28 martie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Coruptie la Strasbourg pe legile justitiei. Atentatul la suveranitatea Romaniei a fost dejucat

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

10 februarie 2018 23:43
Vizualizari: 21849

Am avut ocazia sa asist zilele trecute la dezbaterile din Parlamentul European pe tema legilor justitiei din Romania, derulate la Strasbourg, sub bagheta comisarului pe justitie, cehoaica Vera Jourova. O mare nesimtita! 


Ca multi alti romani am fost cuprins de un sentiment de revolta auzind-o pe aceasta doamna cum de la tribuna facea pe proasta si mintea, mai ales prin omisiune, prezentand apocaliptic procesul legislativ din Parlamentul Romaniei pe legile justitiei. Si mai si preciza ca ea monitorizeaza cu mare atentie situatia de la noi si e bine informata despre ce se intampla. Sa ai pretentia sa monitorizezi sistemul judiciar in baza MCV, sa faci asa mare tam-tam pe tema “Amenintari la adresa statului de drept prin reforma sistemului justitiei din Romania” pentru simplul fapt ca Parlamentul Romaniei, in dreptul lui suveran, vrea sa modifice trei legi, dar sa te prefaci ca nu sti nimic despre abuzurile infioratoare din Romania: iata dovada suprema ca aceasta individa este varful de lance al unor interese care urmaresc o agenda anti-romaneasca, care ce sa vezi, coincide al naibii cu cea a ONG-urilor sorosiste care vor mentinerea cu orice pret a legilor care au permis si permit abuzurile magistratilor aserviti binomului DNA-SRI.

Cand mai afli ca Vera Jourova s-a pozat cu mare mandrie alaturi de afaceristul George Soros, si s-a postat pe Facebook, chiar ca incepi sa intelegi ca impotriva Romaniei, in Parlamentul European, o grupare de tip #rezist - care se pupa la vedere cu Soros (Junkers, Timmermans, Jourova etc) – da un atac pe fata impotriva suveranitatii noastre nationale, considerandu-ne cetateni de mana a doua care trebuie sa acceptam sa stam sub dictatura institutiilor de forta si sa nu modificam legile strambe ale ex-ministresei Monica Macovei, ca asa vor ei.

Am auzit-o pe Vera Jourova citind un discurs la inceputul dezbaterilor din 7 februarie 2018 care nu avea nicio legatura cu situatia din Romania. Unii europarlamentarii romani din tabara S&D au sarit acuzand-o ca citeste o foaie care i s-a dat inainte sa intre in sala si ca ascunde lucrurile grave care s-au intamplat in Romania, precum protocoalele secrete dintre parchete si servicii.

Altii au acuzat-o pe Vera Jourova ca in 2016, cand Romania era sub guvernarea tehnocrato-bruxeleza Ciolos-Pruna, nu a suflat o vorba cand s-a dat o ordonanta de urgenta fara nicio consultare publica, ordonanta care a modificat zeci de articole din codurile penale si a reintrodus SRI in activitatea de urmarire penala, dupa ce CCR tocmai il eliminase. A fost fara dubii ca marea comisareasa a facut un joc politic infect sub pretextul “ingrijorarilor” pe justitie. Si nu de ieri de azi...

Personal sunt ferm convins ca atat Vera Jourova, cat si vicepresedintele Comisiei Europene olandezul Frans Timmermans stiu perfect despre legile strambe si abuzurile din Romania, dar nu vor sa le vada. Personal in noiembrie 2017 le-am trimis la birourile lor de la Bruxelles Raportul privind activitatea subversiva din Justitie si serviciile de informatii in scopul exercitarii puterii in stat de grupuri de interese politico-judiciare-economice in perioada 2005 – 2017 realizat de Lumea Justitiei, in care este prezentat pe larg inventarul actelor ilegale (hotarari secrete si ilegale ale CSAT, protocoale abuzive intre parchete si servicii si planuri de colaborare ilegale), care au creat o justitie secreta ocolind Parlamentul. Daca Jourova nu a catadicsit sa raspunda, olandezul Frans Timmermans mi-a raspuns personal, in scris, ca nu il intereseaza imixtiunea serviciilor in Justitie, pentru ca, atentie, in criteriile MCV nu intra analizarea activitatii serviciilor. Va dati seama de enormitate? Ce dovada mai clara vreti ca pe astia ii doare in cot de abuzurile de la noi si ca au agende ascunse!?!

Dezbaterea de la Strasbourg mi-a lasat un gust amar! Am avut in sfarsit explicatia de ce de ani de zile rapoartele anuale pe MCV sunt niste falsuri, niste ode ridicate DNA, care arunca vina continuu pe clasa politica, in timp ce fac abstractie totala de abuzuri, achitari pe lipsa de probe, condamnari la CEDO, incalcarea drepturilor fundamentale ale omului. Coruptia politica e la ea acasa in Parlamentul European. Aici cei mai smecheri fac jocuri murdare pe seama celor mai slabi. Mint institutional, ascund lucruri grave si acuza fara dovezi, mistificand realitatea. Iar unii europarlamentarii romani, aidoma unor tradatori, le-au tinut isonul, improscandu-ne tara cu noroi, aducand in Parlamentul European mizeria lor de politica interna!

Cred ca o prioritate pentru actualul Parlament al Romaniei e sa completeze Codului penal cu infractiunea de tradare a intereselor nationale in fata institutiilor internationale, pentru ca indivizii platiti din banii tarii sa nu isi mai poata permite sa denigreze tara care i-a trimis in Parlamentul European sa-i reprezinte interesele. Numai asa vom scapa de figuri sinistre precum Monica Macovei (alta care s-a infruptat din banii ONG-urilor lui Soros si s-a pozat cu el), care cer sa fim sanctionati, sa ni se taie fondurile europene sau sa ni se ia dreptul de vot.

Dezbaterea de la Strasbourg din 7 februarie 2018 a adus totusi un mare castig pentru Romania. S-a vazut ca in sala nu a fost decat 30 de europarlamentari din cele cateva sute. Din care circa 20 au fost romani. A fost limpede ca nu intereseaza pe nimeni vrajeala cu “ingrijorarile” pe legile justitiei. S-a vazut insa cine ne sunt dusmanii: marea comisareasa pe justitie Vera Jourova a facut un joc politic de joasa speta de tip #rezist, acompaniata de inca cativa europarlamentari straini si romani de aceeasi speta, care nu au putut indica niciun text din legile justitiei care sa puna in pericol democratia in Romania si au folosit, invariabil, un singur argument, semn clar ca au fost vorbiti intre ei: acela ca in Romania populatia sta in frig in strada si protesteaza impotriva legilor justitiei. Acum intelegeti de ce Macovei a organizat la Bruxelles in luna ianuarie o expozitie de fotografii cu titlul “Romanii ocupa strazile: Vrem justitie, nu coruptie!” Asta a fost miscarea!

Cinste lor europarlamentarilor romani din S&D si ALDE care au pus-o la punct pe Jourova facand-o mincinoasa in fata! Discursuri admirabile. Bravo europarlamentarilor Victor Bostinaru, Norica Nicolai, Renate Weber, Mircea Diaconu, Ioan Mircea Pascu, Dan Nica, Maria Grapini, Claudia Tapardel, Gabriela Zoana si inca cativa, care si-au unit eforturile si nu au permis ca minciuna sa fie ridicata la rang de arta in Parlamentul European. In urma discursurilor lor, comisareasa Vera Jourova abia si-a mai gasit cuvintele. Nu am nicio indoiala ca pe viitor nu vor mai avea curajul sa incerce sa ne puna la colt cu minciunile lor sfruntate pe legile justitiei.

S-a vazut clar ca Romania nu poate fi oprita din drumul de reformare a legilor justitiei de cativa politruci cu agende oculte, specializati in dezinformare si care organizasera lucrurile de asa maniera incat ministrului de justitie roman sa nu i se dea voie sa vorbeasca, desi Tudorel Toader era prezent in sala.

Semaforul e pe culoarea verde! E liber la raspunderea magistratilor, e liber la stoparea abuzurilor si reformarea justitiei. Pentru ca europarlamentarii romani din S&D si ALDE s-au unit admirabil pentru apararea interesului national si au dejucat diversiunea. Si pentru ca a reiesit clar din dezbateri - pentru cei de buna credinta - ca Romaniei nu i se poate impune nimic, ca i se pot adresa doar recomandari. Si ca e dreptul suveran al Parlamentului Romaniei sa faca legile, si ca acesta le adopta ca la carte, dupa consultare publica, control de constitutionalitate si in concordanta cu recomandarile Uniunii Europene.

P.S. - Iata ca se poate sa ne impunem, sa ripostam in Parlamentul European si sa nu ne mai plecam in fata celor care cred ca am fi "stupid people"

Comentarii

# Dragos Serban Popovici date 11 februarie 2018 03:14 +19

Faptele BUNE DAU VALOARE UNUI OM...

# capcaun date 11 februarie 2018 05:03 +1

ADEVĂRAŢI, CEI MAI ADEVĂRAŢI! RESPECT!

# Sorin date 11 februarie 2018 05:59 +42

Eu propun ca Romania sa iasa din UE. Nu suntem primiti in Schengen, dar suntem criticati de ambasade precum SUA, Olanda si altele. Economia Romaniei ne este furata. Avem pamant pt. a hrani peste 80 milioane locuitori, iar in tara suntem sub 20 mil. de locuitori, deci avem ce manca sanatos, insa mancam alimente cu E-uri impuse de UE. In parlamentul UE s-a vazut ca strainilor nu le pasa de soarta romanilor nevinovati, ei vor ca Soros sa faca din Romania un popor de sclavi, dovedit prin faptul ca DNA distruge firme si vieti de oameni ale patronilor romani, dar pe patronii straini ii lasa sa ne jefuiasca tara, dovedit prin dosarul Microsoft si aurul din Ardeal explorat de catre o firma din Canada. Ar fi multe de spus, noi romanii trebuie sa ne unim si sa nu mai lasam pe straini sa isi bage nasul in treburile noastre.

# Luca date 11 februarie 2018 10:14 +4


Citeza pe Sorin
Eu propun ca Romania sa iasa din UE. Nu suntem primiti in Schengen, dar suntem criticati de ambasade precum SUA, Olanda si altele. Economia Romaniei ne este furata. Avem pamant pt. a hrani peste 80 milioane locuitori, iar in tara suntem sub 20 mil. de locuitori, deci avem ce manca sanatos, insa mancam alimente cu E-uri impuse de UE. In parlamentul UE s-a vazut ca strainilor nu le pasa de soarta romanilor nevinovati, ei vor ca Soros sa faca din Romania un popor de sclavi, dovedit prin faptul ca DNA distruge firme si vieti de oameni ale patronilor romani, dar pe patronii straini ii lasa sa ne jefuiasca tara, dovedit prin dosarul Microsoft si aurul din Ardeal explorat de catre o firma din Canada. Ar fi multe de spus, noi romanii trebuie sa ne unim si sa nu mai lasam pe straini sa isi bage nasul in treburile noastre.

# Lucan date 13 februarie 2018 11:30 +1

Va aduceti aminte de regimul fanariot, cand dregatori de toate neamurile cumparau scaunele tarilor romanesti, jefuiau cat puteau, iar cand deveneau indizerabili, erau maziliti? Nu seamana regimul fanariot cu sleatha de snapani care de conduc acum? Pupa licuriciul de peste ocean, ling picioare la Bruxel, ca la altceva nu se pricep. Este un banc cu morala, NU ORICINE TE BAGA IN RAHAT ITI VREA RAUL SI NU ORICINE TE SCOATE DIN RAHAT ITI VREA BINELE

# Ceraru Laurentiu date 11 februarie 2018 08:24 +1

Bravo...

# nae girimea date 11 februarie 2018 09:07 +7

"...o agenda anti-romaneasca, care ce sa vezi, coincide al naibii cu cea a ONG-urilor sorosiste care vor mentinerea cu orice pret a legilor care au permis si permit abuzurile magistratilor aserviti binomului DNA-SRI." Concluzia logica : DNA SRI sint aservite unor interese legate de deep state din SUA a carui interfata publica e Soros . Aceasta aservire explica SI modul in care s-au facut privatizarile , retrocedarile ( mai ales in Transilvania ) , distrugerea capitalului romanesc , eliminarea elitelor patrioate , etc

# Rory date 11 februarie 2018 13:07 +4

Voiai sa zici DNA SRI DIICOT PICCJ ICCJ Toate aceste institutii servesc interesele strainilor in defavoarea romanilor. Acest PE si-a aratat arama pe fata. Este clar binele pe care il vor acestia Ro. Este foarte important sa luam atitudine( desi e foarte tarziu, dar nu e prea tarziu) acum cat se mai poate, cred ca este foarte important sa ne recapatam independenta ca tara. Dle Savaliuc, felicitari pt articol, va rog ziceti-i lui M.Gadea sa nu mai piarda vremea cu maruntisuri la emisiune si sa ocupe de demascarea ilegalitatilor si coruptiei din justitia romana, de faptul cum UE doreste raul Ro. Este f important caci nu toata lumea citeste pe internet cu atat mai putin luju.ro.

# Jos nazistele din EUROPEAN UTOPIA! date 13 februarie 2018 13:23 +1

Păi în PE sunt la putere nazistele! Frații de cruce Hăhăilă&Buldogu o împinseră pe 1/4dokta 2MAK, aia cu consolarea cre(ș)tinească OAMENII MAI ȘI MOR. Acu aflăm că „tinerica” Lagarde vrea soluția finală pt. cei în vîrstă, chiar de-au clădit Europa: „Batranii traiesc prea mult si este un risc pentru economia globala, trebuie facut ceva”

# Nagy Benedek date 11 februarie 2018 10:08 +9

Este un pas uriaș către apărarea independenței țării. Este primul act de curaj, convingător, în auzul întregii UE, cu privire le ce își permite PE. Este primul pas în care România se alătură statelor vecine în demascarea potlogăriilor comise de câțiva ani, pt. a subjuga și a coloniza aceste țări.

# SNOBU date 11 februarie 2018 11:27 +5

Au dreptate polonezii cu maxima lor: TOȚI VĂ VOR BINELE. NU VI-L LĂSAȚI LUAT!

# Luca date 11 februarie 2018 10:38 +4

Felicitari, domnule Razan Savaliuc! Sunteti un jurnalist adevarat, sincer,onest, obiectiv si combativ, in acelasi timp, care slujeste interesele Romaniei, si nu interese oculte. Nu merita nici un minim de respect aceasta femeie comisar, pe care, pe deplin temei, ati numit-o ,,o nesimtita", dar nici europarlamantarii romani care s-au pozitionat impotriva tarii lor nu merita respect. Sunt de acord cu propunerea dvs. de modificare a legii penale si de sanctionare a celor care denigreaza tara lor. Ati vazut ca MM nici nu-si gasea cuvintele ca sa sa spuna lucruri cat mai urate despre Romania, impotriva realitatii din tara si pentru a ascunde abuzurile comise. Aceasta UE nu inspira nici o incredere. Pana si cuvantul de ,,comisar" este inadecvat principiilor care sunt invocate de institutiile europene. Ce deosebire este intre un ,,comisar european" si ,,comisarul sovietic"?Se verifica, oare, cele scrise de cei trei autori in carea lor ,,Radacinile ... ale UE? Ramane de vazut. Bravo Angliei!

# Neanae date 11 februarie 2018 10:40 +7

Total de acord cu gândurile lui Sorin, ce mai căutam in UE? Muream de foame cu mămăliga in mână? OK, de fraieri. Acum, “sub umbrela UE”, stam cu mâna întinsa ca sa ni se fure mămăliga. Vrem investitori cand primii investitori in noi înșine trebuie sa fim noi înșine. Trezește-te române! Totuși. De ce multora - de investitori vorbesc - de afara sau din țară (exista potențialități nebănuite în RO), le e teama, sau scârbă, sa investeasca la noi? Din cauza nemernicilor plătiți super parfumat în Parlamentul UE care denigrează țara, aruncă murdăria minții lor manipulata în detrimentul nostru. Întrebare? Celorlalți, ca madame Jurova asta, nu avem ce le face, dar un DENUNȚ pentru manifestat dispreț si distrugere de imagine a țării contra lui Macovei &CO cu umbra pușcăriei eu zic ca SE POATE! Acasa cu ei, la mămăliga pe care scuipă, sa plătească amar. Rusine lor si celor care i-a ales sa ne reprezinte. Mișei, trădători, puah

# Marian Aurel date 11 februarie 2018 10:44 +3

Salut Razvan Esti,suntei fantastici...Eram nebun sa aud,sa vad oameni care apara onoarea... Toata stima,

# Concluzie date 11 februarie 2018 11:31 +1

Acu înțeleg de ce-a fost mazilit Horia G.: „statul paralel” l-a taxat pt. c-a ratat să oprească accesul la PE al celui candidat independent...

# lazar date 11 februarie 2018 12:10 +5

Si cand te gandesti ca acest personaj trist, comisarul Jourova, ar fi suferit abuzuri similare in tara ei ! Nu-i asa ca e bulversant ? Ce se intampla cu creierul uman, cu principiile pentru care ai suferit, de ajungi sa te faci pres la picioarele unor interese politice meschine si totodata, vremelnice. Rusine sa va fie dna comisar pe JUSTITIE Vera Jourova !!!

# Pif date 11 februarie 2018 15:04 +3

Sa fim seriosi. Pamantul va continua sa se invarta in jurul Soarelui si cand dna Vera Jourova nu va mai fi comisar european pe JOUSTITIE.Faptul ca unii sunt mai dispusi decat altii sa uite, stergand cu buretele, o istorie nu prea indepartata in timp, acceptand senini ca ea sa se repete prin update, nu ar trebui sa ne mire. Si parlamentarii europeni fac jocuri politice, nu doar cei romani.Chiar si o tara ca Romania poate fi considerata mic copil in lumea tarilor adulte atunci cand doar plange frustrata, incapabila sa se expime corent, rational si transant acolo unde vocea ei s-ar impune a fi ascultata. Nu stiu cum reusescc francezii, insa oricat cancan ar fi in Franta lor, in UE au personalitate. O fi din cauza de Strasbourg apartinator de Franta ? Habar n-am...

# Sile date 11 februarie 2018 13:01 +8

Afara din ue! Asta ar trebui sa fie deviza si tinta partidelor autohtone iubitoare de țară. Ne fura si ne tratează ca pe niște intruși, sa le dam un sut in kuaie si sa nr vedem de drumul nostru! Exista viața si fara birocratii corupți de la bruxelles, haga, berlin si de pe unde or mai fi ei.

# sibianu date 11 februarie 2018 14:01 +4

Felicitari d-le Savaliuc , d-nei Mocanu , d-lui Plesoianu si tuturor europarlamentarilor romani patrioti care ne-au facut cinste in PE , in afara de cei din pnl , pdl , pmp care au pledat impotriva tarii . Rusine sa le fie si o sa tine-m cont de ei la urmatoarele alegeri ! Declarate perona non grata in Romania . O lege pentru tradatori se impune neaparat . PE este o rusine pentru Europa !

# Mariana Schüler date 11 februarie 2018 14:08 0

Va Felicit pentru articol D-le Razvan Savaliuc! Am urmarit dezbatetile in direct si ca sa ma exprim si mai direct ce si-au permis cei carora mi- e sila sa le pronunt numele Este o mizerie comuna a tradatorilor romani care nu stiu de ce mau sunt acolo in comisie, si celor care au ceva rau in Planul impotruva Romaniei la care Interesul distrugerii acestei tari Trebuie Sa se întâmple cu Orice pret! Deocamdata atat! O zi frumoasa de Duminica!

# Luca date 11 februarie 2018 14:13 +7

Daca fata de dl prof. univ. dr. Toader Tudorel s-au manifestat fara respect, desi era reprezentant al Guvernului Romaniei si membru al Comisiei de la Venetia, desconsiderand prezenta lui in sala si interzicandu-i sa participe la dezbateri, inseamna ca noi, romanii de rand, nu avem nici o valoare in fata comisarilor europeni si a institutiilor europene. Halal, exemplu de democratie ofera Uniunea Europeana! Sa le fie rusine! Mediocritatea acestei femei-comisar este evidenta. Daca nu luam nici o masura, asa ne trebuie, daca nu suntem mai fermi si mai activ si toleram acest comportament.

# PANDELE date 13 februarie 2018 22:07 +1

Dacă acceptăm așa tratament a unui ministru - NE MERITĂM SOARTA. Bine că fură aduși TeFeLei la PE pe bani din EUROPEAN UTOPIA, prin grija mămucăi lesbienelor-gays-bi-sexuali și alte spurcăciuni.

# Viorel date 11 februarie 2018 14:26 +1

Nu mă miră faptul că Vera Jourova are o astfel de poziție deși a fost și ea victimă. Avem și noi asemenea specimene (cred că nu sunt necesare exemplele). Important mi se pare, însă, ca Parlamentul României să își facă datoria față de țară - prin repararea CP și a CPP (inclusiv adoptând propunerea d-lui Savaliuc referitoare la trădare), iar Guvernul să implementeze programe reale pentru dezvoltarea economică (folosind la maximum fonduri europene), punând accent pe infrastructură, tehnologie de vârf, învățământ, sănătate și, nu în ultimul rând, pe cultură. Putem astfel, într-un orizont decent de timp, să ne recâștigăm independența și respectul de sine ca țară și națiune. Abia atunci VA FI BINE în ROMÂNIA. Sper, copiii mei să prindă acele zile.

# imun/teanu date 11 februarie 2018 15:05 0

* Din cugetarile lui Gaga: "trotuarul trecea chiar prin camera ei de lucru". * Din ciclul "gaina batrana face zeama buna": ascultator: Mai ruliaza la Mascva filmul ierotic baba i-o da soldatului? /Radio Ierevan: Ruliaza, dar nu este ierotic ci eroic si se numieste balada soldatului. Ala ierotic, productie "Secu", e, nu cu, cum traditional, rata, ci cu gaina. Pe varza de la Bruxelles. * Ce-om mai cauta noi pe-acolo!, om fi masochisti, numai s-avem cui plati tribut?

# cozma ioan date 12 februarie 2018 06:07 +4

stimate dle savaliuc, va rog sa constatati ca nici un deontolog sorosist, niciun politruc ticalos, ziaristi platiti sa faca diversiuni si sa minta nu spune ca in sala erau 30-40 de parlamentari din 751 cati are parlamentul european. pai unde se materializeaza porcaria de sintagma INGRIJORAREA P. E.ULUI ?MAI MULT DIN CEI CATIVA PREZENTI IN SALA JUMATATE ERAU DIN ROMANIA ! ! asta-i adevarata informatie nu minciunile ticalosilor ! mult succes dv si colaboratori ! vivat romania !

# Lucan date 13 februarie 2018 11:24 0

Daca ne uitam la istoria moderna a Romaniei, incend din secolul al XIX-lea, vedem ca marile realizari au fost facute cu accordul marilor puteri ale Europei, Anglia, Franta, Prusia, Austro-Ungaria si Rusia. Degeaba au vrut Moldova si Tara Romaneasca sa se uneasca, daca nu au avut binecuvantare de la marile puteri. Independenta fata de turci a fost castigata pentru ca rusii au vrut sa-i impinga pe turci din Balcani. La scoala am inavatat ca 'le-am permis' armatei rusesti sa tranziteze Romania, daca nu le permiteam intru cu forta.

# mitocanu date 13 februarie 2018 16:48 +2

...psd-alde luati masuri...savaliuc-ministrul justitiei, serban nicolae-procuror general, nicolicea-sef dna, iordache-sef diicot, plesoianu-ministrul adevarului si miniciunii, ingrid mocanu-ministrul femeilor hartuite....

# Edelweiss - RARINC de Bukowina date 13 februarie 2018 16:59 0

Mey, dacă tot te-ai apucat să împarți cinuri și caftane, NU VREI SĂ MĂ PUI PE MINE DIRECTOR GENERAL LA ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ A PENITENCIARELOR? :o Hai, că am oleacă de experiență (aiurea îndărăptul gratiilor). Vaileu, :eek: în maximum 6 luni dacă nu ți-i fac pe cei de la ANP MERGĂTORI PE SÂRMĂ, să nu-mi mai spună nimeni pe numele de Floșică de Clonț! PAROL, MONȘER! ;-)

# oprea date 18 februarie 2018 12:43 0

Din relatarea domnului Cozma Ioan , inteleg ca "intreg parlamentul european " este "foarte preocupat " de problemele Romaniei si mai ales ale romanilor . CE CAUTAM IN ACEASTA UE ?????????

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 137
    • VERDICTUL ZILEI - Este corecta decizia presedintelui Iohannis de a scoate Armata pe strazi?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.03.2020 – Panica in institutii: taieri de salarii si disponibilizari

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva