24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAMAS BUN, MARGARETA! – Judecatoarea Nicoleta Margareta Tint din CSM, om de baza in majoritatea care conduce de ani de zile Consiliul, iese la pensie. Cererea de pensionare a fost bagata pe ordinea de zi la ceas de seara, chiar in ziua in care ministrul Justitiei Catalin Predoiu se spala pe maini in cazul pensionarilor masive din sistem, pretinzand ca magistratii nu au motive de ingrijorare. Este al patrulea membru CSM care se pensioneaza. Mai pleaca o judecatoare de la ICCJ (Lista)

Scris de: George TARATA | pdf | print

23 November 2022 22:21
Vizualizari: 6844

Fix in ziua in care ministrul Justitiei Catalin Predoiu se spala pe maini in cazul pensionarilor masive din magistratura, le infiera pe judecatoarele Andreea Chis si Gabriela Baltag din CSM ca prin deciziile de a se pensiona au incurajat plecarile din sistem, si dadea asigurari magistratilor ca nu au motive de ingrijorare, un important judecator al Romaniei alege sa plece din sistem. Culmea, este vorba tot despre un membru CSM, si anume judecatoarea Nicoleta Margareta Tint (foto), fosta presedinta CSM, om de baza al majoritatii care de ani de zile conduce Consiliul, majoritate care s-a bazat de multe ori inclusiv pe votul lui Predoiu si care in multe cazuri a colaborat extrem de bine cu Predoiu.


 

Miercuri, 23 noiembrie 2022, pe ceas de seara, ordinea de zi a Sectiei pentru judecatori a CSM a fost completata cu cererea de pensionare formulata de Tint. Spre deosebire de cazurile judecatoarelor Gabriela Baltag si Andrea Chis, Margareta Tint nu a mai fost pusa cap de lista, ci aruncata undeva la gramada cu alti magistrati, probabil ca sa nu atraga atentia.

Nicoleta Tint este cel de-al patrulea membru CSM care se pensioneaza in mai putin de o luna, dupa judecatoarele Andrea Chis si Gabriela Baltag, si procurorul Florin Deac, iar potrivit informatiilor pe care le detinem s-ar putea sa nu fie ultimul membru CSM care sa plece la pensie in aceasta perioada.

De asemenea, pe aceeasi ordine de zi au aparut si alte cereri de pensionare, printre care cea a judecatoarei Ileana Izabela Dolache Bogdan de la Inalta Curte sau a judecatoarei Corina Mandrila de la Curtea de Apel Bucuresti.

In total, pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru judecatori a CSM de joi, 24 noiembrie 2022, figureaza 23 de cereri de pensionare.

 

* Cititi aici lista cu cererile de pensionare aflate pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru judecatori a CSM din 24 noiembrie 2022

 

Comentarii

# santinela date 24 November 2022 07:53 0

Mare paguba ca pleaca o "hastag- rezista" care vota intotdeauna dupa ce pupa dosurile celor de la putere.Poate se curata sistemul asa !

# Delciu date 24 November 2022 09:31 +291

@Santinela, tare gluma: Tint e "hastag- rezista". Savonea e cumva lider la #rezist??? :-) :-) :-) In cei 6 ani din ultimul mandat al CSM, PSD a fost cel mai mult la guvernare. Pe ei sa-i fi pupat?

# nicu date 24 November 2022 10:07 0

sa nu trecem cu vederea nici pensionarea d.nei Madularescu.....)))

# maxtor date 24 November 2022 12:05 +212

probabil ca sa nu atraga atentia.-ne-a atras luju atentia:ŢÎNŢ NICOLETA MARGARETA. Adresa. Braşov, România. Naţionalitate română. Data naşterii. 30.01.1974. Statut civil....

# maxtor date 24 November 2022 12:14 +83

o lege mai speciala ne-ar scapa si de studentii de la Drept....

# FOST JUDECATOR date 24 November 2022 15:54 +115

PLECAȚI !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva