24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MEMBRI CSM CU DOSARE LA SIIJ BOICOTEAZA SECTIA – Au comis-o si a treia oara! 6 membri CSM si-au facut de lucru in ziua Plenului CSM, refuzand sa asigure cvorumul pentru sedinta in care trebuia validata procuroarea Adina Florea la sefia SIIJ. Trei dintre sabotori fac obiectul unor dosare penale la SIIJ. Insusi vicepresedintele CSM Nicolae Solomon are dosar penal la SIIJ, aflat in instrumentare la procuroarea Adina Florea, pe care refuza sa o numeasca. Mateescu si Ban, pe lista SIIJ

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

1 July 2019 14:57
Vizualizari: 7241

Ceea ce prin traditie poarta numele de "Ziua Justitiei" a fost sarbatorita cum nu se poate mai rau de unii dintre membrii Consiliului Superior al Magistraturii, care au inteles chiar si in ceas de sarbatoare sa isi faca mendrele si sa se puna de-a curmezisul ordinii firesti, parazitand functionarea Sistemului judiciar. Si totul din pricina unor orgolii, ambitii sau interese situate mai sus chiar decat interesul sistemului judiciar pe care au fost alesi sa il reprezinte. Regretabil, pentru a treia oara consecutiv, mai multi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii au inteles sa boicoteze sedinta Plenului programata pentru data de 1 iulie 2019. Cei care au inteles sa absenteze de la Plenul CSM, invocand tot felul de pretexte au fost judecatorul Bogdan Mateescu, procurorul Nicolae Solomon, care ocupa si functia de vicepresedinte al CSM, procurorii Cristian Ban, Florin Deac si Tatiana Toader, dar si Procurorul General interimar al Romaniei Bogdan Licu.


Motivul care a stat la baza chiulului membrilor CSM este binecunoscut, declarat si asumat chiar si in sedinta Plenului din 1 iulie 2019 de catre judecatorul Mihai Balan (care a absentat la ultimele doua plenuri, dar acum s-a razgandit si a participat), acesta marturisind franc, (ca o portavoce a lui si a absentilor de la Sedinta Plenului), ca aceasta fuga de la atributiile ce le revin este provocata de insistenta presedintei CSM Lia Savonea de a pune pe ordinea de zi activitati care vizeaza taman Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ), pe care ei o vor disparuta de pe fata pamantului. Tupeul acestor membri CSM care inteleg sa isi incalce obligatiile prevazute de functia in care au fost alesi a ajuns pana intr-acolo incat au cerut negocieri si permisiuni pentru includerea pe ordinea de zi a Plenurilor a unor activitati.

Judecatorul Mihai Balan, trimis sol in CSM sa negocieze conditiile de intoarcere la munca ale procurorilor

Cel care a formulat aceasta propunere a fost judecatorul Mihai Balan (a carui sotie, Ionela Balan, lucreaza la DNA), care a venit in Plen, asemenea unui sol trimis de membri CSM care au absentat, sa negocieze conditiile pentru care pucistii s-ar intoarce la obligatiile ce le revin. Printre acestea era si posibilitatea ca inaintea intocmirii ordinii de zi de catre presedinta CSM, Lia Savonea, ei sa isi dea cu parerea legat de ce puncte ar trebui sau nu sa fie discutate. Va dati seama?

Iata ce a sustinut Mihai Balan in CSM:

"Amanarea cu cateva zile a acestor puncte pur si simplu nu reprezinta nicio obstructionare, niciun capat de tara. (...) Eu propun sa ne intalnim intr-un cadru netelevizat, sunt convins ca ajungem la o concluzie. Aceste lucruri nu s-au mai intamplat pana acum, cred ca este un semnal. (...) Eu vazand ca se repeta aceeasi ordine de zi de trei ori inteleg ca nu conteaza".

Iz de abuz in serviciu si conflict de interese in CSM

Deloc de neglijat au fost si argumentele aduse de judecatoarea Andrea Chis pentru a justifica absenta colegilor sai, care s-a plans ca Plenul CSM nu are o zi stabilita si de aceea este imposibil pentru unii membri sa se prezinte la sedinta: "Nu avem o prezibilitate a datei si orei sedintei". De asemenea, Chis avea o problema si cu faptul ca punctele de pe ordinea de zi nu sunt cunoscute cu 3-4 saptamani inainte, incercand apoi sa arate ca fiecare dintre membrii Consiliului are "cate o justificare, fie este in concediu, fie este in delegatie": "Boicotul nu este o premiera", a sustinut Chis.

In spatele acestui puci facut de membri CSM la ultimele trei sedinte ale Plenului se ascund insa niste elemente putin stiute, dar extrem de relevante in prezent pentru ca opinia publica sa inteleaga motivele pentru care judecatori si procurori din CSM inteleg sa nu isi indeplineasca atributiile, lucru care ii face pasibili credem noi de un dosar penal pe abuz in serviciu. Ca sa nu mai vorbim si de izul de conflict de interese ce planeaza asupra a trei dintre membrii CSM care au absentat nemotivat de la ultimele trei Plenuri ale Consiliului.

Mateescu in dosarul "Savarina" la SIIJ

Si, pe alocuri, este si de inteles de ce, daca tinem cont ca nu mai putin de trei membri ai Consiliului Superior al Magistraturii sunt vizati de dosare penale de SIIJ. Vorbim despre:

-Judecatorul CSM Bogdan Mateescu (foto centru) al carui dosar penal "Savarina" (dosar nr. 221/P/2017) se afla la Inalta Curte, unde fostul procuror-sef al SIIJ, Gheorghe Stan, a cerut redeschiderea urmaririi penale, dupa ce a constatat ca procuroarea Florentina Mirica nu a anchetat in detaliu toate infractiunile pretins a fi savarsit de "Bobita Matilet" (cum i se mai spune lui Mateescu), insa a dat clasare rapid, inainte ca dosarul sa ajunga la SIIJ. In cazul in care judecatorul ICCJ Dan Marius Foitos va confirma redeschiderea urmaririi penale, dosarul lui Mateescu va fi repartizat de sefii acestei structuri unuia dintre procurorii de executie din cadrul SIIJ;

-Vicepresedintele CSM procurorul Nicolae Solomon (foto dreapta)despre care auzim ca este vizat intr-un dosar penal venit de la DIICOT (al carui numar nu il cunoastem inca), aflat in lucru la procuroarea Adina Florea, cea a carui numire la conducerea SIIJ tocmai Solomon incearca sa o impedice;

-Procurorul CSM Cristian Ban (foto stanga), despre care avem cunostinta ca are nu unul, ci doua dosare penale la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. Unul dintre dosare vizeaza pretinse infractiuni de abuz in serviciu, aflat in instrumentarea procuroarea SIIJ Puiu Zarafina (dosar nr. 525/P/2019), iar un altul repartizat procuroarei Mihaiela Iorga-Moraru (dosar nr. 979/P/2019).

Asadar, de ce sa ne suprinda boicotul, cel putin al acestor trei membri, in conditiile in care ei sunt cei care au cel mai mare interes ca Sectia sa isi inceteze functionarea? Este legal si firesc ca acestor membri sa li se permita in continuare sa absenteze de la practic serviciul lor, pentru ca nu le convine ceva sau pentru o decizie pe care ar lua-o in Plen ar putea sa ii afecteze?

Noi zicem ca nu!

Concursul de admitere in magistratura, pus pe hold

Pe de alta parte, nu doar functionarea la parametrii normali a Sectiei speciale este amanata de pucistii din CSM, ci si concursul de admitere in magistratura. Astfel cum precizam in editia din 30 iunie 2019, nu mai putin de 247 de candidati ramasi in concursul de admitere in magistratura organizat in perioada 28 martie – 8 iulie 2019, in vederea ocuparii unui numar de 48 de posturi de judecator la judecatorii si 34 de posturi de procuror la parchete de judecatorii, asteapta intrunirea Plenului pentru a solutiona solicitarea Institutului National al Magistraturii de suplimentare a numarului comisiilor de examinare de la proba interviului. Proba care era programata pentru data de 28 iunie 2019, dar care din cauza amanarii de trei ori consecutiv a Plenului CSM, a fost imposibil de organizat. Din nefericire pentru candidatii ramasi in concurs, situatia risca sa se agraveze, in conditiile in care din informatiile pe care le-am obtinut, boicotul membrilor CSM risca sa fie unul permanent, in timp ce concursul trebuia sa se finalizeze pana la data de 8 iulie 2019.

Cine raspunde in final pentru debandada creata in magistratura de absenta nemotivata a membrilor CSM de la indeplinirea obligatiilor care le revin? Pana cand se va permite aceasta forma de boicot?  

Iata cum a anuntat presedinta CSM Lia Savonea amanarea, din nou, a sedintei Plenului CSM din 1 iulie 2019:

"Nu putem sa deschidem sedinta Plenului programata pentru astazi, deoarece nici de aceasta data nu s-a intrunit cvorumul prevazut de lege si trebuie sa spun cateva lucruri pentru ca este de acum ingrijorator. Este a treia sedinta fixata la care aproape aceiasi membri nu dau curs. Saptamana trecuta a fost lansata public o scrisoare, astazi pe mailul meu a sosit, cam in aceiasi termeni, o scrisoare din partea acelorasi membri prin care se solicita sa fie scoase de pe ordinea de zi lucrarile care privesc Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) cu motivarea nevoii de a se dezbate mai intai public raportele GRECO si raportul Comisiei de la Venetia. Cred ca locul in care trebuie sa dezbatem aceste chestiuni este tocmai in sedinta Plenului si aici sa ne prezentam argumentele, si impreuna sa decidem daca acele puncte se amana sau nu. Si nu cred ca este corect pentru colegii judecatori si procurori care se regasesc in punctele de pe ordinea de zi cu diverse probleme, nu este corect pentru INM si pentru eforturile pe care le-am facut pana acum de a asigura o recrutare a magistratilor in raport de nevoile cu care se confrunta judecatoriile si parchetele de pe langa acestea. Este stiut ca 246 de candidati asteapta sa se deruleze ultima proba din concurs, proba interviului, si iata ca sunt 2 saptamani de cand plenul refuza sa se intruneasca in cvorumul prevazut de lege. Este regretabil, eu nu stiu in plus ce as putea sa spun, decat ca cred ca este cazul sa cerem scuze colegilor si institutiilor fata de care noi avem astfel de atitudine. Totodata, si SIIJ se confrunta cu o nevoie cronica de resurse. Era cazul sa fie validat un concurs in care erau validati 3 procurori, acolo isi desfasoara activitatea doar 3 procurori si cred ca in raport de volumul lucrarilor este aproape imposibil obiectiv de a satisface nevoile acestei unitati de parchet".

Comentarii

# BULĂ date 1 July 2019 15:05 +7

I-o fi bătut soarele-n cap pe vipia asta!

# Stă țara pe loc ptr trei grivei rezist cu dosare penale date 2 July 2019 19:38 +2

Păi și țara stă pe loc fiindcă niște ... din CSM au dosare penale și își bat joc de un popor? CSM a ajuns moșia lor sau e acelor care plătesc CSM, adică a romînilor? Modificați legislația, e inadmisibil!

# gelu date 1 July 2019 15:50 +15

Din punct de vedere penal cei 6 procurori si judecatori nu pot fi trimisi in judecata pentru trafic de influienta??? Atata timp cat acestia au dosare la SIIJ boicoteaza toman numirea Adinei Flurea la sefia SIIJ tocmai ca odata noua sectie intrata-n paine si-i anchetetze chiar pe ei??? Cei sase facand trafic de infuienta prin blocare sectiei chiar in favoarea lor??? E ca si cum cei 6 s-au trasnformat intr-un grup de crima organziata pentru a salva niste faptasi de la raspunderea penala unde chiar ei sunt penalii in cauza. Luju nu puteti sa le faceti plangerii beton acestor javre??? Luati legatura cu cei mai renumiti avocati pe care-i cunoasteti si marsati in consecinta. Eventual faceti plangeri la Avocatul Poporului si la CCR.

# Parlamentul sa schimbe Legea - 3 absente - OUT ! date 1 July 2019 15:59 +17

De ce unii dintre cei care sunt platiti cu bani grei au mare grija sa ocoleasca atributiile care ar permite tragerea la raspundere a magistratilor hotzomani !?? Evident ca trebuie urgent schimbati din functie si cercetati pentru abuz pentru ca natiunea se uita la ei si nu intelege cum pot niste procurori aflati in serviciul public sa se creada mai presus de lege!? Magistrati membrii CSM care evita sa-si indeplineasca obligatiile - daca nimeni nu va lua masuri impotriva lor - vor scoate romanii in strada la proteste. Avocatul Poporului DOARME !??

# Cetateanul date 1 July 2019 16:06 +8

Ce mai contează o flegmă pe obrazul și așa căcăniu al zeiței Themis? Aceasta a ajuns damă de companie ... iar băieții și fetițele astea cu mofturi de împărțitori ai dreptății îi sunt fie pești fie clienți.

# Nicu date 1 July 2019 16:16 +18

Stau si ma gandesc, daca unui politician care are dosar penal i se cere demisia, de ce acestia nu au parte de acelasi tratament? Oare procurorii au realizat pe cine au trimis in CSM? Oare in procuratura sunt numai specimene de tipul lui Lazar, Kovesi, Negulescu, Man, Deca si altii ca ei? Oare nu le este rusine procurorilor sa fie reprezentati de aceasta fauna? Ca daca ne uitam la astia, niciunul nu lasa nici macar impresia ca ar da pe afara de carte, de profesionalism, si inainte de toate, de a fi om. Vedem doar niste combinatori penali, niste bisnitari din sistemul judiciar, care nu lasa impresia ca ar fi deciziile lor, ci mai degraba par niste executanti de ordine. Cum mai citisem pe undeva, ce e cu acest ong numit Greco sau comisia de la Venetia? Romania nu mai are juristi, nu mai stie nimeni drept? Cum ramane cu suveranitatea Romaniei in materie de legiferare daca ne fac altii legile? Iar noi numai sa le semnam ca primarul? Ca pe protocoalele securistilor tradatori?

# Petrea date 1 July 2019 16:18 +10

Nu e o stare de incompatibilitate pentru cei trei "magistrati"?Sunt cu musca pe căciulă,cum să voteze ?

# Edelweiss - Ivory Tower Observer date 1 July 2019 16:21 +11

În administrația publică, de exemplu, la 3 neparticipări consecutive la ședințele de CL sau CJ, ÎNCETEAZĂ de drept mandatul de consilier. Spre deosebire de animăluțele fraiere din administrație, acești ... CU ROBE (apud Orwell), microDumnezei de magistratură, SUNT DEASUPRA LEGII. Nu dau socoteală NIMĂNUI și-și permit, cu un rânjet impertinent pe față, să se pișe cu boltă peste orice prevederi legale și constituționale atunci când năsucului lor sclifosit nu le convine ceva din conținutul normativului.

# Edelweiss - Withdraw into the Ivory Tower date 1 July 2019 16:23 +7

Mey, Io* amu m-am retras definitiv în al meu Turnuletz Ivoriu, aseptic și diafan și stau aclo ascultând muzică taucing și privind filme lacrimogene. Dară pun și Io* o între-bare rhetorică: amu, după GREVA rozătoarelor din CSM, instituindu-se cutuma BUNULUI-PLAC în activitatea socială, obștească, omul simplu din popor are voie să se pishe cu boltă peste hotărârile judecătorești, devenite FACULTATIVE? Sau, tot la nivel analitic, are voie melteanul să-l stuchească pe jude în sala de judecată atunci când vreo prevedere legală nu-i este pe placul suflițălulu’? Dar la punerea în executare a vreunei hotărâri, are dezlegare cel executat să-l ia la păruială pe executorul judecătoresc, pe polițist, pe jandarm, pe reprezentantul ANAF etc? Să-i ia la stuchit, înjurat și bontănit doar fiindcă nu-i place lui ceea ce s-a decis într-o hotărâre judecătorească! Părerea mea!

# livia date 1 July 2019 16:24 +21

Sa li se intocmeasca dosar penal pentru obstructionarea activitaqtii CSM, pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu. Toata lumea sta si se uita la acesti nemerrnici care isi bat joc de noi toti? Chiar nu exista sanctiuni pentru ei?

# Edelweiss - Ivory Tower CiceRo date 1 July 2019 16:24 +3

Mey, și mai am o nelămurire. Este axiomatic faptul că acești psiho-patologici Semizei NU VOR SĂ RĂSPUNDĂ în fața nimănui. Nici măcar în fața Domnului Zeu, considerându-se deasupra Acestuia. Acum, secția aia de investigare a potlogăriilor și matrapazlâcurilor Semizeilor Scelerați se știe că a apărut și a fost creată ca răspunsul la un deziderat imperativ al societății. [motive, aici: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/03/dreptul-fortei-vs-forta-dreptului.html ] Așadar, Agora vrea să aibă un mecanism LEGAL de acțiune împotriva Napoleonilor, Cleopatrelor, Stalinilor, Hitlerilor, Pol-Pot-ilor din Grupul Infracțional Organizat „Justiție de Stabor și Paradeală protocolară”, cei cu mințile iremediabil depreciate de o falsă convingere de auto-îndumnezeire. Deci un MIJLOC LEGAL de tragere la răspundere a unor infractori ce actualmente beneficiază de o impunitate absolută.

# Edelweiss - Ivory Tower CiceRo date 1 July 2019 16:25 +6

Dacă acest mijloc legal este desființat, atunci întrebarea firească ce se naște este: De acum e liber la DREPTUL FORȚEI? Cetățenii ale căror vieți au fost distruse, ale căror destine ai fost nenorocite, ale căror suflete au fost schilodite, ale căror familii și cariere au fost fărâmițate, ale căror agoniseli s-au dus pe apa sâmbetei, ei bine, toți acești năpăstuiți de microDumnezeii din Magistratură, au de acum liber la vânătoarea de magistrați? Adică după desființarea SIIJ are voie omul să-și facă singur dreptate, procurându-și sculele necesare dobândirii unui trofeu cinegetic: o căpățână de magistrat-infractor, atârnat deasupra șemineului între alte coarne de cerb? (întreb și Io* pentru un prieten, nu dau cu parul!)

# Grațiile CSM date 1 July 2019 16:40 +5

Iata cele ” Trei Gratii” din CSM. Pentru că au dosar, arunca cu copita in SIIJ. Oricat va veti opune, randul va vine, incet dar sigur, e chestiune de ceva timp, abia se mai aduna ceva probe la dosarul de UP. Pai BAN si Solomon l-au albit pe Gheorghe Popovici in noiembrie 2018 tocmai ptr ca Popovici i-a dat clasare in 18 IUNIE 2018 lui BAN și ca un contraserviciu Ban a respins actinea disciplinara exercitata împotriva lui Popovici ( serviciu contra serviciu), ce justitiabil, ei...plebe, NOI STATUL PARALEL/ STATUL DEGEABA, că luna trece leafa merge, ne prefacem dar nu muncim, avem doar grijă de NOI, să ne fie bine.

# Șocant date 1 July 2019 16:57 +12

De ce nu li se aplică distinșilor magistrați cuvenitele sancțiuni dacă lipsesc de la muncă? De ce nu sunt rechemați din concediu sau din delegație? E șocant!

# Valter Cojman date 1 July 2019 17:01 +13

"justitea" de KKT romana... Daca erau altii, deja aveau dosare pentru abuz in serviciu... Fiind vorba de PORCURORII statului paralel stalinisto-nazist de tip mafiot, toata lumea tace.

# gelu date 1 July 2019 18:16 +7

Cei doi procurori din poza au fata de acoperiti SRI proptiti la CSM de gen. Dumbrava ca sa le tina spatele paraditorilor din Campul Tactic ce intocmeau dosare la comanda politicienilor si oamenilor de afaceri romani ce intrau in coliziune cu SRI.

# Retardanis date 1 July 2019 18:49 +13

Dragnea este la puscarie pentru ca 2 persoane nu s-au dus la serviciu. Pai daca cei 6 care trebuie sa vina la comisie nu vin si probabil incaseaza si "malai" pentru asta, cine trebuie sa intre la puscarie? Probabil iohannis.

# nae din dealul feleacului date 1 July 2019 19:15 +4

Iata o definitie pt.judecatorii si procurorii RO:"Precupeti (vinzatori precum cei de aprozar) ai dreptatii in robe si costume cu comportament de calai".

# iata un csm nefunctional date 1 July 2019 22:09 +3

legiuitorul sa ia act de marlanii si faca un csm functional, fie și numai din trogloditi si securisti daca nu-i putere legiutoare sa se schimbe numele tarii in Babilonia

# Florins date 2 July 2019 00:11 +5

Parlamentul sa legifereze, rapid, BOICOTUL acestor netrebnici; CSM nu e deasupra legii, nu face fiecare ce-i convine; fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale!

# santinela date 2 July 2019 07:13 +4

Procurorii si judecatorii din tara care au ales acesti nemernici si i-au trimis in CSM nu au nimic de spus ? Cred ca nenorocitii astia plus judecatorii Mateescu ,Solomon pot fi revocati din aceste functii. Astia put,sint jeguri morale si cica reprezinta justitia din Romania, "garantii" justitiei.Mama voastra de nemernici ! Pai astia nu merita sa fie vizitati de mineri ?

# Ene date 2 July 2019 07:33 +4

Ingrijorator de... periculoasa situatia in Justitia romana ! Nu e un indemn ceeace vrerau sa spun, dar sa ne imagimnam ca un suspect/invinuit/impticinat intr-un caz, se afla in fata unuia din "magistratii" respectivi si ar proceda in genul: Tu esti boicotantul din ziar? Nu stau de vorba cu asemenea derbedei din "elita" romaneasca. Vreau sa ma interogheze/judece un serios"

# romanul date 2 July 2019 08:10 +15

Afara cu aceste jeguri care saboteaza CSM! Asta sa fie mult laudatul "stat de drept" in care niste nemernici in frunte cu Procurorul General Lica care spunea zambind in bascalie ca va fi in cladire dar nu in sala, in care fac scut in jurul unor procurori infractori (Kovesi) organizati in grup infractional organizat? Acesti nemernici vor un "stat in stat" care nici macar intr-un stat bananier nu exista! Afara cu ei si trimisi in instanta pentru actiuni de sabotare a statului! Dar cine sa faca asta? Exista oare cineva care se mai gandeste si la TARA?

# Procuroru' date 2 July 2019 09:58 +4

Se gaseste careva sa le faca dosar penal pentru constituire si sprijinire de grup infractional organizat, prin blocarea activitatii unei institutii a statului roman? Fireste, in concurs cu subminarea autoritatii de stat?

# Ene.I date 2 July 2019 10:53 +1

Ingrijorator de... periculoasa situatia in Justitia romana ! Nu e un indemn ceeace vrerau sa spun, dar sa ne imagimnam ca un suspect/invinuit/impticinat intr-un caz, se afla in fata unuia din "magistratii" respectivi si ar proceda in genul: Tu esti boicotantul din ziar? Nu stau de vorba cu asemenea derbedei din "elita" romaneasca. Vreau sa ma interogheze/judece un serios"

# Pintea date 2 July 2019 11:31 +3

Păi cine altcineva sa boicoteze? Rahații! Cei care sant șantajați joaca dupa cum li se cântă! Dar până când? Adică statul, prin Ministerul Justitiei nu poate controla acest organism? Ce este CSM?? Stat in stat? E necontrolabil?? Mai bine ar fi desfiintat! Statul infiinteaza acest organism, ca sa il submineze? Sau ca sa devina cloaca delatorilor si sforarilor care ingenuncheaza justitia statului! Nu inteleg cum statul roman, poate sa stea sa priveasca letargic ce se intampla in ograda sa! Ministerul justitiei pentru ce exista? Ce face??

# nae girimea date 2 July 2019 12:09 +1

Pai sa le dea si al 162 lea " ultim avertisment "!

# Niculaie date 2 July 2019 13:40 +1

Sa participe la Sedinta Plenului C.S.M si sa voteze, Contra !daca nu le convine, Un exemplu negativ si daunator acest comportament cu iz penal !

# mitica date 2 July 2019 14:52 +2

Cei 6 trebuie trimisi in judecata pentru crima organizata!

# De cand nu mai exista absente nemotivate ? Boicot cica ... date 2 July 2019 16:46 +1

Alo ? Da-ti drakului afara de acolo ca lipsesc pe banii nostri , oricum maritau banii , iar acum mai nou nici nu mai merg la serviciu ! Ministra justitiei doarme pe ea ?! Ce pazeste ? Cum adica magarii aia lipsesc ? :o

# oameni buni date 2 July 2019 16:55 +4

Nemernicii astia trebuie urgent arestati si judecati pentru sabotarea statului, respectiv sabotarea CSM-ului! Cred ca atunci i-ar disparea rasul ...lui din poza, iar Lica nu ar mai raspunde in bascalie ca va in cladire, dar nu in sala cu un zambet zeflemist pe buze! Cei 7=un grup infractional organizat!

# petru date 2 July 2019 18:10 0

afara.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva