22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Je suis Ana!

Scris de: Av. Ingrid MOCANU | pdf | print

15 May 2024 18:20
Vizualizari: 3862

Se spune ca ”Victoria are mai multi parinti, iar infrangerea e orfana”.

Ieri, cand a venit vestea achitarii Anei-Maria Patru in al doilea dosar (in primul fusese deja achitata) laurii victoriei nu au pregetat a fi culesi.


Sigur, i-am fost alaturi Anei la fiecare nemernicie devoalata, la fiecare lacrima varsata, i-am fost si avocat in fond si am formulat concluzii scrise la revenirea in avocatura (alaturi de o echipa de avocati profesionisti, care mai de care mai ingroziti de ceea ce vedeau in dosarele fabricate cap-coada de “Unitatea de elita” de la Ploiesti).

I-am fost avocat si la SIIJ, unde procurorii Sectiei i-au facut suspecti pe “elita procuroristica” de la Ploiesti si am ascultat siderata efectiv declaratiile unor martori, din care rezulta cum se infaptuia o “justitie paralela” intr-un Stat Paralel.

Sectia i-a pus sub acuzare pe “paraditorii de elita” pentru infractiunile de abuz in serviciu, cercetare abuziva, represiune nedreapta si sustragere de probe, iar eu tot astept acum trimiterea in judecata, pentru ca sunt pregatita sa o asist in fata instantei, ca doar nu putem sta asa, sa vedem cine e urmatorul “la zar”.

Ma bucur pentru Ana, dar bucuria asta dupa 8 ani are siroaie de lacrimi in ochi, iar sufletul distrus de atatea rautati gratuite pe care le-a suferit nu poate fi sters cu buretele, ci poate doar cu Dreptate.

Astept sa i se faca DREPTATE!

Detaliile dosarului le-a redat pe larg in Luju colegul avocat Constantin Florin Durgheu, care a facut parte din echipa de aparatori (in comentarii aveti articolul).

Felicitari judecatorilor care si-au facut treaba magistral!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva