23 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

STEAUA LULUTEI – Presedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, dezvaluie cum distrugea destine DNA pe vremea Laurei Kovesi: “Procurorii de elita din subordinea lui Kovesi, instruiti sa paradeasca, stabileau cine va lua dosarul... Inventau sau nu un denuntator. Acesta, sub presiunea ca-i ia familia, hartuit, lua legatura cu tinta… Faceau completurile cu judecatori dispusi sa raspunda comenzilor… Decizia de condamnare era deja gata. Asa si-a luat doamna Kovesi Steaua Polara”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

27 December 2018 16:21
Vizualizari: 11399

Apar noi dezvaluiri cutremuratoare despre felul in care Directia Nationala Anticoruptie de pe vremea Laurei Kovesi (foto) nenorocea destine, aruncand nenumarati oameni in malaxorul campului tactic. Senatorul PSD Claudiu Manda – presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI – a facut saptamana trecuta o serie de declaratii explozive privind modul de operare al DNA.


Concret, Manda a aratat ca atunci cand paraditorii de elita ai DNA luau in vizor cate o persoana, acestia inventau uneori un denuntator, pe care il amenintau ca-i iau familia daca nu se conformeaza ordinelor. Apoi, paraditorii echipau denuntatorul cu tehnica de ascultare si il trimiteau la persoana-tinta, cu rolul de a o provoca pe aceasta sa vorbeasca despre subiecte care ulterior erau distorsionate, astfel incat procurorii anticoruptie sa insaileze acuzatii. Mascarada continua in instanta, unde dosarele DNA erau repartizate la judecatori cu dedicatie, care nu ezitau sa pronunte condamnarile cerute de parchet.

Asa si-a luat Laura Kovesi decoratiile, cum ar fi Steaua Polara, a adaugat Manda. Amintim ca decoratia Steaua Polara in grad de Comandor i-a fost oferita lui Kovesi in noiembrie 2016 de catre Anneli Lindahl Kenny, ambasadoarea Suediei la Bucuresti, in numele regelui Carl Gustaf al XVI-lea si in prezenta ambasadorului SUA Hans Klemm (click aici pentru a citi).

Iata declaratiile lui Claudiu Manda, citate de Antena 3:

„Va spun eu cum se faceau dosarele. Se faceau declaratii. Procurorii din subordinea lui Kovesi (ca cei de ‘elita’, care raspundeau la comenzi si erau instruiti sa ‘paradeasca’) stabileau cine va lua dosarul. Ulterior, se luau note informative despre persoana luata in vizor. Apoi inventau sau nu un denuntator. Acesta, sub presiunea ca-i ia familia, hartuit si cu tehnica pe el, de cele mai multe ori, lua legatura cu ‘tinta’. In felul acesta o faceau sa vorbeasca (n.r. persoana-tinta), despre ce voiau procurorii sa scrie in rechizitoriu.

Ulterior, dosarul ajungea in instanta, la judecatori. Faceau completurile cum voiau ei. Cu ce judecatori doreau, adica cei dispusi sa raspunda comenzilor. Erau alesi cei despre care se stia ca se pot baza pe ei si decizia de condamnare era deja gata. Asa si-a luat doamna Kovesi ‘Steaua Polara’, cu astfel de rechizitorii si dosare.


Comentarii

# Adevaratul denuntator date 27 December 2018 16:38 -118

Claudiu face afirmatii fara acoperire deoarece vrea sa isi scape iubita (adica pe Olguta) de puscarie. Sa nu uitatam cu Olguta a distrus fatadele unor blocuri proprietate privata, vopsindu-le urat, pe banii unor sponsori santajati sa sponsorizeze...

# un mizantrop date 27 December 2018 18:39 +4

Deci, tu erai?! Acum, doar urmeaza sa fii indosariat la CNSAS si la Institutul ala care "lucreaza" crimele securisto-comuniste", ca nu-i nicio deosebire...Si daca tot te-ai apucat, deconspira si reteaua de tortionari,, care te-a "inventat" si te foloseste sa facem o "economie"...

# imun/teanu date 27 December 2018 19:02 0

Ce-i raspundea Bula doamnei! Mie poti sa-mi fluturi si-un tramvai, ca tot la "aia" ma gandesc. Tie iti flutura Iohanis lichidul din cap.

# craioveanu date 28 December 2018 07:33 +3

te trezisi balmajind si tu! esti cumva caricatura care ai scris denuntul pe hartie igienica?pai nici sa-i pronunti numele d-nei Olguta Vasilescu n-ai dreptul, dar sa mai faci aprecieri la ceea ce a facut pentru Craiova. Mai bine taceai, loaza! Se vede treaba ca esti un denuntator nenorocit, de serviciu!

# Baran Gheorghe date 29 December 2018 13:21 +5

Nu poti sa ceri sa simta romaneste unuia care nu-i roman. Noi ca tara suntem deja pe tava ospatului lumilor iar ca popor tragem la oistea tutror carutelor din lume . Avem o sansa , sa fim uniti sufleteste , sa muncim si sa nu ne pierdem nadejdea. Sa ne trimitem copii sa invete la scolile lor , sa le afle slabiciunile si sa asteptam rasplata data de Dumnezeu , pentru ca o vom primi. Am spus de atite ori , de fiecare data cand am avut prilejul, voi repeta sa nu se uite si sa pastram mereu in actualitate , ca neamul asta a trecut prin toate furcile gaugine. Au fost in ordine gotii, apoi hunii, gepizii , avarii, slavii, longobarzii ,persii, celtii , tatarii , turcii . Apoi s-a gasit Carol I printr-o viclenie sa promulgheze independenta fata de turci si in subsidiar sa ne faca vasalii germaniei lui Bismark.Apoi au fost rusii , din nou nemtii si din nou rusii. AVEM O MARE PROBLEMA, AU FOST PE RAND , MILENII DE A RANDUL IAR ACUM SUNT TOTI ODATA. PANA SI CEI MAI PRIETENI ODATA CIUPESC.

# Baran Gheorghe date 29 December 2018 13:26 +1

Multumesc lui Dumnezeu ca Oltenia are de toate . Are munti, are Dunare, are Jii, are oameni buni si tot lui Dumnezeu Ii multumesc ca nu are Werner Iohannis Klaus !

# Corlan date 27 December 2018 16:57 +8

DNA = directia anti nationala ..... nulitati bine platite pentru paradeli .....

# Neanae date 27 December 2018 17:29 +6

Deci, dacă înțeleg bine, câțiva procurori erau pupilii basketbalistei și erau puși pe paradeala in cazurile “dificile”. Adică unde trebuia totul construit ca sa poată paradeala sa paradească niște pretinși corupți. Ăstia se înțelegeau din priviri cu șefa, era telepatie strașnică. Alti procurori erau sluj fiindcă erau paradiți la prima răzvrătire și făceau fix ca și ceilalți (care erau profesionisti paraditori) doar ca mai zvâcneau ceva bucăți de conștiința, dar frica păzea botul și/sau popoul. Ceilalți ma interesează, ceilalți procurori, dar și judecători. Dacă unii vedeau și tăceau, uite ca a venit momentul sa-și curețe conștiințele. Denunțați, enumerați fapte ... Dacă câțiva nu s-au prins de nimic, sau alții cumva erau chiar extaziați de situațiile respective, ar fi bine sa se mărească secțiile de recuperare psihiatrică. Desigur NU AU CE CAUTA IN JUSTIȚIE! Poate pe la agricultura ca e nevoie de brațe de munca. INCREDIBIL ce daune a făcut nenorocitul asta de binom. “Bravo” Base ...

# DODI date 27 December 2018 17:32 +11

Ce viperă a plămădit hăhăilă!! Ce făptură infectă, fără profesionalism și patriotism. Cea care, prin acțiunile sale - inițial dirijate de alții dar apoi, scăpată de sub orice control - a nenorocit cariere, vieți ale unor români, a distrus segmente ale societății românești și a servit interesele marilor companii și ale unor țări străine. Este caz unic în istoria țărilor membre UE când atâția licurici au acordat cu diplome și medalii pentru o nulitate umană și intelectuală. Sau poate tocmai din această cauză. Acum la sfârșitul ”mandatelor” sale (pată neagră în istoria jusției române) putem spune, fără a greși, că această plagiatoare legală este creația străinilor și le-a servit cu râvnă și devotament interesele. Poate că după ”dispariția” tractoristului și a lui ciolanis conducerea României se va putea apleca la analiza infectei ”contribuții” a sfertodoctei și o va trimite acolo unde îi este locul: la Jilava. După (metoda DNA) de plimbare în cătușe prin fața televiziunilor.

# Statu-Palma-Barba-Cot date 27 December 2018 17:44 +7

Bai nene,aflam de fapt din gura unui om bine informat ca Direcția Nationala Antijustitie ,in complicitate cu serviciile de informatii, a funcționat și acționează mai rău decât gestapoul.Gestapoul a fost ,o institutie criminala de poliție politica, dar funcționa și acționa în limitele unor legi (ciminale) dar în limitele acelor legi.Ăstia din neogestapo nu respecta legile și Constituția intr-un stat democratic și sunt spijiniti si laudati dîn dealu'Cotrocenilor de un individ care visează sa aibă puterea lu' nea Nicu,vrea si el o republica prezidențială,în care sa dicteze numai el ce și cum. România nu e stat de drept și nici nu va fi pana când nu sunt maturati toți cei vinovați de acest derapaj criminal.

# rotalion date 1 January 2019 07:54 0

Dar ceilalti ? Ceilalti (din sistem) ce păzesc ? Omertà ? Batista pe Đàn tam thập lục ? Că nu se poate să nu fi știut nimeni !!!

# coco manel date 27 December 2018 17:46 +5

Aceasta stea******ra cred ca o meritau mai multi paraditori.Oricum tara asta a fost si probabil ca inca mai este aservita unor straini,care ne dirijeaza prin ambasadele lor.E cazul ca d-nul Plesoianu sa le multumeasca din nou,in numele nostru,printr-un manifest prin care sa le arate ambasadelor cum cei implicati in represiune nedreapta si acte de abuz,erau tinuti in brate de catre ei,mari iubitori de democratie si respectare a legii.Am schimbat stalinismul si paradeala bolsevica cu cea occidentala.Numai noi am prins supraoferta istorica,2 in 1,statul paraditor intrand cu sula in vietile oamenilor atat la venirea tavalugului bolsevic cat si la venirea consultantilor straini occidentali.Toti i-au curatat pe adversari,desigur,in numele legii si a democratiei.De asta nici nu vor amnistie si gratiere,vorba d-lui Cristoiu,deoarece sistemul securist nu i-ar mai avea la mana, prin santaj, pe politicienii compromisi.

# Vita asta trebuie inchisa pe viata ! date 27 December 2018 19:11 +4

A distrus oameni nevinovati ; sa nu uitam insa ca toate relele au fost posibile cu ajutoirul parazitiilor de la SRI, aia cu bugetul de 3mrld !!! PSD+ALDE taiatile bugetul la jumate ca nu mai supportam si poate va taxam la vot pe tema asta ... :eek:

# Goargăș date 27 December 2018 19:14 +6

La fel ca la Ceaușeasca, va veni vremea in care, de voie, de nevoie, străinii îi vor retrage 4pedei mincinoase și cu fruntea ingustă, toate decorațiile și toate titlurile. Să-i ,,mulțumim" ******i flatulente care a pus-o în funcție. Mult rău ne-a făcut acest vagabond bătrîn, decrepit și mârșav.

# Csorsz Nicolae date 27 December 2018 21:18 +2

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cotidianul.ro/un-alt-martor-al-acuzarii-detoneaza-dna/&ved=2ahUKEwiji_283MDfAhVQXhoKHedBBcAQFjADegQIBBAB&usg=AOvVaw0rIHlqcS91QmcIa4I7Sqsc&cshid=1545938239850

# Neanae date 27 December 2018 22:27 +4

Bun. Înțeleg ca basketbalista avea in echipa câteva zeci de paraditori de profesie, exaltați, total sariti și cu care se intelegea din priviri pt fabricat dosare și extra terestrilor. Apoi avea un batalion de amărâți care paradeau la comanda in paralel cu ******area in pantaloni de frica ca și batalionul celălalt, format de judecatori amărâți care și ei tremurau la ideea ca se termina ca bietul Stan Mustață (Dumnezeu sa-l odihneasca) sau Toni Grebla (printre cei mai faimoși sacrificați mârșăvește). Categoria cea mai bizara sub comanda “Slujirii” și a aliaților, exaltați și ei (binomul ca sa fie clar) este a adormiților in post, cei care nu văd și nu aud și “stau kukuru pe dosare”. Vreau sa cred ca mulți din aceștia sunt recuperabili și ori se dau pe brazda și povestesc ce stiu, ori se duc la tratament și schimba profesia. La agricultura cu ei ca e nevoie de brațe de munca! In ce hal au adus justiția canaliile astea cu binecuvântarea lui Băse, ce Sistem monstruos care vinde tara! Oribil

# Totul se plateste date 27 December 2018 23:07 +2

Kovesi a distrus o tara,un sistem și infricoșati de radicalismul DNA au distrus oameni nevinovati, onesti , Inventand prejudicii .....atentie de 35 lei si -ne - au trimis în judecată desi știau că suntem nevinovati.. .Dar tuturor care ne - au săpat groapa vor cădea în ea. Deja turmentatul Stoina EUGEN a căzut, urmează si altii, sefi, subalterni, colaboratori, etc.Le doresc succes, fara loc de munca veti vedea Lumea de jos.....Sus v - a cocoțat o împrejurare, merite nu aveti

# Anonim date 28 December 2018 00:08 +1

Nu cred ca vrea sa isi scape iubita. Pe Olguta. Nu sunteti bine informat. El spune o poveste. Pentru ca daca nu ar fi poveste atunci ar fi realitate, crunta realitate. Si eu nu vreu sa cred ca SRI se preteaza la asa mizerii. Pentru ca SRI era, pe timpul cand se intamplau faptele aratate acum cu degetul si hulite, pe primele locuri in sondajele de opinie. Cum este asta? Aunci poporul ii iubea si acum ii uraste? Haideti, daca se probeaza toate aceste implicari, sa transam problema. Domnul sef al comisiei poate initia ceva si asta daca are si nu acopera cazurile identificate. Tot strigam hotul si nu este aratat. Hai sa aratam odata aceste situatii. Daca sunt.

# Neanae date 28 December 2018 00:44 +3

Bănuiesc ca “Steaua Luluței” dă sa lase Universul ... o va înghite faimosul “black hole” de unde nici lumina nu mai iese. Ca și pe cele ale madamei Tarcea și taica Lazar, se spera și a macovistilor. Am trimis doua comentarii asemănătoare - vorbe de vorbe caci anul acesta aici ne oprim, nu mai e timp sa iasă nici măcar o minune! Din cauza ca primul cred ca s-a pierdut in cyber spațiu. La Mulți Ani Edelweiss, dispăruși oleaca! Lipsește culoarea mesajelor tale ... sanatate! An Nou cu Speranțe dragi români! Multumesc Luju pentru adevăr, toate cele bune și sănătate tuturor realizatorilor serviciilor, ca și cititorilor și opinioniștilor. Adicătelea noi din comentarii. Mulți tare incisivi! Inclus clor care fac pe “Gica contra” pe aici, mesteca săracii ce li se da! Nu e făina din sacul lor, de fapt nici nu au sac ... LA MULȚI ANI, fii bine venit 2019! Adă-ne o justiție ... justa!

# DOREL date 28 December 2018 05:34 +5

Pai, nu mai merge cu jumătăți de măsură, Manda trebuie sa spuna toate astea oficial, Parlamentul trebuie sa acționeze: sa ancheteze, sa desființeze DNA, să-i elimine pe procurorii care au abuzat și pe judecătorii care au colaborat, sa devoaleze rolul SRI - asa ne putem recăpăta demnitatea ca popor european! Și b) : hai ca se poate, la urma urmei, avem exemplul Poloniei, Ungariei, Cehiei iar Europa bogata trebuie pusa la locul ei! Părerea mea...

# Ce e corect e corect. date 28 December 2018 08:34 +2

Cum este corect ca DNA a paradit prin decapare sau taiat coada la maimuta conform art. 1 din NCPP si urmatoarele( articolul penal vizand obligativitatea taierii cozii de maimuta pentru arestare este la nr. PPLL de la paradeala pe langa lege). Oricum jale mare prin sistemele colcaitoare daca scoasera la bataie fatzadizarea vs infrangerea garantiilor constitutionale in activitatea de urmarire penala. Pe cand lovitura de stat a mafiei din justitie (esuata) vs Claudiu a zis ca DNA este plina de infractori? ..asa ca adevar.

# Un roman date 28 December 2018 12:26 +2

Pacat ca sunt inca multi dintre noi care ii pupa in .... pe acesti criminali. Ce poti sa le doresti? sa ajunga pe mana idolilor, asa cum se cred, adica nevinovati, sa fie anchetati, sa fie judecati de completele sau completurile mortii si sa fie dinainte condamnati. Atunci sa-i vedem cum gandesc! P.S. astia te fac din om neom razand, fara a avea remuscari fara sa se gandeasca ca vor plati intr-o zi, aici pe pamant sau la Dreapta Judecata Divina

# Neanae date 28 December 2018 14:21 0

Cred ca si “Steaua” sasului a intrat in vârtejul care duce in gaura neagră a Universului! Jos Iohannis, haidem cu suspendarea aia o data si daca tot e bal, dapai bal sa fie, un tribunal ad-hoc si judecat pentru Înalta trădare. Și ce daca vom fi in plina Presedentie UE? Ocazie excelenta sa primească toti informații in direct. Acum cand scriu s-a închis CSAT, preșu pune colo pe cine vrea el, ilegal, dincolo nu vrea sa pună pe cine nu vor muschii lui, tot ilegal e. Iar maimuțoiul de Orbán vrea sa deschidă dansul “cartea neagră” scrisă de marionete, cătând nod in papura PSD-ului. Bine, cineva poate sa-l provoace cerându-i lista cu cele întreprinse de PNL, excluse măgăriile si bastoanele puse cu miile in orice roata? Circ mizerabil oferit de opoziție si preș, aplaudat copios de #istii mononeurali. Traiasca familiile lor, murire-a-l ghinionul in gura!

# cititorul date 28 December 2018 15:07 +4

alooo , luju ! cand va ocupati si de dosarul APA NOVA ? tinichea de la ambasada frantei = dosar inchis ! dna sa vina sa o ia ! pe ea ! pe 4% plagiat +96%maculatura= +15% salariu !

# Cristi date 29 December 2018 12:30 +1

Adevarat

# Tiberiu Campureanu date 30 December 2018 12:08 0

De ce nu se deschide de catre DIICOT un dosar penal pe numele celor implicati , si anume : procurori , SRI-sti , judecatori pentru constituire de grup criminal organizat ? DIICOT nu se poate autosesiza ? La fel si pentru protocoalele ilegale si anticonstitutionale !

# Ahile date 30 December 2018 15:28 +2

Tiberiu Campureanu- ce prostie ai putut sa averezi. Cum dracu sa deschida dosare penale Diicot cand si DIICOT a lucrat ILEGAL pe protocoale ilegale si complete ilegale, ca sa nu mai vorbim de spagile grase. La DIICOT mafia si ilegalitatile sunt mult mai mari ca la DNA. Ce a facut DIICOT in 20 de ani de cand se taie padurile ilegal, resursele vandute pe nimic, toate ilegalitatile din justitie.Si bine ca nu se autosesizeaza ca ar fi doar de ochii lumii pe moment sa treaca bâja de la curul lor ca totul s-ar termina cu clasare sau prescriere. Tu chiar nu te vezi ce aberatii stupiditati spui? Justitia toate este un grup de crima organizata. Fara exceptii ca altfel nu se intamplau toate ilegalitatile si abuzurile care s-au facut. Logic nu? Dar tu stai cam prost cu logica :cry: 8)

# Stefan date 3 January 2019 17:08 0

Deci !....cu un cuvant in Romania dupa 1989 nu s-a furat nimic ?!...bravos natiune !!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva