea tacita a legii autonomiei ţinutului secuiesc,reprezintă o atingere grava a suveranităţii naţionale astfel că toţi parlamentarii ar trebui să fie demişi, atâta nepăsare şi inconştiienţă este mai presus de orice abuz,eate un atentat la SIGURANŢA, SUVERANITATEA NAŢIONALĂ.PSD,PNL,USR au fost iresponsabili,atitudinea adoptata in aceasta situatie denotă superficialitatea cu care sunt adoptate legile în Parlamnet cu consecinţe dezastruoase pentru POPORUL ROMÂN, care cu sânge a plătit păstrarea integrităţii teritoriului ROMÂNIEI.

# Emil Moga date 1 mai 2020 05:38 +2

Groparii națiunii sunt platiti regeste pentru inmormantarea pregatita de 30 de ani. Si cu abilitate reușesc sa obțină votul nostru. Nu suntem niste tampiti ? Plutonul de execuție e prea puțin pentru acesti nemernici.

# Mozambic date 2 mai 2020 19:49 0

Cum să ţină "Ciolannis" cu românii, cînd el însuşi nu este român?!?! Nici nu trebuia să i se permită să candideze, dupa părerea mea... Face pe românul, se "adresează românilor", dar uită că şi PSD-istii sînt români... Daca PSD-iştii nu sînt români, să nu uităm că el iubeşte diaspora... Şi tot el să nu uite că PSD-ul, pe care el îl scuipă la fiecare frază, e maşina lui de vot. Ceea ce înseamnă că ar trebui să se poarte mai frumos...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.12.2021 – Planul “Veveritei”. Arafat, aproape in rahat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva