29 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

O PLATIM PE HAINEALA PENTRU EROAREA SA JUDICIARA - Incredibil, am fost obligati sa dam 1000 euro procuroarei Oana Haineala pentru ca am dezvaluit ca a trimis un student in judecata, achitat dupa 13 luni de arest, si prin asta i-am afectat “probitatea profesionala”. Lumeajustitiei.ro protesteaza impotriva modului in care judecatorii Oancea si Faget de la Sectia IV Civila a CAB au inteles sa faca justitie. Ii vom da banii lui Haineala si vom merge la CEDO (Minuta)

Scris de: L.J. | pdf | print

18 iunie 2015 18:05
Vizualizari: 13082

Asa ceva nu s-a mai vazut! Un procuror care a comis o grava eroare judiciara, dar cu functie mare in CSM, ajunge sa primeasca daune morale de 1000 euro pentru ca i s-ar fi afectat “probitatea profesionala” prin publicarea in presa a adevarului despre eroarea comisa. Si asta chiar de la jurnalistii care si-au facut meseria cu profesionalism si au demascat grava eroare judiciara a Oanei Haineala, fosta presedinta a CSM – caci despre ea este vorba. Pe asemenea rationamente judiciare, de neinteles pentru orice minte normala, inseamna ca un jurnalist care face dezvaluiri despre erorile judiciare ale vreunui magistrat, risca sa plateasca pentru ca exista judecatori care considera ca li se afecteaza imaginea gresitilor din Justitie! Bravo! Felicitari pentru asemenea gandire judecatorilor Maria Dalina Oancea si Liviu Faget!


Nu era suficient ca magistratii nu raspund pentru erorile judiciare, mai trebuie sa fie si despagubiti daca li se spune ca au comis erori!

Pentru prima data niste jurnalisti au fost obligati sa plateasca daune morale unui procuror, pentru ca au scris cu probe de netagaduit – fapt recunoscut chiar de instanta – cum a comis o grava eroare judiciara, mai precis despre cum a trimis in judecata nejustificat un tanar, pentru un omor pe care nu l-a comis. Victima procurorului Oana Haineala, un student, a executat 13 luni de arest, pentru ca in final sa fie achitat definitiv pentru ca nu el a comis fapta.

La data de 17 iunie 2015, judecatorii Maria Dalina Oancea si Liviu Eugen Faget de la Sectia a IV-a Civila a Curtii de Apel Bucuresti au decis in mod definitiv ca Lumeajustitiei si jurnalistii Adina Anghelescu Stancu si Razvan Savaliuc sa-i plateasca fostei sefe a CSM procuroarea Oana Haineala suma de 1000 euro, cu titlu de daune morale.

Iata minuta: Admite apelurile. Schimba partial sentinta apelata, in sensul ca obliga paratii sa plateasca reclamantei suma de 1000 (una mie) Euro reprezentand despagubiri pentru daune morale. Obliga paratii la 3370 lei catre reclamanta reprezentand cheltuieli de judecata. Mentine celelalte dispozitii. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica.

Culmea, cei doi judecatori au admis apelurile Adinei Anghelescu si Razvan Savaliuc, dupa ce au ascultat pledoariile celor doi, care au aratat ca este inadmisibil ca in conditiile in care s-a scris pe probe, pe documente, fara jigniri sau calomnii, despre o eroare judiciara, sa se acorde daune procurorului care a nenorocit un om efectuand o trimitere in judecata nejustificata, aspect constatat cu autoritate de lucru judecat.

Este vorba despre Rechizitoriul emis la 21.02.2005 de PT Bacau si semnat de procurorii Vasile Pavel si Oana Schmidt Haineala, prim-procuror al acestui parchet, prin care inculpatul Nicolae Tigaret a fost trimis in judecata fara probe, pentru ca in final sa fie achitat in baza art. 10, lit. c) din vechiul CPP. Mai mult, jurnalistii au aratat ca insasi in decizia de achitare a victimei erorii judiciare, emisa de Curtea de Apel Bacau, s-a evidentiat lipsa de probe din faza de urmarire penala, enumerandu-se faptul ca procurorii au ignorat o expertiza si au facut acuzatii FALSE in rechizitoriu, contrazise de respectiva expertiza; au administrat o expertiza care nu era efectuata de un expert autorizat; au audiat un martor minor fara prezenta parintilor, etc.

De altfel, chiar in sentinta de la fond, judecatoarea Tatiana Severin, de la Tribunalul Bucuresti (care a acordat initial daune de 5000 euro) a apreciat ca toate dezvaluirile din Lumeajustitiei.ro sunt reale, cu baza factuala de necontestat, dar ca vezi Doamne, prin “tonul folosit” am fi afectat probitatea profesionala a Oanei Haineala si pentru asta trebuie sa raspundem pentru “minima culpa”. Pe langa faptul ca “tonul” este o chestiune legata de sunete, nu de afirmatii, in dezvaluirile noastre noi nu am facut nicio acuzatie nesustinuta de probe, ci doar am expus faptele, intreband retoric daca este normal ca un asemenea procuror care a nenorocit un om poate sa detina functia de presedinte al CSM. Se pare ca pentru unii magistrati asemenea remarci constituie o crima de lezmajestate.

Lumeajustitiei.ro protesteaza impotriva unui asemenea mod de a se face justitie, care loveste in jurnalisti care si-au facut datoria si au respectat deontologia profesionala. Jurnalistii de la Lumeajustitiei.ro nu au pierdut niciodata un proces pana in prezent. Prin aceasta decizie judecatoreasca noi nu intelegem altceva decat faptul ca exista inca judecatori care ori nu inteleg ce inseamna libertate de exprimare si dreptul publicului de a primi informatii de interes, ori se tem ca pot avea probleme in cariera daca deranjeaza cumva varfurile CSM. Insasi suma minima de 1000 de euro apare in opinia noastra ca o solutie capro-varzista, ceva de genul sa nu se supere nici doamna Haineala de la CSM, nici jurnalistii. Este convingerea noastra ferma!

Intrucat decizia este definitiva ii vom plati reclamantei Oana Haineala cei 1000 euro, sa isi repare “probitatea profesionala”. Asa sa-i ajute Dumnezeu!

Ne vom adresa insa zilele urmatoare cu o plangere la CEDO de la Strasbourg, pentru ca lucrurile nu pot ramane asa! Asta nu poate fi dreptate, daca am ajuns sa platim doar pentru ca am adus la cunostinta publicului eroarea judiciara a unui procuror!

Culmea, nefericitului nevinovat Nicolae Tigaret, care a stat 13 luni in arest, nimeni nu i-a dat niciun leu despagubiri!

* Cititi aici plangerea penala a lui Nicolae Tigaret facuta impotriva procurorilor Oana Haineala si Vasile Pavel, solutionata cu NUP, ca sa intelegeti mai bine prin ce suferinte cumplite a trecut tanarul student

* Cititi aici hotararea de achitare a studentului inculpat pe nedrept de Haineala si fostul ei subaltern, in care sunt acuzati procurorii de caz

 

 

Comentarii

# VASILE PÎRLITU date 18 iunie 2015 17:35 +48

Să mulțumim celor ce au promovat-o, matrozului matrafoxat că a uns-o ștab-ă în CSM, celor ce au aprobat escapada la capătul pămîntului cu SPP-iștii după ele: Alinuța & Oana...

# DOREL date 19 iunie 2015 09:48 +15

Deci, sa recapitulam: 1. dupa ce pune umarul la lipsirea de libertate 13 luni, 2 dupa ce este complice la fals intelectual si represiune nedreapta, 3. Justitia ii repreaza onoarea ! Bravos natiune, halal sa-ti fie ! Si, b): daca aste este justitia romana, inseamna ca stam rau si foarte rau ! Parerea mea ...

# unul din lumea cea mare date 18 iunie 2015 17:49 +9

//nici o problema, ANAF vinde proprietatile confiscate de la escroci ;-) si ne putem permite chiar mai mult / obiectivo da si tu un verde ca m-am saturat de rosu :P :P :P

# unul din lumea cea mare date 18 iunie 2015 18:43 +7

pentru al de ii place sa imi foloseasca aliasul// cine nu are dusmani ,nu/i face pielea 2 bani!!!!!!! deci se pare ca imi face ceva bani pielea din moment ce iti place in pielea mea si din moment ce iti place sa/mi folosesti aliasul.cred ca mai merge si aia prostul nu/i prost destul daca nu/i si fudul,, si vad ca te fudulesti cu aliasul meu.daca comentariile mele nu erau bune NU TE IRITAU LE IGNORAI,ASA INCERCI SA TE DAI...........FUDUL

# mulder, agentul mulder date 18 iunie 2015 21:48 +17

1. eu am dat +! Sper ca ma ierti.....  :-* 2. tara plina de misei si cretinei, a ajuns sa aiba si judecatori care nu isi inteleg menirea. Probabil ca se uita prea mult la filme de groaza si apoi iau repede hotarari pe care le motiveaza la misto. 3. cred, cu tarie, ca din ce in ce mai multi oameni neinstruiti, nescoliti, neispraviti, needucati, inculti si prosti au ajuns sa detina prin "fente" ale destinului niste pozitii cheie in stat (judecatori, sefi in diverse institutii - kocoli etc.) si fara sa isi dea seama iau hotarari "magistrale" pe care, daca ei insisi le vor citi de doua ori, acum sau peste ani, vor fi uimiti de ineptiile pe care le scriu.  4. mai sunt uimit de cum unii magistrati (am spus unii) au logica n gandire. Ma intreb cum draqu au luat testul de logica juridica, daca sunt asa de idi(h)otii?! 5. fara de cuvinte....

# Mare ti-e gradina, Doamne! date 18 iunie 2015 18:21 +30

In ritmul asta, oricine indrazneste sa deschida gura ca sa reclame o eroare judiciara sau un abuz, e bun de plata si nu numai.

# unul din lumea cea mare date 18 iunie 2015 18:36 +17

chiar azi o auzzeam pe sandra stoicescu ca ,,unii din (in)justitie au mai inchis ochii,, NU I/AU INCHIS AU FOST ORBI,, sandra propun ca antena 3 si luju si cu participarea mea (donez pentru asta) sa tipariTi legile,codurile penale si civile in BRAILLE. DE FAPT DE CE M/AS MIRA ZETA LOR ESTE OARBA........OARBA DUPA EI!!!!! se pare ca ultima solutie este ca la retragerea aureliana din dacia .....TOATA LUMEA SA PLECE.daca si voua vi s/a facut nedreptate in (in)justitie atunci ce sa cred ca mi se intimpla mie(apropos de al de mai sus,prostul nu/i prost destul daca nu/mi imprumuta aliasul)

# obiectiva date 18 iunie 2015 19:27 0

unule, uite ca ai scapat inca o data de "cenzura" cu comentaruil asat "intelligent"... :lol: :lol: :lol: ti-am dat verde

# andi date 18 iunie 2015 20:13 +2

Fara cuvinte ... http://postimg.org/image/fahb5ow9x/

# remember date 18 iunie 2015 20:25 +27

Bine-ar fi ca pana se termina procesul de la CEDO sa se voteze si legea raspuderii magistratilor.Sper ca le veti cere daune de cel putin 250.000E, poate pricep si delicventii astia din magistratura ca nu poti sa te joci cu focul la infinit.

# jean date 18 iunie 2015 20:43 +12

Tara lu' Papura Voda ( BS&JWK).

# Ana date 18 iunie 2015 20:52 +19

Va rog, mergeti la CEDO! Pina unde merge acesta injustitie in Romania????

# Ana date 18 iunie 2015 20:55 +23

Acesti judecatori au judecat la doar 1000 de euro "probitatea morala" acestei doamne? Nu face prea mult!!!! In fine, au drepate, nu pot sa vinda niste mere stricate ca si mere de aur! Mergeti la CEDO! Trebuie sa se schimbe ceva!

# Paris date 18 iunie 2015 22:31 -15

Im permit cateva observatii: 1.In speta Tigaret nu este vorba despre eroare judiciara ci de privare nelegala de libertate, si aceasta fiind o situatie in care achitatul putea cere despagubiri de la Stat.2. Trebuie tinut cont de faptul ca mentinerea arestului preventiv a fost decisa de judecatori iar in cazul procurorilor nu exista vreo sentinta prin care sa li se fi stabilit vinovatia. In acest context, probabil ca anumite parti din articol(tonul folosit) au depasit caracterul unui articol pur informativ, doar cu expunerea faptelor.

# Leana din Troia date 18 iunie 2015 23:40 +20

Domnu Paris... e trimitere fara probe in judecata. Insotita de arestare ilegala generata mai ales de cererile procurorilor de prelungire a masurii arestarii. Si procurorii si judecatorii sunt vinovati de asta. E eroare judiciara grava. Mai ales ca autorul omorului a ramas neidentificat si pedepsit. Deci nu o mai dati la intors ca nu tine. Dupa cum comentati aici cred cred ca sunteti unul dintre autorii erorii

# eu date 18 iunie 2015 22:49 +16

De ce nu se traduc articolele acestea pe care le publicati aici si in limbi de circulatie europeana? Pentru ca Europa primeste doar ce vine pe cale oficiala, cenzurat, nu altceva!

# Miraj date 19 iunie 2015 09:16 +8

...jurnalistii de la lj nu au pierdut niciodata un proces pana in prezent... nici eu, pana anul acesta. Ceva s-a intamplat cu ...dreptatea! Am pierdut doua procese care nu aveau cum sa fie pierdute. Nu aveau cum! Era imposibil, probe tehnice, lege clara, fara interpretari...le-am pierdut...primele! Nu este nimic de inteles, trebuie doar...sa ne obisnuim. Asa va fi de-acum inainte. Adevarul va umbla pururi cu capul spart prin tribunalele tarii. Sincer? Increderea mea in justitie este situata la minus infinit. Nu pt ca am pierdut...ci pentru modul de neinteles, ilogic, irrational in care, in ciuda evidentelor care iti agresau vazul, intelegerea, ratiunea...am pierdut.Fara legatura cu dreptatea sau justitia.Luju...stimati jurnalisti, cu regret, trebuie sa va obisnuiti...altfel veti simti mereu, cu fiecare nedreptate suferita veti mai muri putin.

# koko date 19 iunie 2015 09:23 +7

Poza de la L.J.Vorba lui Mache:"o poza face cat o mie de cuvinte.

# Cristian Moldoveanu date 19 iunie 2015 09:43 +8

Nu e prima data cand infractori cunoscuti, dar care beneficiaza de protectia sistemului basist, invoca afectarea imaginii lor profesionale, cand infractiunile comise de ei sunt scoase la iveala. Este o nesimtire pe care si-o permit pentru ca stiu ca inca sunt protejati. https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/03/04/regimul-basescu-un-rau-necesar-ce-am-invatat-si-cum-ripostam/

# Paris date 19 iunie 2015 11:06 -6

Pe undeva ma mahneste faptul ca mi-au fost cenzurate 2 comentarii obiective, chiar daca f.pe scurt argumentate prin rationament juridic.Doar am jucat rolul unui judecator impartial, neinvestit in mod legal cu judecarea vinovatiei reclamantei,fosta procuroare. Insa indraznesc sa sper ca jurnalistii, inteligenti fiind, au pastrat doar pt. ei obiectivitatea acestor comentarii, printre atatea lozinci si comentarii sterile necenzurate.

# ina date 19 iunie 2015 11:36 +7

Cand nu exista raspundere pentru magistrati si isi fac dreptate ei intre ei , conflictul de interese este deja confirmat. Cei ce nu sunt magistrati sau nu fac parte din grupul de interese acceptat, ajung din pacate sa pateasca ceea ce vedem. Urate vremuri traim.Si suntem vinovati noi toti ca am permis sa se ajunga la asa ceva . Ce este de facut incat sa se iasa din mizeria pe care o vedem si o traim?

# Marin date 19 iunie 2015 12:21 +3

In stradă! Să se protesteze non-stop până când  indivizi vor părăsi sau  vor  fi obligaţi  să  părăsească  puterea judecătorească. Parlamentul trebuie  dizolvat pentru a nu mai avea astfel de indivizi lipsiţi de raţiune, care nu fac legi pentru a se combate această piraterie din justiţie!Ne-au afectat destul atât hotărârile Justiţiei,anumitor  judecător, cât, mai ales,şmecheria din Parlament!

# Dan Coste date 19 iunie 2015 13:02 +9

Aveti grija ca plangerea la CEDO trebuie depusa in termen de sase luni. Asa cum am patit-o eu, nu asteptati sa se motiveze decizia, ca va fi gata cu doua, trei zile inainte de prescrierea termenului. Ca sa nu se intample asta, depuneti o cerere la CEDO de-acum, subliniind ca plangerea va fi formulata in extenso dupa ce va fi redactata motivarea instantei si astfel ramaneti in termen. Nici nu va imaginati ce minti diabolice au asemenea judecatori care se apara intre ei si se razbuna pe justitiabil atunci cand au ceva cu acesta ori n-au dormit bine noaptea.

# generalu date 19 iunie 2015 13:11 -7

Pentru corecta informare, prim procurorul doar vizeaza pentru legalitate si temeinicie rechizitoriul dupa o apreciere generala a probelor, iar raspunderea in ce priveste vinovatia, revine exclusiv procurorulului care a administrat probatoriul si a intocmit respectivul rechizitoriu. Asa ca cei 1000 euri trebuie platiti pe buna dreptate, intrucat nu este vorba de informare ci de denigrare a persoanei, atata timp cat nu este pomenit numele procurorului care a intocmit rechizitoriul ci doar al prim procurorului in contextul in care vremea cand a fost scris articolul aceasta ocupa o functie in CSM. ''Curat, murdar'' ar spune cineva

# Maresalu date 19 iunie 2015 14:21 +8

nu mai minti omule! In 2005 procurorul ierarhic CONFIRMA, adica atesta in integralitate probele. Asa era pe atunci, chiar daca pe urma s-a inlocuit confirmarea cu simpla verificare! Vezi ca au scris jurnalistii aici pe luju ca Haineala a recunoscut in actiune ca avea obligatia de verificare totala a probelor. Deci hai sa nu mintim lumea! Luju scoateti documentul in care Haineala a recunoscut in actiune ca avea obligatia asta. Oricum rezulta din lege

# Obiectivul date 19 iunie 2015 14:47 -3

:D :D :D Bag seama ca trebuie sa fii general de ismene ca Oprea. Poate ajungi prim ministru cu delegatie daca perseverezi...

# www.victimelemagistratilor.ro date 19 iunie 2015 14:33 +3

Ah, îl ştim pe judecătorul Liviu Făget de pe vremea când era la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Iar abuzurile acestuia au fost continuate şi la Tribunalul Bucureşti. Aşa că, nu vă miraţi dacă şi la Curtea de Apel Bucureşti judecă la fel acest...

# Faget,Saverin date 19 iunie 2015 17:01 +3

Astia doi fac parte din acoperiti.Vrem sa stim numele tuturor acoperitilor din magistratura, oameni fara cunostinte juridice care deistru destine........ 8) 8) 8) 8) 8)

# Faget, Severin date 19 iunie 2015 17:05 +4

Astia doi fac parte din acoperiti.Vrem sa stim numele tuturor acoperitilor din magistratura, oameni fara cunostinte juridice care distrug destine........ 8) 8) 8) 8) 8)Afara cu acoperitii din magistratura!!Faget uneste exceptia peremptorie a insuficientei timbrajului  cu fondu!!!!Asa multa carte stie!!!!!!

# obiectiva date 19 iunie 2015 18:15 -5

@Faget,Severin ; fratele meu esti bilbiit, ai postat 2x?

# Paris date 19 iunie 2015 18:12 -7

Mi-e imposibil sa nu rad cand citesc p'aici. :D Teoria conspiratiei in forma continuata! Daca reclamanta a bagat cererea la Tribunal, inseamna ca a cerut peste 200.000 lei(≥ 50.000 euro) iar juzii de la CAB au zis ca 1000 euro e destul. Pai, daca erau acoperiti si vazura cum s-a inflamat butonul, ar fi admis apelul prejudiciatei si i-ar fi obligat pe jurnalisti sa-i plateasca atat cat a cerut. :-)

# unul din lumea cea mare date 19 iunie 2015 18:30 -6

@Paris // Dumneavoastra s/ar putea sa aveti dreptate numai ca ati postat unde nu trebuia/ca noi nu prea intelegem subtilitatile astea // noi doar postam

# Paris date 19 iunie 2015 19:29 -7

Imi cer scuze ca inoportunez "lumea justitiei" cu niste chestiuni pe care le consider clare, pure si simple, in timp ce pe altii, care doar posteaza,ii baga in ceata, fiind prea subtile. In rest, marturisesc sincer ca ii invidiez pe avocatii din Bucuresti care ii au clienti fideli pe jurnalisti, prezentatori TV. 8) Trebuie sa fie tare fun la sedintele de judecata, indeosebi cand reprezinti pe unul ca Mircea Badea.

# TROIA pt.Paris date 21 iunie 2015 18:31 0

E tare de cap, muică sau... se face că nu pricepe! Evită să te dai mare p'ici! ;-) Fun, hai?

# Paris date 22 iunie 2015 11:05 -1

Unde vezi tu ca ma dau mare ? In stelele de pe cer sau de pe steagul UE? Puteai lejer remarca faptul ca am ignorat postarea ta anterioara, fiind dupa ureche, sa se potriveasca in cor. Doar daca ti-as fi raspuns n-ai fi putut ajunge pana la inaltimea raspunsului meu cu o alta eventuala replica. Deci, cu inaltimea mea te-am lasat sa "castigi"?

# TOT IO date 27 iunie 2015 20:00 -1

Te cam fălești cu înălțimile, muică! Că, cam încurci borcanele :-x ...și pe Leana cu Troia, părerea mea! ;-)

# IO date 27 iunie 2015 23:41 +1

Vreau cu mail-ul, neamule, lăsați oltenii să se exprime! :-x Și acu' pentru Paris:muică, popa nu toacă-n biserică pentru o babă surdă! Dar, cum nu-s nici popă și tu nu esti o babă iti  transmit că ai incurcat borcanele, respectiv pe Leana cu Troia și... vițe/versa!8)  

# Alberto Kurtyan date 20 iunie 2015 04:57 -1

Eu sunt mai prost. Nu inteleg cum poti acuza un "procuror" de erori judiciare. Procurorul este avocatul acuzarii. Ce "erori judiciare" poate sa faca un avocat al acuzarii? Judecatorul decide, numai el poate face "erori judiciare". Judecatorul a incuviintat arestarea, nu procurorul. Procurorii nu au nicio putere de decizie. Sa-mi explice si mie cineva cum poti acuza un avocat (al acuzarii) de erori judiciare.

# coca date 20 iunie 2015 23:07 0

Gresit stimabile! Procurorul are obligatia sa stranga probe in acuzare si aparare! Ca textul legal face referire la capacitatea de dublare a unei persoane, tipice schizofreniei, asta e alta mancare peste! Daca procurorul ar fi "avocatul acuzarii", atunci el ar tebui sa se afle fix pe aceaisi pozitie cu "avocatul apararii", adica stae counsellor si defence counsellor, numai ca dvs vreti cu slanina in pod si cu tigaia unsa! Adica la "daune" sunteti "avocatul acuzarii", la drepturi......magistrat! A tinut, multi, multi ani, prea multi,dar sunt semne bune ca in curand nu va mai tine!!! Legea raspunderii magistratilor!!!

# mircea enache date 21 iunie 2015 15:28 -1

O situatie de care n-am avut stiinta pana la a fi postatata de reprezentantul (cred) sindicalistilor din politiea Roman... Dar daca ar vrea cineva (evident, capabil) sa-i probez de ce-s in stare politistii in tandem cu procurorii sau procurorii cu judecatorii, va invit eu sa va probez ca " matrozul matrafoxat" este un biet prunc in in influientarea actului....juridic, pe langa mafia pesesedista nemteana...

# antimârșăvie date 21 iunie 2015 21:17 0

Ce poți aștepta de la o securistă sau un procuror cu apucături securiste. Citez din CV-hăinaeal: Master in „Securitate şi Apărare Națională”, Universitatea Natională de Apărare „Carol I”, tema de disertație „Managementul informațiilor de securitate în acțiunile decidenților organizațiilor din sistemul de securitate națională” . Vă dați seama căt de mult respectă doamna calitatea de procuror făcând cursuri de limbă arabă și dând masterat pe linie de securitate? Concluzia este simplă, pe dumne-ei nu o interesa menegmentul problemelor cu care se confruntă parchetele ci managementul informațiilor de securitate în acțiunile decidenților organizațiilor din sistemul de securitate. Este CV-ul ei care poate fi consultat de oricine pe Net. Avea mare dreptate băsescu pe tema acoperiților din justiție și parchete, dar ticălosul nu dă informațiile în vileag, le ține la dos și le expluateză tot securistic. ”

# geo date 22 iunie 2015 11:06 0

probitate de 1000 de euro..."justitie" de 1000 de euro...sa aiba si ea bani de coafor, nu vedeti ce par are! ;-)

# Jamais Blond;"Je suis Chataian" date 22 iunie 2015 12:50 +1

Teoretic si practic, daca juzii din apel taiau poznas 2 zerouri, hair stylistul o putea tunde si pt. mai putin de 500 euro. Ii dadea si rest de la 500 euro ca sa aiba si pt. cosmetica, manichiura/pedichiura. Insa juzii s-or fi gandit ca femeia are nevoie si de papuci de firma pe banii jurnalistilor care au prejudiciat-o. Iar ca sa-si cumpere masina noua din despagubirile solicitate, li s-a parut si juzilor prea exagerata pretentia.

# Sorin date 22 iunie 2015 22:26 +1

Uite de unde sare iepurele !!! N-am știut că în România, moneda care irculație esre euro !!! Deci am trecut, în sfârșit, la euro !!! Decizia magistraților este fără echivoc ! Plătiți în euro că asta vi se cere și cereți, în schimb, și bon fiscal !!!

# JUSTITIE DE COMPROMIS date 23 iunie 2015 13:50 +1

Va asteptati sa va faca dreptate justitia din Romania? Inseamna ca inca sunteti naivi. Treziti-va la realitate oameni buni. Frica este cea care domina justitia. Judecatorii care au sange in instalatie sunt putin si in orice caz nu sunt cei care au dat o astfel de solutie care se vede clar ca este o solutie de compromis. Pai mai vedeau ei promovare sau poate ca exista in sertar vreo sesizare nerezolvata si ... cine stie .Sa le fie rusine.

# Viorel date 23 iunie 2015 14:36 -1

Pierdem din vedere esenta problemei prin introducere de fineturi .Eu vad doar ca unii din pozitii inalte folosesc institutiile statului in beneficiu propriu punand in pericol Statul in sine.PUNCT.Ce ne facem ca nu intelegem?Suntem ca la caderea Constantinopolelui ,cu turcii la poarta discutam despre sexul ingerilor.Acuzam rusii ca au impus comunismul ,aruncam in stanga si dreapta cu acuzatii de Stalinism dar nu realizam ca suntem intr-o epoca de indoctrinare si comintern pe dos.Mai intai ne lasa fara educatie apoi ne impugn false valori schimband ierarhii apoi ne convinge ca suntem idiotic.Exact ca si cu Justitia toti au abuzt-o si apoi striga dupa ea ca este curva.Curat murder coane Fanica!!!!!!

# vlad date 16 iulie 2015 13:43 +1

nu e deloc de mirare. dupa parerea mea justitia este o politie politica mai apriga decat cea a Sigurantei din anii 50 care elimine pe oricine se opune statului fascist ale carui baze s-au pus in 2004 cand au fost fraudate alegerile conform liderului legionar de atunci Traian Basescu. in opinia mea PNL este noul partid legionar dupa ce a incorporat PDL si s-au afiliat la PPE - ceea ce eu consider noua familie de partide de extrema dreapta cu tendinte foarte clare de nazism.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.06.2022 – Scutea a pus ochii pe Udroiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva