21 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARCHETUL, CALARE PE BOTA – Perchezitii in lant au fost declansate la sediile avocatilor UNBR-ului constitutional. La aceasta ora si sediul presedintelui, Pompiliu Bota, este perchezitionat. Mandatele au fost date de Judecatoria Suceava. Avocati din UNBR Bota sunt suspectati de inselaciune si exercitarea fara drept a profesiei de avocat. Pompiliu Bota:"Il inteleg pe procurorul Bujoreanu, vrea sa se afirme, vrea sa dea gaura la macaroana!"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 June 2013 12:53
Vizualizari: 14638

 

Update - Presedintele UNBR, avocatul Pompiliu Bota a declarat in urma cu putin timp, in exclusivitate pentru Lumeajustitiei.ro, cum decurg perchezitiile de la sediul Uniunii Nationala a Barourilor din Romania din Strada Academiei nr. 4-6 Bucuresti, si care este numele procurorului trimis in Capitala pentru a face verificari in cea ce il priveste pe Pompiliu Bota: "A venit aici (n.red.-sediul UNBR din strada Academiei-Bucuresti) un procuror din Suceava, unu care este procuror de doar doi ani, si vrea sa dea gaura la macaroana. Este vorba despre procurorul Dragos Bujoreanu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceva. Sta aici de cateva ore. In Romania un procuror poate sa faca orice. Avem doua achitari la Inalta Curte de Casatie si Justitie, avem achitari la Curtea de Apel Suceva, i le-am aratat procurorului, dar degeaba. Ceea ce este legal nu mai conteaza pentru justitia romana. Printre cei 20 de avocati cercetati se afla cativa care au primit NUP de cateva luni, dar nici asta nu conteaza. Pe mine m-au luat ca sunt seful lor, va dati seama. Toti ce 20 de avocati cercetati sunt din Suceava si Botosani. La Bucuresti au venit ca sunt eu aici. Asta este. Cel mai probabil voi fi dus la Politia din Suceava pentru a fi audiat, la fel ca ceilalti 20 de avocati. Il inteleg pe procurorul Bujoreanu, vrea sa se afirme, vrea sa dea gaura la macaroana!".

Descinderi masive la sediile avocatilor din Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de Pompiliu Bota (foto). Peste 30 de perchezitii se desfasoara la aceasta ora in judetele Suceava si Botosani, precum si in Bucuresti. Emiterea autorizatilor de perchezitie a fost data de magistratii de la Judecatoria Suceava, la cererea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava. Politistii au descins chiar si la sediul din Bucuresti al presedintelui "constitutionalilor", Pompiliu Bota.


Seful IPJ Suceva, comisarul sef Cristian Papuc, a declarat ca persoanele vizate de perchezitii sunt suspectate de asociere in vederea savarsirii de infractiuni, inselaciune si exercitarea fara drept a profesiei de avocat: „Perchezitiile au avut loc la domiciliul unor persoane si la sediille unor birouri profesionale. Sunt vizate 20 de persoane suspectate de asociere in vederea comiterii de inselaciune si de exercitarea fara drept a profesiei de avocat”.

Procurorii Parchetului Judecatoriei Suceava au inceput, in urmă cu o luna, urmarirea penala impotriva a cinci avocati din UNBR Bota, pe care ii suspecteaza ca au acordat in mod repetat asistenta juridica specifica profesiei de avocat, precum contracte de asistenta judiciara, reprezentare in fata instantelor si a organelor de urmarire penala, consultanta si cereri cu caracter juridic, toate aceste actiuni fiind intreprinse, spun procurorii, "fara a avea calitatea de avocat dobandita in conditiile legii si folosind fara drept denumirile si insemnele specifice profesiei de avocat".

Pana la aceasta ora au fost duse la audieri la sediul Parchetului Judecatoriei Suceava doua persoane, printre care si decanul Baroului Bota din Suceava, deschis in anul 2005, avocata Daniela Brandusa Maxim.

Update - Prezentam comunicatul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie din data de 28 iunie 2013: Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava efectueaza, in baza unor autorizatii emise de catre Judecatoria Suceava la data de 27.06.2013, un numar de 36 de perchezitii domiciliare la locatii situate in municipiul Bucuresti, judetul Botosani si judetul Suceava, intr-un dosar in care s-a inceput urmarirea penala fata de 20 de persoane.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de exercitare fara drept a profesiei de avocat, a folosirii fara drept a denumirilor si insemnelor specifice profesiei de avocat si a inducerii in eroare a mai multor persoane prin prezentarea sub calitatea nereala de avocat, in scopul obtinerii de foloase materiale si efectuand acte specifice profesiei de avocat, in temeiul unor imputerniciri avocatiale.".

Vom reveni cu amanunte.

Comentarii

# elena date 28 June 2013 13:06 +17

E cazul sa plecam din Romania , aici nu mai suntem in siguranta , nu exista prezumtia de nevinovatie esti condamnat de procurori si mass-media, judecatorii sunt in eroare spun procurorii iar hotararile judecatoresti definitive sunt hartie igienica

# TOTUL ESTE PERFECT LEGAL CORECT date 28 June 2013 14:32 -15

Dupa condamnarea lui Bota , expirarea celor doua mandate ale acestuia si alegerea noului presedinte Viorel Nimerincu, Bota a continuat sa se autointituleze avocat si Presedinte UNBR si a organizat examene de intrare in profesie a unor cetateni romani si italieni. Deciziile semnate de condamnatul Bota, sunt lovite de nulitate si oricine a exercitat aceasta profesie in baza aestor decizii a exercitat-o ilegal. Pentru inscrierea italienilor in UNBR, Bota a pus mai multi avocati, contra sumei de 200 euro sa elibereze adeverinte ca italienii au facut stagiul de pregatire in cabinetele lor. Bota a fost este si va ramine un infractor avid de bani si de putere. Conducerea UNBR 2004 precum si toti avocatii cinstiti ai acestei uniuni, se delimiteaza de actiunile expresedintelui neavocat Bota Pompiliu si multumesc organelor abilitate ca isi fac datoria si opresc actiunile infractionale ale acestui individ de care a adus o pata neagra pe onoarea, demnitatea si profesionalismul avocatilor UNBR 2004.

# Av. Catalin Racaceanu date 28 June 2013 18:26 +5

Lujule te-ai dat cu ursul...perchezitii la sediile constitutionalilor... sunt din 2005 la UNBR-ul legal si in nici un act nu apare denumirea de barou constitutional. Numai procurorii si boii traditionali o mai vehiculeaza - da nu chiar toti.

# Roland Mindrila date 2 July 2013 12:43 +1

Găsit nevinovat de două ori de un procuror, încătuşat de un altul, pentru aceleaşi infracţiuni Verdict: nevinovat. De două ori, confirmat de instanţă Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-07-02/Gasit-nevinovat-de-doua-ori-de-un-procuror-incatusat-de-un-altul-pentru-aceleasi-infractiuni#ixzz2Xsc9zwrs

# Avocat Teodorescu Nicusor date 29 June 2013 02:38 +9

MAI ˝TOTUL ESTE PERFECT LEGAL CORECT˝, viteaz mai esti la umbra anonimatului. Te dai te-al nostru dar tu esti doar un ANONIM. Anonimele nu se mai i-au seama. Si daca ai fi avocat legal de-al nostru, Domnul Presedinte POMPILIU BOTA al carui MERIT INCONTESTABIL e PUS DEOPARTE, daca a facut o greseala, e aceea ca a primit un PROST CA TINE, LAS, care musca mana stapanului, in profesia de AVOCAT. http://teodorescunicusor.wordpress.com

# Gogu date 29 June 2013 08:12 -9

D-le Teodorescu, poate ca Bota este stapanul tau, nu insa si al celorlalti avocati! Cel mult, este coleg si presedinte...Apoi, pune mana pe gramatica sa inveti sa scrierea corecta, ortoepia, punctuatia si topica tuturor cuvintelor in propozitie si fraza. Asta cu referire la cratima aia pe care o pui total aiurea, atat in aceasta postare, cat si in celelalte....Altfel, ai dreptate.

# Avocat Teodorescu Nicusor date 29 June 2013 10:44 +9

Bai D-l P..A zis GOGU, tu o futi și o TRAFICHEZI si pe MATA, de unde sa il poti tu respecta pe Domnul Presedinte POMPILIU BOTA? Ti-as cere prea mult. Cat despre gramatica, cert o stapanesc mai bine ca tine iar erorile de tastare se datoreaza faptului ca nu privesc ecranul idiotule, nu pierd vremea sa corectez, ma doare in p...a de criticile celor ca tine. Un bou ca tine nu poate fi coleg cu Domnul BOTA. Ai fost si esti si vei ramane un RATAT ANONIM.

# Teodorescule date 29 June 2013 14:21 -3

Nici un coleg avocat din UNBR 2004, nu poate fi coleg cu Bota, pentru simplul fapt, ca Bota nu e avocat. Daca erai un avocat destept, ai fi inteles asta, dupa ce l-ai ales pe Presedintele Nimerincu Viorel, la Congresul din 09.06.2012.

# Sulfu+T date 29 June 2013 17:17 -2

@avocat Teodorescu Nicusor Nene,daca asa scriu avocatii,fie ei traditionali,constitutionali,cacanari,nici nu e de mirare unde suntem cu justitia! Sa luam,de exemplu, formularea dumitale: \"..si pe mata..\" Afla despre noi, clientii tai,ca suntem sanatosi si o ducem bine cu scoala. Apoi,mai afla ca se scrie corect \"mă-ta\",deci: \"..in ****** mă-tii\",\'te-n cur pe mă-ta\",\"mama mă-tii\" (adica bunica-ta...),etc. Asta pentru ca este o forma contracta de la \"maică-ta\",\"mumă-ta\",\"mămica-ta\"...Daca nu te uiti \"...la ecran\",de ce nu scrii la masina de cusut? Ca, dupa stil,as baga mana in foc ca folosesti numa\' masina de scos dopuri...

# gogu date 29 June 2013 11:54 +6

Pentru ,,GOGU,,: dacă nu înțelegi fraza ești un analfabet, măta nu a fătat un om normal a fătat ,,UN ACCIDENT GENETIC,,

# alina date 29 June 2013 17:29 +6

Si daca totusi este un abuz, probele puteau fi administrate si fara arestare si retinere.Ce merita atunci procurorul Bujorean ?

# awa date 29 June 2013 10:55 +14

Stie cineva daca Bujorica a reusit sa dea gaura la macaroana? :D Monopolul avocaturii alimentat de institutiile statului trebuia anchetat de Comisia Europeana!!!Nu credeti dl. Bota?Ati cerut Comisiei altceva decat trebuia sa cereti.....

# avocat cu acte in regula date 29 June 2013 12:01 -13

intrati in legalitate fratilor, intrati in barourile recunoscute de lege...ce barouri constitutionale????????????astea s adunaturi de incompetenti. Iar depsre dl. procuror Bujoreanu nu stiu cum isi permite un om care nu ocupa nici o functie si nu exercita nici o prefesie (pt ca Bota asta este) sa zica ceva. Dl BOta si de unde limbajul asta de mare jurist \"gaura la macaroana\"........numai un chiuri buri ca d.voastra ar putea sa dea asmeneea declaratii in presa, nu un avocat. Ne faceti de rusine profesia folosindu va de aceeasi titulatura ca noi....de ce nu va cautati si alta denumire, nu aceea de avocat...

# derbedeule date 29 June 2013 12:09 +5

Ba, derbedeule, prezinta-ne \"actele in regula\", mizerie umana ce esti. Ati confiscat profesia de avocat si ati cangrenizat-o, in cardasie cu magistratii corupti. Nulitate ce esti, tu si inca cateva mii de analfabeti, din casta mafiota-flocea, faceti de rusine profesia !

# bercea mondial : ,,e manevra lu frații miei.......,, date 29 June 2013 15:15 +5

BUJOREANU nu are declaratie de avere pentru perioada 2008-2013. Portalul este actualizat permanent si va ofera posibilitatea vizualizarii declaratiilor de avere si a declaratiilor de interese, transmise si depuse la Agentia Nationala de Integritate, din anii 2008 - 2012.

# KATUSINO date 28 June 2013 13:09 +14

Iata proba absoluta a mizerabilitatii justitiei romanesti. La arme fratilor. Romania este tara politicienilor mizerabili, hoti, camatari si tilhari, a judecatorilor urmasi a celor mai mizerabile fiinte umane din perioada comunista, adica urmasii judecatorilor , procurorilor si avocatilor comunisti criminali si mizerabili. a oamenilor care in peruioada comunista se bucurau de regimul de atunci, in timp ce 10 % din populatie era chinuita de judecatori, propcurori si avocatii de atunci si de azi. La arme fratilor, Romania este o tara de cacat, cu un CSM POLITIC , CU JUDECATORI CARE NU AU EXAMENE DE LICENTA SI DE ADMITERE IN MAGISTRATURA si pe a caror diploma inca troneaza literele. RSR. sA ITI FIE RUSINE JUSTITIE SI M AI ALES CRIMINALULUI PROCUROR DE LA SUCEAVA.

# Avocat Teodorescu Nicusor date 29 June 2013 02:40 +10

La PORC nu ai sa vezi rusine.

# PENTRU TEODORESCU date 29 June 2013 20:12 -1

Titulatura pe care o folosesti nu este reala. TU NU ESTI AVOCAT. Tocmai pentru asta au fost arestati Bota si ceilalti. Cred ca vrei sa-i urmezi pentru a demonstra cat esti de dur. Realitatea este cruda cu tine.

# POLO.NICU date 28 June 2013 13:09 +4

A inceput prigoana impotriva celor legali. Asta-i USL-ul fostului procuror Ponta , actualmente avocat traditional. Si coabitac de serviciu la Cotroceni.Ne facem de cacao cu statul de drept cu  tot

# Avocat TEODORESCU NICUSOR date 28 June 2013 13:43 +18

In conditiile in care UNANIM si in FARMA CONTINUATA, JUDECATORII INSTANTEI SUPREME au dat DECIZII DEFINITIVE care atesta ca UNBR si BAROURILE infiintate de catre Domnul BOTA POMPILIU sunt LEGALE si au ACTE de INFIINTARE, cine sunt DOBITOCI sau INTERLOPI? Cei de la ICCJ sau judecatori si procurori de la Judecatoria SUCEAVA?

# Avocat Teodorescu Nicusor date 29 June 2013 02:46 +24

PRIGOANA a inceput din 2005. Acum sunt ultimele zvarcoliri ale unor NEMERNICI ascunsi sub haina legii. Institutiile publice sunt CANCERIGENE in ROMANIA. Arestati Ministrul Justitiei ca NU A EMIS ORDIN pentru aprobarea STATELOER de FUNCTII si de PERSONAL la instante si parchete, arestati PRESEDINTELE CSM ca FARA LEGE, INFIINTEAZA si DESFIINTEAZA SECTII peste NOAPTE, arestati PRESEDINTELE ANFP deoarece nu a emis ORDINUL de AVIZARE a FUNCTIILOR PUBLICE, arestati-i pe cei din nu au emis LEGEA impusa de Art. 22 alin. 5 din Legea 360/2002 si politistii NU AU FUNCTII DE POLITIE in ROMANIA, arestati MINISTRII de INTERNE deoarece in baza Art. 6 din Legea 364/2004 nu au emis ORDIN privind politia judiciara, arestati ministrii de interne ca NU AU AVIZAT NOMINAL politisti drept organe de cercetare ale politiei judiciare, tot prostul avizand ILEGAL in locul MINISTRULUI, arestati-i pe cei care NU LE-AU DAT POSTURI la judecatori si procurori ci doar functii, etc. APOI veniti la NOI, ORDINARILOR.

# fara-de-legea date 30 June 2013 09:05 0

:D oare ce mare diferenta intre a practica av. fara calificare legala sau in a conduce autocarul si a omori 18 oameni + 29 raniti? cum arata oare la noi tara in care exista si se aplica legea? interesant!

# unul din lumea cea mare date 28 June 2013 13:13 +2

in principiu sint de acord cu ce spui.deja am aplicat ideea ta de foarte multi ani. dar, nici cu domnii avocati(recunosc,aici trebuiesc diferentiati ) nu imi este rusine........au participat din plin la infestareea justiriei cu spagi.......primii corupti au fost procurorii(napircile) ....apoi judecatorii(viperele) si cred ca nu trebuie sa vin cu dovezi caci este ACSIOMATIC . acum totu/i in devalmasie. coruptia/i o cangrena in justitie......probabil toti (napircile si viperele )ar trebui arestate si vreo 4/5 ani pina se gormeaza o noua generatie ar trebui adusi judecatori din ue(ma gindesc la germania si uk -spatiul nordic in general). asa ca domnilor avocati(unii) nu sinteti cu nimic mai buni decit necrofagii de procurori si judecatori

# unul din lumea cea mare date 28 June 2013 13:16 -2

comentariul era pentru elena

# Avocat Teodorescu Nicusor date 28 June 2013 13:34 +29

Cer avocatilor legali hartuiti sa ceara procurorilor sa le fie respectat DREPTUL LA TACERE, sa nu declare NIMIC. Procurorii sa se incurce singuri in prostiile lor. Judecatorii care au dat mandatele de perchezitie, procurorii si militienii care au participat la perchezitii, sunt INTERLOPI, violand cu rea credinta CONVENTIA CEDO-PREZUMTIA de NEVINOVATIE- si COMPETENTA MATERIALA a CURTII de APEL si Parchetelelor de pe langa Curtile de Apel instituita imperativ de Codul de Procedura Penala. PROBELE ILEGALE-obtinute ilegal- sunt lovite de NULITATE ABSOLUTA. Pana la pronuntarea hotararii definitive, cei urmariti penal ILEGAL SUNT AVOCATI. VA INVIT SI LA AVOCAT TEODORESCU NICUSOR, INTERLOPILOR ASCUNSI SUB HAINA LEGII.

# SPDD date 28 June 2013 14:03 +23

AVOCAT TEODORESCU NICUSOR E CEL MAI TARE !!!! E UN EXEMPLU DE PREGATIRE, CINSTE, CURAJ, TENACITATE !!!!! FELICITARI, DOMNULE AVOCAT TEODORESCU NICUSOR !!!!

# fifi date 28 June 2013 19:36 -25

[quote name=\"SPDD\"]AVOCAT TEODORESCU NICUSOR E CEL MAI TARE !!!! E UN EXEMPLU DE PREGATIRE, CINSTE, CURAJ, TENACITATE !!!!! FELICITARI, DOMNULE AVOCAT TEODORESCU NICUSOR !!!![/quote] Nu prea stie sa scrie....

# AVOCAT date 29 June 2013 13:06 -7

Teodorescu este un individ incult, un militian dat afara, care se crede avocat, este impertinent, intr-un cuvant PROST, asa ca cine ii asculta sfaturile sigur va sta in puscarie.

# Avocat Teodorescu Nicusor date 29 June 2013 18:29 +7

E plina Romania de neoameni ˝culti˝ care te executa razand. Am regulat si regulez un SISTEM MILITIENESC, deci e loc si pentru TINE. Da sunt impertinent cu vitele cu narav, cu OAMENII sunt respectuos. Nu au reusit militienii sa ma dea afara din politie cu toate ca m-au concediat de 4 ori intr-un an si au incercat repetat sa sa ma execute inclusiv fizic. Nu intorc celalat obraz la nimeni iar la nevoie il DECAPITEZ pe nemernic si familia lui.Intr-o tara FARA JUSTITIE sunt legitimat sa-mi fac singur dreptate. http://teodorescunicusor.wordpress.com

# AVOCAT date 29 June 2013 20:01 +3

Teodorescule, sunt convins ca esti fericit si te crezi cel mai destept si mai frumos. Sunt simptomele firesti ale PROSTIEI. In realitate cine te vede o singura data se convinge pentru totdeauna despre capacitatile tale, de militian esuat.

# jan date 28 June 2013 13:35 +8

razboiul pornit de bota cu nimerincu si cu botomei trebuia sa se rezolve intre ei, fara mass media. l-au condamnat pe bota pe fondul slabiciunii din uniune. statul in pasivitate nu a insemnat altceva decat avantaj pentru florea. in romania hotul striga hotul, fara acte, fara a avea legea de partea ta daca ai prieteni la putere si inchei protocoale poti face orice. oamenii cinstiti pot fi arestati in timp ce hotii adevarati sunt liberi sa insele lumea.

# Gogu date 28 June 2013 19:57 +4

Acum ar trebui ca dl.Bota sa se duca in audienta la ministrul justitiei sa ceara pe fata ca UNBR Florea sa arate actele de infiintare si sa declare ministrul Justitiei daca se mai respecta hotararile judecatoresti definitive si cele irevocabile....De asemenea, sa declare si daca recunoaste semnificatia inregistrarii la ANAF si a platii contributiilor la bugetul statului de catre avocatii legali, intrucat statul prin instante judecatoresti corecte, ne-a recunoscut calitatea de avocati....Au mai fost momente din astea insa, asa cum spunea cineva mai sus, dl.Bota nu a actionat ci a stat si a asteptat sa resolve altcineva....S-a umflat gogoasa, d-le Bota!

# pt GOGU date 29 June 2013 10:04 +1

IN CALITATE DE CE, SA SE DUCA BOTA IN AUDIENTE. BOTA NU ESTE AVOCAT (sentinta de la Deva) SI IN ACESTE CONDITII, NU POATE FACE PARTE DIN UNBR 2004. EL UN UNBR NU MAI ARE NICI O CALITATE SI IN NEBUNIA LUI, A CONTINUAT A SE CREADA IN CONTINUARE PRESEDINTE, SA ORGANIZEZE EXAMENE DE INTRARE IN PROFESIE SI SA INCASEZE BANI. NU S-A GINDIT NICI O CLIPA LA MIILE DE AVOCATI CARE ISI CISTIGA CINSTIT O PAINE, CA TREBUIE RESPECTATA LEGEA 51/1995. IN ROMANIA,UNBR 2004, NU POATE REZOLVA IN ACEST MOMENT PROBLEMA LEGITIMITATII, DIN CAUZA MAFIEI AVOCATURII, SUSTINUTA DE CAPETELE DE LA VIRFUL POLITICII ACTUALE, PONTA, DRAGNEA, CORLATEANU, SOVA ETC., TOTI AVOCATI IN STRUCTURA TRADITIONALA. O DELEGATIE FORMATA DIN AVOCATI UNBR 2004, PLEACA LA STRASBOURG SI INTRA IN GREVA FOAMEI IN FATA CONSILIULUI EUROPEI, CARUIA II VOM CERE, EMITEREA UNEI HOTARIRI PILOT, DE OBLIGARE A AUTORITATILOR NOASTRE, DE A RESPECTA HOTARIRILE DEFINITIVE, DATE IN FAVOAREA UNBR 2004. poloda@yaoo.

# PROCURORII fac descinderi , iar JUDECATORII vor da ACHITARE date 28 June 2013 13:36 +5

Stati linisiti, PROCURORII ISI FAC DE CAP. insa JUDECATORII  vor da achitare. nu va speriati. :eek: :-*

# Avocat Teodorescu Nicusor date 28 June 2013 13:50 +19

MIZA ABUZURILOR-SCOPUL JOSNIC-consta in DISTRUGEREA COMPLETA a imaginii avocatilor legali infiintati pe baza de HOTARARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA si IREVOCABILA. Trebuie cca 10 ani pentru refacerea imaginii si dupa ce GHEORGHE FLOREA si IORDACHESCU intra la PRIPON. Prin MIILE de HOTARARI DEFINITIVE si NUP, favorabile avocatilor legali, judectori si procurori au realizat prin forma PARTICIPATIEI IMPROPRII INSTIGARE la SAVARSIREA INFRACTIUNII de EXERCITARE a PROFESIEI de AVOCAT FARA DREPT. Cei care au intrat in avocatura au crezut ca in justitie la ICCJ si celelalte instante care au atestat legalitatea infiintarii UNBR si BAROURILOR sunt INTREGI la MINTE si COMPETENTI. Repet, cine sunt DEMENTII? cateva mii de judecatori si procurori sau o gasca de cativa NEMERNICI de trepadusi de la judecatorii, ajunsi in conditii ILeGALE JUDECATORI si PROCURORI? Niste FRUSTRATI SOCIAL, fosti avocati penali sau politisti fara functii de politie.

# Tudor Raneti date 28 June 2013 14:18 0

procurorii nu-si fac de cap cel mai adesea. sunt unelte

# sa o crezi tu, Tudor Raneti date 28 June 2013 16:00 -2

Procurorul de la Suceava, i-a intrebat pe avocati, cine este seful lor. Prosti de avocati, au raspuns ca Bota (CONDAMNATUL PENAL, EXPRESEDINTE). Atunci procurorul le-a cerut sa predea insemnele profesiei si se duc linga Bota, adica la puscarie. Raspunsul corect la intrebarea procurorului, era \"seful nostru este Presedintele Viorel Nimerincu, legal ales la Congresul avocatilor din data de 09.06.2012\"

# Tudor Raneti date 3 July 2013 20:20 0

Imi scapa relevanta juridica din cele afirmate de dumneata, insa, am inaintat plangerea penala impotriva decanului mafiot al Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu, catre UNBR, si acum catre parchetul de pe langa judecatoria suceava. Nu stiu despre ce este vorba, sunt aproape sigur ca pestele de la cap se impute si voi adauga la dosarul penal al lui Ilie Iordachescu si pe presedintele UNBR. Cu procurori am experienta. Am condamnat 2 prim procurori, si urmeaza sa condamn inca unul de care n-am avut timp, si pe Luminita Palade, proaspata instalata in mafia CSM, si prin ea, si restul consiliului CSM care-si apara mafia magistratilor.

# awa date 29 June 2013 11:32 +5

[quote name=\"PROCURORII fac descinderi , iar JUDECATORII vor da ACHITARE\"]Stati linisiti, PROCURORII ISI FAC DE CAP. insa JUDECATORII  vor da achitare. nu va speriati. :eek: :-* [/quote] Care judecatori? Aia care fac ce vor muschii lor, care actioneaza la comanda politica si nu patesc nimic?Asta e justitia romana!Juzii pot falsifica acte, pot scrie toate tampeniile in hotarari, judeca in functie de plic....sau razbunare....Si ce?E vreo problema? :-*

# Tudor Raneti date 4 July 2013 19:22 0

[quote name=\"PROCURORII fac descinderi , iar JUDECATORII vor da ACHITARE\"]Stati linisiti, PROCURORII ISI FAC DE CAP. insa JUDECATORII  vor da achitare. nu va speriati. :eek: :-* [/quote]Ai descris noua constitutie fara sa-ti dai seama :) Nimic nou

# ADEVARUL date 28 June 2013 13:48 0

MARE DESCOPERIRE,O ALTA DIVERSIUNE A CSM-ULUI ALERGIC LA ADEVAR SI TRANSPARENTA,LA EFICIENTA SI BUN SIMT ELEMENTAR,LIPSA DE IMAGINATIE SI PROFESIONALISM,LEGALITATE SI ORICE URMA-FEL DE AUTORITATE-CU EXCEPTIA PUMNULUI IN GURA-SITUATIE MENITA SA ASCUNDA DRAMA REGRETABILA DIN JUSTITIE,NU LE-A MERS CU JUDECATORII,ACUM SE PUN LA BATUT AVOCATII :D DAR TREC CU VEDEREA INEFICIENTA INSTANTELOR,CARE ARE LA BAZA INFLUENTELE POLITICE,CUMETRIILE SI LIPSA UNEI VIZIUNI DE ANSAMBLU ASUPRA MISIUNII MAGISTRATULUI,AZI IN CARDASIE CU AVOCATII SI EXPERTII.SPUN BINE AR FI SA INTELEAGA TOTI CETATENII LUMII JUSTITIEI CA FARA ADEVAR NU EXISTA JUSTITIE.DIN PACATE CEI CARE AR TREBUI SA FIE PRINCIPALII PROMOTORI AI ACESTUI FAPT SUNT STRAINI INTERESELOR NATIONALE,DIALOGULUI,GANDIRII,CSM-ISTII MARCA INREGISTRATA DANILET,SE LUPTA CU MORILE DE VANT,IN LOC SA ADUNE LA ACEEASI MASA BAROURILE,SUNT NISTE PROSTI SI DACA LE SPUN SE SUPARA. 

# w0lfshad3 date 28 June 2013 14:17 -15

avocatii trebuie decimati. sunt una din cauzele coruptiei justitiei romanesti, si sunt unele din cele mai importante unelte ale coruptie. exact, nu sunt oameni, sunt unelte, sunt sociopati daca judecatorii stiu legea, pentru ce avem nevoie de avocati? evident, nu avem

# Avocat Teodorescu Nicusor date 29 June 2013 02:53 +10

Mai w0lfshad3, cand am vizitat-o pe mama ta eram beat si de aceea ai iesit asa prost. Daca eram treaz poate se prindea putina minte de dovleacul tau. Uite de prost ce esti, nici nu stii cum te cheama cu actul de identitate in mana.

# Tudor Raneti date 3 July 2013 20:05 0

[quote name=\"Avocat Teodorescu Nicusor\"]Mai w0lfshad3, cand am vizitat-o pe mama ta eram beat si de aceea ai iesit asa prost. Daca eram treaz poate se prindea putina minte de dovleacul tau. Uite de prost ce esti, nici nu stii cum te cheama cu actul de identitate in mana.[/quote] Multumesc. Mie mi-ai raspuns. Acest idiot Teodorescu Nicusor este reprezentant al tagmei criminale a avocatilor romani. Cei care mi-au dat voturi negative demonstreaza ca majoritatea cititorilor si comentatorilor sunt avocati. Sunt multe comentarii pe acest subiect tocmai fiindca este vorba de mafia avocatilor, mercenarii minciunii, carausii de spaga de la parti la magistratii mafioti, tradatorii vostri oricine ati fi

# Tudor Raneti date 4 July 2013 19:04 0

Ai sa-ti regreti cuvintele, dar nu te va ajuta cu nimic. Cabinet Avocat Teodorescu Nicusor/ CONSILIER JURIDIC DEFINITIV Teodorescu Nicusor-Cod Inregistrare Fiscala 28187651

# întrebare? date 28 June 2013 14:39 +3

 Credeţi careva că se impune măsura arestării preventive în speţă?

# BINEINTELES CA BOTA ESTE ARESTAT date 28 June 2013 20:55 -20

INFRACTIUNEA PENTRU CARE ESTE CERCETAT BOTA, ESTE DE INSELACIUNE IN FORMA CONTINUATA,CALIFICATA, PT CA A FOST SAVIRSITA IN COMPLICITATE CU PESTE 30 PERSOANE, FIIND IN TERMENUL DE INCERCARE DE 2 ANI SI 6 LUNI, EL ESTE IN ACEST MOMENT RECIDIVIST SI PRIMESTE SI CELE 6 LUNI PE CARE LE-A PRIMIT CU SUSPENDARE, DAR CU CONDITIA CA IN TERMENUL DE INCERCARE SA NU COMITA O NOUA INFRACTIUNE CU INTENTIE SI PRIMESTE UN SPOR DE AGRAVANTA SI PT CA PREZINTA PERICOL SOCIAL (ASTAZI AVEA ORGANIZAT EXAMEN DE INTRARE IN PROFESIE) PRIMESTE OBLIGATORIU ORDONANTA DE RETINERE DE 29 DE ZILE.

# sa mori tu date 28 June 2013 21:24 +4

Derbedeule, va veni vremea cand si procurorii mafioti si judecatorii corupti vor raspunde pentru abuzurile savarsite fata de avocatii din legala(singura!!!)UNBR-Bota. Apropo, niciun procuror din Romania nu a trimis niciodata in judecata vreun \"traditional\", pentru ca au luat mita de la juristii care au patruns in casta mafiota-flocea, desi e de notorietate acest aspect. Multi \"traditionali\", in special din provincie, s-au imbogatit din spaga luata de la licentiatii in drept !! In schimb, procurorii mafioti, ai Romaniei, ii protejeaza intrucat le sunt indatorati, pe motiv ca le-au permis rudelor acestora sa patrunda in uniunea mafiota !

# avocat - UNBR date 29 June 2013 12:06 -3

mai omule dupa ce ca sunteti niste infractori mai aveti si tupeu!!!! abia astept sa va dea o pedeapsa cu executare (spre ca stiti ce insemana acest lucru) ca sa va treziti la realitate. Am inteles ca se rezolva treaba la voi cu 200 de euro..si gata sunteti avocati cu acte in regula. Pai vedeti...nu sunteti decat niste \"avocati\" de doi lei

# fara nume date 28 June 2013 22:09 -1

Nu va bucurati pentru raul altuia! Fereasca D-zeu pe tot omul de arest.Haideti sa ne îndreptam cu judecata catre alte institutii an Tara aceasta ,care încalca principiile si drepturile noastre de Romani! De exemplu :„ Guvernantii si Ministerile” Ce au facut 22 de ani cu aceasta tara „Romania” Rusine, mare Rusine!

# Avocat Teodorescu Nicusor date 29 June 2013 03:29 +23

NU MOR CAII CAND VOR CAINII, NICI CAINII CAND VOR STAPANII. Evident ca otreapa aia de procuror si de judecator de la SUCEAVA care a dat MANDATELE de PERCHEZITII, au urmarit ARESTAREA. De la vrut pana la putut e cale lunga. Daca vor intra cu noi la puscarie pentru PARTICIPATIE IMPRPROPRIE toti judecatorii ICCJ si toti procurorii din Romania care au atestat legalitatea UNBR si a BAROURILOR infiintate pe baza de HOTARARE JUDECATOREASCA de INFIINTARE, dupa intrarea in vigoare a Legii 51/1995, ne predam singuri la puscarie, sa avem FEMEILE noastre. Fara ei nu mergem. http://teodorescunicusor.wordpress.com

# Gica date 29 June 2013 12:58 -3

Avocatu\' lu\' peste prajit, ce participatie improprie? La participatie improprie, participantul (instigator/complice) trebuie sa actioneze cu intentie, iar autorul din culpa/fara vinovatie. In speta e exact invers: autorul (avocatii Bota) a actionat cu intentie, iar judecatorii/procurorii au actionat, eventual, din culpa. Si sper ca stii instigarea/complicitatea se poate comite doar cu intentie. Deci, unde e participatia improprie, domnule avocat?

# PENTRU BOTOMEI date 29 June 2013 08:23 -1

Bah asta de scrii cu litere mari (in limbajul internautilor asta inseamna ca ne injuri, idiotule)! Stim ca esti Botomei , asa ca lasa-ne in pace cu aiurelile tale! Prostul moare de grija altuia! Nu il confunda pe Bota cu propria-ti persoana! Ce acte a mai savarsit Bota dupa condamnarea sa cu suspendare?Niciunul! In schimb tu te-ai folosit de o calitate mincinoasa si ai inselat lumea, fara sa ai acte! La fel face si Florea cu UNBR-ul lui, inregistrat dupa ce a fost inregistrat UNBR-ul Bota si dupa ce chiar ei au modificat Legea 51/95....Procuroul ala de la Suceava este o marioneta, care desi colegii de acolo au prezentat acte care dovedesc calitatea lor de avocati, le ignora cu buna stiinta , fapta sa constituind elementele constitutive ale infractiunii de purtare abuziva sau abuz in serviciu in forma calificata.....CEDO stie ce inseamna asta!

# 992 date 29 June 2013 10:13 0

Bineinteles ca tu esti un mare-mare dobitoc.....

# raspuns date 28 June 2013 14:48 +2

DE CE? UNDE E PERICOLUL CONCRET???? :sad: :-*

# întrebare date 28 June 2013 14:50 +2

  Nu este vorba de pericolul concret, e vorba că aşa a păţit de vreo lună şi ceva Botomei.

# EU date 28 June 2013 14:54 -11

gata, se incheie in curand mascarada asta penibila cu asa zisul barou bota, infiintat prin ong si hotarare judecatoreasca. cine naiba a mai auzit ca o persoana juridica de interes national si general, sa se infiinteze prin hot jud, la fel ca un ong de doi lei ??!! astfel de entitati se infiinteaza prin efectul legii.

# TU, voi cum v-ati infiintat ? date 28 June 2013 16:05 +6

VOI TRADITIONALII, CUM V-ATI INFIINTAT ? MACAR NOI AVEM UN TEMEI LEGAL DE INFIINTARE SI AVEM O JURISPRUDENTA VASTA CU 9 DECIZII ALE ICCJ, CARE AU PUTERE DE LEGE. VOI NU AVETI DECIT TUPEU SI FOARTE MULTI AVOCATI INFRACTORI CONDAMNATI,

# katusino date 28 June 2013 17:29 +3

Tovarase EU, daca imi spui o singura persoana juridica cu patrimoniu privat care se infinteaza prin efectul legii te recunosc ca fiuind juristul suprem din Romania. Mai mult, daca stii si cum se infinteaza o persoana juridica, cu patrimoniu public, prin efectul legii, atunci Albert Enstein este zero pe linga tine. Cu toate astea insa nu vei raspunde pentru ca ai un singur neuron cu dendritele nefunctionale.

# EU date 28 June 2013 14:56 -15

gata, se incheie in curand mascarada asta penibila cu asa zisul barou bota, infiintat prin ong si hotarare judecatoreasca. cine naiba a mai auzit ca o persoana juridica de interes national si general, sa se infiinteze prin hot jud, la fel ca un ong de doi lei ??!! astfel de entitati se infiinteaza prin efectul legii.

# EU date 28 June 2013 14:58 -15

gata, se incheie in curand mascarada asta penibila cu asa zisul barou bota, infiintat prin ong si hotarare judecatoreasca. cine naiba a mai auzit ca o persoana juridica de interes national si general, sa se infiinteze prin hot jud, la fel ca un ong de doi lei ??!! astfel de entitati se infiinteaza prin efectul legii.

# EU date 28 June 2013 15:00 -15

gata, se incheie in curand mascarada asta penibila cu asa zisul barou bota, infiintat prin ong si hotarare judecatoreasca. cine naiba a mai auzit ca o persoana juridica de interes national si general, sa se infiinteze prin hot jud, la fel ca un ong de doi lei ??!! astfel de entitati se infiinteaza prin efectul legii.

# EU date 28 June 2013 15:01 -15

gata, se incheie in curand mascarada asta penibila cu asa zisul barou bota, infiintat prin ong si hotarare judecatoreasca. cine naiba a mai auzit ca o persoana juridica de interes national si general, sa se infiinteze prin hot jud, la fel ca un ong de doi lei ??!! astfel de entitati se infiinteaza prin efectul legii.

# pentru EU date 28 June 2013 20:08 +5

Numai un papagal putea sa enunte astfel de aberatii juridice...Mai citeste bai loosere si codul civil sa vezi ce zice de persoanele juridice...iar UNBR care este doar o forma de conducere colectiva a Barourilor din tara, nu este o persoana de interes national, ci de interes public, bai! Asta pentru ca presteaza servicii juridice pentru persoane...Tocmai de aceea se infiinteaza Barourile in temeiul unor legi ordinare, cum este legea 26...Papagalule! Jurist de 0.15 lei, du-te si cere un certificate de grefa sa vezi cum arata o hotarare judecatoreasca de infiintare a Barourilor, ca Florea nu are de unde sa iti arate!Mai este infiintat si dupa modificarea Legii 51 prin Legea din 2004....asa ca este ulterior chiar prevederilor de modificare a asa-zisei Legi de infiintare51/95...

# SPDD date 28 June 2013 15:06 +1

BAI EU, MANANCI RAHAT CU GURA PLINA !!!!

# E.U. pt EU date 28 June 2013 15:11 +5

ca sa dai 5 comentarii cu acelasi continut trebuie sa fii dus tare de acasa avocat traditional. exceptind faptul ca cele scrise demonstreaza ca nu stii carte esti unul din miile de analfabeti juridici  traditionali.auzi persoana juridica de interes national si general. oare florea nu va cere un control la cap? multi dintre voi sunteti clientii perfecti pentru spitalele de nebuni.

# gigi date 28 June 2013 15:14 -10

da, ma, unbr e persoana juridica de interes national. cititi si voi legea 51/1995. si sunt de acord ca nu poate fi infiintata la fel ca un ong.

# gigelus date 28 June 2013 15:37 0

ne doare in basca de acordul tau gigi. sa mori tu ca ai citit de interes national in legea 51? lasa drogurile ca vezi si citesti aiurea.de inteles continutul unei legi suntem constienti ca nu te duce mintea.

# alexia date 28 June 2013 15:42 -10

e adevarat, nu scrie de interes national, ci de interes public. e acelasi lucru, insa. cu bot-istii la puscarie !!!

# 992 date 28 June 2013 15:52 +1

alexia, ti-e ciuda ca a trebuit sa dai mita ptr. a accede in profesia de avocat la flocea si cei de la Bota nu au facut la fel ? Ce frustrari ai cap de lemn ?

# infecto date 28 June 2013 15:57 +4

Ba, mizerie umana, nu ne sperie mafiotii-securisti de la Parchetul d.p.l. Judecatoria Suceava si nici coruptul de judecator care a emis mandatele de perchezitie. In schimb, pe tine si pe alti \"traditionali\" ordinari, o sa va bata Dumnezeu ! Stii ce a zis procurorul-securist de la Suceava ?! A zis ca face pipi pe toate hotararile judecatoresti definitive, care au statuat ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in conditiile legii. In orice stat civilizat, acesta ar fi fost dat afara din Parchet si trimis in judecata pentru abuz in serviciu. UNBR-florea, impreuna cu acest tip de procuror si judecator, reprezinta cancerul justitiei din Romania !

# asa e date 28 June 2013 17:57 0

Sa-i bata Dumnezeu, asa cum nu a mai facut cu nimeni. Sa dea Domnnul sa nu mai apuce rusaliile de la anul. Sa le dea famillor lor, ceea ce-si doresc ei acum altor concetateni

# gigelus pt alexia date 28 June 2013 16:52 0

mai prostovane, interes national este acelasi lucru cu interes public? ma tu chiar esti analfabet juridic. florea stie ca efectiv nu ai cunostinte elementare juridice? bai tolomacus ia vezi si pune mina pe codul civil si vezi despre ce este vorba si cu ce se maninca persoana juridica. sigur esti un repetent juridic facut avocat de taticul cu bani.

# ionescu luminita date 28 June 2013 17:23 0

PARCHETUL, CALARE PE BOTA – Perchezitii in lant au fost declansate la sediile avocatilor UNBR-ului constitutional. La aceasta ora si sediul presedintelui, Pompiliu Bota, este perchezitionat. Mandatele au fost date de Judecatoria Suceava. Avocati din UNBR var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([\'_setAccount\', \'UA-17676130-1\']); _gaq.push([\'_trackPageview\']); (function() { var ga = document.createElement(\'script\'); ga.type = \'text/javascript\'; ga.async = true; ga.src = (\'https:\' == document.location.protocol ? \'https://ssl\' : \'http://www\') + \'.google-analytics.com/ga.js\'; var s = document.getElementsByTagName(\'script\')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); Vineri, 28 iunie 2013 CAUTA "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"- parintele Arsenie BOCA DEZVALUIRI AncheteEvenimenteMusamalizariCazuri celebreCazuri patologiceDosarele revolutiei MAGISTRATI InstanteParcheteDNADIICOT AVOCATI Cazul avocatuluiCase de avocaturaBarouri INSTITUTII CSMServicii secreteINEC-INMNotariONGPolitia RomanaANIPenitenciareMinisterul JustitieiExecutoriUNPIR - Insolventa OPINII EditorialInterviu INTERNATIONAL CEDONON-EUUE CULISE Vorbe de fumoar CONTACT Prezentare var googletag = googletag || {}; googletag.cmd = googletag.cmd || []; (function() { var gads = document.createElement(\'script\'); gads.async = true; gads.type = \'text/javascript\'; var useSSL = \'https:\' == document.location.protocol; gads.src = (useSSL ? \'https:\' : \'http:\') + \'//www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js\'; var node = document.getElementsByTagName(\'script\')[0]; node.parentNode.insertBefore(gads, node); })(); googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(\'/1233166/Lumeajustitiei.ro\', [160, 600], \'div-gpt-ad-1357810262940-0\').addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(\'div-gpt-ad-1357810262940-0\'); }); Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail Nume prieten Email prieten Numele dvs. Trimite PARCHETUL, CALARE PE BOTA – Perchezitii in lant au fost declansate la sediile avocatilor UNBR-ului constitutional. La aceasta ora si sediul presedintelui, Pompiliu Bota, este perchezitionat. Mandatele au fost date de Judecatoria Suceava. Avocati din UNBR Bota sunt suspectati de inselaciune si exercitarea fara drept a profesiei de avocat. Pompiliu Bota:\"Il inteleg pe procurorul Bujoreanu, vrea sa se afirme, vrea sa dea gaura la macaroana!\" Vineri, 28 iunie 2013 12:53 | Scris de Elena DUMITRACHE | | | Avocati - Barouri   Update - Presedintele UNBR, avocatul Pompiliu Bota a declarat in urma cu putin timp, in exclusivitate pentru Lumeajustitiei.ro, cum decurg perchezitiile de la sediul Uniunii Nationala a Barourilor din Romania din Strada Academiei nr. 4-6 Bucuresti, si care este numele procurorului trimis in Capitala pentru a face verificari in cea ce il priveste pe Pompiliu Bota: \"A venit aici (n.red.-sediul UNBR din strada Academiei-Bucuresti) un procuror din Suceava, unu care este procuror de doar doi ani, si vrea sa dea gaura la macaroana. Este vorba despre procurorul Dragos Bujoreanu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceva. Sta aici de cateva ore. In Romania un procuror poate sa faca orice. Avem doua achitari la Inalta Curte de Casatie si Justitie, avem achitari la Curtea de Apel Suceva, i le-am aratat procurorului, dar degeaba. Ceea ce este legal nu mai conteaza pentru justitia romana. Printre cei 20 de avocati cercetati se afla cativa care au primit NUP de cateva luni, dar nici asta nu conteaza. Pe mine m-au luat ca sunt seful lor, va dati seama. Toti ce 20 de avocati cercetati sunt din Suceava si Botosani. La Bucuresti au venit ca sunt eu aici. Asta este. Cel mai probabil voi fi dus la Politia din Suceava pentru a fi audiat, la fel ca ceilalti 20 de avocati. Il inteleg pe procurorul Bujoreanu, vrea sa se afirme, vrea sa dea gaura la macaroana!\". Descinderi masive la sediile avocatilor din Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de Pompiliu Bota (foto). Peste 30 de perchezitii se desfasoara la aceasta ora in judetele Suceava si Botosani, precum si in Bucuresti. Emiterea autorizatilor de perchezitie a fost data de magistratii de la Judecatoria Suceava, la cererea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava. Politistii au descins chiar si la sediul din Bucuresti al presedintelui \"constitutionalilor\", Pompiliu Bota. Seful IPJ Suceva, comisarul sef Cristian Papuc, a declarat ca persoanele vizate de perchezitii sunt suspectate de asociere in vederea savarsirii de infractiuni, inselaciune si exercitarea fara drept a profesiei de avocat: „Perchezitiile au avut loc la domiciliul unor persoane si la sediille unor birouri profesionale. Sunt vizate 20 de persoane suspectate de asociere in vederea comiterii de inselaciune si de exercitarea fara drept a profesiei de avocat”. Procurorii Parchetului Judecatoriei Suceava au inceput, in urmă cu o luna, urmarirea penala impotriva a cinci avocati din UNBR Bota, pe care ii suspecteaza ca au acordat in mod repetat asistenta juridica specifica profesiei de avocat, precum contracte de asistenta judiciara, reprezentare in fata instantelor si a organelor de urmarire penala, consultanta si cereri cu caracter juridic, toate aceste actiuni fiind intreprinse, spun procurorii, \"fara a avea calitatea de avocat dobandita in conditiile legii si folosind fara drept denumirile si insemnele specifice profesiei de avocat\". Pana la aceasta ora au fost duse la audieri la sediul Parchetului Judecatoriei Suceava doua persoane, printre care si decanul Baroului Bota din Suceava, deschis in anul 2005, avocata Daniela Brandusa Maxim. Update - Prezentam comunicatul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie din data de 28 iunie 2013: „Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava efectueaza, in baza unor autorizatii emise de catre Judecatoria Suceava la data de 27.06.2013, un numar de 36 de perchezitii domiciliare la locatii situate in municipiul Bucuresti, judetul Botosani si judetul Suceava, intr-un dosar in care s-a inceput urmarirea penala fata de 20 de persoane. In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de exercitare fara drept a profesiei de avocat, a folosirii fara drept a denumirilor si insemnelor specifice profesiei de avocat si a inducerii in eroare a mai multor persoane prin prezentarea sub calitatea nereala de avocat, in scopul obtinerii de foloase materiale si efectuand acte specifice profesiei de avocat, in temeiul unor imputerniciri avocatiale.\". Vom reveni cu amanunte. Accesari:1525 Comentarii # elena 28 iunie 2013 13:06 +8 E cazul sa plecam din Romania , aici nu mai suntem in siguranta , nu exista prezumtia de nevinovatie esti condamnat de procurori si mass-media, judecatorii sunt in eroare spun procurorii iar hotararile judecatoresti definitive sunt hartie igienica Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # TOTUL ESTE PERFECT LEGAL CORECT 28 iunie 2013 14:32 +1 Dupa condamnarea lui Bota , expirarea celor doua mandate ale acestuia si alegerea noului presedinte Viorel Nimerincu, Bota a continuat sa se autointituleze avocat si Presedinte UNBR si a organizat examene de intrare in profesie a unor cetateni romani si italieni. Deciziile semnate de condamnatul Bota, sunt lovite de nulitate si oricine a exercitat aceasta profesie in baza aestor decizii a exercitat-o ilegal. Pentru inscrierea italienilor in UNBR, Bota a pus mai multi avocati, contra sumei de 200 euro sa elibereze adeverinte ca italienii au facut stagiul de pregatire in cabinetele lor. Bota a fost este si va ramine un infractor avid de bani si de putere. Conducerea UNBR 2004 precum si toti avocatii cinstiti ai acestei uniuni, se delimiteaza de actiunile expresedintelui neavocat Bota Pompiliu si multumesc organelor abilitate ca isi fac datoria si opresc actiunile infractionale ale acestui individ de care a adus o pata neagra pe onoarea, demnitatea si profesionalismul avocatilor UNBR 2004. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # KATUSINO 28 iunie 2013 13:09 +6 Iata proba absoluta a mizerabilitatii justitiei romanesti. La arme fratilor. Romania este tara politicienilor mizerabili, hoti, camatari si tilhari, a judecatorilor urmasi a celor mai mizerabile fiinte umane din perioada comunista, adica urmasii judecatorilor , procurorilor si avocatilor comunisti criminali si mizerabili. a oamenilor care in peruioada comunista se bucurau de regimul de atunci, in timp ce 10 % din populatie era chinuita de judecatori, propcurori si avocatii de atunci si de azi. La arme fratilor, Romania este o tara de cacat, cu un CSM POLITIC , CU JUDECATORI CARE NU AU EXAMENE DE LICENTA SI DE ADMITERE IN MAGISTRATURA si pe a caror diploma inca troneaza literele. RSR. sA ITI FIE RUSINE JUSTITIE SI M AI ALES CRIMINALULUI PROCUROR DE LA SUCEAVA. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # POLO.NICU 28 iunie 2013 13:09 +3 A inceput prigoana impotriva celor legali. Asta-i USL-ul fostului procuror Ponta , actualmente avocat traditional. Si coabitac de serviciu la Cotroceni.Ne facem de cacao cu statul de drept cu  tot Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Avocat TEODORESCU NICUSOR 28 iunie 2013 13:43 +1 In conditiile in care UNANIM si in FARMA CONTINUATA, JUDECATORII INSTANTEI SUPREME au dat DECIZII DEFINITIVE care atesta ca UNBR si BAROURILE infiintate de catre Domnul BOTA POMPILIU sunt LEGALE si au ACTE de INFIINTARE, cine sunt DOBITOCI sau INTERLOPI? Cei de la ICCJ sau judecatori si procurori de la Judecatoria SUCEAVA? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # unul din lumea cea mare 28 iunie 2013 13:13 +2 in principiu sint de acord cu ce spui.deja am aplicat ideea ta de foarte multi ani. dar, nici cu domnii avocati(recunosc,aici trebuiesc diferentiati ) nu imi este rusine........au participat din plin la infestareea justiriei cu spagi.......primii corupti au fost procurorii(napircile) ....apoi judecatorii(viperele) si cred ca nu trebuie sa vin cu dovezi caci este ACSIOMATIC . acum totu/i in devalmasie. coruptia/i o cangrena in justitie......probabil toti (napircile si viperele )ar trebui arestate si vreo 4/5 ani pina se gormeaza o noua generatie ar trebui adusi judecatori din ue(ma gindesc la germania si uk -spatiul nordic in general). asa ca domnilor avocati(unii) nu sinteti cu nimic mai buni decit necrofagii de procurori si judecatori Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # unul din lumea cea mare 28 iunie 2013 13:16 -2 comentariul era pentru elena Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Avocat Teodorescu Nicusor 28 iunie 2013 13:34 +5 Cer avocatilor legali hartuiti sa ceara procurorilor sa le fie respectat DREPTUL LA TACERE, sa nu declare NIMIC. Procurorii sa se incurce singuri in prostiile lor. Judecatorii care au dat mandatele de perchezitie, procurorii si militienii care au participat la perchezitii, sunt INTERLOPI, violand cu rea credinta CONVENTIA CEDO-PREZUMTIA de NEVINOVATIE- si COMPETENTA MATERIALA a CURTII de APEL si Parchetelelor de pe langa Curtile de Apel instituita imperativ de Codul de Procedura Penala. PROBELE ILEGALE-obtinute ilegal- sunt lovite de NULITATE ABSOLUTA. Pana la pronuntarea hotararii definitive, cei urmariti penal ILEGAL SUNT AVOCATI. VA INVIT SI LA AVOCAT TEODORESCU NICUSOR, INTERLOPILOR ASCUNSI SUB HAINA LEGII. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # SPDD 28 iunie 2013 14:03 -3 AVOCAT TEODORESCU NICUSOR E CEL MAI TARE !!!! E UN EXEMPLU DE PREGATIRE, CINSTE, CURAJ, TENACITATE !!!!! FELICITARI, DOMNULE AVOCAT TEODORESCU NICUSOR !!!! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # jan 28 iunie 2013 13:35 +5 razboiul pornit de bota cu nimerincu si cu botomei trebuia sa se rezolve intre ei, fara mass media. l-au condamnat pe bota pe fondul slabiciunii din uniune. statul in pasivitate nu a insemnat altceva decat avantaj pentru florea. in romania hotul striga hotul, fara acte, fara a avea legea de partea ta daca ai prieteni la putere si inchei protocoale poti face orice. oamenii cinstiti pot fi arestati in timp ce hotii adevarati sunt liberi sa insele lumea. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # PROCURORII fac descinderi , iar JUDECATORII vor da ACHITARE 28 iunie 2013 13:36 +2 Stati linisiti, PROCURORII ISI FAC DE CAP. insa JUDECATORII  vor da achitare. nu va speriati. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Avocat Teodorescu Nicusor 28 iunie 2013 13:50 +2 MIZA ABUZURILOR-SCOPUL JOSNIC-consta in DISTRUGEREA COMPLETA a imaginii avocatilor legali infiintati pe baza de HOTARARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA si IREVOCABILA. Trebuie cca 10 ani pentru refacerea imaginii si dupa ce GHEORGHE FLOREA si IORDACHESCU intra la PRIPON. Prin MIILE de HOTARARI DEFINITIVE si NUP, favorabile avocatilor legali, judectori si procurori au realizat prin forma PARTICIPATIEI IMPROPRII INSTIGARE la SAVARSIREA INFRACTIUNII de EXERCITARE a PROFESIEI de AVOCAT FARA DREPT. Cei care au intrat in avocatura au crezut ca in justitie la ICCJ si celelalte instante care au atestat legalitatea infiintarii UNBR si BAROURILOR sunt INTREGI la MINTE si COMPETENTI. Repet, cine sunt DEMENTII? cateva mii de judecatori si procurori sau o gasca de cativa NEMERNICI de trepadusi de la judecatorii, ajunsi in conditii ILeGALE JUDECATORI si PROCURORI? Niste FRUSTRATI SOCIAL, fosti avocati penali sau politisti fara functii de politie. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Tudor Raneti 28 iunie 2013 14:18 -2 procurorii nu-si fac de cap cel mai adesea. sunt unelte Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # sa o crezi tu, Tudor Raneti 28 iunie 2013 16:00 +1 Procurorul de la Suceava, i-a intrebat pe avocati, cine este seful lor. Prosti de avocati, au raspuns ca Bota (CONDAMNATUL PENAL, EXPRESEDINTE). Atunci procurorul le-a cerut sa predea insemnele profesiei si se duc linga Bota, adica la puscarie. Raspunsul corect la intrebarea procurorului, era \\\"seful nostru este Presedintele Viorel Nimerincu, legal ales la Congresul avocatilor din data de 09.06.2012\\\" Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # ADEVARUL 28 iunie 2013 13:48 +1 MARE DESCOPERIRE,O ALTA DIVERSIUNE A CSM-ULUI ALERGIC LA ADEVAR SI TRANSPARENTA,LA EFICIENTA SI BUN SIMT ELEMENTAR,LIPSA DE IMAGINATIE SI PROFESIONALISM,LEGALITATE SI ORICE URMA-FEL DE AUTORITATE-CU EXCEPTIA PUMNULUI IN GURA-SITUATIE MENITA SA ASCUNDA DRAMA REGRETABILA DIN JUSTITIE,NU LE-A MERS CU JUDECATORII,ACUM SE PUN LA BATUT AVOCATII DAR TREC CU VEDEREA INEFICIENTA INSTANTELOR,CARE ARE LA BAZA INFLUENTELE POLITICE,CUMETRIILE SI LIPSA UNEI VIZIUNI DE ANSAMBLU ASUPRA MISIUNII MAGISTRATULUI,AZI IN CARDASIE CU AVOCATII SI EXPERTII.SPUN BINE AR FI SA INTELEAGA TOTI CETATENII LUMII JUSTITIEI CA FARA ADEVAR NU EXISTA JUSTITIE.DIN PACATE CEI CARE AR TREBUI SA FIE PRINCIPALII PROMOTORI AI ACESTUI FAPT SUNT STRAINI INTERESELOR NATIONALE,DIALOGULUI,GANDIRII,CSM-ISTII MARCA INREGISTRATA DANILET,SE LUPTA CU MORILE DE VANT,IN LOC SA ADUNE LA ACEEASI MASA BAROURILE,SUNT NISTE PROSTI SI DACA LE SPUN SE SUPARA.  Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # w0lfshad3 28 iunie 2013 14:17 -1 avocatii trebuie decimati. sunt una din cauzele coruptiei justitiei romanesti, si sunt unele din cele mai importante unelte ale coruptie. exact, nu sunt oameni, sunt unelte, sunt sociopati daca judecatorii stiu legea, pentru ce avem nevoie de avocati? evident, nu avem Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # întrebare? 28 iunie 2013 14:39 +2  Credeţi careva că se impune măsura arestării preventive în speţă? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # raspuns 28 iunie 2013 14:48 +1 DE CE? UNDE E PERICOLUL CONCRET???? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # întrebare 28 iunie 2013 14:50 +2   Nu este vorba de pericolul concret, e vorba că aşa a păţit de vreo lună şi ceva Botomei. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # EU 28 iunie 2013 14:54 +2 gata, se incheie in curand mascarada asta penibila cu asa zisul barou bota, infiintat prin ong si hotarare judecatoreasca. cine naiba a mai auzit ca o persoana juridica de interes national si general, sa se infiinteze prin hot jud, la fel ca un ong de doi lei ??!! astfel de entitati se infiinteaza prin efectul legii. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # TU, voi cum v-ati infiintat ? 28 iunie 2013 16:05 +1 VOI TRADITIONALII, CUM V-ATI INFIINTAT ? MACAR NOI AVEM UN TEMEI LEGAL DE INFIINTARE SI AVEM O JURISPRUDENTA VASTA CU 9 DECIZII ALE ICCJ, CARE AU PUTERE DE LEGE. VOI NU AVETI DECIT TUPEU SI FOARTE MULTI AVOCATI INFRACTORI CONDAMNATI, Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # EU 28 iunie 2013 14:56 0 gata, se incheie in curand mascarada asta penibila cu asa zisul barou bota, infiintat prin ong si hotarare judecatoreasca. cine naiba a mai auzit ca o persoana juridica de interes national si general, sa se infiinteze prin hot jud, la fel ca un ong de doi lei ??!! astfel de entitati se infiinteaza prin efectul legii. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # EU 28 iunie 2013 14:58 +2 gata, se incheie in curand mascarada asta penibila cu asa zisul barou bota, infiintat prin ong si hotarare judecatoreasca. cine naiba a mai auzit ca o persoana juridica de interes national si general, sa se infiinteze prin hot jud, la fel ca un ong de doi lei ??!! astfel de entitati se infiinteaza prin efectul legii. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # EU 28 iunie 2013 15:00 +2 gata, se incheie in curand mascarada asta penibila cu asa zisul barou bota, infiintat prin ong si hotarare judecatoreasca. cine naiba a mai auzit ca o persoana juridica de interes national si general, sa se infiinteze prin hot jud, la fel ca un ong de doi lei ??!! astfel de entitati se infiinteaza prin efectul legii. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # EU 28 iunie 2013 15:01 +2 gata, se incheie in curand mascarada asta penibila cu asa zisul barou bota, infiintat prin ong si hotarare judecatoreasca. cine naiba a mai auzit ca o persoana juridica de interes national si general, sa se infiinteze prin hot jud, la fel ca un ong de doi lei ??!! astfel de entitati se infiinteaza prin efectul legii. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # SPDD 28 iunie 2013 15:06 +2 BAI EU, MANANCI RAHAT CU GURA PLINA !!!! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # E.U. pt EU 28 iunie 2013 15:11 -1 ca sa dai 5 comentarii cu acelasi continut trebuie sa fii dus tare de acasa avocat traditional. exceptind faptul ca cele scrise demonstreaza ca nu stii carte esti unul din miile de analfabeti juridici  traditionali.auzi persoana juridica de interes national si general. oare florea nu va cere un control la cap? multi dintre voi sunteti clientii perfecti pentru spitalele de nebuni. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # gigi 28 iunie 2013 15:14 +1 da, ma, unbr e persoana juridica de interes national. cititi si voi legea 51/1995. si sunt de acord ca nu poate fi infiintata la fel ca un ong. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # gigelus 28 iunie 2013 15:37 -1 ne doare in basca de acordul tau gigi. sa mori tu ca ai citit de interes national in legea 51? lasa drogurile ca vezi si citesti aiurea.de inteles continutul unei legi suntem constienti ca nu te duce mintea. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # alexia 28 iunie 2013 15:42 +2 e adevarat, nu scrie de interes national, ci de interes public. e acelasi lucru, insa. cu bot-istii la puscarie !!! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # 992 28 iunie 2013 15:52 0 alexia, ti-e ciuda ca a trebuit sa dai mita ptr. a accede in profesia de avocat la flocea si cei de la Bota nu au facut la fel ? Ce frustrari ai cap de lemn ? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # infecto 28 iunie 2013 15:57 0 Ba, mizerie umana, nu ne sperie mafiotii-securisti de la Parchetul d.p.l. Judecatoria Suceava si nici coruptul de judecator care a emis mandatele de perchezitie. In schimb, pe tine si pe alti \\\"traditionali\\\" ordinari, o sa va bata Dumnezeu ! Stii ce a zis procurorul-securist de la Suceava ?! A zis ca face pipi pe toate hotararile judecatoresti definitive, care au statuat ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in conditiile legii. In orice stat civilizat, acesta ar fi fost dat afara din Parchet si trimis in judecata pentru abuz in serviciu. UNBR-florea, impreuna cu acest tip de procuror si judecator, reprezinta cancerul justitiei din Romania ! Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # gigelus pt alexia 28 iunie 2013 16:52 0 mai prostovane, interes national este acelasi lucru cu interes public? ma tu chiar esti analfabet juridic. florea stie ca efectiv nu ai cunostinte elementare juridice? bai tolomacus ia vezi si pune mina pe codul civil si vezi despre ce este vorba si cu ce se maninca persoana juridica. sigur esti un repetent juridic facut avocat de taticul cu bani. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Av.(Bota) NEAGU RODICA 28 iunie 2013 15:52 -1 Oameni buni, nu mai folosiţi pseudonime ! Sunteţi avocaţi, nu ? Pentru adăugarea unui comentariu vi se cere \\\"Nume\\\". Numele acesta înseamnă nume şi prenume. Dacă pretindeţi că aveţi un comentariu corect, de ce vă e teamă să vă menţionaţi corect numele ? Numai prin cunoaşterea noastră reciprocă, cu păreri argumentate pro sau contra unui barou, vom reuşi să îndreptăm lucrurile în avocatură. Vă mulţumesc, av. Neagu Rodica (tel.0743242121). Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # dosar penal 28 iunie 2013 16:40 -1 NEAGU RODICA=== vai steaua ei, e pleactă de acasă de mult timp. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Av.Neagu Rodica 28 iunie 2013 16:47 +1 Conform celor de mai sus, eşti un laş domnule \\\"dosar penal\\\" pentru că nu ai curajul să-ţi dai numele. Şi...te înştiinţez că nu sunt plecată de acasă căci altfel n-aş avea de unde să postez comentariul de faţă. Av. Neagu Rodica. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # gigi 28 iunie 2013 15:55 +2 bai, neagu rodica, nu mai scrie ca esti avocat, pt ca nu esti. te-ai inscris intr-un ong de doi lei, care nu poat avea legatura cu o uniune a avocatilor. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # pt gigi prostu\\\' 28 iunie 2013 16:05 +1 Ba, fraiere, si pe tine te va bate Dumnezeu. Profiti de faptul ca, voi cutumiarii, sunteti protejati de uriasul sistem mafiot care a cuprins justitia romana. Noi speram sa va bata justitia divina, singura care mai poate face dreptate in tara aceasta bananiera. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # barourile libere 28 iunie 2013 16:45 0 Domnule senator-avocat(structura Bota) Catalin Croitoru, nu va deranjeaza, nici macar acum, abuzurile procurorului si judecatorului de la Judecatoria Suceava ?! Dvs. chiar nu aveti nicio reactie ?! Celor doi copii ai dvs, care, de asemenea, sunt avocati in Baroul Bucuresti(Bota), nu li s-au perchezitionat domiciliile si cabinetele de avocat ?! Sunteti de nerecunoscut ! Cand aveti de gand sa mai si aparati avocatii legalei noastre uniuni ??  Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Av.Neagu Rodica 28 iunie 2013 16:41 +1 Domnule \\\"gigi\\\" sî ştiţi că eu am promovat examenul de primire în profesie la Baroul Bucureşti \\\"tradiţional\\\" şi doar după constatarea abuzurilor conducătorilor acestuia am plecat la \\\"Bota\\\". Iar dacă eşti avocat, şi nu o boarfă, să mi te adresezi cu \\\"dvs.\\\" aşa cum mă adresez eu celorlalţi colegi. Altfel, o să cred că domnul \\\"pt.gigi prostu\\\" are dreptate. Av. Neagu Rodica(tel.0743242121). Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # ionescu luminita 28 iunie 2013 17:16 0 dvs.santeti o doamna av.neagu rodica Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei:::::::::::::::,, 28 iunie 2013 16:38 +2              Recomand tuturor avocaților (UNBR Florea și UNBR Bota ) să fie calmi, să nu se mai agite, pentru că în curând se va decide dacă:    1. Dacă ,,SUCCESORII DE DREPT ,, ai UAR sunt născuți/inființați, sau     2. dacă UNBR Bota Pompiliu funcționează legal.     3. la CEDO vor fi foarte curând înregistrate cel puțin 5000 de plângeri împotriva României iar condamnările vor fi la valoarea PIB-ului pe o perioadă de cel puțin 10 ani Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # ionescu luminita 28 iunie 2013 17:21 0 unpr,succesorii de drept,pib 7ani Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat BB-52 28 iunie 2013 16:51 +1 Pana la CEDO 7/8 ani ne \\\"mananca\\\" ilegalistii astia care ne hartuiesc continuu de peste 10 ani si ne-au lasat fara clienti de nu avem cum sa facem fata datoriilor. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # avocat BB-52-BIS 28 iunie 2013 17:00 +3 Ar trebuii ca toti avocatii lui BOTA sa ne strangem toti 3/4 mii cati am mai ramas impreuna cu familiile, prieteni, cunostinte, angajati care ii avem pe cabinetele de avocatura in fata CSM/M.J. Parlament, Guvern sa manifestam ptr. a se lua urgent masuri de a modifica si completa legea avocaturii si sa continuam drumul si la CEDO sa manifestam si acolo sau sa ducem o scrisoare de protest cu privire la incalcarea acestui drept si la nerespectarea sutelor de hotarari judecatoresti in care ni sa recunoscut faptul ca practicam avocatura in mod legal si calitatea de avocat. Este mai rau ca pe timpul comunismului cand erau prigoniti, haituiti si deportati membrii partidelor istorice si alte categorii sociale. Unde s-a mai pomenit asa ceva. Vor sa ne extermine in masa ? Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # 992 28 iunie 2013 17:12 0 DA, de ce te miri ? Asta este un stat bolsevic, in care coruptii ne conduc si isi bat joc de noi. Asta e mamaliga romaneasca care doar fasaie din cand in cand. Asa ne trebuie, s-a votat masiv PSD, partidul bolsevic condus de un procuror plagiator. CSM = procuror, ICCJ = procuror, MJ = procuror, prim-ministru = procuror, flocea = militian. Ce fel de stat este asta ? BOLSEVIC !!!!!! In frunte cu securistul basescu ! Halal tara...... macar Rusia este condusa de un fost KGB-ist care a lucrat la \\\"vedere \\\". Pana si Rusia e un stat mai democratic decat RO, din anumite puncte de vedere......suntem un popor blestemat de propria noasta conduita. Asa facem/acceptam, asa trai avem. Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # ionescu_luminita 28 iunie 2013 17:18 0 vedere din oradea bh Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # Stati linistiti , BOTA NU E ARESTAT 28 iunie 2013 17:05 +2 Nu va panicati , NU mor caii cand vor canii.  Raspunde | Raspunde cu citat | Citat # ionescu luminita 28 iunie 2013 17:13 0 plangere furt telefon Raspunde | Raspunde cu citat | Citat Adauga comentariu Nume* Email* Website Trimite EDITORIAL Adina ANGHELESCU-STANCU „Noi, poporul” si Constitutia. America stie de ce! Razvan SAVALIUC Teribila arma prin care USL poate extirpa cancerul din DNA. Ministerul Finantelor poarta vina! Vorbe de fumoar – 28.06.2013 – Procuroarea Carmen Damian, care i-a dat NUP lui Basescu in dosarul privind spalarea de bani, a fost delegata de la PICCJ la DNA central! + DETALII ALTE VORBE DE FUMOAR Vorbe de fumoar - 27.06.2013 – Istoria neromantata a generalului Ion Vasilache, „reevaluat” pentru a fi pus in functia de sef la Parchetele Militare! Vorbe de fumoar – 26.05.2013 - Dosarul AVIASAN e gata. Boldea va fi trimis in judecata de DNA Galati alaturi de fostul sef al Parchetului Judecatoriei Galati si alte nume grele din zona! Vorbe de fumoar – 25.06.2013 - Judecatorii Sectiei penale a TMB nu pleaca in vacanta pana cand nu-si redacteaza toate motivarile restante! Vorbe de fumoar - 24.06.2013 - Culoar “portocaliu”: pentru sefia ICCJ isi fac lobby inca doi judecatori: vicepresedinta Aida Popa si Iulian Dragomir! Vorbe de fumoar – 21.06.2013 – Pleaca si procurorul Lucian Papici din DNA? FACEBOOK ULTIMELE COMENTARII unpr,succesorii de drept,pib 7ani PRETENE , LA KAPITOLUL IERTARI SUNT CU MULT PESTE MEDIE DAR REAUA CREDINTA SI NEMERNICIA U ... vedere din oradea bh dvs.santeti o doamna av.neagu rodica plangere furt telefon DA, de ce te miri ? Asta este un stat bolsevic, in care coruptii ne conduc si isi bat joc ... Nu va panicati , NU mor caii cand vor canii.  :cry: Ar trebuii ca toti avocatii lui BOTA sa ne strangem toti 3/4 mii cati am mai ramas impreun ... cum poate sa mareasca statul o taxa de 25 de ori fara sa fie si o marire a pib de 25 de or ... mai prostovane, interes national este acelasi lucru cu interes public? ma tu chiar esti an ... Pana la CEDO 7/8 ani ne \\\"mananca\\\" ilegalistii astia care ne hartuiesc continuu de peste ... Conform celor de mai sus, eşti un laş domnule \\\"dosar penal\\\" pentru că nu ai curajul s ... CELE MAI CITITE NOUL PORTAL al instantelor de judecata “dezvoltat” de Ministerul Justitiei a primit culoarea portocalie a partidului care l-a pus ministru pe Catalin Predoiu 22 decembrie 2010 Afisari 220136 INCHISORI PREA PLINE – Proiect de lege, in dezbatere in regim de urgenta la Senat, pentru amnistierea unor infractiuni minore si gratierea unor pedepse. Romania este condamnata pe banda rulanta la CEDO din cauza conditiilor umilitoare de detentie. Capacitatea legala de detentie e depasita cu peste 40%. Clementa va viza pe cei care au comis fapte cu pericol social redus (Proiectul) 10 martie 2013 Afisari 54816 EXCLUSIV - Lumeajustitiei.ro solicita redeschiderea dosarului privind moartea lui Sorin Crivat! Prezentam, in premiera, o adresa facuta de Crivat, din penitenciar, catre directorul SRI George Maior, din care reiese clar ca a lucrat pentru SRI, sub criptonimul Popescu Mihai! Cine l-a redus la tacere si de ce parchetul a musamalizat cauza? 23 decembrie 2011 Afisari 54696 EXPLOZIE IN RAZBOIUL BAROURILOR - Pompiliu Bota il someaza pe Gheorghe Florea sa prezinte actele de infiintare ale Uniunii sale, in baza unei sentinte penale definitive a Judecatoriei Sectorului 1 care a desfiintat plangerea UNBR - Florea 27 iunie 2011 Afisari 46151 Aviz Inspectiei CSM - Judecatorul Gabriel Nasui, de la Curtea de Apel Cluj, i-a admis firmei sotiei sale preschimbarea termenului de judecata intr-un dosar de opozitie la executare 7 iunie 2011 Afisari 39054 Rudele din sistem ale judecatorilor de la Tribunalul Municipiului Bucuresti 22 august 2010 Afisari 39041 DEZASTRU - Grefierii se iau cu mainile de cap in ECRIS IV! Cititi aici toate ineptiile acestui program, pe cale sa blocheze activitatea informatica din Justitie! 22 noiembrie 2010 Afisari 38966 Bomba la ”Spiru Haret”: Inalta Curte a statuat ca diplomele de licenta nu pot fi anulate de minister, ci doar de instanta de judecata (Document) 8 august 2010 Afisari 38957 OH, VIATA MEA! Poze cu presedintele CSM, Horatius Dumbrava, intr-un chef de chef, cu sticla de bautura in tricou! 21 ianuarie 2011 Afisari 38732 Rezultate catastrofale la examenul INM. Din 3119 candidati doar 72 au trecut testul! Cititi lista! (Document) 2 septembrie 2010 Afisari 34968 LUMEA JUSTITIEI •www.csm1909.ro •www.just.ro •www.scj.ro •www.mpublic.ro •www.pna.ro •www.diicot.ro •www.cab1864.eu •www.tmb.ro •www.asociatiamagistratilor.ro •www.anp-just.ro •www.unbr.ro •www.bota.ro •www.baroul-bucuresti.ro •www.executori.ro •www.uniuneanotarilor.ro •www.unpir.ro •www.declaratii.integritate.eu •www.pandectelesaptamanale.ro •www.adsa.ro ARHIVA NEWSLETTER Abonare Copyright © 2010 Lumea Justitiei. t_rid=\"luju\"; Statistici web Termeni legali si conditii $(document).ready(function(){ $(\".lightbox\").lightbox();$(\".scrollable\").scrollable({globalNav:true,size:2,items:\".items\",next:\".next\",prev:\".prev\",clickable: false }).autoscroll({autoplay:true,autopause:true,interval:5000}).circular();$(\"#calendar-container\").datepick({changeMonth:false,onSelect: function(dates) { go_to_date(dates); },maxDate: new Date(2013,5, 28,0,0,0,0) ,dateFormat: \'dd-mm-yyyy\'});$(\"#image-slider ul\").cycle({next:\"#image-slider .next\",prev:\"#image-slider .prev\",pager:\"#product-images-navigator\",speed:1000,pauseOnPagerHover:true,activePagerClass:\"a\",pagerAnchorBuilder:function(idx,slide){var $src=$(slide).find(\".lightbox\").attr(\"href\");var $ext=$src.match(/\\.[^.\\/:*?\"|\\r\\n]+$/);if($ext.length>0){return \" \";}}}); construct_window(); }); (new Image()).src = (\"https\" == document.location.href.slice(0,5) ? \"https://\" : \"http://\") + \"admon1.count.brat-online.ro/j0=,,,;+,id=\" + escape(\"MTMxNjc2ODQyMzA2N2Jhbm5lciBm.swf\") + \"+url=\" + escape(document.location.href) + \";;;\";

# Pol pentru ALEXIA date 29 June 2013 08:30 -2

Auzi ALEXIA?! Nu te mai ambala asa ca ti se sparg bubele de la gura, facute de la atatea felatii executate pentru admiterea in avocatura! Noroc ca nu doare prostia, ca ai fi urlat continuu, ca si alte fufe care se considera avocate.....

# Av.(Bota) NEAGU RODICA date 28 June 2013 15:52 +4

Oameni buni, nu mai folosiţi pseudonime ! Sunteţi avocaţi, nu ? Pentru adăugarea unui comentariu vi se cere \"Nume\". Numele acesta înseamnă nume şi prenume. Dacă pretindeţi că aveţi un comentariu corect, de ce vă e teamă să vă menţionaţi corect numele ? Numai prin cunoaşterea noastră reciprocă, cu păreri argumentate pro sau contra unui barou, vom reuşi să îndreptăm lucrurile în avocatură. Vă mulţumesc, av. Neagu Rodica (tel.0743242121).

# dosar penal date 28 June 2013 16:40 -5

NEAGU RODICA=== vai steaua ei, e pleactă de acasă de mult timp.

# Av.Neagu Rodica date 28 June 2013 16:47 +2

Conform celor de mai sus, eşti un laş domnule \"dosar penal\" pentru că nu ai curajul să-ţi dai numele. Şi...te înştiinţez că nu sunt plecată de acasă căci altfel n-aş avea de unde să postez comentariul de faţă. Av. Neagu Rodica.

# gigi date 28 June 2013 15:55 -6

bai, neagu rodica, nu mai scrie ca esti avocat, pt ca nu esti. te-ai inscris intr-un ong de doi lei, care nu poat avea legatura cu o uniune a avocatilor.

# pt gigi prostu\' date 28 June 2013 16:05 +5

Ba, fraiere, si pe tine te va bate Dumnezeu. Profiti de faptul ca, voi cutumiarii, sunteti protejati de uriasul sistem mafiot care a cuprins justitia romana. Noi speram sa va bata justitia divina, singura care mai poate face dreptate in tara aceasta bananiera.

# barourile libere date 28 June 2013 16:45 +4

Domnule senator-avocat(structura Bota) Catalin Croitoru, nu va deranjeaza, nici macar acum, abuzurile procurorului si judecatorului de la Judecatoria Suceava ?! Dvs. chiar nu aveti nicio reactie ?! Celor doi copii ai dvs, care, de asemenea, sunt avocati in Baroul Bucuresti(Bota), nu li s-au perchezitionat domiciliile si cabinetele de avocat ?! Sunteti de nerecunoscut ! Cand aveti de gand sa mai si aparati avocatii legalei noastre uniuni ?? 

# 992 date 28 June 2013 18:52 0

La Pastele cailor verzi de pe pereti !!

# Av.Neagu Rodica date 28 June 2013 16:41 +1

Domnule \"gigi\" sî ştiţi că eu am promovat examenul de primire în profesie la Baroul Bucureşti \"tradiţional\" şi doar după constatarea abuzurilor conducătorilor acestuia am plecat la \"Bota\". Iar dacă eşti avocat, şi nu o boarfă, să mi te adresezi cu \"dvs.\" aşa cum mă adresez eu celorlalţi colegi. Altfel, o să cred că domnul \"pt.gigi prostu\" are dreptate. Av. Neagu Rodica(tel.0743242121).

# ionescu luminita date 28 June 2013 17:16 0

dvs.santeti o doamna av.neagu rodica

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei:::::::::::::::,, date 28 June 2013 16:38 +2

             Recomand tuturor avocaților (UNBR Florea și UNBR Bota ) să fie calmi, să nu se mai agite, pentru că în curând se va decide dacă:    1. Dacă ,,SUCCESORII DE DREPT ,, ai UAR sunt născuți/inființați, sau     2. dacă UNBR Bota Pompiliu funcționează legal.     3. la CEDO vor fi foarte curând înregistrate cel puțin 5000 de plângeri împotriva României iar condamnările vor fi la valoarea PIB-ului pe o perioadă de cel puțin 10 ani

# ionescu luminita date 28 June 2013 17:21 -1

unpr,succesorii de drept,pib 7ani

# avocat BB-52 date 28 June 2013 16:51 +2

Pana la CEDO 7/8 ani ne \"mananca\" ilegalistii astia care ne hartuiesc continuu de peste 10 ani si ne-au lasat fara clienti de nu avem cum sa facem fata datoriilor.

# avocat BB-52-BIS date 28 June 2013 17:00 +5

Ar trebuii ca toti avocatii lui BOTA sa ne strangem toti 3/4 mii cati am mai ramas impreuna cu familiile, prieteni, cunostinte, angajati care ii avem pe cabinetele de avocatura in fata CSM/M.J. Parlament, Guvern sa manifestam ptr. a se lua urgent masuri de a modifica si completa legea avocaturii si sa continuam drumul si la CEDO sa manifestam si acolo sau sa ducem o scrisoare de protest cu privire la incalcarea acestui drept si la nerespectarea sutelor de hotarari judecatoresti in care ni sa recunoscut faptul ca practicam avocatura in mod legal si calitatea de avocat. Este mai rau ca pe timpul comunismului cand erau prigoniti, haituiti si deportati membrii partidelor istorice si alte categorii sociale. Unde s-a mai pomenit asa ceva. Vor sa ne extermine in masa ?

# 992 date 28 June 2013 17:12 0

DA, de ce te miri ? Asta este un stat bolsevic, in care coruptii ne conduc si isi bat joc de noi. Asta e mamaliga romaneasca care doar fasaie din cand in cand. Asa ne trebuie, s-a votat masiv PSD, partidul bolsevic condus de un procuror plagiator. CSM = procuror, ICCJ = procuror, MJ = procuror, prim-ministru = procuror, flocea = militian. Ce fel de stat este asta ? BOLSEVIC !!!!!! In frunte cu securistul basescu ! Halal tara...... macar Rusia este condusa de un fost KGB-ist care a lucrat la \"vedere \". Pana si Rusia e un stat mai democratic decat RO, din anumite puncte de vedere......suntem un popor blestemat de propria noasta conduita. Asa facem/acceptam, asa trai avem.

# ionescu_luminita date 28 June 2013 17:18 -2

vedere din oradea bh

# 992 date 28 June 2013 17:42 -2

Numai otrepele bolsevice imi dau minusuri comentariilor. Si ce daca ? Comentariul ramane acelasi. Sa dai minusuri pana ti se va usca mana, sluga bolsevica !! Asa sa-ti ajute Dumnezeu, tie si familiei tale pana la gradul IV !!

# Av. NEAGU RODICA date 28 June 2013 17:31 -1

Domnule \"BB - 52 - BIS\" ideea dvs. e bună numai că nu v-aţi dat numărul de telefon pentru a pune la punct detaliile unei acţiuni de protest. E uşor să spui \"hai, faceţi voi!\". Mai greu e să te implici în organizarea unei acţiuni. Eu am organizat sute de acţiuni stradale cu Asociaţia Victimelor Magistraţilor din România pe care o conduc şi ştiu ce înseamnă. Av. Neagu Rodica(tel.0743242121).

# Pol date 28 June 2013 20:16 +2

Da...si ECOSOC sa fie anuntat intrucat NI SE INGRADESTE DREPTUL LA MUNCA in conditii legale, de plata a impozitelor si contributiilor la bugetul statului!!

# Stati linistiti , BOTA NU E ARESTAT date 28 June 2013 17:05 +7

Nu va panicati , NU mor caii cand vor canii.  :cry:

# Stati linistiti, BOTA E ARESTAT date 29 June 2013 17:03 -1

Scrie in ziarul Adevarul de azi 29.06.2013, ca Bota e arestat impreuna cu 6 avocati.

# 992 date 29 June 2013 17:06 0

Asa, si ? Ai avut un orgasm din cauza asta ?

# ionescu luminita date 28 June 2013 17:13 -1

plangere furt telefon

# Rudolf date 28 June 2013 18:01 +5

Procurorul de la Parchetul d.p.l. Judecatoria Suceava e, pur si simplu, cretin. Acest individ ar trebui dat afara din Parchet si trimis in judecata. Desi, Bota i-a prezentat hotarari definitive de la Curtea de Apel Suceava si ICCJ, care au statuat faptul ca cei pe care-i cerceteaza au dobandit calitatea de avocat in conditiile Legii 51/1995, procurorul a ignorat acest aspect. Cu alte cuvinte, traim intr-o tara in care, unii procurori si judecatori, se sterg la dos cu hotararile judecatoresti, fara ca CSM-ul sa-i sanctioneze in vreun fel. Nici macar in Africa nu s-ar putea intampla asa ceva! E nevoie de inca o revolutie in aceasta tara ! Unii procurori si judecatori au devenit mai nocivi, pentru cetateni, decat securistii lui Ceausescu !

# av. BB-52 ptr. av. NEAGU RODICA date 28 June 2013 18:08 -2

Da prea mult te victimizezi si tragi la raspundere pe altii cand nu-i cunosti cine sunt si ce au facut ptr. democratia din Romania. poate eu am facut mai multe ca tine chiar si sub aspectul respectarii drepturilor omului dar nu e timpul sa ne facem bilantul sau SV fiecare ca oricum ai ramane in urma si pe aceasta problema. Mis e pare ca altii sunt si stau ca\" sobolanii\" in transee si asteapta sa vada ce fac altii ptr. ei. eu nu te-am rugat pe tine sa faci nimic asa c anu te mai vaita. Nu vezi ce se intampla daca nu suntem uniti, suntem dezbinati?

# Av. Neagu Rodica date 28 June 2013 18:25 0

D-le av. BB - 52 eu nu trag la răspundere pe nimeni întrucât nu sunt parchet sau instanţă. Cred că ai înţeles greşit ceea ce am scris. Şi pentru asta închei dialogul cu tine. Av. Neagu Rodica.

# întrebare? date 28 June 2013 18:09 +1

 E adevărat că unul din colegi a fost reţinut pe 24 ore?

# bota date 28 June 2013 18:17 0

multumesc tutuor fraierilor care s-au inscris la mine in ong si mi-au dat spaga, aaa, pardon, donatie, cate 2000 lei.

# Pol date 28 June 2013 20:21 +1

Bai invidiosule! Noi am dat o singura data 200 de lei, insa tu dai in fiecare an cu mult mai mult, si de aia sunteti evazionisti si veti urma in moara procurorilor cat de curand! Sa dat pomenile inapoi si sa va cercteze in cate cauze declarati in fata instantei ca reprezentati clientii \"fara cheltuieli de judecata\"....Evazionistilor! Sa vedeti cand va veni vremea sa iesiti la pensie ca nu veti mai avea de unde sa primiti bani, caci vi I-au dosit smecherii de Florea si ai lui acoliti! Sa vedem cine rade atunci?

# Tac date 28 June 2013 21:13 0

ai dat o singera data spaga degeaba, fraiere!Pazeste-ti spatele, tu urmezi...stii ça ti-au intrant de mult in laptop...

# awa date 29 June 2013 10:51 +2

Stie cineva daca Bujorica a reusit sa dea gaura la macaroana? :D Monopolul avocaturii alimentat de institutiile statului trebuia anchetat de Comisia Europeana!!!Nu credeti dl. Bota?Ati cerut Comisiei altceva decat trebuia sa cereti.....

# IOAN DUSCAS date 28 June 2013 18:30 -4

DE SAPTE ANI DE ZILE O TRUPA DE INFRACTORI DIN RANDUL PROCURORILOR INCLUSIV DNA, DIICOT SI PICCJ MA SUSPECTEAZA DE ABSOLUT ORICE VOR SI PENTRU SIMPLUL FAPT CA VOR ! CE ESTE  UN PROCUROR IN MOMENTUL IN CARE IN LIPSA INDICIILOR DIN CARE SA REIASA IN MOD REALIST PARTICIPAREA UNUI OM LA COMITEREA UNEI INFRACTIUNI INCEPE A-L SUSPECTA PE BAZA DE BUN PLAC? CE INFRACTOR POATE PREZENTA UN GRAD MAI RIDICAT DE PERICULOZITATE PENTRU SOCIETATE DECAT UN INFRACTOR DIN CATEGORIA OAMENI AI LEGII IN MOMENTUL IN CARE ACESTA DERUL;EAZA ACTIUNI ILEGALE ? DE SAPTE ANI DE ZILE INFRACTORI DESOEBIT DE PERICULOSI DIN RANDUL PROCURORILOR , AI SERVICIILOR SECRETE , AI MINISTERULUI DE INTERNE SI JUSTITIE MA VANEAZA ZI DE ZI PE BAZA DE BANI PUBLICI SI BUN PLAC ! ACEASTA TRUPA DE INFRACTORI NENOROCITI IMI FURARA MOSTENIRILE PE BAZA DE DOCUMENTE FALSIFICATE IAR ULTERIOR ACEIASI INFRACTORI SE HOTARARA SA MA ELIMINE IN STIL MAFIOT ! ESTE INADMISIBIL CA ACESTI INFRACTORI SA NU FIE TRASI LA RASPUNDERE CIVILA SI PENALA   

# :) date 28 June 2013 18:34 +1

E bine ca stati sa postati si aia planuiesc sa va suie in dube. Din arest nu prea mai puteti sa faceti nimic, mai bine va organizati pana nu patiti ca Botomei.

# IOAN DUSCAS date 28 June 2013 18:38 0

DE SAPTE ANI DE ZILE O TRUPA DE INFRACTORI DIN MINISTERUL DE INTERNE , JUSTITIE , SERVICII SECRETE , PROCURORI , JUDECATORI SI INFRACTORI DE PE SCENA POLITICA MA MONITORIZEAZA IN DIRECT PE BAZA DE BUN PLAC ! CE LEGE LE PERMITE ACESTOR INFRACTORI MONITORIZAREA UNUI OM CINSTIT ? ACESTOR INFRACTORI LI SE FALFAIE DE LEGE DAR PRETIND A FI OAMENI AI LEGII ! ZI DE ZI ACESTI INFRACTORI PRIN INTERMEDIUL UNOR COLABORATORI PLATITI CU BANI PUBLICI SI FAVORURI JUDICIARE MONTEAZA IN IMEDIATA MEA APROPIERE SCENENTE DIN CARE ACEIASI INFRACTORI DUPA INTERCEPTARE SA DEDUCA CE LE PICA BINE ! ZI DE ZI TOT CE SE AUDE IN IMEDIATA MEA APROPIERE ESTE INTERPRETAT IN SENSUL DORIT DE CATRE OI TRUPA DE INFRACTORI PLATITI DE LA BUGET SI ULTERIOR ADUS LA CUNOSTINTA PUBLICULUI LARG ! DE EX AZI MERG LA UN MAGAZIN SA CUMPAR PAINE IAR VANZATOARE SPUNE CATRE UN CLIENT \"ESTI RUDA CU ALA DE LA CLUJ CARE A MURIT?\" AUTOMAT ACEASTA SOCOTEALA VINE INTERPRETATA IN SENSUL CA DACA A MURIT CINEVA INSEAMNA CA EU AS FI RESPONSABI  

# Coco date 28 June 2013 19:00 +1

Asa e ! Tu esti responsabil doar pentru prostie si nimic altceva!

# Coco date 28 June 2013 18:58 -3

Pst! Va spun un secret.... Nu sunteti avocati, baieti! Sunteti o mana de tristi care nu ati reusit la examen si v-ati facut o cooperativa de as-zisi avocati! Au inceput sa va stranga de acum ...bota , botmei sunt doar inceputul! Voi urmati si gandul asta va omoara! Voi sunteti avocati doar in biroul vostru, acasa si pe strada! In sala de judecata zburati ca Peter Pen ca nimeni nu recunoaste niste prosti care nici examenul la Barou n-au fost in stare sa-l treaca. \\\"Cu stima\\\", av Coco

# coco.starc mai apleaca capul sa nu ti-l taiem date 28 June 2013 19:08 0

Tu reusesti sa debitezi pe secunda mai multe cretinisme decat poate sa debiteze un gater 100 mc de lemn. CREIEERUL TAU E IN VEGETATIE?

# infectule date 28 June 2013 19:11 0

Esti infect bai Coco sau Caca(e acelasi lucru). Analfabetule, tu ai dat vreun examen ? Nulitate ce esti ! Ai dat sfanta SPAGA pentru a patrunde intr-o casta mafiota, care e tolerata de magistratii lasi si corupti ai acestei tari. Dar, va veni si ziua dreptatii, jegule !

# D-lui av. (tradiţional) Coco date 28 June 2013 20:07 +2

D-le Coco, dacă citeai mai sus ai fi putut constata că eu am promovat examenul de primire în profesie la \"tradiţionali\" dar, din cauza abuzurilor conducerii de la acea vreme(decan Toma Dragomir), am plecat la Bota. Aşa că nu ne băga pe toţi în aceeaşi oală ! Av. Neagu Rodica.

# pt. Rodica N. date 28 June 2013 21:07 -2

Rodico, ce-ai vrut sa spui cu \"nu ne baga pe toti in aceeasi oala\"?! Daca iti e asa dor de casta mafiota, bate, din nou, la usa acesteia ca pote ti se va redeschide.

# Pentru COCO date 28 June 2013 20:24 0

Vezi bah COCO?! De aia ai nume de papagal! ca nu stii carte! Ai lipsit de la gramatica si de la celelalte materii importante astfel incat nivelul tau cultural este identic cu bancnota din statul ala African, in padurile caruia locuiesti pe craca!

# manifest date 28 June 2013 20:48 0

Pe aceşti avocaţi cine îi apără? Cei fără acte de înfiinţare? Fiecare avocat de la Bota trebuie să solicite la audiere să fie asistat de un avocat cu actele de înfiinţare ale baroului pe masă, să vedem câţi tradiţionali vin? Împotriva organelor de cercetare penală, a procurorului se poate formula cerere de recuzare conform codului de procedură penală. Instituţile statului dorm în aceste cazuri, banii pentru aceste cercetări cine îi plăteşte, cumva cei care fac anchete?

# vali date 28 June 2013 20:55 -1

Foarte ccorect

# vali date 28 June 2013 20:51 +1

Se joaca uultima carte

# vali date 28 June 2013 20:52 +1

Se joaca uultima carte!

# manifest date 28 June 2013 21:02 +5

Hărţuirea pe la poliţie trebuie să înceteze, să ceară poliţia actele tradiţionalilor şi după ce au actele lor de înfiinţare, dacă pot să declare că hotărîrile judecătoreşti ale barourilor Bota sunt nelegale. Noi vom solicita să se rejudece toate hotărârile de după 1995 pentru a se stabili care sunt legale şi care nelegale.

# ii date 28 June 2013 21:33 0

http://www.botosaninecenzurat.ro/20120224-exclusiv-fara-precedent-in-botosani-doi-avocati-in-cazul-jafului-de-37000-de-euro-amendati-de-procurorii-de-caz.html

# coco date 28 June 2013 22:10 +4

Din pacate ceea ce se intampla la ora actuala in Romania ajunge direct forurile de specialitate din Germania care prin intermediul unor persoane platite expres pentru acest lucru tin la curent forurile internationale si sa nu va mire daca in curand iar il vom pe primul ministru sa dea explicatii cu privire la ce se intampla in Romania

# Totti date 28 June 2013 23:22 +3

Pseudo-procurorul de la Suceava este exemplul clasic al coruptiei din Parchetele romanesti. Nu-l intereseaza, catusi de putin, hotararile judecatoresti definitive care au statuat ca, avocatii din UNBR-Bota, exercita profesia de avocat potrivit legii. Mai mult, acest individ stie ca e protejat de mai marii Parchetului general, adica, de catre cei care, la randul lor, se afla in cardasie cu mafiotii traditionali. Insa, lucrul cel mai grav este faptul ca senatorul-avocat(aripa Bota), Catalin Croitoru, tace ca un las si nu protesteaza impotriva abuzurilor savarsite fata de avocatii din cadrul UNBR-Bota. 

# Aer Cald date 28 June 2013 23:25 0

Dar vai...ce avem noi aici ?! Perchezitii ?! Dar vai, unde au loc aceste perchezitii ?! La dl. B ? Dar vai...oare de la ce vine acest B ?!...dar vai...m-a luat somnu\' brusc...noapte buna

# Aer parfumat date 28 June 2013 23:31 +1

Cred ca te-a luat somnul de la aerul cald si parfumat, pe care l-ai inhalat cu multa placere si provenit de la dosul avocatilor(Bota)...

# PENTRU DL PORCUROR date 28 June 2013 23:52 +4

Domnule PORCuror Bujoreanu, o sa te arda in ,,gaura de la macaroana,, cu plangeri la CSM toti avocatii perchezitionati pana cand o sa te IMBUJOREZI cum s-a imbujorat Bujorel cand a vazut Bucurestiul. Ca, deh, te-ai dus si tu pi la Bucuresti sa vezi cat de prost esti.

# PENTRU DL PORCUROR date 28 June 2013 23:54 +1

Domnule PORCuror Bujoreanu, o sa te arda in ,,gaura de la macaroana,, cu plangeri la CSM toti avocatii perchezitionati pana cand o sa te IMBUJOREZI cum s-a imbujorat Bujorel cand a vazut Bucurestiul. Ca, deh, te-ai dus si tu pi la Bucuresti sa vezi cat de prost esti.

# Popa Topala date 29 June 2013 00:02 +3

D-le senator-avocat(aripa Bota) Catalin Croitoru, cat timp veti mai da dovada de lasitate si nu veti protesta impotriva abuzurilor savarsite de unii magistrati corupti, fata de avocatii legalei UNBR-Bota ?! Domnule, sunteti direct afectat si mai mult decat atat, aveti si doi copii inscrisi in aceeasi uniune de avocati(Bota). Cum puteti ramane indiferent si fara reactie ?!

# jurist date 29 June 2013 08:37 +6

ceea ce mi se pare absurd este ca acest procuror a dispus perchezitii. pentru ce? e o dovada de lipsa de profesionalism. oamenii nu s-au ascuns, si-au depus delegatii la dosarele in care reprezentau clientul. decat sa faca asemenea circ si sa sperie familiile unor oameni care desfasoara o activitate in baza unor acte legale, nu era mai simplu sa solicite documentele de la arhiva? e asa de scump un xerox la arhiva? singurul scop pentru care a procedat astfel este sa faca circ ca sa vada lumea ce mare procuror este si la pensie sa-l primeasca fara examen in baroul neinfiintat. un profesionist solicita in primul rind actele de infiintare, eu asa stiu ca cine face o plingere in primul rind trebuie sa-si decline identitatea. noi despre ce vorbim, despre fantomele neocomuniste lezate de concurenta?

# Gica date 29 June 2013 12:22 -2

1. \"acest procuror a dispus perchezitii\" - domnule jurist, cine dispune efectuarea perchezitiilor domiciliare (inclusiv in sedii profesionale)? Hai sa-ti spun eu - judecatorul le dispune, nu procurorul.    2. \"delegatie\" are avocatul din oficiu (celor de la Bota nu li se permite sa intre pe oficii) - ce aveau respectivii se numesc \"imputerniciri avocatiale\".  Esti un jurist extraordinar. Faci confuzii pe care nu le face nici macar un student de anul III. Mai usor cu jignirile (ca am vazut ca la asta te pricepi) si mai deschide si tu Cpp.

# gica calorie date 29 June 2013 20:09 +2

ba ce le mai stii tu pe toate.esti as in delegatii, ca vorba aia pomana statului ingrasa si e bunaaaaa. ai avut vreodata imputerniciri avocatiale? e clar ca nu, doar de aia stai si comentezi ca prostul pe net toata ziulica. si apropo in anul 3 nu cred ca se preda despre baroul lui florea si actele depuse de delicventii sai neinfiintati.

# Pol date 29 June 2013 08:39 +1

Care avocet Croitoru? Asta a fost pe sticla doar cat a avut nevoie sa fie votat, apoi s-a dat la fund. Titlul de avocet a dat bine in fata alegatorilor....era present si pe facebook si la TV....un pdl-ist vopsit care a schimbat tabara doar pentru folosul propriu, ca si alti politicieni de cartoon...Pentru dl. Imbujoreanu, ii spunem ca nu trebuia sa se deplaseze la Bucuresti ca sa afle ca este obedient si slab pregatit professional....Mai mult, nici nu era competent sa efectueze actele de urmarire penala intrucat competenta apartine Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava! D-le ministru procuror Cazanciuc ! Reciclati cadrele numite de Basescu pentru ca sunt total nepregatiti! La militia se invatau alte metode, gen bulaneala , marturisirea regina probelor,etc....Acum sunt depasite chestiile astea!

# 992 date 29 June 2013 10:19 +1

Senatorul croitoru ? Un las ordinar, un politruc gainar. Cred ca intr-o buna zi il vom vedea avocat in turma lui flocea. Un caracter de 2 bani, ca marea majoritate a pseudo-clasei politice de la noi. Astia sunt reprezentantii nostri, niste ipocriti si lipsiti de demnitate.

# marian date 29 June 2013 08:48 -2

bota si-a inchis sait-ul

# 992 date 29 June 2013 09:57 +1

Pe cuvantul tau de pionier ca l-a inchis ??

# NIMERNICUL date 29 June 2013 09:21 0

Se aude prin tară că Saptămâna următoare la Bucuresti  va fi mare CONGRES cu deplasare către CSM, MJ și Guvern, dacă stie cineva mai concret sau dacă sigur are loc un asemenea congres ???????

# Albastru date 29 June 2013 10:11 0

Site-ul nu este inchis, dar nu stim ce este cu Bota

# avocat XXX date 29 June 2013 10:12 +8

Ce se intampla cu noi seamana a politie politica. Este inadmisibil sa se intample asa. Pentru faptul ca muncesti cinstit si iti desfasori activitatea profesionala in baza licentei pe care ai dobandit-o sa fi perchezitionat, sa fi tracasat, dus la audieri, intimidat si umilit pentru ca sa le faca jocul traditionalilor. Seamana a genocid intrucat doresc sa ne extermine in masa pe noi cei 3/4 mii de avocati, familiile noastre , angajatii nostrii facandu-ne si fabricandu-ne dosare penale. Astazi acesta este razboiul modern si sistemul de exterminare prin a-ti lua painea de la gura, intrii in \"faliment cu familie cu tot\" si \"te imbolnavesti de inanitie\" Cum este posibil asa ceva cand sunt sute daca nu chiar mii de hotarari care ne recunos calitatera de avocat. Unde este autoritatea de lucru judecat? unde este Statul de drept si respectarea legii sa vi sa ma perchizitionezi sa imi sperii familia, sa ma umilesti in asa hal, sa vada vecinii si intreaga tara si in final clientii mei sa fie deturnati la traditionali. In ce tara trtaim Doamne? Institutiile Europene nu se autosesizeaza de incalcarea acestor drepturi? Mai rau ca la \"cocotieri\". Cum este posibil sa faca un magistrat asa ceva si sa ne incalce aceste drepturi castigate cand el are obligatia de a ne respecta si proteja aceste drepturi castigate chiar si prin hotarari judecatoresti. O data ce am castigat aceste drepturi ele sunt ireversibile pe principiul autoritatii de lucru judecat. Cum este posibil sa ne tina continuu in cercetari,in stres mai mult de peste 10 ani. Ambasadele tarilor democratice ar trebuii sa se autosesizeze de acest \"genocid, masacru profesional si exterminarea noastra \" in masa.

# awa date 29 June 2013 10:48 +2

Stie cineva daca Bujorica a reusit sa dea gaura la macaroana? :D Monopolul avocaturii alimentat de institutiile statului trebuia anchetat de Comisia Europeana!!!Nu credeti dl. Bota?Ati cerut Comisiei altceva decat trebuia sa cereti.....

# BOTA E ARESTAT date 29 June 2013 20:15 -4

NU-I MAI PUNE INTREBARI PRIETENULUI TAU BOTA, CA NU ARE LAPTOP-UL CU EL IN AREST.

# BERCEA MONDIAL. ,, e manevra lu fratii miei.............,, date 29 June 2013 10:57 +4

MAFIA AVOCATURII: menținută și promovată de instituții importante ale statului.          Contractele UNBR Florea Gheorghe plătite din ,,BANI PUBLICI ȘI EUROPENI,, în anul 2012 însumează peste 500.000.000. EURO (cincisute milioane euro), în condițiile când nu sunt înființati și nu funcționează legal ??????????????          Nici-un consumator de servicii de asistență juridică nu deține actele de inființare sau funcționare ale UNBR

# BERCEA MONDIAL. ,, e manevra lu fratii miei.............,, date 29 June 2013 10:59 +4

MAFIA AVOCATURII: menținută și promovată de instituții importante ale statului.          Contractele UNBR Florea Gheorghe plătite din ,,BANI PUBLICI ȘI EUROPENI,, în anul 2012 însumează peste 500.000.000. EURO (cincisute milioane euro), în condițiile când nu sunt înființati și nu funcționează legal ??????????????          Nici-un consumator de servicii de asistență juridică nu deține actele de inființare sau funcționare ale UNBR

# barourile libere date 29 June 2013 11:37 +4

D-le procuror corupt si incompetent, Bujoreanu, daca tot faci jocurile castei mafiote-florea si dovedesti ca ai o mentalitate de procuror stalinist, iti propunem, daca tot te dai viteaz, sa-i cercetezi si pe copiii senatorului-avocat(aripa Bota), Catalin Croitoru, care sunt avocati in cadrul Baroului Bucuresti(Bota). Procedand astfel, poate il vei determina pe \"curajosul\" senator, sa reactioneze, in sfarsit, impotriva abuzurilor tale.

# Dutu date 29 June 2013 11:44 +1

Se pare totuși că TOTUL ESTE ILEGAL . Pentru a putea fi cercetați , acești avocați trebuiau să fie cercetați legal de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel și nu de pe lângă judecătorie . Există cel puțin până la condamnarea definitive prezumția că sunt avocați .Oare acești procurori nu pot fi acuzați de abuz în serviciu contra intereselor persoanei dar și contra intereselor publice ?? Există dovezi cu carul de incompetenta și escrocheria ce o practică avocații așa ziși recunoscuți de judecători și procurori , avocați care se pare petrec concediile cu judecători la care le și plătesc concediile peste mpări și țări , avocați la care vin judecătorii să-și bea cafeluța în timpul serviciului , etc.etc.Nu cumva sistemul judiciar din România s-a transformat în cea mai perfecta mafie din lume , sub cupola așa zise-i justiții române ?? La cine să mai apelăm sau trebuie să punem mâna pe bâtă...

# Sile Camataru date 29 June 2013 11:44 -5

La puscarie, la puscarie!!! V-a sunat, in sfirsit, ceasul! De-abia va astept pe toti linga mine!

# santinela date 29 June 2013 11:51 +5

Mai ce procuror timpit poti fi sau mai degraba sluga la cineva sa incepi urmarirea penala pentru exercitarea profesiei de avocat in mod ilegal cind ai la dosar sau stii foarte bine ca multe spete de acest fel,cu acelasi obiect au obtinut hotariri judecatoresti definitive(la diferite nivele) favorabile lor si nefavorabile tie ca procuror. Dati cu reclamatiile in \"pitifelnic\"(procuror) pentru abuz in serviciu,dati la presa locala,straina oriunde si faceti-l de mirul lumii. Asta trebuie trimis in judecata pentru port ilegal de creier.

# ovidiu date 29 June 2013 12:31 -1

evenimentul zilei bota retinut

# AVOCAT date 29 June 2013 12:49 -3

Era si timpul! Infractorii incepeau sa creada si ei in ceea ce faceau. Cu timpul vor raspunde toti. Astept sa-l vad pe turbatul de Teodorescu N. incatusat, pentru ca merita.

# gigel date 29 June 2013 15:20 -1

http://www.evz.ro/detalii/stiri/sase-avocati-retinuti-pompiliu-bota-dupa-gratii-1045037.html Cred ca statul roman tine neaparat sa ii mai plateasca lui Bota ceva banuti ptr. arestari ilegale. Si inca 5 insi pe langa el. Cand vor fi sanctionati procurorii si judecatorii in tara asta ptr. faradelegile infaptuite ???

# AVOCAT date 29 June 2013 12:56 -6

Actiunea procurorilor este una normala, pentru ca orice persoana care pretinde ca este ceea ce nu este, comite o ilegalitate. Asa au procedat toti botistii, se dadeau avocati, inselau oamenii si le luau banii, dupa care Dumnezeu cu mila. La bota ajungea \"avocat\" orice individ care platea 200 euro.

# Zico date 29 June 2013 13:51 -1

Procurorul mafiot, de la Suceava, incurajat de mafia \"traditionalilor\" si de alti magistrati corupti, demni de o justitie de lumea a III-a, face ce vor muschii lui, stergandu-se la c.u.r. cu o intreaga  jurisprudenta favorabila avocatilor din UNBR-Bota. Din pacate, singura salvare a acestei tari este inca o revolutie. In prezent, unii procurori si judecatori, care beneficiaza de protectia politrucilor parlamentari, au devenit mai nocivi decat securistii lui Ceausescu. Basescu, Ponta, Antonescu, Voiculescu, sunt aceeasi Marie cu alta palarie. Dreptatea a murit definitiv in aceasta tara ! 

# avocat pt AVOCAT date 29 June 2013 13:44 +2

Poliţia recunoaşte oficial că barourile “clasice” nu deţin acte de înfiinţare Barourile lui Pompiliu Bota (avocatul care a înfiinţat primul barou “paralel” din ţară, respectiv Baroul Constituţional) au obţinut pentru prima dată de când se luptă cu autorităţile o recunoaştere oficială a faptului că sunt singurii care posedă acte de înfiinţare. A PRETINDE CEEA CE NU ESTI INSEAMNA A FI CINEVA CARE PRETINDE CA ESTE AVOCAT ...DAR NU ESTE DEOARECE ENTITATEA DIN CARE FACE PARTE NU EXISTA DE FACTO SI DE JURE! CUM SUNT BAROURILE TRADITIONALE!!

# AVOCAT pentru cel ce se crede avocat date 29 June 2013 20:29 -3

Politia nu v-a recunoscut nimic. Voi nu ati existat niciodata legal. Probabil ca multi dintre voi nici nu stiti ca asociatiile infiintate de Bota nu mai exista (unele au fost desfiintate voluntar de Bota, altele de instante) Oricum toate hotararile judecatoresti de care va prevalati au fost desfiintate, asa ca voi sunteti simpli cotizanti la bunastarea lui Bota, comitand astfel infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii, iar acum incepe sa se stranga latul si ati intrat in panica. Minciuna pe care o folositi, ca nu stiu ce institutie v-a recunoscut calitatea de avocat iese la lumina. In primul rand calitatea de avocat se dobandeste in conditiile legii 51/2005, nu in urma recunoasterii de catre cineva. Iar daca ati reusit sa pacaliti pe unii, si v-au primit prin nustiu ce institutie, nu inseamna ca sunteti avocati. Asa ca TOTI BOTISTII NU SUNT AVOCATI!

# gigel date 29 June 2013 20:41 +1

stii cum arata un******? uita-te in oglinda.

# vlad ionescu cristian date 29 June 2013 13:48 +1

in 2010 am vrut sa dau in baroul bucuresti,am vb cu cineva ...si mi a zis ca pt a intra trebuie sa dau 10000 euro si am asigurata intrarea cat si stagiatura sigur (pot da toate detaliile la politie) insa am refuzat sa dau atatia bani oamenilor d lui florea... acum ma gandesc sa dau in baroul bota pt a deveni avocat cu acte in regula fara sa mai dau 10000 euro

# Gica date 29 June 2013 13:57 -1

Ai vorbit cu cineva.... vai! A fost acum ceva vreme vehiculat prin presa un caz, in care o proasta a vorbit si ea cu \"cineva\" care i-a spus ca pentru nu stiu cate mii de euro ii asigura intrarea in barou. Cand colo, acel \"cineva\" n-avea nicio legatura cu baroul si, dupa ce proasta i-a dat banii, s-a facut nevazut. E plina tara de astfel de \"cineva\", borfasi, care pretind ca, pentru o anumita suma, iti asigura intrarea in barou/magistratura/notariat etc. Simplul fapt ca pretind banii aia nu inseamna ca au si influenta pretinsa. Daca vrei sa intri in barou, pune-te pe invatat serios si fa o incercare la examen la ambele barouri (fara sa dai cuiva spaga). Atunci te vei lamuri care e examenul corect.

# AVOCAT date 29 June 2013 19:54 +1

GRESIT! Toti adeptii lui Bota au incercat sa vorbeasca cu cineva. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va interesati cand se sustine examenul de admitere in profesi, sa va inscrieti si sa INVATATI, pentru a promova examenul.

# pt boul de AVOCAT date 29 June 2013 20:12 0

ne-am interesat la mata dar ne-a cerut vreo 50000 de euro spaga!

# pt boul de tine date 29 June 2013 21:51 0

daca e asa de ce n-ai denuntat, ma??? ia zi tu...

# pt VLAD IONESCU CRISTIAN date 29 June 2013 20:24 0

CONTACTEAZA-MA LA TEL. 021/311 35 77.

# dan date 29 June 2013 13:49 0

http://www.gds.ro/Actualitate/2006-04-17/Spaga+pentru+admiterea+in+Barou

# IOAN date 29 June 2013 13:52 -1

Daca Bota si a facut Barou ce ma opreste sa fac si eu unu?

# manifest date 29 June 2013 14:51 +1

Te opreşte legea, în 20 iunie 2004 când a înfiinţat Bota barouri, legea 51/1995 nu interzicea înfiinţarea de barouri. Pe 23 iunie 2004 a fost publicată în Monitorul Oficial al României legea 255/2004 care interzice înfiinţarea de barouri. Constituţia României prevede că legea se aplică pentru viitor nu şi pentru trecut.

# manifest date 29 June 2013 14:52 +3

Te opreşte legea, în 20 iunie 2004 când a înfiinţat Bota barouri, legea 51/1995 nu interzicea înfiinţarea de barouri. Pe 23 iunie 2004 a fost publicată în Monitorul Oficial al României legea 255/2004 care interzice înfiinţarea de barouri. Constituţia României prevede că legea se aplică pentru viitor nu şi pentru trecut.

# pt IOAN date 29 June 2013 15:33 +1

IOANE bati campii ! Nu Bota si-a facut barou, ci justitia a hotarat irevocabil ca un ONG are dreptul sa infiinteze barouri. Pe vremea aceea nu existau barouri de jure, intrucat Legea 51/1995 nu infiinta barouri, ci doar definea notiunea de barou.  Dar, pentru tine si procurorul mafiot de la Suceava, e mai greu de inteles. 

# barourile libere date 29 June 2013 14:08 +1

Unde sunt studentii de la DREPT ?! De ce nu se solidarizeaza cu Bota, cel care lupta cu un urias sistem mafiot pentru ca licentiatii in DREPT sa poata deveni avocati, fara a fi obligati sa dea SPAGA de zeci de mii de euro ?! Daca intr-o tara ca Germania, ar avea loc asemenea abuzuri si ar aparea un luptator pentru dreptate, precum Bota, toti studentii s-ar solidariza cu acesta si nu doar cei de la DREPT. Este vorba despre civilizatie. Toata mass media din Romania intoxica cetatenul roman, calomniindu-l permanent pe Bota si pe colegii avocati ai acestuia. Acestia, desi au hotarari judecatoresti, cu putere de LEGE, de partea lor, nu sunt lasati sa-si exprime punctul de vedere. Nici securistii nu puteau impune o cenzura mai eficace.

# barourile libere date 29 June 2013 14:14 -1

Erata: \"sa poata sa devina...\"

# make date 29 June 2013 14:37 -1

Poti sa spui orice, tot intr-un stat politienesc, mafiot si corupt traim si asa va mai fi pana-i cuc, asa e romanu si romanica-batuti de Dumnezeu, de-a lungul istroriei si in viitor

# Gica date 29 June 2013 14:41 +1

Studentii de la Drept (ma refer la studentii de 20-25 ani, nu studentii tomnatici care se apuca de Drept la 40+) nu se solidarizeaza cu Bota pentru ca sunt copii destepti. De ce sa lupte pentru un sarlatan care, pentru intrarea in profesie, le cere o taxa care e \"donatie\" (nu stiu cum credeti voi ca se impaca ideea de taxa - plata impusa, cu donatia - care presupune animus donandi)? Apropo, in Germania ta iubita, baroul a fost infiintat ca un SRL, la initiativa privata? In care stat UE exista barouri infiintate la initiativa privata?

# make date 29 June 2013 15:08 0

Da, doar ca in Germania exista alt context social economic-juridic, sa nu confundam contextele si anii de dictatura de aici cu cei de acolo, legislatia lacunara din avocatura si din toate domeniile, asa ca a nu se confunda contextul unui stat civilizat cu cel al unui bananier

# Gica date 29 June 2013 15:11 +2

Bun, daca nu vrei, nu vorbim de Germania. Spune-mi alt stat din UE. Sau nu din UE, din Europa (deci inclusiv state de tipul Belarus, Ucraina). Numeste-mi un stat care are barouri infiintate la initiativa privata. 

# gigel date 29 June 2013 15:28 0

Bai gica de la scularie, profesia de avocat este de interes public iar organizarea si functionarea sunt autonome, idiotule. Statul NU A INFIINTAT BAROURI, cap de lemn. Bah, tu chiar esti avocat ?? Ai citit vreodata Legea 51/1995 ? 

# Gica date 29 June 2013 15:31 +3

Habar n-ai ce inseamna initiativa privata, asa-i? Spune drept.

# pt Gica date 29 June 2013 15:17 0

Mai, Gica contra, cat de josnic poti sa fii ?! Minti cum respiri(la traditionali, a calomnia, e un mod de viata)! Taxa pentru intrarea in profesie nu o baga Bota in buzunar, ci e folosita pentru administrarea UNIUNII. In Germania mea iubita, pe langa faptul ca barourile sunt de drept public, si nu de drept privat ca in Romania, dupa ce ai luat licenta in drept, poti sa devii judecator, procuror, notar sau avocat, fara sa mai dai vreun examen la barou si fara sa depinzi de bunul plac al vreunui \"indrumator\" spagar. In plus, foarte multi \"traditionali\" au intrat in casta mafiota-Florea pe vremea cand nu se organiza niciun simulacru de examen. Tu nici macar nu realizezi ca, in realitate, unbr-Florea e o entitate privata !

# Gica date 29 June 2013 15:29 +2

Sa mori tu, ca in Germania devii judecator/procuror/avocat fara vreun alt examen. Ia uita-te la stagiile pe care trebuie sa le faca. Si eu n-am zis nimic de modul in care sunt folositi banii - am spus doar ca e o aberatie juridica sa spui ca platesti o taxa cu titlu de donatie. Si unde am vorbit eu de examen, dobitocule? Unde? Am vorbit de instituirea unui barou la initiativa privata. Ce legatura are asta cu examenul? Sau nu stii sa citesti? UNBR - Bota e entitate privata. UNBR - Florea nu. In orice stat normal din lumea asta, baroul nu e o entitate privata. Treci la colt, esti prost de bubui.

# gigel date 29 June 2013 15:35 -2

Care-i treaba cu donatia, de ce este aberatie juridica ?  ONG-urile cum sunt finantate ? Bota nu este proprietar de barou desteptule. Unde scrie ca Bota are unebereu in proprietate ?? Unebereul lui Bota NU POATE avea o alta organizare decat cea prevazuta de lege. Aberezi rau de tot, mai bine fa nani cateva zile, sa-ti odihnesti neuronul ala tare obosit.

# Gica date 29 June 2013 15:40 +4

ONG-urile sunt finantate din donatii - da. Nu din TAXE cu titlu de donatie. Asta-i aberatia. TAXA (plata impusa) cu tilu de donatie (liberalitate, animus donandi). O taxa TREBUIE sa o platesti. O donatie o platesti daca ai intentia de a gratifica. Intelegi acum? Si unde-am zis eu ca UNBR e proprietatea lui Bota?

# gigel date 29 June 2013 15:44 -2

\"UNBR - Bota e entitate privata.\" - privata cui mai Gica ?? Mai Gica, ptr. cei 2000 de lei, iti da chitanta pe care scrie DONATIE !! Daca asa scrie, de unde o scoti ca e taxa ?? Este catre UNBR donatia, si nu spre p.f. Bota. Deci care-i problema de fapt ??

# Gica date 29 June 2013 15:47 +2

Asa scrie pe site: taxa de Inscriere (o donatie de minim 2000 lei)

# make date 29 June 2013 15:36 0

Bun. Unde sunt actele? UNBR florea nu a mai fost infiintata niciodata, pune mana si citeste hotararile date de judecatori.public ori privat, unde sunt actele si pe ce baza organizeaza examene si iau banii? Raspunde-mi la asta

# Gica date 29 June 2013 15:42 +1

Hai sa facem o intelegere: Eu iti dau actele de infiintare daca tu imi faci rost de subiectele de la ultimul examen de admitere la Bota si de bareme (documente cu antet, semnat de comisia de examinare). Te incumeti?

# dobitocule date 29 June 2013 15:37 0

M-ai lamurit definitiv. Esti analfabet juridic !

# ma refeream la Gica date 29 June 2013 15:39 0

Gica e analfabet juridic !

# Gica date 29 June 2013 15:45 +2

gigele, de ce postezi cu 3-4 nick-uri? Ai personalitati multiple?

# gigel date 29 June 2013 15:53 -2

Deloc. Doar ca \" e mai multi \" care posteaza aici in apararea cauzei UNBR-ului legal infiintat. Stiu ca supara chestia asta si ne bucura acest aspect.

# Gica date 29 June 2013 16:06 +2

Da, sigur. Tu esti mai multi. Antipsihoticele ti le-ai luat azi?

# nea Gica meseriasul date 29 June 2013 15:40 +1

la voi taxa de intrare e pentru prosti. gicuta de ce nu spui de donatia platita de mama si taticul tau? cheile de la apartament sau de la masina nu le-ai trecut la rubrica donatie? ahaaa, aia e o pierdere acceptabila, numita taxa pe prostie. hai pleaca ca ne faci greata cu examenul tau de doi bani.

# Gica date 29 June 2013 15:44 +2

Dobitocule, parintii mei au fost profesori de liceu. Amandoi pensionati acum. De unde crezi ca puteam sa fac rost de bani?

# gigel date 29 June 2013 15:51 0

..... de la ciorap ?? Sau saltea ? De imprumuturi ai auzit ? MAi Gica, de ce vrei neaparat sa ne convingi ca albul-i negru si invers ? Crezi ca traim intr-o alta lume / tara ? Ca nu stim cum sta treaba in realitate ? De legea tacerii ai auzit ? Cine are demnitate si bun-simt, tace si isi vede de treaba. Cine-i ipocrit, vine si minte cu nerusinare. Nimic nou in istorie. Si Saddam avea arme de distrugere in masa, racnea CIA si Bush junior. Numai ca nu le-a gasit nimeni. Sa le fi inghitit de frica Saddam ?

# Gica date 29 June 2013 15:57 +1

Vad ca ai revenit la nick-ul de gigel. Auzi, cand o sa-mi aduci probe (probe, nu \"am auzit eu de undeva\", \"stim noi\") cu privire la spaga, atunci sa vorbesti. Cand vei putea sa-mi demonstrezi ca ai dat examen de intrare in profesie, atunci sa vorbesti. Cand te vor lasa judecatorii sa intri in instanta in calitate de avocat, atunci sa vorbesti

# AVOCAT date 29 June 2013 20:42 0

Gica, nu le cere nimic, pentru ca EI IL AU DOAR PE BOTA. STAPANUL. Au un limbaj extrem de virulent, ei nu vad unde au gresit, ei sunt cei mai destepti, si au intotdeauna dreptate, asa ca nu incerca sa le schimbi parearea, ca nu vei reusi. EI SUNT FERICITI! Acum incep institutiile abilitate sa le spuna ca ceea ce fac ei nu este avocatura, ci infractiune. Care va pricepe va scapa, care nu va suporta rigorile legii.

# make date 29 June 2013 15:51 0

Bun. Stati putin, nu va certati, haideti sa discutam cu argumente logice juridice.Poate ca Gica asta a intrat pe bune, nu contest, nu putem sti, dar ani de zile era cunoscut faptul ca 90% intra pe cumetrii si spagi, adus porcul de acasa, etc. Este chiar asa de greu sa intelegem ca baroul Bota a aparut ca o alternativa? un semn de normalizare cat de cat, a aparut in urma unei lacune legislative neacoperite chiar de traditionali? Nu inteleg cum puteti fi unii atat de indobitociti, in sensul ca nu acceptati noul, concurenta, va plafonati la a face jocurile vechiului sistem comunist si credeti ca asa e cel mai bine

# pt make date 29 June 2013 16:07 0

make, tu esti bine intentionat, dar si naiv. Cutumiarii nu accepta concurenta noastra, sub nicio forma. Realizezi cat de frustrati sunt cei(multi) care au dat spaga ? Numai gandul ca si altii ar putea sa devina avocati, fara sfanta spaga, ii omoara ! In plus, se micsoreaza foarte mult clientela si sunt speriati. Acestia vor face tot ce le sta in putinta pentru a se desfiinta legala UNBR-Bota. Lucru imposibil de realizat...

# altul pt make date 29 June 2013 20:16 0

de fapt cutumiarii sunt speriati de concurenta din cauza ca spaga data la intrare nu tine de stiinta de carte.va dati seama ca daca nu ar fi oficiile in care \" GICA\" e specialist aici, astia nu ar avea cu ce-si plati sclavia la barou. dar de prosti ce sunt ei spera ca vor ajunge decani sa fie platiti de sclavii din parohie.

# gigel date 29 June 2013 16:11 0

Mai \"make\", ai 1000% dreptate. O fi Gica dintre cei 10%, nu o fi, nu are mare importanta ptr. noi ci ptr. demnitatea si bunul sau simt. Problema are mai multe aspecte. 1. BANII. flocea si acolitii sai, nu accepta sa le ia cineva din parale sub forma pierderii a: spagii de admitere in profesie & stagiatura, dijmei lunare luata avocatilor, shmenul cu soc. de asigurare profesionala, banii din cursurile obligatorii ale INPPA.

# make date 29 June 2013 15:56 -2

Legalitatea structurii Bota, este recunoscuta de sute de instante, confirmata si consfintita prin sute de hoatarari judecatoresti definitive, legalitatea BB nu o discutam noi aici pe forumuri, ea a fost dezbatuta timp de 10 ani, intoarsa si analizata in toate felurile, in concluzie, judecatorul creeaza lege ( puneti mana pe teoria dreptului si doctrina ), practica unitara, legea nu retroactiveaza, dreptul la munca, la asociere, este o lista asa de lunga incat nu am timp sa dezbat tot aici.

# Gica date 29 June 2013 16:04 +2

Legalitatea structurii Bota e recunoscuta prin sute de hotarari. Legalitatea structurii Bota e negata prin sute de hotarari. Astea nu se pun? Trecand peste asta. Bun. Sa zicem ca sunt de acord cu voi. Uite, de dragul discutiei, sa zicem ca UNBR nu e legal. OK? Si UNBR Bota a fost infiintat legal. OK? Acuma sa-mi spuneti mie, cine l-a facut avocat pe Bota? Cine i-a dat lui dreptul sa accepte pe altii in profesia de avocat? Ca, pentru a organiza examen de admitere, trebuia sa fie el avocat in primul rand. Iar el era doar absolvent de drept, nu avocat.

# make date 29 June 2013 16:09 -2

Ok. Raspuns la intrebare, printr-o alta intrebare: pe Nea Florica cine l-a facut avocat? pe fostii conducatori de la traditionali, zamfirescu, etc. cine i-a facut avocati si conducatori? Va spun eu cine: au fost numiti de Nea Nicu direct prin decret, pe cale de partid, deci cine nu lingea la comunisti, nu ajungea conducator. cam asa sta treaba

# Gica date 29 June 2013 16:12 +1

De la ce premisa am pornit eu? Ca UNBR Florea nu e legal. Asta a fost premisa. Daca UNBR Florea e nelegal, demonstreaza-mi ca UNBR Bota e legal. Ca altfel ajungem la concluzia ca nu exista niciun avocat care sa functioneze legal in Ro. Deci, daca Florea si tot UNBR nu sunt in mod legal avocati, pe Bota cine l-a facut avocat?

# gigel date 29 June 2013 16:18 -2

Prin care hotarari UNBR infiintat de Bota este declarat ilegal ?? Poate ale unor judecatori corupti si / sau batuti in cap. Asa sta treaba in orice gen de litigiu in tara asta. Azi un jude zice una, maine altul zice altceva, cu 180 de grade intoarsa logica juridica. Daca eram o tara normala, se lua in seama jurisprudenta. Dar cum nu, merge inainte coruptia si traficul de influenta. Nu e asa mai Gica ? Ca de aia au vile, masini scumpe, vacante in locuri exotice si bani garla atatia procurori, militieni, judecatori si avocati \" renumiti si competenti \". Pana unde va merge nesimtirea ?? Raspunsul amar : pana unde se poate, ca de aia suntem cumm suntem, o societate putreda.

# Gica date 29 June 2013 16:25 +2

Aham, deci judecatorii care va dau dreptate sunt buni, cei care nu va dau dreptate sunt corupti. Interesant punct de vedere. Dar, te rog, raspunde-mi la intrebare. In ipoteza in care toti avocatii UNBR Florea (inclusiv eu) nu sunt in mod legal avocati, pe Bota cine l-a facut avocat si cine i-a dat dreptul sa admita pe altii in profesie?

# gigel date 29 June 2013 16:37 -2

Mai Gica, nu vrei sa intelegi tot ce am scris, trunchiezi. E treaba ta. Cine l-a facut pe Bota avocat ? Nu stiu, el stie. Foarte probabil ca la inceputuri, si nu numai, a avut in UNBR avocati veniti de la voi traditionalii. Pe cale de consecinta, ei fiind avocati cu vechime si membri in barou, l-au admis si pe el drept avocat. E asa complicat ?? Tu ai impresia ca de cate ori l-au chemat in instanta pe Bota, nu i-a cerut chiar nimeni sa dovedeasca cum a devenit avocat ? Nu asta e esenta problemei.  Intrebare : pe primii avocati de la voi, cine i-a facut avocati ? Ne spui ??

# Gica date 29 June 2013 17:57 +1

Pai daca avocatii veniti de la traditionali nu sunt avocati in mod legal, ca UNBR n-are acte de infiintare, ei cum puteau sa-l admita in profesie? Adica UNBR traditional e ilegal - mai putin acei avocati care l-au \"admis\" pe Bota? Si, apropo, cred ca niste oameni l-au intrebat cum a devenit avocat - ca doar are condamnare cu suspendare pt exercitarea fara drept a profesiei.

# gigel date 29 June 2013 18:23 -2

Bravo mai Gicule, stai bine cu logica. Dar mai departe ? Ai uitat sa raspunzi la intrebarea : pe primii avocati de la voi, cine i-a facut avocati ? Ne spui anul asta ??

# Gica date 29 June 2013 18:42 +2

Repet a treia oara: premisa mea a fost: UNBR Florea NU e legal (sincer, putin imi pasa, avand in vedere ca peste cateva luni plec din tara, urmand sa predau intr-un alt stat). Si tocmai ti-am demonstrat: pornind de la aceasta premisa, daca UNBR Florea nu e legal infiintat, nici UNBR Bota nu e legal. Asa fiind, de ce sustineti ca sunteti legali?

# gigel date 29 June 2013 18:57 0

OK. In logica ta, NU EXISTA avocati legali in aceasta tara. Sa-ti explic ? Avocatii traditionali care l-au facut pe Bota avocat, nu sunt avocati, fiindca baroul lor nu s-a infiintat, asa-i ? Pe cale de consecinta, pe Bota l-au facut avocat niste neavocati deci Bota = neavocat. Bota a facut pe altii la randu-i avocati, el nefiind avocat. Concluzie : toti cei facuti de Bota avocati, nu sunt avocati. Intrebare intrebatoare dle Gica : cine-i avocat in tara asta ?? 

# Gica date 29 June 2013 19:02 +3

Daca citesti primele mele comentarii, ai sa vezi ca asta era concluzia pe care o prefiguram: ilegalitatea tuturor avocatilor din tara asta. Ce am facut eu se numeste teoria reducerii la absurd. Am demonstrat ca, daca argumentele voastre sunt reale, concluzia ar fi ca nu exista avocati legali in tara - concluzie absurda. Adica, ca sa fie mai pe intelesul tau, daca UNBR Florea cade, cade si UNBR Bota. Daca eu nu sunt in mod legal avocat, nici tu nu esti. 

# gigel date 29 June 2013 19:07 -2

Mai pe intelesul tau, cum zice preamaria-voastra.........exista 2 solutii : ori toti sunt neavocati, ori toti sunt avocati, si traditionalii, si cei de la Bota. Corect ? Atunci cum ramane treaba ? Cine si mai ales cum se va alege solutia ?

# gigel date 29 June 2013 19:11 0

In alta ordine de idei pe aceeasi tema, intrebare : de ce sunt retinuti cei 6-7 avocati de la Bota ? Pe ce temei ?? Pe ce temei au fost acele perchezitii ?

# Gica date 29 June 2013 19:13 +2

Eu de unde sa stiu, daca n-am vazut dosarul. Asa faci si in viata reala, nu te uiti in dosar? Asteapta comunicatul de presa si-ai sa vezi.

# Gica date 29 June 2013 19:08 +1

Cu o singura observatie: nu exista niciun document care sa ateste ca Bota ar fi fost primit in UNBR traditional. Deci, Bota nu a avut nici macar o aparenta primire in profesie.

# Gica date 29 June 2013 19:11 -1

Deci, traditionalii au macar o aparenta primire in profesie. Bota al vostru? (apropo, nu vi se pare ca idolatria asta e nesanatoasa; inteleg cum e cu solidaritatea, dar toti paralelii vorbiti de Bota ca de un zeu)

# gigel date 29 June 2013 19:23 0

Nu e vb de idolatrie. Am multe de reprosat lui Bota, de pe urma anumitor elemente patimeste chiar el acum. El este exponentul acestei organizatii, din pacate sau din fericire. El este (inca) presedintele organizatiei. Cine vrei sa-l apere ? Si nu ar trebui aparat, pana la proba vinovatiei in ceva anume ? Trebuie intai sa-i luam capul si apoi sa analizam ? Apropo, cand se judeca recursul condamnarii lui Ceausescu ? Halal justitie, halal avocati....

# gigel date 29 June 2013 19:14 -3

Nici nu trebuia. Ti-am spus mai devreme.....au migrat niste avocati de la traditionali la Bota. El infiintand barouri in mod legal. Acei avocati, plecand de la un barou la altul, nu si-au pierdut calitatea de avocati. Acei avocati au organizat un examen in care l-au admis pe Bota drept avocat. Ce treaba avea Bota cu barourile traditionale ??? E ceva neclar ?

# Gica date 29 June 2013 19:17 +2

Ai vreun document sa ateste cele afirmate? Daca nu - e vax (si banuiesc ca e o poveste pe care ai inventat-o acum)

# gigel date 29 June 2013 19:25 -3

Nu sunt custodele documentelor lui Bota. Va trebui sa raspunda singur, mai exact sa dovedeasca cu documente.

# Gica date 29 June 2013 19:34 +2

Poate ca, atunci cand instanta va constata ca aceste documente nu exista (avand in vedere si condamnarea anterioara), va veti pune niste probleme cu privire la faptul ca \'v-a facut avocati\' un ingineras care a terminat Dreptul la FF si care si-a facut barou, desi nu era avocat. Probabil ca nu veti face asta si veti continua sa-l martirizati pe Bota, vajncul luptator pt dreptate. Pana la urma, pe banii si pe timpul vostru stati.

# gigel date 29 June 2013 19:45 -2

Mai Gica, Bota este presedinte al organizatiei. Nu cred ca presedintele face parte din comisia de examinare. El semneaza deciziile de primire in profesie. Treaba e ca are zeci de hotarari ale instantelor care ii confirma calitatea de avocat. Oare aia toti, procurori, politisti, judecatori, sa fie toti atat de incompetenti ? Daca sunt incompetenti, ce facem cu ei, ii aresteaza / da afara cineva ? Daca au fost competenti, ce facem cu Bota ? Si ce facem cu acest bujorica de la Suceava ? Il va trage cineva la raspundere cumva ?

# Gica date 29 June 2013 20:05 +2

Dar de condamnarea aia pt exercitarea fara drept a profesiei de avocat nu aducem vorba? Dar de miile de incheieri in care s-a admis exceptia lipsei calitatii de reprezentant pt botisti? Si nu conteaza cine e in comisia de examinare (oricum, modul de organizare al examenului, subiectele si membrii comisiei de examinare sunt subiecte tabu la voi, ca toti refuzati sa vorbiti de asta), conteaza cine valideaza intrarea in profesie - adica Bota.  Oricum, discutia ma plictiseste, iar eu sunt asteptat la o partida de poker. Bucura-te cat mai poti de iluzia asta pe care ti-a vandut-o Bota, ca esti avocat. Ca se pare ca vin vremuri tulburi pt voi.

# gigel date 29 June 2013 20:15 -2

Hai du-te la poker, sa te mai pregatesti nitel. Te-ai plictisit......nu ai avut argumente sa castigi \"meciul\" dle Gica.  In incheieri au scris ce au vrut judecatorii corupti sau obedienti, fara a avea vreo proba. Dar asa e la noi, e plina tara de mici dumnezei, zis si judecatori. Vezi numai ce vrei. Asta nu este obiectivitate si corectitudine. Drum bun ipocritule !

# Barbu date 29 June 2013 16:47 +1

Pe Bota l-a facut avocat LICENTA in stiinte juridice. Dar, pe foarte multi \"traditionali\", care au ingrosat, consistent si fara examen, randurile castei mafiote-Florea, cine i-a facut avocati ?! Spre deosebire de multi \"traditionali\", care nu au dat nici macar examenul de licenta(nu se organiza), Bota l-a sustinut si promovat !

# Gica date 29 June 2013 17:52 +2

Licenta? Adica, daca termini Dreptul, esti avocat? Serios? Si legea 51, care spune ca, pentru a deveni avocat, e necesar sa ai licenta in drept si sa treci de un examen - lege care era in vigoare la data la care Bota a infiintat baroul? Cu aia cum stam?

# anca date 29 June 2013 18:06 +2

Mai Gica, in barou se poate intra si pe baza de interviu ,cunosc atatea cazuri de fosti juristi ,judecatori, politisti ,care au intrat fara examen si chiar fara interviu,numai ca s-a ajuns acum in situatia cand poti sa fii doctor in drept tot trebuie sa dai examen in fata unora mult mai putin pregatiti ca tine, asta este baroul din care faci tu parte si unde au intrat si intra numai cine trebuie.

# Gica date 29 June 2013 18:17 -1

Inainte de 1995 - posibil. Au fost tot felul de situatii. Dupa ce a intrat legea 51 in vigoare - sub nicio forma. Daca tu cunosti cazuri de persoane intrate in barou dupa 1995 fara examen - te rog, vreau nume. Asa, si eu pot sa zic tot felul de lucruri. Pot spune ca si eu cunosc pe cineva care a fost admisa la Bota contra favoruri sexuale. Poti demonstra ca nu e adevarat? Si stii ce? Prof Streteanu (cel propus la CEDO), prof universitar, doctor in drept, decan la Babes-Bolyai a dat examenul de barou fara sa-si dea ifose, fara sa zica nimic de genul \"examinatorii mei sunt mai putin pregatiti\". El ar fi avut dreptul sa fie arogant, sa spuna ca a dat examenul in fata unora mai putin pregatiti. Voi, mai putin. Si, oricum, nu despre asta era vorba. Cu examen, cu interviu, fara examen, cum o fi fost - Bota poate sa demonstreze ca l-a facut cineva avocat? 

# gigel date 29 June 2013 18:27 +1

Vrei nume Gicule ?? Ai sange-n tine sa o intrebi pe nuti udrea cum a ajuns avocat ?? Ha ??

# Gica date 29 June 2013 18:44 +1

Bun. Udrea. Demonstreaza-mi ca a intrat in mod ilegal in barou (as intreba-o, daca as ajunge fata in fata cu ea)

# pt Gica date 29 June 2013 20:19 +1

ia vezi CORLATEAN cum a intrat? dupa doua-trei rateuri sfinta politica l-a facut avocat fara examen. si apropo, pina in 2012 s-a intrat fara examen. ia cauta pe site sa vezi citi judecatori si procurori pensionari au ajuns avocati.

# Ion date 29 June 2013 22:52 +2

Gica, tu chiar nu cunosti faptul ca pana in anul 1999, luna februarie, s-a intrat pe baza de interviu, daca te inscriai in barou in termen de sase luni de la promovarea examenului de licenta? Nu este nicio rusine, asa ar fi trebuit sa fie si acum. Vb profesorului Mitrache: multi chemati, putini alesi. Ce tot fluturi deciziile de intrare in profesie in care va laudati ca ati invatat pana nu mai stiati cum va cheama? Sunt multi avocati in varsta care nu au habar de limba romana. Ce poti spune despre ei? Sunt mai presus de gramatica limbii romane, de logica juridica, de tehnica redactarii unei cereri de chemare in judecata? 

# Avocat date 29 June 2013 16:04 -2

Inculpatul Bota Pompiliu in stare de recidiva postcondamnatorie dimpreuna cu alti cinci coinculpati au fost retinuti in cursul zilei de ieri, 28.06.2013, pe o perioada de 24 de ore, urmand ca in in cursul acestei zile sa fie prezentati Judecatoriei Suceava cu propunere de arestare preventiva. Vom reveni cu amanunte.

# ne pupi undeva... date 29 June 2013 16:14 +1

Chiar si arestat preventiv, ultra-abuziv, de vreun judecator-securist, va lupta cu si mai multa dorinta de a se face dreptate. Si va castiga, in final, razboiul impotriva mafiei avocaturii si a magistraturii !

# Lakke date 29 June 2013 16:09 +1

LUJU, TRIMITE IMEDIAT PE CINEVA LA SUCEAVA SA NE TINA LA CURENT !!!!

# Barbu date 29 June 2013 16:33 +1

Alo, d-le senator-avocat(aripa Bota), Catalin Croitoru, nu va solidarizati cu Bota, cel datorita caruia sunteti avocat atat dvs., cat si copiii dvs. ? Interviul pe care l-ati dat \"Lumii Justitiei\" ,in urma cu ceva timp, in care afirmati ca ati ales, dupa un studiu aprofundat, UNBR-Bota, deoarece e singura legala, nu-l va sterge nimeni ! A protesta, invocand argumente juridice solide, impotriva abuzului savarsit fata de Bota  si inca cativa colegi, nu inseamna niciun amestec in treburile (in)justitiei, dimpotriva ! Sunt convins ca daca in locul colegilor nostri s-ar fi aflat copiii dvs., ati fi reactionat vehement impotriva nedreptatii.

# 992 date 29 June 2013 16:48 +1

Nu mai tipati dupa croitoru. Este un las ipocrit si nimic mai mult. Si-a vazut sacii-n caruta, a ajuns parlamentar, in rest nu-l mai intereseaza. Asta-i clasa noastra politica. Aveti grija ce votati anul viitor la europarlamantare.

# Pache (nu Protopopescu, celalalt...) date 29 June 2013 16:26 +1

Savaliuce, esti cretin ? De ce nu ne tii la curent cu ce se petrece ? Trebuie sa aflam de alte siteuri noutati ?

# MANDAT date 29 June 2013 17:32 -2

BOTA POMPILIU și alți 6 avocați au primit mandat de arestare preventivă

# BOTOMIEI Gheorghe date 29 June 2013 17:41 +1

BOTA POMPILIU și alți 6 avocați au primit mandat de arestare preventivă+++++ este o eroare, știu sigur că BOTA POMPILOIU a trecut granița în republica Moldova urmând să ajungă în Rusia unde să solicite o formă de protecție sau poate chiar azil pe motiv de persecuție 

# MESAJ PENTRU NECUNOSCATORI date 29 June 2013 16:28 +1

,,Legea nr. 3 din 17 ianuarie 1948 a desfiinţat vechile barouri şi U.N.B.R.”  - ,,actele normative ulterioare legii 3/1948 trebuiau să prevadă în mod expres înfiinţarea barourilor şi a uniunii barourilor”  - ,,în mod logic singura concluzie care se impune este că prin aceste acte normative nu s-a înfiinţat nici o nouă structură a avocaţilor din România.” LUMEAJUSTITIEI.RO

# luminita date 29 June 2013 16:36 +1

Stimati Colegi, Ce se intampla cu noi? Nu inteleg de ce ne injuram? Cu totii am terminat Facultatea de Drept si cei mai multi avem si ani multi de practica. Chiar trebuie sa ne injuram in felul acesta? De necontestat este faptul ca UNBR - structura Bota are acte de infiintare iar pana in prezent aceste acte nu au fost anulate. Bota a avut curajul de a infrange sistemul. De ce nu ii recunoasteti meritele? Dar infiintarea a avut loc in conditiile legii speciale. Noi facem parte dintr-o structura infiintata legal, nu platim taxe la Barou decat la institutiile financiare si facem plata asigurarilor sociale tot in sistemul bugetului de stat. Nu stiu care este problema colegilor nostri? Cand UNBR-Florea va face acelasi lucru si nu se vor mai cere  bani grei pentru intrare si promovare in continuare, probabil ca vom putea opta si pentru structura domniei sale. Numai ca daca solicitam intrarea in UNBR-Florea nici macar nu suntem acceptati la examen, ca sa nu mai vorbim de alte modalitati.

# 992 date 29 June 2013 16:44 +1

Dintre cauze / motive : IQ redus, frustrare, avaritie, meschinarie, ipocrizie, prostie, nesimtire, lasitate, incompetenta profesionala. Sa mai adaug si alte \" calitati \" ?

# awa date 29 June 2013 17:06 +2

Sesizam ANI ca Bujorica nu a respectat legea si nu si-a depus declaratiile de avere. :-x

# IOAN date 29 June 2013 17:08 -1

Daca Bota si a facut Barou ce ma opreste sa fac si eu unu?

# jurist expert Neagoe Rodică fost avocat la Nimerincu Viorel date 29 June 2013 17:44 +1

     Mă bucur dacă BOTA POMPILIU a primit mandat de arestare, și de 29 de zile este suficient, scăpăm de el o perioadă

# azil politic date 29 June 2013 17:48 +1

   Esti o cretină, cine ți-a dat o pâine când ai plecat de la Iordăchescu și nu aveai în paporniță un barabul ????? nu mai știi, acum ai rânza pe burtă de o palmă și miroșii a nevasta porcului - a poarcă.

# Neagu Rodica date 30 June 2013 08:33 0

D-le \"azil politic\", eu am mâncat 34 de ani o pâine din învăţământ nu din avocatura lui Bota. Facultatea de drept am făcut-o doar pentru a înţelege la ce disciplină din planul de învăţământ învaţă judecătorii şi procurorii să comită abuzuri. Uiţi, sau nu ştii, că eu conduc Asociaţia Victimelor Magistraţilor din România din 1998, an în care m-am înscris la facultatea de drept. Iar licenţa am dat-o la Universitatea Buc. Comentariile răutăcioase la adresa mea denotă doar invidie. Neagu Rodica, tel.0743242121 sau rea-credinţă dacă vin din partea susţinătorilor lui Bota pe care, o perioadă, până nu i s-a uracat şefia şi lăcomia la cap, l-am susţinut.

# Neagu Rodica date 29 June 2013 20:44 +1

Acest comentariu nu îmi aparţine. Jigodiile au început să scrie în numele meu. Neagu Rodica, tel.0743242121.

# RÂNZĂ PE BURTĂ date 29 June 2013 21:00 +1

Ai făcut un mare rău tuturor avocaților din UNBR - str. Academiei 4-6, este si vremea ta aproape, foarte aproape și mai vedem cum stai cu ,,RÂNZA PE BURTĂ,,.

# gogu date 29 June 2013 17:54 -1

Acum nu mai vrea nimeni sa fie presedinte? Iesiti in fata toti cei care l-ati sapat pe Bota!

# pt gogu date 29 June 2013 21:42 +2

stai linistit ca nu l-a sapat nimeni pe Bota. statul in pasivitate l-a sapat, florea facea colaborari cu institutiile statului si noi ne uitam dupa stele. in loc sa va zbateti sa facem mitinguri, sa trimitem actele peste tot sa aratam ca existam, mai marii barourilor asteptau sa vina hotararile miracol de la CEDO. 

# 992 date 29 June 2013 21:44 +1

Cam asa este.

# RÂNZĂ PE BURTĂ date 29 June 2013 18:23 -1

       Azi NIMERNICU este foarte satisfăcut, ar fi primit actele UNBR, ștampila și toate celelalte, a schimbat secretara, a cumpărat fotoliu directorial nou.        Mergem luni să-l ,,felicităm,, în strada Academiei 2-4, sectorul 3, în jurul orelor 10-11.

# Nimerincu NU a PRELUAT NIMIC , VAX pe nasul lui. date 29 June 2013 19:05 +1

NU VA LASATI DEZINFORMATI DE CRETINI. :-x

# str. Batiștei date 29 June 2013 20:55 +1

dacă știi să citești am scris că ,,NIMERNICU,, AR FI PRIMIT și nu NIMERINCU cum eronat citești

# esti chiar plecat de acasa date 29 June 2013 21:04 +1

esti chiar plecat de acasa dacă ai ales ca secretară pe Neagu Rodica, tel.0743242121, ești un******moldovean 

# manifest date 29 June 2013 18:28 +3

Pentru legalitatea barourilor înfiinţate în baza Încheierii şi 30.07.2003 s-au pronunţat peste 1163 magistraţi (474 procurori şi 689 judecători) care au pronunţat: 474 soluţii de netrimitere în judecată confirmate de 391 instanţe judecătoreşti (689 judecători) şi 40 achitări (81 judecători). La pronunţarea Încheierii din 30.07.2003 a Judecătoriei Tg-Jiu reprezentantul Ministerului Public a pus concluzii de admitere, asta înseeamnă că un judecător şi un procuror i-au dat voie lui Bota să înfiinţeze barouri, după care alţi 1163 de magistraţi (judecători şi procurori) au confirmat legalitatea lui Bota. Azi la 10 ani de la înfiinţare un procuror suspectează nelegalitatea acestor hotărâri judecătoreşti, sistemul judiciar român este în pericol, nu se mai respectă principiul securităţii raporturilor juridice. Europa SOS!

# barourile libere date 29 June 2013 21:49 +3

In spatele campaniei securisto-mafiote indreptate impotriva avocatilor din legala UNBR-Bota, se afla stalinistul procuror general, mafiotul incult,Tiberiu Nitu !!! Acesta a mai incercat si pe vremea analfabetei corupte, Kovesi, sa desfiinteze barourile(Bota).

# 992 date 29 June 2013 21:42 +2

Cine ii va tine locul lui Bota de luni ???

# Neagu Rodica, tel.0743242121 date 29 June 2013 22:08 +2

Este prima mea zi de lucru în legalitate luni, chiar veniți să punem la punct o strategie de condamnare a lui Bota

# Doamna NEAGU RODICA -PROASTO INCETEAZA date 30 June 2013 00:24 0

Tampita batrana , esti gretoasa , inceteaza nu vezi ca nu te baga nimeni in seama . BABACIUNE ORDINARA , neam de neamul llui  mata nu era avocat , daca nu era Bota. TARFA PARSIVA. :-x :-x

# Neagu Rodica date 30 June 2013 08:22 0

Acest comentariu nu îmi aparţine. Neagu Rodica, tel.0743242121

# Baresi date 29 June 2013 22:26 -1

Politrucule Procuror general, Tiberiu Nitu, daca tot ai deschis cutia pandorei, declansand vanatoarea, de tip securistic, impotriva avocatilor legali din UNBR-Bota, esti obligat, mafiotule, sa-l cercetezi si pe senatorul-avocat(structura Bota), Catalin Croitoru si pe copiii acestuia, membri ai aceleiasi uniuni. Poate ca in acest fel vei afla care e pozitia publica a senatorului cu privire la legalitatea barourilor(Bota). 

# mm date 29 June 2013 22:38 0

bota, te rugam sa ne dai actele si sa ne lasi ca prea mult rau ne-ai facut. Nu dreptul de-a profesa cerceteaza procurorii ci magariile tale pe care le-ai facut dupa ce ti-ai dat demisia si apoi te-ai autoales. Pacat de cei pe care i-ai implicat in porcariile tale si suporta acum consecintele.

# Radu date 29 June 2013 22:42 +1

Pozitia clara, exprimata de senatorul-avocat(structura Bota), Catalin Croitoru, intru-un interviu acordat \"Lumii Justitiei\", este urmatoarea: \"UNBR-Bota este singura infiintata legal, iar unbr-florea trebuie sa-si aduca barourile in legalitate\" ! Dragi colegi, pe langa jurisprudenta vasta, care ne e favorabila, invocati mereu si afirmatiile publice ale senatorului Croitoru, in fata oricarui politist, procuror sau judecator !!!

# ups date 29 June 2013 23:14 0

sigur bota nu are acces la internet. Deduc asta din comentariile existente si care, fiind pro si contra sunt totusi decente. Lipseste stilul inconfundabil vulgar si grotesc a lui bota.  

# Plangere Penala date 29 June 2013 23:41 +1

Pe aceasta cale solicit Prim-Procurorului Romaniei clarificarea situatiei domnului Florea,respectiv a baroului traditional,mostenitor fara acte al partidului comunist,aripa nomenclaturistilor avocati.In temeiul condamnarii comunismului,de catre presedintele Romaniei asa zisa lor traditie nu mai are acoperire,dimpotriva.Odata cu demersul de lamurire a legalitatii tuturor barourilor din Romania,probele adunate v-or putea fi anexate dosarului Revolutiei Romane din 1989,pe care acesti avocati traditionali continua sa o saboteze prin perpetuarea unei traditii politicianiste,subiective,straina legii si legalitatii.Actiunile lor,orchestrate de catre domnul Florea,au culminat prin mobilizarea procuraturii impotriva formelor de asociatie avocateasca legala,ceea ce este nepermis,intr-un stat de drept.Solicitam arestarea imediata a d-lui Florea si suspendarea lui din functia aberanta si nejustificata pe care sustine ca o indeplineste.De asemenea rugam Inspectia Judiciara a CSM sa se autosesizeze.

# Plangere Penala date 29 June 2013 23:53 +1

Erata: \"vor putea\"

# Petru date 30 June 2013 00:04 0

13 septembrie 2011, \"Lumea Justitiei\"-interviul senatorului-avocat, Catalin Croitoru(deputat, la acea vreme): \"UNBR-Bota este singura infiintata legal. unbr-traditionala trebuie sa-si aduca barourile in stare de legalitate\"!!!

# 992 date 30 June 2013 00:11 0

Mai oameni buni, uitati de senatorul croitoru. A uitat de Bota si unebereul sau. A facut galagie fiindca ii trebuia imagine buna in vederea obtinerii unui nou mandat de parlamentar. In rest n-are nicio treaba cu barourile lui Bota. Nu va mai agatati de himere ci luptati cu propriile forte si vointa. 

# avocat traditional date 30 June 2013 00:37 +2

pacat ca un tip ca Cristi Sturzu nu a fost lasat sa aiba drept de opinie. A scris si a prezentat foarte bine situatia. insa niste lachei imbecili i-au dat in cap si omul s-a retras. bota a fost influentat de niste mascarici fara minte, niste oportunisti si acum consecintele. trebuia problema luata in serios de la inceput cind corlatean ne-a jignit. acum treaba e destul de puturoasa, mincinosii traditionali prin viclenie au prostit un gigel incepator si uite ce s-a intamplat cu bota. toata tara se plingea ca sunt probleme cu iepurasii de la judecatorii, si in loc sa se ia masuri, unii si-au vazut de buzunarele lor. acum se pare ca toti suntem prigoniti cu dreptatea de partea noastra. mai stati mult si mancati rahat pe net nu o sa ne ajute. avem 2 optiuni: stam si comentam aiurea sau pornim ofensiva. daca stam si comentam si ne uitam ca prostii o sa trebuiasca sa ne reorientam ca hotii ne iau painea de la gura.

# 992 date 30 June 2013 00:41 +1

Capu\' face, capu\' trage. Al lui Bota. Dar cu ce suntem noi ceilalti vinovati ??

# Valeriu date 30 June 2013 00:49 0

Nu e chiar asa. Senatorul Croitoru nu poate fi cenzurat de corupta mass media din Romania, asa cum este Bota si colegii nostri. Chiar nu observi ca, in afara de formidabila \"Lumea Justitiei\", nimeni nu ne permite sa ne aparam, prin faptul ca nu ni se publica si punctul nostru de vedere ? E incredibil cum mafia traditionala a pus stapanire si pe mass media romaneasca. Desi suntem vizati in mod direct, se publica doar pozitia procurorilor mafioti si a gangsterilor traditionali. Parca am trai inainte de \'89! Tocmai de aceea e necesara reactia senatorului Croitoru. Acesta nu va putea sa taca la infinit, intrucat atat el cat si copiii lui fac parte din aceeasi uniune de avocati persecutata de coruptul Tiberiu Nita & comp. Ce reactie crezi ca vor avea ambasadele de la Bucuresti cand vor afla ca membrii UNBR-Bota sunt arestati, in vreme ce un senator al Romaniei, coleg de-al acestora si membru al celui mai important partid de guvernamant, declara public faptul ca UNBR-Bota e singura legala ?!

# 992 date 30 June 2013 00:54 +2

Iti spun ce reactie vor avea : una de indiferenta totala. Apropo de mediatizarea punctelor de vedere......cine a lansat mesaje in mass-media ????? Ca Bota e \" legat \". Mai e abilitat cineva sa deschida gura in numele acestei organizatii ?? Sa ne spuna cine stie......Apoi, pe langa abilitare, e si vointa ?? E o nebuloasa totala. Luju disemineaza informatie ptr. rating nu fiindca duc grija lui Bota. Daca ii dureau de Bota, actualizau informatiile vechi de peste 36 de ore. Asa ca lasa-ma cu Luju......

# IN LOCUL LUI BOTA ESTE VICEPRESEDINTA Alina date 30 June 2013 00:29 -1

Nu va luati dupa PROASTA si INCULTA de NEAGU , este  PROASTA  lui NIMERINCU , ala dat afara de anul trecut.  Daca Bota a fost arestat, ii tine locul VICEPRESEDINTA ., dar nu GUNOIUL DE NIMERINCU care este ANALFABET. :-x :-x :-x :-x

# Neagu Rodica date 30 June 2013 08:10 0

Şi preşedinte UNBR cine este ? Da, d-le Bota, eu sunt proastă şi incultă dar tu eşti un infractor (condamnat definitiv). Prefer situaţia mea. Neagu Rodica - tel.0743242121. Telefonul l-am dat pentru orice persoană de bună credinţă care doreşte să afle situaţia reală din barourile \"Bota\" şi conducerea actuală a acestora.

# Neagu Rodica -Toti av. UNBR Bota -TE SCUIPA IN FREZA date 30 June 2013 10:16 0

Dihanie  urata cu crengi , dute in mortii matii de HAITA lui NIMERINCU .  Daca tu consideri ca Nimerincu e Presedinte , esti bolnava psihic femeie. Daca TU te inhaitez cu un ANALFABET , care la Iasi  nu are nici o valoare acest om, sta zilnic in crasma  cu niste  boschetari ,  e un retardat mintal nu intelege nimic . Esti mai TAMPITA MULT CA NIMERINCU , Daca ne spuneai ca in locul lui Bota este oricare altul , DA , te acceptau colegii , dar daca ne spui de GUNOIIL Nimerincu , care nu  stie nici care-i recalamantul intr-un proces ,  AI O FLEGMA MARE DIN PARTE LA TOTI AVOCATII. Ne face de ras HAITA PROASTA, daca te-a curentat rapanosul de Nimerincu , care umbla cu o haina de piele jarpelita pe el, tine pentru tine  . NU NE INTERESEAZA PAREREA TA . :-x :-x greata ne provoci :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x .

# 992 date 30 June 2013 00:33 +1

Cine a pus-o vice- pe Alina Apostol ?? Cand aflam si noi structura conducerii acestui UNBR ?? E secret de stat ??

# awa date 30 June 2013 10:28 0

Apostol nu stie sa raspunda la telefoanele si mesajele noastre. Cum sa ne reprezinte femeia aia care nu are nici cei 7 ani de acasa? Si asta e unul din motivele pt. care s-a ajuns aici, Bota are incredere in astfel de nulitati. Ce merite deosebite are ALINA APOSTOL? Nici una. Voi stiti altceva? :P

# ANUNT UNBR date 30 June 2013 00:45 +2

CEI 7 AVOCATI \"SUSPECTATI\" SI RETINUTI DE PROCURORUL DE PE LANGA JUDECATORIA SUCEAVA...AU FOST PUSI IN LIBERTATE IN NACEASTA SEARA !

# 992 date 30 June 2013 00:48 +1

Cum asa ? Daca aveau mandat de arestare cum de le-au dat drumul ???? Doar daca nu primisera mandat de arestare puteau fi eliberati, in baza expirarii ordonantei de retinere date de imbecilul de procuror si confirmata de un jude la fel de idiot si corupt.

# dorian alecu date 30 June 2013 00:47 +3

VA DATI SEAMA CE LOVITURA PRIMESTE FLOREA DACA IN TIMP SE CONSTATA LA FEL CUM S-A CONSTATA IN CELE PESTE 1000 DE DOSARE CA AVOCATII UNBR-BOTA PROFESEAZA FOARTE LEGAL? ATUNCI SA VAD CUM REACTIONEAZA PROSTII DE LA TRADITIONALI...

# Popescu date 30 June 2013 01:19 +1

Nitule(Tiberiu), jurist corupt si incompetent ce esti, ajuns Procuror general al tarii bananiere Romania din cauza politicului(ca pe vremea comunista), ai auzit declaratiile publice ale senatorului Catalin Croitoru, membru al celui mai important partid aflat la guvernare ?! Acesta declara urmatoarele: \"UNBR-Bota este singura structura legala, iar unbr-traditionala trebuie sa-si aduca structurile in legalitate\"! In nicio tara civilizata nu s-ar putea intampla ca, dupa ce un senator al celui mai important partid politic sa se exprime atat de clar cu privire la barouri, colegii de barou ai acestuia sa fie persecutati de procurori stalinisti, nemaipunand la socoteala o intreaga jurisprudenta favorabila avocatilor(Bota).

# mm date 30 June 2013 00:52 0

sa-i tina locul lui bota acasa la el. Am votat o data presedinte si nu pe bota demisionar - condamnat. Alte alegeri de atunci nu stiu sa mai fi fost. Cine a pus-o pe alinuta vicepresedinte?

# anunt! date 30 June 2013 01:14 +3

din dosar \" Se dispune eliberarea \"avocatilor\" suspectati din lipsa de probe\"   superba afirmatie :)))))) ce procuror prost .....clar manevra...adica ii retii si dupa aceea spui ca ai gresit :)))))))

# pe surse date 30 June 2013 01:18 +4

se zvoneste ca CEDO s-a pronuntat in cazul bota in 23 mai 2013 si SOLUTIA ESTE EXTREM DE FAVORABILA URMAND A SE COMUNICA PRESEI DUPA CE TOATE DOCUMENTELE SUNT TRIMISE..........SA VEDETI ATUNCI DEZASTRU IN GASCA LUI FLOREA! :))))))  CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE  :)))))    DECIZIA CEDO VA ANULA SENTINTA DE CONDAMNARE SI VA CONDAMNA STATUL ROMAN!   CINE PLATESTE ERORILE JUDICIARE?   

# PE SURSE SE CINFIRMA date 30 June 2013 01:33 +3

se zvoneste ca CEDO s-a pronuntat in cazul bota in 23 mai 2013 si SOLUTIA ESTE EXTREM DE FAVORABILA URMAND A SE COMUNICA PRESEI DUPA CE TOATE DOCUMENTELE SUNT TRIMISE..........SA VEDETI ATUNCI DEZASTRU IN GASCA LUI FLOREA! :))))))  CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE  :)))))    DECIZIA CEDO VA ANULA SENTINTA DE CONDAMNARE SI VA CONDAMNA STATUL ROMAN!   CINE PLATESTE ERORILE JUDICIARE?   unbr florea se va desfiinta deorece toti juristii de la el vor  da ex in baroul legal!   atunci sa vad ce fac cei care l pupa in cur pe florea ::::::::  CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE!!!   :))))  cei de la luju au fost deja informati si la rubrica vb de fum..v-a aparea sapt viit informatia

# UNIUNEA PENTRU PROTECTIA PERSOANELOR DISCRIMINATE “Personae date 30 June 2013 02:12 0

UNIUNEA PENTRU PROTECTIA PERSOANELOR DISCRIMINATE “Personae Lex”       (U.P.P.D. “PERSONAE LEX”)       Date identificare : CIF 30553150   in contextul acestor situatii din cadrul \"razboiului dintre barouri\" institutia noastra se va solidariza cu orice victima a discriminarii profesionale si vom sesiza organele competente in acest sens.

# awa date 30 June 2013 08:37 -2

Pentru UPPPD: Care institutii ar putea sa ia in seama Discriminarea, ca toate sunt politizate si corupte.

# unchiuletu date 30 June 2013 09:35 0

Nu puneți botu la comentariul :UNIUNEA PENTRU PROTECTIA PERSOANELOR DISCRIMINATE “Personae Lex”       (U.P.P.D. “PERSONAE LEX”)       Date identificare : CIF 30553150   in contextul acestor situatii din cadrul \\\"razboiului dintre barouri\\\" institutia noastra se va solidariza cu orice victima a discriminarii profesionale si vom sesiza organele competente in acest sens.             ESTE COMENTARIUL UNUI AVOCAT DIN UNBR GHEORGHE FLOREA

# Ionică Holuta date 30 June 2013 11:04 0

Sunt Ionică Holuta, de profesie avocat închipuit în baroul Preafericitului Maestru Bota, și mă pregatesc să înfund pușcăria alaturi de Guru Pompiliu.

# un secret pt procuror date 30 June 2013 09:40 +3

oare stie procurorul ca salariul lui super in comparatie cu alti bugetari este datorat si faptului ca noi ne chinuim sa platim darile trimestrial la fisc? avocatii traditionali se pling de venituri mici. e o minciuna, acestia fac evaziune la greu. luju a publicat recent un articol cu un banal avocat traditional cu evaziune de 1 milion de euro. vrei sa te afirmi stimate procuror? fa o ancheta si vezi ce venituri declara \"aia care au sustinut examen\". ei trebuie sa-si recupereze spaga.lasa oamenii nevinovati care lupta sa-si cistige cinstit o bucata de paine, sau protejezi gasca mafiota, ca doar au multi parlamentari care pot fi de folos la accederea spre o functie de conducere?

# Albastru date 30 June 2013 11:09 +4

BOTA ESTE LIBER. ÎN 29 IUNIE 2013, PREȘEDINTA JUDECĂTORIEI SUCEAVA, IULIA LULCIUC, A REFUZAT SĂ-L ARESTEZE PE BOTA POMPILIU, SPRE DISPERAREA PROCURORULUI DRAGOȘ BUJOREAN.

# 992 date 30 June 2013 12:05 -1

OK, foarte bine. Dar restul gastii, in ce situatie se afla, arestati sau nu ? Si care-i starea dosarelor acestora, pe ce se bazeaza toata aceasta prigoana bolsevica ??

# barourile libere date 30 June 2013 11:58 0

Fituica \"Evenimentul Zilei\", cunoscuta mai ales sub denumirea de \"Excrementul Zilei\", cea care face, pe fata, propaganda lui Basescu si mafiei unbr-flocea, nu spune un cuvant de faptul ca Bota a fost eliberat. In schimb, a fost primul organ al lui flocea si basescu(cu minuscule !) care titrau: \"Bota dupa gratii\". Ii dorim lui Bota multa sanatate si sa lupte, impreuna cu noi, cu si mai multa putere impotriva castei mafiote-flocea si a unor magistrati corupti !

# barourile libere date 30 June 2013 12:00 -1

Erata: \"care titra\"

# Avocat Paranormal date 30 June 2013 12:19 0

Noi, avocații din barourile paranormale (baroul Bota, baroul Botomei, baroul Nimerincu) trebuie să fim uniți. Să dăm România în judecată pentru a opri abuzurile.

# 992 date 30 June 2013 12:27 -1

Vezi ca ai gresit, esti avocat anormal. Ti-ai tras un par inainte si ti-a ramas infipt. Fa-i o serenada lui flocea, poate iti da ceva maruntis.

# Avocat cutumiar date 30 June 2013 12:32 0

Noi, pseudo-avocatii cutumiari ai lu\' peste, a se intelege Flocea, nu suntem de acord ca singurii avocati cu acte in regula, cei din UNBR-Bota, sa ne faca concurenta si de aceea apelam la cei care ne protejeaza cum ar fi: politrucii parlamentari, procurorii si judecatorii corupti sa-i persecute pana vom scapa de ei.

# manifest date 30 June 2013 12:39 0

Domnule Bota, când aveţi timp daţi-mi un semn pentru a vă trimite un document despre cum cred tradiţionalii că s-au înfiinţat.

# 992 date 30 June 2013 12:54 0

De ce nu-i trimiti pe e-mail documentele ??

# manifest date 30 June 2013 13:00 0

Pentru că nu îl am şi nu ştiu sigur dacă îl primeşte domnul Bota. Crezi că la mine se poate trimite orice, oricând?

# 992 date 30 June 2013 13:32 0

Eu il am dar neavand acordul dumnealui, nu il pot da nimanui. Suni luni la UNBR si i-l ceri. Sau pe fax, tot luni, e acelasi nr.

# Baroul Fermecat date 30 June 2013 12:42 -3

Baroul Fermecat este un loc minunat. Toți suntem fericiți că putem să ne jucam de-a avocații ca niște veritabili impostori. Plătim 2000 de lei și dupa aceea alergam prin curtea Balamucului în robe.

# 992 date 30 June 2013 12:47 +1

Vezi ca ti-a expirat invoirea de la Socola. Sa nu lesini in lipsa medicatiei. Take care.  ;-)

# Albastru date 30 June 2013 12:54 -1

Da... dar se pare ca v-o tragem rau de tot in cur..ind...Sa vedem cine va da banii inapoi, ca Focea-i hraparet rau, prost ca orice militian, da se pare ca el v-a tras-o primul (ca nu mai sunteti virgini) si ati ramas si cu banii luati...Fara acte-i greu ...

# Cabinet Avocat Holuta Ionica date 30 June 2013 13:01 0

Cabinet Avocat \"Holuta Ionica\" Cod Identificare Fiscala 30173003 Cod Iban RO46CECEC001946258134911 Adresa :Bucuresti,str.Lamotesti,nr.2,bl.10.sc.3,et.3,ap.55,sector 4 Tel: 0764.409.743 0729.385.753 E-mail: avocatholuta@yahoo.ro Oferim servicii pentru legalizarea casatoriilor intre homosexuali. Intocmim certificate de casatorie intre barbati valabile pe tot teritoriul Uniunii Europene

# 20cm date 30 June 2013 13:14 +1

Dovada irefutabila ca traditionalii se freaca in cur ca ness-ul!:))))

# Avocat Holuta Ionica date 30 June 2013 13:21 +2

Stimate domn, nu discriminați.

# david florin date 30 June 2013 13:14 +3

il cunosc pe acest holuta de la intalnirile avocatilor \"clubul avocatilor\" este cuplat cu o nepoata de a lui fenechiu i-am vazut impreuna la multe evenimente   e membru la partidul lui diaconescu si a fost in staful de campanie al lui fenechiu si dadeau impresia ca sunt foarte buni prieteni. Lucreaza impreuna cu fenechiu nu stiu daca neaparat si in avocatura dar la partid are functie mare

# Amalia date 30 June 2013 13:22 +1

Acesta este individul http://avocatholuta.blogspot.ro/

# dana date 30 June 2013 13:34 +3

[quote name=\"Amalia\"]Acesta este individul http://avocatholuta.blogspot.ro/[/quote] il cunosc !! are afaceri cu masini scumpe si umbla cu un audi a 5 stiu ca este avocatul unor cetateni turci cu aia umbla 

# florin date 30 June 2013 13:26 +2

din intamplare am facut campanie pt fenechiu asta cu site ul ala adsa si si-a facut echipa staff din avocati prieteni de-ai lui  au sediul la ppdd la brancoveanu sunt cu nasul pe sus atat el cat si echipa lui de avocati care l-au pupoat in cur pe dan diaconescu vin la sedinte tot asa la costum si pe noi ca membri de rand nu prea ne baga in seam,a  aici la sediu au si cabinet de avocaturta o stiu si pe avocata aia olaru si inca vreo 3 avocati tineri care il pupau in cur pe diaconescu asta da politica  CE TREAB AARE AVOCATURA CU POLITICA DE CACAT LA PPDD DUPA CE DIACONESCU A PACALIT TARA... FENECHIU CU STAFUUL LUI NUMARAU BANII SI II IMPARTEAU SI NOI IMPARTEAM PLIANTE DEGEABA....RUSINE AVOCATILOR CARE SE BAGA IN PARTIDE POLITICE DE SPETA ASTA

# pt amalia date 30 June 2013 13:35 -3

arata bine individul l-as fute odata

# florina date 30 June 2013 13:39 +1

ba da voi faceti publicitate gratuita ?\"??? ii scoateti pe astia din anonimat ..gata gura mica! :)))))  nu vedeti ca in buc sunt peste 10000 de avocati se bat de la ciolan si voi faceti publicityate la unul aici :))   

# Amalia date 30 June 2013 13:43 0

Florina, nu te supara. Nu facem publicitate ci incercam sa demascam un impostor.

# florina date 30 June 2013 13:53 -1

ce impostor?  :lol:  nu vezi cati avocati sunt arestati si li se da drumul ca se considera ca nu sunt vinovati ? asta nu e treaba noastra  

# pt amalia date 30 June 2013 14:03 0

amalia ai grija ! noi nu putem numi pe cineva impostor fara probe doar asa ca nu suntem noi deacord cu el...se poate intoarce roata si daca se baga pe un proces si te acuza dupa aceea de \"calomnie\" denigrare etc fii atenta ca am patit odata si de atunci m-am lecuit cu gura!  multi dintre avocatii astia sunt bagati in partide au oameni sus pusi si nu styii cum iti poate face figura...vb din experienta astia care sunt avocati si au fost prin politie,partide etc daca il apesi pe bec te arde toata viata asa sunt ei formati   nu ti spun cu rautate ! ai grija!

# Ultimul Charlot date 30 June 2013 13:43 +2

De acum urmeaza procedura penala, sa vedem cine o stapaneste mai bine. Avocatii impreuna bota sau procurorul. Cine pe ce pariaza?

# unul date 30 June 2013 13:43 0

eu sunt satul de avocati iti cer onorarii mari se imbogatesc si nu i doare capul ca tu le ai data un sac de bani si procesul este pierdut  pe ei ii intereseaza numai sa ti ia banii si dupa se fac ca nu te mai cunosc   as fi in stare sa facem o campanie sa nu mai angajeze lumea avocati ci sa si reprezinte singuri interesele mai ales astaia cu facultate...un om cu facultate de ce ar angaja avocat nu vad rostul

# BOTA ESTE IN LIBERTATE date 30 June 2013 13:44 +1

Am vorbit acum cu dl PREDEDINTE BOTA , este acasa .  Dusmanii sa-si bage gheara in gat , aviz dnei Neagu  si alti tampiti  care cred in Nimerincu. Daca era vinovat cu ceva , absolut ca-l arestau , dar la cat drept stiu unii .........., dau verdicte aiurea. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

# unul date 30 June 2013 13:47 0

eu sunt satul de avocati iti cer onorarii mari se imbogatesc si nu i doare capul ca tu le ai data un sac de bani si procesul este pierdut  pe ei ii intereseaza numai sa ti ia banii si dupa se fac ca nu te mai cunosc   as fi in stare sa facem o campanie sa nu mai angajeze lumea avocati ci sa si reprezinte singuri interesele mai ales astaia cu facultate...un om cu facultate de ce ar angaja avocat nu vad rostul

# av BB date 30 June 2013 14:59 0

Stimabile, elucubratiile pe care le scrii, sunt demne de rasul curcilor.Avocatura si avocatul este un intermediar in procesul juridic, nu intru in detalii tehnice, sigur ca angajarea unui avocat este optionala, dar daca nu-ti angajezi avocat, poti pierde anumite drepturi, poti fi lezat in exercitarea efectiva a drepturilor tale pe holurile pasilor pierduti. E ca si cum: nu-mi trebuie medic, ma operez singur. Ce tampenie

# 222 date 30 June 2013 13:50 0

sa lasam avocatii sa si scoata ochii intre ei ce ne bagam noi in tabara lor ....sunt convinsa ca multi care comenteaza aici nu sunt avocati nici la bota nici la florea se afla si ei in treaba...pe mine ma intereseaza sa am ce pune ppe masa la copii ca tara e saraca e vai de capul ei  sa-si imparta ei ciolanul intre ei ...RUSINE!

# awa date 30 June 2013 14:11 +4

Bujorica nu a reusit sa dea gaura la macaroana!!! :D Sa plateasca el toata mobilizarea asta de forte. Salariul lui de 2500 euro pe luna o sa-i permita sa deconteze mizeria pe care a facut-o pe banii nostrii, ai tuturor.

# aurel date 30 June 2013 14:30 +1

VESTE BOMBA!  STIATI CA UNBR-BOTA ARE IN JUR DE 10000 DE AVOCATI INSCRISI IN UNBR? DOAR CEI APROX 2000 AU FOST INSCRISI IN TABLOUL AVOCATILOR/PUBLIC,DEOARECE CEILALTI AU OPTAT SA NU APARA ONLINE! IN EVIDENTELE REALE ATATIA SUNT CU TOT CU AVOCATII DIN STRAINATATE! SE INMULTESC AVOCATII SI E O MARE AMENINTARE PT UNBR-FLOREA !

# DE LA TATAE :))) date 30 June 2013 14:46 0

Fosta ministresa Monica Macovei il acuza, fara sa vrea, pe fostul ei protejat, ex-seful DNA Daniel Morar transformat recent de Traian Basescu in judecator la Curtea Constitutionala, ca a pus umarul la lichidarea luptei impotriva coruptiei. Intr-un articol de pe blogul propriu, intitulat “USL lucreaza grabit la lichidarea luptei anticoruptie” si publicat in 27 iunie 2013, Macovei reclama ca PSD si PNL modifica legile dupa care lucreaza judecatorii si procurorii “profesionisti, onesti si curajosi”, daca nu ii pot schimba chiar pe acestia. Iar in acest sens, fostul ministru al Justitiei da exemplu recenta ordonanta adoptata de Guvern privind competentele DNA: “Atacurile vin din toate partile. Guvernul Ponta a emis o Ordonanta de Urgenta prin care stabileste ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) va mai putea cerceta infractiuni vamale si de evaziune doar daca prejudiciile sunt mai mari decat echivalentul in lei a 1 milion de euro. Altfel spus, infractiunile cu daune sub un milion de eur

# ce declara dl presedinte date 30 June 2013 14:51 0

Update - Presedintele UNBR, avocatul Pompiliu Bota a declarat in urma cu putin timp, in exclusivitate pentru Lumeajustitiei.ro, cum decurg perchezitiile de la sediul Uniunii Nationala a Barourilor din Romania din Strada Academiei nr. 4-6 Bucuresti, si care este numele procurorului trimis in Capitala pentru a face verificari in cea ce il priveste pe Pompiliu Bota: \"A venit aici (n.red.-sediul UNBR din strada Academiei-Bucuresti) un procuror din Suceava, unu care este procuror de doar doi ani, si vrea sa dea gaura la macaroana. Este vorba despre procurorul Dragos Bujoreanu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceva. Sta aici de cateva ore. In Romania un procuror poate sa faca orice. Avem doua achitari la Inalta Curte de Casatie si Justitie, avem achitari la Curtea de Apel Suceva, i le-am aratat procurorului, dar degeaba. Ceea ce este legal nu mai conteaza pentru justitia romana. Printre cei 20 de avocati cercetati se afla cativa care au primit NUP de cateva luni, dar nici asta nu con

# ai cam ramas in urma, Bre! date 30 June 2013 15:01 0

Actualizeaza-ti datele. Un om informat in timp real, este un om puternic

# pffffff date 30 June 2013 14:59 0

ARCHETUL, CALARE PE BOTA – Perchezitii in lant au fost declansate la sediile avocatilor UNBR-ului constitutional. La aceasta ora si sediul presedintelui, Pompiliu Bota, este perchezitionat. Mandatele au fost date de Judecatoria Suceava. Avocati din UNBR var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([\\\'_setAccount\\\', \\\'UA-17676130-1\\\']); _gaq.push([\\\'_trackPageview\\\']); (function() { var ga = document.createElement(\\\'script\\\'); ga.type = \\\'text/javascript\\\'; ga.async = true; ga.src = (\\\'https:\\\' == document.location.protocol ? \\\'https://ssl\\\' : \\\'http://www\\\') + \\\'.google-analytics.com/ga.js\\\'; var s = document.getElementsByTagName(\\\'script\\\')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); Vineri, 28 iunie 2013 CAUTA \"In mintea stramba si lucrul drept se stramba\"- parintele Arsenie BOCA DEZVALUIRI AncheteEvenimenteMusamalizariCazuri celebreCazuri patologiceDosarele revolutiei MAGISTRATI InstanteParcheteDNADIICOT AVOCATI Cazul avocatuluiCase de avocaturaBarouri INSTITUTII CSMServicii secreteINEC-INMN

# INFORMATIE CONFIRMATA date 30 June 2013 15:02 +2

PROCURORUL  DIN SUCEAVA  BUJORICA CARE A ANCHETAT PE  CEI 20 DE AVOCATI NU ARE PUBLICATA DECLARATIA DE AVERE PE ANUL TRECUT SI NNICI PE ANUL ACESTA PE SITE UL INSTITUTIEI CUM CEILALTI COLEGI AU!   CUM E POSIBIL SA TE DAI ATAT DE MARE CAND TU IONCALCI REGULI DE DREPT ELEMENTARE!!!!????

# Avocat NICUSOR TEODORESCU date 30 June 2013 15:08 0

In conditiile in care UNANIM si in FARMA CONTINUATA, JUDECATORII INSTANTEI SUPREME au dat DECIZII DEFINITIVE care atesta ca UNBR si BAROURILE infiintate de catre Domnul BOTA POMPILIU sunt LEGALE si au ACTE de INFIINTARE, cine sunt DOBITOCI sau INTERLOPI? Cei de la ICCJ sau judecatori si procurori de la Judecatoria SUCEAVA?

# pt av nicusor teodorescu date 30 June 2013 15:09 0

procurorul ala bujoreanu e din iasi un  taran moldovean care vrea sa se afirme :)))))))

# Ultimul Charlot date 30 June 2013 15:11 +1

Nu stiu daca e adevarat dar judecatorul care a incuviintat perchezitiile se spune ca ar fi fost avocat traditional. Dar chiar si asa, nu cred ca asta sa fi contat in hotararea lui. Nu poate un judecator doar pentru ca a fost in trecut avocat traditional sa dea o hotarare de inciviintare care la urma urmei a fost temeinica si legala

# cei 20 avocati hartuiti date 30 June 2013 15:12 +3

noi cei 20 de avocati hartuiti pe nedrept  ii vom face plangeri penale la greu pt ceea ce ne-a facut acest nemernic........PLANGERI PENALE PT NERESPECTAREA UNOR HOT. JUDECATORESTI DEFINITIVE SI ABUZ IN SERVICIU!   NE VOM ADRESA CEDO ,CSM SI SA VEDEM DACA ISI VA MAI PERMITE SA SE AFIRME PE SPATELE UNBR!!!!

# Ultimul Charlot date 30 June 2013 15:15 +1

Nu stiu daca e adevarat dar judecatorul care a incuviintat perchezitiile se spune ca ar fi fost avocat traditional. Dar chiar si asa, nu cred ca asta sa fi contat in hotararea lui. Nu poate un judecator doar pentru ca a fost in trecut avocat traditional sa dea o hotarare de inciviintare care la urma urmei a fost temeinica si legala

# ioana date 30 June 2013 15:29 +1

Tot ce s-a intamplat te face sa te intrebi oare in ce tara traim!!

# Ultimul Charlot date 30 June 2013 15:33 +1

In Romania. Dar aici, zona asta a tarii e vecina si cu Ucraina si cu Moldova. 8)

# Ultimul Charlot date 30 June 2013 15:39 0

In Romania. Dar aici, zona asta a tarii e vecina si cu Ucraina si cu Moldova. 8)

# Ultimul Charlot date 30 June 2013 15:44 0

In Romania. Dar aici, zona asta a tarii e vecina si cu Ucraina si cu Moldova. 8)

# george date 30 June 2013 15:38 +2

Dupa ce au fost luati cu mascatii, incatusati in fata copiilor, meditizati si condamnati pe toate posturile,acum sunt liberi ! Cine plateste domnu procuror Bujorean?

# dorel date 30 June 2013 15:39 -6

Sati calmi fratilor!!! Pe moment  pipilica bota e liber pentru ca i-a expirat durata retinereii si astfel au fost obligati sa-l elibereze si nu pentru ca asa a hotarat judecatoarea!!! Nu mai luati in seama informatiile false!! mai bine ganditi-va la ce rau a facut acest  excroc la intregul UNBR prin faptul ca nu l-a interesat decat sa stea cu curul pe sacii de bani iar oamenii sa sufere din cauza lui umilinte in instante, condamnari nedrepte si perchezitii!!!! Si pentru ce toate astea......??? pentru foamea de bani a unui excroc precum pipilica bota!!!! Asta nu va scapa, ascultati bine ce va zice un om simplu ca Dorel!!!! oricum va fi retinut, arestat pe 29 de zile si apoi condamnat!!! Am zis!!!! La puscarie cu pipilica!!

# avocat traditional baroul vrancea date 30 June 2013 15:54 +6

pt toti aceia care ....cazul meu este urmatorul un coleg mi a zis ca un tip care era in roba la judecatoria focsani nu e de la noi ci e de la bota ...i am facut plangere penala pt exercitartea fara drept a profesiei...... CULMEA CE SA VEZI  PARCHETUL IA DAT NUP in motivare apare ca functioneaza perfect legal...dupa un timp scurt m-am trezit cu plangere penala din partea lui pt denunt calomnios si am facut drumuri la politie si la parchet de mi a venit acru timp de aprox 2 ani...acum m a dat in judecata si cere daune morale pt denigrare....SFAT PT COLEGII MEI UNBR  nu va complicati sa faceti plangerid e genul deoarece ulterior te saturi de fata acelui si va poarta pe drumuri de va vine acru....individul imi cere 15 000 euro sunt la al 2 lea termen...sa vedem acum regret ce am facut......

# avocat BB date 30 June 2013 16:41 +1

Ptr. colegii mei care vor sa stie daca judecatorul sau procurorul a fost avocat la \"TRADITIONALI\" verificati va rog tabloul avocatilor acestora la incompatibili si daca a fost avocat la ei il gasiti pe tabloul incompatibililor si atunci stiti ce aveti de facut. Nu e mare filozofie cu un klic, doua o rezolvati.

# Ultimul Charlot date 30 June 2013 18:15 +1

Noi stim, vroiam sa stiti si voi... 8)

# Av.Catalin Croitoru date 30 June 2013 19:20 +1

Sunt Catalin Croitoru avocat in cadrul UNBR si va reamintesc ca singurele Barouri cu acte in regula sunt cele infiintate de dl Pompiliu Bota. In timp aceasta situatie va fi lamurita pentru toata lumea. Eu si 2 oameni din familia mea sunt avocati ai acestei structuri. Cu respect Av.Catalin Croitoru USL.

# 992 date 30 June 2013 20:31 0

Du-te bah de aici, croitorule.....parlamentarul croitoru, daca avea ceva de spus, spune in mass-media, la vedere. Aici orice cacacios se poate da drept oricine. Nu mai ridicati atata pe ipocritul asta de croitoru ca nu-l intereseaza de Bota si ai lui avocati. El isi vede linistit de cheltuit banii de la Parlament. Nu misca in front fiindca isi supara colegii avocati la flocea si fostii procurori, actualul PM-plagiator de frunte. Asa ca mai lasa-ne odata ptr. totdeauna cu croitorii vostri.

# Atentie date 30 June 2013 20:21 0

Nu mai postati in numele altcuiva! Daca avea ceva de spus, aparea pe blogul domniei sale.... Scria cineva de o hotarâre CEDO din 23.05.2013... Ceva mai concret?

# stire despre procurorul abuziv date 30 June 2013 20:55 +1

Procurorul Dragoş Bujorean, anchetat de CSM http://www.botosaninecenzurat.ro/20121224-procurorul-dragos-bujorean-anchetat-de-csm.html http://www.stiri-azi.ro/ziare/articol/articol/procurorul-dragos-bujorean-anchetat-de-csm/sumar-articol/95839480/ AVAND UN PRECEDENT IL VOM RECLAMA PE ACESTA LA CSM! SI PLANGERI PENALE LA GREU! 

# Coco date 1 July 2013 14:07 -1

Mai, tristilor.... Ca sa fii avocat trebuie sa stii carte. Nu ajunge sa vrei de 10 daca poti de 4. La fel si cu voi.... Nu anunge doar dorinta de a fi avocati. Ca aturile voastre de ONG -uri Balesti si altele au fost desfiintate prin recursuri in anulare de procurorul general din 2005. 

# analfabetule date 1 July 2013 14:53 +1

Ba, Coco, analfabetule traditional, tu esti cel mai bun exemplu ca, unbr-ul neinfiintat si tolerat al lui flocea, e plin de dobitoci paraleli cu stiinta dreptului. Ne produci greata !

# Coco date 1 July 2013 15:43 -1

Bai, noi nu suntem traditionali, ci avocati! Voi sunteti infractori, bun de nimic, incompetenti care nu sunt in stare sa ia un amarat de examen. De aceea iese fierea din voi si jigniti, deoarece dupa condamnarea lui Bota si arestul lui Botomei intelegeti ca jocul s-a terminat. Puteti deveni juristi la cooperativele agricole cu cartea voastra de facultate particulara! Acolo carati-va sau la puscarie! In sfarsit statul incepe sa adune jegosii care s-au numit singuri avocati, platind \" donatii\" ! Hai ma, chiar sunteti atat de prosti sa cotizati in continuare la un pompilica infractor condamnat definitv?! Nimeni nu poate fi atat de prost! Totusi, e o explicatie pentru impotenta voastra in a trece un examen simplu. Cu \"stima\" pentru toti ratatii netraditionali!

# Coco date 1 July 2013 15:52 0

Bai, noi nu suntem traditionali, ci avocati! Voi sunteti infractori, bun de nimic, incompetenti care nu sunt in stare sa ia un amarat de examen. De aceea iese fierea din voi si jigniti, deoarece dupa condamnarea lui Bota si arestul lui Botomei intelegeti ca jocul s-a terminat. Puteti deveni juristi la cooperativele agricole cu cartea voastra de facultate particulara! Acolo carati-va sau la puscarie! In sfarsit statul incepe sa adune jegosii care s-au numit singuri avocati, platind \" donatii\" ! Hai ma, chiar sunteti atat de prosti sa cotizati in continuare la un pompilica infractor condamnat definitv?! Nimeni nu poate fi atat de prost! Totusi, e o explicatie pentru impotenta voastra in a trece un examen simplu. Cu \"stima\" pentru toti ratatii netraditionali!

# 992 date 1 July 2013 15:55 0

Bah olimpianule, cat te-a costat accederea in profesie si stagiatura ? Pune mana pe Biblie, jura si spune-ne !

# Pavel date 1 July 2013 16:10 0

Ba, Coco, primat flocist, tu inca n-ai coborat din COCOTIER si te crezi avocat ?! N-ai cum, esti mult prea ingramadit. Aaa, poate esti membru in casta mafiota-flocea, compusa, in mare parte, din analfabeti spagari si beizadele agramate !

# AVOCAT date 1 July 2013 23:14 0

BRAVO COCO! Botistii sunt ca adeptii MISA, nu conteaza decat ce spune GURU (Bota). Ei nu gandesc, platesc la Bota si injura pe oricine nu le da dreptate. OAMENI FERICITI.

# pt coco date 1 July 2013 15:59 0

nu! voi sunteti \"avocati traditionali\" fara acte de infiintare,lege de infiintare (conform ICCJ)  noi suntem \"avocati constitutionali\" cu acte in regula, hotarare jud de infiintare definitiva si irevocabila,cu personalitate juridica,inregistrate insemnele la osim,act constitutiv,statut conform legilor in vigoare,legiea 51/1995. avand cabinete de avocatura conform legii 51/1995.  in ceea ce priveste examenul de la traditionali..nu asta e problema .......problema e ca nu voi da niciodata la traditionali poe motiv ca imi cer bani zeciuieli....contributii si cheltuieli nejustificate toate in buzunarul lui florea....de ce sa dau bani la barou??????la unbr-legal nu ne cere zecimi si daruri! banii din onorarii ne raman noua platim 16% la stat pe cabinet! in rest nu mai facem donatii lunare ca la traditionali......avocatii din unbr-bota au adus contributii insemnate timp de 10 ani la statul roman ca un procuror moldovean prost sa se trezeasca el asa negand deciziile iccj in materie ......de ce

# jurist date 1 July 2013 16:02 0

DACA BOTA CASTIGA LA CEDO UNBR FLOREA = DESFIINTARE= MOARTE CLINICA! = DEZASTRU!!!

# AVOCAT date 1 July 2013 23:09 0

Ce stii tu despre CEDO, inteligentule? Tu nu stii sa scrii, darami-te despre CEDO! Oricum, CEDO nu este o adunare de talibani, asa ca stai linistit,

# 992 date 1 July 2013 23:12 0

Dar tu ce stii despre CEDO ingamfatule ? Te-a nascut flocea avocat ? Cine-i floce asta ? I-a lasat cineva mostenire profesia de avocat ? Cu ce drept ati confiscat voi acesta profesie ? Ne spui mah avocat galactic ?

# AVOCAT date 1 July 2013 23:23 0

UNBR nu-i apartine lui Florea! UNBR este o asociatie profesionala care reuneste toti avocatii din Romania care isi exercita profesia legal. Bota si ceilalti nu au dobandit legal calitatea de avocat, asa ca, legal, nu putea sa-si faca baroul lui. Dar el a vrut si putut. La fel si Botomei, s-a certat cu Bota si si-a facut si el un UNBR, ca la noi oricine poate. Studiaza actele lui Bota de infiintare, sa vezi daca ele mai sunt in fiinta!

# habar n-ai ce vorbesti date 1 July 2013 23:46 0

Dupa cum lesne se poate observa, tu chiar nu intelegi cum stau lucrurile. Barourile infiintate de acel ONG(si nu de Bota), cu acordul JUSTITIEI(!)(deci, nu oricine poate infiinta barouri cand vor muschii lui, asa cum intentionat intoxicati voi lumea, toleratii de la flocea) nu au fost desfiintate de nimeni si nici nu le mai poate desfiinta cineva, independent de ong-ul care le-a infiintat. Odata infiintate acestea au inceput sa functioneza potrivit legii 51/1995. Nu mai confunda marfa cu ambalajul, respectiv barourile cu ong-ul. Dar despre sutele de hotarari jud. definitive, care au statuat ca avocatii(Bota) au dobandit calitatea de avocat in conditiile legii, nu spui nimic si taci ca rahatu-n iarba. Aici se vede cat de parsivi puteti fi voi flocistii !

# 992 date 2 July 2013 00:04 0

CORECT. Bah avocat flocist, devii obositor cu rautatea si prostia de care dai dovada.

# 992 date 1 July 2013 23:59 0

Botomei va fi condamnat. Actele lui Bota sunt foarte in regula, aprinde lumina. Cand si cum s-a infiintat unebereu condus vremelnic de flocea ? Din 2005 s-a interzis infiintarea de barouri. Intrebare ptr. un galactic ca tine : cum s-a inregistrat fiscal Baroul Bucuresti in 2006 ? Baroul Ilfov cand a luat nastere ? Asteptam raspuns super-calificat.

# RASPUNS NEOFICIAL date 1 July 2013 23:24 0

AVOCATII,JUDECATORII,ETC.SUNT NEOCOMUNISTII CARE NE FAC PROGRAM.SA VA FUT PE TOTI IN GURA,CU BASESCU SI PONTA IN FRUNTE.

# Coco date 2 July 2013 08:42 0

Citind comentariile \"avocatilor\" avangardisti, imi dau seama ca nu avem niciun motiv sa ne punem problema existentei lor. Nu pot reprezenta un pericol cat timp prostia lor cantareste mai mult decat ei. Ura, limbajul, ciuda, lipsa oricarui argument legal atunci cand afla ca ONG -urile lor chiar s-au desfiintat prin recursurike in anilare din 2005, demonstreaza ca nu pot fi un pericol. Sunt doar niste maimute care vor sa fie oameni mari! Faptul ca ati trecut cu 5 sau 6 prin facultati particulare( unde v-au luat banii alti smecheri) nu inseamna ca ati invatat carte. De aia nu veti fi vreodata avocati! Mi-ar fi rusine cu adevarat sa fiu coleg sau confrate cu voi! Avocatura este o profesie de boier, nu de toparlani transpirati si ciudosi ca voi!

# 992 date 2 July 2013 10:18 0

Mai cocorico, comentariul tau se potriveste perfect drept caracterizare a turmei flociste din care cu onoare faci parte. Si da, avocatura e o profesie frumoasa, in care n-ar trebui sa existe javre corupte si nemernice. Esti asa-zis boier fiindca ti-ai cumparat statutul de la asa-zisul stapan al profesiei, flocea. Cine l-a facut stapan peste o profesie pe unul ca flocea si acolitii sai ? Nataraule, te-ai interesat sa vezi cati colegi de turma de la SH ai ?

# Lazar date 2 July 2013 11:33 0

Bai, ala, care n-a coborat inca din copac(COCO-tier), prostul daca nu-i fudul nu-i prost destul. Nu mai tot confunda, tembelule, barourile cu ong-ul. Demonstrezi lumii cat esti de batut in cap. O tii ca prostul pe a ta, lipsitule de logica elementara ! Noi suntem cei care nu vrem sa fim colegi cu tine si cu inca cateva mii de analfabeti din cloaca-flocea !

# coco date 2 July 2013 16:03 0

lazare, ridica-te si umbla! Daca ONG (care a creat Baroul PU..ii) e desfiintat retroactiv, ce se intmapla cu actele sale?                           1.ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE SECŢIA CIVILĂ ŞI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ  Decizia nr. 6618 Dosar nr. 5324/2002 ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE -SECŢIA CIVILĂ ŞI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ-  Decizia nr. 6619 Dosar nr. 5325/2002  3.CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI SECŢIUNEA A DOUA HOTĂRÂRE ASUPRA  ADMISIBILITĂŢII cererii nr. 24057/03 prezentată de Pompiliu BOTA contra României:\"In speță, Curtea apreciază că, printre obiectele statutare ale asociației „Bonis Potra”, figura „crearea de barouri”, fapt care contravine dispozițiilor Legii nr. 51/1995 care interzice crearea de barouri şi exercitarea profesiei de avocat în afara Uniunii Avocaților din România\"...\"Curteanume ia în considerare, la fel ca şi jurisdicţiile interne, îndeosebi faptul că membrii asociației s-au livrat la acte concrete\" s.a\"     

# coco date 2 July 2013 16:08 0

continuare pentru vitelul lazar... \"Curtea ia în considerare, la fel ca şi jurisdicţiile interne, îndeosebi faptul că membrii asociației s-au livrat la acte concrete, anume crearea unui barou, şi că ei şi-au arogat prerogative care erau de competența exclusivă a Uniunii Avocaților din România. În consecinţă, ținând cont de marja de apreciere de care beneficiază Statele în această materie, Curtea consideră că dizolvarea asociației „Bonis Potra” este proporțională cu scopul vizat şi că motivele invocate de jurisdicțiile interne se dovedesc pertinente şi suficiente....Din aceste motive, Curtea, în unanimitate,       Declară cererea inadmisibilă \" de vorbit, putem vorbi pana maine, dar doar daca ignoram deciziile de mai sus si-i chemam si pe Tom si Jerry sa vedem ce parerea au.... 

# Lazar date 2 July 2013 16:28 0

Cat esti de habarnist. Incepi sa ma distrezi cu diletantismul tau. Pai tocmai ca Legea 51/1995 nu interzicea infiintarea de barouri pana la modificarea din 2004 ! Aspect confirmat prin zeci de hotarari jud. definitive. Aceeasi CEDO a statuat ca membrii \"Bonis Potra\" pot exercita profesia de avocat cu respectarea Legii 51/1995 ! Pai, printr-o multime de hotarari jud. def. s-a statuat ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in conditiile Legii 51/1995 !!! Poti sa-mi raspunzi, de ce pe site-ul ICCJ, cu ocazia traducerii hotararii CEDO lipsea tocmai textul anterior indicat ??? Mafie, pe fata !! In plus, CEDO a statuat, in mod cu totul ERONAT, ca Legea 51/1995 a infiintat barourile, desi, intre timp, chiar si \"traditionalilor\" le e jena sa mai sustina aceasta aberatie !! Si un student de anul I la DREPT stie ca Legea 51/95 nu infiinteaza barouri, ci doar le defineste !(Aspect confirmat de asemenea prin zeci de hot.jud.def.)

# 992 date 2 July 2013 16:42 0

coco, de la ce vine porecla ta autodefinita ?? De la faptul ca pe umeri porti o nuca de cocos ? Mai mult de 2 pagini consecutiv nu poti citi, se incinge laptele ce cocos ? Lazar ti-a citat din acelasi material de la CEDO, versiunea originala, mentiunea despre avocatii de la Bota. Daca citeai tot materialul de pe website-iul oficial al CEDO, te lamureai. Dai dovada de prostie crasa si incompetenta. Esti membru in turma flocista ? Citeste mai mult, este un sfat dezinteresat. Daca nu te duce nuca de cocos, mai bine stai agatat in copac, macar asa nu te mai faci de rusine. Sper sa te coci candva, sa fii util la ceva pe lumea asta.....

# coco date 2 July 2013 16:59 +1

eu dau la prost decizii ICCJ /CEDO si numere de dosar, el vine cu\" turma flocista\" si \"ba pe-a ma-tii\". cap de stiuca , vino cu argumente, ca de injurat te pot injura si eu 10 minute fara sa ma repet! Vorbeste de recursurile in anulare pt Figaro Potra si Bonis Potra ,vorbeste de faptul ca CEDO va spune verde in fata ca \"v-ati arogat\" calitatea de avocat (pentru boi: aroga= A-și atribui în mod abuziv o calitate, un drept). ce sa mai vorbim?! voi oricum nu veti intelege pana nu auziti \"condamna inculpatul la X ani inchisoare pentru sav infractiunii de exercitarea fara drept a unei profesii  prev si ped de art 281 Cp rap la art 26 din Lg 51/19915 si inselaciune prev si ped de art 215 CP, cu aplicarea art 33 CP\". Asta va astepata baietii, iar noi o sa radem traditional in timp ce vom mai lua (unii) si niste bani ca v-am aparat din oficiu!

# 992 date 2 July 2013 17:22 0

Bah nuca de cocos ambulanta, ai citit comentariul lui Lazar ? Las-o mai moale cu visele erotice ca ti se uda lenjeria degeaba....

# tembelule date 2 July 2013 17:33 0

Profiti, tembelule, ca traim intr-o tara bananiera, iar tu si turma flocista sunteti parte a imensului sistem mafiot instaurat in Romania. Am observat ca ne cam pierdem timpul cu o beizadea cretina si aroganta. Spre exemlu, unul ca tine ar merita sa fie scuipat in bot. Cata asemanare intre tine si nomenclaturistii comunisti sau securistii ceausisti. Apropo de CEDO, despre care tot vorbesti fara sa intelegi ceva, tu ai auzit de dreptul fiecarui cetatean de a se apara singur ?! Hai sictir !

# Feri date 2 July 2013 15:39 0

Precizari de pe site-ul UNBR Deoarece Bota Pompiliu a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de exercitare fără drpt a profesiei de avocat prin Decizia 538/05.04.2012 pronunțată de Judecătoria Deva în Dosarul 002147/221/2007, și a fost condamnat prin decizie definitivă emisă de Curtea de Apel Alba, ne disociem total de orice decizie, document de orice natură semnat și stampilat cu o stampila fără CIF înregistrat legal de condamnatul Bota Pompiliu, acestea fiind lovite de nulitate absolută. Precizăm pe această cale, așa cum rezultă din documentele ANAF, faptul că Bota Pompiliu nu mai avea calitatea de avocat din data de 15.06.2007, motiv pentru care a fost condamnt definitiv prin sentința menționată anterior.

# oligofrenule date 2 July 2013 16:04 0

Ba, tu esti mai infect decat \"traditionalii\". Cretinule, chiar nepunand la socoteala excluderea ta si a altor 4 membri din profesie, daca Bota nu ar avea calitatea de avocat, tu pe ce criterii ai mai fi avocat?! 

# 992 date 2 July 2013 16:08 0

Website-ul (caci asa se spune corect incultule) carui UNBR bai gagautza ? Nici vocabularul nu-l cunosti bine dar oi fi si tu avocat la flocea. Multi dobitoci are flocea-n turma.

# Barbu date 2 July 2013 17:10 0

Exista inca multi judecatori si procurori MAFIOTI, care persecuta avocatii(Bota), in loc sa umple puscariile cu gangsterii traditionali(in special, \"decani\" si \"indrumatori\") care s-au imbogatit luand MITA de zeci de mii de euro de la juristii absorbiti in casta-flocea. Niciun mafiot traditional n-a fost condamnat vreodata pentru ca a luat SPAGA de la juristii dornici sa devina avocati. Desi nu mai e o tara comunista, Romania e cel mai corupt stat din Europa si printre cele mai corupte state din lume. La fel si mass-media, chiar daca nu mai e cenzura comunista, a aparut cezura mafiota, prin cardasia dintre patronii mass-mediei si greii avocaturii mafiote traditionale. Ce sa mai vorbim despre Parlament, care e plin de politruci-avocati, membri ai castei-flocea. In mare, acesta e motivul pentru care razboiul se duce intre David si Goliath...

# 992 date 2 July 2013 17:20 0

CORECT Barbule.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 20 September 2013 15:18 0

Statul de drept trebuie sa determine cu prioritate dreptul fiecarei persaone juridice legal infiintata dupa decembrie 1989, cat si dupa modul cum au fost reglementate conform art.14 din Decretul - Lege nr.90/1990/28.02.1990 (M.Of.nr.32), in afara institutiilor statului in ansamblul lor, ceea ce nu poate fi conceput sa se ignore prevederile art.1 alin.3 si 5 din Constitutie ca simple postulate sau teorii carora nu le dau importanta, fie judecatorii, fie procurorii sau/si avocatii din barourile \"clasice\', respectiv \"traditionale\". Mai mult, notiunea pe care trebuie sa se concentreze statul de drept este cea de libertate,iar drepturile fundamentale(art.1 alin.1 si 3 combinat cu art.9 din  Constitutie) sunt in centrul acestei constructii care pastreaza beneficiile erarhiei normative, ale controlului jurisdictional privind legalitatea si moralitatea persoanelor juridice infiintate portivit legii si respectarii acesteia, impunand dreptului statului de drept garantarea libertatii individuale 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.03.2023 – Jocurile se fac pentru Jderu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva