22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

NUP PENTRU LEGALITATEA UNBR BOTA – Penitenciarul Rahova l-a acuzat de fals pe Florentin Scaletchi, presedintele OADO, dupa ce asupra acestuia a fost gasit un card de avocat la Uniunea lui Pompiliu Bota. Dosarul a fost solutionat cu neinceperea urmaririi penale, chiar daca UNBR Florea a transmis conducerii inchisorii ca Scaletchi nu e avocat: „Fapta nu exista, legitimatia fiind legal emisa de un barou inscris in UNBR” (Documente)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

4 May 2014 11:56
Vizualizari: 9809

Judecatoria Sectorului 5 recunoaste legalitatea Uniunii Nationale a Barourilor din Romania conduse de Pompiliu Bota. Iar acest lucru reiese cat se poate de clar dintr-un dosar care il priveste pe Florentin Scaletchi, avocat la UNBR-Bota si detinut in Penitenciarul Rahova. Conducerea inchisorii a formulat plangere penala pentru fals material in inscrisuri oficiale impotriva presedintelui Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului, Florentin Scaletchi (foto), avocat definitiv la Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de Pompiliu Bota, dupa ce a descoperit asupra acestuia un card de avocat, despre care s-a crezut ca este fals. Intr-un final s-a demonstrat ca legitimatia este valabila si legala, dar nu inainte ca Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de Gheorghe Florea sa puna conducerea Penitenciarului, prin datele furnizate acesteia, intr-o situatie ambigua.


Florentin Scaletchi - condamnat la moarte la mijlocul anilor '80, iar in prezent, detinut la Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 6 ani pentru trafic de influenta - este, din data de 19 mai 2006, avocat definitiv la Baroul Bucuresti al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania conduse de Pompiliu Bota. In toamna anului trecut, in urma unui control de rutina, conducerea inchisorii a gasit asupra detinutului Scaletchi o legitimatie de avocat a carei autenticitate a fost pusa la indoiala.

Conducerea Penitenciarului a verificat legitimatia de avocat la o alta Uniune Nationala a Barourilor din Romania decat cea la care este afiliat avocatul Florentin Scaletchi

Imediat dupa descoperirea cardului de avocat, la 27 august 2013, conducerea Penitenciarului Rahova a solicitat informatii privind calitatea de avocat a lui Florentin Scaletchi de la Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de Gheorghe Florea, care a comunicat penitenciarului ca legitimatia in cauza nu este emisa de Baroul Bucuresti al UNBR, iar Florentin Scaletchi nu figureaza in Tabloul Avocatilor.

Dupa ce UNBR-Bota a confirmat valabilitatea cardului si imprejurarea in care Florentin Scaletchi a dobandit statutul de avocat, inspectorul Marius Dascalu, de la Compartimentul Cercetari Penale al Sectiei 19 Politie, in referatul intocmit la 17 octombrie 2013, a propus neinceperea urmaririi penale pe motiv ca fapta nu exista, legitimatia fiind valabila si legal emisa: „Analizand cele expuse mai sus, in ceea ce priveste savarsirea infractiunii de fals material in inscrisuri oficiale, urmeaza sa se propuna neinceperea urmaririi penale fata de faptuitorul Scaletchi Florentin, intrucat fapta nu exista, legitimatia de avocat descoperita asupra acestuia fiind valabila si legal emisa de catre un barou inscris in Uniunea Nationala a Barourilor din Romania”.

In urma demersurilor UNBR-Bota, solutia a capatat autoritate de lucru judecat

Referatul finalizat cu neinceperea urmaririi penale a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti. Procurorul Danut Puntaru, de la PJS5 Bucuresti, prin rezolutia pronuntata, la 30 ianuarie 2014, in dosarul nr. 9771/P/2013, a confirmat ca fapta nu exista, dispunand neinceperea urmaririi penale fata de avocatul Florentin Scaletchi. Impotriva acestei solutii, UNBR-Bota a formulat plangere, respinsa, la 18 martie 2014, prin rezolutia nr. 443/II-2/2014, de prim-procurorul Cerasela Georgescu de la acelasi Parchet: Apreciem ca solutia adoptata in cauza este legala si temeinica, nerezultand date, probe sau indicii care sa ateste existenta infractiunii”.

In fine, dosarul a fost solutionat definitiv prin sentinta penala pronuntata in camera de consiliu, la 23 aprilie 2014, de Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, dupa ce UNBR-Bota a atacat cu plangere solutia de neurmarire pentru a intari calitatea de avocat afiliat la UNBR-Bota a lui Florentin Scaletchi: In baza art. 341 alin. (6) lit. a Cpp respinge ca nefondata plangerea formulata de petent in contradictoriu cu intimatul Scaletchi Florentin impotriva rezolutiilor nr. 9771/P/2013 din 30 ianuarie 2014 a Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 si nr. 443/II-2/2014 din 18 martie data de prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5. Definitiva. Pronuntata in Camera de Consiliu, azi, 23.04.2014”.

*Cititi aici referatul inspectorului Marius Dascalu cu popunerea de neincepere a urmaririi penale

*Cititi aici rezolutia de neincepere a urmaririi penale a procurorului Danut Puntaru de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 5

*Cititi aici rezolutia prim-procuroarei Parchetului Judecatoriei Sectorului 5, Cerasela Georgescu

*Cititi aici minuta sentintei penale a Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti

Comentarii

# BERCEA MONDIAL;; e manevra lu frații miei..........,, date 4 May 2014 12:25 +6

1. Administrația Națională a Penit a solicitat verificări unei entități care nu este inființată, evident că nu avea cum să figureze avocatul Florentin Scaletchi pe tabloul unei entități neînființate. 2.Legea 255/2004 de modificare și completare a Legii nr. 51/1995 nu inființează Barouri sau /și UNBR, aceaste legii sunt neconstituționale în măsura în care prevăd că U A R își schimbă denumirea în UNBR . Cele două legi reglementează organizarea și exercitarea profesiei de avocat și nu înființează barouri sau UNBR - uri. Cele două legii prezintă numeroase neconcordanțe, inadvertențe , între conținutul, obiectul și titlul acestora, dar și între diferite norme ale legii modificatoare și ale cele modificate ori completate. Singura interpretare care poate fi dată textelor celor celor două legii referitoare la UNBR, este că prin normele sale juridice , aceste structuri de sorginte privată sunt atrase la prestarea unei obligații a statului, aceea de respectare a dreptului la apărare.

# john date 4 May 2014 12:57 -1

este bine de citit: CODUL IPSILANTI - 1780-1817, CODUL CALIMACH 1831

# Dr.Vasile Botomei date 4 May 2014 12:30 -1

Dr.Vasile Botomei Presedinte UNBR-Bacau,Oituz,33,CIF 29497286,implementat in teoria pluralismului organizatiilor profesionale de aparare prin  teza de doctorat publicata pe www.unbr.info, felicita demersurile UNBR-2004, privind rezultatele obtinute in baza cererilor formulate de dnul Bota! In scurt timp demersurile autorului Botomei Vasile vor legitima pe deplin existenta pluralismului de UNBR-uri in Romania, in aplicarea rezultatelor tezei de doctorat prin Comisia Europeana si Guvernul Romaniei. Mai multe informatii pe www.unbr.info.

# lobotomiei agramaticus date 4 May 2014 12:54 +4

In scurt timp analfabetu Botomiei batausu de femei va fi implementat pe 20 de ani la Penitenciaru Bacau! Datorita unui pluralism de infractiuni:fals în înscrisuri sub semnătură privată, folosirea fără drept a denumirilor „Barou”, „Uniunea Naţională a Barourilor din România, înşelăciune, exercitarea fără drept a avocaturii, ultraj si multe altele!!!

# Ultimul Charlot date 4 May 2014 22:58 +1

Domnule dr. Vasile Botomei, Presedinte UNBR Bacau, Oituz, 33...va rog sa aproximati si sa ne spuneti ce inseamna in acceptiunea luminatiei voastre \" in cel mai scurt timp\" . 

# penitenciaru Bacau date 4 May 2014 23:23 +1

dupa ce va iesi de la zu haus: Dottorele Botomiei va fi condamnat pentru inselaciune, fals, ultraj, avocatura ilegala: Jud. Bacău - dos. nr. 16700/180/2012, dos. nr. 12179/180/2011 si dos. nr. 16037/180/2013, Judecătoria Suceava - dos. nr. 17458/180/2011, Curtea de Apel Iaşi - dos. 458/32/2013.

# Anonimii- pentru comentatorii frustrati date 5 May 2014 22:44 0

Linistiti-va ,în privinta domnului dr.Botomei Vasile! Niciodata, nu o sa i se întîmple ce-i doriti, stimati comentatori invidiosi !

# polo.nicu ala micu date 6 May 2014 18:06 0

:D :D :D ăi anonimilor da cu plasarea virgulei  ce aveti...                                                                                  Comentator invidi :P os 

# POLO.NICU date 5 May 2014 09:11 +2

Ăi Botomei,unebere-ul tau cu un singur membru - adica tu - si nici ala avocat, infiintat :P inainte de ati sustine teza de doctorat ;-), unebere care ti-a deschis calea spre bulău. Da umbla vorba ca ai primit si tu niste italieni in avocatura ta de aprozar...de astia n-a aflat  Parchetul si nici Bota

# SICILIA date 5 May 2014 10:49 0

Dca Lobotomiei inscria italieni era demult mormant cu flori!

# INVIDIA SEAMANA PROSTIE!!! date 5 May 2014 11:01 -1

Frustratii de comentatori de pe acest site il iau in caruta pe Botomei. Cand o sa aveti doctoratul lui, muncit, luat pe bune, mai comentam. Pana atunci treceti la plagiatori

# SICILIA date 5 May 2014 11:25 +1

De unde stii tu ca nu a plagiat Lobotomiei? Asta toata viata a furat si escrocat !

# Italiano vero date 5 May 2014 11:31 +1

Adica italienii sunt prosti, ei nu stiu face diferenta dintre o hot. irevocabila si un escroc ca lobotomiei? Pai cum au ajuns la Bota; i-au cerut actele lui Florea si lui Bota si s-au dus unde erau acte - la BOTA!

# POLO.NICU date 5 May 2014 12:38 0

Uite ca i-a prostit Botomei si le-a luat banii. Nu de unul singur.

# imposibil date 5 May 2014 12:49 0

Eu nu cred ca a gasit Lobotomiei un italian asa prost! Da-ne un exemplu!

# PITBUL date 5 May 2014 23:36 0

Ai polonice,pe langa faptul ca ai idei penibile(e drept,putine ca majoritatea sunt abjectii)esti si analfabet.Auzi,,unebere-ul..cand uniune este de gen feminin.Si mai auzi una: ati sustine cand se scrie a-ti.Sigur esti de la bota cel care n u il lasa in liniste in  nici un fel pe nea Vasile.

# POLO.NICU date 6 May 2014 06:38 0

:D :D :D Ăi Botomiei, esti atat de fraier ca nuiti dai seama cand face lumea misto de une-bere-ul tau de aprozar...

# continuare date 6 May 2014 07:21 0

...si din felul cum ai sarit ca ars mi-ai confirmat banuiala referitoare la italienii primiti in u.ne.bere.ul tau de aprozar. Facem sapaturi in continuare. :lol: :lol: :lol:

# este teroare date 4 May 2014 12:36 +4

Bercea pare documentat pentru că nici Dec. Lege 90/1990, nici Legea 51/07.06.1995 (varianta precedentă modificării prin Legea 255/2004) nu utilizează denumirea de UNBR. Legea 255/2004 din 16.06.2004 publicată în M oficial nr. 559/ 23.06.2004, a intrat în vigoare la 26.06.2004, când deja exista UNBR (structura Bota ).                                       În concluzie legiuitorul care o fi fost el, a permis prin legea nr. 255/2004, punctul 69 de completare a art. 83 din legea nr. 51/1995, existența celei de-a doua UNBR - Florea, el este autorul actualului conflict dintre cele UNBR.

# ONG date 4 May 2014 12:46 +5

Barourile și UNBR sunt asimilate conform art. 2 alin. 1 lit b din legea nr. 554/2004 AUTORITĂȚILOR PUBLICE, ele sunt organizații profesionale și au devenit persoane juridice de interes public prin legea nr. 51/2004, ele se inființează potrivit Legii nr. 246/2005, se înregistrează la tribunal în evid persoanelor, asociaților și fundațiilor.         Legea nr 51/1995 oricât ar fi modificată de UNBR Florea , ea nu permite ÎNFIINȚAREA de barouri sau UNBR SINGURA ALTERNATIVĂ LEGALĂ ESTE COMASAREA, sau nelegală desființarea UNBR .............

# barourile libere date 4 May 2014 13:08 +4

Dupa revolutie, avocatura s-a circumscris sferei DREPTULUI PRIVAT. Prin urmare, barourile si UNBR, fiind persoane juridice de DREPT PRIVAT de interes public(ceea ce nu e totuna cu DREPTUL PUBLIC !) nici nu se puteau infiinta prin lege(doar persoanele juridice de DREPT PUBLIC se infiinteaza prin lege), ci aveau obligatia sa urmeze procedura de dobandire a PERSONALITATII JURIDICE ca orice alta persoana juridica de drept privat cu scop nepatrimonial. Acesta este adevaratul motiv din cauza caruia unbr-flocea e inexistenta de jure(ilegala!)

# AVOCAT BAROUL BUCURESTI date 4 May 2014 13:13 +6

http://bota.ro/wp-content/uploads/2014/04/S.-CIV.-JS1.pdf MOTIVAREA MAGISTRATILOR CUM CA  UNBR NU SE POATE DESFIINTA ...FARA A SE ADUCE ATINGERE HOTARARII JUDECATORESTI CARE A STAT LA BAZA INFIINTARII BAROURILOR MEMBRE UNBR.  Cata prostie ...unul de la florea a cerut desfiintarea unbr-bota,dizolvarea unui cabinet avocat al unui avocat din unbr precum si obligarea anaf la aceasta procedura si constatarea lipsei calitatii de reprezentant a titularului de cabinet ..........TOATE CAPETELE DE CERERE AU FOST RESPINSE !!!! ATENTIE!!!!!!!!11 CA FIIND INADMISIBILE!!! O INSTITUTIE CA UNBR NU SE POATE DESFIINTA!!!!ASTA SPUN MAGISTRATII !!! SUNGURA STRUCTURA UNDE SUNT INSCRISI AVOCATI IN MOD LEGAL ESTE UNBR  avocatii din www.unbr.eu 

# AVOCAT BAROUL BUCURESTI date 4 May 2014 13:16 +2

http://bota.ro/wp-content/uploads/2014/04/S.-CIV.-JS1.pdf MOTIVAREA MAGISTRATILOR CUM CA  UNBR NU SE POATE DESFIINTA ...FARA A SE ADUCE ATINGERE HOTARARII JUDECATORESTI CARE A STAT LA BAZA INFIINTARII BAROURILOR MEMBRE UNBR.  Cata prostie ...unul de la florea a cerut desfiintarea unbr-bota,dizolvarea unui cabinet avocat al unui avocat din unbr precum si obligarea anaf la aceasta procedura si constatarea lipsei calitatii de reprezentant a titularului de cabinet ..........TOATE CAPETELE DE CERERE AU FOST RESPINSE !!!! ATENTIE!!!!!!!!11 CA FIIND INADMISIBILE!!! O INSTITUTIE CA UNBR NU SE POATE DESFIINTA!!!!ASTA SPUN MAGISTRATII !!! SUNGURA STRUCTURA UNDE SUNT INSCRISI AVOCATI IN MOD LEGAL ESTE UNBR  avocatii din www.unbr.eu 

# AVOCAT BAROUL BUCURESTI date 4 May 2014 13:19 +1

http://bota.ro/wp-content/uploads/2014/04/S.-CIV.-JS1.pdf MOTIVAREA MAGISTRATILOR CUM CA  UNBR NU SE POATE DESFIINTA ...FARA A SE ADUCE ATINGERE HOTARARII JUDECATORESTI CARE A STAT LA BAZA INFIINTARII BAROURILOR MEMBRE UNBR.  Cata prostie ...unul de la florea a cerut desfiintarea unbr-bota,dizolvarea unui cabinet avocat al unui avocat din unbr precum si obligarea anaf la aceasta procedura si constatarea lipsei calitatii de reprezentant a titularului de cabinet ..........TOATE CAPETELE DE CERERE AU FOST RESPINSE !!!! ATENTIE!!!!!!!!11 CA FIIND INADMISIBILE!!! O INSTITUTIE CA UNBR NU SE POATE DESFIINTA!!!!ASTA SPUN MAGISTRATII !!! SUNGURA STRUCTURA UNDE SUNT INSCRISI AVOCATI IN MOD LEGAL ESTE UNBR  avocatii din www.unbr.eu 

# Dan date 4 May 2014 16:32 +1

Instanta a respins cererea reclaamntei, pe cale de exceptie, considerand actiunea in constatatare inadmisibila, motivat de faptul ca poate formulare o cerere in realizarea dreptului! Instanta de judecata in prezenta speta, nu s-a pronuntat asupra legalitatii sau nelegalitatii UNBR aripa Bota.

# buhuuuu date 4 May 2014 17:14 +3

Ce sa se pronunte instanta daca este legal sau nu Unbr infiintat de bota?  Cate solutii mai vrei daca sunt sute de hotarari care au clarificat acest aspect? Unbr lui mos gulie zis traditional nu are nimic care sa- l ateste, doar vrajeala si papagal a aluia bolnav de parkinson zis avi traditionalus. Logoreea nebunului aluia nu are nici o valoare.

# corect date 4 May 2014 17:55 0

Rezultă că orice avocat traditional poate formula o cerere în realizare prin care să solicite desființarea acestor structuri, ori se va lovi de alte piedici legale cum ar fi aceea că sentința nu mai poate fi desființată printr-o cale legală de atac?

# avocatel date 4 May 2014 19:00 +3

,,Dan\'\' , cum sa se pronunte instanta pe ceva ce nu a fost cerut?Pai concursul instantei se cere in speta de fata pentru desfiintarea cabinetului de avocat......, CIF,etc. Nicidecum pe constatarea legalitatii UNBR,,Bota\'\' Legalitatea si functionarea UNBR ,,Bota\'\' a fost deja intoarsa si dezbatuta pe toate fetele, sute de instante pronuntandu-se asupra legalitatii, in alta ordine de idei, o asemenea practica unitara, de o asemenea marime are o greutate imensa in domeniul juridic.Mare dreptate a avut cine a zis ca ne mai trebuie 50 de ani sa pricepem capitalismul, au trecut 10 ani de existenta UNBR,,Bota\'\' si unii inca doar acum pricep inexistenta de jure a avechilor structuri de av clasice, asta e o boala nationala, unii se misca cu incetinitorul si pricep in 10 ani ce pricep altii intr-o saptamana, altii mai complica lucrurile in mod voit ( Principiul Hegelian ) pentru a se distrage atentia de la adevaratele probleme. Ce sa-i facem? Ce tara, asa popor, ce avocati asa unbr.Cotizati!

# FLORIS date 5 May 2014 09:24 +2

PROBABIL ca aceasta tara nu este pierduta in TOT ci doar IN PARTE! FELICITARI pentru aplicarea legii.

# florea muppets date 6 May 2014 12:52 0

Da\' nea tataie florea asta a gasit pe undeva actele de infiintare a organizatiei cutumiare unbr 1931 toamna? Ca rahat am vazut ca stie sa manance...Rusine sa-ti fie, om batran si fara creier ...

# eu date 6 May 2014 19:19 0

de asta ce spuneti???? http://unbr.ro/ro/%E2%97%8F-dam-publicitatii-decizia-nr-129-din-13-martie-2014-a-curtii-constitutionale-a-romaniei-referitoare-la-exceptia-de-neconstitutionalitate-a-dispozitiilor-art-1-alin-2-si-3-din-legea-nr/

# tot eu date 6 May 2014 19:30 0

http://portal.just.ro/233/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=23300000000147745&id_inst=233

# LEGEA 3/48 date 6 May 2014 19:45 0

Voi astia fara acte tre sa intelegeti ca Legea 51 nu e pentru cei desfiintati, ci pentru cei cu acte! Nu mai pacaliti oamenii ca sunteti constituit

# LEGEA 3/48 date 6 May 2014 19:47 0

...Nu mai pacaliti oamenii ca sunteti constituiti pe Legea 51.

# oarecare date 7 May 2014 09:20 0

V-am spus eu ca va minte Bota ca va face avocati ! Cititi DECIZIA Nr.129 din 13 martie 2014 a Curtii Constitutionale si vedeti ca organele statului s-au pronuntat din nou cu privire la cele invocate de Bota pentru a mai incasa donatii la \" admitere \".

# oare k r date 7 May 2014 10:03 -1

avi, cateva zile ti-ai luat medication, ce bine a fost! Acum ai fugit de la medic si iara debitezi! avi nu e avocat, e alexandru iorgulescu: s-a dus la Bota cu o licenta falsa, iar Bota l-a predat politiei si a fost arestat: http://bgarecuperari.ro/alexandru-iorgulescu-fals-avocat-retinut-in-incinta-judecatoriei-pitesti.  de-aia are ciuda pe Bota!

# oarek k re date 7 May 2014 11:46 +2

Bai traditionalilor oarek k zis avi, sunteti prosti cu ghiotura si va mindriti. Ati afisat pe site-ul ala al vostru decizia ccr care nu va este favorabila. Voi nu ati absolvit dreptul ci prostitutia dreptului, bai tolomacule ccr vprbeste de conditiile art.1 alin.2 si 3 din lg 51/1995. Corect pina aici?  Intrebarea care se pune voi infractorilor sunteti infiintati? Din lege reiese ca nu se mai poate infiinta barouri si unbr. Practic v-ati taiat craca singuri. Lg nu dispune pentru trecut, iar singurul unbr infiintat legal este cel din 2004. Al vostru e infiintat in capul tau de idiot, si nu ar fi rau sa vezi lg 3/1948. Asa ca decizia ccr e favorabila lui bota si nu voua. Consultati bai un jurist adevarat nu militieni si alti falsi profesori cu stiinta mediocram

# avocat Bucuresti date 10 May 2014 15:57 0

prost cu ghiotura esti tu cu cei pec are i-ai fraierit.bine ti se zice pe net idiotul.

# oarecare date 7 May 2014 09:21 -1

Urmeaza termenul din 14 mai de la Curtea de Apel Ploiesti, nu va uit !

# CCR date 7 May 2014 16:57 0

CCR v-a tras-o din nou Botiștilor! Dar voi tot nu înțelegeți nimic din ce se spune nu-i așa? Cred că este a 5-a Decizie a Curții și voi doi (Bota, pușcăriașul, căruia Judecătoria Suceava i-a interzis să facă acte specifice profesiei de avocat și probabil secretara UNBR-Bota), secretară care are ca și sarcină de serviciu să contracareze atacurile îndreptate împotriva lui Bot. Dar cu italienii cum stai omule cu părul vopsit, dar cu Curtea de Apel Ploiești? De aici vei avea a doua condamnare. Dar CSM-ul când ia în discuție plangerea ta? 

# esti penibil date 7 May 2014 18:14 +1

Bah, \"CCR\", esti acelasi analfabet, zis si \"BI\". Tu si dobitocul de \"oarecacare\" nu intelegeti nimic din stiinta dreptului. Bah, prostul satului, cand s-a infiintat entitatea mafiota-flocea ?! Decizia CCR nu afecteaza, catusi de putin, legalitatea UNBR-Bota, intrucat aceasta este singura infiintata legal !!!

# Cu-Curtea date 7 May 2014 18:49 +1

Esti de o prostie covarsitoare. Cu-curtea de apel mai e cum e, dar cu creierul tau e naspa rau. Na ca am dat-o-n rime cu tine.

# tipatescu date 7 May 2014 19:54 0

Am citit cu atentie Decizia CCR . Curtea considera constitutional un articole din legea DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE. UNBR 2004 este infiintata printr-o hotarare judecatoreasca. Nedesfiintata. Deciza CCR mentine incetitudinea si alimenteaza razboiul din care nu castiga nimeni. Cred ca va face placere sa il denigrati pe Bota dar acest barou este o realitate, exista o practica covarsitoare care atesta ca aceasta uniune functioneaza IN BAZA LEGII DE ORGANIZARE SI FUNCTIUNARE. Asa ca va rog invocati argumente juridice viabile nu mai aruncati vorbe fara continut.

# pt gogoman traditional date 8 May 2014 12:20 +1

Gogoman traditional indiferent de nick-ul folosit prostia de care dai dovada este unica, inconfundabila care tradeaza un individ psihopat care crede ca influenteaza justitia. Te dai ratat traditional si nu contenesti sa te faci de ris cu interpretari de analfabet.

# av.trad. date 10 May 2014 16:03 0

tot idiot,tot idiot?

# medierea date 7 May 2014 18:41 0

In sfarsit, s-a terminat si cu medierea in RO. http://www.ccr.ro/noutati/COMUNICAT-DE-PRES-90

# GUY FAWKES date 7 May 2014 19:03 0

na na ca s a belit si medierea! Tot unealta flocizonamoala a lucrat si aici

# medierea 2 date 7 May 2014 19:28 +2

Mediatorilor sunteti multi si prosti. N-a ca va tras-o florica, de acum puteti pune cruce profesiei. Nu ati vrut sa luptati de acum stati acasa.

# medierea date 7 May 2014 20:31 +1

Ai dreptate \'medierea 2\'. Vor deveni muritori de foame mediatorii, de abia mai veneau unii fraieri la ei, de acum nu ii va mai cauta NIMENI. Din ce vor mai scoate bani lipitorile din Consiliu de Mediere ? :lol: :lol: :lol: Pot sa-si arunce diplomele sau sa le dea copiiilor de pana in 2 ani ca sunt frumos pictate si sa mai coloreze la ele. Romania = stat inapoiat si corupt.

# pt boii de la consiliul de mediere date 7 May 2014 19:41 +2

Mai vreti taxe? Ca ati bagat taxe dupa modelul lui florea la patrat. Cica voza pentru legitimatie este 300 de lei pe an. Cu mindrie scriu acesti dobitoci pe site-ul consiliului de mediere ca taxa a fost redusa de la 400 la 300 lei pe an. Da vedem cine mai este prost sa cotizeze.

# MESAJ PT MEDIATORI date 7 May 2014 19:42 +3

MEDIATORII CU STUDII JURIDICE SA SE INSCRIE URGENT IN UNBR BOTA - DACA MAI VOR SA AIBA TANGENTA CU DOMENIUL JURIDIC !!!!!!!!!!!!!!! NU EZITATI, VENITI IN MASA LA UNBR BOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# MEDIATOR date 8 May 2014 12:43 -2

DE CE SA NE INSCRIEM INTR-O UNIUNE CONDUSA DE UN PUSCARIAS CA BOTA!!!?????? NU VEZI MA CA BOTA V-A FRAIERIT??? TOTI SUNT SCOSI PE CAPETE AFARA DIN INSTANTE SI  INCA MAI CREDETI IN BOTA!!!!!ASTA E UN CONDAMNAT CARE VA AJUNGE CIT DE REPEDE LA PUSCARIE PENTRU CEEA CE A FACUT!!! UNIUNEA  CONDUSA DE BOTA NU MAI EXISTA, INSTANTELE APRECIAZA CA O UNIUNE CONDUSA DE UN CONDAMNAT PENTRU EXERCITAREA FARA DREPT A PROFESIEI DE AVOCAT SI CARE ARE DIZOLVAT DIN 2007 CABINETUL DE AVOCAT ( DECI NU MAI ARE CALITATE DE AVOCAT) ESTE INEXISTENTA!!!

# POLO.NICU date 8 May 2014 13:11 +2

Te du la Florea ca are nevoie de capacitati ca tine...

# avi -uta date 8 May 2014 14:46 +2

AVI TE-AI TRANSFORMAT IN MEDIATOR?  BOLNAVULE MINTAL CHIAR CREZI CA UN MEDIATOR AR SCRIE PORCARIA ASTA LA ADRESA LUI BOTA? BAI SCIRNAVIE, NOI ADEVARATII MEDIATORI SUNTEM DE PARTEA LUI BOTA. REZOLVAREA CONSTA IN DAREA IN JUDECATA A CONSILIULUI DE MEDIERE PENTRU INSELACIUNE. AU BAGAT ACEA PREVEDERE IN LEGE IAR APOI NU AU FACUT NIMIC IMPOTRIVA NEMERNICULUI DE FLOREA CARE A UNELTIT IN STILUL LUI PARSIV. ASA CA LABAGIULE TRADITIONAL NU ARE NICI O TREABA BOTA AICI, LA EL NE-AM INSCRIS PENTRU CA ARE ACTE DE INFIINTARE. SALUTARI SI LA JAVRA AIA CARE A FACUT BOUL CARE A  SCRIS LA ORA 12,43 DINDU-SE MEDIATOR. 

# pt oarecare avi date 8 May 2014 17:29 +1

Oarecare cei 5000 de avocati de la bota + 7000 de mediatori + 20000 de juristi iti transmit multa ....U.E.  

# avi avi date 10 May 2014 16:06 0

mai lege 3/48,tot idiot ,tot idiot?

# GUY FAWKES date 7 May 2014 19:54 0

Ce talharie! Dupa ce le a luat cate 1000 de euro bietilor oameni acum consiliul medierii si madam avocat Gorghiu zis domnisorica zisa gagica lu SEBI zisa o sug fara s o ud si a pus palma peste curu inexistent si s-a carat! BA ASTA E INSELACIUNE ! Macar BOTA se lupta de 12 ani pentru noi!

# medierea date 7 May 2014 20:22 0

GUY, nu consiliul a pacalit cu cate 1000 euro pe fraieri ci niste smecherashi care au firmele de formare mediatori & perfectionare (stilul lui nea florea cu INPPA-ul sau, parte din ei membri tocmai in Consiliul de Mediere) plus fel de fel de conferinte de 2 bani valoare sustinute de aceiasi smecherashi dar care costa de la 400 lei in sus (vine cam 100 lei / ora de gargara). Astia sunt : Anca Ciuca, Badila Adrian, Zeno Sustac (avocat la florea), cei de la centrele de mediere Craiova si Constanta. Cam toti fostii si actuali membri ai CdM.

# heracle date 7 May 2014 20:51 0

Betivul ala de sustac este la flocea in barou? Halal barou compus din betivi.

# medierea date 7 May 2014 21:46 0

Da, si Sustac si Dediu Ion (alt mare mediator, cu multa gargara in el) sunt avocati la Florea. Sustac a tras multe sfori sa ajunga in Consiliu, vroia si el la borcanul cu miere al Ancai Ciuca (fosta sefa a Cdm, 2 mandate). Ma bucur ca acesti oportunisti avari vor avea secate pana la urma resursele fraierilor, mediatori si formatori de mediatori.

# medierea date 7 May 2014 22:36 0

Dedu Ion este si el membru in CdM. Deci 2 avocati de la Florea sunt membri in CdM. Interesant, nu ? Alina Gorghiu fiind tot avocat la Florea.

# nu date 8 May 2014 06:45 0

nu ai dreptate: Dedu e avocat la UNBR legal infiintata-Bota.

# avocat Bucuresti date 10 May 2014 16:08 0

deci,dupa mintea voastra si asta e escroc.Si atentie:nu este avocat Florea ci un neica nimeni la asa zisa unbr bota.ha,ha,hi,hi

# florea e piaza rea date 7 May 2014 20:18 0

:Dera de asteptat sa-si bage Florea coada dat fiindca nu s-a acceptat de catre consiliu de mediere prevederea din legea 51 prin care se arata ca avocatii sunt mediatori de drept. in ce priveste taxa pt vizarea legitimatiei 300 anual fata de cat cere Florea e a 10 a parte. insa e cert ca formatorii s-au imbogatit iar mediatorii asteapta clienti ca si...avocatii

# av date 8 May 2014 19:47 0

se incearca o mani******re negativa asupra unbr bota ---entitate legal constituita conform legii 51-----si confirmat acest lucru de jurisprudenta...........aici nu e vb de unbr e vb de cateva articole din legea 51 care au fost constatate constitutionle dupa ce un avocat a invocat cum ca nu ar fi constitutionale..........unbr bota si toti avocatii din aceasta structura functioneaza pe legea 51----fapt dovedit de magistrati in motivarile lor in cazul celor suspectati ca ar incalca legea in vreun fel............ca sa va informati corect cititi jurisprudenta pe www.unbr.eu sau www.bota.ro si sa vad cum demontati voi sutele de solutii definitive care confirma incontestabil legalitatea unbr..bota   http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj-justitie/unbr-aripa-bota-castigat-batalie-din-razboiul-pentru-recunoastere/

# pana unde merge nesimtirea? date 8 May 2014 21:42 +1

Anunţ stagiu de pregătire profesională - Bucureşti Având în vedere numărul mare de solicitări ce depăşesc capacitatea sălii unde se organizează, pe 14.05.2014, stagiul de pregătire profesională - \"Aspecte practice in mediere\",domnul Ion Dedu-membru al Consiliului de Mediere, va organiza încă un stagiu cu aceeaşi tema, pe data de 22.05.2014, ora 17.00 în aceeaşi locaţie - Bucureşti, Universitatea Financiar Bancara (amfiteatru), Strada Negru Vodă, Nr. 3. Cei care doresc participarea la acest nou stagiu, trebuie să confirme la adresa de mail: andreea.radut@trainingpro.ro, tel: 0744.357.872. Participarea va fi confirmată în ordinea comunicării înscrierii. Seminarul, care se va desfăşura în colaborare cu Universitatea Financiar Bancară, se înscrie în procesul de formare continuă a mediatorilor, participarea este gratuită şi se acordă puncte pro ,

# medierea date 8 May 2014 23:13 +1

Nesimtirea nu are limite. Baietii au nevoie de banutzii fraierilor. Sa vedem de unde fraieri fiindca de acuma nimeni nu va mai arunca banii pe mediere. Sa-i fie tarana usoara medierii, e proaspat decedata in RO. Pe tema medierii mai trancanea si Danilet, il mai invitau pe la fel de fel de conferinte si shushanele de 2 bani valoare shmecherashii astia cu medierea.

# pentru mediere date 10 May 2014 16:10 0

mai,schimba mediere si ce tine de ideile tale cu ubr bota si vezi ce bine se potriveste.

# vic date 9 May 2014 00:06 +2

Au stat boulanii naibii si au organizat tot felul de instruiri contracost. S-au imbogatit prin santajarea mediatorilor care erau stresati de puncte. Mergeai de la timisoara  la constanta pentru 2 puncte din norma de 40. Plateai 10 milioane cursul de bancuri ieftine care tinea vreo 2 ore plus transport plus cazare  plus mincare. Pe usor vreo 25 de milioane . Acesti sarlatani sunt de teapa lui florea si ar trebui linsati de oamenii care au fost pacaliti. Unde-i ririita de gorghiu individa aia care numai prostii a facut? A reusit sa modifice tot felul de legi ca sa insele oamenii. Ba mai voia individa sa ii interzica lui bota denumirea de unbr. O sa ii aprindem luminari sa nu mai ajunga la pensie aceasta pacoste de******re.

# medierea date 9 May 2014 10:27 0

Alinuta Gorghiluta a \"dansat\" pe melodia lui florea, adica abureshte-i pe fraierii de mediatori.

# unul date 9 May 2014 09:47 -1

Dar Bota al nostru este altfel? El nu a prostit mii de juriști? În majoritatea județelor lumea a uitat de avocații din structura lui Bota. Am cotizat ca să stăm pe luju.

# unul avi le retarde date 9 May 2014 10:03 +1

avi, te-a prostit Bota? La cat esti tu de retarde cine putea sa te prosteasca mai mult?

# asa e date 9 May 2014 10:05 +1

avi, cati bani ai cotizat la Bota? Cere-i inapoi. A, nu esti inscris la noi, nu esti jurist? Nu pacalesti pe nimeni, bă agramaticus!

# avi atoru date 9 May 2014 10:12 +1

avi, time, medication!

# cartita date 9 May 2014 18:31 0

Acesti impostori, hoto si evazionisti sau talhari traditionali care conduc sistemul de justitie din umbra li se permite de statul corupt, prea mult, nu e vorba numai de Basescu si Ponta ci toti care sau perindat pe la putere n-au facut nimic pentru democratiei si respectarea legilor tarii de la Iliscu pana la cei de catre nu vreau sa mai amintesc, adica cei care ne conduc tara de 24 de ani. Spun ca li se permite prea mult de stat deoarece au un sediu sub acoperire si protectie maxima pe banii nostri ai cetatenilor in buricul targului, Palatul de justitie este complice al ilegalitatilor de dupa revolutie pentru protectia acestor impostori asigurata de aceeiasi jandarmi care ii pazasc si pe ei chiar in sediul Curtii de Apel Bucuresti, adica sub aripa lor isi permit sa ne badjocoreasca si acest lucru nu mai poate fi permis sau tolerat de lege si nici de constitutia tarii insa trebuie constatatta ilegalitatea lor pe cale civila si cu asta basta. Romania ori e stat de drept ori nu e !.....

# Cuza date 9 May 2014 18:39 0

Chiar suteti prosti neamule,.... unde s-a mai pomenit o entitate fara documente sa fie acceptata si in spatiul publig al statului. In sediul unei institutii de stat. Mai execat, cu spune omul \"cartita\" in sedul Curtii de Apel Bucuresti. Ce faceti, mai dormiti domnilor juristi. Care sunt raporturile de legaliteta intre ei. Pai se poate asa,.... si pana unde se mai paote inghiti nedreptatea in aceasta tara !....

# unul date 10 May 2014 12:33 +1

În loc de clasicele înjurături, vă rog respectuos să-mi spuneți care este județul în care avocații din Barourile Bota sunt primiți în instanțe și parchete. Chiar aș merge personal să vă văd pledând ca avocat și nu ca procurist.

# guy fawkes date 10 May 2014 20:28 0

bUCURESTI cab, BUCURESTI SECTOR 3 BUCURESTI tb, BUCURESTI SECTIA 4, SECTIA 10 SECTI 8 bUCURESTI igpr sif bUCURESTI dna SECTIA 2 INF. CONEXE! ASTEA SUNT DOSARELE UNDE INTRu cu DELEGATIE DE AVOCAT UNBR 2004! SI CU PRECIZAREA EXPRESA CA SUNT INREGISTRAT IN ORGANIZATIA PROFESIONALA unbr 2004

# DOREL date 10 May 2014 13:25 +1

STIMATE DOMN, TOT RESPECTUOS ITI RASPUND CA IN NICI UN JUDET AVOCATII LUI BOTA NU SUNT PRIMITI IN  INSTANTE. aSTA SE INTIMPLA DATORITA FAPTULUI CA BOTA A FOST CONDAMNAT SI DESI NU MAI ARE NICI O CALITATE TOT BAGA STRIMBE SI ABURESTE FRAIERII. O MINA DE PROSTI CARE IN LOC SA-L IA DE GIT SI SA-L FACA SA PLATEASCA PENTRU ESCROCHERIILE LUI  IL PUPA PE BOTA IN CUR!!! DECA ERAU UNITI DE LA BUN INCEPUT SI SCAPAU DE BOTA TREBA MERGEA BINE!! ASA....CUM AUD JUDECATORII DE BOTA CUM ESTI SCOS IN SUTURI AFARA DIN SALA DE SEDINTE. DE ALTFEL, MAJORITATEA CARE AU FOST LA BOTA AU DOSARE PENALE.               RESPECTELE MELE!!!!

# esti mincinos date 10 May 2014 13:59 0

DORELE minti cu nerusinare ! 

# DORELE ESTI PROST RAU BAIETE !!! date 10 May 2014 13:57 +2

DORELE ESTI PROST RAU ! SE VEDE TREABA CA ESTI AVOCAT LA FLOREA SI CA NU AI CLIENTI SI DEZINFORMEZI PT CA ESTI DISPERAT CA AVOCATII UNBR BOTA ITI IAU PAINEA DE LA GURA !!! FOARTE RAR SE INTAMPLA SA NU FIE RECUNOSCUTI AVOCATII UNBR BOTA !!! SUNT RECUNOSCUTI DE 99 % DIN JUDECATORI !!! DORELE NU MAI MANCA RAHAT BOULE !!!

# unul DOREL date 10 May 2014 14:36 +1

DOREL tu centrezi tu dai cu, capul.  Unul, DOREL, avi , buhaiul traditional, oarecare e una si aceeasi persoana. Stilul de dobitoc este inconfundabil. Crezi ca pacalesti pe cineva? Punem si noi intrebari de tip petarda ieftina, de exemplu daca tu DO -DOREL esti normal la cap? Sau mata a mai fatat boi ca tine? Sau comunistul de ambasador cat a dat spaga ca sa te vada cu roba desi iti statea mai bine in camasa de forta? Prostovane, tu constientizezi ca esti singurul idiot din baroul flocist care comenteaza? Stim ca ai acces la anumite informatii de care beneficiaza un cerc restrins de bosorogi care pun la cale jecmanirea avocatilor.  Nu vezi nimic anormal in a te face de rahat permanent? Am observat ca suferi de multipla personalitate, folosesti mereu pluralul \'noi\' pentru a-ti intari prostiile si a te simti protejat. Baiete stim sigur ca esti betiv, singur fara consoarta. O sa-ti explic de unde stiu. Ai probleme mari de comportament deviant, tipic psihopatului care face fixatie pe ceva.

# DOREL date 10 May 2014 16:19 -1

MAI BOILOR!!!!!! VOI SUNTETI BOI, NU EU!!! SUNT DOREL SI NU SUNT AVOCAT LA BAROUL FLOCIST CI LA BOTA!!!!!!CUM PUTETI MINTI CA SUNTETI PRIMITI IN INSTANTE CIND REALITATEA ESTE CEA ARATATA DE MINE!!! V-A DROGAT BOTA....CEE CU VOI!! PAI, DACA NU ERAU PROBLEME PESTE TOR IN TARA MAI COMENTAM EU....!!!IDIOTILOR......LA TIMISOARA SUNT MARI PROBLEME,DOSARE PENALE SI ANULARI DE CIF, LA SUCEAVA URMEAZA ARSTARI IN MASA SI VOI O TINETI CA STURZA NEBUNA CA E BINE!! O ADUNATURA DE BOI!!

# avocat traditional date 10 May 2014 16:21 -1

Nici nu plec bine din Bucuresti si deja incepeti cu mizeriile.Eu si amicul avi avi fiind la pescuit,am vazut pe net ce idiotenii scrieti.In loc sa va asigurati apararile viitoare(puscaria te asteapta si pe tine idiot prim=postac)voi dati in noi si injurati.Agramaticus,mata se scrie altfel.Da,eu am acces la multe informatii si,asa cum am mai spus,va asteapta zile negre.Vreo cativa veti merge la puscarie iar ceilalti se vor da abandonului.Apoi,poate,vom scoate vreo lege sa ii asimilam pe unii.Oarecare,unul Dorel sunt altii pe care noi nu ii cunoastem.Ii banuim dar bunul simt nu ne lasa sa ii abordam.Folosesc noi pentru ca eu si avi avi formam un tandem  si pe de alta parte,suntem cativa care avem un cuvant de spus in avocatura adevarata din Romania.Bota,de ce nu respecti legea avocaturii?

# Q.E.D. AVORTON TRADITIONAL date 10 May 2014 18:05 +1

Si zi asa ******ule traditional, tu si avi formati un tandem??  :D :D :D  spune-ne adevarul, gurul florea face si el parte din tandem?  Care din voi e mai gelos? Partea pasiva cine e?  Tu esti pescarul sau pescarita? Iti dau si pestele meu daca edti cuminte! :-x 8) :lol: :lol: :D :D

# Dan date 10 May 2014 18:20 0

Dorel, despre ce vb cand spui ca la TM se anuleaza CIF-uri iar la SV urmeaza arestari? In ce dosare? Vorbesti asa, ca sa te afli in treaba sau ai niste informatii clare?

# unul date 10 May 2014 19:05 0

Nu mai aburiți lumea! Este trist, dar adevărat. Toți cei de la Bota au sau au avut dosare penale din cauza acestei mizerii umane.Eu, spre exemplu tocmai acum am scăpat de ultimul(al treilea) dosar. Spre norocul meu cei în drept știu că noi suntem victimele unei farse și ca urmare am scăpat după ani de zile de urmărire penală. De 2 ani nu am mai spus nimănui că aș fi în această structură și nici nu aș vrea să mai aud de ea, până statul nu recunoaște aceste barouri. Desigur, unii spun tot felul de prostii de luju dar când vezi numele tău pe citație îți schimbi culoarea pielii, asta dacă nu esti un nesimțit ca unii. Nu se intră în instanțe în niciun județ. Terminați cu minciunile. Am cerut să-mi arătați un județ, în loc am primit înjurături, deci, județ nexam. 

# Badea date 10 May 2014 20:03 0

Ba, \"unul\" zis si \"BI\", de unde dracului stii tu, bolnavule psihic, ca nimeni din singura UNBR(Bota) infiintata legal, nu pledeaza in instanta in calitate de avocat ?! Mincinosule ordinar, eu, spre exemplu, intru in instanta si reprezint clientii in calitate de avocat, judecatorii stiind ca sunt avocat al structurii-Bota. E adevarat ca nu am nicio garantie si nu exclud ca poate intr-o zi as putea da de un complet mafiot care sa nu-mi recunoasca, abuziv, calitatea de avocat. Si eu sunt de acord ca ar trebui ca cei din conducerea uniunii sa actioneze mult mai energic impotriva magistratilor corupti, care ne ingradesc dreptul de a profesa. Cu toate acestea, diferenta dintre mine si tine consta in aceea ca, in vreme ce tu lauzi cu nerusinare entitatea mafiota si ilegala-flocea, eu realizez ca singura UNBR infiintata legal e cea al carei presedinte e Bota, in ciuda piedicilor care ni se pun din cauza uriasului sistem mafiot.

# badea date 10 May 2014 21:04 0

Ii dau dreptate domnului Badea.. sunt ft multi avocati dn structura B care profeseaza legal.. chiar ft multi bine ft multi aleg sa mearga pe substituire la un av traditional de frica dar asta este alta chestiune si tine de persoana fiecaruia .

# av panaite date 10 May 2014 21:08 0

In timis profeseaza, cluj gorj hunedoara etc

# Carmen date 10 May 2014 21:29 0

eSTE POSIBIL SA FI NIMERIT UNII JUDECATORI CARE MAI ACTIONEAZA LA COMANDA. eU AM DOSAR PENAL IN CARE AM PLEDATR AVOCAT PENTRU PARTEA VATAMATA FARA PROCURA SI ERAM CUNOSCUT IN TERITORIU INSA JUDECATORUL AFOST ONEST SI IMPARTIAL. AM PRIMIT ONORARIU SI DAUNE MORALE PRIN SENSTINTA DEFINITIVA IN PENAL PRIN CARE PREZUMA LEGALITATEA MEA ATAT IN CIVIL CAT SI IN PENAL. cE MAI SPUI MAI PROSTULE DE BADEA ? VREI SA-TI PREZINT HOTARAREA ?.... ORI ESTI PROST , ORI ESTI PROST ? DIN DOUA UNA !...

# Badea date 11 May 2014 01:10 0

\".....eram CUNOSCUT in teritoriu...\" ; pai, Carmen, hotaraste-te, ori esti femeie si atunci \"erai CUNOSCUTA\" sau esti barbat si te cheama Carmen... Nu-mi dau seama, de ce te-ai luat tocmai de mine, tembelo/tembelule ?! Tu nu observi ca eu apar UNBR-Bota, toanto/tontule ?!

# carmen date 11 May 2014 01:41 0

Tu esti tont si tembel,tocmai pentru ca aperi (si aperi prost) unbr bota.Nu vezi mai badea ca esti penibil?

# Badea date 11 May 2014 02:30 0

Ba, \"avocat traditional\" badaran, diversionistule de 2 bani, acum comentezi si sub pseudonimul \"carmen\", sperand sa ne invrajbesti ?! Individ mai penibil decat tine, nu exista pe acest forum !

# av panaite date 10 May 2014 21:53 0

In timis profeseaza, cluj gorj hunedoara etc

# carmen date 10 May 2014 21:55 0

Carmen nu te inteleg..mai profesezi ca avocat in unbr bota? 

# avocat date 10 May 2014 21:59 0

Sunt o gramada de avocati din structura bota care lucreaza pt av traditionali in baza unui contract de colaborare.. judecatori nu au nimic cu ei insa concurenta adica traditionali sar de cur in sus si mai ales astia trecuti de 40 de ani intrati pe interviu sau chiar pe dosare ca la kaufland la angajare.. i  fine un avocat bun se bate in contra argumente juridice nu se uita din ce barou esti si etc.. dar in curand se vor linisti apele pt ca urmeaza multe hotarari in favoarea celor din structura bota.. pana la.urma se vor unifica pt ca nu pot fi desfintiati nici uni nici alti..

# avocat date 10 May 2014 22:03 -1

Sunt o gramada de avocati din structura bota care lucreaza pt av traditionali in baza unui contract de colaborare.. judecatori nu au nimic cu ei insa concurenta adica traditionali sar de cur in sus si mai ales astia trecuti de 40 de ani intrati pe interviu sau chiar pe dosare ca la kaufland la angajare.. i  fine un avocat bun se bate in contra argumente juridice nu se uita din ce barou esti si etc.. dar in curand se vor linisti apele pt ca urmeaza multe hotarari in favoarea celor din structura bota.. pana la.urma se vor unifica pt ca nu pot fi desfintiati nici uni nici alti..

# avocat angajator date 10 May 2014 23:29 0

Asta inseamna ca botistii sunt sclavii traditionalilor.Frunos va laudati mai pseudoavocati.

# ,,frunos,, mai scrii date 11 May 2014 00:41 -1

,,frunos,, mai scrii, ăi, fals avocat!

# ,,uni,, date 10 May 2014 22:21 -1

,,uni,, nu pot fi desfiintati pt au fost deja desfiintati prin Legea 3!

# avocat Mateescu Izvor date 10 May 2014 23:26 -1

mai avcat botist,invata pentru inceput gramatica limbii romane si apoi posteaza problemele importante care te framanta.Nu vezi ca si colegul tau face misto de gramatica ta?

# ,,frunos,, date 11 May 2014 00:43 -1

,,frunos,, mai scrii, ăi avo-catuli!

# avocat angajator date 11 May 2014 01:38 +1

\\De ce te oftici mai omule,nu am zis adevarul?crezi ca ma afecteaza misto-ul tau ieftin pentru greseala aia?Si mai si postezi de doua ori prostiaaia.Sau vrei sa iti etalezi prostia?

# ,,si mai si,, date 11 May 2014 06:25 -1

,,si mai si,, ! tu ai auzit de pleonasm? Se mananca pe paine! Cand ai dreptate, ai: ,,vrei sa iti etalezi prostiaaia?,, HIHIHI!

# avocat date 11 May 2014 06:42 0

Prosti si idioti ca voi nu o mai vazut america... ii plin de avocati de la bota si voi o sugeti frustratilor cu spagile date si zecile de mii de euro date pe stagiu la maestrul vostru indrumator :))))  N aveti ce le face av din structura paralela nici voi nici zamfirescu nici florea nici dracu ! Pt voi bota ii mai negru ca dracu si asa va ramane ! Hai pa

# B.I. date 11 May 2014 11:48 -1

”ii plin de avocați de la BotA” ? Unde? LA ”DAT CU SUBSEMNATU” pe la Poliție, Parchete și Instanțe?. Repet: sunt județe în care nu s-a intrat în instanțe de ani de zile! Nu este un atac la persoana nimănui, este un adevăr trist. Vreți exemple: Alba,Mureș și Harghita. Voi nu înțelegeți că eu nu vreau să atac pe nimeni, în schimb doresc să se întâmple ceva mai mult decât corecturile caraghioase pe care le faceți voi pe aici. Vreau acțiune la nivelul MJ și CSM, instituții care au rezolvarea în mână. Noi degeaba ne certăm pe Luju sau postăm diferite articole de înflăcărare. Problema trebuie rezolvată la forurile decizionale. Bota și cu reprezentați desemnați de noi sau aleși de el, dar cineva trebuie să rezolve  odată situația a mii de oameni.  

# BouluI date 11 May 2014 14:10 0

BouluE, time for medication! avi, polo, av trad... acelasi BoulI!

# DOREL PENTRU CEL DE MAI SUS CARE SEMNEAZA BOULU I date 11 May 2014 15:42 0

MAI Boulu I SAU MAI BINE ZIZ ******LICA BOTA DEZAXATULE CARE ESTI.......BOLNAV MINTAL, PENTRU TINE E TIMPUL SA ITI IEI PASTILELE SI SA NE LASI ODATA CU ABUREALA. SE VEDE TREABA CA NU AI ALT CEVA MAI BUN DE FACUT DECIT SA STAI PE LUJU SI SA DEBITEZI TIMPENII DIN CREIERUL ALA AL TAU PUTREZIT!!! E PREA TIRZIU, OAMENII SI-AU DAT SEAMA CINE ESTI!!!! NUMAI O MINA DE TEMBELI BOLNAVI CA TINE TE MAI BAGA IN SEAMA!!!! IN CURIND VEI AJUNGE LA PUSCARIE SAU......LA NEBUNI!!!!! ACOLO ITI ESTE LOCUL MIZERIE UMANA CE ESTI!!!!!! TREZITI-VA OAMENI BUNI.....CITITI SENTINTA  JUDECATORIEI SECTOR 3 BUCURESTI SI  APOI MAI VORBIM!!!

# avi atu agramatu date 13 May 2014 11:09 0

avi ate, time for meditation la invatatoare: ,,MAI BINE ZIZ,, ,,AI ALT CEVA,, ,, DECIT,, ,, TIMPENII,, ,,PREA TIRZIU,, ,,NUMAI O MINA,, ! Doare tare gramatica? hihihi!

# av.trad date 11 May 2014 15:43 -1

Bou esti tu si (vorba ardeleanului)cine te-a facut.Am postat de 2/3 ori si deja ma faci bou.Sa stii cu nu am nimic de a face cu avi,polo si alti vreo cativa.dar daca tot m-ai bagat in aceeasi oala cu ei iti spun si eu ca unul dintre acestiai:tot idiot,tot idiot,mai festitule fecior a lu pigus.

# b date 11 May 2014 17:10 +1

Daca ar fi mai multi politisti incoeuptibili ca berbeceanu si procurori  onesti mafia avocaturii reprezentata de gurul florea ar fi pusa la zid. Cum naiba se poate ca adevaratii ilegali sa fie tolerati de organele statului care ne mint in fata? Ce tara e asta unde niste hoti mint cu nerusinare si sustin ca sunt infiintati de legea 51/95  care nu contine verbul a iniinta? In schimb lg 3/48 prevede clar cu subiect si predicat ca avocatii flocisti sunt desfiintati.

# b.i. date 12 May 2014 10:47 +1

Daca procurorii si-ar face treaba unbr florea ar fi trecuta in ilegalitate si hotatarile lor desfiintate. Este un viciu nemaipomenit in istoria avocaturii. Magaria este ca in loc sa taca naibii unii ca bujorean care nu cunosc suficient drept interpreteaza legea in mod trasnit. Daca se baga raspunderea magistratului si unul ca bujorean sa fie obligat la daune care sa-l lase fara salar si pensie atunci sa vedeti ce corecta ar deveni justitia. Asa orice salariat din justitie face ce vrea si da solutii dupa intetesul propriu sau dupa cum i se dicteaza.

# Crudu date 11 May 2014 17:17 0

Alaturi de principiul legalitatii magistratii terbuie sa stie ca prin opera de interpretare a normei juridice 51/1995 generala si abstracta nu puteau fi prevazute sediile barourilor traditionale. Magistratii sunt chemati sa aplice art. 34 din Decretul 31/1954 mai favorabila in penal si art. 129 din Constitutie reprezentand o faza a procesului de aplicare inclusiv a art. 1 alin. 5 tot din legaea fundamentala, ci nu sa ceeze ei norme, sau modificarea constitutiei dupa cum doresc. Mai mult, trebuie sa vada cum s-au aciuat ei in sediul Curtii de Apel Bucuresti si sub protectia acestei institutii de stat si nu s-a autosesizat de aceste ilegalitati nimeni desi obligatia sa cunoasca legea,principiul adevarului obiectiv rezultat din continutul hotararii judecatoresti ramasa definitiva trebuie sa stea la baza dreptului si justitiei democrate in ce priveste infiintarea U.N.B.R. de catre dl. Bota Pompiliu actionand sub pretextul apararii drepturilor castigate acum cand hotararea este inatacabila.

# BI date 13 May 2014 09:47 0

Abureli și prostii. Nici în ruptul capului nu înțelegeți că Barourile tradiționale nu pot fi desființate din mai multe motive, lesne de înțeles pentru orice jurist. De aici doar un pas până la a înțelege că Legea nr. 51/95 statuează în mod clar că nu pot exista mai multe Uniuni ale barourilor. Concluzie: Barourile lui Bota nu vor fi recunoscute niciodată.  Nerecunoscute de către Statul Român nici nu pot îndreptății avocați să profeseze și asta pt. că nu au dobândit calitatea de avocat în conformitate cu prevederile legale. Dacă Bota ar face demersuri în vederea unificări, singura soluție posibilă, atunci am putea avea o șansă, dar el vrea decât funcții și donații. Nu fiți proști, nu mai credeți în minciunile acestui escroc. Ce nu a putut face în 10 ani, nu va putea nici în 100. Orice om normal la cap poate vedea că am dreptate și asta de ani de zile. 

# Badea date 13 May 2014 11:16 0

Mai \"BI\", orice om normal la cap realizeaza ca tu nu esti decat o trompeta flocista stricata si irecuperabila. Aa, faptul ca s-ar putea face mai mult, din partea conducerii, pentru a fi la adapost fata de abuzurile unor magistrati corupti, este cu totul altceva.

# B oulu I date 13 May 2014 11:21 -1

BoulI de avi, barourile traditionale (cu care nu ai tu nicio treaba!) nu mai pot fi desfiintate pt ca au fost deja desfiintate prin Legea 3/48!

# Avocatul date 13 May 2014 18:22 0

Procesele anterioare si drepturile lui Bota sunt atat de strans legate intre ele incat se poate apara de traditioanli fara probleme. Barourile traditionate nu sunt infiintate cum nici unbr traditional nu este infiintat ca persoana juridica asa ca nu se pune problema desfiintarii lor ci sa se constate inexistenta acestora ca entitati cu dreturi asemnatoare persoanelor juridice legal infiintate, deoarece statul trebuie sa ngarantese continutul acele hotarari pe care o detine Bota si ii ofera posibilitatea de a recurge la executarea silita cat timp a respectat procedurile de fond si de forma ale legii atunci in vigoare. Despre ce desfiintare vorbiti ?

# UNB U (NGARIA) date 13 May 2014 19:40 0

domnule Bota, vedeti ca legea avocaturii din Ungaria nu infiinteza barouri . O oportunitate de care puteti profita! UNBU - bota e next step in business!-Legea nr.XI din 1998 privind avocaţii (Az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. Törvény - \"Legea privind avocaţii\"

# pe cuvantul tau ? date 14 May 2014 02:04 +1

Barourile din Romania au fost desfiintate, cu subiect si predicat, prin Legea 3/1948. Au fost desfiintate, cumva, si cele din Ungaria ?

# Legea 3/48 date 14 May 2014 12:45 +1

Voi astia care nu stiti citi Legea 3/48 mutati-va in Ungaria! viszlát!

# MAGISTRAT DOLJ date 14 May 2014 10:01 +1

\"Modificarile aduse Legii 51/1995 prin Legea 255/2004 nu echivaleaza cu scoaterea in afara legii a UNBR-Dolj Structura Bota, entitate constituita prin hotarari judecatoresti definitive, pronuntate conform Legii 51/1995. 

# MAGISTRAT DOLJ date 14 May 2014 10:59 +1

\"Modificarile aduse Legii 51/1995 prin Legea 255/2004 nu echivaleaza cu scoaterea in afara legii a UNBR-Dolj Structura Bota, entitate constituita prin hotarari judecatoresti definitive, pronuntate conform Legii 51/1995. 

# MAGISTRAT DOLJ date 14 May 2014 11:00 +1

\"Modificarile aduse Legii 51/1995 prin Legea 255/2004 nu echivaleaza cu scoaterea in afara legii a UNBR-Dolj Structura Bota, entitate constituita prin hotarari judecatoresti definitive, pronuntate conform Legii 51/1995. 

# MAGISTRAT DOLJ date 14 May 2014 11:05 +2

\"Modificarile aduse Legii 51/1995 prin Legea 255/2004 nu echivaleaza cu scoaterea in afara legii a UNBR-Dolj Structura Bota, entitate constituita prin hotarari judecatoresti definitive, pronuntate conform Legii 51/1995. 

# corect date 14 May 2014 11:17 +1

Corect si profesionist raspunsul d -le magistrat. Asta este diferenta intre oamenii pregatiti si scursori intrate pe spaga in niste barouri fantoma neiinfiintate. Diferenta de clasa si stil este net superioara in comparatie cu individul sociopat care se semneaza avocat tradional, spre rusinea acestei bresle.

# corect date 14 May 2014 11:18 +1

Corect si profesionist raspunsul d -le magistrat. Asta este diferenta intre oamenii pregatiti si scursori intrate pe spaga in niste barouri fantoma neiinfiintate. Diferenta de clasa si stil este net superioara in comparatie cu individul sociopat care se semneaza avocat tradional, spre rusinea acestei bresle.

# Franta date 14 May 2014 19:43 0

Urmaresc cu deosebit interes tot ceea ce prezinta un semnificativ interes in rezolvarea problemelor cu care se confrunta acei romani in exercitiul profesiunii lor in raport cu ceilalti traditionali fara documente de infiintare legala a persoanei juridice. Din cate am inteles si parca s-a si scris pe luju de dosare certe ca Parchete din tara au constatat ca nu detin acte de infiintare si sunt uimit sa vad toate acestrea intr-o tara membra a Uniunii Europene. Va stimez si apreciez gestul dumneavoastra domnule megistrat. Sunteti un profesionist de exceptie si apreciez onestitatea dumneavoastra. Nu toti magistratii din Romania inteleg sensul unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva. Sunt convins ca va veni si timpul raspunderii pentru faptele lor in exercitiul profesiei de magistrat. Politicienii ex. dl. Nastase sunt un exemplu concret pentru toti !...

# meme date 15 May 2014 22:22 +1

Parca imi lipseste potaia traditionala. Avi unde esti prostanacule? Fa-ma sa rid ca am avut o zi proasta. Nu am reusit sa fac nici macar 500 de euro azi. Am mers degeaba la instanta, pentru banii astia nu trebuia sa ma dau jos din pat. Hai circarule mai scrie-mi despre ploiesti, despre al la care-i spui festit, despre geniul flocea , despre ambasadorul mustelor si fiul lui cel timpitel... vine week-end-ul nu vrei sa facem bani? M-am gindit la poze cu maimuta, promit ca-ti cumpar o banana. Daca nu gasesc ti-o dau pe a mea. :D :D :D :D :D :D

# memo date 16 May 2014 07:40 0

un om prost nu poate avea decat zile proaste.

# ssst! date 15 May 2014 22:47 0

Nu il treziti pe avi ca tocmai si-a luat medication ! cum vreti sa se vindece ?

# avi avi date 15 May 2014 22:57 0

Tocmai fac sex cu avocakt traditional si cu oarecare. E o partida interesanta in trei. Eu sunt partea pasiva. Vorbim cindvtermin de supt prisnelul.  :D :D

# BI date 16 May 2014 10:54 -1

Măi idioților, vouă vă arde de prostii, când un om normal ar da de pereți cu escrocul de Bota. Acest om vă/ne ține pe Luju de 10 ani de zile și voi o ardeți cu idioțeniile voastre. Asta în cazul în care pe aici nu postează un singur om. Știți voi cine și dacă nu vă spun eu:Bota. Măi vopsitule, nu te am rugat eu să-mi spui un județ în care pârliții tăi intră în instanțe să mă duc să-i văd în carne și oase, mai mult, aș vrea să te văd și pe tine în instanțe în altă calitate decât cea de inculpat.

# ulster date 16 May 2014 11:06 0

Daca s-ar face un clasament al imbecilitatii a celor care comenteaza pe acest forum, primele 3 locuri ar fi ocupate de: locul 1.-\"BI\", locul 2.-\"oarecare\", locul 3.-\"avocat traditional\" zis si \"avi avi\", etc...

# avi avi date 16 May 2014 12:51 0

Baaa , eu avi avi zis ****** traditional va spun sa ma lasati in pace. Acu io trag frumuselului  de BI  la mustata.

# avi avi date 16 May 2014 15:19 0

mai festitule,demn fecior a lu nea Pigus,iar ai dat cu bota in balta.Am ,,tacut,, cam 2 zile si asa din senin te-ai dat la mine .Ti-am demonstrat ca esti paranoic:nu poti trai fara sa scrii pe luju si nici nu poti fi fericit daca nu ai oameni pe care sa ii injuri.Deci,daca am tacut,ai intrat in sevraj si te-ai dat la mine.Sa nu mai vorbim despre postarile tale de derbedeu.Pe langa asta esti un notoriju agramat.Stii tu mai prostalaule cum se scrie ,,io trag,,? Si ca esti paranoic(dar si prostalau) iti spun ca nu sunt nimeni altul decat avi avi,tu nu  ai vrut sa crezi dar in sfarsit ai inteles ca in mod cert nu sunt oarecare si nici BI(vezi clasamentul lui ulster).Esti jalnic.

# oarecare date 16 May 2014 15:07 0

Voi va bucurati ca sunt eu imbecil, eu ca intru in instanta .... Voi va bucurati ca imi corectati ce am redactat, eu ca va duce Bota de nas corectand in loc sa faca ceva concret pt voi, Bota se bucura ca a mai luat o amanare la Ploiesti si pana atunci mai incaseaza donatii... Suntem o tara doar cu oameni fericiti, nu ?

# Avocatul date 18 May 2014 17:29 0

Din continutul hotararii judecatoresti de infiintare a Asociatiei prsoana juridica Bota pune in aplicare acele \"motive determinate\"desprinse din obiectivele actului constitutiv sau stautului propriu avand rol esenntial la incheierea actului juridic procedural in fata instantei de judecata competanta el reprezentand acele imprejurari de fapt care inrauresc decisiv conturarea si cristalizarea vointei juridice a domniei sale fundamentand pe plan subiectiv adoptarea deciziei de a consimti la formarea actului juridic respectiv prin infiinatrea U.N.B.R., cauza remota, a actului juridic avut in vedere dupa obtinerea unei hotarari ramasa definitiva. Fiind un element distinc in continutul actului constitutiv infiintarea barourilor si a U.N.B.R., nu se confunda cu consimtamantul persoanei Bota, deoarece hotararea judecatoreasca este esentiala pentru formarea si aprecierea validitatii consimtamantului. Instanta a fost obligata sa asculte elementul psihologic cu rol esential in rezolvarea cererii.

# oarecare date 18 May 2014 18:28 0

Nea Popa din Tulcea, ai reaparut sub alt nume ? Noi stim ca tu esti, ar fi cumplit sa existe in Romania doua persoane la fel de tembele, nu merita tara asta chiar asa ceva, oricat greseli a facut Romania. Du-te si te culca, esti mai util societatii cand dormi !

# MARCO date 18 May 2014 21:31 0

:lol: :lol: :lol: Ufffff, mi-am mai revenit - credeam ca ai murit mai fraiere. Cand colo. doar dormeai...

# Avocatul date 18 May 2014 21:18 0

Ma bucur ca ii atribuiti lui popa cei al meu. Tembel esti dumneata mai fraiere. Nea popa este in Australia cel putin patru luni de zile, stiu eu sigur asta de la masa. Despre ce carte vorbestu traditionalule prost ce esti culcate tu sa-ti revii putin din somnolenta ca n-ai facut amiaza dupa cum se vede treaba. Sa te convigi da-l in judecata pe popa daca te simti lezat. 

# Victor date 18 May 2014 21:25 0

Oarecare, ce carti mai citesti ca sa-ti spun ce prost esti, badaranule !...... Lasa oamenii sa - si spuna parerea si invata daca esti******sau bou, magarule .

# oarecare date 18 May 2014 21:40 0

Tocmai il citesc pe casrtarescu.Dac cei care-l citesc pe Mircea sunt badarani,coi,magari,tocmai l-ai descris pe Domnul Presedinte Basescu si nu-i frumos din partea ta,mai festitule.

# hihi date 18 May 2014 22:25 0

Ce dor mi-a fost de oarecare alias avi!unde ai fost plecat porcane? Doua zile ai lipsit ,  noi scriam si tu taceai ca porcul. Bai arahida nu ai bani sa-ti iei un smartphone cu abonament la net? Ia-ti ma prostovete si tu un lucru sa intri in era noastra. Invechitule, mosneag cotoros.cred ca nici dinti in gura nu ai.asa patesc  boii care au dat bani la florica si au ramas apoi in fundul gol.

# GRAMATICUS pt.Avocatul date 18 May 2014 21:33 0

V-am lasat mai mult timp sa va injurati pe net.dar nu mai pot suporta agramatismul unora.Avocatule,se scrie ce-i al meu sau ,,...asta de la ma-sa,,.Se mai scrie ,,culca=te tu,,.Astea sunt bgresli gramaticale si nu cele de dactilografiere care exista cu duioumul pe net dar sunt tratate astfel.

# oarecare erata date 18 May 2014 21:46 0

Cartarescu,daca,boi

# Vica date 18 May 2014 22:27 0

Citeste-l pe Basescu prostanacule ca participa la congresele voastre si va sustine mai mereu  in public pe la tvb1. Am lasat sa corectezi tu mai farere ca stiu ca faci pe desteptul si n-am timp sa pun liniuta tot mereu pentru badarani ca tine care n-au ce face si citesc pe liju.ro

# orisicarr date 18 May 2014 23:13 +1

Oarecacare avi, mai flocistule il citesti pe cartatescu?? :D :D tu si base doi oameni foarye eruditi. Mai degeaba a fost tactu ambasador, din prost nu putea sa te faca destept. Mai bine ai  citi legea3/48 si ai intelege bouane ca nu existi.

# Bucur date 21 May 2014 18:25 0

Abuzul de drept in cazul Bota este in mod clar sicana si impiedicarea exercitarii unei profesii chiar de magistrati, prezumand mobilul dreptului castigat in baza unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva si nerespectata de acestia, cat timp legea si  Constitutia recunosc drepturile subiective si le garanteaza liberul lor exercitiu in baza actului constitutiv. Fara justificarea unui interes legitim de magistrati si numai prin vointa excesiv eprimata in hotararile date prin vointa deliberata de a constrange persoane fizice legal infiintate pe baza Certicicatului emis de D.G.F.P.,  magistratii inca ne creeaza greutati de neimaginat intr-un sata de drept democratic savarsind abuzul de drept procesual impotriva noastra in scopul de a abandona dreptul si sa ne determine sa facem anumite concesiuni in faviarea unbr fara documente de infiintare legala a persoanei juridice de traditionali dreptul fiind astfel deturnat de la finalitatea lui, intrucat Bota nici astazi nu are protectia legala.

# BI date 22 May 2014 09:53 0

Bota în schimb are  câteva condamnări penale pt. exercitarea fără drept a profesiei de avocat. Băiete, îți recomand și ție să te apuci de învățat pt. că îți va folosi în examenul de admitere în UNBR din septembrie. Succesuri! La Ploiești să să vadă Bota, vopsitul ce înseamnă stat de drept. Ori va convinge prin argumente extrase din lege că barourile sale se încadrează în prevederile textului L nr. 51/95 ori va merge la pușcărie și fraierii își vor vedea de drum în căutarea unei meserii precum tinichigiu auto sau ospătărițe pt. fete. 

# POLO.NICU date 22 May 2014 11:31 0

E... zi sa mori tu ca-s cateva. Si ce-i rusinos in a fi tinichigiu sau ospatarita ? Rusinos e sa fii prost , sa tii coada sus si sa-i deranjezi pe cei din jur

# ,,să să vadă,, date 22 May 2014 10:59 0

avi, ,,să să vadă,, invatatoarea ca iar ai lipsit de la citire si ,,să să vadă,, medicul ca iar ai intrerupt madication!

# chiar date 22 May 2014 11:01 0

Chiar, avi (BoulI, avok k, polo...), nu ai voie sa fugi din salon ! Medication e mai importanta decat scrisul si scoala primara !

# BI date 22 May 2014 21:19 0

Încerc cu voia Dvs. să vă reînprospătez memoria: sentința de la Deva, decizia CA Alba, judecătoria Suceava, Ploiești. Repet insistent! spuneți-mi un județ unde se intră în instanțe, pe toate materiile (că asta înseamnă avocat și nu procurist), dacă nu este nu-i o problemă. Nu mai mințiți, că nu-i frumos. Bota ar face mai bine dacă s-ar muta la MJ și CSM.

# BoulI avi date 23 May 2014 19:51 0

BoulI de avi, de ce te bagi tu intre juristi ? Tu trebuie sa termini clasele primare, sa inveti scrisul si cititul si sa-ti vezi de bolile tale ! 

# Ducu date 22 May 2014 22:32 0

Hotararea instantei de infiintare a persoanei juridice de Bota imprima raportul juridic legal al entitatii sub forma noua prevazuta de art.1 alin.3 si 5 din Constitutie coroborat cu art 1 alin.1 din Legea nr.51/1995, si anume un caracter indiscutabil, care exclude putinta rabuvnirii impostorilor din barourile traditionale fara acte de infiintare sa influenteze magistratii de buna credinta in tot felul de conflicte fabricate excesive si abuzive, cat timp exista putera de lucru judecat care recunoaste protectia dreptului asigurata prin dreptul comun. fac exceptie magistratiicare mai lucreaza inac la comanda si Bidan a simtit sau a fost informat. Mai mult, principiul specialitatii capacitatii de folosinta Bota poate avea acele drepturi care corespund scopului pentru care a infiinat Asociatia aplicand obiectivele propuse in fata instantei totodata stabilite prin lege (art.80 din legea 26/2000) si actul de infiintare, respectiv statutul si actul constitutiv (art.34 din Decretul nr.31/1954).

# oarecare date 22 May 2014 22:35 0

Nu mai folosi alte nume, Nea Popa, dupa tembelismul exprimarii stim ca tu esti !

# oare carte stii? date 22 May 2014 22:44 0

mai popa,lasa-ne mai in pace cu prostiile tale.Reciteste ce ai scris si vezi cat de agramat esti.Agramat si analfabet.Fa-te mai agent de paza ca poate acolo nu iti trebuie carte.Sper ca nu esti avocat,nici macar la bota?!!??

# Ducu date 23 May 2014 18:15 0

OARECARE ESTI PREA PROST PENTRU LUMA IN ACRE TRAIM. FII MAI CALM SI INSCRIETE LA GRADINITA SAU LA CLASA ZERO IMBECILULE CA TOT FACI PE PROFESORUL PE LUJU. Popa a murit de mult. Consuma droguri !

# Vica date 23 May 2014 18:19 0

De care popa vorbesi mai prostanacule de nu intelegi ca esti prost.

# Cucu date 23 May 2014 18:27 0

Noi nu stim ce inseamna agramat si analfabet, bine ca stii tu sa ne corectezi. Mai stii altceva ? Or, mai bine vezi de ciorba ta si nu te uita in cratita altuia. Cum vezi tu persoana juridica inexistenta de jure si fara hotarare judecatoreasca de infiinatre sau ordin sau altceva. Ce fel de cat de mostenire detineti conform legii ? 

# Doru date 23 May 2014 21:27 0

Prostii care fac pe destetii si corectand acele fraze ala lui Ducu nu inteleg sau nu vor sa inteleaga acele texte de lege si imi e foarte clar acest lucru in sensul ca avem oameni impostori si fii de securisti comunisti in toate institutiile. Ei sunt la putere si ne conduc astazi . Ce mai vreti ?

# puchi date 23 May 2014 22:11 0

Vai de avocatura pe care o faceti voi toti. 

# Mondialul date 23 May 2014 22:16 0

gramaticus , tu vorbesti de breseli badaranule . Ce gramatica-i asta la tine ? Unde faci avocatura sa te cunosc personal impostorule !

# CARE AVOCAT date 24 May 2014 19:38 0

avi nu e avocat, e un analfabet retarde !

# BI date 24 May 2014 17:25 0

Lăsați gramatica și treceți la avocatură. Îndemn la acțiune! Domnule Bota, interpelează CSM și MJ în legătură cu protestul din primăvară, altfel se va da uitării totul ca și în precedentele cazuri. Lăsați gramatica pt. elevii de școală generală.

# oarecare date 24 May 2014 17:52 0

Ha-ha-ha ! I se rupe lui Bota de voi, ati platit deja consumatia in barul lui, gata, sunteti zero pentru el !

# avi frustrat us date 24 May 2014 18:41 0

avi, BoulI, noi te-am pune pe tine sef la UNBR, da nu stii sa scrii, nu stii drept si esti retarde !

# nnnn date 24 May 2014 21:34 0

Cam ar fi cazul ca bota sa revina la solicitarea depusa la  csm. Au trecut vreo 2 luni si astia se fac ca au uitat. Ne yrezim peste noapte ca mai pregatesc vreo imbecilitate golanii lui florea impreuna cu loazele cate ocupa functii temporare politice. Atentie la cazancioc ala ca pare dubios.

# Av. Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 24 May 2014 22:08 0

Da, dreptul izvorat dintr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva este absolut mergand inclusiv pe ideea securitatii drepturilor castigate, respectiv. Dreptul lui bota reflecta din caracterul absolut a putrii lucrului judecat cat si din principiul drepturilor castigate urmand sa-si produca efectele utile din D.31/1954. Prin drepturi castigate intelegandu-se raportulrile juridice care au cristalizat la o anumita data raporturi juridice dintr-o hotarare si orice act juridic cu privire la barourile infiintate legal , precum si la U.N.B.R., nu mai pot fi modificate de o lege noua, afara numai daca aceasta din urma lege ar avea un caracter retroactiv ceea ce ar fi neconstitutional si nelegal. Nu se poate vorbi de de drepturi castigate impotriva adevarului si de aceea nu se poate admite ca mult timp dupa nasterea entitatii si raportului juridic sa ramana cristalizat in jurul sau un sistem de probe pe care legi ulterioare l-au abolit a permite magistratului sa pronunte hotarari temeinice.

# decizia CC date 25 May 2014 01:28 0

UNBR Bota nu mai poate fi desfiintata prin modificarea Legii 51: Decizia Curţii Constituţionale nr. 1055/2008 ( M. Of. nr. 737/2008) şi s-a statuat:  ,,încetarea prin efectul legii, de drept, a unei persoane juridice autorizată prin hotărâre judecătorească să desfăşoare o anume activitate este neconstituţională: ,,legiuitorul nu poate să dispună nici chiar prin lege asupra unui drept câştigat printr-o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă. ,,Chiar dacă principiul puterii de lucru judecat nu este un principiu constituţional, încălcarea lui contravine principiului separaţiei puterilor în stat, întrucât legiuitorul nu poate desfiinţa hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile, intervenind astfel în procesul de realizare a justiţiei.”

# Vica date 26 May 2014 18:18 0

Orice hotarare a Curtii Constitutionale nu se aplica retroactiv si textul din legea fundamentala este clar in acest sens. Nici nu judeca C.C.R. genul de conflicte intre entitati legal infiintate prin hotarari judecatoresti deoarece ar fi contrar art 129 din Constitutie.

# avico date 26 May 2014 19:39 0

avico, CCR nu judeca, dar nu permite legiuitorului desfiintarea unei entitati infiintate prin hot jud !

# Vica date 26 May 2014 22:32 0

Nu are ce sa permita ccr, decat repunere in functie a lui basescu si nidecum o entitate legal infiintata s-o desfiinteze. Ce stii despre cuvantul DEMOCRATIE ? vezi jurisprudenta ccr si mai vorbim darn-vem ce intrucat nu stii nimic din ce spui pe luju sa de vada toata lumea ca esti prost.

# Jyvy date 28 May 2014 20:11 0

Opera aceasta de interpretare si aplicare a Legii nr. 51/1995 este foarte dificila de inteles pentru magistrati si avocati tarditionali. In cuprinsul ei general si abstract imensa varietate a spetelor la care se va aplica in viitor aspectelor noi castigate de bota nu puteau fi prevazute nici de cel mai experimentat doctor in drept, azi, facand parte din grupul legislativ, si totusi, judecatorul onest este chemat sa aplice legea, nu s-o creeze magistratii corupti din sistem cu remuneratii foarte mari de la bugetul statului corupt.

# Cucu date 29 May 2014 17:48 0

Ar fi bine daca dl. Svaliuc se gandeste si la noi cum s-a gandit la acel om necajit, adica in sensul de a ne da posibilitatea sa ne exprimam liber pe o televiziune bine cotatat impotriva coruptiei din magistraturii. Sa aratam coruptia (justitiei) public nu-i trebe decat razboi basescului si s-a rezolvat totul.

# Sorin Sandu date 19 June 2014 10:52 0

Cand se va rasufla mizeriile si spagile date de traditionali magistratilor, exemplul Bercea mondialul sau Sandu Anghel cumii mai spun pe posturile de televiziune ? Vedeti si sediul U.N.B.R. traditional domnil;or de la televiziuni exact in incinta Curtii de Apel Bucuresti fara documente de infiinater a presoanei juridice ocupa un sopatiu public cu sprijinul mafiei din juustitiei de ani buni. Nu va intereseaza ? Pai de Bercea si Basescu si fratele lui Mircea saracul, vad ca va intereseaza carei spiru ?.... 

# Gica date 22 June 2014 17:37 0

Avocatii lui Bota detin cu sigurata probe zdrobitoare impotriva unor judecatori corupti din toata tara. De ce nu sunt interesati ziaristii de aceste probe valoroase, si ii intereseaza numai despre chestiuni restranse la infractorii notorii gen Bercea Mondialul. Nu cumva i-a interesat numai familia Basescu si azi, si-au atins scopul in favoarea sau folosul PSD si in folosul lui Ponta direct lucrand la comanda pentru campania sa din toamna ?

# Av. Popa T. Nicolae - popatnicolae@yahoo.com date 3 July 2014 17:46 0

Legea civila actioneaza concomitent sub trei aspecte : cu privire la anumite persoane ; o anumita durata si pe un anumit teritoriu. In cazul succesiunii legilor civile se iveste chestiunea privind aplicarea principiului imediat a legii civile in vigoare si eretroactivitatea. Asadar poate fi una din variante stazi art 2.637 C.civ si art 2.639 C. civ raportate la art. 187-188 C.civ., cand legile civile se succed, coexista si au determinare categoriile de subiecte carora li se adreseaza si se aplica acestora. In consecinta, sa se vada despre aplicarea legii in timp, aplicarea legii in spatiu si aplicarea legii asupra persoanelor in cauza. Ce vatamare i s-a adus individului cat timp aceasta concluzie este impusa de insusi regula specialia generalibus derogant, in sensul ca fiind derogatorie de la dreptul comun, norma speciala este de stricta interpretare si aplicare la situatiile ce nu se incadreaza in prevederile sale, exclusiv,aceste situatii urmand a fi guvernate de de normele generale.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva