22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

MINUNEA DE LA ANAF – UNBR-ul lui Florea apare la Ministerul Finantelor Publice ca fiind autorizat sa functioneze in baza unui protocol incheiat cu CAB privind imparteala spatiilor din Palatul de Justitie. Curtea de Apel Bucuresti a ripostat: "Adresa indicata vizeaza protocolul ce reglementeaza modul de colaborare dintre cele doua parti privind utilizarea spatiilor de lucru din locatia Palatului de Justitie si nu actul de infiintare al UNBR" (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

29 July 2014 16:04
Vizualizari: 8187

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, condusa in prezent de avocatul Gheorghe Florea (foto), figureaza la Ministerul Finantelor Publice cu un act de autorizare care reprezinta numarul de inregistrare al unui Protocol semnat intre Curtea de Apel Bucuresti si UNBR, in 2006, referitor la modul de repartizare a spatiilor de lucru catre Uniune in Palatul de Justitiei. Conform site-ului mfinante.ro, UNBR, agent economic cu cod unic de identificare 43156974, are act de autorizare o adresa CAB cu nr.12263/C/08.12.2006 (vezi facsimil 1). Interesant este ca sub acest numar s-a semnat Protocolul incheiat in data de 6.12.2006 (vezi facsimil 2) intre CAB si UNBR, prin care s-a reglementat modul de utilizare a spatiilor de lucru de catre Uniune Nationala a Barourilor din Romania.


Protocolul semnat de presedintele CAB de la acea data, judecatorul Dan Lupascu, si presedintele UNBR de atunci, avocatul Calin Andrei Zamfirescu, stabilea practic ca Uniunea Nationala a Barourilor din Romania va dispune in Palatul de Justitie de o suprafata totala de 271,70 mp, constand in sapte birouri, o sala si doua grupuri sanitare, repartizate la parter, mezanin, etaj si subsol. Practic, documentul prin care se stabileste sediul de lucru al UNBR este si actul de autorizare al UNBR, asa cum figureaza la Ministerul Finantelor Publice, in baza caruia avocatii din UNBR isi desfasoara activitatea.

Datele transmise de UNBR la Ministerul Finantelor au indus probabil in eroare unii cetatenii, din moment ce un petent, interesat sa afle daca Adresa Curtii de Apel Bucuresti nr.12263/C/08.12.2006 este actul de infiintare al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, a adresat Curtii de Apel Bucuresti o solicitare in care cerea precizari cu privire la acest aspect.

In urma acestui demers, judecatorul Daniel Gradinaru, in calitate de conducator al Biroului de informare si relatii publice al Curtii de Apel Bucuresti a precizat, intr-un raspuns, datat din 27 iunie 2014, ca "adresa indicata vizeaza protocolul incheiat intre instanta noastra si Uniunea Nationala a Barourilor din Romania ce reglementeaza modul de colaborare dintre cele doua parti privind utilizarea spatiilor de lucru din locatia Palatul de Justitie si nu actul de infiintare al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania". Interesant, nu?

Iata cum arata protocolul semnat de CAB, prin judecatorul Dan Lupascu, si UNBR, prin avocatul Calin Andrei Zamfirescu:

"Incheiat astazi 6.12.2006 intre Curtea de Apel Bucuresti reprezentata de judecator dr. Dan Lupascu, presedinte, economist Doina Erhan, manager economic si Uniunea Nationala a Barourilor din Romania reprezentata de avocat Calin Andrei Zamfirescu, presedinte, economist Virgil Iordan Lapadat, contabil sef, in vederea reglementarii modului de colaborare intre cele doua parti privind utilizarea spatiilor de lucru ocupate de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si a spatiilor comune din locatia 'Palatul de Justitie' situat in Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 5, sector 4.

Avand in vedere Ordinul nr.1945/C din data de 22 august 2006 al Ministerului Justitiei privind atribuirea folosintei 'Palatului de Justitie', precum si titlurile detinute de catre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania asupra unor parti din acest imobil;

Pentru asigurarea controlului accesului, circulatiei, iesirii si pazei, protectiei institutionale si ordinii interioare in 'Palatul de Justitie'; (...) Privind Regulamentul de ordine interioara a 'Palatului de Justitie', aprobat de Colegiul de Conducere al Curtii de Apel Bucuresti, prin Hotararea din data de 29 septembrie 2006, partile convin urmatoarele:

Art.1 – Uniunea Nationala a Barourilor din Romania isi desfasoara activitatea incepand cu data de 1 septembrie 2006 in 'Palatul de Justitie' (...)

Art. 4 – Accesul in Palatul de Justitie a personalului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania se face pe baza legitimatiei de serviciu prin urmatoarele puncte de control acces:

1)Poarta principala A (Splaiul Independentei)

2)Poarta B (din str. Sfintii Apostoli)

3)Poarta D (din str. Danielopol) (...)

Art. 8 – Iesirea din Palatul de Justitie se face, de regula, pe la portile prin care persoanele respective au intrat (...)

Art. 10 – (1)Ordinea interioara in spatiile detinute de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania este asigurata, de regula, de catre aceasta. (2) UM 0575/E Bucuresti (Batalionul 5 Jandarmi – Paza, Protectie Institutionala si Ordine Publica, Instante si Parchete) va asigura mentinerea ordinii interioare in spatiile prevazute la alin. (1), precum si in celelalte spatii din 'Palatul de Justitie' (...)

Art. 19 – Uniunea Nationala a Barourilor din Romania va stabili, prin reglementari proprii, regulile privind siguranta spatiilor detinute.

Art. 21 – Prezentul protocol a fost incheiat in doua exemplare, unul pentru Curtea de Apel Bucuresti si unul pentru Uniunea Nationala a Barourilor din Romania".

*Cititi aici, integral, Protocolul semnat, in 2006, intre UNBR si CAB

*Cititi aici raspunsul acordat de judecatorul Daniel Gradinaru de la CAB privind Adresa CAB

 

Comentarii

# Ultimul Charlot date 29 July 2014 18:18 +12

Maine voi depune un denunt la DNA pentru aceasta fapta care in mod clar va dovedi trafic de influenta, poate chiar... dare si luare de mita. Este inadmisibil cum Ministerul de finante prin unii functionati ( motivati de UNBR - traditional ) inregistreaza asa ceva. Binenteles si cine a reprezentat UNBR - traditional trebuie sa dea ceva explicatii despre cum si-a permis sa duca o adresa ce nu are nimic in comun cu infiintarea pentru a se acorda CIF. Si binenteles vreau explicatii despre cum se sifoneaza bani de la bugetul de stat catre o institutie privata care uite ca totusi...nu exista de jure. La asta se adauga si inregistrarea tot la Finante a Baroului Bucuresti ( traditinal ) in 1993 in baza legii 51/1995. EXCROCI ORDINARI !!!!!!

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei........,, date 29 July 2014 21:13 +3

ANAF și UNBR = infracțiunile de fals, uz de fals, înșelăciune. Să fie retras ,,CERTIFICATUL DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ. ACȚIUNE PENTRU OBLIGAREA ANAF DE OBLIGARE RETRAGERE ȘI RADIERE CIF.

# este date 29 July 2014 21:32 +2

pentru BERCEA MONDIAL: ,, ai uitat să sifonezi că UNBR - Florea și toate spațiile lor sunt PĂZITE DE JANDARMERIA ROMÂNĂ  - PLĂTITĂ DIN BANI PUBLICI. DNA TREBUIE SĂ INVESTIGHEZE O DETURNARE DE FONDURI , CĂTRE O ENTITATE FANTOMĂ.

# corect date 29 July 2014 21:38 +5

Adică JANDARMERIA ROMÂNĂ ASIGURĂ PAZA UNEI ENTITĂȚI CARE NU ESTE ÎNFIINȚATĂ ??????????? Adică CAB și toate instanțele pune la dispoziție spații întreținute din bani publici unei entități care nu are acte de înființare ?????? Adică CSM aîncheiat ,,PROTOCOL DE BUNE ATENȚII,, cu UNBR care nu este încă născută ???????? Adică Ministerul Justiției plătește 16 milioane de euro/an pentru asistență juridică din oficiu unei entități care nu are acte de înființare ??????????

# celor care vor raspunsuri date 29 July 2014 21:53 +1

faceti o intrebare la sediul UNBR din Palatul de justitie si veti primi raspunsurile dorite.

# Ai Bota... date 5 August 2014 17:33 0

...ai depus plangerile sau n-ai timp de asta ?

# eu date 29 July 2014 18:20 +8

:D :D :lol: cineva trebuie sa răspundă pentru ineptiile astea.cum naiba sa nu fie infiintat UNBR.UL? Ori e o confuzie ori este o ilegalitate pentru care trebuia sa răspundă cineva.oare nu ar fi de competentaDNA.ului sa verifice toate matrapazlacurile făcute de UNBR.urile astea multe?cineva care are interes ar trebui sa facă o sesizare sii trebuie lamurit

# Catalin Racaceanu date 29 July 2014 18:46 +1

Confuzie nu e ...

# Mandea Protocolescu date 29 July 2014 19:06 +6

Tara tuturor posibilitatilor. Bai da ce obraz gros treb sa aveti traditionalilor si ce lipsa de stiinta de carte au membrii turmei...

# Catalin Racaceanu date 1 August 2014 15:00 +1

Ai omis sa precizezi ce protectie totala au din partea structurilor statului...

# Protocol date 29 July 2014 18:49 +4

Si cand te gandesti ca  nu mai incapeai de traditionali prin instante cand invocau ei protocolul asta....  Pe de alta parte se tot bat cu pumnul in piept cand sunt luati la intrebari ca UNBR si barourie sunt infiintate in baza Legii 51/1995. De ce le mai trebuie CIF ? NENOROCITILOR.....

# chichirez date 29 July 2014 19:46 +5

felicitari luju, dezvaluie matraprazlicurile lui zamfirescu socrelul lui predoiu limba lata.

# chichirez date 29 July 2014 19:50 +6

Nu inteleg, Bota are o mina de aur in mina. Ar putea sa bage la zdup toti infractorii din baroul lui florea in frunte cu florea. Asta este fals clar in acte publice, s-a inregistrat intentionat la finante cu un act fara valoare dar care produce consecinte juridice. florea stie si tace, participa puternic  la infractiunea in forma continuata. Bota trezete-te si denunta-i la parchet. Da-le in bot pentru toate plingerile si condamnarile nedrepte. In locul tau i-as baga la pirnaie pe toti fara mila. 

# Gogu date 29 July 2014 20:44 +2

Nu cumva vinovati sunt cei care descopera falsurile, infractiunile si alte acte si fapte nelegale ?! Poate ar trebui interzisa LUJU !? Si noi sa fim liberi ? Nu, sa fim pedepsiti ca citim si studiem ! Sa ne pedepseasca penal ca avem tupeul sa gandim !

# Silviu date 29 July 2014 21:30 +3

Ce treaba are seful unei Curti de Apel Bucuresti cu afacrea unor impostori decat aceia de favorizare a infrectiuniilor de deturnare de fonduri si spalare de bani . Cei care spala bani sunt reprezentantii asa zisului unbr traditional. Banii, derulandu-i din bugetul de stat prin Ministerul Jusrtitiei sub forma onorariilor, nu numai din oficii ? Se pare ca e o mare deturnare si spalare de bani prin incsarile facute pentru examinarea candidatilor si neimpozitate de stat in cota si masura impusa de lege persoanelor juridice legal infiinate. Ei, nefiind legal infiintati se sustrag de la aceste impozitari incasand bani negri, investesc in afaceri proprii si alte. Asa combinatie de actiuni si inactiuni penale trebuie avuta in vedere de organele competente ale statului trebuie sa actioneze urgent. Asemenea abuzuri si favorizari au fost sezizate chiar org. SRI, iar ei neinfiintati legal, nu trebuiesc tolerati sub umbrela unor protocoale fara reprezentare, sau neizvorate dintr-un act jurudic .

# Vasy date 29 July 2014 21:37 +1

Felicitari lui Popa din judetul Tulcea pentru modul cum abordeaza problema ca un profesionist ! Sigurul care discuta concret si la obiect . Bravo lui, pentru ca asa nu se mai poate cu acesti mafioti !

# avi avi date 29 July 2014 21:50 0

mai popa instructor auto,in cercul vostru de prieteni ti se mai zice si Silviu ori Vasy?Si mai agramaticus, se scrie,,aceea,,caci face referire la,, treaba,,.N u va mai dati de ceasul mortii ca nu ajungeti la nici/ un rezultat.Cu niste adrese semestriale ale lui bota juristul,nu faceti nimic.Ramai mai bine instructor auto,nu te uita in oglinda pentru a pronunta cuvantul,,impostor,, si vezi-ti de lucrarea aia de inalta tinuta stiintifica pe3 care ti-am recomandat-o.Si mai pune mana si pe gramatica.

# AVI AVI date 29 July 2014 21:40 0

ai  bota,te mananca in freza.Te dai cetatean roman si european si faci tot felul de cereri?Ce ai castigat?Nimic.Vezi mai acesta ca in protocol UNBR figureaza la data respectiva cu Cod fiscal.Ce iti spun e tie asta?Nu cumva atunci s-a depus lafiosc sediul UNBR si voi(tu si luju) faceti mare tevatura pentru nimic?Mai studiati copii,mai studiati.Intrati si pe siteul UNBR ,cautati si veti gasi raspunsuri la toate prostiile pe care le debitati.Veti gasi si argumentele pentru care voi aburiti oamenii pe luju.

# Victoras Ctin coco stir bu date 29 July 2014 21:48 +2

Victoras, pana nu inveti sa scrii nu are rost sa postezi; nu te intelege nimeni ! Si afla toti ca esti putin retarde ! ,,spun e tie asta?Nu,, ,,s-a depus lafiosc,, Tu oricum, nu esti inscris la niciun unebere !!!

# avi c na date 30 July 2014 00:20 0

ha,ha,ha si hi,hi,h sugubat mai poti sa fii cu festitul tau pe par te ia lumea in raspar si iti spun,sa stii,de=acum ai ajuns nimei in drum

# Victoras Ctin coco stir bu date 30 July 2014 06:26 0

Victoras Constantin, cocose si fara dantura, nu vrei sa ma asculti si sa pui mana pe gramatica, iar ti-o iei: ,,hi,hi,h,, ,,,de=acum,, ,,nimei in drum,, !! hahaha! o propozitie, 3 greseli !

# asa e,Victor Constantine date 30 July 2014 06:40 0

Victoras esti pe faras, azi il ia pe Lobotomiei la Suceava, joi il ia pe Iorgulescu la Sectia 13, cine iti mai falsifica ,,documentele de avocat,, cu care ai inselat atatia batrani ? Nu ai scapare Constantine !

# avi c na date 30 July 2014 07:28 0

nu vrei sa pui mana pe carte sa vezi si tu ca te lupti cu morile de vant?.Sau nu te lupti dar faci pe luptatorul. De 10 ani nu ai facut nimic pentru fraieritii gastii de pe Acadeniei.Nu vezi ca nu te baga nimeni in seama?Ba da,ma insel,esti bagat in seama de LUJU si de procurori.O sa te mai bage in seama si niscaiva gardieni care trebuie sa isi recupereze donatiile.Cat despre gramatica mea,prefer sa scriu cu greseli decat elucubratii(cum iti place tie sa zici).

# av Dina date 30 July 2014 07:24 0

Domnule avi sau Victor Constantin, daca nu reusesti sa scrii o propozitie fara greseli de gramatica, de ce nu renunti ? Te faci de ras si nu te crede nimeni ca esti avocat!

# avi avi date 30 July 2014 07:32 0

mai dina,si tu esti tembel precum alalalt?Spune-mi mai o chestie gresita de gramatica la mine.Sau tot tu esti fetitul national?ha,ha,

# av Dina date 30 July 2014 11:42 0

Iata-le, Constantine - avi: ,,hi,hi,h,, ,,,de=acum,, ,,nimei in drum,, - o propozitie, 3 greseli !

# Cititorul date 29 July 2014 22:08 0

Este adevarat ca in afara de Popa , care incearca unii sa-l elimine in orice mod, ca niste securisti ce sunt, poate nu reusesc ! Cunosc metodetele securiste de pe timpul lui cenusescu si nu trebuie sa-mi explice nimeni, ca ei reuseau sa te faca nebun, betiv si in tot felul sa te transforme intr-un rebut social. Din cele de mai sus vad ca nimeni nu trateaza lucrurile mai serios decat acest Popa din Tulcea. O fi, sau nu o fi inscris intr-un barou legal infiinat, mai putin conteaza pentru mine !

# Fane date 29 July 2014 22:14 0

Baravo Lui Popa din Tulcea pentru consecventa sa, si de ce nu, si pentru pentru seriozitate si profesionalism ! Rusine celor care se cred avocati, dar nu dovedesc ca sunt macar juristi .

# pentru cititor date 29 July 2014 22:23 0

mai nea popa,bine iti zic unii sa ne lasi in linistea noastra.Stilul dumitale este inconfundabil.Revezi prima fraza si ai sa constati ca esti in afara de limba romana.Nu ai acuzativ(pe),nu ai topica si nu se intelege(in general) ce vrei sa zici.Nu vrea nimeni sa te aduca la tacere,pentru ca nu este interesul nostru si apoi nu ne intereseaza aberatiile dumitale.Postam ca raspuns,doar pentru a incerca sa te indreptam(anagrama si inca ceva rebusistic de la indepartam-ha,ha).Scrie mai succint,verifica fraza si poate vei putea incepe un dialog cu noi.

# Dr.Av.Botomei Vasile Presedinte UNBR(www.unbr.info) date 29 July 2014 22:47 0

A se citi www.unbr.info, privind teza de doctorata autoruluyi dr.Botomei Vasile,prin care a carei aplicatie a fost creata o noua persoana juridica de tip UNBR,inregistrata de Dr.Av.Botomei Vasile in aplicarea noului concept juridic de pluralism de barouri in judete si de UNBR-uri in tara.

# saracu botomel rudotel date 30 July 2014 07:20 0

lobotomiei, nu mai poti escroca pe nimeni ! Auzi, infiintare de unebereuri prin aplicatie de teze ! hahaha !!! azi ti-o iei la Suceava-inca 2 ani de sbarna ! http://portal.just.ro/314/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=31400000000075647&id_inst=314

# desfiintatii semneaza protocol cu alti desfiintati. date 29 July 2014 22:55 0

Asta e justitia Romaniei, colonie UE. :eek: :eek: :eek: :eek: :P :P :P :P 8) 8) 8) 8) 8)

# dank date 29 July 2014 23:59 -1

avocatii lu peste ...de 25 ani nu au fost in stare sa si faca o lege a lor buna.previzibila si care sa nu fie ocolita de falsi avocati ca bota...botomei etc..infiintati ca srl uri...daxa mintea le a fost numai la onorarii asa le trebe...

# Tica date 30 July 2014 01:32 0

Ba, "dank", forma de viata ce esti, tu esti un pseudo-avocat de 2 bani. Nu ne-ai mai plictisit demult cu elucubratiile tale. Pentru igienizarea profesiei de avocat, daca Bota n-ar fi existat trebuia inventat !!

# Gogu date 30 July 2014 07:44 0

In fata instantei pledeaza stiutorul de carte, entitatea UNBR (indiferent care) nu face parte din cadrul procesual, nu este parte a dosarului cauzei. Legea x se aplica tuturor, pana la abrogare, desuetudine.. ! Stmabililor...

# oarecare date 30 July 2014 08:21 -1

Inca o petarda de-a lui Bota pentru a amagi donatorii din barul lui. Ne explicati si noua cine sunt ****** si Iorgulescu de ati umplut site-ul cu ei ? Nu dati link-uri, nu merita efortul sa cautam, scrieti cateva cuvinte, pe scurt. De ce ii pomeniti atat ? Oricum, ceva util pentru membrii vostri, cand faceti ? O tineti de nebuni cu aia 2, fara sa faceti ceva concret. De 10 ani va asteapta membrii un raspuns iar voi o dati cu aia 2 ... Mari escroci mai sunteti ! Spuneti o localitate in care spuneti tare si raspicat ca sunteti avocat, spuneti o instanta in care intrati linistiti si apoi ziceti de aia 2 cat vreti !

# oarecare date 30 July 2014 09:00 0

Punctele puse de luju inseamna Victor Constantin, daca era scris de Bota erau literele complete, nesterse. Asta e, dovada de profesionalism al luju si recompensa pentru Bota !

# pt oarecare date 30 July 2014 09:22 0

Scrieti o adresa la UNBR, va semnati si veti primi raspuns.

# oarecare date 30 July 2014 14:00 0

Ce importanti va credeti incat sa va ia cineva in serios ! Sa scriem oficial la UNBR Bota, ar fi ciudatenia anului ! Nici voi nu va luati in serios, dar cineva din exterior ! Dovediti ca sunteti demni de luat in seama !

# Av BOTA date 30 July 2014 14:37 0

Si tu, oarecare-Victoras Ctin, ai fost avocat la noi pana cand ai fost exclus pentru ca ai inselat 30 de batrani ! Apoi te-ai dat de ceasul mortii sa te primim inapoi !

# avi avi date 30 July 2014 15:12 0

Hopa,a aparutkintr-un sfarsit si bota.Da,se pare ca a prins curaj ori s-a saturat de elucubratiile alor sai.Dar mestere,de ce semnezi numai av.parca mai erau si altge 3 litere.Ceva cu drd.cuma,noi credem ca esti drd,dar av ocat?de unde i pana unde?Acum ca ai prins curaj i nu ne mai lasi pe mana ciocoflenderilor,spune-ne clar si precis:cum ai ajuns matale avopcat,unde ai dat si cu coine eamen de intrare conform legii.Dar te rugam,nu te ascunde dupa fuste si nu ne trimite cu adrese pe Academiei.Si mai lasa in brusul lor greselile mele.Recunosc sunt agramat,inc ult etc.dar astept,totusi,niste raspunsuri.

# Av Bota date 30 July 2014 15:19 0

Sunt av de la Bota. Va pot spune ca Bota e foarte speriat de nr de analfabeti care posteaza pe site-ul luju: avi (Victor Ctin) e nr. 1 - ,,aparutkintr-un,, ,, altge 3 litere,, ,,drd.cuma,noi,, ,,av ocat,, ,, curaj i nu ne,, ,, avopcat,, ,,coine eamen,,  ,,agramat,inc ult,,   ,,clar si precis,, (pleonasm primitiv!). Ăi, W C -tine, ce sa vorbeasca Bota cu tine !!!

# avi c na date 30 July 2014 15:32 0

clar ca si topica,inteles al formularii /precis in sensul de punctual,la obiect.Ce era grei de inteles?Iar cel cu telefonul sa ma scuteasca,cine stie unde voi suna si la ce telefon de xxl sa platesc o gramada de bani.Raspundeti voi la intrebari si apoi vom mai vedea.

# av Dina date 30 July 2014 15:29 0

Draga avi sau W Ctin, ti-am mai spus sa inveti alfabetul ! Tu crezi ca Bota sta de vorba cu orice agramat ?

# avi avi date 30 July 2014 15:39 0

bai botadinule,ma crei prost?Bota nu trebuie sa stea de vorba(nici nu se poate pe net) ci sa raspunda.Acum ca a gresit semnand prima data in anul acesta cu av.Bota,o da la intors?Sunteti jalinici mai acestia

# ma crei prost? DA !!! date 30 July 2014 16:19 +1

,,ma crei prost?,, Da, avi, w c tin, pentru prima data ai dreptate ! Toata lumea ,,te crei prost,, !

# SURSA date 30 July 2014 08:40 -1

Pana la comentariul de la ora 21.37 , toate au avut o logica si un parcurs . Cum a aparut urmatorul comentariu, vraiste fratilor......vb. ovreilor ..cand esti aproape sa arati adevarata fata auni om ,scoate la lumina alt subiect si ai rezolvat problema. PS. Cei care va cocosati si fara nu stiu ce prin gura , agramati si inculti S_A SATURAT lumea de elucubratiile voastre ,va jicniti si spurcati precum cei din cls.2, !!!!! Dar se pare ca jocul vostru mossad-ist transpus ala romanica da rezultate...apropo actele vorbeste!!!! 

# SURSA date 30 July 2014 08:41 0

erata ..a unui"

# av de la Bota date 30 July 2014 15:22 0

avi, iti raspund eu, dar trebuie sa precizezi (cu claritate !!!) ce doresti. Nu intelege nimeni ce scrii ! Suna-ma la 0744.191717.

# @av de la Bota date 30 July 2014 18:49 0


Citeza pe av de la Bota
avi, iti raspund eu, dar trebuie sa precizezi (cu claritate !!!) ce doresti. Nu intelege nimeni ce scrii ! Suna-ma la 0744.191717.
D-le Botomei, ce mai faceti?

# Luminita date 30 July 2014 22:05 0

Bine fac ! Ce vrei sa-mi spui cu asta ?

# tipatescu date 31 July 2014 09:13 0

Daca cineva ar sta sa analizeze toate barourile din tara din punct de vedere al modului de inregistrare la ANAF, vom constata ca fiecare barou functioneaza in baza unui alt act de autorizare. Eu m-am uitat la Brasov - functioneaza in baza decretului din 1990; la Neamt functioneaza in baza unui decret din 1954; la Botosani parca nu era trecut nimic. Deci cred ca problema nu este numai la nivel de UNBR ci si la nivel de barouri locale. Dar cu toata acesta evidenta lipsa de aparenta legalitate structura traditionala va functiona nestingherita motivat de existenta protectiei din partea magistratilor. Ma refer la magistratii din judecatorii, pentru ca acolo este marea masa a dosarelor. Daca o sa analizati comportamentul magistratilor de la Tribunal  sau CA o sa vedeti ca au o alta conduita, si nu mai sunt atat de protectori cu traditionalii. Dar jocul si protectia excesiva la Judecatorie se face.

# Ultimul Charlot date 31 July 2014 18:13 0

Exista deja in lucru o actiune prin care se solicita de la administratiile judetene ale fiecarui judet copii dupa codul unic de inregistrare si actele care au stat la baza inregistrarii acestora. Apoi ...bal sa fie

# ghica date 31 July 2014 10:43 0

Omule, nu e suficient sa pui o simpla cererer scrisa catre ANAF si semnata sau un inscris sub forma unui proptocol, ci hotararea judecatoreasca si statutul e cu totul alceva. De altfel, mai depinde cand s-a inregistrat documentul despre care vorbesti, ce acte juridice il intareau si cum se denumeau inscrisurile pe caprarii. Cat despre Decretul nr. 90/1990 cerea indeplinirea unor proceduri care trebuiau parcurse in prealabil conform legilor generale si speciale in vigoare la acel moment dat.

# Vasy date 31 July 2014 10:52 0

Avi, pentru prostia ta revin sa-ti baci mintile in cap, astfel sa stii ca aceia se spune atunci cand folosesti pluralul si aceea se scrie referindu-te la feminin prostanacule.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea date 31 July 2014 12:36 +1

In privinta chestiunilor prealabile, faptele stabilite in materialitatea lor de o instanta penala privind calitata noastra de avocat nu mai pot forma obiect de proba in instanta civila nici pentru confirmarea lor, care ar fi inutila si nici pentru infirmarea lor, care este inadmisibila, deoarece art 22 alin.1 din C.pr.pen dispune ca hotararea penala are in civil putere de lucru judecat cu privire la inexistenta faptei penale fata de persoana in speta care a savarsit-o si dovada e netrimiterea in judecata ce constata nevinovatia acesteia. In mod excetional si normele juridice pot constituti obiect al probei. In cazul exceptiilor ridicare de avocatii traditionali impotriva calitatii de avocat, stabilirea partii careia ii incuba sarcina probei prezinta iarasi o importanta deosebita, intrucat, in lipsa de probe sau atunci cand probele administrate sunt insuficiente si nici nu s-ar mai putea produce alte probe, va pierde cel caruia ii revenea sarcina probei. A se vedea prezumtiile relative.

# Ultimul Charlot date 31 July 2014 20:30 0

Intodeauna ei sau judecatorul care-i protejeaza vor cere adresa dela baroul traditional si se va face proba. Majoritatea traditionalilor care invoca ineptia asta nu stiu nici sa ceara sau sa depuna o adresa din partea baroului lor. Dar noroc ca ii ajuta judecatorii. 

# avi avi date 31 July 2014 21:40 0

 Bai Vasy,esti ,,avocatul,, lui Silviu?pentru ca el e agramaticus acela cu,,aceia,,.Sau yot tu esti si Silviu si Popa Tulcea?Bai tolomacule(suna mai frumos decat prostanac) era vorba despre acordul dintre treaba si aceea.Nu o mai intoarce ca nu tine cu mine si nu imprumuta vocabularul de derbedeu al intaiului festit national

# Gagarin date 31 July 2014 21:59 0

Avi, il cunosti pe procurorul Draghici de la Constanta ? Afla de la mine ca este un mafiot si ii protejeaza pe traditionali. Toate dosarele magistratilor reclamati de avocati sau justitilabili care se pland de abuzuri sunt investigate de aista si le da NUP. Cum isi justifica el salariu si cum ii scoate pe acolitii lui numai el stie ce risca. Am sesizat Consiliul de Aparare Tarii si DNA. 

# avi avi date 31 July 2014 22:27 0

mai gagarine,esti aerian precum adevaratul.Mai intai invata sa scrii romaneste si apoi treci la probleme serioase(care nu sunt de pregatirea ta profeionala).Uite iti raspun eu:salariul acela procurorul si-l castiga inclusiv prin acele nupuri.Daca ai sesizat institutiile alea esti flet.In primul rand ca nu ai probele necesare si in al doilea rand ca lucrarea se va clasa.Asa ca draga gagarin(am facut o gagofonie) lasa smecheriile a la intaitatatorul vostru si pune mana pe carti.

# Aulin date 1 August 2014 19:15 0

Avi, la ce treaba vrei sa faci referire mai prostanacule. Nu esti satul de atata treaba pe luju sa tot corectezi pe unii si pe altii ?

# avi avi date 4 August 2014 20:31 0

mai oline,nu cumva esti festitul national,ca prea seamana vocabularul tau cu al derbedeilor.Care e treaba?Citeste ab eratiile lui popatulcea si te vei lamuri.In in privinta corectarilor,vezi cine este intaistatatorul corectorilor de pe net.Un alt derbedeu.

# ignorati avi, V C Ctin... date 4 August 2014 21:14 0

Ca sa scapam de avi CW Constantin trebuie sa nu il mai bagati in seama !

# Av Dina date 4 August 2014 21:21 0

Avi, Victoras Constantin, iar nu ma asculti, iar ma faci de ras ! Adica cine il corecteaza pe avi e debedeu ! Nu il putem lasa agramat, hai sa il ajutam! ,,treaba?Citeste ab eratiile,, ,,popatulcea,, ,,In in privinta,,

# avi avi date 4 August 2014 21:34 0

nu mai acesta,botadinule festitus nationalis,,cine ma corecteaza este derbedeu si nu debedeu.Si mai e si paranoic.Citeste in Dex si te vei recunoaste.

# NN date 3 August 2014 22:56 0

Este grav ce se intampla in aceasta tara condusa de mafioti.

# Zumtnary date 4 August 2014 18:30 0

Atentie ! Se pune problema sa comparam atentionarea publica a numitului Cristia Diaconescu la presedentia Romanie din partea PMP, cu refereire la religii, in sensul de a nu se specula criteriul in alegeri. Totodata, asemenea atentionare o transmitem magistratilor din toata tara ca un  ultimatum pana la alegeri, in sensul ca toti suntem juristi, chiar daca suntem in alte barouri legale functionam legal pe baza unor acte identice cu ale celor din barourile traditionale sau clasice, toate, emise de statul Roman pentru exercitarea acestei categorii profesionale denumita avocatura !

# agr am a ti cus date 4 August 2014 21:16 0

Avi, W c Ctin a avut o copilarie grea, parintii nu au avut bani sa-l tina la scoala nici sa-l trimita la Socola. Acum e obsedat de avocatura, de Bota si sufera ca nu se poate exprima. Avi, draga, prima data sa-ti vezi de sanatate. Scrisul, cititul si avocatura mai pot astepta !

# avi avi date 4 August 2014 21:26 0

eu nu stiam ca de la Balaceanca se poate iesi precum de la crasma.Mai festeala natinala,pune mana pe dictionar si vezi ce inseamna tonomat.Asta esti tu :un tonomat vechi,harbuit,care abia,abia mai functioneaza.Cat despre copilaria mea afla mai acesta ca a fost una normala spre deosebire de a ta despre care ,daca vrei,vom putea vprbi multe.

# avi, CW Ctin coco st ir bu date 4 August 2014 22:09 0

avi, CW Ctin coco st ir bu, cand ,,vrei,vom putea vprbi multe.,, ? hahaha !!!

# avi alupigus amigos date 4 August 2014 22:00 0

Wai avi de rapanos ce esti imputi site-ul. Bai scursura de urs mai pleaca de aici cu replicile alea de doi lei. Oai bouli stii ce inseamna retardat? Intreaba-l pe tactu si dupa aia da-l in judecata sau da-l in ....

# avi avi date 4 August 2014 22:35 0

mai festitus agramaticus.Ia vezi aici:wai avi,oai bouli,tactu.Si tot eu sunt agramat?Cat despre retardat,cand te barbieresti il vezi in oglinda.hahahihi,jalnic om poti tu sa fii.

# Ryta date 4 August 2014 22:43 0

Lasati panaramili si fitimai seriosi mai omini buni . Sa vedem mai bine cum scapam de clanurile mafiote din toate ramurile sociale.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea date 6 August 2014 19:07 0

Conform art 2 lit.2 di Legea nr.554/2004 este definit actul administrativ cu caracter sau normativ individual ca fiind acel act emis de o autoritate publica, in regim de putere publica, in vederea organizarii executarii legii, sau a executarii in concret a legii, care da nastere, modifica sau stinge raorturi juridice. Adresa privind instiintarea unei persoane sau enitati despre o masura dispusa de autoritatea administrativa, nu reprezinta un act administrativ in sensul art.2 lit.c din legea 554/2004, astfel nici nu poate fi atatcata pe calea contenciosului administrativ. Cit priveste nerespectarea recomandarii 89/8/1989 a CM din cadrul Consiliului Europei s-a retinut ca, prin aceasta recomandare s-a impus statelor membre ca prin normele sale interne sa asigure partilor indreptatite o protectie jurisdictionala provizorie pentru a se evita producerea unor prejudicii ireparabile pe care echitatea il impune a fi evitat in masura posibilului. A se vedea prev. art 14 si 15 Legea nr.544/2004 

# Traditional date 7 August 2014 10:32 0

Persoana vatamata in dreptuirle sau interesele sale legitime prin ordonante sau dispozitii din ordonante ale Guvernului neconstitutionale se poate adresa instantei de contencios administrativ, in conditiile prezentei legi sus enuntae conform art 1 pct 7. De asemenea, persoana vatamata, este orice persoana titulara a unui drept ori a unui iteres legitim, vatamata de o autoritate publica printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri ; in sensul prezentei legi, sunt asimilate persoanei vatamate si grupul de persoane fizice, fara personalitate juridica, titular al unor drepturi subiective sau interese legitime private, precum si organismele sociale care invoca vatamarea prin actul administrativ atacat fie a unui interes legitim public, fie a drepturilor si intereselor legitime ale unor persoane fizice determinate . Ex., este Certificat de Inregistrare Fiscala a Cbinetului de Avocatura emis persoanelor fizice de catre D.G.F.P. prin Ministerul Finantelor

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva