14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MOARTEA FULGERATOARE A UNEI JUDECATOARE – La nici doua luni de la iesirea la pensie, judecatoarea Diana Mihaela Cotoi de la Tribunalul Olt a incetat din viata. Dumnezeu sa o odihneasca!

Scris de: L.J. | pdf | print

2 May 2023 13:37
Vizualizari: 9525

Din nou zi de doliu in magistratura. Judecatoarea Diana Mihaela Cotoi de la Tribunalul Olt a incetat din viata.


 

Decesul a avut loc la nici doua luni de la momentul la care judecatoarea Cotoi iesise la pensie, mai exact 7 martie 2023. Anuntul privind disparitia judecatoarei a fost facut de Tribunalul Olt:

Tribunalul Olt isi exprima profundul regret pentru incetarea din viata a doamnei COTOI Diana Mihaela, fost judecator al Sectiei Penale din cadrul acestei instante, colega ce va ramane in amintirea noastra ca un veritabil model uman si profesional.

In aceste clipe de profunda tristete noi, colegii, transmitem condoleante familiei indoliate si ne rugam lui Dumnezeu s-o odihneasca in pace!”


Trupul neinsufletit al judecatoarei a fost depus la Biserica Mare din satul Pojogeni (Valea Rea), Tg. Carbunesti, jud. Gorj, in 30 aprilie 2023, iar inmormantarea a avut loc marti, 2 mai 2023, la cimitirul din aceeasi localitate.


Cu cateva luni inainte sa iasa la pensie, judecatoarea Diana Mihaela Cotoi pronuntase sentinta intr-unul dintre cele mai mediatizate cazuri din ultimii ani. Mai exact, in 23 septembrie 2022, judecatoarea il condamnase la 30 ani inchisoare pe Gheorghe Dinca, pentru uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu.


Lumea Justitiei transmite condoleante familiei indurerate!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Comentarii

# Teo date 2 May 2023 14:52 -1

A avut cumva probe temeinice că ele 2 au fost ucise?.Dincă trebuie să spună adevărul ca cei de la Guantanamo.

# Ion date 2 May 2023 16:41 +2

Ion, ești un idiot !

# Gica date 2 May 2023 17:55 -1

Stiti pina la urma nimeni nu este mai presus de judecata divina! Asa ca poate mai gresim in viata , mai putem sa cumparam, sa vindem dar de judecata divina nimeni!

# Av Obirsanu Carmen date 2 May 2023 23:51 +1

Cit timp judecatoarea a refuzat sa administreze probe pentru identificarea locatiei unde ar putea fi victimele vii sau moarte nu se poate vorbi de o judecata corecta. Modul absolut incredibil in care defuncta judecatoare a gestionat cazul nu a reprezentat un exemplu de justitie ci mai mult o dovada ca persoane influente dicteaza abuzuri in justitie sio persoane santajabile executa.

# Dumnezeii mor? date 3 May 2023 09:13 +2

Nu stiu nimic despre doamna in cauza, dar simplul fapt ca a fost judecator de penal/executant/calau in Romania este suficient pentru a spune ca va avea de dat socoteala pentru multe la Judecata de Apoi.

# Cineva date 3 May 2023 21:09 +2

A fost un om corect și cu frica de Dumnezeu cum rar se va mai naste. Citesc și mă minunez de ce scrieți fara sa o cunoașteți!

# Marin TULUS Olt date 3 May 2023 23:08 +1

Am avut ocazia sa ma judece in anii 2017, 2018 litigiu cu CJP Olt și după ce mi a anulat cererea a revenit, mi-a dat castig de cauza si sunt de acord ca aceastei doamne ii era frica de Dumnezeu. Orice gresala făcea o indrepta si nu tinea seama de influente.Cel putin in cazul meu.Sunt alti judecatori mai rai,fără frică de Dumnezeu!Dumnezeu s/o odihnească!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva