31 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROMOVARI IN CADRUL ZRVP – Sapte avocati fac un pas inainte in cariera. Zamfirescu Racoti Vasile & Partners a promovat trei avocati la pozitia de colaboratori coordonatori, iar alti patru au fost numiti senior associates. Avocatul Cosmin Vasile: „Promovarea a devenit efectiva in mijlocul starii de urgenta si are un efect terapeutic pentru noi: este confirmarea faptului ca scoala noastra de avocati functioneaza la nivelul consacrat”

Scris de: L.J. | pdf | print

15 April 2020 14:19
Vizualizari: 4573

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) anunta noi promovari pe diferite trepte de senioritate in urma procesului de evaluare aferent anului 2020, ce a luat in considerare contributia profesionala la succesul firmei, gradul de implicare in proiecte si feedback-ul pozitiv din partea clientilor. Din cele sapte promovari, trei au vizat pozitii de middle-management. Astfel, incepand cu data de 1 aprilie 2020, avocatii Andreea Macasoi, Doru Cosmin Ursu si Bogdan Radu au avansat la pozitia de Managing Associates (avocati colaboratori coordonatori), ce le va aduce calitatea de lideri de proiecte in ariile lor de expertiza si responsabilitati administrative extinse. Alti patru avocati - Lidia Trandafir, Sabina Donescu, Ionut Chisar si Bogdan Cheran au facut un pas inainte in cariera si au devenit Senior Associates.


Echipa de avocati colaboratori coordonatori numara in prezent 11 avocati, printre care Marina-Crenguta Florea si Ionut Nita, care s-au alaturat firmei la data de 1 ianuarie 2020, odata cu integrarea DBO in ZRVP. Adina Jivan a fost de asemenea recent cooptata in echipa de Litigii a firmei in calitate de Managing Associate.


La inceputul lunii martie am finalizat procedurile de evaluare anuala a avocatilor si am fost foarte multumiti sa constatam ca rezultatele si performantele unui numar mare de colegi impun promovarea acestora pe treapta urmatoare de senioritate. Promovarea a devenit efectiva in mijlocul starii de urgenta si are un efect terapeutic pentru noi: este confirmarea faptului ca scoala noastra de avocati functioneaza la nivelul consacrat si aminteste ceea ce nu trebuie uitat niciodata, mai ales in momente ca cel de fata – viata merge inainte!, a declarat Cosmin Vasile (foto), Managing Partner.


Despre avocatii promovati:


Andreea Macasoi

Andreea Macasoi are o experienta profesionala de peste 10 ani in litigii civile si comerciale, aria sa de practica fiind orientata, cu precadere, spre domenii precum dreptul financiar-bancar, restructurare, insolventa si executari silite. Andreea ofera servicii de asistenta juridica unor jucatori importanti pe piata nationala si internationala, cum sunt institutiile financiar-bancare sau societatile de leasing, in procedurile de insolventa impotriva unora dintre cele mai mari companii din industria energiei regenerabile, industria constructiilor, industria avicola, industria de reciclare a deseurilor sau industria auto.


Doru Cosmin Ursu

Doru Cosmin Ursu s-a alaturat echipei ZRVP in anul 2016, avand o bogata experienta in gestionarea cu succes a proiectelor privind infractiuni de serviciu sau in legatura cu serviciul, infractiuni economico- financiare, infractiuni in domeniul pietei de capital, privatizari si achizitii publice, spalare de bani, trafic de droguri, infractiuni contra vietii, solicitari privind punerea in executare a unor mandate europene de arestare si cereri de extradare. Este membru al Asociatiei Criminalistilor din Romania si al European Criminal Bar Association.


Bogdan Radu

Bogdan Radu are o experienta de zece ani in domeniul insolventei, al dreptului comercial si al dreptului bancar. Practica sa curenta se concentreaza pe proiecte legate de recuperarea de creante, executari silite si procedura insolventei. Bogdan reprezinta in principal institutii financiare in legatura cu recuperarea creditelor neperformante in cadrul procedurilor de insolventa, in diferite dispute privind executarea contractelor de credit sau de garantie, precum si in litigiile imobiliare.


Marina-Crenguta Florea

Experienta profesionala a Marinei-Crenguta Florea se concentreaza pe tranzactii in materie imobiliara, aceasta oferind consultanta juridica generala in cadrul unor proiecte privind dezvoltarea urbana, constructiile (inclusiv contracte FIDIC), operatiunile de leasing si inchiriere. Acorda consultanta cu privire la diverse operatiuni de guvernanta corporativa si aspecte juridice in materie comerciala, precum si pe diverse probleme de reglementare si specifice dreptului muncii. Expertiza ei se concentreaza, de asemenea, pe aspecte legate de operatiuni de tip due diligence, precum si pe elaborarea, redactarea si negocierea diverselor tranzactii intre profesionisti.


Adina Jivan

Adina Jivan isi concentreaza practica pe litigii civile complexe, dispute in materia contenciosului administrativ si dreptului asigurarilor. Adina a reprezentat cu succes clienti in litigii din domeniul contenciosului administrativ in actiuni impotriva unor decizii emise de Consiliului Concurentei din Romania, de autoritatile fiscale, de Autoritatea pentru protectia consumatorilor precum si in litigiile privind achizitii publice. Adina are, de asemenea, o experinta bogata si in litigiile din domeniul asigurarilor, cu un accent special pe cazuri de malpraxis si daune morale.


Ionut Nita

Ionut Nita este recunoscut pentru experienta sa ca avocat litigant, fiind specializat in drept comercial si civil, drept administrativ-contencios si achizitii publice. A acumulat experienta semnificativa in cazurile de insolventa, faliment si restructurare, reprezentand atat creditori cat si debitori in diferite etape ale procedurilor. Ionut ofera servicii de asistenta juridica si reprezentare in proceduri prelitigioase, precum si in fata instantelor ordinare de judecata si curtilor de arbitraj.


Lidia Trandafir

Principalele arii de practica ale Lidiei Trandafir sunt dreptul comercial, dreptul muncii, fuziuni si achizitii. Lidia are o vasta experienta in drept imobiliar, reglementare precum si in sectorul energiei regenerabile. Lidia reprezinta societati locale si multinationale din domenii precum fabricarea de materiale de constructie, dezvoltare imobiliara, retail mobilier si decoratiuni interioare, oferind consultanta pe diverse aspecte corporative, de dreptul muncii, reglementare si comerciale.


Sabina Donescu

Sabina Donescu este specializata in solutionarea litigiilor si in arbitraj. Asista clienti in litigii civile, precum si in litigii referitoare la drepturile de proprietate intelectuala, dreptul muncii, dreptul asigurarilor, dreptul administrativ, achizitiile publice si malpraxisul medical. De asemenea, Sabina se implica in cauze arbitrale in fata ICC Paris privind contractele FIDIC, precum si in fata Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei (Bucuresti). De asemenea, asista partile in procedurile post-arbitraj pentru anularea hotararilor arbitrale in fata instantelor romane.


Ionut Chisar

Ionut Chisar este specializat in domeniul dreptului penal, oferind asistenta juridica si reprezentare atat in faza de urmarire penala, cat si in faza camerei preliminare si in faza de judecata. Se implica cu precadere in cauze avand ca obiect cercetarea si/sau judecarea unei game variate de fapte, printre care constituirea unui grup infractional organizat, trafic de droguri, infractiuni in legatura cu exercitarea defectuoasa a profesiei, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, spalare de bani, coruptie, infractiuni in domeniul energiei, privind siguranta pe drumurile publice, infractiuni ce implica acte de violenta precum omorul si uciderea din culpa si infractiuni privind sau in legatura cu mediul de afaceri (delapidare, inselaciune, abuz in serviciu, fraudarea intereselor financiare ale Uniunii Europene, evaziune fiscala si infractiuni privind drepturi de autor sau de proprietate intelectuala).


Bogdan Cheran

Bogdan Cheran face parte din echipa de litigii si ofera asistenta juridica si reprezentare in materia dreptului civil, dreptului muncii si executarii silite. Reprezinta institutii bancare, companii de constructii, telecomunicatii si securitate in litigii care implica diverse probleme civile si de munca.


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 67 de avocati, dintre care 13 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu si Mihai Bajenaru (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.01.2023 – Piturca, pe mana lui Mota

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva