27 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAZBOI IN UNBR-BOTA - Avocatul Nimerincu, a convocat Consiliul UNBR, insa numarul decanilor nu a fost intrunit „pentru ca unii au fost amenintati de Bota ca-i da afara”. Sedinta lui Nimerincu a fost intrerupta de doi scandalagii, „trimisi de Bota... unul dintre ei a fost la Socola si Centrul de dezalcolizare”. Replica lui Bota: „Am presimtit eu ca aici se va ajunge. L-au imbatat astia si l-au dus de nas!”

Scris de: Ramona LICA | pdf | print

17 July 2012 16:08
Vizualizari: 8516

 

Fostul presedinte UNBR - aripa Bota si decan al Baroului Iasi, Viorel Nimerincu (foto) si actualul presedinte al UNBR Pompiliu Bota, duc in continuare o lupta crancena pentru sefia barourilor infiintate incepand cu anul 2003. In timp ce avocatul Pompiliu Bota a convocat, acum o saptamana, Consiliul UNBR si Comisia permanenta unde a fost reales presedinte, Viorel Nimerincu, a intrunit la randul sau, luni, 16 iulie 2012, acelasi consiliu la Iasi, insa nu a reusit sa anuleze actul destituirii sale si al realegerii lui Bota, deoarece nu au fost intrunit cvorumul necesar. Potrivit avocatului Viorel Nimerincu, la sedinta de luni au participat doar doi prodecani de la Botosani si Piatra Neamt, iar in rest au venit avocatii din Baroul Iasi, numarul lor fiind 32. Nimerincu s-a aratat indignat de faptul ca s-a trezit la sedinta cu doi musafiri nepoftiti, Viorel Mancas si Constantin Bita care, conform spuselor lui Nimerincu, ar fi fost trimisi de Pompiliu Bota ca sa-i faca un scandal de proportii si intrunirea sa nu mai aibe loc: „Mi l-a trimis pe Mancas pe care eu l-am exclus din profesie, tot sa-mi faca rau, insa nu a reusit pentru ca eu l-am dat afara din Iasi. L-a mai trimis si pe Bita. Unul dintre ei, Mancas, a fost la Socola si la Centrul de dezalcolizare. Eu nu am fost de accord cu el sa intre in profesia de avocat, dar in sedinta?!”


Avocatul Nimerincu: „Am auzit ca le-a transmis acest Bota ca daca eu voi mai veni presedinte, va da foc la arhiva”

Decanul Baroului Iasi, avocatul Viorel Nimerincu nu a acceptat infrangerea in lupta pentru scaunul sefiei cu presedintele UNBR, Pompiliu Bota, si considerand ca a fost detronat in mod abuziv, ne-a declarat urmatoarele: „La ora 17.00 am inceput sedinta, insa nu au fost prezenti decat doi prodecani din Botosani si Neamt, si restul avocatii din Iasi. Am discutat cum sa facem ca acest Bota, care in mod abuziv a preluat sefia UNBR, fara sa respecte statutul in ceea ce privea prezenta Consiliului, sa inteleaga odata pentru todeauna ca, cu astfel de smecherii nu va junge nicaieri. Dar, in timp ce noi discutam in liniste anumite aspecte despre modul abuziv cum am fost destituit din functia de presedinte al UNBR, m-am trezit cu doi indivizi pusi pe scandal pe care din cate am aflat ii trimisese Bota sa ne strice sedinta. Este vorba despre Viorel Mancas si Constantin Bita, exclusi din profesia de avocat, care venisera pusi pe galceava, insa eu am pus oameni la usa, la iesire, si i-a legitimat atat pe ei, cat si pe restul care au participat la sedinta. Celor doua persoane nu le-au dat voie sa intre, i-a invitat sa plece ca altfel o sa cheme politia... Mancas are probleme cu capul, a fost internat la Socola si are probleme si cu alcoolul, chiar a stat intr-un centru de dezalcolizare. Impotriva lui Mancas am facut plangeri pentru ca a dat cu picioarele in usa, a rupt sigla, i-a denigrat imagina lui Bota, impartind condamnarea la toata lumea din judecatorie. Astia doi au fost dusmanii si ai mei si ai lui Bota, iar eu l-am aparat pe el impotriva celor doi. Si acum vedeti pana unde duce rautatea lui Bota, el mi i-a trimis pe astia ca sa-mi strice sedinta cu agresivitatea lor, iar eu l-am aparat atunci pe Bota de ei. Chiar asa! Nu credeam ca Bota va fi in stare sa-mi trimita si pe ala care a fost pe la Socolo. A mai venit si Botomei care mi-a recunoscut ca l-a sunat Bota sa vina peste noi aici la sedinta sa ne faca scandal. Dupa ce l-a instigat la scandal, i-a promis ca-i va da locul meu de presedinte UNBR. Dar, Botomei a venit si m-a felicitat pentru lupta apriga pe care o duc si mi-a recunoscut tot ce l-a invatat Bota sa-mi faca. Tot de la avocatii din UNBR am auzit ca le-a transmis acest Bota ca daca eu voi mai veni presedinte, va da foc la arhiva. A crezut el ca ma va manipula, dar cu mine nu-i va merge pentru ca eu la razboiul asta nu o sa renunt. Sunt un om corect si asa voi ramane. Apropo, stampila lui Bota e nula de drept, are trecut pe ea doar UNBR ca sa se confunde cu Baroul Traditional, eu in calitate de presedinte, pentru ca am fost si ma consider in continuare ca sunt, mi-am facut stampila cu cip, modelul fiind „ UNBR Cabinet presedinte Nimerincu”. Eu am fost ales presedintele UNBR cu o misiune si nu oricum, iar aceasta misiune mi-o voi duce pana la capat”

Avocatul Bota: „Daca exista acea stampila, o sa o luam si cu ea la parchet sa vedem cine si-a permis sa-i faca acea stampila”

Presedintele UNBR Pompiliu Bota a declarat ca daca Viorel Nimerincu are o stampila sa arate in baza caror acte a facut-o pentru ca e falsa si va merge la Parchet cu ea. Legat de scandalul care a fost cat pe aici sa se iveasca la sedinta intrunita de Nimerincu, presedintele UNBR a declarat: „Nu este adevarat. Nu eu i-am trimis pe Mancas si Bita. Astia doi sunt colegii lui. Oamenii nu-l prea iubesc. Eu am fost singurul care l-am apreciat si vedeti ce face. Nu este nici un presedinte, si doar avocat de-al nostru. Daca Nimerincu a inteles sa faca el din nou Consiliu unde au venit doar sapte insi, daca el a dorit sa mute capitala la Iasi, sa nu uite ca sediul UNBR este la Bucuresti. Daca tot spune ca au fost 32 de avocati de ce nu pune la dispozitia presei procesul-verbal. Repet, din ce am auzit si eu au fost doi prodecani fara delegatie si vreo patru avocati din Baroul Iasi. Sa va dea lista! De ce nu v-o da? Atunci inseamna ca au fost 3200 de avocati. Daca detine o astfel de stampila, tin sa-l anunt ca stampila sa este falsa. Nu avea cum sa o faca pentru ca nu avea nici un act care sa-i confere lui calitatea de presedinte. Daca exista acea stampila, o sa o luam si cu ea la parchet sa vedem cine si-a permis sa-i faca acea stampila. Eu nu cred ca are nimic. Am presimtit eu ca aici se va ajunge. L-au imbatat astia si l-au dus de nas!”

 

Comentarii

# DIICOT date 17 July 2012 16:25 -1

Unde ai fugit, Nimernicule, ca la Restaurantul Moldova nu te-am mai gasit? Cu stima, mascatii.

# NIMERINCU ESTE SLABUT TARE DE MINTE date 18 July 2012 14:17 +2

Nimerincu , nu pricepe ca nu-l vrea nimeni , si ca el a fost pus acolo de Bota , caci daca erau alegeri pe bune , sub nici o forma nu era ales , caci avem alte somitati in Uniune , dar nu Mimerincu. ;-)

# Mancas si Bita date 17 July 2012 16:27 0

Ăi, Nimernicule, daca ai scapat de DIICOT, de noi nu mai scapi !

# Av. Nimeritu date 17 July 2012 16:29 0

Sa nu mai aud de polo, dan, ****** Constantin, Botomiei si Hasasiu! Mi-ati promis ca veniti la Iesi si nu ati venit! Era sa ma omoare Mancas si Bita!

# Botomiei info polo date 17 July 2012 16:30 0

Ti-am zis sa nu falsifici stampila, Nimernic prost, acum dai de dracu!

# mascatii date 17 July 2012 16:32 0

Nimerincu condamnat penal definitiv: http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=245&d=MjQ1MDAwMDAwMDAwMjk1MDA*

# Bita date 17 July 2012 17:29 +1

,,Nr decanilor nu a fost intrunit" Nu a venit niciun decan, nu mai minti Nimernicule ! Chiar nu intelegi ca nu ai nicio treaba cu UNBR ?

# POLO date 17 July 2012 17:40 +1

IN PROCESUL-VERBAL DE LA PUCIUL ORGANIZAT DE BOTA, ESTE SCRIS CLAR CA d-L NIMERINCU ESTE VICEPRESEDINTE UNBR.

# Nimernicu date 17 July 2012 17:45 0

Polo, lasa-ma, nu ai venit la Iasi, m-ai lasat singur ! Sa nu te mai aud! Cred ca esti imbarligatorul lui Bota !

# nimer date 17 July 2012 18:01 +1

Da, dar si-a facut stmpila in care s-a autoproclamat presedinte, aici e infractiunea !

# POLO date 17 July 2012 18:20 +1

NIMERINCU, NU S-A AUTOPROCLAMAT PRESEDINTE, CI A FOST ALES DE CEI 200 DE AVOCATI, PARTICIPANTI LA CONGRESUL AVOCATILOR.

# peste 4 ani date 17 July 2012 18:22 +2

peste 4 ani va mai participa la alegeri. Pana atunci poti sa-l pupi in c..r!

# POLO date 17 July 2012 20:06 +1

NU O MAI DUCI TU 4 ANI BOTA, CA SA MAI APUCI UN CONGRES.

# proces-verbal date 17 July 2012 19:26 +1

proces-verbal in care se consemneaza ca majoritatea nu s-au prezentat, cu exceptia a 2-3 mascarici botanisti. :D :D vai de curul lor de prostanaci.

# Mancas date 17 July 2012 17:31 +1

Iti aratam noi ca zbori si din Baroul Iasi, asa cum ne-ai zburat tu !

# Teddy date 17 July 2012 17:46 +1

BOTA, DA-I INAINTE CU AMENINTARILE CA DAI TU PE TOATA LUMEA AFARA CA SA SE CONFIRME FAZA CU AMENINTARILE LA ADRESA DECANILOR CA-I DAI AFARA DACA SE DUC LA IASI. IN CURIND O SA TE DAM NOI AFARA PT CA NU VREM SA NE CONDUCA UNIUNEA, UN PUSCARIAS. NE-AI STRICAT IMAGINEA MIZERABILULE.

# Bita date 17 July 2012 17:50 -1

Tu esti tot polo, lasa-ne!

# po pulo date 17 July 2012 17:55 -1

Polo, noi nu vrem sa te dam afara, vrem sa te prindem inauntru sa nu mai scapi!

# POLO date 17 July 2012 18:21 +2

BOTA, TU ESTI DEJA CU UN PICIOR INAUNTRU.

# nu ai venit la Iasi date 17 July 2012 18:36 -1

Polo, esti un las, de ce nu ai venit la Iasi ?

# avocat date 17 July 2012 17:38 +3

Bota este ce lmai abject om contemporan cu noi. Este o pacoste petru uniunea noastra. Rugama utoritatile sa se sesizeze si sa ne scape de el pentru ca a fost condamnat defintiv si irevocabil , pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat (deci NU ESTE AVOCAT) si i s-a pus in vedere, de catre instanta Curtii de Apel Alba-Iulia, ca NU ARE VOIE sa desfasoare nici o activitate legata de profesia de avocat, ori conditia ca sa detii functia de Presedinte UNBR, este sa ai calitatea de avocat, pe care acest individ, nu o are. Acest om, este ca un cancer pentru noi, care trebuie extirpat, pentru ca nu are simtul masurii, nu are scrupule si nu are rusine.

# avocat? date 17 July 2012 17:43 -3

Sa mori tu ! Vezi de gramatica, avocat de unde ?

# polo pu li i ml date 17 July 2012 17:46 -3

Polo, arata-ne procesul verbal! Sa mori tu ca l-ai vazut!

# POLO date 17 July 2012 17:49 -1

PROCESUL VERBAL, ESTE PE www.bota.ro

# alu pigus polo (tedy, botomei, wc c-tin) date 17 July 2012 17:53 -1

Pe procesul v. ala scrie ca Nimerincu (colegul tau betiv si anal-fabet) a fost revocat !

# tedy date 17 July 2012 17:59 -1

tedy (polo si ceilalti anal-fabeti) la urmatorul congres vii (sa mi-o ti -i)?

# Teddy date 17 July 2012 20:05 -1

Foarte frumos te exprimi si din asta se vede gradul ta de cultura de cocalar. Pleaca de pe acest forum ca nu e de tine, aici sunt oameni care au o cit de cit cultura juridica. Tiganii ca tine, trebuie sa stea in tiganie unde le este locul.

# Mancas date 17 July 2012 17:48 -1

Bine ca nu ai venit la Iasi ! De te prind iti rup picioarele, polo sau cum te cheama !

# POLO date 17 July 2012 18:17 -1

DAR CE AI CU MINE, MANCAS ? MA CUNOSTI DE UNDEVA, TE-AM JIGNIT CU CEVA ? EU SUNT IN RELATII BUNE CU TOTI COLEGII MEI PT CA IMPARTIM ACEEASI SOARTA. ATIT EU CIT SI NOI TOTI AVOCATII, AVEM UN SINGUR DUSMAN, PE BOTA.

# mancas date 17 July 2012 18:19 -1

Dusmanul meu e nimernicu si toti lingaii lui, adica si tu ! Ti fac eu pi tini !

# NEMO AUDIATOR PROPRIAM TURPITUDEM date 17 July 2012 19:26 0

:lol: chiar asa de ce nu a-ti venit la iasi?va astepta si dl ctin victor cu un ciocan,si dl iorgulescu cu nicovala...

# bota retardatul date 17 July 2012 19:35 -1

:lol: abia astept sa se lamureasca botistii ca singurul avocat real ditre ei este constantin victor

# xx date 17 July 2012 19:39 +2

un singur cuvint va caracterizea perfect: penibili!!!

# exact date 17 July 2012 21:04 +1

As avea un sfat pentru luju. Sa mai lase articolele despre acesti "domni" (de comentarii nu mai zic nimic), sigur pot mai mult, pentru ca aceasta deja nu mai e lumea justitiei, ci lumea nebunilor.

# AVOCAT ADEVARAT date 17 July 2012 20:22 +1

;-) MOTIVE DE NULITATE A FICTIVEI ADUNARI DE REALEGERE A DLUI BOTA IN FUNCTIA DE DECAN . 1.DL BOTA ESTE CONDAMNAT PENAL DEFINITIV SI IREVOCABIL ASA INCIT NU POATE OCUPA FUNCTI PRECUM ACEEA DE DECAN AL BAROULUI BUCURESTI FIE EL SI BAROUL BUCURESTI –FORMA PARALELA. 2 Adunarea Generala Electiva a Avocatilor din Baroul Bucuresti nu a fost legal convocata. Potrivit dispozitiilor legale si statutare, competenta convocarii Adunarii Generale Elective apartine Consiliului Baroului (art. 53 (3) din legea nr. 51/1995 si 68 (4) din Statutul Profesiei). Or, potrivit dispozitiilor art. 73 (3) din Statutul profesiei “in exercitarea atributiilor sale, Consiliul Baroului adopta decizii si hotarari”. Prin urmare convocarea Adunarii Generale Ordinare sau Elective trebuia hotarata de consiliu si consemnata intr-o Hotarare sau Decizie. Urmeaza sa observati ca in ceea ce priveste Adunarea Generala Electiva a Avocatilor din Baroul Bucuresti, NU EXISTA O HOTARARE A CONSILIULUI BAROULUI BUCURESTI CARE SA STABILEASCA CONVOCAREA ACESTEIA. 2A.dunarea Generala Electiva din data de 21.05.2011 nu a fost legal constituita.

# pt "avocat adevarat" date 18 July 2012 00:21 -2

Bati campii, avocat de rahat. Lasand la o parte imprejurarea ca nu stii un lucru elementar si anume faptul ca in penal nu exista hotarari irevocabile, ci doar definitive, invoci, propagandistic, o singura hotarare aberanta si taci ca cacatu-n iarba si nu spui nimic despre zecile de hotarari judecatoresti definitive, care au consfintit ca Bota a dobandit calitatea de avocat, in mod legal !

# botulism febra aftoasa date 17 July 2012 21:41 -2

:zzz dormi linistit....parchetul vegheaza dlue bota....apropo....oare va simtiti determinat sa publicati atit textul deciziei de realegere a dvs in functia de decan cit si datele de identitate ale participantilor -atit in sens penal cit si faptic- la sedinta in cauza?aba asteptam...

# botelca date 18 July 2012 23:40 0

participantii la proces hotariada de realegere a infractorului, vor fi cercetati alaturi de guru lor ca si complici. 

# Sile Camataru date 17 July 2012 23:21 +1

Toata lumea la puscarie! Asta e cel mai bun moment! Veniti la noi!

# larveder date 18 July 2012 00:27 -4

In curand o sa fugit cu toti la puscarie....Chiar nu stiu de ce va agitati atata cand toti sunteti si penali si penibili... Bai golanilor era mai bine din punctul meu de vedere sa nu va mai chemati nimerncii decat botanisti dar bvoi va meritati totusi statutul de botanisti pentru ca puneti repede botul pe p..ula

# Mata e posta date 18 July 2012 06:05 -4

[quote name="larveder"]In curand o sa fugit cu toti la puscarie....Chiar nu stiu de ce va agitati atata cand toti sunteti si penali si penibili... Bai golanilor era mai bine din punctul meu de vedere sa nu va mai chemati nimerncii decat botanisti dar bvoi va meritati totusi statutul de botanisti pentru ca puneti repede botul pe p..ula [/quote] Te-as fute in cur prin gura dar din pacate nu existi de jure . Asa ca ma limitez sa i-o trag de mila lu` mata in cur si sa i-o dau la****** cu puka pkina de******poate se invata minte si avorteaza cand se gandeste la ce copil debil a facut !

# Wittmann date 18 July 2012 09:06 0

domnilor de la LUJU, se scrie "dezalcoolizare" nu "dezalcolizare".

# alias date 18 July 2012 20:28 0

Mai sa fie! Nu scap de tine nici aici, monser Witman? Ai terminat cu juridice si te-ai apucat de luju? Esti activ ma barbate! 

# Ghita Bizonu' date 18 July 2012 09:53 0

Bravos! Hahal sa va fie! Sa nu uitati sa va dati poalele peste cap si sa aduceti ceva puradei ca sa aveti cu ce va da in cap! Suntei cu adevarat exponentii "justitiei" romane!!!

# Ultimul Charlot date 18 July 2012 10:15 +2

Mai...mai...mai... ia sa vedem unde am ajuns. Daca Nimerincu si/sau Bota o sa faca plangere penala pentru aspectele discutate aici, intantele o sa se pronunte pe/si pe Legea 51. Asta va insemna ca ne este recunoscuta calitatea de avocati, ca este recunoscut UNBR-ul. Daca nu .... ???? ia continuati voi :roll:

# xx date 18 July 2012 12:23 +2

cam putine comentarii la acest articol. ultimul strinsese aproape 250 de comentarii. lumea este cam desumflata - din harap alb ce va credeati, ati vazut ca de fapt sunteti harap negru. si ca dusmanul adevarat nu este UNBR-florea ci voi insiva, care nu sunteti in stare sa convocati in mod legal o amarita de adunare generala. iar toti zmeii baroului bota - sturzu, kurtyan si alti corifei ai liberalizarii baroului bota - au bagat botul in pamint cind au realizat ca Bota a reusit sa tina ostatec intreg baroul. va laudati ca sunteti 5k de avocati insa nu sunteti in stare sa debarcati un condamnat penal si sa obtineti un cvorum ce va permite sa conduceti baroul. jenant ptr niste avocati asa de buni pe cit va credeati voi. de atita privit si comentat cu privire la baroul -florea nu ati vazut cum va baga teapa chiar "marele conducator" si "cel mai iubit avocat" Bota. sincer, sunteti de risul curcilor. probabil ca florea se tavaleste de ris iar iordachescu deja a desfacut sampania.

# avocatel date 18 July 2012 12:27 +1

Vai...vai...vai... ce limbaj, ce personaje si opinii! Oi fi gresit site-ul? acesta este un forum de discutii juridice? Aloooo... nu va suparati, stimatii domni administratori de la Luju ar trebui ca dupa primul cuvant infect care nu-si are locul pe acest forum, sa stearga fara nicio notificare prealabila, intregul post! Asa ca o recomandare. In alta ordine de idei, calitatea de avocati in BB este recunoscuta de ani de zile, de catre instante si autoritati, prin hotarari si recunoasteri tacite, etc.Faptul ca un cretin traditional nu recunoaste calitatea partii adverse, este o tactica bine cunoscuta a lor, de care bineinteles se folosesc cu brio, oridecateori intalnesc cun avocat de la Bota. Am vazut si avocati de la bota, jigniti si injosisti in ultimul hal in fata  instantei, am vazut in schimb si avocati traditionali, pusi la punct, redusi la tacere, de catre avocati Bota, totul depinde de personalitatea fiecaruia, cate compromisuri si cat de lingau poti sa fii ori cat de tare

# avocatel date 18 July 2012 12:34 0

si de perseverent plin de personalitate si constiinta esti. Avocatura este despre cunostinte juridice, arta oratoriei, vocatie, dedicatie profesionala si perseverenta in ceea ce faci, un stil de viata, nicidecum despre postarile si discutiile abjecte ale unor postaci pusi sa posteze la comanda, ori poate din chiar proprie initiativa, fiin constienti de ceea ce fac, nu este despre crearea haosului, despre dezinformari si atacuri pe toate forumurile. Ce credeti, acesti ,,xx'' si altii care fac parte din aceeasi categorie, de ce nu-si dau numele adevarat? Ganditi-va cate feluri de persoane se pot ascunde in spatele unor asemenea id-uri? logic, ce fac aceste tipuri de comentarii denigratoare? ajuta cu ceva? NU, sunt facute ca sa dezinformeze sa creeze o stare de neincredere de instabilitate, etc.

# xx date 18 July 2012 12:45 0

postacule, ai ceva tupeu de botist de vorbesti despre postarea sub un nick si sub numele real. posteaza tu numele real si un nr de telefon daca esti asa de tantos. si tu esti dintre cei care sunt zmei pe forum dar cind a fost sa votezi in adunarea generala ai preferat sa te bagi sub pat, la ****** acasa? decit asa avocat, mai bine ma reorezint singur in fata instantei si tot stiu mai mult drept decit tine.

# avocatel date 18 July 2012 13:31 0

Stimate ,,xx'' , in primul rand eu nu sunt tantos, nici nu doresc sa fiu.De ce sa postez eu numele real si numarul de telefon, am postari decente si care se incadreaza in bunele moravuri, nu jignesc pe nimeni, gratuit, ashea..., sigur ca daca sunt jignit, raspund cu aceeasi moneda.  ca mai apoi sa fiu sunat de tot felul de personaje, ca tine de ex? :D? sub pat? zmei? despre ce vorbesti domnule, aici?  :D :D :D cred ca te uiti la prea multe filme, in plus poti sa te reprezinti singur, bineinteles :D :D , nimeni nu te forteaza sa-ti alegi avocat :D :D. cat despre jurati, spune-mi te rog, daca zici ca stii mai mult drept decat mine, pe care parte stau juratii din salile de judecata? in dreapta ori in stanga jude :D :D lui?

# xx date 18 July 2012 14:11 0

ai probleme cu citirea. unde vezi tu ca am scris ceva despre jurati?? esti chior ca si Base?

# pt xx date 18 July 2012 14:23 0

Chiar nu te-ai prins ca te lua finut peste picior? Unde ai vazut tu jurati in Romania?

# AV. Nimerincu Viorel date 18 July 2012 13:41 +1

Rog persoanele rau-voitoare sa inceteze cu denigrartea mea pe acet site. Cei care comenteaza sa aiba curajul sa nu comenteze sub in ID fals! oricum, asa cum am spus, nu vreau decat binele Uniunii dar daca am fost boicotat acest bine nu se va mai putea infaptui. Din luna septembrie se vor simti efecte, cu sau fara mine . Cu decizia de condamnare in fata, judecatorii vor da pe capete afara doin instanta avocatii nostri care nu au nici o vina! toti au sperat ca lucrurile sa se desfasoare in favoarea noastra. iata insa ca incepand din data de 05.04.2012, situatia s-a inrautatit si UNIUNEA s-a dezmembrat singura fara ajutorul dusmanilor traditinali care acum au un avant si sunt foarte multumiti ca nu a fost necesar un prea mare aport din parte lor ca UNBR Bota sa fie distrusa! Imi pare rau, dar asta e realitatea!                   Cu stima                 av. nimerincu

# xx date 18 July 2012 14:15 0

omule, tu intelegi cit de penibil esti ca si decan al UNBR? chiar nu poti infiinta o lista pe yahoo groups unde sa va inscrieti si sa discutati acolo tot ce doriti despre adunatura voastra de avocati? chiar trebuie sa postezi pe un forum public unde oricine poate citi aberatiile voastre in goana dupa ciolan? este asa de complicat sau nu stii ce inseamna yahoo groups? te plingi ca o baba ca ti-ai pierdut ciolanul si lumea este pierduta fara tine. nu esti cu nimic mai bun decit Bota, va bateti ca chiorii pe donatiile pe care prostimea le plateste ca sa aibe scris pe cartea de vizita "avocat". sa vada ta-su cit de destept este!! hai sictir!!

# Ultimul Charlot date 18 July 2012 14:48 0

Domnule Nimerincu, incep sa va apreciez atitudinea. Dupa Congresul de la Iasi, vad ca dati dovada de mai multa ratiune si un discurs mai putin febril. De la mltimea din sala vi se trage? Ati ramas inca inmarmurit de atata sustinere...banuiesc. Cu speranta ca ati tras concluziile cele mai bune pentru dumneavoastra si in special pentru noi, va doresc succesuri la Baroul Iasi. De UNBR o sa se ocupe cineva ce poate reprezenta interesele celor multi nu doar interese personale.

# tipatescu date 18 July 2012 14:58 0

Domnule Nimerincu se pare ca incepeti sa intelegeti in mainile cui este puterea si cine conduce aceasta Uniune. Se pare ca intelegeti ca tot domnul Bota este cel care conduce Uniunea. Daca este bine sau rau vom vedea dupa vacanta judecatoreasca. Si mai trebuia sa intelegeti ca daca exista probleme aceste se rezolva in cadrul uniunii, nu pe forumuri sau in presa. Si daca vi se aduc atatea jigniri trebuie sa stiti ca acestea au ca izvor conduita dumneavoastra. ar fi interesant sa ne spuneti ce consultari au avut loc cu decanii existenti inainte de a demara actiunea de la Iasi? Ar fi indicat sa ne spuneti daca exista decani care va sustin. Inainte de toate suntem juristi si stim ca atunci cand spunem ceva trebuie sa aducem probe in sustinerea noastra. Simplele afirmatii nu tin loc de probe. Concluzionand bine sau rau domnul Bota conduce. Daca o face rau atunci trebuie sa luam atitudine; daca o face bine atunci este ok.

# LOGOFAT DINICU GOLESCU date 18 July 2012 14:36 -1

APO, fratilor, la anul una mie opr sute, cand am purces eu la adunarea jupanilor si jupaneselo in ale avocaturii, parca nu ere asa o mare vrajba intre noi! trezitu-m-am acu, la anul 2012 dupa hristos ca s-au apucatelea jupanii sa se certe intre ei si care mai de care sa  se spurce pe un ... ala.. de-i zice site, unde fost-am indrumat si eu sa va spun doua vorbe: treziti-va, fratilor si nu mai faceti de rusinea lumii profesia nobila pe care v-am dat-o!! Asa sa va ajute Dumnezeu!

# NIMERINCU ESTI PENIBIL SI GROTESC OMULE date 18 July 2012 14:37 -1

Acest individ Nimerincu, EL, a facut marele scandal si doreste dezmembrare . merge pe lozinca " dezbina si conduce " este o nulitate daca se ocupa cu astea.

# Nimerincu , unde ai avut tu 32 de avocati.POATE IN VISUL TAU date 18 July 2012 14:58 -1

Nimerincule si tie iti este rusine de mizeria ta , ai tinut Conferita cu scaunele goale si te dai grozav ca ai avut 32 de avocatii. Arata procesu-verbal sa se vada daca minti.?! Iar cu Mancas ce ai avut ca nu ti-a facut omul nimic , nu te-a deranjat absolut deloc . Esti un mincinos ordinar , care ai stricat onoarea si demniatea lui Viorel Mancas , pe care l-ai facut socolist , nebun si betiv . Nu ai dreptul sa pui tu etichete .

# Av. Nimerincu Viorel date 18 July 2012 15:03 +1

Am convocat sedinta la Iasi intrucat la Bucuresti sediul UNBR este ocupat abuziv de pompiliu Bota!                   Cu stima      Av. V. Nimerincu

# Imi place GROZAV -de " Ultimul Charlot " date 18 July 2012 15:04 0

:-* " D-l Nimerincu , poate de la multimea din sala ti se trage " :eek:

# Av. Ana date 18 July 2012 15:09 -1

Sediul UNBR de la Bucuresti nu este ocupat abuziv, ci in urma revocarii Congresului prin care ai fost ales. Procesul-verbal produce efecte juridice daca nu este desfiintat , chiar daca este nul . Nulitatea nu se constata decat printr-o Hotarare judecatoreasca definitiva . Asa ca in acest moment av. Bota este Presedinte UNBR . iar noi toti il sustinem . PA

# POLO date 18 July 2012 19:48 +1

UNDE AI AUZIT TU PROASTO DE ANA, CA UN CONGRES POATE FII REVOCAT. SE VEDE CA HABAR NU AI PE CE LUME TRAIESTI SI ITI MAI DAI SI CU PRESUPUSUL. BOTA CONDAMNAT PENAL DEFINITIV, ITI SPUNE CEVA ?

# PENTRU ,NIMERINCU VIOREL date 18 July 2012 15:16 -1

Chiar nu este nimeni rau-voitor cu dumneata , dar pacat ca te faci singur de rusine si tot insisti ca esti Presedinte , cand vezi ca nimeni nu-ti da atentie , ba mai mult , procesul verbal prin care ai fost revocat din functia de presedinte este legal pana la proba contrarie . Asa ca inceteaza domnule ca esti penibil pentru toti, si chiar sa desfiintezi acest proces verbal , noi toti ne intalnim si te revocam , fiindca ai produs scandal interior . Chiar nu stii sa te retragi elegant .?Pai cum sa mai ai credibilitate cand insisti ca tu esti Presedinte , cand vezi ca nimeni nu tine cu dumneata la modul oficial .

# POLO.NICU date 18 July 2012 18:11 0

:D Adica e un fel de Base....

# Candidat date 18 July 2012 17:48 0

E circ si voie buna in baroul asta....bravo!bravo!Avocati cu perioade de pregatire la Socola la dezalcoolizare......Belea barou,nu m-am mai distrat asa copios de cand am intrat intr-o bodega din Ferentari.Cand se mai fac inscrieri?

# nimeni date 18 July 2012 18:31 +1

Unde, "Catindatule", unde sa se mai faca inscrieri, la bodega din Ferentari? Nu spun, circul asta la care tu asisti a cam depasit multe limite, insa ai putea sa te abtii de la alte comentarii. Sunt destul probleme si fara cinismul tau. Posibil ca tu sa fi fost cativa ani in vizita pe la "Spiru Haret", de-asta te intereseaza atat de mult latura de mahala din discutiile de mai sus.

# nimeni date 18 July 2012 20:09 0

Unde, "Catindatule", unde sa se mai faca inscrieri, la bodega din Ferentari? Nu spun, circul asta la care tu asisti a cam depasit multe limite, insa ai putea sa te abtii de la alte comentarii. Sunt destul probleme si fara cinismul tau. Posibil ca tu sa fi fost cativa ani in vizita pe la "Spiru Haret", de-asta te intereseaza atat de mult latura de mahala din discutiile de mai sus.

# xx date 18 July 2012 17:55 0

nu se mai fac otr ca inca nu s-a decis cine sa incaseze banii din donatii. ce te faci daca admiterea este semnata de cine nu trebuie? ai dat banii si nici avocat nu esti ptr ca decizia nu este semnata de catre decanul ales legal. si sa vezi atunci plingere penala si posibila condamnare :) cine dracu' ar mai da bani cind nu stii daca platesti cui trebuie?

# Candidat date 18 July 2012 18:00 -1

Pai si ce daca ai dat donatii pana acum si n-ai avut niciun proces, niciun client, nu e la fel.Eu de distractie m-as inscrie.Trebuie sa ai dreptul?

# xx date 18 July 2012 18:21 0

din ce vad pe forumul asta, ptr baroul bota nu este nevoie sa ai dreptul. nu se pun de acord nici in privinta unu amarit de proces verbal - daca este nul, cine constata nulitatea, care sunt efectele nulitatii unui act juridic, etc etc. nu cred ca toti au dreptul deoarece ar fi stiut chestiile astea din anul II de facultate. chestii elementare.

# candidat date 18 July 2012 18:26 0

Zi mi si mie o adresa ceva, pe bune de nu ma inscriu, sunt in vacanta si vreau sa am o activitate de caterinca d'asta.

# Rambo date 18 July 2012 18:33 0

"Candidat" si "xx", ce-ar fi sa va vedeti de casta mafiota-Florea, adica acea UNBR inexistenta juridic si sa va dati smecheri in alta parte. Nu, la noi nu trebuie sa ai dreptul, ci doar stangul, penibililor!

# Candidatu date 18 July 2012 18:43 +1

Repede iti mai sare tandara, vezi asta e cusurul tau: esti scandalagiu!Venisem si eu de la o petrecere si ma gandeam dupa comentarii ca e petrecere la voi la barou sau vreo smardoiala ceva, ca ma bagam si eu. Cat despre penibilitate ia uita-te la comentariile de mai sus pe care voi niste avocati culti in cap le purtati pe un site serios.

# avocatel date 18 July 2012 18:51 0

Stai linistit ,,Rambo'' , nu mai da apa la moara si raspunsuri unor postaci cu interese meschine. Nu vezi ce prosti sunt? fac referiri la tot felul de materii de anul II din facultate, apoi ca nu trebuie sa ai dreptul.... Mai TE.......LE,,xx'' pentru ultima oara-ti zic pe acest forum, te rog cat se poate de frumos, nu mai posta si nu mai atata si denigra oameni, grupuri intregi, Atentie la limbaj, PO......LE, du-te si vezi de treaba ta. Rog totodata pe adminii de la luju, sa dea ban acestui IP, de la care acest m...r posteaza, pentru ca deja a inceput sa aduca atingere imaginii unor grupuri intregi de persoane.

# xxl date 18 July 2012 19:02 0

"Rog totodata pe adminii de la luju, sa dea ban acestui IP" mai ACTA ce esti, mai Che Guevara ia-ti tati distonocalmul daca nu te tin nervii."sa aduca atingere imaginii unor grupuri intregi de persoane".Ai baut prea mult si vezi dublu?Acoperati un ochi sa vezi normal.

# avocatel acta date 18 July 2012 19:09 0

Rog totodata pe adminii de la luju, sa dea ban acestui IP, de la care acest m...r posteaza, pentru ca deja a inceput sa aduca atingere imaginii unor grupuri intregi de persoane!

# xxl date 18 July 2012 19:18 0

Jos cenzura! :lol: :lol:

# nimeni date 18 July 2012 20:17 0

XX, te apreciez, esti pregatit juridic, dar noi avem alte probleme aici. Destul de grave si nu putem aprecia nici latura ta ironica si nici comicul pe care vrei sa-l imprimi situatiei. Desi a devenit comedie, circ, crede-ma - nu e nimic de ras aici. Pune-te in locul nostru, al catorva si o sa vezi ca se schimba totul.

# xxl date 18 July 2012 20:48 0

ai dreptate!numai ca solutiile nu stau in circ pe forum....faceti ceva efectiv

# xx date 19 July 2012 00:57 0

unde sunt zmeii care umpleau forumul cu sfaturi despre organizarea baroului si care aratau cu degetul la traditional, in martie cind s-a facut adunarea generala? unde este marele "guru" Sturzu care se dadea mare protector al avocatilor? acum sa il vad cit de mare avocat este!! o fi mare avocat la el in sat in procese cu vacile pierdute insa cind a venit virba despre luarea unei pozitii intr-o problema importanta a Baroului s-a dat disparut. probabil are o speta importanta in care este implicata si o capra, altfel nu se explica ars oratorica ce lipseste cu desavirsire. cam astia sunt guralivii de pina acum si pe care v-ati bazat cind ati inceput schimbarea lui Bota. sa va invatati minte sa nu depindeti de altii.

# zmeul de serviciu date 19 July 2012 08:16 0

Bai xx, tu ai auzit de concediu de odihna? Sturzu este in c.o., se bronzeaza la pene, ceea ce iti recomandam si tie, pentru ca se vede ca esti obosit de la lingura cu care ai mancat mult ******t pe acest site....dar iti spunem ceva: noi l-am strans pe tot , cel improscat de tine si ti-l trimitem cu prioripost-ul...asta ca sa te saturi pana vine Sturzu...ca vad ca iti lipsesc exxtra-caloriile si vitaminele!

# DN date 19 July 2012 08:45 0

Av au vacanta, nu CO...

# xx date 19 July 2012 09:27 0

probabil l-a stresat foarte tare adresa despre discriminare. a fost o provocare intelectuala maxima ptr un asa avocat. merita o vacanta :)

# just me date 18 July 2012 20:36 +1

O idee asa de una - crearea unui unbr  paralel - a intrat pe mana unor ...ciudati! Chiar nu stiu cum sa va definesc pe voi cei din conducerea unbr aripa bota! Imi este rusine ca sunt colega cu voi si sincera sa fiu, voi trece in tabara cealalta ! Daca ar fi stiut dl. Cerveni ce se va alege de o..asa idee..ar fi plecat la drum cu avocati buni la acea vreme nu cu..niste ilustrii necunoscuti care..nu sunt in stare sa gestioneze o asemenea ..situatie! Rusine! 

# repetent date 18 July 2012 21:52 0

bota si-a tras toate scursorile oportuniste si i-a indepartat pe cei destepti. are niste descreierati care ii dau sfaturi tembele, dupa pregatirea lor de handicapati. am vazut cu totii ce "proces verbal" a putut sa redacteze.in procesul verbal ia si hotarari. de risul curcilor. el anuleaza chipurile alegerile. despre demisie tace, de parca cei prezenti nu au auzit sau vazut. adevarul este ca in dreptul numelui vedem cu totii ca scrie neprezentat. prezenti vreo 3-4 dobitoci care, indobitociti cu titlul de "noblete" decani, au semnat ca niste imbecili ce sunt. prostul daca nu-i fudul nu-i decan destul. bravo botistilor, tot asa inainte, fara oameni destepti ca nu incapat de scursori. botomei era de 100 de ori mai destept decat toti rhateii astia handicapati care maninca rahat pe site-uri. 

# zmeul de serviciu date 19 July 2012 08:21 0

Draga colega....pe centura justitiei sunt destule persoane care cred ca ostoiesc problemele altora, poate chiar juridice, insa noi avem nevoie de altfel de rezolvare, astfel incat iti sugeram: sustine-ti cauza oral!....Noi stam si te asteptam cuminti la rand.

# Nemer, chiar nu inteleg de ce tii asa de tare de scaun? date 18 July 2012 20:44 0

:o :cry: :-) :sad: :o :roll: :-x :-x :-x :-x

# HAI SA-L AJUTAM PE NEMER !!!!!! date 18 July 2012 21:02 0

SUNA-TI SI VB. CU NEMER . AJUTATI-L . E BAIAT BUN , EL AR FI FOST PT. VOI. ADEVARAT VA ZIC.

# da, polo date 19 July 2012 16:21 0

Da, polo, ajuta-l pe Nimernicu, du-te la el, locuieste pe strada Socola. E aproape de tine!

# Wolf date 18 July 2012 22:28 0

Rog pe cei care sunt seriosi aici sa ma informeze daca se poate dupa intrara in acest barou mi se asigura si avocat indrumator sau trebuie sa imi caut eu .ma refer in bucuresti.id mess cristian_ice77@yahoo.com,va multumesc

# Rover date 18 July 2012 22:38 0

:lol: :lol: :lol: frate, esti cu vaca. Auzi,seri :lol: :lol: osi si indrumatori  Mai baiete, tu citesti ce se scrie pe aici? Merci ca m-ai ffacut sa rad asa :-) bine

# Rover esti balbait? date 19 July 2012 16:24 0

Rover, esti balbait: ,,m-ai fffffacut sa rad" !!!

# HB date 18 July 2012 22:44 0

Nu le lua dupa mistourile murdare. Poti profesa fara probleme. Gasesti aici pe site doar oameni care se plang, dar nu fac nimic. Eu de ce pot profesa fara probleme in tara la judecatorii, tribunale, CA, parchet, inclusiv DIICOT?

# Rover date 18 July 2012 22:50 0

:lol: :lol: :lol:

# HB date 18 July 2012 23:23 0

Rovere, tata, oare de ce razi? Nu am obiceiul sa bat apa in piua. Vorbeste cu avocatii pledanti din barou, nu cu avocatii postaci.

# zmeul pentru HB date 19 July 2012 08:26 0

Tu esti H-oasca B-atrana, Horea! Insa ala micu "ice77" trebuie intai sa mai invete gramatica limbii romane ca are multe lacune in exprimare...Aveam o masina de "batut' care ave aniste litere uzate si nu le mai imprima, astfel incat cuvintele erau eliptice....si cateodata exprimau altceva...asa si cu cele scrise de "ice77" numai ca asta mananca intreg cuvantul.

# Wolf date 19 July 2012 09:22 +1

Ce sa mai spun ms pt ajutorul acordat ,mai stiti si alt ceva decat sa comentati aiurea si sa va dati mari destepti si nu faceti nimic am cerut o explicati si ce sa inteleg ca mare voastra problema este daca pun virgula in p***a mati sau daca scriu corect ca imi bag oo0oo in creiru tau care sti sa comentezi si nu sti sa dai o informatie corecta sau sa ajuti 

# avocat 51 O.A.-ptr. xx date 19 July 2012 09:49 +2

Si eu il apreciez pe XX din pct. de vedere profesional dar pacat ca nu doreste o colaborare/asociere cu noi in binele avocaturii. Eu i fac o propunere/o provocare. Are "curajul" sa lasam cearta dintre noi si sa asociem cabinetele si sa lucram impreuna. Sa vedem ce ne pot face ceilalti, intruct totul este legal conform legislatiei in vigoare.

# MANCAS VIOREL date 19 July 2012 14:19 0

n am scris nimic eu, din ceea ce e ,,,scris mai sus, jur

# MIKIDUTA date 19 July 2012 14:44 0

Sa mori tu Mancase cu tot cu Bita ca nu ai scris tu mascarile ce le vad postate aici?

# II DUC DORUL LUI' ULTIMUL CHARLOT " !!!!!!!!!!!!! date 19 July 2012 16:32 -1

:sad: Dar nu a mai postat ???? Unde E ?? Este amuzant si simpatic .

# NEMER , CE MECLA AI IN FOTO??? date 19 July 2012 16:36 -1

Dupa cate pahare de vin te-au fotografiat astia ? :lol: :lol: :lol:

# In poza asta Nemer parca vomita . date 20 July 2012 15:35 -1

Iti este greata taree ???

# AV. NIMERINCU VIOREL , ESTE EXCLUS DIN UNBR date 20 July 2012 16:50 -1

Av. NIMERINCU VIOREL , A FOST EXCLUS DIN UNBR , CONFORM DECIZIEI - COMISIEI DE DISCIPLINA . NU MAI ARE DREPTUL SA PROFESEZE AVOCATURA IN CADRUL UNBR- BOTA , IN CAZ CONTRAR SAVARSESTE INFRACTIUNEA DE EXERCITAREA PROFESIEI FARA DREPT.

# O persoana cerebrala...zic eu date 20 July 2012 16:51 +1

Domnilor si doamnelor, Marturisesc ca mi-e greu sa formulez un apelativ pentru dumneavoastra in general, deoarece unii dintre cei care posteaza aici nu intrunesc conditiile sa li se adreseze acest apelativ, daramite sa sa fie avocati.... Sincer... mi-e greu sa accept ca se poate intampla asa ceva. sa accept ca intr-o lume a profesiei la care ceilalti vin sa caute dreptatea e atata josnicie, mizerie, incultura, prostie.. ce s amai zic... Nu sunt de profesie avocat, sunt un simplu OM, cerebral, care am cunoscut avocati de calitate si care sincer nu merita sa fie tratati in aceeasi ""oala"" . stand si judecand logic, am analizat fenomenul ca e un fenomen ce se intampla acum in acest barou si nu credeam ca banul poate devaloriza omul in asa hal. Domnul Bota, pentru care aveam stima pentru ce a facut pentru infiintarea acestui barou, a aratat acum ca de fapt banul primeaza si ii este greu sa renunte la beneficiile materiale ale functiei sale. 

# botomei date 20 July 2012 16:56 -1

Ti-am spus sa nu falsifici stampila UNBR ? Eu nu te mai pot ajuta !

# mancas date 20 July 2012 16:58 -1

In sfarsit s-a facut dreptate!

# avocat 1961-BOTA date 20 July 2012 16:59 +2

Asa este. Decizia este postata pe site-ul nostru unbr.eu Nu stiu ce sa zic daca aceste excluderi ne fac bine sau rau imaginii UNBR-ului nostru. Scandalurile in interiorul UNBR-ului nostru vad ca ia amplaore. Eu zic ca aceste spete/situatii ar trebuii rezolvate cu mai mult tact, cu mai multa atentie. Cred ca intai ar trebuii chemati si discutat cu cei care incalca Statutul/Actul constitutiv/deontologia si disciplina avocatiala si dupa aia luate masurile disciplinare sau cel putin inceput cu aplicarea unor sanctiuni progresive de la cea mai mica. Nu este bine ca ne "spargem" din ce in ce mai mult. Acest fapt constituie avantaj pentru adversarii nostrii.

# av 61 date 20 July 2012 17:03 -2

Data viitoare te intrebam pe tine

# avoc. 61 date 20 July 2012 17:05 -2

Fa o cerere la UNBR. Dar mai vezi de gramatica!

# Iliescu date 20 July 2012 17:01 0

,,Eu te-am facut, eu te omor!" (Ion Iliescu - ,,Revolutie si reforma")

# xx date 20 July 2012 17:07 -1

:-x atit pot spune despre ce se petrece in UNBR-Bota. pina la urma banii din donatii sunt miza acestei chestiuni si nu lupta ptr liberalizarea profesiei. :-x

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 17:10 +2

NIMERINCU A FOST EXCLUS DIN PROFESIE. Acum mi-e clar ce se intampla. Oricine nu spune ca BOTA este dat afara. Bota a incalcat legea si orice norma a bunului simt. Nu avea nicio calitate sa convoace acel Consiliu al Decanilor, iar acum e CONDAMNAT si nu are dreptul sa conduca UNBR. De fapt, BANII conteaza. Fratilor , nu e nicio diferenta...cotizam la BOTA S.R.L. Cine se opune, e dat afara. BOTA nu va lasa niciodata ciolanul. Socotiti...daca intra 20-30 oameni pe luna si inmultiti cu 2000 lei veti vedea ca sunt 40-6000 lei pe luna. Bani pentru care Bota nu da nicio socoteala. E si normal sa nu lase ciolanul. Pentru mine, la inceput Bota a fost un erou, dar acum am inteles cine este cu adevarat. Un tepar si un pacalici. Si in fond: cine ne apara acum interesele? Un condamnat penal? Un om care niciodata nu va vrea sa lupte sa ne unificam sau sa fim recunoscuti? Daca ne unim sau suntem recunoscuti, se termina cu BOTA S.R.L. si nu mai curg banii pentru Pompiliu. RUSINE BOTA!!!

# xxl date 20 July 2012 17:11 -1

Cum le stii tu ca o fata mare! Cred ca valorezi 3000 de euro! Dupa virginitate, dupa drept esti 0!

# xx date 20 July 2012 17:16 0

mai bine o virgina de 3k de euro decit o gaina batrina si la fel de destept ca o curca, ca tine

# O persoana cerebrala...zic eu date 20 July 2012 17:13 -1

Domnilor si doamnelor, Marturisesc ca mi-e greu sa formulez un apelativ pentru dumneavoastra in general, deoarece unii dintre cei care posteaza aici nu intrunesc conditiile sa li se adreseze acest apelativ, daramite sa sa fie avocati.... Sincer... mi-e greu sa accept ca se poate intampla asa ceva. sa accept ca intr-o lume a profesiei la care ceilalti vin sa caute dreptatea e atata josnicie, mizerie, incultura, prostie.. ce s amai zic... Nu sunt de profesie avocat, sunt un simplu OM, cerebral, care am cunoscut avocati de calitate si care sincer nu merita sa fie tratati in aceeasi ""oala"" . stand si judecand logic, am analizat fenomenul ca e un fenomen ce se intampla acum in acest barou si nu credeam ca banul poate devaloriza omul in asa hal. Domnul Bota, pentru care aveam stima pentru ce a facut pentru infiintarea acestui barou, a aratat acum ca de fapt banul primeaza si ii este greu sa renunte la beneficiile materiale ale functiei sale. 

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 17:14 0

NIMERINCU A FOST EXCLUS DIN PROFESIE. Acum mi-e clar ce se intampla. Oricine nu spune ca BOTA este dat afara. Bota a incalcat legea si orice norma a bunului simt. Nu avea nicio calitate sa convoace acel Consiliu al Decanilor, iar acum e CONDAMNAT si nu are dreptul sa conduca UNBR. De fapt, BANII conteaza. Fratilor , nu e nicio diferenta...cotizam la BOTA S.R.L. Cine se opune, e dat afara. BOTA nu va lasa niciodata ciolanul. Socotiti...daca intra 20-30 oameni pe luna si inmultiti cu 2000 lei veti vedea ca sunt 40-6000 lei pe luna. Bani pentru care Bota nu da nicio socoteala. E si normal sa nu lase ciolanul. Pentru mine, la inceput Bota a fost un erou, dar acum am inteles cine este cu adevarat. Un tepar si un pacalici. Si in fond: cine ne apara acum interesele? Un condamnat penal? Un om care niciodata nu va vrea sa lupte sa ne unificam sau sa fim recunoscuti? Daca ne unim sau suntem recunoscuti, se termina cu BOTA S.R.L. si nu mai curg banii pentru Pompiliu. RUSINE BOTA!!!

# Rambo date 20 July 2012 17:22 -1

Alegerea lui Nimerincu in functia de presedinte al UNBR-Bota, a fost o greseala enorma. Individului i se urcase la cap. Parca ar fi Botomei. A cautat excluderea cu lumanarea...

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 17:27 +1

CORECT. Alegerea lui Nimerincu a fost o greseala. Dar cine l-a propus? Nu , Bota. Am fost acolo. Bota s-a retras din toate functiile si la propus pe Nimerincu presedinte si pe decanul de Bucuresti. S-a votat de toti in unanimitate. In ce calitate a convocat el Consiliul Decanilor. Sa constate nulitatea procesului verbal??? Hai sa fim seriosi. Nimerincu a vrut sa stie ce se petrece in UNBR, dar cica Pompilica statea si facea  din biroul lui din Academiei glume pe seama lui. Concluzia mea e una clara : TOTUL PANA LA BANI. Si mai am o intrebare: BOTA, tata, da de ce in Decizia de excludere a lui Nimerinci te semnezi ,,avocat drd,,. Da' tu mai esti avocat. Tocmai esti un condamnat cu suspendare. Trebuie dusa aceasta decizie la Parchet ca sa se vada ca tu in continuare te folosesti de calitatea de avocat. Aaaa...nu mai esti avocat? Atunci ma intreb: cum Doamne un inginer poate fi presedintele UNBR. BOTA, esti penibil. 

# rusine date 20 July 2012 17:29 0

Cere cuiva sa iti traduca hot. lui Bota.

# rusinescule date 20 July 2012 17:35 0

rusinescule, peste 4 ani te propunem pe tine presedinte, dar dupa ce absolvi clasa a IV- a primara. Si dupa ce ne spui si numele!

# Rambo date 20 July 2012 17:45 -1

"Colegule", bati campii ! Mai scuteste-ne cu acea hotarare abuziva, pe care o invoci, in mod absolut, propagandistic. Lasule, de ce nu spui nimic si despre zecile de hotarari judecatoresti definitive, care au consfintit ca Bota a dobandit calitatea de avocat, in mod legal !? Cu alte cuvinte, o singura hotarare absurda este mai importanta decat o intreaga jurisprudenta contrara acesteia, pentru ca asa iti convine tie. In cazul lui Bota exista autoritate de lucru judecat, in ciuda hotararii de la Alba Iulia, care mai devreme sau mai tarziu va fi desfiintata ! Asadar, Bota este total indreptatit sa exercite profesia de avocat ! N-aveti decat sa urlati pana crapa fierea in voi de ciuda. Calitatea de avocat a lui Bota, nu i-o poate lua nimeni !

# po pu l ii ml date 20 July 2012 18:14 0

,,Nu , Bota" (?!?) Băi rusâni, cred ca tu esti polo dupa cum pui virgula intre subiect si predicat !

# botomei date 20 July 2012 17:27 0

Nimerincule, sfatul meu e sa predai stampila baroului si sa nu mai folosesti stampila uniunii !

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 17:28 0

erata...,,l-a propus,,

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 17:30 0

erata...,,l-a propus,,

# Bita date 20 July 2012 17:32 0

Daca Nimerincu nu da stampila de bunavoie i-o iau eu (impreuna cu Mancas)!

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 17:47 +1

Rusine si Rusinescule, va rog sa raspundeti la intrebarea urmatoare: daca nu banii, ce l-a indemnat pe Bota sa se razbune pe Nimerincu? Pana acum era vicepresedintele lui, era bun nu? Dar acum ce il face pe BOTICA sa il dea afara dupa ce tot el o luna mai devreme tot el l-a propus presedinte UNBR? Nu cumva teama ca ,,vrea sa stie mai multe,, despre bani si mersul UNBR ? Raspunde.

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 17:52 0

RAMBO, esti botist, nu? Iti da si tie Botica bani din cotizatiile primite de la cei ce intra in profesie. Mai agariciule, pai poate sa aiba si o mie de hotarari si cinci jurisprudente Pompiliu a lui Bota, dar NIMENI nu ii da dreptul sa incalce LEGEA si sa ia de fraieri pe toti cei peste 100 de avocati prezenti la Congresul UNBR care au ridicat mana pentru Nimerincu. 

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 18:05 0

LA CONGRES CAND AM PLECAT/ NOI AM CREZUT C-AM VOTAT/ L-AM VOTAT PE NIMERINCUS/ DAR CONDUCE CUNI LINGUS!

# O, poet necunoscut date 20 July 2012 18:10 0

O, poet necunoscut fu..., cand mai manci pe la closet ******t, nu fi poet!

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 18:06 0

CEI CE IL SUSTINETI PE BOTA, condamnatul si infractorul: LA LIMBI INAINTE!!!!

# av bota date 20 July 2012 18:08 0

Dragi colegi, nu mai raspundeti postacilor analfabeti! Astia nu sunt avocati nicaieri, sunt niste frustrati care vor doar sa ne stabilizeze!

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 18:12 0

ATENTIUNE! Unele postari se sterg. Ce a scris AVOCAT CLAUDIA a fost sters. E CLAR! Bota comanda si aici pe luju. Nu e problema. Sunteti lichele, e clar.

# po pu l ii ml date 20 July 2012 18:17 0

polo, du-te pe alte site-uri care accepta anal-fabetii!

# pt "RUSINE B" date 20 July 2012 18:18 0

mai musca o data...

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 18:14 0

LA CONGRES CAND AM PLECAT/ NOI AM CREZUT C-AM VOTAT/ L-AM VOTAT PE NIMERINCUS/ DAR CONDUCE CUNI LINGUS!

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 18:16 0

O, poet necunscut/ Te doare sau te-a durut/ Bota mananca legume/ Iar tu de la limbi faci spume! Traiasca lingacii!!! 

# polo pu li i ml date 20 July 2012 18:19 0

polo, cine e Claudia? Ea iti corecteaza greselile de agramat?

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 18:21 +1

Bota eu sunt avocat/ In Uniunea ta de cacat/ Si vreau sa postez mereu/ Ca esti mare derbedeu

# polo pu li i ml date 20 July 2012 20:14 0

Nu cred ca esti avocat / Ca esti prea agramat / Mai bine sa mi-o preiei / Si cand vrei si cand nu vrei / Acum vrei ?

# BRAVOOOO ,,RUSINE BOTA,, date 20 July 2012 18:26 0

Bravooo, mooor de ras.  LA CONGRES CAND AM PLECAT/ NOI AM CREZUT C-AM VOTAT/ L-AM VOTAT PE NIMERINCUS/ DAR CONDUCE CUNI LINGUS! :D

# SOCOLA date 20 July 2012 18:28 0

Polo, 6 vine doctorul! it,s time for medication!

# CETATEANUL TURMENTAT date 20 July 2012 18:28 0

EU CU CINE VOTEZ? Daca il votez azi pe Bota, iese Nimerincu? Ca sa stiu!

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 18:32 0

LA CONGRES CAND AM PLECAT/ NOI AM CREZUT C-AM VOTAT/ L-AM VOTAT PE NIMERINCUS/ DAR CONDUCE CUNI LINGUS!

# polo pu li i ml date 20 July 2012 20:17 0

Atunci ramai cu Nimerincus si mai da-i un cunilingus!

# polo pu l ii ml date 20 July 2012 18:34 0

polo nu esti avocat/ ai mancat mereu cacat/ Si vrei sa postezi mereu/ agramat si derbedeu

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 18:38 0

Ehehe Domn'avocat/De dat limbi te-ai saturat?/ Daca nu iti implinesti cota/ Du-te ca te-nvata BOTA! ....SPOR LA LIMBI alaturi de BOTA!

# AVOCAT CLAUDIA date 20 July 2012 18:40 0

DE CE MI-ATI STERS POSTAREA DOMNULE BOTA??? Va e frica , ca spun adevarul? Ia spuneti, aveti curajul sa nu recunoasteti ca mi-ati propus  sa practicati cu mine cunilingus si scene URO??? 

# polo pu lii ml date 20 July 2012 18:46 0

Da, polo, toti tremuram de frica ta! Daca nu iti iei medicatia faci urat! Dar sa te feresti de Mancas ca ala te termina!

# RUSINEE, PRAMATIEI CARE POSTEAZA SUB DENUMIREA"AV.CLAUDIA date 20 July 2012 19:26 0

O cunosc foarte bine pe Av. Claudia de ce va luati de ea aiurea si postati in numele ei . Chiar nu inteleg de ce o urasti pe Claudia ?????????

# WW.POLO date 20 July 2012 19:28 0

A inceput weekend-ul. Si iata cum creste calitatea postarilor. 

# Stiu EU de ce se i-au de "Av. Claudia", fiindca e cu Bota. date 20 July 2012 19:44 0

Si mai stiu ,.......... undeva - candva ..... .... o noapte impreuna ...............dragoste nebuna...............................

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 22:07 0

pentru Polo puli iml..........cerere reconventionala in versuri POLO PULI IML/ Eu o vreu, dar tu vrei bre?/ Ca daca o ai prea mica/ Te exclude Pompilica!

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 22:15 0

pentru Polo puli iml..........cerere reconventionala in versuri POLO PULI IML/ Eu o vreu, dar tu vrei bre?/ Ca daca o ai prea mica/ Te exclude Pompilica!

# CURIOSUL IESEAN !! date 20 July 2012 22:28 0

:roll: Bota si Claudia chiar se cunosc in deaproape ? sau ati postat la vrajeala ca " au dormit o noapte impreuna " :sad: :roll: ??? Sunt curios !!!!???? II cunosc pe ambii de seriosi .

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 22:32 +1

DOMNULE INGINER BOTA, raspundeti miilor de avocati pe care ii mintiti zi de zi la urmatoarele intrebari....1, In ce calitate ati convocat Consiliul celor 5 decani?...2. De cate ori ati dat ,,dare de seama,, despre banii Uniunii in fata Consiliului Permanent UNBR?...3. De ce in Decizia de excludere a lui Nimerincu ati semnat cu titlul de avocat daca sunteti condamnat pentru practicarea ilegala a avocaturii?...4. Cum de ati ajuns avocat? Unde ati dat examen de admitere si in fata cui ati depus juramantul domnule inginer?....5. Cum poate un condamnat cu suspendare pentru practicarea ilegala a avocaturii sa fie presedinte UNBR? E penibila situatia, zau......5. De ce dati limbi colegelor noastre la admitere. Testul de limba nu e prevazut in programa de admitere.....6. Chiar nu va place berea? Preferati berea la gard?......7. De ce nu mancati carne? Doar pasaricile va plac, nu?

# polo pu l ii ml date 21 July 2012 08:40 0

polo, fa dovada ca esti avocat si iti explicam urgent cum e cu L. 51. Dupa cum te exprimi nu ai absolvit nici clasa a II-a primara!

# RUSINE BOTA date 20 July 2012 22:40 0

Pentru av bota......MAI BINE POSTACI/DECAT UN LINGACI/ EU N-AM SA LING CURU/LUI POMPILIU GURU!

# tot eu date 21 July 2012 00:00 0

Domnilor, eu chiar am avut respect pentru cei din baroul constitutional, credeam ca este ramuma adversa demna de a concura cu noi. Credeam ca sunteti o evolutie in sistemul juridic, insa ati fost doar o incercare, o incercare de a face ceva maresc si mult. Incercarea a reusit, si chiar a fost o evolutie dar, la ce folos daca va faceti de ras? Voi ati facut un pas inainte si 3 inapoi. Suntem romani si toate acestea ne umbresc, ne fac sa fim bataia de joc a lumii, pentru a niciodata nu am dat dovada de unitate. Noua nu ne dauneaza in nici un fel acest lucru ba dimpotriva, ne avantajeaza. Dar, sunt foarte multe persoane care sufera de pe urma nesimtirii. Am scris ca roman in ideea ca vom deschide ochii in ceea ce priveste situatia noastra ca romani. Presedinte demis pentru trage bani din banii nostri si bugetul statului. Persoanele care incearca sa faca un lucru ce este mai presus de toata coruptia din tara aceasta. S-a incercat ceva insa voi inveninati tara cu idiotenia voastra

# agramaticus ,,tot eu" date 4 August 2012 14:51 0

Oare ti-ar fi greu sa mai pui mana pe gramatica ?

# RUSINE BOTA date 21 July 2012 00:06 0

Pentru dl inginer bota zis ,,dau limbi,, sau ,,cunilingus,,........................AM SI EU O INTREBARE/PE MINE CAND MA EXCLUZI OARE?/ TAAARE-AI VREA SA-MI STII UN NUME/DE-MI DAI LIMBI, EU TI-L VOI SPUNE, :D

# CEL CARE POSTEAZA SUB nick-ul " AV. CLAUDIA "ESTE FALS date 21 July 2012 09:21 0

VA RUGAM SA FITI DISCIPLINATI , SA VORBITI DOAR IN NUMELE PERSOANEI DUMNEAVOASTRA SI RENUNTATI LA EXPRESII GOLANESTI DE CRASMA.

# D-l Nimerincu , INCETEAZA CU EXPRESII GOLANESTI. date 21 July 2012 09:28 0

D-l VIOREL , AICI NU ESTI PE SANT CU GOLANII DUMITALE , VORBESTE FRUMOS , DOAR ESTI AVOCAT BANUIM CA AI CITIT MACAR O FRAZA DIN CODUL DEONTOLOGIC .

# polo date 26 July 2012 17:31 0

Nimernicu nu mai e avocat, a fost exclus!

# ATENTIE COLEGI UNBR ! BAROUL IASI-NIMERINCUL S.R.L. date 21 July 2012 09:48 0

IN IASI, DECANUL NIMERINCU TRANSFORMASE BAROUL IN PROPRIA AFACERE , RESPECTIV IN ULTIMII ANI DE ZILE ACESTA CEREA TAXA DUBLA , IN LOC DE 2.000 lei PERCEPEA O TAXA DE INSCRIERE DE 4.000 lei SI NU DADEA NICI CHITANTA . DACA NU CREDE-TI OBLIGATIL SA PREZINTE COTORUL CHITANTELOR FATA DE TOTI AVOCATII PRIMITI IN PROFESIE DE ACESTA. DIN ACEST MOTIV MULTI RENUNTAU FIINDCA SUMA ERA PREA MARE DAR TOTI SOSOTEAU SI VORBEAU INTRE EI DE EVAZIUNEA FISCALA SAVARSITA DE DECANUL DIN IASI . ACUM TOTI PAGUBITII S-AU UNIT SI VOR SA DEPUNA MARTURIE . IACA DE ASTA SE VREA PRESEDINTE . ATI INTELES??!! DOAR EL STIE FOARTE BINE DE ACESTE NEREGULUI , DAR TOTUSI IESE CA PADUCHILE IN FRUNTE , POATE LUMEA NU STIE CE FACEA EL SI VA RAMANE PRESEDINTE. IACA NU SUNTEM FRAIERI , MAI COMUNICAM SI NOI INTRE NOI .

# Costi date 21 July 2012 10:00 0

Asa este, toti stiam ca banii din admiterea in profesie merg in buzunarul lui Nimerincu , in ultima vreme chiar isi luase nasul la purtare , EU personal i-am recomandat la o fa****** sa vina la inscriere la noi si Decanul Nimerincu i-a cerut 4.000 lei . RUSINE NIMERINCU ! Eu daca ma stiam patat ca tine , macar aveam bunul simt si statea pitit in banca mea , dar acest individ este si nerusinat si se vrea in continuare Presedinte UNBR - probabil isi facuse planuri mari si ii este greu sa renunte . Acum da banii inapoi celor carora nu le-ai taiat chitanta. Ia sa te vedem te mai gurguti ? ;-) 8) :sad:

# UNBR date 4 August 2012 14:48 0

Merci, Costi, de-aia l-am exclus pe betivan. Il dam si la parchet pentru evaziune fiscala. Asteptam de la toti colegii ,,jecmaniti" de nemernicu plangeri pentru dosarele lui penale!

# bita date 26 July 2012 16:32 0

Nu stiu cine a trimis mesajele de mai sus in numele meu. Eu, apreciez doar ca a avut decenta sa nu-mi atribuie aprecieri grosolane sau ultraindecente. ASIGUR pe toti cei interesati, ca eu nu voi profesa niciodata ca avocat in baruol Nimerincu, pentru ca am o parere prea buna despre profesia de avocat care contravine unei pareri mult prea proasta despre Viorel Nimerincu. Acesta, nu avea nici macar 2 ani de vechime la data care a intrat in acest barou aripa Bota, DAR ca un AVID dupa functie, s-a dat de ceasul mortii numai ca sa devina atunci PRODECAN. L-a ajutat atunci Mirel Popa, dar si Bota. Cand la alegerile din anul urmator- august 2005- eu am candidat la functia de ,,decan" pt. Baroul Iasi-aripa Bota, Nimerincu spumega de furie si l-a chemat pe Bota ca sa aplaneze conflictul. Atunci Bota, m-a sfatuit sa ma abtin si sa merg la baruol Bucuresti, in acest sens mi-a luat legitimatia sa mi-o schimbe, atat mie cat si la inca vreo cativa, care erau de partea mea. De atunci, m-am oprit.

# BITA date 26 July 2012 16:44 0

Desigur, atunci la Iasi, domnul Bota i-a facut jocul lui Nimerinco, chiar daca acesta nu avea vechimea necesara si nici nu era foarte pregatit pentru avocatura. Eu am continuat sa reprezint clientii prin imputernicire notariala si m-am resemnat. Acum domnul Bota, cand a ajuns la concluzia mea, m-a cautat si eu am convenit sa-l ajut, din principiu, pentru ca simbolul si curajul real in baroul paralel, apartine numai si numai lui Bota. Este o rusine ca Nimerinco, un carierist fara scrupule sa-si nege seful si meritele de necontestat ale acestuia, numai ca sa se cocoteze in frunte. Nu-i inteleg pe cei care-l urmeaza si-l incurajeaza, pentru ca unii dintre ei sunt foarte bine pregatiti si au reala vocatie de avocat. Eu am 18 ani de cand sunt jurist si nu vreau sa-mi fac de ras pregatirea

# BITA date 26 July 2012 16:56 0

Pe 16 iulie sau cand a avut loc sedinta de la Iasi, este adevarat am fost anuntat de Mancas si Botomei despre un asa zis ,,congres". Era o zi de luni. Cu mancas am fost la hotelul Moldova , dar nu erau decat 2-3 persoane. Cum cineva l-a anuntat probabil despre mine si Mancas, Nimerincu a chemat cele 2-3 persoane la biroul sau. La intrare a pus pe fiul sau si inca 2 persoane pe post de paznici, apoi dupa circa 5 minute de sedinta a iesit prodecanul care a spus ca din lipsa de cvorum nu s-a mai tinut congresul. Prodecanul a confirmat ca in sala se afla doar 3-4 persoane. Am vorbit cu domnul Botomei de la Bacau, iar acesta a parut dezorientat. AZI, 25 iulie aflu de la domnul BOTA, ca la iasi iar se mai incearca un congres! CRED, ca voi sesiza organele de urmarire penala la cele savarsite de Nimerincu, DACA nu inceteaza atacurile impotriva lui Bota. Si credeti-ma ca stiu sa fac o sesizare!

# bota date 27 July 2012 11:38 0

:lol:chiar daca voi fi inchis tot eu ramin decanul vostru.si de acolo am sa va exclud pe toti...mie nu imi plac pasaricile ci doar pupasa cur-ajoasei dne ROMAN IULIANA.HAI SICTIR!

# ăi date 27 July 2012 12:36 0

Da de ce te intereseaza barourile lui Bota? Un anal-fabet nu poate fi avocat.

# Anonymous date 2 August 2012 02:12 0

Se cunoaste de la o posta ca e un barou de rahat , facut si creat de Base , Chiorul mojic si topirlan , jucati un teatru ieftin , credeti ca lumea e proasta si comedia voatra va dura la nesfirsit ,dar va inselati, continuati cu mascarada voastra de 2 lei basista nemernicilor si nenorocitilor:) dar toate se platesc pe lumea asta

# Anonymous date 2 August 2012 02:39 0

Pacat ca in acest barou sunt sunt si oameni buni , avocati cu har care-si practica profesia cu drag ,care au facut si fac onoare acestui barou in continuare , banuiesc ca in viitor au sa treaca in baroul traditional asa cum au facut-o multi dintre ei, pe voi nu va intereseaza avocatura sau practicarea ei ci numai CIOLANUL , smecheria , cistigul si cum sa va sapati colegii, DE ASTA OAMENII BUNI NU AU CE CAUTA CU VOI , motiv ZDREMTE

# ,,ZDERMŢE" ! date 4 August 2012 14:45 +1

,,ZDREMŢE" esti tu, analfabetule !

# alu pigus anonimus date 4 August 2012 20:24 +1

De  rahat esti tu, agramatule: ,,voatra" ,,zdremte", de virgule nu mai vorbesc ca astea e grele!

# AV. VIOREL NIMERINCU date 4 August 2012 12:51 0

VA ANUNT CA IN UNBR - BOTA AU FOST INSCRISI NUMITII FLOREA PETRICA SI CIOBANU MIHAI, INFRACTORI CUNOSCUTI IN IASI SI CARE, DESI EI SUNT CEI CARE AU ATENTAT LA INTEGRITATEA MEA FIZICA SI M-AU JIGNIT IN FEL SI CHIP, AFIRMA CA EU SUNT CEL CARE LE-A ADUS JICNIRI SI L-A LOVIT PE FLOREA, LUCRURI NEADEVARATE! PENTRU A VA CONVINGE DE CONDAMNARILE SI DOSARELE PENALE ALE CELOR DOI AVETI LA DISPOZITIIE PORTALUL INSTANTELOR DIN IASI SI DACA TASTATI PE GOOGLE VETI VEDEA CINE ESTE FLOREA PETRICA!                       CU STIMA AV. NIMERINCU VIOREL

# AV. VIOREL NIMERINCU date 4 August 2012 12:52 0

VA ANUNT CA IN UNBR - BOTA AU FOST INSCRISI NUMITII FLOREA PETRICA SI CIOBANU MIHAI, INFRACTORI CUNOSCUTI IN IASI SI CARE, DESI EI SUNT CEI CARE AU ATENTAT LA INTEGRITATEA MEA FIZICA SI M-AU JIGNIT IN FEL SI CHIP, AFIRMA CA EU SUNT CEL CARE LE-A ADUS JICNIRI SI L-A LOVIT PE FLOREA, LUCRURI NEADEVARATE! PENTRU A VA CONVINGE DE CONDAMNARILE SI DOSARELE PENALE ALE CELOR DOI AVETI LA DISPOZITIIE PORTALUL INSTANTELOR DIN IASI SI DACA TASTATI PE GOOGLE VETI VEDEA CINE ESTE FLOREA PETRICA!                       CU STIMA AV. NIMERINCU VIOREL

# Bita date 4 August 2012 20:20 0

Si iti mai dau o veste proasta, nimernicule, si eu si Mancas am fost inscrisi in Baroul Iasi, barou in care tu nu mai ai ce cauta!

# nimernicule date 4 August 2012 14:43 0

nimernicule, ai fost exclus din profesie, nu te mai da avocat!

# Av. Viorel Nimerincu date 4 August 2012 19:57 0

LEGAL NIMENI NU MA POATE EXCLUDE PE MINE DIN PROFESIE!  

# Mancas date 4 August 2012 20:16 0

Ba da, Bota te-a inscris, Bota te-a exclus. Domnu a dat, Domnu a luat ! Lasa-te de bautura si vezi-ti de pensie !

# PENTRU MANCAS date 4 August 2012 20:38 0

OAI MANCASE, in loc sa comentezi pe LUJU, mai bine te duci la dezalcolizare si nu mai veni bat in sal de judecat ca de data asta nu te mai scot jandarmii ca pe gandaci din sala de-a taraita si nu mai  iei 3oo lei amenda ci vei fi amendat mai temeinic si probabil dus la dezalcolizare unde iti este locul!! Si nu mai injura fetele in sala de sedinta ca poate s-or pune pe tine cu bataia!

# Mancas date 4 August 2012 21:24 0

Ti fac io pi tini, ăi!

# RUSINE BOTA date 7 August 2012 22:35 0

TE ASTEPTAM LA IASI DOMNULE INGINER BOTA. Am inteles ca vrei sa o pui decan pe Claudia Galit sau pe Stanescu Silviu. Pe prima ai lins-o si i-ai cerut sa urineze pe fata ta, iar acum vrei sa o rasplatesti. Iar pe prostanacul de Stanescu, el e nevinovat. Ca atat de prost este ca se si vede decan. MAI CONDAMNATULE, ce cauti tu la Iasi? Nu cumva vrei sa intri mai repede la parnaie, acolo unde ti-e locul??? Un lucru sa stii...la Iasi nu esti iubit!!! Apropos..nu ne excluzi pe toti din profesie , pe toti care avem datorii la asociatie?

# alu pigus Nimernicu date 11 August 2012 23:54 0

Bine ca te-a dat Bota afara, Nimernicule! Nu mai avem nevoie de betivi si analfabeti!

# Anonim date 11 August 2012 23:29 0

Pentru avocatii literati din baroul Bota care explica termenii gramaticali , culti si cu multa stiintza:))) In primul rind cind tastez literele nici nu ma uit la tastatura asa ca am incurcat n cu m-ul , pentru ca litera m se afla linga litera n si daca am mincat o litera sau am tastat alta , dar sper ca ati inteles mesajul?:)) Cautati pe net cind si unde se pune virgula daca e grele domnu' sau ia vezi aici ,,,,,,,,,,,,:)) dar cred ca stii cind se puen arpagicul , antigel, busuioc sub perna si mana la pasarica:)) http://ro.wikipedia.org/wiki/Virgula http://www.dring.ro/educatie-invatamant/cand-se-pune-virgula/ En conclusion cu cit continuati comentariile pe http://www.luju.ro cu atit mai mult va faceti de cacaoa , daca nu am tst vreo litera inseamna ca am mincat-o si vedeti voi asta ca "voi este oameni f literati"":)) succes

# Dan date 12 August 2012 08:44 0

Pentru Anonim: de la ... Perseide ti se trage,nu?  ;-)

# alu pigus anonimus analfabeticus date 11 August 2012 23:53 0

Pune mana pe gramatica, lasa scuzele, agramatule!

# Anonim -pentru a lu pigus date 12 August 2012 10:53 0

Cave canem alupigus sau( alucanem) pentru totzi , vedeti ca este un bovi maiori foarte, foarte , foarte stie si latina taranul:))

# Popa Nicolae date 30 October 2012 19:53 +1

Pentru toti colegii, salutul meu sincer !... Ma tem de oamenii care nu stiu ce inseamna coruptie in justitie sau, se fac ca nu stiu... Ca si la Militie si acum mai nou in Politie si in justitie sunt rubedenii si gasti intre indivizi, astfel isi bat joc de drepturile noastre cum vor e,i pentru ca nu-i controleaza nimeni. Pe timpul lui Ceausescu le era putin teama de sefii lor ierarhici sau de cei din partitul conducator, insa acum fac ce vor ei in institutiile statului si nu-i controleaza nimeni sau numai de forma ii controleza sa justifice cumva oarece "corectitudini". La Jurilovca in jud. Tulcea, se braconeaza pe Razim de foarte multa vreme si nu se ia nicio masura. Spun ca nu se ia masuri, deoarece o persoana caruia nu-i dau numele, suna organele competente de la Politia de Frontiera spunandu-le despre anumiti faptuitori "braconieri" si cel din cadrul serviciilor lor de paza, il intreaba : De ce faci treaba asta ? Odata de doua ori, punandu-i astfel de indrebari, va dati seama, ca risti sa fii tu cel care patesti ceva, adica sa fii vizat de politie, ca vrei sa faci rau unor "infractori notorii', desi legea penala insasi te obliga sa faci cunoscut de indata, daca ai cunostinta de savarsirea unor infractiuni, insa in loc sa se ia masurile legale impotriva celor care braconeaza si acum continuu mai bine ii favorizezi si taci. Tot asa este in toate institutiile statului de orice fel, in caz ca spui ce nu-ti convine esti dat afara din serviciu imediat. Mai nou, unii dintre braconieri, au fost sfatuiti sa scoata si oarece autorizatii sa se puna la adapost, iar sub umbrela celor cu autorizatii susnt si indivizi braconieri care pescuiesc fara documente legale sau prelucreaza pestele acasa in conditii neortodoxe si, identin prin asemanare, unui sistem industrial. Alti indivizi se ocupa de preluare si distribuire fara frica, iar Politia Rurala doarme de multa vreme si nu-i intreaba nimeni pentru ce primesc banii de la stat luna de luna, ca si cei de la justitie, care, sunt platiti unii judecatori, numai petru injustitie, si, nu-i intreaba nimeni de modul cum judeca cazurile justitiabililor care nu-si permit sa faca fata proceselor continuu pentru a-si cauta dreptatea care se mai spune in popor ca o gasim numai in "fundul Marii" care fund, si, care mare, stiu tot ei, ce impart dreptatea dupa cum vor ei. Deoarece, de peste douazeci de ani si mai bine, in localitatea Salcioara, jud. Tulcea se prelucreaza pestele acasa la persoane fizice neautorizate, cum spuneam mai sus, desi nu se ia nicio masura in acest sens si nici nu se intampla nimic cu braconierii notorii in zona, si ne intrebam in ce tara traim fratilot ?... Despre ce justitie vorbim, sau ce fel de institutii ne conduc de peste douazei si trei de ani? Cati ani trebuie sa mai suportam aceste mizerii sa se indrepte ceva si in tara noastra, daca revolutie n-a fost ? De ce nu dau legi care sa aiba ca temei selectarea valorilor in toate domeniile de activitate de pe teritoriul Romaniei, pe baza camerelor de luat vederi, la fel, sau asemanator procedeelor de examinare in uinstitutiile de invatamant, cum se procedeaza cu acei tineri nevinovati, intrucat, tot profesorii cred eu ca nu sunt capabili sa-i determine pe copii, sa invete carte din placere, prin selecarea lor functie de pregatire si capacitate, incat sa se faca clase speciale si sa se lucreze mai mult cu acesti copii, putin mai slabi sau neajutorati datorita situatiei lor materiale si sociale. Nu este cazul sa se procedeze la examinare diferentiata deoarece chiar ca se va proceda discriminator in acest mod, si in sistemul de invatamant cand se va face curatenie intre profesori ? De ce suntem discriminati prin acest mod de prosteala pe fata cu justitia lor "competenta" si neperformanta, care astfel, nu stiu pe ce primesc salarii ca nu-i controleaza nimeni dupa performanta lor profesionala...

# BITA date 17 February 2013 15:13 0

   Stop discutiilor inutile. Cui profita oare. Au voi nu vedeti, ca raul cel mai mare ni-l producem noua insine prin aceste atacuri meschine. Cine suntem noi fara BOTA. DE CE nu ne unim eforturile si sa ne indreptam energia creatoare catre cei ce ne reneaga fara a avea vreun drept legitim in acest sens. CONSIDER ca prioritatea nr. 1, este atat lupta pe plan intern cat si lupta pe plan extern- in special CEDO, pentru recunoasterea intrinseca a baroului nostru.. DACA mai continuati cu denegrarea lui BOTA si a unora dintre colegi, de fapt  afirmati inexistenta noastra, sau o existenta comica demna de caricaturile ilustrilor. OPRITI-VA! Hai sa ne dam mana si sa ne asezam la masa tratativelor. ESTE LOC SUB SOARE PENTRU FIECARE.

# bita catre domnul popa nicolae date 17 February 2013 17:44 0

  aveti din pacate dureros de multa dreptate. Se poate vorbi de o oligarhie jurisdictionala, in care o parte dintre judecatorii, procurorii si politistii tarii, isi dau mana cu infractorii peste lege si in beneficiul lor personal.Degeaba ne critica Uniunea Europeana si opinia publica mondiala, se pare ca interesul poarta ,,fesul\'\' si nimic nu-i sperie pe acesti corupti infailibili. Cata dreptate avea Monica Macovei, cand sustinea ca toti cei implicati in actul de justitie sa fie supusi unui examen eliminatoriu. CRED CU TARIE ca JUDECATORII ar trebui sa fie alesi prin vot, cel putin sefii institutiilor jurisdictionale si nu numiti politic, am citit aceasta intr*o carte de C.B.Zmeianu  intitulata ,,Comoara si legenda Traciei\'\'. Sau, ar mai fi alternativa cu un judecator strain in fiecare complet de tribunal, curte de apel si inalta curte. Mai este ca alternativa si  completul de jurati.  Dar cine are disponibilitatea sa revolutioneze Justitia? Nu vedeti cum se promoveaza ministrul ?    

# bita catre domnul presedinte Bota date 17 February 2013 17:58 0

   Domnule Bota, ati revolutionat partial JUSTITIA prin infiintarea Baroului Constitutional, recunoscut chiar de catre Curtea Constitutionala, ca fiind singurul legal din Romania. AM CONVINGEREA, ca daca initiati  un proiect de revolutionare a tuturor factorilor participanti la actul de justitie, vi se va alatura intreaga opinie publica si noi toti avocatii baroului dumneavoastra, chiar daca am avea de suferit. Nimic nu se castiga pe gratis, DAR daca ati initia catre UE sau C.E.D.O. o scrisoare cu semnaturile noastre si ale unei parti interesate din opinia publica, eu personal v-as sustine atat ca discipol al dumneavoastra, cat si mai ales material pentru strangerea de semnaturi pentru o scrisoare deschisa, cu propuneri concrete si in beneficiul actului de justitie care trebuie sa fie curat si nealterat politic sau financiar. ASTEPT, de nu , cu voia dumneavoastra, voi lua eu aceasta initiativa.

# Popa Nicolae date 15 March 2013 20:56 0

Îmi plac discuțiile dvs., constructive, și vreau să vă felicit pe această cale pe ”bita” și oricine este dispus să respecte o deontologie specifica unor oameni de bună-credință. Să nu uităm că datorită d-lui Bota suntem noi avocați. Munca noastră nu este de înlăturat, însă e bine să ne păstrăm limita și să demonstram că suntem capabili să luptăm cu cei ce ne contestă dreptul într-un stat de drept, adică corupt și sub comandă dictatorială și nedemocatic nici după 23 de ani de la așa zisa revoluție furată de comuniști. Este clar că judecătorii sun părtinitori cu structurile clasice de avocați, și nu face nimeni nimic pentru reglarea intrarii în normalitate, astfel să se respecte odată legile acestei țări care s-ar păre că ar fi numai a lor, iar pentru a se respecta constituția și lega în România, unii judecători ne amenință în public că ne sancționează să ne intimideze și să poată fece eu cu dreturile noastre într-un proces. E grav ce se întâmplă în România cu justiția și nu vede nimeni. Se pare că nu sunt șanse la Tulcea să fim acceptați pre curând de Judecători supușu unui sistem corupt. Au salarii mari pe care nule justifică și nimănui nu-i pasă. Au scutiri de taxe sau le decontează integral medicamentele dacă se îmbolnăvesc sau/și diferse facilități ori sporuri și noi char muncim pentru onorari foarte mici și nu le pasă de drepturile noasre câștigate dupărevoluția din decembrie 1989. Sau revoluție a fost numai pentru ei și în mintea lor au folosit aceste privilegii de câte ori au revendicat drepturi de care se bucură în prezent fiind numiți în funcție și nu examinați cu camere video la examenele de intrare în magistratură sau promovarea lor în profesie. De aceea, noi suferim și azi după atâția ani după revoluție și nu ne vom bucura de drepturiprea curând în profesia de avocat întrucât ei s-au cununat și botezat între ei astfel au devenit rubedenii și luptă toți pentru ei. Cine controlează aceste forme de nerespectare a dretului în România, cât timp ei votează prin intermediul telefonului, mai înaite, și apoi, rând pe rând exprimă opțiune lor superiorilor încăt să se poată controla totul și să nu le scape nimic de sub control ? Depre ce democrație vorbim fraților?... Domnul Prof. Dr. Doc.Ioan Ceterchi în manualul intitulat ”Introducere în Teoria Generală a Dreptului” arată că: ”Normele juridice, oricât ar fi de deosebite prin conținut sunt foarte strâns legate între ele, alcătuind un tot unitar”. În opinia colegilor din barourile ”clasice”,fie noi suntem infractori, fie acestea nu formează un ansamblu, ci se deosebesc încăt sunt folosite numai de ei, iar în opinia multor judecători din țară susținîn conținutul hotărârilor lor că Legea nr. 51/1995 le aparține numai lor, adică avocaților ”clasici”,ci nu tuturor categoriilor profesionale ce atestă dreptul și calitatea de avocat în România. Mă întrem ce fel ar gândi judecătorii despre medicii din România dacă s-ar contesta și ei, ca și avocații, sau poate ei nu au reușit să se gândească la așa ceva cât timpstatul tatul le mai asigură un loc de muncă sigur folosindu-se de pacienții lor și prin intermediul cabinetelor lor private, chiar nu au timp să se mai conteste înte ei cum ne contestăm noi continuu, iar politicienilor corupți și mulți dinte ei comuniști, chiar nule pasă de Constituție și de lege decât dacă o folosesc pentru ei și în interesul lor. Atunci, aceste norme chiar există și se aplică prompt. Tot Dl. Prof. Dr.Doc. în cartea sa arată că ”Dreptul unui stat ni se înfățișază nu ca o sumă artimetică dată de totalitatea normelor juridice, ci ca un ansamblu al acestora, organizate, structurate într-un sistem pe baza anumitor principii, urmărind o anumită finalitate”. Pentru judecătorii corupți sau/și părtinitori nu există o finalitate în judecarea faptelor noastre cu privire la acuzațiile care ni se aduc continuu, cum că săvârșim fapta prevăzută de art.281 C.pen., în condițiile în care C.C.R., s-a pronunțat clar cu privire la art.1 alin.1 din Legea nr.51/1995 prin Decizia nr.60 din 25.01.2010. Nu mai se respectă nimic în România,iar faptul ca au jefuit industria și au distrus economia națională nici acestlucru numai contează ci interesele lor sunt mai presus de ale noastre ale tuturor românilor. Drepturile noastre numai contează cât timp dreturile lor sunt neatinse de cei care sunt la putere sau/și care vin la putere, nu văd și nu aud nimic. popatnocolae@yahoo.co. sau avocatpopanicolaeblogspot.ro poate fi o soluție săndimîmpreună o strategie pentru democrație adevărată. vă mulțumesc!

# eu bota urinofagul! date 12 November 2014 15:30 0

ceaste haimanale se autodesconspira! cititi i! moarte tiganului festit :-* avocat  date 17 iulie 2012 17:38 +3 Bota este ce lmai abject om contemporan cu noi. Este o pacoste petru uniunea noastra. Rugama utoritatile sa se sesizeze si sa ne scape de el pentru ca a fost condamnat defintiv si irevocabil , pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat (deci NU ESTE AVOCAT) si i s-a pus in vedere, de catre instanta Curtii de Apel Alba-Iulia, ca NU ARE VOIE sa desfasoare nici o activitate legata de profesia de avocat, ori conditia ca sa detii functia de Presedinte UNBR, este sa ai calitatea de avocat, pe care acest individ, nu o are. Acest om, este ca un cancer pentru noi, care trebuie extirpat, pentru ca nu are simtul masurii, nu are scrupule si nu are rusine.# AVOCAT CLAUDIA  date 20 iulie 2012 18:40 0 DE CE MI-ATI STERS POSTAREA DOMNULE BOTA??? Va e frica , ca spun adevarul? Ia spuneti, aveti curajul sa nu recunoasteti ca mi-ati propus  sa practicati cu mine cunilingus si scene URO??? :-* :-*

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.03.2023 – Predoiu aduce magistratii la disperare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva