28 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAMASITELE INCULPATEI – Inscenarile din mandatele Laurei Kovesi ingroapa DNA. 13 politisti de frontiera si un inspector antifrauda acuzati de luare de mita au fost achitati de Tribunalul Arad, pe motiv ca nu exista probe. Toti 14 au fost retinuti de DNA si aruncati 24 de ore dupa gratii. Tribunalul Arad a constatat incalcarea dreptului la un proces echitabil si folosirea de catre DNA a unor agenti provocatori (Minuta)

Scris de: George TARATA | pdf | print

16 ianuarie 2020 12:27
Vizualizari: 4529

Achitarile ingroapa DNA, iar majoritatea sunt dispuse in dosare fabricate si inscenari de pe vremea in care parchetul anticoruptie era condus de inculpatei Laura Kovesi (foto). Dupa cele 34 de achitari ale vamesilor si politistilor de frontiera din Suceava (click aici pentru a citi), o sentinta similara a fost dispusa si in cazul a zeci de politisti de frontiera din Arad.


 

Concret, Tribunalul Arad a decis marti, 14 ianuarie 2020, achitarea a 13 politisti de frontiera si a unui inspector vamal, trimisi in judecata de DNA Timisoara in 2017, deci in plina glorie a inculpatei Laura Kovesi la conducerea parchetului anticoruptie, si retinuti pentru 24 de ore de DNA. Acuzati de pretinse fapte de luare de mita, toti au fost achitati de Tribunalul Arad in temeiul art. 16 alin. 1 lit. c) din Codul de procedura penala - “nu exista probe ca o persoana a savarsit infractiunea”.

Dar nu doar atat. Tribunalul Arad a stabilit incalcarea art. 6 din Conventia pentru apararea Drepturilor Omului si Libertatilor Fundamentale privind dreptul la un proces echitabil. Totodata, Tribunalul Arad a constatat folosirea unor agenti provocatori de catre DNA (art. 101 alin. 1 si 3 Cpp) si a unor probe obtinute nelegal (art. 102 alin. 2, 3 si 4 Cpp). De altfel, instanta a constatat nulitatea absoluta a ordonantelor DNA privind folosirea unui colaborator cu identitate reala, precum si a unor investigatori sub acoperire.

Pe de alta parte, trebuie precizat ca pe langa cei 14 inculpati achitati, in aceeasi cauza au mai fost trimise in judecata alte patru persoane, care insa au ales sa faca acorduri de recunoastere a vinovatiei in schimbul unor pedepse cu suspendare.

Decizia finala in dosar va fi pronuntata de Curtea de Apel Timisoara.

 

Iata minuta Tribunalului Arad (dosar 1718/108/2017):


“Solutia pe scurt: In baza considerentelor Deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei nr. 802/2017 (paragrafele 28, 29), art.148 alin. 3, 7 si 10 Cod procedura penala, art. 101 alin.1, 3, art. 102 alin. 2, 3, 4 Cod procedura penala raportat la art. 6 paragraf 1 CEDO si art. 280 Cod procedura penala admite exceptiile de nulitate a actelor de procedura efectuate in cursul urmaririi penale, invocate de inculpatii SELAGEA CIPRIAN CALIN si ANCUTA CATALIN CORNELIU si pe cale de consecinta: Constata nulitatea absoluta a ordonantelor procurorului din data de 26.08.2016 si din data de 01.11.2016 in dosarul nr. 110/P/2016 al PARCHETULUI DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE - DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE-SERVICIUL TERITORIAL TIMISOARA pentru folosirea unui colaborator cu identitate reala, cu privire la autorizarea colaboratorului cu identitate reala Stoia Ioan Daniel, de a efectua interceptarea si inregistrarea, audio, audio-video in mediu ambiental si referitor la autorizarea colaboratorului de a intocmi documente nereale de provenienta sau de insotire a marfurilor tranzitate ori a documentelor care efectueaza transportul, precum si autorizarea acestuia sa promita, sa ofere, sa dea bani sau alte foloase si a actelor subsecvente acestora si cea privind nerespectarea dispozitiilor legale referitoare la punerea in executare/inexistenta mandatului de supraveghere tehnica, precum si cele efectuate cu nerespectarea principiului loialitatii/legalitatii administrarii probelor si de inlaturare a probelor obtinute in mod nelegal, referitor la inculpatii SELAGEA CIPRIAN-CALIN, DUDAS MARCEL, ANCUTA CATALIN-CORNELIU, NEDELCU STEFAN-EUGEN, TEODOR NICOLAE-GABRIEL si GALBEN GHEORGHE-DANIEL, cu consecinta inlaturarii tuturor probelor obtinute in mod nelegal, potrivit considerentelor prezentei hotararii. Respinge exceptia de nulitate a actelor de procedura efectuate cu nerespectarea dispozitiilor legale privind emiterea mandatului de supraveghere tehnica, referitor la Punctele de Trecere Frontierei, invocate de catre inculpatul Selagea Ciprian Calin. Respinge exceptia de nulitate a incheierii nr. 69/ST/M/26.09.2016 a Tribunalului Timis in dosar nr. 5972/30/2016 invocata de catre inculpatul Ancuta Catalin Corneliu. Respinge exceptia de nulitate a tuturor probelor efectuate in cauza de catre investigatorul sub acoperire Rusu Matei, referitor la competenta materiala si dupa calitatea persoanei a organului de urmarire penala invocata de catre inculpatul CHIRA EMIL NICU.

In baza art. 396 alin.1, 5 Cod procedura penala, raportat la art. 16 alin. 1 lit. c Cod procedura penala, achita pe inculpatii:

1.SELAGEA CIPRIAN-CALIN, pentru infractiunea de luare de mita prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal, prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

2. DUDAS MARCEL, pentru infractiunea de luare de mita prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal, prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

3. ANCUTA CATALIN-CORNELIU, pentru infractiunea de luare de mita prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal, prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

4. NEDELCU STEFAN-EUGEN, pentru infractiunea de luare de mita prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal, prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

5. TEODOR NICOLAE-GABRIEL pentru infractiunea de luare de mita in forma continuata prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor si prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

6. GALBEN GHEORGHE-DANIEL, pentru infractiunea de luare de mita prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal, prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

In baza considerentelor Deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei nr. 802/2017 (paragrafele 28, 29), art. 148 alin. 7 Cod procedura penala, art. 101 alin.1 teza ultima, 3, art. 102 alin. 2, 3, 4 Cod procedura penala raportat la art. 6 paragraf 1 CEDO si la art. 280 Cod procedura penala constata din oficiu nulitatea absoluta a ordonantelor procurorului din data de 26.09.2016, din data de 01.11.2016 si din data de 01.11.2016 in dosarul nr. 110/P/2016 al PARCHETULUI DE PE LANGA INALTA CUTRE DE CASATIE sI JUSTITIE DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE-SERVICIUL TERITORIAL TIMISOARA pentru autorizare folosire investigatorii sub acoperire, cu privire la autorizarea investigatorilor de a intocmi documente nereale de provenienta sau de insotire a marfurilor tranzitate ori a documentelor care efectueaza transportul, precum si autorizarea investigatorilor sub acoperire sa promita, sa ofere, sa dea bani sau alte foloase referitor la inculpatii, BODARLAU CALIN-LIVIU, PACURAR SORIN-ROMULUS, TODORAN MARCEL-GRIGORE, ARDELEAN TEODOR, PRISTOLEANU ION-MARINEL, GUDIU GABRIEL, CICORTAS CLAUDIU-ALEXANDRU si CHIRA EMIL-NICU si a actelor subsecvente acestora, cu consecinta inlaturarii tuturor probelor obtinute in mod nelegal prin nerespectarea principiului loialitatii/legalitatii administrarii probelor, potrivit considerentelor prezentei hotararii.

In baza art. 396 alin. 1, 5 Cod procedura penala, raportat la art. 16 alin. 1 lit. c Cod procedura penala, achita inculpatii:

1. PACURAR SORIN-ROMULUS;

2. TODORAN MARCEL-GRIGORE;

3. ARDELEAN TEODOR,

toti pentru infractiunea de luare de mita prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal, prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

4. BODARLAU CALIN-LIVIU, pentru infractiunea de luare de mita prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal, prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

5. PRISTOLEANU ION-MARINEL, pentru infractiunea de luare de mita in forma continuata prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor si prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

6. GUDIU GABRIEL pentru infractiunea de luare de mita prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal, prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

7. CICORTAS CLAUDIU-ALEXANDRU pentru infractiunea de luare de mita prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal, prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

8. CHIRA EMIL-NICU, pentru infractiunea de luare de mita prevazuta de art. 289 alin. 1 Cod penal, prin inlaturarea art. 7 lit. c din Legea 78/2000 prin schimbarea incadrarii juridice din rechizitor.

In baza art. 397 alin. 3 Cod procedura penala ridica masura asiguratorie a sechestrului fata de urmatoarele sume privind urmatorii inculpati dupa cum urmeaza: - fata de inculpatul Ancuta Catalin Corneliu prin instituirea popririi prin indisponibilizarea de la tertul poprit, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, la dispozitia organelor judiciare, a sumei reprezentand echivalentul in lei a 50 de euro, calculat la cursul B.N.R. de la data platii, conform ordonantei procurorului; - fata de inculpatul Dudas Marcel prin instituirea popririi prin indisponibilizarea de la tertul poprit, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, la dispozitia organelor judiciare, a sumei reprezentand echivalentul in lei a 50 de euro, calculat la cursul B.N.R. de la data platii, conform ordonantei procurorului; - fata de inculpatul Gudiu Gabriel prin instituirea popririi prin indisponibilizarea de la tertul poprit, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, la dispozitia organelor judiciare, a sumei reprezentand echivalentul in lei a 50 de euro, calculat la cursul B.N.R. de la data platii, conform ordonantei procurorului; - fata de inculpatul Galben Gheorghe Daniel prin instituirea popririi prin indisponibilizarea de la tertul poprit, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, la dispozitia organelor judiciare, a sumei reprezentand echivalentul in lei a 50 de euro, calculat la cursul B.N.R. de la data platii, conform ordonantei procurorului; - fata de inculpatul Bodarlau Calin Liviu prin instituirea popririi prin indisponibilizarea de la tertul poprit, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, la dispozitia organelor judiciare, a sumei reprezentand echivalentul in lei a 10 de euro, calculat la cursul B.N.R. de la data platii, conform ordonantei procurorului; - fata de inculpatul Pristoleanu Ion Marinel prin instituirea popririi prin indisponibilizarea de la tertul poprit, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, la dispozitia organelor judiciare, a sumei reprezentand echivalentul in lei a 100 de euro, calculat la cursul B.N.R. de la data platii, conform ordonantei procurorului; -fata de inculpatul Chira Emil Nicu prin instituirea popririi prin indisponibilizarea de la tertul poprit, A.N.A.F. DIRECTIA REGIONALA ANTIFRAUDA 5 DEVA, la dispozitia organelor judiciare, a sumei de 51 lei, conform ordonantei procurorului; - fata de inculpatul Selagea Ciprian Calin, care a consemnat suma de 50 euro conform recipisei de consemnare nr. 1005108/1 seria TA nr. 2849742 din data de 02.02.2017 si chitantei nr. 9051458/1 din 02.02.2017. - fata de inculpatul Teodor Nicolae Gabriel care a consemnat suma de 100 euro consemnata de, conform recipisei de consemnare nr. 1005074/1 seria TA nr. 2849737 din data de 02.02.2017 si chitantei nr. 9050938/1 din 02.02.2017. In baza art.255 alin.1 Cod procedura penala raportat la art.397 alin.4 Cod procedura penala, dispune restituirea urmatoarelor sume de bani consemnate pe numele inculpatilor la CEC BANK Agentia nr. 10 Timisoara, la dispozitia Directiei Nationale Anticoruptie, dupa cum urmeaza: - suma de 50 euro consemnata de inculpatul CICORTAS CLAUDIU ALEXANDRU, conform recipisei de consemnare nr. 1005081/1 seria TA nr. 2849739 din data de 02.02.2017 si chitantei nr. 9051143/1 din 02.02.2017. - suma de 50 euro consemnata de inculpatul PACURAR SORIN ROMULUS, conform recipisei de consemnare nr. 1005078/1 seria TA nr. 2849738 din data de 02.02.2017 si chitantei nr. 9051081/1 din 02.02.2017. - suma de 50 euro consemnata de inculpatul SELAGEA CIPRIAN CALIN, conform recipisei de consemnare nr. 1005108/1 seria TA nr. 2849742 din data de 02.02.2017 si chitantei nr. 9051458/1 din 02.02.2017. - suma de 100 euro consemnata de inculpatul TEODOR NICOLAE GABRIEL, conform recipisei de consemnare nr. 1005074/1 seria TA nr. 2849737 din data de 02.02.2017 si chitantei nr. 9050938/1 din 02.02.2017, masura luata prin ordonanta in data de 07.02.2017.

Constata ca prin ordonantele din data de 18.01.2017 s-a luat fata de inculpatii Selagea Ciprian-Calin, Dudas Marcel, Ancuta Catalin-Corneliu, Nedelcu Stefan-Eugen, Teodor Nicolae-Gabriel, Pacurar Sorin-Romulus, Todoran Marcel-Grigore, Ardelean Teodor, Bodarlau Calin-Liviu, Pristoleanu Ion-Marinel, Gudiu Gabriel, Cicortas Claudiu-Alexandru, Chira Emil-Nicu si Galben Gheorghe-Daniel masura preventiva a retinerii pentru o perioada de 24 de ore. Constata ca prin incheierea nr. 5/DL/UP/19.01.2017, pronuntata in dosarul nr. 459/30/2017 al Tribunalului Timis, judecatorul de drepturi si libertati a dispus respingerea propunerii de arestare preventiva in ceea ce-i priveste pe inculpatii Selagea Ciprian-Calin, Dudas Marcel, Ancuta Catalin-Corneliu, Nedelcu Stefan-Eugen, Teodor Nicolae-Gabriel, Pacurar Sorin-Romulus, Todoran Marcel-Grigore, Ardelean Teodor, Bodarlau Calin-Liviu, Pristoleanu Ion-Marinel, Gudiu Gabriel, Cicortas Claudiu-Alexandru si Galben Gheorghe-Daniel, fata de care instanta a luat masura preventiva a arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. Constata ca prin incheierea nr. 6/DL/CC/26.01.2017 a Curtii de Apel Timisoara, s-a dispus admiterea contestatiei formulate de inculpatii Selagea Ciprian-Calin, Dudas Marcel, Teodor Nicolae-Gabriel, Pacurar Sorin-Romulus, Pristoleanu Ion-Marinel, Gudiu Gabriel si Cicortas Claudiu-Alexandru impotriva incheierii prin care s-a luat masura arestului la domiciliu si s-a luat masura controlului judiciar, masura prelungita ulterior, pana la data de 18.04.2017 si ulterior revocata de catre instanta. Constata ca prin incheierea nr. 8/DL/CC/27.01.2017 a Curtii de Apel Timisoara s-a dispus admiterea contestatiei formulate de Nedelcu Stefan Eugen si Galben Gheorghe Daniel impotriva incheierii prin care s-a luat masura arestului la domiciliu si s-a luat masura controlului judiciar, masura prelungita ulterior, pana la data de 18.04.2017 si ulterior revocata de catre instanta. Constata ca prin incheierea penala nr 11/DL/01.02.2017, pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati in dosarul 682/30/2017 al Tribunalului Timis, ramasa definitiva prin necontestare, s-a dispus inlocuirea masurii preventive a arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar si fata de inculpatii Todoran Marcel Gheorghe, Bodarlau Calin Liviu si Ardelean Teodor, masura prelungita ulterior, pana la data de 18.04.2017 si ulterior revocata de catre instanta. Constata ca inculpatul Ancuta Catalin Corneliu nu a atacat incheierea primei instante, masura arestului la domiciliu expirand la data de 17.02.2017, dupa care s-a luat si fata de acesta masura controlului judiciar, pana la data de 18.04.2017 si ulterior revocata de catre instanta. in baza art. 398 si 275 alin. 3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Cu drept de apel in 10 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica din 14 ianuarie 2020. Document: Hotarare 3/2020 14.01.2020”.

 

Prezentam comunicatul DNA din 7 martie 2017:


“In cauza mediatizata prin comunicatul nr. 40/VIII/3 din 19 ianuarie 2017, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata a 18 inculpati, dupa cum urmeaza:

in stare de arest preventiv, a inculpatului

AVRAM FLORIN, la data faptelor comisar de politie, in cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea - Sectorul Politiei de Frontiera Varsand, judetul Arad, cu privire la savarsirea infractiunilor de:
-luare de mita in forma continuata,

-trafic de influenta in forma continuata,

sub control judiciar a inculpatilor:

SELAGEA CIPRIAN-CALIN, ANCUTA CATALIN-CORNELIU, DUDAS MARCEL, MARGINEAN OVIDIU, PACURAR SORIN-ROMULUS, TODORAN MARCEL-GRIGORE, ARDELEAN TEODOR, BODARLAU CALIN-LIVIU, GUDIU GABRIEL, CICORTAS CLAUDIU-ALEXANDRU, GALBEN GHEORGHE-DANIEL si NEDELCU STEFAN- EUGEN, la data faptelor agenti de politie in cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, cu privire la savarsirea infractiunii de luare de mita,

POENARU COSTEL, PRISTOLEANU ION-MARINEL, PALADIE BOGDAN-LAZAR si TEODOR NICOLAE-GABRIEL, la data faptelor agenti in cadrul Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, cu privire la savarsirea a cate doua infractiuni de luare de mita,

si in stare de libertate a inculpatului CHIRA EMIL-NICU, la data faptei inspector antifrauda din cadrul Directiei Regionale Antifrauda Fiscala 5 Deva, cu privire la savarsirea infractiunii de luare de mita.

in rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt:

In perioada 17 august – 6 decembrie 2016, inculpatul Avram Florin, comisar de politie in cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea - Sectorul Politiei de Frontiera Varsand, judetul Arad, a pretins si primit de la doua persoane (oameni de afaceri) sume cuprinse intre 150 euro si 41.000 euro si alte bunuri, pentru a permite introducerea in Romania a unor produse care nu aveau documente justificative. In unele situatii, inculpatul a pretins foloasele respective pentru influentarea politistilor de frontiera si a vamesilor de la granita cu Serbia si Ungaria, astfel incat acestia sa permita intrarea, in Romania, a unor T.I.R. - uri cu tigari de contrabanda si cu anvelope uzate. In acelasi context si in acelasi scop, in perioada 29 august – 12 decembrie 2016, ceilalti 17 inculpati au pretins si primit de la aceleasi persoane, in legatura indeplinirea sau neindeplinirea atributiilor de serviciu, mai multe sume de bani, in totale peste 800 euro.

In cauza a fost dispusa poprirea prin indisponibilizare de la tertul poprit, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea respectiv A.N.A.F. Directia Regionala Antifrauda 5 DEVA, la dispozitia organelor judiciare, a unor sume de bani, pe numele inculpatilor Ancuta Catalin Corneliu, Dudas Marcel, Gudiu Gabriel, Galben Gheorghe Daniel, Bodarlau Calin Liviu, Pristoleanu Ion Marinel si Chira Emil Nicu.

In cauza s-a mai dispus instituirea sechestrului asupra mai multor sume de bani, apartinand inculpatilor Poenaru Costel, Cicortas Claudiu Alexandru, Pacurar Sorin Romulus, Teodor Nicolae Gabriel, Selagea Ciprian Calin si Marginean Ovidiu, respectivele sume fiind consemnate la unitati bancare, pe numele acestora.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Arad, cu propunere de a se mentine masurile preventive si asiguratorii dispuse in cauza.

In cauza, procurorii au beneficiat de sprijinul ofiterilor de politie din cadrul Directiei Generale Anticoruptie si Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.

Facem precizarea ca aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta spre judecare, situatie care nu poate sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

Comentarii

# Marius date 16 ianuarie 2020 12:59 +1

https://www.7iasi.ro/ca-de-la-dezvoltator-la-procuror-dna-penthouse-cu-80-reducere/?fbclid=IwAR22AWm81lxP3nyEzXziIEextpc8jHKDgdmBcPgd_DmAF6mymSiVO8T--Tk Acum procurorul Nica Oana activeaza la structura centrala DNA

# Antisistem date 16 ianuarie 2020 13:13 +10

În ciuda sentințelor anterioare, DNA nu a fost îngropat şi nici nu va fi. Atâta timp cât mafia PPE va rezista la conducerea Europei, DNA va funcționa ca şi până acum. Cu abuzuri peste abuzuri, în dispretul legii!

# coco date 16 ianuarie 2020 13:59 +5

Am citit pe juri.ro ca kovesi trebuia sa se prezinte ieri la CSM la comisia de disciplina. Astept un articol pe tema asta

# Baltza romaneasca loveste din nou (dovada) date 16 ianuarie 2020 16:34 +5

Nemernica sistemului de justitie securist imputit ! La puscarie cu aceasta plagiatoare dovedita ! A distrus imaginea justitie in perceptia publica ; sa plateasca cu Coldache impreuna , alt gunoi jegos . :eek:

# Nick Birsan date 17 ianuarie 2020 12:20 +1

El este procurorul corupt care a FABRICAT acest dosar... ca sa ascunda un alt dosar greu de Grup Infractional Organizat si trafic de frontiera in care erau implicati vamesi conectati politic la PNL prin reteaua lui Vasile Blaga si chiar vreo 2 primari PNL din zona Varsand. Acelasi procuror corupt Gavra Codrin ii claseaza sau tergiverseaza primarului NJicolae Robu - PNL absolut toate dosarele grele cu prejudiciu de sute de milioane de lei. In schimb a reusit sa trimita in judecata 18 inculpati fabricati, pentru spagi de 10 - 50 euro inscenate de el -Gavra Codrin procuror DNA. Aceasta este halucinant de corupta lume a antocoruptiei din RO normala. https://www.cotidianul.ro/procurorii-dna-timisoara-reclamati-la-siij/

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.09.2021 – Dosar penal pentru Ciolos

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva