5 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PENSIONARI IN INSTANTE – Sectia pentru judecatori a CSM a aprobat noi eliberari din functie. Presedintele Klaus Iohannis a primit propunerile pentru doua judecatoare de la curti de apel, pentru doua judecatoare de la tribunale si pentru o judecatoare si un judecator de la judecatorii (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

20 July 2022 11:43
Vizualizari: 5582

Au fost dispuse noi eliberari din functie prin pensionare a unor magistrati. Decizia a fost luata marti, 19 iulie 2022, de Sectia pentru judecatori a CSM condusa de presedintele Consiliului Marian Buda (foto).


 

CSM a decis eliberarea din fuctie pentru sase magistrati: doua judecatoare de la curti de apel, pentru doua judecatoare de la tribunale si pentru o judecatoare si un judecator de la judecatorii. Drept urmare, Sectia pentru judecatori a CSM a horarat inaintarea catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis a propunerilor de eliberare din functie a celor sase magistrati, in vederea semnarii decretelor.


Iata minuta Sectiei pentru judecatori a CSM:


“Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerilor privind: (unanimitate)

1. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei GEORGETA OLTEAN, judecator la Curtea de Apel Targu-Mures.

2. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 15.10.2022, a doamnei GANEA MIHAELA VIRGINIA, judecator la Curtea de Apel Constanta.

3. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 03.09.2022, a doamnei BITA NICOLETA-DANIELA, judecator la Judecatoria Vaslui.

4. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 15.08.2022, a doamnei judecator IOVANAS EUGENIA, delegata in funcția de presedinte al Sectiei a III-a contencios administrativ si fiscal, litigii de munca si asigurari sociale a Tribunalului Arad.

5. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului LUPASCU SERGIU, judecator la Judecatoria Bacau.

6. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 05.09.2022, a doamnei TATU CLAUDIA OANA, judecator la Tribunalul Cluj”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.10.2022 – La vremuri noi, tot ei! Completul Negru se reuneste la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva