12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLECARI DIN DIICOT – Seful Serviciului informatii clasificate din cadrul DIICOT, procurorul Valentin Cotoara, cere eliberarea din functie. Alti doi procurori DIICOT ies la pensie. Vedeti care sunt cele mai noi plecari din parchete (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

2 June 2024 13:58
Vizualizari: 3176

 

Trei procurori din DIICOT se pregatesc sa paraseasca parchetul. Printre acestia, doi procurori cu functii de conducere.


Seful Serviciului informatii clasificate din cadrul DIICOT, procurorul Valentin Cotoara, si-a depus la CSM cererea de eliberare din functie prin pensionare. La fel a facut si seful DIICOT-Iasi, procurorul Viorel Postica, dar si procuroarea Raluca Moisoiu de la DIICOT-Targu Mures.

Cererile de pensionare ale celor trei vor fi discutate in sedinta de marti, 4 iunie 2024, a Sectiei pentru procurori a CSM, condusa de Emilia Ion (foto). Pe ordinea de zi a aceleasi sedinte figureaza si cererea de pensionare a procurorului Iulian Craciunescu de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti.


Iata cererile de pensionare aflate pe rolul Sectiei pentru procurori a CSM:


-Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul POSTICA VIOREL, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, delegat in functia de procuror sef al Serviciului teritorial Iasi;

-Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul COTOARA VALENTIN, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, delegat in functia de procuror sef al Serviciului informatii clasificate;

-Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna MOISOIU RALUCA, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul teritorial Targu Mures;

-Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul CRACIUNESCU IULIAN, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti.

Comentarii

# Indignat date 2 June 2024 17:53 0

Gata, a inceput sobolanimea coldista sa paraseasca corabia! Puteti sa fugiti, dar nu va puteti ascunde. Vine vremea platii!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.06.2024 – Paraditorul Andreei Cosma si procurorul „Talpa Iute”, reciclati de DIICOT

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva