22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PENSIONARE SANATOASA PENTRU PROCURATURA – CSM a dat liber la plecarea din sistem a procuroarei Mihaela Leu, care a dus DNA Galati la o rata de achitari de 125%. Au fost aprobate alte sase eliberari din functie, printre care cea a procurorului Lucian Dolcu de la DNA Timisoara, celebru pentru scandalurile in care a fost implicat (Lista)

Scris de: V.B. | pdf | print

19 February 2024 18:11
Vizualizari: 4097

Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat luni, 19 februarie 2024, sapte pensionari – cu una mai mult decat erau anuntate saptamana trecuta (click aici pentru a citi).Dintre proaspetii pensionarii, ii remarcam pe procurorii Mihaela Leu (foto 2) – sefa DNA Galati – si Lucian Dolcu (foto 1) de la DNA Timisoara.

Mihaela Leu – care conduce DNA Galati din 27 noiembrie 2021 – a devenit cunoscuta din cauza ca in mandatul ei au explodat achitarile. Astfel, daca in 2020 DNA – Serviciul Teritorial Galati inregistra o rata de achitari de 50%, indicatorul a sarit pana la 125 de procente in 2021 si a ajuns la 100 la suta in 2022.

La randul lui, procurorul Lucian Dolcu este celebru pentru scandalurile in care a fost implicat de-a lungul vremii. De exemplu, Inspectia Judiciara l-a cercetat disciplinar intr-un caz cu tenta sexuala (click aici pentru a citi). Anterior, tot Dolcu a fost acuzat ca ar fi amenintat un detinut ca sa il oblige sa faca denunturi impotriva avocatei sale Jenifer Dancea si impotriva judecatorilor Codrina Iosana Martin si Gheorghe Bugarsky de la Curtea de Apel Timisoara (click aici pentru a citi).

Incheiem, mentionand ca Sectia pentru procurori a CSM a suplimentat ordinea de zi cu numele procuroarei Alina Daniela Ghinescu de la DIICOT Craiova.


Iata minuta CSM:


1. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei COSNITA MARINELA, prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila. (unanimitate)

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei LEU MIHAELA, procuror sef al Serviciului teritorial Galati din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. (unanimitate)

3. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei ATOMEI ADRIANA, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul teritorial Bacau. (unanimitate)

4. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MIREA MIRELA-ALINA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis. (unanimitate)

5. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei GRECU IONELA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj, delegata in functia de prim procuror adjunct la aceasta unitate de parchet. (unanimitate)

6. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului DOLCU DUMITRU LUCIAN, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul teritorial Timisoara. (unanimitate)

7. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei GHINESCU ALINA DANIELA, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul teritorial Craiova. (unanimitate)”.


sursa foto Leu: ProBR.ro

Comentarii

# Bibanul date 19 February 2024 22:32 +6

"Procurorul" Dolcu Lucian trebuie sa mearga urgent la puscarie. Este din aceiasi categorie ca si infractorul "portocala" din Ploiesti. Oricum o sa ii vina randul sa plateasca si ajunga la parnaie. Tic/...tac

# Aradean date 20 February 2024 08:46 +5

Caz incredibil la Timişoara. O femeie, însărcinată în luna a opta, a depus zilele trecute o sesizare de neimaginat împotriva unui individ care este procuror DNA. Asemenea fapte ca cele demonstrate de mesajele magistratului nu le poate comite decât un obsedat sexual, cu grave probleme psihice. „Solicit să se ia toate măsurile legale care se impun, pentru a ne proteja de acest individ care are astfel de porniri bolnave şi animalice. Din câte am auzit, acesta ar dispune legal şi de un pistol, motiv pentru care vă solicit să dispuneţi ridicarea de urgenţă a acestuia. Îmi este teamă pentru viaţa mea şi siguranţa familiei mele. Consider că am de-a face cu un psihopat capabil de orice, motiv pentru care vă solicit tragerea la răspundere a acestuia pentru faptele săvârşite”, scrie femeia hărțuită în plângerea făcută. Un obsedat si un bolnav psihic. La puscarie trebuie urgent! https://evz.ro/procurorul-dna-acuzat-cu-probe-scrise-ca-ii-facea-avansuri-si-o-hartuia-pe-o-femeie-insarcinata.html/

# Arad date 20 February 2024 08:50 +3

Sa ne amintim de infractiunile acestui procuror Dolcu care Dumnezeu nu o sa il uite cate zile o avea. COTIDIANUL.ro:DA IN VILEAG RETEAUA MAFIOTA DIN VESTUL ROMANIEI. Soţia unui procuror DNA, asociată în firma unui suspect de trafic de ţigări. Procurorii arădeni, care au instrumentat un dosar în urma căruia au trimis în judecată o grupare infracţională de traficanţi de ţigări, au descoperit că suspecţii îşi puneau la cale afacerile într-un local, din Arad, unde unul dintre coproprietari este soţia unui procuror DNA, de la Timişoara. Dana-Petruţa Dolcu deţine 25% din acţiunile societăţii Group Dexter SRL Arad (J2/406/2010, cu un capital social de 400 de lei), societate care a realizat o investiţie considerabilă, de aproximativ un milion de lei, într-o sală de agrement (biliard, popicărie-bowling, jocuri), amenajată în incinta Complexului comercial Atrium, din municipiul Arad. Această sală este menţionată explicit în rechizitoriul procurorilor arădeni ca fiind locul de unde suspectul

# gigel date 20 February 2024 11:04 +2

Adevarul despre pensionatul special fost procuror Dolcu Lucian care o sa primeasca pensie speciala de zeci de mii de euro de la poporul roman: "Numele lui Lucian Dolcu, de la Direcţiei Naţionale Anticorupţie Timişoara, apare într-un dosar de trafic de ţigări. Din discuţii reiese că procurorul este omul de încredere al contrabandiştilor. Numele procurorului Lucian Dolcu, din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), apare într-un dosar aflat pe rolul instanţei arădene în care 19 inculpaţi au fost trimişi în judecată pentru spălare de bani, contrabandă, evaziune fiscală, abuz în serviciu şi aderare la un grup infracţional organizat. În afacere sunt implicate şi alte persoane faţă de care anchetatorii au început urmărirea penală într-un alt dosar, însă pentru aceleaşi infracţiuni. Potrivit rechizitoriului procurorilor arădeni, în acest dosar apar nume grele: un procuror DNA şi soţia acestuia,.. https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/procuror-dna-prins-cu-mafia-la-telefon-802806

# Din "Little West" date 20 February 2024 15:52 +3

D Dolcu, se pensioneaza. Dupa o viata de anchete pt destructurarea politistilor spagari de pe DN7 a urmat deznmatul( bineinteles la "figurat").D Domn,om plin de omenie, a mai "reglat" niste conturi personale (zice lumea), ale colegilor(fosti colegi?) cu averi nevisate spalandu-le si fata. Dansul & colegii, nu au vazut pamantul furat din domeniul public deoarece a disparut din acte(pamantul)nu actele! Dar cine din justitie doreste sa "vada" actele si sa aplice legile in "practica"? "Sapa" prin "portocali" prin "ape",vii si livezi" da dureri de cap. Dar CINE? Actiunile "fara pata" ale CSM (ei "stiau" E scris), stam pana la Sf. Asteapta . Eu le urez domnilor, "viata" dusa de tata, scos abuziv din casa parintesca, platind aberatiile "cheltuieli de judecata" celor care "au actionat cu rea credinta"(dovedita prin decizie penala). Sa aiba sufletul impacat cu "faptele" si cu dorul "proprietatilor"lor asa cum tata a murit cu dorul mostenirii sale. Pensie usoara!

# dragos barna date 20 February 2024 18:58 0

Speram sa nu o angajeze dl.proc. general la SUPC. SPeram sa o cheme insa sa de aexplicatii petnru ceea ce a facut Pana nu se prescriu faptele Speram sa reuseasca se detaseze procurori si sa inceapa activitatea cam firava cu o mana de oameni si multe multe dosare

# Cetatean date 21 February 2024 23:33 +2

Procurorul Dolcu = joasa speta

# Alexandru date 23 February 2024 10:54 0

O sa planga si copilul lui cum au plans alti copii…

# lege-faradele date 23 February 2024 12:23 -1

Un sfant proverb românesc spune: După război mulți viteji se arată, evident că dl. procuror DOLCU LUCIAN a deranjat pe mulți mafioți din zonă, s-a ocupat de dosare prin care au fost destructurate anumite rețele,, inclusiv de dosarul generat de plângerile penale formulate de sătenii din SATUL ARĂDEAN NADĂȘ, cărora li s-a retrocedat satul printr-o aberantă sentință judecătorescă, prin acte false.Hienele ascunse sub diferite pseudonime atacă acum, dar cuvintele lor în afară de neadevăr nu spun nimic, pentru că cei care acuză se autoacuză. Seperăm să devină un avocat al PĂRȚILOR VĂTĂMATE, DOAMNE AJUTĂ.

# Herciu date 24 February 2024 21:58 0

Dolcu, sper sa te bucuri de pensie 2-3 luni. Poate pleci in America, la casa pe care ai primit-o de la Minda. Dumnezeu o sa-ti dea de nu o sa poti duce!

# E tu Brute... date 25 February 2024 13:35 0

@ lege-faradele , - Domnule(a), "aberanta sentinta judecatoreasca" cum a fost posibila? Din cate se vorbeste in zona nu este singura. Cazul NADAS nu a fost singur, si nici primul. Acele mii de ha de teren silvic, se alatura altor mii de ha de teren cu investitii- in "zona" competent supravegheata de structura respectiva de parchet. Interesele sunt ale"pretinilor si fostilor colegi". "HIENELE CARE ATACA" in mare parte sunt cei "ramasi" si "competent solutionati cu dosarele lor cu tot". Oameni batjocoriti care isi plang viata distrusa pe nedrept de "adevaratele hiene beneficiare" care alaturi de “UNELTELE LUCRULUI BINE ascuns” (SPECIALISTII, APARATORII LOR-unii la pensie, dar lucreaza!) mai au tupeul de a privi victimele in ochi si de a-si ridica pensile "pt "serviciile competente facute. Interes pt pedepsirea vinovatilor, IOC. Dar "presa" face TIK-TOK - si acolo apar acte oficiale cu semnaturi cu tot si "competenta solutionare", poate si motivele "autoacuzarii", mai stii?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva