15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARTIDUL SECURITATII – Seful SRI Eduard Hellvig si seful SPP Lucian Pahontu conduc Romania. Fostul deputat Gelu Visan: “Conducatorii reali ai Romaniei sunt un general de la SPP, Lucica Pahontu, fost jandarm si Eduard Hellvig, mare sef vremelnic peste SRI. Ce n-a inteles niciunul dintre ei este ca Securitatea se foloseste de ei dupa care ii va arunca la cos, sau in cel mai bun caz ii va trece pe linie moarta, iar locul lor va fi luat de alti securisti de nadejde”

Scris de: L.J. | pdf | print

23 September 2021 14:15
Vizualizari: 8997

Romania este condusa de Partidul Securitatii. Iar varf de lance sunt in prezent seful Serviciului Roman de Informatii Eduard Hellvig (foto dreapta, in randul de sus) si seful Serviciului de Paza si Protectie Lucian Pahontu (foto stanga, in randul de sus).


 

Constatarea ii apartine fostului deputat Gelu Visan, care totusi ii avertizeaza pe seful SRI Eduard Hellvig si pe seful SPP Lucian Pahontu ca va veni o zi in care Securitatea ii va arunca la cos sau in cel mai bun caz ii va trage pe line moarta, astfel incat locul lor sa fie luat de alti securisti de nadejde. Lucru ce s-a mai intamplat in trecut, afirma Gelu Visan, in conditiile in care Hellvig si Pahontu doar i-au inlocuit pe George Maior si Florian Coldea in fruntea Sistemului.


Redam comentariul fostului deputat Gelu Visan postat joi, 23 septembrie 2021, pe pagina sa de Facebook:


Partidul Securitatii.

Ceea ce se intampla zilele acestea in politica romaneasca pare un balamuc la care participa toata lumea. Sunt atat de incurcate lucrurile incat te intrebi daca nu cumva politica a ajuns pe mana unor ageamii care se joaca miuta cu tara, pe post de minge, in curtea scolii. Si nu e departe de adevar aceasta remarca.

Am avertizat demult - de prea mult timp, din pacate - ca cea mai mare nenorocire a actualei clase politice este ca…lipseste.

Desfiintarea Clasei Politice a inceput demult. De la bun inceput, imediat dupa 1989. O societate condusa de Securitate din 1947 avea tot interesul sa distruga orice tentativa de a construi o asa/zisa clasa politica. De fapt, dupa 1989 nu am avut deloc o clasa politica reala. Singurii care stiau sa faca politica erau fostii comunisti si securistii, si cei cativa reprezentanti ai Partidelor Istorice care scapasera vii din puscarii. Putina lume mai stie ca intre Securitate si Partidul Comunist Roman a fost tot timpul un adevarat razboi din cauza Securitatii care a vrut tot timpul sa aiba intreg controlul asupra Societatii.

In Romania, Securitatea a fost tot timpul Stat in Stat, ea dorindu-si cu ardoare sa conduca PCR-ul. Toti Comunistii erau ascultati si interceptati, inclusiv membri CCal PCR; se spune ca il interceptau inclusiv pe Nicolae Ceausescu.

Securitatea a avut tot timpul pretentia ca ea sa conduca Romania, nu politicienii. Revolutia sau Lovitura de Stat a fost facuta de Securitatea care l-a tradat pe Ceausescu, iar imediat dupa aceea a preluat controlul masiv al noii societati. Cu sprijinul politicienilor pe care-i controla direct, practic Securitatea nu a incetat sa conduca Romania si sa impiedice aparitia celei mai mici tentative de aparitie sau de dezvoltare a unor politicieni veritabili. Va aduceti aminte cat era de hulit si injurat Corneliu Coposu sau Ion Ratiu? In perioada aceea luai si bataie daca erai de partea lor. Dupa 1996, Securitatea a facut totul pentru a compromite PNtCD-ul, PNL-ul luindu-l la remorca, iar dupa 2005 Securitatea a preluat practic tot controlul asupra Romaniei.

As vrea sa va dau un exemplu extrem de actual: uitati-va cum poate fi santajat un fost presedinte de tara, acuzat - pe drept sau pe nedrept, nu-i treaba mea - ca ar fi fost turnator la securitate. Familia si prietenii in procese, unii in puscarie, altii la limita ei. O lectie, care alaturi de lectia Dragnea, vrea sa arate ca toata puterea e la ei.

Conducatorii reali ai Romaniei sunt un general de la SPP, Lucica Pahontu, fost jandarm si Eduard Helvigh, mare sef vremelnic peste SRI. Ce n-a inteles niciunul dintre ei este ca ei nu sunt sefi peste nimic, ca de fapt Securitatea se foloseste de ei dupa care ii va arunca la cos, sau in cel mai bun caz ii va trece pe linie moarta, iar locul lor va fi luat de alti securisti de nadejde.

Impresionant este cum rezista si cum se dezvolta perpetuu Sistemul Securist, care este mult peste un nume sau altul. Securitatea a devenit de altfel un loc comun, partidele fiind implantate adanc de securisti de rit nou sau vechi. A plecat Maior, a venit Helvigh, a plecat Coldea, i-a luat locul Pahontu, si asa mai departe.

Securitatea a avut deci grija ca nu cumva sa apara o clasa politica veritabila, iar cei care mai invatasera cate ceva sa fie distrusi. In functii au fost promovati doar trepadusi fara personalitate si ageamii, iar cine a suflat in front a fost trimis fix in puscarie sau a fost exclus din viata politica. Si-au creat inclusiv propriile partide, suntem se pare singura tara din Europa in care Securitatea are pe fata mai multe partide si le controleaza pe celelalte.

Practic, Romania este tara unui singur partid, Partidul Securitatii, iar cei care cred ca fac politica fac de fapt jocul Partidului Securitatii.

Poate fi aceasta situatie rupta?

Ar fi o singura solutie:

Politicieni nesantajabili, profesionisti.

Pai va spuneam mai sus ca aceasta a fost principala tinta a Securitatii:

Distrugerea intregii Clase Politice si inlocuirea ei cu copii si ageamii, santajabili si usor de manipulat.

Deocamdata au reusit”.

Comentarii

# imun/teanu date 23 September 2021 14:44 +37

Caco munistii, cand unul cade alti-i iau locul. Asa ca nu va faceti griji la securisti. Se pot oricand alte gasi scursuri umane de scurmat in canale. Oricum, cei ce si-au facut intre ei "datoria" nu vor ramane fara plata. Cum si alor "astia", babana. Voi romani, cretini, de asta platiti la buget.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva